home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
mtiifu


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op woensdag 26 oktober 2011 - 09:04 pm:       


Aston Martin DB9


Waar nieuwsgierigheid toe kan leiden
Het loopt tegen tienen als we thuiskomen. Ik zie allerlei dure auto’s geparkeerd staan, zelfs nog in onze straat. Ik herinner me dat we een briefje hebben gehad van een van de buren een eindje verder op dat zij die avond een feest zouden hebben met livemuziek. We parkeren onze auto in onze garage en ik zeg tegen mijn man dat ik wel even met de hond zal gaan wandelen. Ik vind het wel lekker om zo op zo’n mooie voorjaarsavond te gaan lopen. Vaak is het stil buiten op het gekwetter van de vogeltjes na. Nu is er ook muziek, maar ik wil al die auto’s wel even bewonderen. Misschien staat mijn favoriete auto er ook tussen, de Aston Martin DB9.
Ik roep de hond, die al staat te kwispelen omdat we thuis zijn, om mee naar buiten te gaan. Hij springt om me heen en ik moet er om lachen. We lopen richting de auto’s en ik constateer dat het met deze gasten nog zo slecht niet gaat in financieel opzicht als ze zich dit soort dure auto’s kunnen permitteren. Er staan een aantal zeer fraaie exemplaren tussen.
Ik heb geluk. Er staat ook een DB9 tussen. Deze staat iets van de weg af, geparkeerd op een bouwterrein dat al enige tijd braak ligt. De verkoper vraagt te veel voor de grond, dus het loopt niet zo snel. Ik loop erop af terwijl de hond overal snuffelt. Genoeg nieuwe geurtjes om hem een tijdje bezig te houden. En het is bekend terrein, want we lopen er wel vaker. Hij kan daar los rondlopen omdat er normaliter geen auto’s komen.
Ik bewonder de auto, het is nog een cabrio ook. Zo’n auto zou ik heel graag willen hebben. Helaas iets boven mijn budget! Sinds ik een dergelijk exemplaar heb zien rijden aan de Cote d’Azur ben ik verkocht. Ik heb er al vaak over gefantaseerd. Je kent dat wel, als (helaas niet wanneer) ik de Staatsloterij win , dan …
Nu sta ik er vlak naast. Ik laat mijn hand gaan over het lak van de auto. Zelfs dat voelt sensueel aan. Wat een beauty. Ik luister nog een keer of ik de hond hoor. Gelukkig is dat zo en dan loop ik naar de voorkant van de auto.

Zal ik het durven? Ik ben slechts gekleed in een lange zomerjurk met enkel een string. Hoe voelt zo’n auto op een naakte huid. Ik voel me opgewonden worden bij alleen al de gedachte. Ik kijk een paar keer goed om me heen en ik zie niemand. Het feest is in volle gang, dus ik gok erop dat er niemand nog bij zal komen en om te vertrekken is het veel te vroeg.
Ik trek mijn jurk uit en vlei mij over de motorkap. Deze voelt koud, maar o zo sensueel aan. Ik kan een kreun niet onderdrukken en druk mijn borsten extra tegen de motorkap aan. Ik blijf zo even liggen.

Opeens hoor ik iets en dat is niet de hond. Shit. Ik kom overeind om snel mijn jurk aan te doen, maar er staat al een man vlak bij me. In het schemerlicht zie ik dat hij me dwingend aan kijkt en in eerste instantie niets zegt, alleen maar kijkt. Ik raak er opgewonden van. Vervolgens kijkt hij naar de motorkap en weer naar mij. Hij kijkt nog een keer naar de motorkap en opnieuw naar mij. Wie is hij?
Ik kijk uitdagend terug en ik zeg tegen hem: “Mooie auto.”
Er verschijnt een glimlach om zijn lippen, maar hij blijft mij dwingend aankijken.
Dan zegt hij dwingend: “Doe je slip uit en ga weer liggen.”
Stom genoeg heb ik de neiging om hem te gehoorzamen. Toch doe ik dat niet meteen. Ik vraag wie hij is, niet eens waarom ik dat moet doen.
Hij antwoordt mij met een donkere stem: “Noem mij maar meester DB9.”
Wow, ik voel mijn hart bonzen, zie je wel, een meester, ik herkende de blik en alhoewel ik hem verder niet ken, voel ik dat hij dominant is.

Ik denk bliksems snel na. Ik ben dicht bij huis en de hond is in de buurt. Ik ben wel benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik trek mijn slipje uit en doe dat ook nog op een manier die als uitdagend te omschrijven is. Ik zie aan zijn mond dat dit zijn goedkeuring geniet. Vervolgens ga ik liggen. De hond komt aangerend en gaat tussen mij en de man in staan. Ik zeg met een opgewonden stem dat het goed is. De hond draalt nog even, maar vindt de geurtjes van het parkeerterrein dan toch interessanter en snuffelt weer verder. Dit geeft mij toch een veilig gevoel. Als ik roep, zal de hond komen.
Daar lig ik dan, inmiddels is het wel donker, maar de lantaarnpalen schijnen een zacht licht op de parkeerruimte. Ik omarm de auto en ben blij dat ik dit avontuur beleef op een DB9. Jammer dat ik dit niet aan mijn man kan vertellen.
Terwijl ik lig te genieten op die auto van eigenlijk niets anders dan spanning, voel ik zijn hand slaan op mijn billen. Hij slaat in het ritme van de muziek. Als ik het goed hoor is het een nummer van Toto wat wordt nagespeeld.
Wat een genot. Ik merk dat mijn kruis steeds natter wordt en dat ik ga lekken. Mijn buik voelt koud op het lak van de auto en mijn kont wordt steeds roder.
Plotseling word ik aan mijn haren getrokken en omgedraaid. Ik voel de warmte van mijn billen tegen de motorkap aan. Ik lig wat onhandig nu, wel erg uitdagend, want mijn kutje steekt echt naar voren. Het verbaast me dan ook niet dat daar de volgende tikken volgen. Au en lekker. Ik ben zo geil.
Met één hand slaat hij daar door terwijl zijn andere hand mijn borsten zoekt. Eerst de linker, dan de rechter. Hij kneedt hard en knijpt hard in mijn tepels. Mmmm, lekker. Hij gebruikt nu ook zijn andere hand voor mijn borsten en trekt hard aan mijn tepels terwijl hij met zijn heupen tegen mijn kutje aanwrijft. Ik ben geil, maar hij ook. Ik voel een stevige bobbel zitten achter die keurige broek.

Ik kan een aantal kreunen niet onderdrukken. De hond hoort dat en komt aangelopen. Het is een bizar gezicht. Nu er verder niets gebeurt, snuffelt de hond weer verder. Meester DB9 trekt mij naar voren bij mijn tepels. Ooh, wat heerlijk, pijn en genot. Ik ben zo nat. Een hand grijpt in mijn kutje.
“Wat een sappig kutje is dit zeg,” zegt hij terwijl tegelijkertijd drie vingers naar binnen stoten.
Het voelt zalig. Hij stoot in een snel tempo en ik hoor mijn ademhaling versnellen. Ik hoor hem ook hijgen en weet dat dit hem ook niet onberoerd laat. Vlak voordat ik voel dat ik mijn hoogtepunt bereik, trekt hij zijn vingers terug.
“Nu ik,” gromt hij en hij leidt mijn gezicht naar zijn kruis.
Ik begrijp hem en open zijn broek en duw deze naar beneden, samen met zijn boxershort. Zijn paal is al behoorlijk stijf en ik neem hem met graagte in mijn mond. Ik zuig alsof mijn leven ervan afhangt en voel dat zijn pik nog stijver wordt. Ik proef zijn voorvocht en zuig nog harder. Hij begint te stoten. Ik voel mijn billen tegen de bumper aankomen. Gevoelig, registreer ik nog. Maar o wat geil. Ik probeer zijn stoten te volgen, wat me gelukkig aardig lukt. Ik hoor hem harder hijgen en dan kreunen. Gelijktijdig voel ik hem klaarkomen. Ik slik alsof het een lieve lust is en het lukt me aardig om alles binnen te houden.
Direct daarna voel ik zijn vingers weer bij mij naar binnen stoten en met zijn andere hand streelt hij hard over mijn clitje. Mijn handen gaan naar mijn eigen borsten en mijn ademhaling versnelt ook.
“Kom NU klaar”, beveelt hij mij.
Als een marionet volg ik zijn bevel op en kom luid kreunend klaar. Ik bekommer me niet eens meer om mijn omgeving. Het sap stroomt uit mij en ik lig uitgeput op de motorkap. Hij helpt me overeind en geeft me een dikke knuffel en zoent mijn mond. Ik word warm van binnen.
“Mooie feestjes geven jullie hier in de buurt”, zegt hij lachend.
Ik lach ook. Hij doet zijn broek aan, ik kleed me aan en een beetje stom staan we naar elkaar te kijken. Hij opent zijn portier en pakt een kaartje.
“Bel me als je wil”.
Ik voel dat ik ga blozen, want ik wil wel.
Hij draait zich om en steekt de straat over. Ik roep de hond en loop naar huis.
Aston Martin DB 9. Nu nog veel meer mijn favoriete auto. 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 486
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 26 oktober 2011 - 09:22 pm:       

HeerlijkSimpel doch doeltreffend. Kort doch onderhoudend.
Niks meer aan doen.
Nadenken over een volgend verhaal...... Dat wel.
 


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: