home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Kitten{R}


  Oppasser

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op vrijdag 04 november 2011 - 11:32 am:       


Blind Date


ach, het was maar een sub
Het onderstaande verhaal schreef ik naar aanleiding van een mailwisseling in de nl-bdsm.org mailinglist waarin iemand mij uitdaagde eens een verhaal te schrijven vanuit een totaal ander perspectief dan mijn eigen beleving. Ik heb daarom geprobeerd iemand neer te zetten waarmee ik zelf (als 24/7 slavin en dat primair vanuit liefde en vertrouwen) niets gemeen heb. Het werd daarom een man, Dominant en de onderdanige gevoelens van zijn blind date op een vreselijke manier misbruikend.
Enjoy.
Liefs, Kitten{R}Ze was niet eens uitgesproken mooi. Niet het type, waaraan ik dacht als ik me op saaie avonden of vanuit pure geilheid bezighield met het bevredigen van mezelf en het ondertussen toelaten van mijn diepste fantasieën, die vanuit de donkerste hoeken van mijn brein op die momenten naar boven borrelden en me de vrouw in mijn hoofd steevast deden slaan, martelen, tot ze begon te gillen, schreeuwen, janken. Die donkere, enigszins Oosterse, kaneelkleurige slet die me smeekte te stoppen en die me deed ontploffen in een vuurwerk van lust en absoluut onaanvaardbaar sadisme.
Ze had vlassig, kort blond haar, haar figuur was me eigenlijk iets te plomp, haar borsten te klein en duidelijk hangend, het brilletje met de dikke glazen stootte me mateloos af. Ik had me afgevraagd waarom ik in Godsnaam met haar had afgesproken. Waarom ze hier op de bank in deze hotelkamer enigszins onhandig van haar koffie zat te nippen.
Het brein in mijn broek was het duidelijk niet met me eens. Nonchalant schoof ik wat heen en weer in mijn stoel om hem wat meer ruimte te geven. Die rotzak die vrouw rook, onderdanige vrouw, deze tuthola die hier uit eigen beweging naartoe was gekomen na een kort gesprek via een chatbox en die hij alleen om die reden al wilde bezitten. Mijn vriend zonder scrupules die verwoede pogingen deed zichzelf uit de omhelzing van mijn jeans te bevrijden. Nog niet, sprak ik hem in gedachten toe, gedraag je, ze heeft haar koffie nog niet eens op.

Ik ging naast haar zitten en streelde haar rug. Ze deed alsof het haar niets deed, maar een licht gerammel van het kopje op het schoteltje verried haar. Nerveus wreef ze achter het brilletje in haar ogen en met een zelfbewust gebaar nam ik haar bril af. Hulpeloos bijziend keek ze me aan. Even raakte ze me. Die wat vochtige, idioot lichtblauwe ogen. Ik zag angst, maar ook verlangen.
Ik voelde mijn boxershort vochtig worden. Hij kwijlde ervan, mijn handlanger. Haar kopje, nog halfvol, zette ik resoluut op tafel. Genoeg beleefdheden en afwachten. Tijd voor het echte werk.
“Kleed je maar uit,” zei ik.
Ik was verbaasd over hoe rustig mijn stem klonk. In de loop der tijd was ik een Meester geworden in het verbergen van mijn gevoelens. Ze stond op, keek om zich heen.
“Hier,” zei ik.
Ze gehoorzaamde. Het bloesje, de flodderige lange rok. In haar ondergoed was ze nog minder aantrekkelijk dan aangekleed. De panty volgde, de lelijke witte BH die aan de randjes een beetje rafelig was geworden door het vele wassen in de kookwas. En tenslotte de veel te grote, vormeloze onderbroek. Naakt stond ze voor me, haar armen voor haar borsten gevouwen in een wanhopige poging nog iets van haar waardigheid te behouden.
“Weg die armen.”
Hulpeloos liet ze ze naast haar lichaam vallen en keek me smekend aan.
“Je bent mooi” loog mijn hoofd, terwijl de vriend in mijn broek enthousiast knikte... ja, ja, God wat ben je mooi.
Ik haakte de plastic plant in de hanger van het grote, ronde oog in het plafond. Viste de onderbroek van de stoel waarop ze haar kleren had gelegd. Draaide die tot een prop.
“Ik..” begon ze, maar op hetzelfde moment duwde ik de prop in haar mond, sloot haar lippen, viste de rol tape van de tafel en draaide die met een geroutineerd gebaar over haar mond, om haar hoofd heen.
Uit haar ogen sprak pure angst nu, ik pakte de schaar en knipte de rol tape los, waarna ik het puntje van de schaar achteloos tussen haar borsten door naar beneden liet glijden, een rode streep over haar buik trekkend. Ze mompelde iets gesmoords, ik negeerde het en trok haar mee tot ze onder het oog in het plafond stond. Ze stribbelde heftig tegen en ik lachte, en zei dat ze zich niet zo moest aanstellen, dat haar niks zou gebeuren, dat ze dit zelf gewild had. Ze gaf haar verzet op en liet me haar polsen aan elkaar binden, waarna ik het touw door het oog trok en haar handen omhoog hees, tot ze met haar hielen van de grond kwam en alleen nog op haar tenen stond. Ik knoopte het touw vast en stapte achteruit om het resultaat te bekijken.

Ze keek terug. Haar ogen smeekten, al was niet duidelijk waarom. Het stoorde me. Ik trok de ceintuur uit de satijnen badjas die aan een haak hing, draaide die tweemaal om haar hoofd en knoopte hem vast. Zo. Die ziet niks meer. Ik ging achter haar staan, mijn armen om haar heen, strelend over dat lichaam dat nu helemaal van mij was, overgeleverd, hulpeloos. Ze duwde zich tegen me aan, zichtbaar genietend van mijn strelingen. Het stomme, onderdanige, geile wicht. Ik nam haar beide tepels tussen duim en wijsvinger en kneep. Zette mijn nagels erin en trok eraan.
Achter de prop gilde ze. Met mijn vlakke hand sloeg ik haar tegen de zijkanten van haar borsten en constateerde tevreden dat de afdruk van mijn vingers duidelijk vuurrood op kwam zetten. Opnieuw streelde ik haar. En weer ontspande ze. Jammerde gesmoord, maar opnieuw gaf ze zich aan me over. Ze wilde de zweep voelen had ze me, al chattend, verteld. Nou, die zou ze voelen.

Ik koos een flogger met stroeve, dunne leren strengen. Vanavond had ik geen zin in opwarmen en voorzichtig opbouwen. Ze was een masochiste had ze gezegd. Ik haalde uit en liet de punten van de zweep om haar zijkant heen krullen. Ze maakte een sprongetje en maakte een vreemd, diep keelgeluid. Opnieuw en opnieuw liet ik de zweep haar witte vlees teisteren, genietend van het schouwspel van haar kronkelend lijf dat wanhopige pogingen deed de slagen te ontwijken. Dieprode striemen tekenden zich af. Haar rug, billen, bovenbenen en zijkanten raakten ermee bedekt.
Haar gesmoorde gegil wond me alleen maar meer op. Ik knoopte mijn jeans los en trok de boxershort een eindje naar beneden. Kloppend van verlangen en met een druppel voorvocht glinsterend op de eikel sprong mijn vriend naar voren. Ik nam de rubber zweep en deze keer was haar voorkant aan de beurt. Haar borsten, buik, dijen. Het delicate vlees aan de binnenkant van haar benen. Ze trappelde met haar benen, danste, maar kon geen kant op. Ik genoot met volle teugen. In een roes van geilheid en oppermachtigheid sloeg ik door, steeds opnieuw, hard, fel, voluit. De belachelijke onderbroek dempte haar gegil uitstekend. Niemand zou haar horen. De ceintuur die als blinddoek diende was doorweekt van haar tranen.
“Goed zo meisje, huil maar, dit wilde je toch?”
Verbijsterd zag ik haar knikken.

Ik maakte de knoop in het touw los en liet haar een stukje zakken, om het touw vervolgens weer vast te knopen. Ze kon niet meer op haar benen staan en hing in een half zittende houding aan haar polsen. Ik duwde haar benen met mijn voet ver uit elkaar en ze liet me begaan. De leren zweep opnieuw, striemend over haar buik en haar poesje, haar glinsterende geschoren poesje dat van mij was, helemaal van mij, zoals zij helemaal van mij was. Ze kronkelde niet meer nu, en het enige geluid dat ze nog maakte was een zacht snikken. Ik hield het niet meer. Gooidede zweep aan de kant, rolde het condoom op zijn plaats, ging achter haar staan en trok haar kont naar me toe. Met een doelgerichte stoot drong ik in haar door, haar heupen stevig vasthoudend. Ze hing aan het touw en liet zich nemen, geluidloos, bewegingloos. Als een bezetene stootte ik in haar. Bewoog het gehavende, gestriemde lijf heen en weer. Ja, ja, God wat ben je mooi, wat ben je helemaal van mij. Ik ontplofte in haar, liet haar los, en liet de laatste druppels op haar rug landen.

Weer helemaal aangekleed zocht ik mijn spullen bij elkaar en deed ze in de tas. Nog steeds hing ze daar. Ik maakte de blinddoek los en ze keek me aan, haar ogen betraand, de mascara doorgelopen in een idioot masker.
“Ik zal je losmaken, maar alleen als je belooft niet te gillen of op een andere manier de aandacht te trekken. Ik weet wie je bent en waar je woont en als je ooit iemand iets vertelt zweer ik je dat je het zult bezuren. Begrijpen wij elkaar?”
Ze knikte en ik maakte haar los. Trillend op haar benen kleedde ze zich aan. In de buurt van haar huis zette ik haar uit de auto.
“Dag schatje. Je bent mooi.”
Ze haastte zich de nacht in.

Terug op de snelweg schoof ik een CD in de speler. Glimlachend reed ik naar huis. Wat zijn onderdanige vrouwen toch fantastisch. Meetrommelend op mijn stuur zong ik uit volle borst met Queen mee.
“Pam.. pam.. pam.. another one bites the dust.”


dit verhaal werd door reintoch (met toestemming van de schrijver/ster) geplaatst op de site voordat het Verhalen Forum bestond
wij hebben dus helaas geen account van hem/haar
de naamlink gaat naar de Oppassers, en de vermelding van Oppasser bovenaan is natuurlijk niet terecht
Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: