home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zofia nina


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op donderdag 10 februari 2011 - 01:06 am:       


Mijn eerste dag op de nieuwe school


waarin onze hoofdpersoon niet alleen met haar mede leerlingen kennismaakt , maar zij meteen een harde les te leren krijgt




Natuurlijk wist ik waar ik aan begon toen ik me opgaf voor deze kostschool. Maar was het dan ook niet precies wat ik wilde?? Gecorrigeerd worden, liefst met harde hand. Want vermaningen en dreigementen… die hielpen bij mij allang niet meer!! Misschien verlangde ik er ook wel naar om geslagen te worden. Het gaf me altijd zo'n week gevoel in m'n buik wanneer ik me voorstelde dat iemand me harde billenkoek zou geven. Honderden fantasietjes had ik er al over gehad, terwijl ik mezelf vingerde of over een kussen schuurde. En nu zou het dan werkelijkheid worden. Maar van dat idee werd ik een beetje bang.

Het was een lange reis naar mijn nieuwe school. Ik keek verveeld vanachter het raampje in de bus totdat ik het gebouw vanachter de bomen te voorschijn komen zag. Het zag er precies zo uit als in de folder, alleen leek het nu groter en was het zwembad smeriger als op de foto. Het rode dak glom in de avondzon en ik werd warm van binnen toen ik besefte waar me dat aan denken deed.
Bij de deur was een ouderwetse klopper en na 2 kleine bonkjes deed er een oudere, lang niet onknappe man open. Hij stelde zich voor als de directeur, gaf me een korte rondleiding en wees me de zaal waar ik zou slapen. Daar zette ik mijn koffer alvast neer.
“De andere meisjes hebben nog 15 minuten huiswerkbegeleiding,” zei de Directeur tegen me.
“Dus ik stel voor dat jij je even opfrist en je alvast klaar maakt voor de nacht. Het zal wel een vermoeiende reis geweest zijn.”
Zijn toon duldde weinig tot geen tegenspraak en hoewel ik thuis nooit om 10 uur al naar bed gegaan zou zijn knikte ik naar hem.
“Ja meneer.”

Ik nam een lekker lange douche en schoot in één van mijn mooie nachthemden. Terwijl ik tevergeefs probeerde de klitten uit mijn halfnatte haren te kammen liep ik terug naar de slaapzaal. Ik duwde de deur open en schrok even.
“SURPRISE!!” gilden 5 meiden van mijn leeftijd naar me terwijl ik met kussens bekogeld werd.
M'n kamergenotes lachten, eentje sleurde me op een bed terwijl een ander de deur dichtdeed, na een snelle blik de gang in geworpen te hebben.
“Het is een traditie dat de slaapzaal waar een nieuw meisje komt een feest geeft”, vertelde het meisje naast me op bed opgetogen.
Ze heette Joyce, was redelijk slank maar met dikke billen en een volle D-cup en ze droeg een satijnen niemendalletje. Haar donkere haren glansden om haar gezicht. Ik besloot meteen dat wij maar vriendinnen moesten worden en begon vrolijk met haar te babbelen.
De meisjes hadden werkelijk aan alles gedacht. Er was een radio, een kleine gasbrander, zo'n camping-geval, waar ze marshmallows boven roosterden, ze hadden bessenjenever en jus d'orange om te mixen en Joyce had zelfs antiklittenspul wat ze in m'n haren smeerde. Ook hadden ze leuke tijdschriften en spannende plaatjes van het Internet, die ze stiekem in een tussenuur geprint hadden. Het werd een supergezellige avond, met muziek, vrolijke gesprekken en veel gelach. Twee meisjes gaven elkaar voor de gein met de mattenklopper en we speelden een spel dat “De Waarheid of een Uitdaging” heette. Ik voelde me meteen helemaal thuis op mijn nieuwe school.

Maar in ons enthousiasme zijn we vast steeds luidruchtiger geworden, want opeens vloog de deur open. Twee mannen met rood aangelopen gezichten in de deuropening.
“Wat is dit?!?!” bulderde de directeur.
De oorverdovende stilde viel. Ik keek eerst naar de grond en toen het stil bleef naar Joyce. Ze was wit om de neus en rilde een beetje.
De directeur overlegde even met de man op sportschoenen naast hem, maar ik kon niet verstaan wat ze zeiden, waarna hij wegliep en de tweede man naar binnen kwam. Hij inspecteerde de kamer, blies de gasbrander uit en gooide de plaatjes verscheurd in de prullenbak. Esther, het meisje met de rode lingerie en de twee blonde staartjes, probeerde de fles alcohol nog onder haar bed weg te moffelen, maar hij had het al gezien.
“Dit zal jullie berouwen” siste hij naar ons.
“Naar de gymzaal, -NU!!”

Ik kwam als 2e de grote sporthal binnen, vlak achter Joyce, en meteen viel mijn blik op de bok in het midden van de zaal. Zoals ons gezegd was, stonden we nu op een rijtje op de gele lijn. Zes jonge meisjes met bange gezichten in sexy nachtkledij. Sommigen van ons (onder wie ik) roken nog een beetje naar alcohol en verbrandde snoepjes.
De deur ging op slot en de gymleraar bracht de sleutels naar de directeur. Die legde ze op een kast in de toestellenruimte, waar hij daarna een soort wandelstok uitpakte. Oh, nee. De gedachten schoten door mijn hoofd. Het was een cane. Zou hij ons daar werkelijk mee afranselen?? Dat kan toch niet, dat mag toch niet?? Wat in de folder stond was toch niet zó serieus bedoeld?? Zou hij echt…
Lang hoefde ik het antwoord niet schuldig te blijven.
“Joyce” gebood de directeur.
Mijn nieuwe vriendin deed een paar aarzelende stappen naar voren en werd meteen bij de arm gepakt door de gymdocent. Hij trok haar op haar buik over de bok en de directeur bond met wedstrijdlintjes haar armen en benen vast.
Toen sloeg hij haar nachthemd naar boven en ontblootte met een ruk haar bibberende billen.
“Zes, Joyce” zei de directeur, “en dan ben ik nog coulant.”
Hij raakte met de cane haar smetteloos witte achterwerk aan en liep op zijn dooie gemak naar achteren. De gymleraar stond naast de bok, met zijn armen over elkaar en grijnsde naar zijn werkgever. De directeur knikte, nam een aanloop en sloeg met alle kracht de blote billen van het hulpeloze meisje. KRAK. Joyce hapte naar adem en de tranen liepen over haar wangen.
“Zo, dat is één” zei de gymleraar, terwijl hij de cane van de directeur overnam.
Nu was het diens beurt om grijnzend toe te kijken terwijl iemand de blote billen van een aantrekkelijk meisje met de cane bewerkte. KRAK, teruglopen, huppelpasje… KRAK, rustig omdraaien, met de cane door de lucht zwiepen, aanloopje.. KRAK. De laatste twee werden weer door de directeur toegediend, die ze kruislings op Joyce' brandende billen aanbracht. ‘Dat zal ook wel een traditie zijn,’ dacht ik nog.

Maar veel tijd om na te denken had ik niet, want nu was het mijn beurt. Ik had geen zin om me mee te laten sleuren, dus klom braaf zelf over de bok. Daar lag ik dan, met m'n kont omhoog te wachten op het eerste pak slaag van m'n leven.
Ik merkte dat het me opwond zo te liggen, met mijn billen naar boven gericht. En het wond me nog meer op toen de gymleraar me streng toesprak terwijl mij m'n slipje naar beneden trok. Ik hoorde niet eens goed wat hij zei, iets over “wangedrag op je eerste dag” of zo, maar wat ik wel opving was dat ik er ook zes zou krijgen.
“Maar meneer!!” riep Esther, “zij is nieuw hier!!”
De directeur snoof misprijzend.
“Daarom juist, lieve Esther. Laat dit een les voor haar zijn. Zo meteen zal ik jou direct eens even afleren te spreken als je niets gevraagd wordt!!”
De directeur liet de cane flink over mijn blote billen striemen. Ik spartelde, huilde en gilde. Dit was niet opwindend, dit deed pijn!! Maar ergens, heel diep van binnen werd een verlangen bevredigd en ik kon niet ontkomen aan het gevoel dat ik nu eindelijk kreeg wat ik verdiende. Het deed echt heel erg zeer en was vreselijk spannend. Alleen het idee al dat er 5 knappe meiden stonden te kijken naar mijn natte kutje terwijl 2 aantrekkelijke mannen mijn een flink pak billekoek gaven wond me mateloos op.
Toen ik er zes gehad had stond mijn kont echt in brand.

Ik liep met Joyce (die op me gewacht had, de schat) mee naar onze slaapzaal en ging op m'n buik op bed liggen. Mijn vriendin rommelde wat in de badkamer en kwam toen op haar knieën naast het bed zitten.
“Opwindend hè” zei ze lachend, terwijl ze mijn billen streelde en er een soort lotion opsmeerde.
Ik kreunde en spreidde mijn benen een beetje. Ze vingerde me terwijl ze me met haar andere hand nog een kinderportie blote billen gaf en ik kwam kreunend klaar. De andere meisjes druppelden ook binnen en gaven elkaar dezelfde behandeling, tot we allemaal moe en voldaan op onze buik op bed lagen. Allemaal… behalve Esther. Zij kwam als laatste en haar achterwerk was zo rood als haar ondergoed. Ze gaf een showtje weg waarbij ze de jenever tussen haar borsten doorgoot en zichzelf ondertussen vingerde tot ze klaarkwam.

En toen was het echt bedtijd. Wat een begin van mijn carrière hier op school…



https://zofianina.tumblr.com/


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: