home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
heatmaster


  Productief lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 22 oktober 2011 - 12:28 am:       


Olga: haar negen maanden bij mij


Waarbij wordt uitgeleend voor negen maanden, haar belevenissen bij haar nieuwe Meester




Olga (1)

Als de rode Velsatis stopt is het bijna drie uur op de middag. Dus rustig want het is warm. De chauffeur stapt uit maar ze doet al zelf haar deur op. Geen geduld blijkbaar is mijn overhaaste conclusie. Ze hadden gebeld, ze konden het niet vinden. Ik ga wel bij de poort staan, dat zie je het wel.
Ze is op blote voeten, dat is onhandig, want mijn oprijlaan is vol met zacht gele kiezels. Ze zijn glad, maar toch wel pijnlijk aan je voeten. Maar het was wel de afspraak, ze mocht een kleding stuk aan aan als ze zou komen.
De chauffeur trekt de kofferbak op en haalt er twee valises uit. Een grote en een duurder uitziende kleine. Ze neemt de kleine, de grote krijg ik van de chauffeur, die me ook een enveloppe in mijn handen duwt.
“C ‘est ca ?” vraag ik
“C ‘est tout ?’ is het antwoord.
Met de enveloppe in een hand en de valies, hij is zwaar, in mijn andere hand, knik ik de vrouw toe en wink haar mij te volgen.
De oprijlaan is lang, dus haar martel gang naar het terras ook, de steentjes bijten behoorlijk in haar voetzolen.
Ze is stil, zegt niets, en laat van haar pijn weinig merken. Dat kan nog wat worden.
Ik wijs haar de ligbed op het terras, onder de zonnetent, en neem haar valies ook aan. Die breng ik naar haar kamer, zet de andere valies in mijn kantoor en maak de enveloppe open.
“Beste Maitre” de aanhef had ik al verwacht, “hier is ze dan. Ze zal nerveus en onzeker zijn ook al heeft hier zelf voor gekozen. Ik ben blij dat je dit voor mij wil doen, we hebben hierover goede afspraken gemaakt. Ze zal je gehoorzamen, je mag haar verder opvoeden en ik heb een lijst van regels voor haar nog even extra toegevoegd. We hebben alles al doorgesproken, met negen maanden ben ik er weer. Succes en sterkte, Maitre Charles.”
En voila, daar is ze dan, mijn slavin waar ik Charles beloofd heb negen maanden op te passen.
Er is een lange lijst toegevoegd, hier en daar met handgeschreven aantekeningen aangevuld.

Speciaal voor de gelegenheid heb ik een aanvullende lijst gemaakt, niet veel regels, maar voor mijn domein wel van belang. Huishoudelijke regels zeg maar, wel een paar ongebruikelijke.
“ Het is tijd, kleed je uit” Ik kijk haar aan en bestudeer haar reactie. Niks bijzonders, ze kleedt zich uit alsof ze het wel verwacht had. Ik leg een plaid voor mijn eigen ligbed en geef aan dat ik haar op haar knieen voor me wil hebben.
Allemachtig, wat een bleekscheet is dit zeg, in geen weken zon gezien. Maar ze doet het goed, als vanzelf gaan haar handen op haar rug, spreid ze haar benen zodat ik kutje goed kan zien. Ze kijkt naar beneden, dat heb ik liever niet dan kan ik haar ogen niet zien, en haar lange blonde lokken vallen langs haar hoofd naar beneden.
Als bij eerste ingeving bedenk ik twee dingen.
“ Ik geef je straks de lijst met domein regels, bestudeer die. Ik geef je ook een dikke pot zonnecreme. Het staat niet op de lijst maar je moet per dag minstens twee uur bruinen, dus smeer je goed in, ik wil geen rood verbrand meisje hier zien. Wat ook niet op de lijst staat, maar wat ik nu wel direct ga doen, is je haar millimeteren. Dit kan zo niet, het is te lang, het valt voor je ogen en in dit klimaat is dat ook nog veel te warm. Blijf zo zitten, ik ben zo terug”
Ik loop naar binnen en pak mijn tondeuze. Zo’n mooie op een kleine accu. Ik pak de kam erbij, maar bedenk dat ik die niet nodig zaÀöë Àöë °'¬ Pöè (÷ë àöë @ àöë oment als iets geils herinnert. Wees niet bang, 0 ¯ 0 ¯ ðŽ¤ ÀÅ¥ ˜ ¯ P ¯ @ P ¯ end klikt het apÀÍ‚ ÀÍ‚ š 0ø‡ (΂ àÍ‚ @ àÍ‚ en, langzaam, zonder haar pijn te doen of aan de haren te trekken. Dat is het enige nadeel van korte haren. Als je haar van achteren neukt kun je haar niet aan haar haren achterover trekken. Maar goed alles heeft zijn prijs.
De ene na de andere lok sneuvelt en valt op het terras. Ze is niet echt in schok, maar stil blijft het wel. Protesten hoor ik ook niet dus ik ga gewoon door. Trouwens na de eerste haal was er al geen keus meer. Ik scheer haar hoofd helemaal kaal en na een paar minuten is de klus geklaard. En zoals ik al verwacht had ziet ze er prachtig uit, slavin’s geil maar ook iets van gedurfdheid en wat ze in Frankrijk “sauvage” noemen. Ik haal de spiegel uit huis en laat het resultaat haar zien. Ze reageert eerst geschokt maar dat tij keert als ze beter en langer kijkt.
“Ik vind het wel geil eruit zien, het staat me eigenlijk best wel. Ik heb er wel eens aangedacht het zo kort te scheren maar ik durfde nooit”
“Ben je nat?” vraag ik.
“Ja, ik word altijd nat als ik me vinger, vrijwel direct”
“Laat eens kijken” gebied ik haar. Ze heeft inderdaad een paar druppels op haar schaamlippen en haar vingers glimmen van het nat. Ze is goed geschoren, niet van die belachelijke halve driehoeken, hartjes of stomme streepjes, nee gewoon goed kaal zodat haar kutje mooi uitkomt.
“Zo en nu zonnen, dus je goed insmeren, voor je rug kom je maar hier. Wil je wat drinken?” Bijna vergeten te vragen. De reis duurde wel niet zolang, maar toch.
“Ook zal ik je eerst je kamer laten zien. Je hebt een eigen kamer waar je de eerste weken alleen slaapt. Daarna besluit ik hoe ik met je verder ga, al hou je kamer je gehele verblijf hier. Hou hem netjes, jij bent de negen maanden hier zelf de werkster”
Nadat ik haar de kamer heb laten zien en haar heb geholpen met insmeren gaat ze op het ligbed liggen. In de zon, witter dan wit, al lijkt dat in de zon altijd erger dan het is.
Ik heb nu tijd om haar eens goed te bestuderen. Natuurlijk was ze er ook, en ook toen was ze naakt, toen ik met Charles de hele afspraak doornam. Ik zou negen maanden op haar passen, mocht alles doen met haar als of het mijn eigen slavin was. Ze was een lust en pijn slavin, maar ook opdrachten en vernedering vond ze heerlijk. Hij wou haar niet kwijt en dus had hij met haar afgesproken dat ik op haar zou passen en als hij terug kwam nam hij haar weer terug. Zo sneed het mes aan twee kanten, zij kon haar leven als slavin voortzetten en hij wist zeker dat hij haar terug zou krijgen als de klus in het buitenland klaar was.
Wat ik zag beviel me wel. Mooi lang slank lichaam, kleine borstjes met iets te grote tepels, maar dat kwam waarschijnlijk door tepelpiercings. Eigenlijk een heel lief gezicht, beetje brutaal, maar ook iets rauws, iets dierlijks. De tattoo op haar been van een dolfijn paste eigenlijk niet bij haar, maar voor de rest was ze een plaatje.
“Denk om de regels……benen wijd”
Onmiddellijk reageerde ze door haar benen extra wijd te doen. Hopelijk zouden haar prachtige schaamlippen vanavond niet al te gloeiend zijn. Ik had genoten van haar aankomst.


Olga en haar eerste club spanking

Als ik de volgende morgen wakker word ligt Olga al weer op een ligbed. De zon bruint in de ochtend het mooist.
Ik vertel haar dat we straks naar de stad gaan, een van de grootste steden van Frankrijk maar zeker ook een van de mooiste. Je mag je rode schoenen aan en je neemt de korte licht blauwe jurkje. Meer heb je niet nodig.
In de auto onderweg leg ik haar het programma uit. We gaan eerst naar een prachtig plein midden in de stad, het St Michguel plein met zijn prachtige fontein en nog mooiere terrassen. Daarna neem ik haar mee naar een sauna club. Als ik vraag of ze daar wel eens met Charles is geweest is het antwoord ontkennend. Ze is wel eens in Zaandijk geweest, maar ja dat is meer een boot dan een sauna he..?
We komen na een rustige rit aan in de stad. Ik hoef geen parkeerplaats te zoeken, we parkeren gewoon in een van de ruime parkeer garages die de stad rijk is.
Ik neem twintig euro en geef die aan haar. Ik zal je vertellen dat als je naakt bent op schoenen en een verdraaid kort jurkje, het lastig is om twintig euro op te bergen. Ze houdt ze dan ook maar in haar hand. Het jurkje is het een na kortste dat ik kon vinden. Het navolgende jurkje laat direct haar gehele bilpartij en zeker ook haar kutje onbedekt. Dit jurkje kan nog, lastig onder het lopen en als je maar niet al te laag moet zitten hou je wel bedekt wat je nou niet aan iedereen wil tonen.
Op het plein wijs ik haar het terras met de lage zitzakken, dicht naast elkaar, maar nu nauwelijks bezet. Neem die paarse maar, je lichtblauwe kledingstuk past er goed bij. En denk erom, benen niet overelkaar.
“En jij dan, ?’’ vraagt ze
“Ik ga in de schaduw op de fontein zitten. “ zeg ik.
Tenslotte heb ik mijn camera met halve telelens niet voor niks meegenomen.”
Ze gaat op de aangewezen zak zitten en zakt direct een stuk onderuit. Zoals ik verwacht had, het is de minst gevulde zak zoals ik zelf ook al eens ontdekt had.
Ik neem de eerste foto’s en duidelijk is dat haar spleetje goed te zien is. Ze begint nu ook wat te zweten want de plek is half in de zon. De garcon neemt de bestelling op, en doet en niet blijk van iets te zien. Dat is anders met de man die na een korte blik onmiddellijk naast haar gaat zitten en haar zonder aarzelen aanspreekt.
Duidelijk is dat het antwoord op zijn vraag niet leuk is, ach ze spreekt geen Frans, gevolgd door een vriendelijk maar vastberaden “ laisse moi tranquille “ Je ziet zelfs op afstand de zwart harige man denken waarom ga je hier dan zo zitten trut. Maar waar geen conversatie mogelijk is houdt het bij hem nu op.
Als de koffie is gebracht is het wisselgeld een groot probleem dan het papieren briefje van twintig. Ze legt het voor haar op het tafeltje en leunt weer achterover. Ze doet nu zelfs lachend haar benen wat wijder als ze naar me kijkt. Ze ziet niet eens dat er nu twee donkere mannen naast haar zitten, ze is omsingeld. De mannen zijn wat brutaler en legen, in een poging tot contact hun handen op haar schouder. Maar de enige Franse woorden worden herhaald, de blik is wat afstandelijker en ook nu druipen de mannen af.
Een stelletje, jong maar mooi, dat voorbij komt blijft staan als de vouw haar vriend op Olga opmerkzaam maakt. Ze fluistert hem wat in zijn oor en in plaats van discreet om te kijken schiet zijn blik naar het kruis van Olga. Ze glimlacht en samen kijken ze naar het verlegen maar brutale half naakte meisje op de zitzak. Haar hand glijdt zelfs van zijn heup wat naar voren, zeker om te kijken of hij een stijve krijgt. En dat lijkt er wel op, al heeft ze hem daarbij wel wat geholpen.
Terwijl de twee nog staan te kijken, deze foto’s zeggen alles die ik ervan maak, komt er weer een man naast haar zitten. Deze is brutaler en legt net voor zijn openings zin zijn hand op haar knie. Nou kunnen hier wel doorpakken denk ik, dat zal straks wat worden.
Ik loop naar Olga en pak zonder wat te zeggen het wisselgeld van de tafel. Mijn ogen zeggen kom en ze staat op. We lopen samen verder de hobbelkeien straat in, richting sauna.

Als je de sauna binnen komt moet je eerst door een donkere hal, je belt en ze kijken op de camera wie er is. Dan swingt er een grote deur open en kom je in de bar van de sauna. Even betalen en een sleutel voor een kledingkastje. Zoals afgesproken stapt Olga midden in de bar en laat het jurkje direct van haar schouders glijden zodat ze naakt midden in de ruimte staat. Zoals haar opdracht was, doet ze haar benen wijd en laat zich nu helemaal bekijken. Met de sleutel in mijn hand raap ik het jurkje op en loop naar de kleedkamer. Een kleine ruimte met in het midden een grote vierkante poef. Ik zeg Olga haar handen op die poef te plaatsen en kleed me uit. De aanblik van haar prachtige kontje die gewilligheid die ze van nature heeft maakt me geil. Ik had het haar niet verteld maar ik ga haar hier nu toch even neuken. Ik voel of ze nat en ze druipt werkelijk, of dat van zojuist in de bar is of nog van het terras weet ik niet. Maar ze is echt geil. Zonder pardon ga ik achter haar staan en neem haar, zonder voorspel zonder waarschuwing. Ze heeft een ruim kutje, dat weet ik nog van toen ðö: ðö: 2< p?J X÷: ÷: @ ÷: @ M$ anzien van Meester te moeten neuken dat ze al na vijf stoten in haar spleetje sproeiend klaar kwam. Nu duurde het langer, maar de hevigheid was er niet minder om. Wel tegen de regels, zeggen als je klaar komt, of vragen zelfs om klaar te mogen komen. Het een noch het ander gebeurde, ze had haar straf die ik in gedachten had nu zelfs verdiend.

Spanking is voor Olga een middel om groter te worden te groeien meer zekerheid te krijgen. De spanking maakt haar klein ze huilt en de pijn doet haar zo hevig schokken dat het enorm veel energie kost. De serene rust die op een hevige spanking volgt is haar genezing, het geeft haar het gevoel alles aan te kunnen en zelfs dat ze sterk is. Als er mensen bij de spanking aanwezig zijn wordt ze daar extra geil van, ze mogen haar aanraken, hun vingers in haar kut en haar kontje steken, maar zodra de spanking klaar is moet die rust er zijn. Het aantal slagen varieerd, van 11 tot 22 naar 33. Een trente trois is vaak bij grote gespannenheid nodig. Ik neem mijn leren riem uit mijn broek en we gaan eerst even iets drinken in de bar. Er is alleen frisdrank. Ik draag haar handdoek, zodat ze voortdurend naakt is.
Er zijn in deze sauna heel veel kamers, sommige met een thema. We komen hier nog vaker, zodat de lezer met andere kamers wel kennis zal maken. De kamer waar ik haar naar toeneem is een zwart/ rode slecht verlichte kamer met in het midden een groot bed met daaraan boeien voor pols en enkel. Ik pik twee kussens uit een andere kamer onderweg er naar toe. Ik heb speciaal maandag middag uitgekozen voor deze eerste spanking hier, er zijn eigenlijk alleen koppels aanwezig. Er lopen dus niet veel mannen mee, wel twee koppels en een jonge vrouw.
Ik laat Olga op haar rug op het bed plaats nemen en maak de boeien vast. Ik schuif het dikke kussen onder haar hoofd en kleinere kussen onder haar billen. De jonge vrouw staat nu het dichtst bij, ik gebaar haar dat als ze wil ze het kutje van Olga kan aanraken. Ze durft net goed of weet niet wat ze er van moet denken. Ik stap op het bed en ga met mijn reet op Olga haar gezicht zitten. Bij de kijkers stijgt de spanning iets, je ziet ze denken wat is dit, wat gaat hier gebeuren.
“ Lik me” zeg in het Nederlands tegen Olga, en ik voel haar tong over me ballen gaan. Ik schuif wat naar voren en nu glijdt haar tong zelfs over mijn reet.
“ Duw je tong in mijn reet als ik je spank, goed diep!” Ze reageert direct.
“ Nou, je kutje omhoog, bied je kutje aan voor slaag. En in stilte tellen, hou het goed bij, ik wil geen verwarring”
Ze doet haar benen wijd en tilt haar heupen omhoog. Ik duw mijn vingers op haar klit en raak met de riem haar schaamlippen, eerst drie keer licht, dan drie keer zo hard dat onder mij het likken ophoudt en er een kreet volgt.
Weer kijk ik het meisje aan en streel ondertussen het kutje, troost en verlichting biedende. Ik heb goed geraden, het meisje steekt langzaam haar hand uit en streel het kutje, ondertussen het klitje met haar vingers beroerende. Olga komt hier niet van klaar, maar doet er niet toe, ik wil dat ze die vingers voelt.
“ Lik, steek je tong erin” ik word er wel geil van en sla dan vaak harder, soms zelfs gemener.
Weer komt de riem op het kutje terecht, direct al hard. Tot mijn verbazing heeft het meisje haar hand niet helemaal terug getrokken maar pakt me brutaal bij mijn recht op staande pik. Ze begint me een beetje af te trekken. Vier, een harde slag met een donkere brul, vijf harder nog, het snijdt in haar schaamlippen, maar raakt nog steeds haar klitje niet omdat ik mijn hand erop hou, zes de laatste slag is bijtend hard en voel de tranen over mijn billen lopen.
Weer streelt het meisje het kutje, nu zelfs ongevraagd en gaat even met twee vingers naar binnen. Vervelend voor Olga, omdat ze hier zo geil van word dat haar schaamlippen opzwellen, zo dat al niet het geval was, maar ook haar klitje hard zal worden.
De slagen 13 tot en met 26 zijn bijna routine aan het worden. Het meisje voelt afwisselend mijn lul en mijn ballen, streelt met de andere hand de tietjes van Olga en kijkt me strak aan als ik slagen toedien.
27, de slag raakt haar klitje, de eerste. Voor ze kan schreeuwen duw ik mijn reet op haar mond. 28, 29 30, ze snikt nu luid en hartstochtelijk, het is moeilijk door te gaan maar ik weet dat ze dat wil. 31, de hardste slag tot nu geeft een luide schreeuw, daardoor mist ze essentie van 32. Voor de laatste kom ik omhoog, zodat het meisje wat er dicht bij staat, het gezicht van Olga kan zien. 33, de schreeuw is ongedempt, het meisje laat mijn pik los en ik stap van Olga af, het meisje kust nu Olga haar gloeiende kutje, likt haar klitje en wonder boven wonder, iets wat bijna nooit gebeurd komt Olga klaar. Ze schokt en trilt en kreunt het uit.

Ik werk nu behalve het meisje de toeschouwers de deur uit, onder het motto nu moet ze rust. Ik doe de deur dicht en laat het verder gebeuren. Het meisje en Olga tongzoenen elkaar, terwijl het meisje nu zachtjes de schaamlippen en kutje streelt. De pijn is op Olga haar gezicht af te lezen. Maar door de pijn schijnt het geluk in haar ogen, de laat het meisje begaan en ik laat hun begaan. Dit is bijzonder omdat Olga anders haar ogen sluit en vastgebonden wil blijven liggen totdat de pijngezakt is.
Ik ga nog maar wat drinken, ze kunnen zichzelf samen uitstekend redden denk ik. Het meisje doet achter mij de deur op slot.


Waarin we eindelijk eens naar de Disco gaan, het werd tijd!


Het is nu de vierde week dat Olga door haar Meester bij mij is geparkeerd. Ze past ondertussen goed in mijn lifestyle ritme. Op het domein is ze de hele dag naakt, en omdat het toch midden zomer is draagt ze ook daarbuiten de voorgeschreven 1 of maximaal 2 kleding stukken. Als ik bezoek krijg blijft ze naakt. Een enkeling, zoals de vrijwilliger van de brandweer die de jaarlijkse contributie komt ophalen en achterom loopt zonder kloppen, haalt zijn wenkbrauwen op. De rest staart vol bewondering naar deze naakte schoonheid, haar kaal geschoren kutje en haar prachtige borstjes met hartvormige tepelpiercings. Als we het al over haar krijgen hebben wel de meeste een opmerking over haar kaalgeschoren hoofd, of ze ziek is geweest of zo. Nou nee, ziek ziet ze er niet echt uit, met haar bruinverbrande lijf en haar gezonde blauw grijze ogen. Maar kaalgeschoren is mijn wens, het is erg geil bij een subje.
Het is zaterdag, vanmiddag gaan we naar Bordeaux en dan vanavond naar de disco. Het zal weer een feest worden. Ik heb haar beloofd vanmiddag een experiment te doen en ze is erg nieuwsgierig wat dat gaat worden. Zelden informeer ik haar wat ik van plan ben, zo ook nu niet.
Ze mag haar blauwe zomer jurkje aan, deze keer zelfs met tanga slip, en haar hoge rode hakken. Ze ziet er prachtig, zelfs een beetje hoerig uit.
Onderweg moeten we tanken en ik blijf in de auto zitten en laat haar met de automatische installatie worstelen. Het is altijd lastig, je moet weten hoe het werkt. Ik ga in de winkel ernaast mijn krantje halen en zie hoe ze uiteindelijk na een lange worsteling door een meisje geholpen wordt. Duidelijk een francaise, die wel weet hoe het moet.
Ze staan nog met handen en voeten te praten als ik weer terug kom. “ze heeft me geholpen, wat een klote machine is dat zeg” merkt Olga op. Het meisje kijkt me aan en richt haar blik weer op Olga, maar die blik is veranderd. “Vous allez au Bordeaux” Ja, we gaan naar Bordeaux en of ze mee mag rijden, tuurlijk zeg ik.
En zo rijden we met zijn drieen naar een prachtige culturele stad. Onderweg is de communicatie tussen Olga en Brigitte (we noemen haar Bri) met veel gebaren taal. Bri studeerd aan de universiteit van Bordeaux en werkt door de week wel eens in Verdon. Vaak gaat ze dan met de trein terug, maar die heeft ze vandaag gemist. Ik nodig haar onderweg uit om te gaan eten in Bordeaux met ons. Fransen eten laat, dus voor die tijd kunnen we wel een terrasje doen.
Onderweg wordt het gesprek intressant, ook Bri is geintrigeerd door het voorkomen van Olga, ze kan door de luchtige zomerjurk de piercings zien. Olga legt onbeschaamd uit dat ze sub is, soumise blijkt het franse woord, en doen moet wat ik zeg, dat ze me moet dienen. Bri is er even stil van maar blijkt toch geintresseerd. Ze stelt honderd vragen en ik vertaal ze zo goed en kwaad als het kan. Als we in Bordeaux aankomen vind ik al gauw de Grand Hommes, de parkeer garage bij het centrum. We lopen naar een prachtig terras aan de boulevard en ik zet de meiden op een halve ligstoel aan de rand van het terras. Olga doet onmiddellijk haar benen wijd, zo luidt ook haar opdracht. Je kunt haar superkleine tanga slip zien, als hij wat scheef zit kun je zelf een schaamlip zien en het begin van haar kutje. Zoals gebruikelijk merkt niemand het op. Het gesprek gaat verder over sm, over opdrachten grenzen spanking en zelfs direct over sex. Bri is niet echt verlegen. Als ze hoort wat we vanavond gaan doen wil ze wel mee, het lijkt haar super zo eens te gaan stappen met les hollandais op de methode francaise, dat wel.
Het diner is minder spannend, Bri studeert architectuur en we praten over stages en studie. Na afloop van ons diner vraag ik Bri of ze inderdaad mee wil naar de disco. Ze antwoord dat ze dat wel wil, als Olga er geen bezwaar tegen heeft natuurlijk. Wat een vraag.
Ik vraag Bri of ze het gevoel heeft dat ze onderdanig zou kunnen zijn, of is ze van nature juist dominant? Ze heeft haar antwoord onmiddellijk klaar, nee onderdanig, dat is zeker. Ze vindt het heerlijk om door haar vriendjes geleid te worden, soms zelfs zo dat ze niet weet wat er gebeuren gaat.
Ik spreek met haar af dat ik het leuk vind als ze mee gaat maar dat ze dezelfde opdrachten heeft als Olga. En dat wil zeggen BH uit, voor haar geldt ook slechts twee kleding stukken dus ze moet kiezen tussen sweater of polo shirtje. We lopen naar de auto en in de garage trekt ze haar polo uit en kiest voor haar ruim zittende sweater. Ze trekt haar spijkerbroek achter de auto uit, ik zie een prachtig kaal geschoren kutje en kan zelfs zien dat ze een beetje nat is, en trekt haar slipje uit. Hopla, op de achterbank. Het is ondertussen half twaalf geworden en we stappen in de auto om de Disco op de andere kant van de rivier te gaan bezoeken. Ik vind makkelijk een parkeerplaats, we zijn nog vroeg en bijhet uitstappen doe ik Olga haar boeien om enkels en polsen. Een prachtige kleine discotheque, la chaloupe, niet met fancy lichten maar met prachtig publiek, gemengd zoals dat wel vaker in het franse land kan, en allemaal libertine. en beetje oud, klassiek en vol met styl iconen. Voorin gelijk de garderobe, waar je alles afgeeft en dus bijna niets meer bij je hebt, je krijgt een nummertje en daar kun je op bestellen. De dansruimte is vol met spiegels en danspalen, een mooie hardhouten dansvloer, echt antiek en lange banken in u vorm in elke hoek. Als je door een smal gangetje loopt kom je in de achterruimte, links moderne douches, toiletten die niet voor mannen vrouwen apart zijn en rechts een donkere gang met kleine nissen, een donkere ruimte en een hele grote schemerig verlichtte ruimte met grote bedden, en weer die franse spiegels. Sommige van de kleinere ruimten kunnen afgesloten worden, smommige ook niet. In de grote ruimte hangen twee enorme houten kruizen aan de muur. Je kunt erom heen lopen, dus zowel de voor als de achterkant van degene die er gebonden is kun je zien. De kruising zit vrij hoog, waardoor het kutje niet tegen het hout komt maar altijd vrij is als je eraan vastgebonden bent.
Achterin is nog een grote whirlpool en een buitenplaats waar gerookt mag worden. Het is zomer, er staan hier ook veel banken met matrassen erop. Bri, die toch ondertussen al vier jaar hier studeerd kijkt haar ogen uit, ze is er nog nooit geweest. We worden op zijn frans met veel kussen door de eigenaar begroet. Hij mag les hollandais wel, het maakt zijn paradijsje internationaal zegt ie. Ik haal te drinken voor de meiden en neem zelf een jus. Langzaam is de disco volgestroomd, en het dansen is begonnen. Er is veel te zien, de meeste mensne hebben veel aandacht aan hun kleding besteed, korte rokjes, topjes en blote voeten, strakke jeans en soms een te kort zomerjurkje. De mannen hebben vaak alleen witte broeken aan, soms zijn ze zo doorzichtig dat je hun pik er door heen kunt zien zitten. De muziek is heerlijk om bij te dansen. De meeste meiden staan vaak alleen te dansen in een rij naast elkaar en bekijken elkaar in de spiegel. De sfeer is altijd erg relaxed. Na een tijdje vallen er de eerste blote borsten te bewonderen en sommige meiden worden gevoeld tussen hun benen, zichtbaar voor de anderen. Aan de danspalen hangen vaak erg mooie jonge, half naakte meisjes, vanavond heb ik ze zelfs elkaars kutje al zien likken, ze tillen gewoon de rokjes op en likken zonder enige gene. Om beurten nog wel.
Bri en Olga dansen veel mee, hun conditie is fantastisch. Ze laten zich ook pakken door de andere jongens en Bri, die helemaal niet verlegen is danst zelfs enige tijd met een meisje dat alleen nog een slipje aan heeft.
Ik roep Olga bij me en beveel haar de jurk uit te trekken. Ze heeft nu net als sommige andere meisjes alleen haar tanga aan. Eigenlijk wel een uitnodiging om haar te pakken, aan te raken en als een meisje dat wil haar te likken. De avond gaat verder en verder en ook Bri doet haar sweater uit. God, wat heeft ze een prachtige borsten. Het is een ontzettend sexy gezicht zoals ze daar in alleen haar spijkerbroek danst. Op de bank tegenover mij wordt nu een jong meisje door haar vriend geneukt, eigenlijk kijkt hier bijna niemand van op. Het is wel wat vroeg, meestal begint de erotiek eerst achterin en breidt zich in de loop van de nacht naar voren uit. Maar deze twee hebben dus niet kunnen wachten. Een vriendin naast het neuktende meisje zit te kijken hoe haar copine gepakt wordt. Die voelt vooroverbuigend zelfs de jongen even aan zijn ballen en glijdt en passant langs de kut van haar vriendin. Blijkbaar was de lust erg hoog en is dit te veel wat de jongen duwt zijn stijve nog verder in het kutje van de voorovergebogen meid en komt klaar. Je kunt het nauwelijks boven de muziek uit horen en de meeste dansers kijken er niet van op. Het is een geil gezicht als hij zijn zaad natte pik uit het kutje trekt en ik kan zien hoe het witte geil uit het meisje loopt terwijl ze blijkbaar met zin zo blijft zitten op haar knieen dat iedereen het kan zien. De stroom zaad loopt langs haar dijen naar beneden, het is zo’n geil gezicht dat ik er zelf ook een halve stijve van krijg. Dit proces wordt verhevigd als de vriendin dan ook nog de natte lul in haar mond neemt en schoon likt. Zonder het gemerkt te hebben is Bri naast me komen zitten en kijkt gespannen naar het tafreeltje. Lichtjes vingert ze zichzelf al kijkend een beetje.
“Wil je ook” vraag ik haar, wil je ook wat geils meemaken met ons? Met zichtbaar droge mond en rode konen knikt ze. “Wat ga je dan doen” vraagt ze in het frans. Ik buig me voorover bij haar oor en leg uit wat Olga en ik als experiment afgesproken hadden. “vraiment ? “ doet ze dat echt, de verbazing is in haar ogen te lezen. Dat, zeg ik terwijl ik haar aankijk om haar reactie te peilen, weet Olga zelf nog niet omdat ze dat nog nooit gedaan heeft, maar ze voert elke opdracht tot nu toe feilloos uit. Even zie ik Bri denken en aarzelen. OK, komt er dan krachtig uit, dat wil ik meemaken, een eerste keer en dan op die manier. Ik ben er klaar voorzegt ze, en ik weet niet hoe ze het bedoelt, maar neem aan dat ik zelfde bedoel als zij.
Ik wenk Olga en zeg dat we het met Bri gaan doen, ons experiment. Olga glimlacht, ze had dat ook gehoopt mar met mij weet je niks zeker. Met zijn drieen lopen we naar achteren, waarbij onderweg Olga haar tanga al uittrekt en naakt is. Bri heeft met haar spijkerbroek meer moeite maar Olga helpt haar en al snel zijn beiden naakt. Ze gaan op het brede bed naast het kruis liggen en beginnen elkaar af te tasten. Het lijkt wel of ze elkaar al jaren kennen. Ik zie Olga haar vingers over de tepels glijden, langs Bri haar haar navel naar haar klitje. Tegelijk voelt Bri Olga met haar vingers en duwt zo nu en dan haar vingers nat van het kutje in Olga haar mond. Ik ben zelf ondertussen ook naakt en dwing Bri mij te pijpen. Olga duwt mijn lul in haar mond en likt me ballen, omdat ze wel weet dat ik dat graag wil. Zo maken we een hele tijd elkaar geil. Ondertussen neem ik Olga haar boeien af en bevestig die spelende wijs aan de polsen en enkels van Bri. Die kreunt alleen maar hader onder de tong en vingers van Olga. Ik zet Bri op haar hondjes neer en trek haar billen van elkaar. Olga snapt wat er moet gebeuren en begint de reet, oohhh dat prachtige kontje van Bri te likken. Die kreunt almaar intenser.
Ondertussen hebben Bri en Olga veel publiek gekregen. Publiek dat zelf ook aan de gang gaat en voelt, neukt en likt. Naast ons liggen twee meisjes een jongen af te zuigen terwijl het donkere van de twee meisjes haar vinger in de kont van de jongen duwt.
Ik neem Bri aan haar handen en trek haar van het bed naar het kruis. Met haar rug naar het pbliek maak ik de schackles vast, daar staat ons prachtige lifstertje naakt, wijd beens, je kunt zien dat ze geil is. Ik ga achter haar staan en Olga komt en neemt mijn nu razend stijve pik en duwt die in de kut van Bri. Zo’n pik heeft ze niet vaak naar binnen gehad, want ze is erg nauw. Na een tijdje verander ik van ingang, Bri laat het kreundend en franse vloeken uitende toe. “oui, dans mon qu, mon qu” versta ik. Ze wil mijn pik in haar kont. Weer pak Olga mijn pik en duwt die tegen de kont van Bri, langzaam met wrikken en duwen glijdt die in haar kont gaatje dat verbuffend ruim is. Bijna ruimer dan haar spleetje. De vreugde kreetjes uit de keel van Bri doen vermoeden dat ze dit vaker gedaan heeft. Sterker nog dat ze dit dus echt lekker vindt. Ik vergeet alle neukende en likkende mensen om me heen, dit is echt te gek, diep in de kont van Bri stoot ik met mijn paal. Als ik voel dat ik begin klaar te komen trek ik mijn lul met het oog op wat komen gaat wat terug en spuit Bri haar kontje net achter haar anus vol. Langzaam heel langzaam trek ik nu mijn leeggepsoten paal eruit. Het kontgaatje van Bri zal nog enige tijd open blijven staan. Direct knielt Olga, zoals we hebben afgesproken achter Bri en begint de zaadresten op de anus van Bri te likken. Ik ga voor Bri staan en trek haar billen langzaam van elkaar. Haar reet opent zich meer en meer zaad loopt eruit, in de mond en over de tong van Olga. Ik zie nu een paar meisjes staan te kijken, sommige vingeren zich en kijken in trance naar Olga, die slurpend de kont van Bri leeg likt en met haar tong het eruit gestroomde zaad oplikt. Ik zie in de ogen van Bri dat ze bijna weer klaar komt en vinger haar klitje nog extra wat. Al hebben we dat niet besproken, maar het resultaat is dat Bri weer klaar komt, nu spuitend en de vloer onder haar nat maakt met haar schoksgewijze straaltjes. Ze sluit haar ogen en terwijl Olga nog wat na likt, beschouw ik het experiment als geslaagd. Hoe smerig ook, wat je er ook van vindt, zowel Olga als Bri hebben ervan genoten en hun weerstand overwonnen. Als Bri haar ogen weer opent fluisterd ze: en straks nog een keer, maar dan wil ik likken….






Sjorsmaster, spanking and holiday...


 

Lord Donck of Ar
Bevlogen lid
Inlognaam: tharl

Bericht Nummer: 81
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 24 oktober 2011 - 06:31 pm:       

mooi



Dit is een prachtig verhaal vooral omdat het mij echt bekend voorkomt.

Dit heb ik zelf meegemaakt met een slavin van een vriend Meester maar mijn domein was/is waarschijnlijk kleiner dat in dit verhaal.

De spanking in de sauna daarentegen is goed geschreven alsof ik had beschreven hoe het er aan toe ging met de slavin
onder mijn hoede. Broeksriem op de schaamlippen, quirt op de klit, maar daarna ook nogeens de broeksriem over de billen samen met de quirt en uiteindelijk mijn handen die voor velen het ergste zijn.

En de troosting nadien door mezelf en de aanwezige subjes(geen mannen)

Geschreven/beschreven zoals het echt is gebeurt.

Proficiat heatmaster!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: