home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Hadez


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 27 juli 2006 - 10:27 pm:       


De eerste stappen


Deel 1: Koude Douche




“1: Koude douche”

Het is alweer zo'n vijf dagen, stuk of acht reacties en een aantal MSN-uren geleden, maar vandaag had ik het eerste echte contact met Meester John. Alles wat ik van hem wist, is dat hij 51 jaar is en bereid is om mij af te richten. Maar de toon in zijn mailtje naar mij stond mij allerbest aan. Niet omslachtige, vaak nutteloze informatie, maar direct to-the-point. Ook op MSN kwam de eerste opdracht vrij snel. Na een korte kennismaking kwam de eerste opdracht al: ik moest onder een koude douche douchen, zodat ik kon voelen hoe ik me hoor te voelen: als een slaaf.

“Om te voelen dat je een slaaf bent douche je morgen met koud water. Je begint bij je voeten en gaat langzaam omhoog aan de voorzijde van je lichaam.Je plasser en je balletjes stel je extra lang bloot aan de koude straal. Daarna ga je naar boven en maak je vooral je tepeltjes koud. Wanneer je je hoofd hebt gedaan mag je je afspoelen met warm water.
Na het douchen trek je je af, maar je komt net niet klaar. Twee uur later doe je hetzelfde en weer twee uur later nog eens. Pas de vierde keer mag je klaarkomen.”

Helaas was deze opdracht voor mij in dit tijdsschema onuitvoerbaar, want ik moet werken op dinsdag. Dus kreeg ik toestemming om meteen al te gaan douchen. Al redelijk opgewonden loop ik de badkamer in, doe de deur op slot en kruip onder de douche. Zonder dat ik hoef te wachten totdat het water warm wordt, draai ik de knop vol open op 0 C. Het water voelt kouder aan dat ik verwachtte. Ik neem rustig de tijd om aan het water te wennen, om vervolgens te beginnen bij mijn voeten, verder omhoog naar mijn knieën, en als ik verder ga, voel ik echt hoe koud het water is.
Op mijn bovenbenen krijg ik kippenvel, terwijl mijn ballen superklein worden. Mijn plasser krijgt een extra beurt, want daar had mijn Meester om gevraagd. Ondanks het koude water, blijft mijn plasser fier vooruit staan. Ik kan het niet laten om er een paar rukjes aan te geven. Ik breng de douchekop omhoog, via mijn buik, waar mijn buikspieren zich krampachtig samenspannen naar mijn borst. Ik krijg, waarvoor Meester John mij al had gewaarschuwd, het even moeilijk met ademhalen. Ik laat het water lekker lang op mijn borst naar mijn keel naar mijn borst naar mijn buik en weer terug naar mijn borst stromen. Mijn tepeltjes worden hierdoor behoorlijk hard.
Dan hang ik de douchekop in de houder en was mij verder in het koude water. Na een behoorlijke minuut draai ik het warme water open. Eventjes afspoelen, en dan snel afdrogen. Door dit alles had ik best zin om klaar te komen, maar Meester John had mij dit uitdrukkelijk verboden. Ik moest me wel aftrekken, maar ik mocht niet klaarkomen. Behoorlijk snel voelde ik al dat ik mocht komen, maar ook deze keer lukte het me om NEE te zeggen.
Na de nodige avond rituelen in de badkamer, heb ik mijn vader, zusje, broertje en nichtje prettige vakantie gewenst, nog ff mijn mail checken en dan lekker lezen in bed. Niet zonder dat ik een wekker heb gezet om 10, 12 en 2 uur.
Een lekker spannend boek verslindt de tijd. Voordat ik het weet, is het al 10 uur. Snel raak ik al opgewonden van het idee dat ik wat moet doen. Ook nu moet ik voor mijn gevoel al veel te snel stoppen. Ik probeer me weer te concentreren op mijn boek, maar dat wil maar niet lukken. Om te ontspannen ga ik maar weer naar de badkamer en drink een paar glazen water. Ook vul ik een fles met water, zodat ik 's avonds niet meer uit mijn bed hoef hiervoor. Eenmaal terug in mijn bed moet ik toch nog plassen. Als ik weer verder ga lezen, kan ik het toch niet laten om met mijn ballen te spelen.
Om 12 uur hetzelfde ritueel, maar ik heb nu echt moeite om mij in te houden. Met alle moeite weet ik mezelf te stoppen. Het gaat niet van harte. Om de aandacht af te leiden, pak ik mijn boek er maar bij. Maar nu lukt het echt niet meer om me daarop te concentreren. Een rondje door huis lopen, langs badkamer, WC, keuken, niets helpt meer. Uiteindelijk val ik op mijn bed, en probeer te gaan slapen.

Ik schrik wakker als ik mijn mobieltje hoor trillen als een gek. Ik kan op mijn wekkerradio onderscheiden dat het 2 uur is, het moment van verlossing. Ik heb al snel een flinke stijve, en ik kom klaar als nooit tevoren. Alle spanningen van de hele avond komen er in 1 keer uit. Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen. In mijn hoofd bedank ik Meester John voor dit geweldige gevoel.


“2. Sliploos”

Woensdag 26 Juni 2006

Maandag had meester John mij opgedragen om geen slip te dragen. In het MSN gesprek zei hij het volgende:
“Wanneer je een stil moment hebt geef je jezelf voor het eerst een spanking. We beginnen met de hand. Tien keer hard op elke bil.
Je draagt de hele dag geen onderbroek en je mag jezelf niet afspelen.
Ik verwacht woensdag je verslag.”

Toen ik gisteravond ging slapen, had ik het idee dat ik het toch wel zou doen. Maar niets is minder waar. Vanochtend had ik grootste moeite om tegen mijzelf te zeggen: trek alleen die broek aan, en geen onderbroek. Dat het wel goed zou komen, dacht ik op de fiets, maar op mijn werk aangekomen bleek ik in de winkel te moeten staan: de hele dag rondjes lopen.
Om 10 uur pauze houden: ik had eigenlijk het gevoel dat er niets anders was. Het enige verschil dat ik tot nu toe gemerkt heb, is dat als ik een stijve kreeg, dat ik hem irritant goed voelde in mijn broek. Ook merkte ik, vooral veel later op de dag, dat mijn plasser wel eens wil blijven plakken aan mijn benen, zeer irritant. Ik heb om 11 uur een moment voor mezelf gehad: ik moest naar de wc en er zat niemand in de kantine, dus ik ging naar de WC, deed mijn broek naar beneden en gaf mezelf 10 klappen op elke bil.
Beneden, voelde ik dat mijn billen een beetje begonnen te gloeien, best lekker gevoel eigenlijk. Toen ik 's avonds thuis zat, had ik toch het gevoel dat mijn ballen flink gekneed zijn, en dat heeft me op sommige momenten toch best hitsig gemaakt. En dat áls ik mezelf vandaag zou mogen afspelen, dat dat zeer fijn zou zijn. Verder had ik vandaag zeer vaak het idee dat ik gewoon een slip aanhad, maar daar aan denkende dacht ik meteen: er zit vandaag zeer weinig ruimte tussen mijn plasser en de “buitenwereld”, best spannend eigenlijk.

Deze dag is nog niet afgesloten, ik ga straks zwemmen in een meertje, ook daar zal ik geen slip aanhebben, wel een (lange) zwembroek (ik hoop dat ik vanavond niet steeds met een harde rondloop)

Slaaf martin





Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: