home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
slaaf4stel


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op vrijdag 04 augustus 2006 - 09:29 am:       


Waar gebeurd en ontzettend geil


Zou dit graag nog eens meemaken!




Op een feestje bij vrienden kwam ik een vriend tegen die ik zeker in 5 jaar niet meer had gezien.
We kletste wat en natuurlijk kwam het verhaal op sex terecht.
Hij vertelde dat hij sinds kort een vriendin had die hij domineerde. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik had hem nooit als dominant gezien maar een mens kan zich vergissen.
Zij was er niet bij want zoals hij zei was ze deze avond uitgeleend aan een stel die haar voor het weekend in gebruik hadden.

Ik vertelde hem dat ik wel eens als sub was gebruikt bij een stel en dat ik dat als zeer geil had ervaren.
Na nog wat heer en weer gepraat spraken wij af dat ik komend weekend bij hem langs zou komen.
Wat er zou gebeuren vertelde hij niet maar hij had wel glinsters in zijn ogen.

Zou gezegd zo gedaan.
Toch wel wat zenuwachtig belde ik die zaterdagavond aan.
Hij deed open en ging mij voor naar binnen.
Ik werd uitgenodigd om op de bank te zitten en hij bood mij een drankje aan.
Hij vertelde wat zijn bedoeling was en vroeg tot hoever ik wou gaan. Hij zou mij samen met zijn slavin voor de rest van het weekend gaan gebruiken. Ik antwoordde toch wel met trillende stem dat als ik geil ben ik eigenlijk nergens mee zit.
Ik kreeg de opdracht om mij geheel uit te kleden.
Toch wel een beetje vreemd om je uit te kleden voor iemand die je al jaren kent.
Afijn ik mij uitgekleed en toen deed hij mij een blinddoek om en gebood mij om weer op de bank te gaan zitten.
Ik hoorde hem weglopen en vroeg mij af wat er ging gebeuren.
Enkele tellen later hoorde ik hem weer binnen komen. Hij was niet alleen, tenminste hij gaf iemand opdracht om naast mij te komen zitten.
Iemand pakte mijn hand beet en deze werd op naar mijn idee een dij neergelegd.
Hij vertelde dat ik nu naast zijn slavin zat en zij kreeg de opdracht om met haar benen omhoog op de bank te gaan liggen.
Ik moest op mijn knieën voor de bank gaan zitten en voelde iemand mijn hoofd tussen een paar dijen duwen. Ik verwachte niet wat er toen gebeurde ik voelde en slip of iets dergelijks die helemaal nat was. Ik moest aan de stof zuigen. Ik proefde een wat zoute smaak en begreep dat ik hier dus aan de slip van een vrouw zat te zuigen die net in haar broekje had geplast. Ik werd hier vreselijk geil van. Zij moest na enige tijd haar slip opzij trekken en zo kon ik bij haar lippen en haar hard geworden clit. Dit duurde volgens mij enkele uren maar dat was natuurlijk niet zo. Haar kutje werd steeds natter en dit keer niet van de pis.
Plotseling werd ik achteruit getrokken en kreeg de opdracht op mijn rug te gaan liggen.
Zij kreeg de opdracht om mijn lichaam overal te gaan zoenen beginnende bij mijn benen en dan zo langzaam omhoog maar ze mocht mijn lul en zak niet aanraken.
Langzaam kwam zij zoenend omhoog en toen kwam zij met haar mond in de buurt van mijn hals en ze kreeg de opdracht om mij te gaan tongzoenen ik moet haar lichaam betasten en voelde een paar stevige borsten. Toen ik eenmaal met mijn handen haar hoofd beetpakte kwam ik tot de ontdekking dat ook zij geblinddoekt was. Iets waar ik eigenlijk helemaal niet aan gedacht had. Dit maakte mij nog geiler dan ik al was.

Na een heftige zoen partij kregen wij de opdracht om in standje 69 te gaan liggen en elkaar te likken en te pijpen.
Op dat moment deed hij onze blinddoeken af. Ik keek pal in een wijd openstaande kut en begon nog heftiger te likken.
We kregen de opdracht om te stoppen en op onze knieën te gaan zitten.
Nu kon ik haar pas voor het eerst zien en ik moet bekennen dat het mij allemaal wat tegenviel qua uiterlijk. In mijn gedachte had ik een mooie vrouw voor mij, waarom weet ik niet, nu bleek zij er heel anders uit te zien, ze had een perfect lichaam maar haar gezicht kwam een beetje truttig over. Maar zou zij dit ook van mij denken ik ben nou ik niet moeders mooiste.
Veel kans om verder na te denken kregen wij niet want wij moesten samen zijn lul gaan likken, aan zijn zak zuigen en hem pijpen.
Hij zakte door zijn hurken en zij moest zijn kontgat gaan likken terwijl zij met haar kont omhoog moest zodat ik haar kontgat kon likken.
Dit ging zou een tijdje door toen kregen wij de opdracht om te wisselen ik likt zijn kontgat en zij de mijne.
Na enige tijd moest ik weer met mijn rug op de grond gaan liggen en moest zij bovenop mijn mond gaan zitten terwijl ik voelde dat iemand aan mijn lul begon te zuigen, omdat zij rechtop zat was het niet moeilijk om te raden wij dit was.
Doordat zij op mijn gezicht zat kon ik niet zien wat er allemaal gebeurde. Plots voelde ik een warm vocht over mijn borst lopen en droop er vocht langs haar kutje op mijn gezicht. Weer die zoute smaak dus ik nam aan dat zij zat te plassen.
Maar dat bleek niet zo te zijn. Hij piste over haar borsten heen en dat droop zo over mijn lichaam.
Hier had ik eigenlijk niet op gerekend en had dit ook nog nooit gedaan. De pis van een vrouw had ik wel vaker gedronken maar nog nooit dat van een man.
Nadat het vocht niet meer uit zijn pik stroomde moest zij gaan staan en moest ik haar voeten kussen. Natuurlijk droop de pis van hem nog steeds langs haar lichaam naar beneden.
Langzaam moest ik likkend omhoog gaan terwijl haar nylons steeds natter werden.
Plotseling voelde ik iets op mijn anus. Er stroomde een soort olie langs mijn kont. Toen voelde ik dat er iets naar binnen werd gedrukt. Achteraf bleek het een butplug te zijn.
Ik voelde een pijnscheut door mijn sluitspier trekken want het was nogal een flinke. Terwijl ik de opdracht kreeg om haar lekker te beffen totdat zij klaar kwam vertelde hij mij dat de butplug die in mijn kont zat, en die volgens mij steeds verder werd opgeblazen, pas eruit gehaald zou worden als ik haar had klaargelikt.
Ik voelde dat de butplug ook steeds heen en weer werd gehaald en er iemand aan mijn lul begon te knijpen. Na lang likken kwam zij klaar en haar heerlijke vocht stroomde langs mijn kin. Plotseling werd de plug uit mijn kont getrokken.
Zij moest op haar rug gaan liggen met haar benen wijd en werd door hem geneukt terwijl ik van hem moest toekijken en niet aan mijn lul mocht komen. Alleen toekijken.
Hij stampte zijn lul flink in en uit haar kut.
Op een gegeven moment trok hij hem eruit en moest ik zijn lul schoonlikken, die smaakte naar haar heerlijke vocht. Natuurlijk moest ook haar kutje schoongelikt worden.
Gedrieën gingen we toen op de bank zitten hij in het midden en werd er een film aangezet.
Tijdens het bekijken van de film moesten wij constant met zijn lul spelen. Zowel met onze handen als met onze mond.
Zij gaf aan dat zij nodig naar de wc moest.
Ik moest toen op mijn knieën gaan zitten en moest haar kutje likken. Zij zou een handgebaar van hem krijgen wanneer zij heel langzaam haar pis mocht laten lopen zodat ik de kans kreeg om het op te likken. Volgens mij duurde het een eeuwigheid voordat haar pis langzaam uit haar pisgaatje kwam lopen.
Ik kon maar net aan haar bijhouden en kon niet voorkomen dat er toch enkele druppels verloren gingen. Dit tot ontevredenheid van hem.
Voor straf kreeg ik weer die butplug in mijn kont en moest met dat ding in mijn reet op de bank gaan zitten.
Zij moest op haar knieën gaan zitten en hij neukte haar. Ik moest weer toekijken maar mocht dit keer wel met mijn lul spelen. Hij kwam klaar en spoot zowel in als op haar kut.
Toen hij was klaargekomen kwam hij met zijn druipende lul voor mij staan en kreeg de opdracht hem schoon te likken.
Ik moest weer op mijn rug gaan liggen en ditmaal werden mijn handen vastgebonden aan een tafel. Zij moest op haar knieën boven mijn gezicht gaan zitten en haar benen zover mogelijk spreiden en haar kutlippen open trekken. Ik kon zijn geil zien zitten en dat drupte dan ook samen met haar sappen op mijn gezicht. Ik heb minimaal op deze manier een halfuur gelegen toen zij plotseling door hem naar beneden werd geduwd en zij met haar druipende kut bovenop mijn gezicht terecht kwam.
Hij pakte mijn hoofd beet en bewoog deze heen en weer zodat al de sappen over mijn gezicht verdeeld werden.
Hij trok haar van mij af en gaf de opdracht om elkaar te gaan zoenen en gelijktijdig moest zij mijn gezicht schoonlikken.
Nadat onze gezichten redelijk schoon waren moest ik haar in haar kont gaan neuken terwijl hij met een vibrator mijn kont bewerkte. Vlak voordat ik klaar kwam moest ik stoppen en moest ik mijzelf aftrekken en in haar mond spuiten. Zij mocht het niet door slikken maar moest het langzaam in mijn mond en op mijn gezicht laten lopen.
Om dat ik te kennen gaf dat ik nodig moest pissen moest ik op haar schoot gaan zitten en mijn pis laten lopen, waarna zij mijn lul schoon likte.

We zijn die nacht nog veel verder gegaan maar dan zou het verhaal wel heel erg lang worden maar het was een avond en nacht om nooit meer te vergeten en spraken af dat wij dit nog een keer zouden herhalen.
Jammer genoeg gingen zij een paar maanden later uit elkaar en is het er nooit meer van gekomen.



 

Stefanie
Lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 11
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 september 2006 - 01:25 am:       

Beste slaaf4stel



Ook al denk ik soms dingen in dezelfde richting, ik vind dit persoonlijk een weinig aantrekkelijk scenario. Ik hou wel van geblinddoekt worden om dan allerlei spannende dingen te gaan doen, dat lijkt me zeer opwindend als onderdeel van een spel, maar aan iemand zijn kont gaan likken lijkt me toch minder geschikt.

Als mensen naar elkaar kijken terwijl ze een plasje doen, dat lijkt me ook heel opwindend. Maar om ondergeplast te worden en het in je mond te laten lopen, dat staat ook nogal ver van mij af.

In het uiterste geval fantaseer ik erover om uitgelaten te worden aan een leiband of om verplicht te worden een plasje te doen terwijl ik vastgebonden ben of zo.

Voor mij is dit verhaaltje dus een beetje "hard" en in dat opzicht weinig opwindend qua inhoud. Maar het heeft wel potentieel hoor, en misschien zijn er andere mensen die het wel heel erg opwindend vinden.

Groetjes,

Stefanie.

 

Nathasha
Productief lid
Inlognaam: Nathasha

Bericht Nummer: 32
Aangemeld: 02-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 september 2006 - 09:20 am:       

Niet mijn stijl wel leuk geschreven



Hi,

Dit verhaal is zeker niet mijn stijl, noch opwindend. Maar je hebt het wel zo goed geschreven dat ik tot de laatste letter heb doorgelezen. Dus complimenten over de schrijf stijl, maar jukkie wat een smerig verhaal.

Greetz
Nathasha


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: