home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
JefWee


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op zondag 28 mei 2006 - 11:09 am:       


2 touwen en 8 aardbeien


Een dominante man en een onderdanige vrouw vermaken hunzelf prima met 8 aardbeien en 2 touwen.




Je bent een mooie vrouw. En momenteel ben je een spel aan het spelen met je geliefde/meester. En tijdens dit spel ben jij zijn speeltje.
Het enige kledingstuk wat je aan hebt zijn twee schoenen met hoge hakken. Deze schoenen zijn nieuw en de hak is hoger dan wat je bent gewend. Maar aan het einde van deze avond zal je heel goed op deze schoenen kunnen lopen.
Je staat voor een lange spiegel en je meester staat achter je. Je bevindt je in een vrij kleine, redelijk warme kamer waarin onder andere een bank, een televisie en een hoogslaper staan. De hoogslaper fungeert vaak als bondage frame in jouw liefdesleven. En je bent benieuwd wat je vandaag te wachten staat. Onder de hoogslaper staat een bureau en op het bureau staat een kommetje met aardbeien.

Jouw meester zegt niets tegen je. Maar hij pakt je ellebogen beet en met een touw bindt hij ze op je rug vast. Je voelt dat je ellebogen elkaar heel even achter je rug raken, maar je meester bindt ze niet tegen elkaar vast, maar houdt best veel ruimte ertussen. Dat betekent waarschijnlijk dat je een lange tijd in deze bondage zal doorbrengen. Je meester haalt dan het touw onder je oksel door, over je schouder heen, langs de achterkant van je nek, over de andere schouder, en onder je andere oksel door. Hij maakt een lus om het touw tussen je ellebogen en knoopt het touw tussen je ellebogen vast aan het touw achter je nek. En met hetzelfde touw bindt hij ook je polsen vast. Een hele simpele elegante bondage die je goed kent, want het is zo’n beetje de favoriete manier van je meester om je armen vast te binden.
Doordat je ellebogen met het touw naar elkaar toegetrokken worden, zie je in de spiegel, dat je schouders mooi recht zijn en je borsten op een rare manier beter uitkomen. Je ziet er best lekker uit denk je. En je meester gaat dicht achter je staan en omarmt je even. Hij betast je met zijn tedere handen. Tedere handen waarvan je weet dat het soms ook harde handen zijn. Maar nu zijn ze lekker warm en zacht en je wil eigenlijk dat hij jouw lichaam lekker kneedt.

Maar dat doet hij niet. In tegendeel hij gaat op de bank zitten en zet de televisie aan. Daar sta je dan. Naakt, lekker, gewillig… maar je meester zit op de bank. Olympische winterspelen. Je wilt er eigenlijk wat van zeggen. Maar je weet dat dit een test is. Als je nu iets zegt is dat alleen een excuus voor een straf. Niet dat je een straf erg vindt.
Meestal komt een straf van je meester neer op wasknijpers, een spanking met de blote hand of een batje, of een gedwongen orgasme waarbij je moet roepen dat je zijn slet bent. Eigenlijk verlang je daar naar. Je hebt een drukke week gehad, en een beetje onderwerping helpt je lekker ontspannen. Als je jouw geliefde dient als een slavin dan maak je je even geen zorgen over de test die je volgende week moet doen voor je studie, of de drukte die je hebt met je baan.

“Breng me eens een aardbei slet,” hoor je je meester zeggen.
Verbaasd kijk je hem even aan. Dan wenkt hij naar het schaaltje met aardbeien wat op het bureau staat. En je loopt naar het schaaltje toe. Je moet best een vreemd parcours lopen in de kleine kamer. Van waar je nu staat moet je langs de trap van de hoogslaper lopen en onder de hoogslaper door lopen naar het bureau. Gelukkig kan je rechtop staan onder de hoogslaper. Als je bij het bakje bent aangekomen pak je een aardbei met je mond op. Je telt er trouwens maar acht. Dus je hoeft er straks nog maar zeven te brengen. Dan loop je met de aardbei in jouw mond naar je meester. Je gaat proberen om hem zo geil mogelijk de aardbei in de mond af te geven. Je besluit dat jij wint als hij je gaat neuken voordat je alle 8 de aardbeien hebt gebracht.
Je probeert zo verleidelijk mogelijk naar je meester toe te lopen. Je werkt een beetje met je ogen. Gaat met je benen licht gespreid voor de televisie staan en bukt voorover waardoor je borsten naar beneden hangen. Je meester heeft alleen oog voor jouw lichaam. Je geeft je meester de aardbei met een intieme zoen. Hij bijt de aardbei door en je voelt het sap van de aardbei met jullie speeksel vermengen. Jouw tong en de meesterlijke tong lijken elkaar te omhelzen. En je denk dat je gewonnen hebt. Maar abrupt verbreekt je meester de zoen.

“Ik heb je een aardbei gevraagd geen zoen, slet.”
Hij pakt twee tepelklemmen en bevestigd ze op je tepels. Gelukkig heeft hij ze niet eerst gemasseerd totdat ze hard zijn. Dan draait hij je ruw om en geeft je een pets op je billen. Harde hand.
“Ga maar in de hoek staan.”
Je loopt naar de hoek van de kamer en je blijft daar staan.
Even later krijg je weer het bevel om een aardbei te pakken. En je loopt weer naar het schaaltje. Pakt een aardbei. Loopt weer naar je meester en geeft hem nu de aardbei aan met je lippen, zodat je meester de aardbei kan pakken. Maar je meester bijt de aardbei doormidden en je laat de andere helft van de aardbei op zijn schoot vallen.
“Je moest de aardbei vasthouden, sletje. Hoe moeilijk is dat nou,” hoor je je meester zuchtend zeggen.
Hij pakt een dildo en wat glijmiddel.
Even later sta je weer in de hoek. Maar nu heb je naast de tepelklemmen ook een dildo in je anus zitten, die op zijn plek wordt gehouden met een touw dat rond je middel is geknoopt en onder je vagina en anus door loopt. Een strakke string-slip van touw. Het touw heeft ook een extra knoop die precies boven op je clitoris zit. Dat voel je wel.

Je loopt weer met een aardbei in je mond naar je meester. Iedere pas die je zet prikkelt je clitoris en je voelt de dildo in je kont bij het lopen. Iets in je is best benieuwd wat voor extra straf je kan krijgen. Maar iets anders in je - iets sterkers - wil dat je je meester goed dient. Je geeft de aardbei weer met je lippen. Jouw meester bijt hem weer doormidden. Maar dit keer hou je de andere helft van de aardbei stevig tussen je lippen. En die geef je jouw meester als hij erom vraagt.
“Goed, maar een goede dienende slavin houdt haar ogen op de grond en kijkt haar meester niet aan, slet. En je moet ook wat netter lopen want je ziet eruit alsof je voor het eerst op die schoenen loopt.”
Je meester bevestigd twee belletjes aan je tepelklemmen.
“Probeer maar zo min mogelijk geluid te maken als je loopt.”

Nu loop je weer naar het schaaltje aardbeien en je probeert je bovenlichaam zo min mogelijk te bewegen. Zodat de belletjes niet rinkelen. Als je weer terugloopt kijk je naar de grond en geef je de aardbei aan je meester. De belletjes rinkelen een heel klein beetje als je jouw meester de aardbei in zijn mond geeft.
“Goed zo slet. Je begint een slavin te worden waar ik trots op kan zijn.”
Zo loop je nog vier keer van het schaaltje met aardbeien naar jouw meester. Je ogen naar de grond gericht. Je bovenlichaam zo min mogelijk bewegend, zodat de belletjes op je tepelklemmen zo min mogelijk rinkelen. Terwijl de dildo in je kont en de knoop bovenop je clitoris je steeds een beetje stimuleert.

Als je de laatste aardbei geeft, bijt je meester hem weer doormidden. Maar in plaats van de tweede helft ook te vragen mag je deze zelf opeten.
“Je hebt me trots gemaakt lieve slavin,” zegt jouw meester en hij bevrijdt je van de tepelklemmen en hij masseert je tepels.
Tedere handen. Je kreunt even omdat het altijd pijnlijk is als tepelklemmen losgehaald worden. En je mag voor hem op de vloer op je knieën gaan zitten.
Je voelt je nu heel klein en heel gedienstig.
Je voelt dat je meester je over je rug aait met een warme hand.
Je voelt jezelf heel erg groot en trots omdat je meester trots op je is.




 

Verteller
Productief lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 39
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 31 mei 2006 - 11:46 am:       

hakken, vruchten en bindmiddel



Beste JefWee,

Ik ben ervan overtuigd dat de vraag naar hakken, aardbeien en touw de komende tijd explosief zal stijgen.

Je hebt een verhaal geschreven dat erom schreeuwt nagespeeld te worden!

groeten

Verteller


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: