home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Groentje


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op zaterdag 22 juli 2006 - 11:34 am:       


Slapeloze nachten Fmf1


hoe de overburen meeleven
Slapeloze nachten… dat kreeg ze ervan!
Niet van haar Meester hoor, nee die was weer lief, nadrukkelijk aanwezig, hard, gemeen, opwindend, alles wat hij kon zijn. Elke dag zorgde hij dat hij in ieder geval haar even aan de lijn kreeg en zo mogelijk was hij om de dag bij haar. Het was wel een heftige tijd maar hij had haar duidelijk gemaakt dat hij zou zorgen dat ze haar vakantie aan niks anders zou kunnen denken, aan niemand anders.
En dat lukte aardig. Kwam hij een dag niet langs had hij wel weer een ‘leuke’ opdracht voor haar. Soms was het uit te voeren en soms ook niet. Hij leek af en toe expres haar grenzen op te zoeken met opdrachten waarvan hij wist dat ze dat niet wilde doen. Zo had hij haar opgedragen om op het strandje waar ze altijd ging zwemmen zichzelf te bevredigen. Ze had zelf mogen weten hoe. Hij had nog gesuggereerd om een windscherm mee te nemen of om de toiletten op te zoeken. Maar hij wist dat ze dat nooit zou doen, ze had een duidelijke grens liggen bij opdrachten naar de buitenwereld toe. Dus was er de volgende dag natuurlijk weer een stevige straf gekomen.
Nee, de slapeloze nachten kwamen van het weer! Tjonge, wat was het heet. Ze probeerde zo consequent mogelijk de ramen dicht te laten als de zon er op stond en dan ’s nachts de ramen open maar het leek nu niet meer te helpen. Haar hele appartement was veranderd in een sauna. Overdag was dat niet zo erg want dan zat ze toch op een terrasje of lag aan het strand maar de nachten…
Ze lag al elke nacht in haar meest koele nachtkleding, een goudkleurig jurkje met dunne bandjes, laag uitgesneden, kort en wijd uitlopend rokje. Het liefst lag ze natuurlijk poedelnaakt maar ze was nou eenmaal opgegroeid met het idee dat dat niet netjes was. En alhoewel haar moeder nu niet meer haar kamer binnen kon komen, had ze nog steeds een schaamtegevoel als ze naakt op bed lag.
Dus lag ze in haar nachtjapon op bed, dekens aan de kant, raam open gekanteld, lamellen dicht. Zo was ze afgelopen avond wel in slaap gevallen maar nu om 3 uur lag ze weer wakker naar het plafond te staren. Het was te benauwd! Met dit weer kon toch niemand slapen? Dat bleek trouwens ook wel want ze hoorde buiten nog allemaal stemmen in het hofje. Onbeweeglijk bleef ze liggen luisteren naar de stemmen. Het klonk erg gezellig. Waarschijnlijk waren het een stel mannen die nog ergens op een balkon zaten te kletsen met een biertje of wijntje, misschien was het wel een feestje. Als het niet zo warm was geweest, hadden de stemmen haar vast in slaap gewiegd want het waren prettige warme stemmen. Daar was ze altijd erg gevoelig voor geweest. Haar Meester was ook in eerste instantie opgevallen door zijn zware, warme stem. En natuurlijk zijn rijzige gestalte. Hij kon zo imponerend overkomen. Bij hem kon ze zich echt klein voelen.
Waarschijnlijk waren de mannen die ze nu hoorde ook allemaal van die grote mannen en zaten ze lekker met hun voeten op een krukje onderuit met een glas koud drinken in hun hand. Ze was er jaloers op. Eigenlijk wilde ze ook wel even op het balkon uitwaaien maar ze deed het niet. Ten eerste moest ze dan weer iets anders aantrekken en ten tweede kwam Meester morgen dus moest ze goed uitgeslapen zijn. Natuurlijk zou hij haar houden aan de opdracht van deze week om van negen tot negen op elk even uur te masturberen en verder niet. Dat was een lastige opdracht gebleken want het betekende dat ze bijna de deur niet uit kon. Daarnaast was het erg warm en dit verhoogde ook nog eens haar lichaamstemperatuur. Daar had hij het natuurlijk ook voor gedaan want hij had op het briefje van de opdracht geschreven:
Voor mijn meisje; werk je maar eens lekker in het zweet!

Het was echt niet uit te houden! Het leek wel of de kamer steeds warmer werd in plaats van dat het afkoelde.
Ze stond op om de lamellen een beetje open te draaien zodat er meer lucht doorheen kon. Terug op bed keek ze hoopvol naar het raam. De lamellen bewogen een klein beetje maar hingen daarna weer stil. Ook dat hielp dus niet.
Tussen de lamellen door zag ze op het balkon van het appartement tegenover haar de mannen zitten die ze waarschijnlijk had horen praten. Ze zaten met hun rug tegen het raam en keken al pratend over het hofje uit. Gelukkig was het in haar kamer donker want anders hadden ze haar misschien nog zien liggen. Dat zou Meester wel een leuke situatie hebben gevonden. In gedachte hoorde zij hem al tegen de mannen zeggen:
“Kijk maar eens goed naar mijn sletje, als er verzoekjes zijn hoor ik het wel.”
En dan zou ze aan zichzelf moeten zitten, zou ze voor de mannen moeten kreunen, strelen, knijpen.
Het idee was zo opwindend dat ze toch met haar hand over haar borsten gleed. De stof voelde lekker glad op haar huid. Ze wreef over haar borsten en kneep er zacht in. Ze haalde haar linker borst uit haar jurkje en nam haar tepel tussen haar vingers. Langzaam draaide ze rondjes met haar vingers.
“Niet van dat zachte gedoe, knijp er maar flink in!”
Ja, haar Meester hield niet van dat zachte gedoe. Die zou haar opdracht geven lekker hard te draaien en te trekken. Met haar andere hand gleed ze over de jurk omlaag. Ze opende haar benen wat en gleed onder haar slip. Ze streelde over haar lippen en gleed af en toe ertussen.
“Doe die slip eens uit en laat zien aan de heren wat je hebt!”
Met twee handen trok ze haar slip uit en draaide haar heupen zo dat ze vanaf het andere balkon recht zicht hadden op haar ontklede onderlichaam.
“En haal die tieten maar allebei uit je nachtjapon!”
Met beide handen haalde ze haar rechter borst ook uit haar jurk en drukte ze tegen elkaar. Ze kneep er in en gleed soms met haar vingers naar haar tepels.
“En nou vingeren maar je mag niet aan je clit komen!”
Haar ene hand bleef over haar borsten wrijven en aan haar tepels trekken terwijl de andere tussen haar benen verdween. Rustig begon ze te bewegen. Om niet te snel te gaan begon ze met overal te stelen voordat ze het vochtige plekje op zocht. Het idee dat ze dit voor haar Meester deed, maakte dat ze nog meer opgewonden werd. Het liefst wilde ze haar genotsknopje aanraken maar dat was verboden.
“Je doet dit niet voor jezelf hoor. Laat eens horen hoe je voor ons geniet!”
Het was niet moeilijk om er geluid bij te maken. Dit was zo lekker dat de eerste kreun er zo uit was. Ze begon zachtjes maar al snel werd het één lange kreun.

Ineens hield ze op. Er was iets veranderd maar ze kon zo snel niet zeggen wat…
Toen besefte ze het met schrik. Het was te stil. De stemmen van de mannen op het balkon tegenover haar waren gestopt met praten. Zouden ze naar binnen zijn gegaan? Of hadden ze gehoord dat ze lag te kreunen? In dat laatste geval zouden ze weten waar ze moesten kijken.. en de lamellen stonden half open. Het zou toch niet waar zijn dat een stel wildvreemde mannen nu recht tussen haar benen keek.
Zou ze durven te kijken? Maar stel dat ze echt keken, dan kon ze geen kant meer op. Dan zou ze nooit meer over straat durven, de schaamte zou te groot zijn.
Aan de andere kant was het toch ook wel een uitdagend gevoel als ze zouden kijken. Kennelijk vonden ze haar dan zo opwindend dat ze hun gesprek ervoor stopten. Zouden ze opgewonden raken door naar haar te kijken?
Zonder te kijken begon ze weer haar borsten te stelen. Haar tepels stonden zo strak dat zelfs zacht knijpen nu al pijn deed. Met haar rechter hand gleed ze weer omlaag tussen haar benen. Ze spreidde haar benen nog wat verder en begon in haar lippen te knijpen. Lang hield ze het niet vol want ze was nu zo opgewonden dat ze het niet lang meer vol kon houden. En terwijl ze met haar andere handen haar lippen goed uit elkaar hield voor de mannen bracht ze zichzelf hard kreunend in nog geen 5 minuten naar een hoogtepunt.

Aan de andere kant van het hofje klonk een luid applaus.
Met een rood gezicht draaide ze zich om en viel moe en tevreden in slaap.
Een uur later schrok ze opnieuw wakker.
Hoe moest ze dit morgen gaan uitleggen aan Meester?


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Stefanie
Actief lid

Bericht Nummer: 24
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 27 september 2006 - 06:55 am:       

MMMhhhmm lieve groentjeJe hebt dat verhaaltje schijnbaar speciaal voor mij geschreven ? Waarom ik dat denk ? Omdat het een belangrijk element bevat waarvan ik al te kennen heb gegeven dat het me opwindt : bekeken worden terwijl je masturbeert, wat een fijne gedachte.

Je verhalen hoeven niet lang te zijn om goed te zijn, dat heb ik al begrepen. Proficiat nogmaals voor deze bijdrage die ik zeker nog eens ga herlezen. Ik probeer me echt in te leven in wat de hoofdpersoon hier beleeft. Je verhalen zijn wel heel subtiel ook. Ze krijgt die opdracht niet werkelijk, maar fantaseert over wat haar Meester zou zeggen, moest hij aanwezig zijn. Hij is dus alleen aanwezig in haar hoofd.

Maar zoiets in het echt eens kunnen beleven, ja, dat lijkt me heel wat.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: