home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 03 oktober 2019 - 02:23 pm:       


Graag anders - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 3 delen)




De waterkoker piepte dus ik ging thee zetten terwijl de meiden elkaar begroetten. Ik zette alle spullen op het dienblad en kwam de kamer weer in. Ik voelde me volkomen belachelijk zo met m’n blote lul wapperend onder het dienblad.
Ze gingen zitten terwijl ik de glazen op tafel zette en netjes vulde. Ik voelde meer dan dat ik zag dat ze m’n kont zaten op te nemen als ik voor ze bukte. Maar ze praatten gewoon door. Het ging over hun laatste avond in de kroeg samen. En de mannen die ze daar gezien hadden. Ik had wel eens gehoord dat vrouwengesprekken nog veel verder gaan dan flinke-mannen-praat en kreeg het gevoel dat ik daar vanavond wel eens getuige van zou kunnen worden.
Ze lieten me eerst een poosje sudderen. Ze praatten met elkaar als altijd en deden alsof ik er niet was, als altijd. Dat wil zeggen: ik werd niet in het gesprek betrokken – wat wist ik er tenslotte van – maar ze bekeken me ondertussen wel doodkalm. En uitgebreid.
Ik schonk nog twee keer thee in, presenteerde een koekje en probeerde er normaal uit te zien. Volgens mij lukte dat niet helemaal want ik zag er wel eens eentje grijnzen, maar als ze zagen dat ik dat zag trokken ze weer een uitgestreken gezicht.
Ik stelde me uiteindelijk maar naast Susan op. Ik zocht onbewust toch een beetje vertrouwen, een beetje steun bij haar. Ik stond zeg maar met mijn rechterheup bijna tegen haar (blote) linkerschouder. Tot mijn afgrijzen kwam onder het praten haar linkerhand omhoog en ze begon een beetje afwezig met mijn lul en ballen te spelen. Ze friemelde wat met m’n voorhuid, rolde en woog mijn ballen, dat soort werk. Alsof dat volkomen normaal was. Alsof ze dat altijd deed en zeker als ze met haar vriendinnen praatte.
Femke keek ernaar, Sanne was in haar thee verdiept en Sam, tsja, Sam werd geïnteresseerd.
‘Vind jij dat nou ook zo lekker Susan? Ik mag er ook zo graag mee spelen. Als ik zelf zo’n ding had zou ik er niet af kunnen blijven denk ik, maar dat kunnen de mannen zelf geloof ik ook niet. Ze zijn als ze slap zijn zo lekker zacht. Zo’n zacht, soepel velletje zit er dan om.’
Sanne was ook wakker geworden: ‘Maar hard zijn ze ook leuk om mee te spelen. Ik vind het altijd leuk om ze aan de basis vast te houden en dan heen en weer te laten wapperen. Dan is het net een hondje dat enthousiast voor je kwispelt!’
Daar moesten ze alle vier erg om lachen. O, o, o, wat leuk was dat.
‘Zo bedoel je?’ Susan deed het graag even voor.
‘Jaaa. Is het niet vertederend?’
‘Het is best een leuk piemeltje.’ vond Femke. ‘Ik zag hem net een beetje hard. Lekker formaat, niet te groot, niet te klein. Past goed, denk ik. Ik heb wel eens gehad dat er één tegen m’n baarmoeder aan stootte. Dat is niet lekker. Echt niet.’
‘Is het zo’n snelle spuiter?’ wilde Sanne weten. ‘Zo één waar het al uit begint te stromen als je er maar naar kijkt? Waarna Kees klaar is en je het verder zelf maar uit moet zoeken?’
Het is best wel bijzonder als er zo over je gepraat wordt waar je bij staat zullen we maar zeggen.
‘Nee hoor.’ zei Sanne. ‘Hij kan leuk met me meedoen. Als ik goed m’n best doe soms ook wel twee keer kort na elkaar. Nee, dat valt best mee. Ik ben eigenlijk wel tevreden over hem. Ik hoef nauwelijks aan te dringen om hem mee te laten doen. Hij begint ook wel eens uit zichzelf hoor. Maar vaker moet ik hem even op gang helpen. Je kent dat wel. Maar soms is even bukken al voldoende hoor. Daarbij maakt het hem niet zoveel uit of hij dan in m’n bloesje kan kijken of m’n billen voor zich heeft. Kleine Wimmie meldt zich dan al snel!’
Ik wist niet wat ik hoorde. Best wel? Aandringen? Ik had mezelf altijd als de geilste van de twee beschouwd. Ik meende me zelfs wel eens te moeten inhouden omdat ik haar ook niet steeds wilde bespringen. Meende ze dat nou of zat ze flink te doen? En ‘Kleine Wimmie’? Ik dacht dat alleen mannen hun trots een koosnaampje gaven!?
‘Laat mij ook eens met hem spelen of wil je hem voor jezelf houden?’
‘Tuurlijk niet Sam. Vanavond niet. Wim, ga voor haar staan.’
Bedremmeld deed ik wat me was opgedragen. Langzaam liep ik op haar toe. Mijn pik zat op ooghoogte, maar Sam keek me strak aan toen ze m’n penis in de hand nam. Met een blik van: je bent voor mij mannetje.
Geroutineerd schoof ze m’n voorhuid naar achteren en inspecteerde ze m’n eikel. Met één van haar lange rode nagels krabde ze niet al te voorzichtig langs m’n pisgaatje. Ik kromp in elkaar.
‘Niet zo kleinzerig!’
Ze nam m’n zak in haar hand en begon m’n ballen te kneden. Voorzichtig, nu wel. De anderen keken geïnteresseerd toe.
Mijn penis kwam in schokjes omhoog en het duurde niet lang voor zich een druppel voorvocht aandiende. Sam zag dat direct en smeerde de druppel uit over m’n eikel. Dat leverde terstond meer voorvocht op en ook dat werd met kleine strelende bewegingen uitgesmeerd. Het duurde niet lang of ze trok me feitelijk af. Maar dat deed ze eigenlijk wel heel apart: ze trok me af zoals je een besnedene zou aftrekken. Mijn voorhuid liet ze helemaal teruggetrokken, ze bewerkte gewoon m’n blote eikel.
Dat is eigenlijk niet erg prettig als je niet besneden bent, want dan is de eikel heel gevoelig en dat is bij mij niet anders. Maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Ze vermaakte zich gewoon prima met m’n lul. Wat ik er van vond boeide haar totaal niet.
Ik stond erbij en keek er naar. Niet helemaal als een buitenstaander natuurlijk, want het was wel mijn lul en die reageerde toch wel. Vreemd hoe een onprettig iets je toch nog wel kan stimuleren.
Susan keek met onverholen genoegen toe. Ik probeerde oogcontact te maken, maar slaagde daar niet in. Ik wist niet of ze het expres deed. Misschien vond ze het wel echt leuk om naar te kijken.
Femke had zich wat onderuit laten zakken en keek een beetje dromerig naar Sam’s hand en mijn pik. Ze had inderdaad haar knieën al niet meer bij elkaar zoals ik al had gevreesd, maar gelukkig kon ik niks zien omdat ze direct naast Sam zat.
Sanne had haar benen opgetrokken en bekeek de show met een intense blik.
‘Ik wil ook even!’ zei ze en kwam overeind. Ik kreeg daardoor een heel korte blik tussen haar benen en zou hebben durven zweren dat ze geen broekje droeg. Die Sanne toch, dat had ik nooit van haar gedacht. Maar misschien was het ook wel een hele minieme string. Die zie je soms ook haast niet.
Ik hoopte maar dat niemand had gezien waarheen m’n ogen waren getrokken.
Sanne kwam snel op me toe en ging naast Sam op de leuning van de bank zitten. Ze nam m’n lul van Sam over alsof ze nooit anders deden samen.
Zij schoof m’n voorhuid wel over m’n eikel en keek hoeveel ruimte ik overhield. ‘Dat vind ik ook zo leuk, zo’n slurfje’ giechelde ze terwijl ze me aan dat velletje vasthield en m’n lul heen en weer schudde..
‘Ik wil wel eens zien hoe hij zich aftrekt.’ zei Femke. Ze keek alweer een stuk minder dromerig. Eigenlijk keek ze me strak aan en leek me uit te dagen. Of misschien keek ze ook wel hoe oncomfortabel ik van die opmerking werd.
Nou, ik werd er behoorlijk oncomfortabel van. Ik voelde het klamme zweet uitbreken.
‘Ja leuk idee zeg. Dat schijnen ze voortdurend te doen en ik heb het nog nooit gezien eigenlijk. Moet je er ook een porno-blaadje bij, Wim?’ Sam leek zich prima te vermaken.
‘Dat denkt hij er maar bij. Dan duurt het ook wat langer. Anders is hij al klaar voordat je goed zit, meiden.’ Voor het eerst keek Susan me aan. Strak. Hard. Uitdagend.
‘Schuif de salontafel maar aan de kant en ga dan midden voor ons staan.’ voegde ze er aan toe.
Ik had geen andere keuze dan gehoorzamen. Wie A zegt moet ook B zeggen. De schande van nu ervandoor gaan zou groter zijn dan de schaamte bij wat ik voor hen zou moeten doen. Ik had echt geen idee hoe ik na vanavond verder moest met die meiden. Hoe moet je je nog gedragen na zoiets?
Je zo’n situatie voorstellen is toch anders dan er staan. Probeer het maar eens, je zult het zien.
De meiden nestelden zich ondertussen eens lekker op de bank. Waar had ik dat eerder gezien?
Susan liet quasi-ontspannen haar knieën heen en weer gaan. Ze gunde me daardoor steeds een korte blik op haar kruis. En zij droeg zeker geen broekje, dat zag ik heel duidelijk. Zou ze me willen helpen? Ik had nog nooit meegemaakt dat ze geen slipje droeg. Dat paste helemaal niet bij Susan eigenlijk. Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen. Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: met een slappe pik voor ze staan en er niets van terecht brengen. Wat zou erger zijn: hoon of medelijden?
Ik keek nog eens naar Susan’s heerlijke kutje, nu zo onbereikbaar, greep m’n lul en begon ermee te spelen. Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: penis vol in de hand, duim aan de kant van de buik en wrijven maar. Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien.
Ik weet niet wat al snel meer stoorde: als ze me aankeken of als ze elkaar aankeken en wat fluisterden of giechelden. Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel. Wij mannen zijn toch wat meer gericht op de actie zelf, maar deze vrouwen leken vooral geïnteresseerd in wat ik voelde. Ze keken vooral in m’n ogen, naar m’n gezicht. Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben. Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler.
Ik besloot m’n ogen te sluiten. Dan ging het vast makkelijker.
‘Ogen open houden! Kijk naar ons!! Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons. Je bent ván ons!’ Femke’s stem raakte me als een zweep.
Ze sloeg nog een keer toe: ‘En kom eens wat dichterbij, ik zie er niks van!’
Ik deed een paar stappen vooruit. M’n penis bevond zich nu op nauwelijks een meter van hun gezichten. Ook dat was niet bevorderlijk voor m’n concentratie en zeker niet voor mijn toch al wankele opwinding. En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan. Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten.
‘Dat ding is volgens mij al wel harder geweest. En groter ook. Ja toch, Susan?’ vroeg Sanne. ‘Zou het ‘m niet lukken als ie niks te kijken heeft?’
‘Doe eens wat beter je best joh. Poetsen dat ding!’
Ik voerde de druk nog maar wat op en het tempo ook een beetje. Ik probeerde me van alles voor te stellen: hoe ik ze stuk voor stuk neukte, hoe ze zich voor mij vingerden, ja zelfs hoe ze een lesbisch carrétje vormden. Niets hielp. Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden.
‘Misschien moeten we hem toch maar een handje helpen want ik geloof niet dat dit wat gaat worden. Er is wat ervaring nodig geloof ik. Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Femke geloof ik?’ Sam keek de anderen vragend aan.
Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep. Uiterst diep.
‘Ik? Hoe kom je daar nou bij?’ Maar Femke boog zich wel voorover, pakte mijn piemel en trok me naar zich toe. ‘Kom eens bij me op schoot zitten, benen elk aan een kant, rug naar me toe.’
Ik ging zitten en ze trok me tegen haar aan. Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok.
Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in. Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks.
‘Het is toch niet te geloven? Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt? Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden?’
‘Laat mij eens. Laat hem maar zo zitten.’ Sam stond op en knielde voor ons. Ook zij nam mijn penis in haar hand en ik begon net te denken dat zij wel erg dom moest zijn om te denken dat haar hand beter zou zijn toen ze mijn voorhuid terugschoof en mijn eikel in haar mond nam. Ze zoog hard, wreef met haar lippen over m’n eikel en ondertussen kwispelde haar tong over m’n pisgaatje. Ik dacht dat ik gek werd.
Susan is een schat, dat zei ik al, maar pijpen is het enige waar ze moeite mee heeft. Ze doet het alleen als ze weet dat ik m’n piemel echt net gewassen heb en dan nog duidelijk alleen maar om mij een plezier te doen. Ze vindt het heerlijk als ik haar lik en ik mag haar soms zelfs wel in haar kontje neuken, maar pijpen, nee, alleen op mijn verjaardag en met Kerst zullen me maar zeggen. Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dat spreidt het nog wat over het jaar. Maar ik dring niet aan, daarvoor hou ik teveel van haar. Ik wacht tot ze het uit zichzelf weer doet.
We hebben het er wel eens over gehad en ze zei dat ze er vies van is. Niet van mij, maar ik plas ook met dat ding en zo… Of ik nog wel van haar kon houden als ze zo over m’n piemel dacht, vroeg ze zich af. Ik zei dat ik alleen dingen van haar wilde die ze zelf ook graag wil. We zoenden elkaar en ze heeft me die avond gepijpt, ja zelfs in haar mond klaar laten komen. Soms hou ik zóveel van haar.
Je begrijpt dus dat mijn mast door het gekwispel van Sam in recordtempo omhoog kwam.
Ze haalde me net lang genoeg uit haar mond om te kunnen zeggen dat ik dat kennelijk wel lekker vond. En door ging ze weer, op en neer met haar hoofd, zuigend als op een zuurstok en ondertussen maar likken. Zo moeilijk als het eerst ging, zo snel naderde ik nu m’n orgasme.
Maar dat had ze door natuurlijk. Ploppend trok ze m’n lul uit haar mond en zei: ‘En nou zelf afmaken, grote jongen!’
En dat deed ik. Ik stond op en ging weer voor ze staan. Ik was nu ver genoeg heen. Er was geen weg meer terug. Driftig rukte ik aan m’n penis. Dat Sam weer ging zitten en de meiden duidelijk nog even gingen zitten genieten van m’n show maakte me nu helemaal niks meer uit. Dat ze met elkaar praatten ook niet en zelfs niet dat ze grapjes maakten en lachten. Als een schim zo snel ging mijn hand over mijn eikel. Plotseling zag ik het helder zoals het was: ik rukte me af voor vier mooie meiden. En ze genoten ervan.
Ik zweefde op golven van genot. Ik keek van de één naar de ander en zwolg in hun opwinding. Ik keek naar de blosjes op een paar wangen, de enthousiaste gebaartjes, de uitwisseling van blikken van verstandhouding. Ik zag ze voorover buigen om maar niets te missen en lui onderuit zakken als ze even afstand namen. Ik zag ze gebiologeerd naar m’n zwoegende hand en m’n dieprode lul kijken en ik keek ze diep in de ogen als zij dat bij mij deden. Ze keken in verbazing, ze knipoogden schalks, ze waren ook ronduit geil. Ze wreven onbewust hun borsten, hadden hun monden open en hun ademhaling was versneld, soms zelfs wel wat zwoegend. Ik zag geen individuele vrouwen meer maar een reeks van gezichten, tongen die langs lippen likten, tanden die in onderlippen beten. Ik zag vrouwen die genoten en zich lieten gaan. Het was de hemel.
Te snel was het genoeg, maar ik kon me absoluut niet beheersen, moest me laten gaan.. De eerste spurt verliet m’n penis. De meiden slaakten kreetjes van genoegen, een paar klapten in hun handen. Ik rukte door en liet m’n sperma stromen. Steeds verder kwamen de stralen neer: voor me, op de grond, op Femke’s linkervoet, op de bank, op Susan’s zwarte jurkje. Ik moest m’n ogen wel sluiten en voelde alleen nog de golven van m’n orgasme. Een orgasme zo hevig dat ik er haast bang van werd. Ik kon me zelfs niet herinneren dat ik de eerste keer dat ik het met een meisje deed zó was klaargekomen. Ik krampte en sidderde, m’n benen werden week en alles leek zich te concentreren rond m’n lul, die een eigen leven leek te leiden, zichzelf leek uit te wringen, de laatste druppels diep uit m’n binnenste leek te willen halen.
Toen ik uiteindelijk tot bedaren kwam zaten ze me alle vier breed grijnzend aan te kijken. Ik zweette en hijgde.
‘Was het lekker, jongen? Was het wat je had gedacht? Nou, het was niet wat ik had gedacht. Wat een geweld, gaat dat altijd zo?’ Typisch Femke, altijd beschouwend. Terwijl ze praatte pikte ze met haar linkerwijsvinger de klodder sperma van haar enkel, rook er even voorzichtig aan en likte die toen op, terwijl ze me in de ogen keek. Het viel haar niet tegen geloof ik, want ze likte ook de druppels van de bank en Susan’s jurkje. Ik vond Susan’s ogen daarbij ook geweldig, zoals ze Femke volgden.
Ik ging maar even op de salontafel zitten en probeerde weer wat te ontspannen. Ik zweette wat meer dan ik zou willen, maar had me gelukkig goed gewassen dus ik stonk niet.
De meiden waren onderuit gezakt en lagen wat na te genieten. Femke en Susan praatten zachtjes met elkaar en keken zo af en toe naar mij. Sam zat te kijken naar het krimpen van mijn penis.
Ze zagen er zo ontzettend vrouwelijk uit zoals ze daar zaten. Ik voelde me niet meer zo naakt, dat begon wel wat te wennen, maar ik voelde mij zo boers en hoekig en lomp in vergelijking met die prachtige wezens. Ze waren zo gracieus, zo verfijnd en vooral zo mooi.
Ik was intens gelukkig dat ik het ze naar de zin had kunnen maken. Niet dat het MIJ gelukt was maar dat ZIJ zich hadden vermaakt. Ik wilde ze dienen.
‘Zeg Susan, ik zag dat hij naar m’n benen zat te kijken en naar die van jullie en naar onze borsten. Waar kijkt hij niet naar? Straks keek hij ook al naar Sam’s achterwerk toen ze zich bukte om haar theeglas te pakken. We wilden zijn ogen zien, maar dat is toch ook weer niet de bedoeling? Hij zit zich gewoon aan ons op te geilen.’
Sanne in de bocht. Ik moest toch ergens heen kijken toen ik me aftrok? En nu legde ze m’n blikken ook nog helemaal verkeerd uit. Voor het eerst zolang ik me kon herinneren beoordeelde ik een groepje vrouwen niet op hun tieten, maar verlustigde ik mij in mijn onderdanigheid aan hun oneindige superioriteit. Ik keek naar Susan, hoopte op toestemming om iets te zeggen. Helemaal tevergeefs. Ze was volkomen onbereikbaar.
‘Zeker niet. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Ze kunnen zich gewoon niet gedragen en al helemaal niet beheersen.’ zei Susan. Ze liep naar de badkamer en kwam terug met zo’n slaapmasker, bedoeld om het donker te maken als je van het licht niet kunt slapen. Ik had het ding nog nooit gezien. En ik dacht nog wel dat ik alles van haar wist.
Ze deed het me voor m’n ogen en controleerde goed of ik niets meer zag. Tot mijn spijt was dat helemaal het geval.
‘Ik vind dat hij nu wel genoeg lol heeft gehad. Waarom zou hij de enige moeten zijn die klaarkomt? Kan hij likken? Hij kan ons niet zien, dat is leuk. Hij zal als we stil zijn nooit weten wie hij heeft gelikt.’
Nou, ik kon nog heel goed horen dat dit Sam was en ik wist ook wel zeker dat ik de geur van Susan’s kutje uit duizenden zou herkennen.
De meisjes vonden het wel een goed idee, want er volgde veel instemmend overleg hoe ze het zouden gaan organiseren. Uiteindelijk besloten ze dat ik op m’n rug op bed moest gaan liggen. Dan konden ze boven me knielen.
‘En handen thuis, hè? Begrepen?’
Ik ging op bed liggen en het duurde niet lang of ik voelde een knie links boven m’n hoofd. Ik voelde wat gewichtsverplaatsingen en ineens rook ik de onmiskenbare geur van een kutje, iets gemaskeerd door een vleugje parfum. Heerlijk rook het. Wat dat betreft ben ik soms wel jaloers op de hondjes. Lijkt mij namelijk ook wel wat: zie je een leuk vrouwtje dan snuffel je even aan haar kutje.
De geur werd sterker en al snel bleek waarom. Het kutje raakte het puntje van m’n neus en werd er overheen gewreven, eerst heel licht maar al snel dringender en sneller.
Ik dacht niet dat het Susan’s kutje was, maar wist dat toch minder zeker dan ik had verwacht. De geur was toch wel heel bekend maar aan de andere kant: zou zij beginnen? Het leek me niet waarschijnlijk.
Maar toen de venusheuvel mijn voorhoofd raakte wist ik zeker dat dit Susan niet was. Want dit heuveltje was glad geschoren en Susan heeft daar een heel smal streepje haar. Bleef natuurlijk de vraag wie dit dan wel was.
Ik kon het in elk geval niet vragen (als dat al had gemogen) want het kutje werd nu tegen mijn mond gedrukt. Tegelijk gedwee en enthousiast stak ik mijn tong uit en begon te likken. Dat vond wie het dan ook was wel lekker want ik hoorde en voelde haar zachtjes kreunen. Ze smaakte goddelijk. Ik likte langs en in haar gaatjes, langs en over haar lipjes en probeerde in de richting van haar clitje te komen. Maar dat vond ze nog niet goed want telkens als ik het probeerde leidde ze m’n tong weer naar beneden. Ik vond het best. Ik probeerde haar tenslotte te dienen.
Ondertussen begon er ook iemand met m’n ballen te spelen. Mijn zak werd heerlijk gemasseerd en er kwam warempel al weer wat leven in m’n jongeheer.
Ik likte stevig door en probeerde de eigenaresse van het kutje enthousiast te maken. Ik zoog op haar binnenste lipjes, liet ze los, zoog er weer op en liet ze weer los. Ik zette mijn lippen op haar grotje en probeerde haar helemaal leeg te zuigen, draaiend met mijn hoofd daarvoor het juiste plekje te vinden. Maar leegzuigen ging natuurlijk helemaal niet want haar sappen begonnen steeds rijkelijker te stromen.
Twee nieuwe handen voegden zich bij die twee die al met m’n ballen speelden. Mijn penis werd voorzichtig gepakt en naar ik aannam uitvoerig bestudeerd. Zo voelde het tenminste.
Mijn berijdster besloot dat het tijd was voor intensivering van de actie. Ze liet nu toe dat ik haar genotsknopje bewerkte. Gretig viel ik aan. Ik sabbelde, likte en knabbelde dat het een lieve lust was. Het ging allemaal wat snel zo, zelf had ik er liever wat meer de tijd voor genomen, maar het vrouwtje in kwestie was aangenaam geil en wilde kennelijk snel en met grote sprongen naar huis.
En ondertussen waren die handen daar beneden me nu geroutineerd aan het aftrekken.
De vrouw boven me begon zich nu op mijn gezicht klaar te rijden, leek het wel. Ze maakte inmiddels erg veel kabaal, maar vreemd genoeg kon ik eigenlijk nog niet met zekerheid zeggen wie het was. Ik wilde het dolgraag weten, want deze meid was zo geil als een pondspak boter en ze schreeuwde het bijna uit. Heerlijk gewoon. En ik voelde me daar toch een beetje verantwoordelijk voor, tenminste ik verbeeldde me dat het mijn tong was die het deed. En is het dan zo vreemd om je af te vragen wie je zo verwent? Dan kun je er nog eens op terugkomen of zoiets …
Mijn gezicht zat dacht ik nu toch wel helemaal onder haar geil, zo wreef ze haar kut er overheen. Ze voerde het tempo steeds iets op en kwam toch nog onverwacht aan haar orgasme toe. Ze verstarde een beetje en begon toen te schokken. Steeds heftiger, steeds met kortere tussenpozen. En ondertussen spoot haar geil letterlijk in mijn gezicht. Haar kreten waren zo intens dat ik dacht dat het wel haast leek of ze toneel speelde. Als ik het in een film had gehoord had ik dat gedacht, dat wist ik zeker, maar aan al die sappen kon ik zeker voelen dat het geen acteren was. Ze kwam echt heel intens klaar. Heerlijk vond ik het, ook voor haar.
Het leek wel of ik gezoen boven me hoorde. En tevreden geluidjes. Maar ik kon, het was toch werkelijk te gek, nog steeds niet zeggen wie wie was.
Wat ik wel heel duidelijk wist was dat zich op dat moment iemand op mijn lul liet zakken. Ook dit leek me Susan niet want ze was erg nauw. Wel nat genoeg, dus met enig aandringen paste alles uiteindelijk wel. Daar waren die handen die gewoon verder speelden met m’n ballen helemaal niet bij nodig.
De wacht werd ook bij mijn hoofd gewisseld. De nieuwe kut rook zwaarder dan de eerste. Niet onprettig, ook niet persé vrouwelijker. Misschien is indringender een goed woord.
Deze ging gewoon zitten. Ze had kennelijk haar bekken wat gekanteld, want haar spleet leek meer aan de voorkant dan aan de onderkant te zitten en ik kon als ik mijn hoofd een beetje optilde overal goed bij. Maar eigenlijk werd ik een beetje moe. Ik bedoel, ik had me erg ingespannen bij de vorige en zo getraind ben ik hier nou ook weer niet in. Dus ik begon wel te likken maar niet erg fanatiek. Dat kwam ook een beetje omdat ik haar erg zout vond smaken. Niet lekker. En ze zat nogal zwaar op m’n borst, ook nog.
Naast me zei Sam: ‘Doet hij zijn best wel? Nee? Knijp eens in z’n ballen… Gevoeld Wim? Er wordt niet gebeft omdat jij dat leuk vindt, maar omdat wij dat leuk vinden en ZOLANG wij dat leuk vinden. Capice?’
Dat deed gemeen zeer. Fysiek zeer, want er was stevig geknepen en een vlammende pijn was door me heen geschoten. Vrouwen hebben geen idee hoe verschrikkelijk pijnlijk zoiets is denk ik wel eens. Zo makkelijk als ze soms praten over een knietje geven …


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal