home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
JefWee


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zondag 28 mei 2006 - 11:19 am:       


Autopech


Je auto houdt ermee op. Je ziet een boerderij. Je bent alleen. Je vraagt om hulp. Je krijgt hulp




Het is laat in de avond. Je komt van een feestje van een oude kennis die nu in een afgelegen dorpje woont. Je rijdt met een oude nissan micra over een lange rechte saaie onverlichte weg. Het regent erg hard. De radio staat aan.
“Cold and tired and all alone. Yes, I'm five hundred miles away from home”
En zo voel je je ook ver van huis een lange weg te gaan. Dan hoor je een raar geluid van de motor. Een vreemd tikkend geluid. Je bent een beetje angstig om hier te stoppen dus je rijdt verder.
In de verte zie je licht branden in een afgelegen boerderij. Maar het tikkende geluid van je auto wordt ineens een scheurend geluid. En een harde knal volgt. Duidelijk geval van pech onderweg. Je probeert de auto uit te laten rollen naar de boerderij toe. Helaas komt de auto tot stilstand, ongeveer 800 meter van de boerderij verwijdert. Je pakt je mobiel. Geen bereik. Shit.

Je besluit om je jasje te pakken. En gekleed in een witte korte rok met het korte rode jasje besluit je op je 6 centimeter hoge hakken in de stromende regen naar de boerderij te lopen. Hopelijk kan je daar bellen naar de wegenwacht.
Je opent het zware gietijzeren hek en je loopt naar de voordeur. Op het naambordje staat Dr. Withe. Je drukt de bel in. En je hoort een mooie ouderwetse ding dong bel. Je staat even droog onder een afdakje.
De deur gaat open. Er staat een jonge man van ongeveer een meter tachtig. Hij draagt zijn lange bruine haar in een staart. En hij heeft een whisky in zijn hand. Hij kijkt je ietwat verbaasd aan, bekijkt je even van je schoenen tot aan je ogen.
En vraagt: “Dag dame wat doe jij hier zo laat in de regen?”
“Mijn auto heeft pech,” je wijst in de richting van je auto,“en ik vroeg me af of ik even van uw telefoon gebruik mag maken.”
Hij kijkt je bedenkelijk aan.
“Ik heb niet zo'n zin om een dame als jou in dit weer de straat op te sturen. En ik heb ook geen zin om straks met jou anderhalf uur op de wegenwacht te moeten wachten. En kijk nou naar jezelf. Je bent kleddernat. Je kan beter gauw gaan douchen en hier blijven slapen. Ik heb een logeerbed. Dan kan je morgen bellen.”
Blij met dit aanbod en verlangend naar een warme douche, besluit je op zijn aanbod in te gaan.
“Dat lijkt me ook een goed idee. Als ik niet teveel overlast veroorzaak.”
“Nee meid. Dat is wel ok. Ik was nog een boek aan het lezen en zat te genieten van mijn drankje. Hoe heet je?”
Je zegt je naam.

Je loopt het halletje in. Het is klassiek ingericht met een grote eikenhouten trap naar boven.
“Inge, ga eerst maar eens douchen. De badkamer is door die gang heen, laatste deur links. Er liggen handdoeken en badjassen. Ik zit straks hier.”
Hij wijst naar een redelijk grote kamer waar stoelen staan en een open haard brandt.
Je gaat de gang in. Er zijn twee deuren aan de rechterkant en drie links. En er hangen twee grote A3 formaat foto's. Zwart-wit foto's.
Op de eerste hangt er een mooie Japanse dame aan haar enkels naakt ondersteboven met haar benen gespreid. Haar armen zijn op haar rug gebonden, en er is een touw strak om haar naakte lichaam heen gebonden. Ze heeft haar ogen dicht. Ze lijkt ervan te genieten.
Je blijft even kijken naar de foto. Dan kijk je naar de andere foto.
Daarop staat een naakte slanke vrouw met redelijk mooie borsten. Ze is geblinddoekt. Ze heeft haar armen omhoog. Haar polsen zijn aan elkaar gebonden en het touw is aan een haak in het plafond gebonden. Ze staat wijdbeens omdat er een stang tussen haar benen is bevestigd. Ze staat op haar tenen, schijnbaar hangt ze echt aan het touw om haar polsen. Er ligt een dildo op de grond. En er lijken klemmetjes op haar tepels te zitten met een kettinkje ertussen.
Je houdt je hand voor je mond en je kijkt nog even naar de andere foto.
Dan kijk je naar de kant van de gang waar je vandaan komt. Zie je de man staan die je net heeft binnengelaten. Hij geeft je een knik. Je kijkt hem verbaasd aan. Maar besluit niets te zeggen. En je gaat douchen.

Onder de douche kijk je naar je eigen lichaam. Een mooie vrouw met, vind je zelf, erg mooie borsten. Je zou best een van de dames op de foto kunnen zijn. Hoe zou dat voelen om vastgebonden te zijn als een lustobject? Zou deze man je straks vastbinden en gebruiken? Shit waar ben je in terecht gekomen... Maar aan de andere kant lijkt het je wel spannend als deze Dr. Withe nu binnen zou komen en je met een flink stuk touw vast zou binden.
Je streelt jezelf over je borsten. En laat het douche schuim over je lichaam gaan. Wat als je vastgebonden ondersteboven hangt en de man van het huis je over je borsten zou strelen. Je voelt aan je kutje. Hmm best wel warm. Wat als je vastgebonden bent en je kutje ter beschikking zou staan van deze vriendelijke man die je zo midden in de nacht gastvrij ontvangt. Je staat jezelf even te bevredigen onder de douche. Je komt al bijna klaar van de gedachtes die bij je opkomen.

Je droogt jezelf af. En je trekt een badjas aan. Schijnbaar is dit de badkamer voor de gasten, want er staat geen scheerschuim of dergelijke wat je zou verwachten bij een man. De prullenbak is ook leeg.
Je gaat weer over de gang en je opent een deur. Achter de deur zit een kamer waar allerlei stalen ringen aan het plafond zitten. Je ziet jezelf al vastgebonden aan dit plafond hangen. Je besluit naar de man te gaan.
“Goedenavond, dank u voor uw gastvrijheid.”
De man kijkt op van zijn boek
“Geen dank. Het huis is groot en een beetje gezelschap kan geen kwaad.”
“Woont u hier alleen?”
“Ja ik woon hier alleen. Maar jij bent net in de gastenvertrekken geweest.”
“Uw gasten hebben vreemde hobby's.”
“Ik ook,” zegt hij lachend, “Ben je nieuwsgierig ernaar?”
“Jazeker”
“Lijkt het je wat om vastgebonden te worden en gebruikt te worden door mij?”
Je verbaasd jezelf over zijn directheid.
Maar voordat je het beseft zeg je “Ja graag.”
“Doe je badjas dan maar uit.”
Zonder zijn woorden in twijfel te trekken doe je het. Je lijkt wel gek. Naakt sta je voor een vreemde kerel die duidelijk perverse dingen met je van plan is. Op een boerderij in het midden van niets. Als je moord en brand schreeuwt, dan hoort niemand je, je mobieltje doet het niet. En toch vertrouw je de man.

Je loopt achter hem aan terug naar de badkamer maar je gaat nu door een andere deur. In dit kamertje staat een leren bankje. Eigenlijk is het meer een tafeltje met een zachte leren bekleding. De man legt je uit dat hij wat dingen met je gaat proberen. Als je iets niet fijn vind zeg je stop. En als je echt wil stoppen moet je autopech zeggen.
Hij pakt een touw en bindt je ellebogen aan elkaar. Even later zitten je ellebogen en polsen aan elkaar vast op je rug. Hij vraagt je om te kijken of je los kan komen. Maar het lukt je niet. Je lacht naar hem. Jeetje, wat wordt je opgewonden hiervan. In een spiegel zie je dat je borsten nu parmantig vooruit wijzen omdat je ellebogen naar elkaar toegetrokken worden, en je schouders strak staan. Als je jezelf een beetje draait lijkt het wel alsof je geen armen hebt. Dan realiseer je je weer hoe nederig je positie is. Deze man kan alles doen met je wat hij wil. Hij komt achter je staan en terwijl je in de spiegel kijkt betast hij je borsten en speelt hij met je tepels.

Je moet op je buik op het tafeltje liggen. Je enkels worden ook aan je polsen vastgebonden. Maar je benen blijven gespreid. De houding doet geen pijn. eigenlijk is het zelfs comfortabel. Je wordt een beetje naar voren getrokken. Je borsten komen nu over het tafeltje heen en hangen naar beneden. De man bindt je knieën vast aan de uiteinden van het tafeltje. En je lange haar wordt ook vastgebonden aan de touwen op je rug waardoor je je nek alleen omhoog kan houden. Nu hoor je een klik. Hij draait je rond. En de man zet je met tafel en al voor de spiegel.
Je ziet een mooie naakte vrouw op een raar soort bankje liggen. Haar borsten hangen over het tafeltje heen. en haar benen zijn ver uit elkaar gespreid. Zodat de man gemakkelijk bij haar kutje en kontje kan. En de vrouw ligt hulpeloos. Maar jij bent zelf die vrouw. Jij bent zelf dit lustobject.
De man heeft twee metalen klemmetjes bij zich. Hij pakt je borsten een masseert ze teder. Dan knijpt hij zachtjes in je tepels. Je weet dat hij straks de klemmen gaat vastzetten op je tepels. En gek genoeg ga je ernaar verlangen. Hoe zou dat voelen eigenlijk? De man kijkt je diep in de ogen en Dan ineens voel je twee happertjes je tepels omarmen. Het doet geen echte pijn. Het is meer alsof er twee kleine kaboutertjes aan je tepels trekken. En als je in de spiegel kijkt zie je ze nu hangen. Er hangt ook iets aan de klemmen.
Dan zie je dat de man een ijsblokje uit zijn whisky pakt. En hij laat het ijsblokje over je rug glijden. Je kan er niets tegen doen. En je vind het heerlijk. De druk op je tepels. Je bent echt hartstikke geil.
“Neuk me,” roep je, “Nee nog niet lieverd, eerst voorspel.”
Ik geef je wel iets zodat je aan me blijft denken.
Hij draait de tafel van de spiegel weg. En loopt de kamer uit. Je kan hem niet nakijken omdat je haar ook vastzit. Maar je hoort hem alweer terugkomen. Dan voel je ineens iets tegen je kontje drukken.
“Open eens een beetje,” hoor je de man zeggen als je een druppel koude vloeistof op je anus voelt.
Je voelt weer iets tegen je anus drukken. En met een kreun laat je een onbekend object je lichaam in. Je voelt je nu alsof er een piemel in je kont zit.
Dan voel je iets tegen je natte kutje aan. En al gauw glijdt er een dildo naar binnen.
“Hmm... Deze is te klein,” hoor je de man zeggen.
Hij haalt de dildo weer uit je kut en loopt weer weg.
Als hij terugkomt voel je een duidelijk dikkere dildo je kut ingaan. Deze wordt heen en weer gehaald.
“Is dat niet fijn twee dingen om aan mij te denken, lieverd?”
Je kreunt zachtjes als antwoord. Je vind het heerlijk. Dan stopt de paal met bewegen en komt de man voor je staan. Hij versteld de tafel totdat jouw mond op dezelfde hoogte is als zijn ritssluiting.

Ineens voel je dat de dildo in je kut en het ding in je kont gaan trillen. En de klemmen op je tepels gaan ook trillen.
“Oh mijn god,” roep je.
Daar lig je dan. de slet van een onbekende man. En je vind het heerlijk wat hij met je doet. Je kreunt van genot.
Dan zet hij de vibrators uit.
“Nee doorgaan alsjeblieft.”
De man kleedt zich uit. Hij is redelijk stevig gebouwd. Behoorlijk gespierd eigenlijk. En hij heeft een grote erectie. Hij maakt het touw van je haar los. Als hij voor je gaat staan. Probeer je zijn lul in je mond te nemen. Hij pest je een beetje en je hebt het idee dat je aan het koekhappen bent.

Hij loopt weg, maar komt terug en blinddoekt je. En dan voel je eindelijk zijn lul in je mond. Je begint hem hard af te zuigen in de hoop dat hij jou daarna gaat verwennen en ook omdat je hem gewoon even wil proeven. Dan komen de vibraties weer zachtjes tot leven. De man slaat je op de billen alsof je een braaf hondje bent.
Daar lig je dan. Geblinddoekt, borsten hangend naar beneden met vibrerende tepelklemmen aan je tepels. Vastgebonden op een tafel. Je knieën uit elkaar gebonden met een virbrator in je kut en je kont. Terwijl de man op je billen slaat, en er vier vibrators aan staan, ben je hem aan het afzuigen.
Dan komt de man in je mond klaar en haalt de pik uit je mond. Je probeert zijn vocht van je mond af te likken maar er druipt wat langs je kin naar beneden. En worden de vibrators op een duidelijk hogere stand gezet. De tepelklemmen worden ineens losgemaakt. Tering dat doet zeer, je tepels krijgen ineens weer bloed. De vibrators gaan nog harder trillen en je wordt gek van geilheid. Je krijgt het meest heftige orgasme ooit. Je hebt heel even het idee alsof je vrij bent van alles. Vrij van de bondage van de wereld. Vrij van alles. Maar dan voel je jezelf weer liggen als vastgebonden lustobject. En de man haalt de blinddoek van je hoofd. Je wordt losgemaakt. Je voelt je alsof je in een achtbaan hebt gezeten.

Je kan niet eens staan maar de man tilt je op en loopt met je naar de kamer met de open haard waar hij je op de bank neerlegt.
Liggend op de bank tegen hem aan val je in slaap, terwijl hij je zachtjes streelt.




 

DarkAngel
Lid
Inlognaam: Darkangel

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 10-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 03 november 2006 - 09:06 pm:       

Ik geef Brigitte gelijk



Heel mooi en heel beeldend! Ik hoop ook nog wat meer van je te lezen. Iets om in één ademteug uit te lezen.

Groetjes DarkAngel


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: