home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Anne


  Oppasser

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 04 november 2011 - 11:17 am:       


Buk je


tijdens het huishouden
De hele middag had ze als in een trance rond gelopen, dingen in huis gedaan, opgeruimd, planten water gegeven. Ze keek steeds naar de klok. Drie uur - om zeven uur zou hij komen. De spieren in haar buik spanden samen, nog vier uur. Ze had zich al gekleed zoals ze wist dat hij het graag zag.
Dat was trouwens een opdracht: “Vanaf twaalf uur trek je je korte zwarte rokje aan met daaronder een G-string en een jarretel met zwarte nylonkousen. Geen b.h. De bloes moet je zelf uitzoeken. En o wee als je de verkeerde neemt.”
Die opdracht had hij drie dagen geleden gegeven, de afgelopen dagen had ze steeds lopen denken welke bloes hij bedoelde. De zwarte, die hoog gesloten was? De rode met het diepe collecte en de spaghettibandjes? De wit-satijnen? Ze had uiteindelijk de rode genomen, zich een uur later verkleed in de wit-satijnen, om die drie kwartier later toch weer de rode aan te trekken.

Als ze tegenover hem zat aan de ontbijttafel, terwijl hij de krant las en zijn thee dronk, of met haar grapjes maakte over zijn collega's, leken ze een gewoon stel. Maar ze wisten beiden dat ze samen, maar toch ieder met zijn eigen gedachten, aan vrijdag dachten, terwijl ze deden alsof vrijdag niet zou komen.
“Zal ik op weg naar huis biefstuk kopen?”
“Okay, dan ga ik wel naar de stomerij.”
Alsof ze niet aan andere dingen dachten terwijl ze dat zeiden. Aan het roze vlees van de biefstuk, aan de knaapjes waaraan de stomerij de pakken hing. Ouderwetse houten knaapjes, waarmee ouderwetse tikken konden worden uitgedeeld.

Half vijf. Ze stond boven op de overloop te stofzuigen. Ze was al zo opgewonden van wat er zou komen, dat ze het bijna niet meer uithield.
Zou ze vast? Hij was er toch nog niet. Dit ging ze niet volhouden, ze moest iets aan die spanning doen. Het mocht natuurlijk niet. Ze wierp een blik in de slaapkamer en op de wekker. Tien over half vijf, nog bijna twee uur.
Haar kut klopte, de string in haar bilnaad trok.
Ze dacht aan een andere opdracht, een die ze straks zou krijgen: “Buk!”
Weer trokken de spieren in haar buik samen.
Ze sleepte de stofzuiger achter zich aan de slaapkamer in. Op de blauwe vaste vloerbedekking lagen een paar pluisjes die ze wegzoog. Bij iedere beweging schoof de stof van haar rokje koel over haar blote billen.
O ja, ze zou bukken, ze zou over zijn knie gaan liggen, beschaamd, verlangend, hij zou haar rok tot boven haar billen opschorten, haar broekje afstropen en haar nog dieper doen buigen...
“Lager! Ik wil je kut zien!”
Haar kut, die zo verlangend klopte.
Hij merkt het toch niet, dacht ze. Er is tijd genoeg. Ze deed de stofzuiger uit, liet zich achterover op het bed vallen, sjorde haar rok omhoog, stopte beide handen in haar kruis en begon zichzelf, over het minuscule slipje heen, te bevredigen.
Maar hoe geil ze ook was - het lukte niet. Haar oog viel op de stofzuiger. Ze stond op, maakte de stang los van het zuiggedeelte en zette de stofzuiger weer aan. Terwijl ze ging liggen, deed ze haar broekje naar beneden en zette ze het zuiggedeelte op haar clitoris. De stofzuiger ruiste, verdoofde, sloot de buitenwereld uit. Pulserend trok de lucht aan haar klitje. Nooit eerder ervaren emoties gingen door haar heen. Ze wiegelde haar bekken heen en weer, terwijl haar klit vacuüm zoog en opzwol. Haar vagina trok ritmisch samen, hard drukte ze de ijzeren mond van de slang tegen haar venusheuvel.
Straks zou hij komen, straks, straks…
Hij zou …
Ze graaide naar de tube op het nachtkastje, wipte met een hand het klepje dat het spierverwarmend middel afsloot omhoog en kneep in de tube. De witte zalf smeerde ze uit op haar schaamlippen en haar billen, die even later in brand leken te staan.
Ze werd nog geiler en sloot haar ogen, bewoog nu de mond van de slang over haar schaamlippen, bewoog haar rechterhand ritmisch tegen haar schaamheuvel daar waar het mondstuk niet zoog, liet een vinger naar binnen glijden, nog een, wrikte haar schaamlippen uiteen en stak het mondstuk van de slang in haar nu van geilheid druipende grotje.
“Buk je,” dacht ze, “Buk je!”

Op het moment dat ze hijgend met gesloten ogen klaar kwam, werd de stofzuiger uitgetrapt.
“Wat doe jij daar?!”
Zijn stem klonk ijskoud. Verschrikt opende ze haar ogen.
Hij stond naast het bed. In zijn hand had hij een houten klerenhanger. Onder de stof van zijn spijkerbroek, zag ze zijn erectie.
“Nee, nee, asjeblieft…” smeekte ze op hetzelfde moment dat hij haar met een snelle beweging op haar buik draaide en de eerste slag met een harde pets op haar achterste neerdaalde.dit verhaal wordt aanbevolen door (tenminste) één van de Oppassers van deze site
het is een copie
het origineel bevind zich elders
Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: