home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
nikita


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 17 juli 2006 - 03:23 pm:       


Nikita op reis


is reizen en wandelen wel zo onschuldig?




Hoofdstuk 1 / Nikita gaat op reis

Het was weer een natte koude zomer.
Dus had ik besloten mijn vakantie in Afrika door te brengen. De warme zon, de zwoele vochtige lucht, grote gespierde zwarte mannen, ja deze ingrediënten lokte mij enorm.
Veel had ik niet mee te nemen, ik had mijn koffertje dan ook snel gepakt en was spoedig op reis.

In het vliegtuig zat ik rustig aan het raampje en na de maaltijd besloot ik een dutje te gaan doen.
Heerlijke beelden van de hete tropen brachten mij in een in zalige roes.
In mijn droom lag ik op een rand van een prachtige beek. Omdat ik alleen was had ik mij volledig uitgekleed. Mijn fors uitgevallen tieten staken ferm vooruit. En mijn ronde billen staken prachtig af tegen de donkere achtergrond van de bush. Ik lag daar heerlijk onbevangen, mij van geen gevaar bewust.
Plotseling zag ik een grote slang die in mijn richting kronkelde. Verstijfd bleef ik liggen, “niet bewegen is het veiligst“ dat dacht ik. Maar het dikke lange beest kwam steeds dichter bij. Ik kon mij niet verroeren, ook niet toen de slang over mijn lijf kroop. De schubben kriebelde behoorlijk en toen hij mijn borsten beroerde kon ik een licht gevoel van geilheid niet bedwingen.
Ongemerkt gingen mijn benen iets uit elkaar. De slang had zich inmiddels om allebei mijn borsten geklemd. Zachtjes schoof hij heen en weer en prompt schoten mijn tepels naar boven. Toen hij met zijn dikke lijf over mijn tepels raspte kwam schoot er een golf van geilheid door mijn lichaam. De slang gleed langzaam over mijn buik, hij leek even te spelen met mijn navelpiercing en schoof toen voorzichtig naar mijn venusheuvel. Dit kon niet waar zijn! De grote kop beroerde mijn klit de lange gespleten tong glibberde intens over het genotknobbeltje.
Yes, dit was te gek.
Nog verder spreidde ik mijn benen. Toen gebeurde er iets ongelooflijks.
De kop van de slang duwde zachtjes tegen mijn grotje. Zachtjes maar doelgericht dwong hij de lipjes uit elkaar. Het kon niet waar zijn! Steeds harder drukte hij zijn kop tegen mijn poes en langzaam kwam hij naar binnen! Zijn grote kop bewoog zich zoekend binnen in mijn kut. Zoekend kronkelde hij naar binnen. Het grote lijf volgde met trage bewegingen. In no time zat ruim 40 cm in mijn buik!
Ik begon ritmisch te bewegen. Ik tilde mijn kont van de grond om het zalige gevoel niet kwijt te raken. Op dat moment kromde de staart van het grote beest zich en vond automatisch mijn kontgat. Met behoorlijk geweld drong de staart zich naar binnen en omdat het uiteinde van een slang smal is, ging dit gemakkelijk. Al snel zat het beest voor 10 cm in mijn kont, terwijl de kop zich steeds verder een weg zocht in mijn kut. De slang kreeg het kennelijk benauwd want hij begon zich steeds woester te bewegen. Ondertussen baande de staart zich steeds verder een weg aan de achterkant. Al zeker 50 cm had ik in mijn darmen en ik voelde duidelijk hoe hij zich binnen in mij beoog. Ik begon naar een climax te gaan.
Toen werd ik langzaam wakker en merkte dat er een hand in mijn poes en een andere hand in mijn kont bezig waren. Ik deed net of ik nog sliep en liet de handen hun werk doen. Daar lag ik in de vliegtuigstoel Onderuit geschoven mijn rok je omhoog onderging ik mijn genot. Nat en geil kwam ik klaar. Vrijwel direct viel ik in slaap.

Toen het vliegtuig lande was ik goed uitgeslapen. Wel zag ik twee oudere mannen meer dan vriendelijk naar mij kijken. Dat ze me niet aanspraken kon ik waarderen. Zij hun lolletje, ik het mijne.
Op het kleine vliegveld vond ik al gauw een taxi en een uurtje later kwam ik aan in het hotelletje dat de reisorganisatie voor mij geboekt had. Ik kleedde me snel om in een strak topje dat mijn buik duidelijk blootgaf en een super kort rokje met daaronder een string. Stevige wandelschoenen waren het enige stoere aan mijn outfit.
Ik was van plan een stevige wandeling te maken en zo de omgeving wat te verkennen.
Ik de folder had ik gelezen dat de omgeving ongerept was en ook dat je meerdaagse trips kon maken op de rivier.
Dat leek mij wel wat voor later maar eerst zou ik eens kijken wat deze plek te bieden had.
Toen ik buitenkwam liep ik pardoes tegen de man uit het vliegtuig aan.
“Hè, waar ga jij naar toe?”
“Ik maak een wandelingetje om eens te kijken wat dit gat te bieden heeft.”
“Nou dan ga ik met je mee, want zo’n mooie meid mag niet alleen in het woud ronddolen.”
“OK,” zei ik, laten we meteen gaan.
We lieten het kleine dorp al snel achter ons. Ach, hij was niet onknap, ergens in de 40 dus ervaren, lichtbollend buikje, ietwat kalend kortgeknipt, wel gespierd bruine benen, korte bermuda, prima polo shirt. Hij liet mij keurig telkens voorgaan als de weg eens wat smaller werd. Na korte tijd begon hij mij wel erg vaak een helpende hand te bieden. Het viel mij op dat hij steeds vaker mijn schouder, arm of been aanraakte.
Niet lang daarna moet hij een tak voor mij weg buigen en ja hoor, duidelijk streek zijn arm langs mijn borsten, en niet van dat voorzichtige, nee echt stevig erlangs en weer terug. Ik waagde het niet er een opmerking over te maken, hij had zich ongemerkt in overheersende positie gemanoeuvreerd.
“Laten we hier afslaan,” zei hij.
Ik gehoorzaamde meteen.
“Klimt daar eens naar boven.”
Gewillig zette ik mijn voeten op de uitstekende rotsen en klom moeizaam naar de door hem aangegeven plek. Op deze manier had hij een prachtig uitzicht onder mijn strakke rokje en zag mijn billen zich samenspannen als ik klom.
“Blijf daar zo staan” gebood hij me.
“Zet je voet eens op die steen daar, ja en nu de andere voet op de boomstam daar opzij.”
De twee genoemde objecten lagen ruim een meter uit elkaar. Dus dat betekende dat ik in een enorme spreidstand kwam te staan. Mijn opdrachtgever stond ongeveer 1,5 meter onder mij en keek overheersend naar mij.
“Steek nu je armen recht omhoog!” beval hij.
Mijn rokje kroop omhoog, mijn tieten spande zich en door de opwinding staken mijn tepels als harde knoppen naar voren en waren duidelijk te zien door mijn topje.


Hoofdstuk 2
Nikita hangt weerloos en krijgt slaag

“Blijf zo staan, wat er ook gebeurd” was het volgende commando. “Heb je dat begrepen?” Ik knikte. “Heb je dat begrepen, vroeg ik” snauwde hij. “ja, ik heb het begrepen” antwoordde ik benepen. “Ja ik heb het begrepen en zal u gehoorzamen, baas” beval hij mij te beantwoorden. Gehoorzaam gaf ik het door hem opgedragen antwoord.

Rustig ging mijn heerser op de grond zitten en begon een sigaret te roken. Hij pakte een tak, en begon er met zijn jungle mes de schors van af te schillen. Zo nu en dan keek hij omhoog of ik nog wel in de door hem opgedragen houding stond. De zon brandde op mijn lijf en ik baadde in no time in het zweet. Mijn “baas” sneed een stompe punt aan de tak. Kennelijk tevreden bekeek hij zijn stok, 60 cm lang, een diameter die al snel opliep naar 6 `a 7 cm. Nog even kerfde hij er enkele dwars rillen in, toen stond hij op.
Ik huiverde plotselinge spanning nam beslag van mij, hier klopte iets niet, dit was geen spel dit was ernst…
De man klom naar mij toe, hij stond met zijn hoofd op mijn buikhoogte. Zijn grote mes gleed nu langzaam langs mijn kuiten, dijen, naar de binnenkant. Al die tijd keek hij mij strak aan, er lag een strenge maar vertrouwenwekkende blik in zijn ogen. De punt van het grote mes stak nu van voren onder in mijn string en met een korte ruk sneed hij het kleding stuk in tweeën.
Nu ging het mes via mijn buik aan de binnenkant van mijn rokje, naar boven. Niet lang daarna lagen de stukken textiel op de grond. Het mes vervolgde zijn weg naar boven en met korte bewegingen maakte mijn baas vele sneetjes in mij topje. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat het topje volledig aan stukken werd gesneden en het hing dan ook maar met enkele draden aan mijn lijf. Mij borsten waren vrijwel volledig zichtbaar. Kennelijk beviel hem dit uitzicht want ik zag een flinke bobbel in zijn broek.
De man deed een stap naar achter en keek met kennelijke voldoening naar mijn naakte lichaam. Door de situatie werd ik behoorlijk opgewonden en haalde snel en diep adem waardoor mijn borsten sterk op en neer gingen.
“Zo meisje, het bevalt je wel zo te zien.
Ik zal je eens precies zeggen wat ik wil. Op de eerst plaats ben je hier voor mij, je doet wat ik je vraag.
Tot nu toe gedraag je je precies zo als ik wil. Prima daarvoor zal ik je belonen.” Hij hakte met zijn mes, een lange rietstengel met daarboven een pluim. ”Zo kleintje ik zal je eens lekker verwennen. Hij bespeelde eerst mijn schouders met de zachte pluim. Hij streek langs mijn tieten, knuffelde mijn tepels, die stonden al recht op maar begonnen nu zelfs te trillen. Via de onderkant van mijn borsten liefkoosde hij mijn buik, benen kuiten, voeten. Langzaam streelde hij de binnenkant van mijn dijen en ik klapte zowat door mijn knieën toen hij mijn kale kutje beroerde. God, wat deed hij dat lekker, ik wilde wel altijd zo blijven staan. “Vind je het lekker schatje?” “ja, baas” kreunde ik. “Teveel genieten vind ik niet goed, trut, onthoudt dat” grauwde hij plotseling en hij gaf een striemende klap met het sterke riet aan de binnenkant van mijn dijen. Ik gaf een harde gil meer omdat de tik onverwacht kwam dan door de pijn. “Gil maar kind, niemand hoort je hier en ik vind het wel lekker zo een kermend slachtoffer. Zullen we nog even doorgaan zo?” Ik hield mijn lippen op elkaar, maar hoopte toch dat dit door zou gaan. “ik hoor niks” snauwde de man en gaf twee harde klappen op mijn tieten. “Auw, je doet me pijn.” Gilde ik. “ Mooi dat is de bedoeling, ik vroeg je zullen we doorgaan?” “Ja, baas, ga als je blieft door” Hij gaf meteen enkele stevige klappen nu aan de buitenkant van mijn omhooggestoken armen.”hoe graag wil je dat ik doorga, meisje?” “Ik wil dat heel graag, baas” zei ik met een glimlach om mijn lippen. Dat beviel hem kennelijk niet want hij sneed direct een tweede rietstengel en begon nu links en rechts mijn tieten te bewerken. “Wil je meer?” Schreeuwde hij. “Ja, baas, ik wil meer, ik wil meer” gilde ik en hij sloeg nu als een bezetene op mij in. Mijn armen, tieten, kont, kut en dijen kregen er zo van langs dat ze vuurrood afstaken tegen de groene achtergrond van de jungle. “Meer, meer, meer”, smeekte ik, want langzaam begon ik een climax te bereiken. Het leek wel of mijn baas gek werd en roste nu onbeheerst op mijn opgeheven lijf. Het zweer gutste van zijn lichaam. Na 5 minuten hield hij hijgend op, hij stapte op mij af en sloeg zijn sterke armen om mij heen. “Oh schat wat was dat opwindend” hijgde hij. Terwijl ik nog steeds met mijn armen recht omhoog en mijn benen gespreid stond, liefkoosde hij mijn billen en drukte zachte kusjes op mijn gloeiende tieten. Ik kreunde van opwinding, per slot van rekening was ik nog net niet klaargekomen, dus het tintelde nog door heel mijn lijf. “Zal ik je dan nog eens echt verwennen?” Slechts een heet gegrom vanuit het diepste van mijn buik ontsnapte van mijn lippen.



Hoofdstuk 3
Nikita maakt nader kennis

“Goed meiske. Omdat je zo mooi met je armen omhoog bent blijven staan mag je nu met je rechter met jezelf spelen.” Verheugd liet ik mijn arm zakken en kon het niet nalaten mijn memmen te aaien, ik voelde hoe ze gloeide. Omdat ik mijn rechter hand mocht gebruiken en moest dus mijn linkerhand nog omhoog blijven, hierdoor hing mijn rechter tiet soepel naar onder terwijl mijn linker nog strak omhoog stak. Alleen al dit gezicht was super geil. Ik scheurde de laatste resten van mijn Topje van mijn bovenlichaam en knuffelde mijn tepels nog eens stevig, Ik voelde een straaltje vochtigheid langs mijn dijen stromen. Was het zweet of geil? Ik streek met mijn hand over mijn buik en raakte even later mijn kale kut en speelde even met mijn klit, daarna ging ik met mijn middelvinger naar binnen. Sloot mijn ogen en bewoog ritmisch heen en weer terwijl ik mijn grotje bijvulde met eerst mijn wijsvinger en toen mijn ringvinger toen ik mijn kut genoeg had opgerekt stopte ik er ook mijn pink en duim bij met mijn hele hand wroette ik in mijn fluim. Omdat ik zo met mezelf bezig was zag ik niet dat mijn baas zijn kaki broek had uitgetrokken en naakt op een steen tegenover mij was gaan zitten. Hij speelde zachtjes met zijn pik die in kennelijke staat van opwinding was. Het was dan ook een bepaald fraai gezicht dat hij had. Voor hem stond een strakke jonge meid van 17 jaar met blonde lange haren, een lang gespierd figuur. Zij stond daar, volledig naakt, met alleen haar bergschoenen aan, in een grote spreidstand haar linker arm strak omhoog haar rechterhand bijna volledig in haar poes. Haar lichaam zwaaiend, nee zeg maar draaiend, zwoegende borsten, hijgend, gutsend zweet. Ja een opwindende vertoning.
“Stop”, commandeerde mijn baas. “handen, weer omhoog.” Ik gehoorzaamde direct. “Kom eens hier kind en houdt je handen maar op je rug. Zo kom maar eens naar je baas, goed zo, goh meid wat ben je nat, vooral tussen je benen. Weet je ga maar even op je knieën zitten, dan kun je wat uitrusten.” Ik zat nu ongeveer een meter van hem af om mijn knieën Duidelijk zag ik zijn gezwollen snikkel en het viel mij op dat die groter was als ik vermoed had. Is een normale pik 4 cm in doorsnede, deze schatte ik wel op 6 cm. Ook de lengte was buiten proporties ik kende wel pikken van 14 à 15 cm maar hier was een exemplaar van wel een cm of 20 te bewonderen.
“Ja, ja mooi hè” zei de man toen hij mijn geïnteresseerde blik zag. “Kruip op je knieën maar eens dichter bij. Gehoorzaam kroop ik rechtop naar hem toe. Hij spreidde zijn benen zodat ik er tussenin kon komen. “Kijk mij eens aan kind” zei hij vriendelijk. “je moet goed luisteren, schat je bent werkelijk geweldig, dus daarom mag je even aan mijn pik sabbelen, maar je houd je handen op je rug en mag zelf niet klaar komen! Om dat te kunnen controleren spreid je je benen! Heb je dat begrepen?”
“Ja, baas, ik mag, op mijn knieën met mijn handen op mijn rug, met gespreide benen aan uw pik zuigen” antwoordde ik gehoorzaam.
Keurig meisje ga je gang.
Ik boog nu langzaam naar voren, mijn borsten hingen naar beneden. Voorzichtig beroerde ik de kop van zijn paal. Waauw wat rook dat lekker, zweet met voorzaad, te gek. Ik likte het vocht snel op en slikte het direct door. “Binnen is binnen”, dacht ik. Ondertussen ging ik met mijn tong naar beneden, daar trof ik een onbehaarde zak. Dit was een teken dat ik hier te doen had met een moderne nette vent, die tenminste zijn zak scheerde, keurig rondom zijn paal het “onkruid” weg zodat je tenminste niet steeds van die gore haartjes tussen je tanden kreeg tijdens het pijpen. Gulzig nam ik een van zijn forse zaadballen in mijn mond. Ik speelde er voorzichtig mee met mij tong, en drukte hem tegen mijn tanden. Voordat hij mijn mond weer uitfloepte beet ik er een paar keer zachtjes in. Mijn baas kreunde en ik wist dat het goed was. Daarna ging ik weer naar boven met mijn lange tong zover mogelijk om zijn stamper gekruld. Op zijn vuurrode kop lagen weer enkele druppels zaad die ik gulzig naar binnen werkte. Met het puntje van mijn tong wroeten ik nog even in het kleine gaatje boven op de kop, even controleren of er nog wat van dat heerlijke sap te bemachtigen was. Toen ik alles opgelikt had slot ik mijn lippen om de toch wel forse paal. De kop vulde volledig mijn mond en ik kreeg alleen nog maar adem via mijn neus. Voordeel hiervan was, dat ik nog intenser het geil en zweet van mijn baas rook, bovendien het ademen door mijn neus, opwindender, intenser, geiler.
Ik begon nu langzaam aan de pik te zuigen, ik bewoog hierbij mijn hoofd langzaam op en neer, beetje bij beetje nam ik meer van die enorme joekel in mijn mond. Na zo’n 12 cm stootte de kop tegen de achterkant van mijn mond, nog iets verder en ik zou moeten kotsen. Langzaam trok ik mijn hoofd weer omhoog, onderwijl zoog ik zo hard mogelijk en als beloning kreeg ik weer een paar druppels van zijn heerlijke vocht. Even liet ik de pik uit mijn mond floepen en keek mijn lieve, lieve baas, dankbaar aan. Hij keek naar mijn en knipoogde bemoedigend, “Het lukt je wel schatje, maar houdt die armen op je rug” Vol overgave begon ik weer aan zijn paal te lurken, te zuigen, bijten. Weer liet ik hem in mijn mondje verdwijnen. Omdat ik steeds voorovergebogen op mijn knieën zat, begon het gewicht van mijn forse tieten langzaam aan mee te spelen. Hierop had mijn baas natuurlijk gewacht. Ik nam zijn lid steeds verder in mijn mond, het gewicht van mijn borsten zorgde ervoor dat de kop van de pik nu verder kwam als normaal, ik kokhalsde maar had niet meer de kracht om hem eruit te werken. Ik overwon het kostgevoel en merkte dat ik nu de hele, ja hele paal van 20 cm, tot aan het randje schaamhaar dat mijn baas nog had staan, in mijn kleine bekkie kon ontvangen! Omdat ik te moe was om hem er steeds weer uit te halen begon mijn goede baas nu ritmisch in mijn mond te stoten. Er in en er bijna uit, in, uit, in , uit. Hij beukte met kracht naar binnen en haalde hem dan weer langzaam terug. Ik kon mij op zulke momenten concentreren op het intensief zuigen. Mijn handen nog steeds op mijn rug, mijn tieten zwaaiend onder het gebeuk van de man die nu steeds sneller zijn heupen op en neer bewoog daarbij zijn giga pik in mijn muil pompend.
Ik snoof als een geile teef en wist dat het zo kon komen en niet alleen bij hem. Mijn kut gloeide en duidelijk stroomde het sap langs mijn dijen. Opeens perste mijn baas zijn paal diep achter in mijn strot. Mijn strak gespannen lippen voelde onder in zijn pik een borrelde geweld opkomen. Steeds hoger kwam het onafwendbare. Mijn God wat zal dit worden. Ik keek omhoog en zag dat mijn lieverd mij recht in de ogen keek. Op het moment dat de eerste golf in mijn strot spoot tuitte hij even de lippen als was het een zoen. Toen volgde er zeker nog vier ferme golven sperma en omdat hij zich langzaam terug trok kon ik er mijn mond me vullen en de smaak van zijn geil goed proeven.
“Slik maar door, lieverd” zij hij en in twee, drie slokken dronk ik al zij heerlijke spul op.


Vervolg:
Hoofdstuk 4
Nikita mag klaarkomen




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: