home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
de schrijfster


  Productief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op dinsdag 27 september 2011 - 04:43 pm:       


Macht


omdat alle mannen varkens zijn
Een beetje stram stapte ze bij de boom vandaan. Ze draaide voorzichtig haar polsen om het bloed weer naar haar handen te laten lopen. Ze had zo lang vastgebonden gestaan dat haar lijf koud aanvoelde. Nou ja, afgezien van haar rug en billen dan. Gedachteloos probeerde ze de afdruk van de bast van de boom van haar borsten te vegen.
Nu het tintelen uit haar handen verdween veegde ze de laatste tranen van haar wangen en fatsoeneerde ze haar haren. Als ze haar armen bewoog voelde ze de striemen op haar rug al trekken.
Ze zuchtte berustend, het hoorde erbij. Je werd niet voor niks de best betaalde pornoster in het sm-wereldje.
Terwijl ze naar de man liep die haar badjas vast had bedacht ze opgelucht dat het er weer op zat voor vandaag. Op de een of andere manier was het vandaag zwaarder geweest. Dat had te maken met de regisseur. Hij was een echt varken! Hij zag vrouwen alleen maar als seksobject. Ze had nu drie keer met hem gewerkt en elke keer had hij laten blijken wel meer met haar te willen doen dan alleen maar filmen. De vorige keer had hij het zelfs letterlijk gevraagd. Of was ‘gedaan’ het betere woord?
Na de set was hij naar haar hotelkamer gekomen en had hij haar op het bed geduwd en had haar ruw gezoend. Ze had hem weggeduwd en op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt dat ze nooit of te nimmer met hem iets zou beginnen. Hij had gelachen en haar opnieuw vastgegrepen ‘omdat hij wel wist dat ze van ruwe spelletjes hield’. Om het misverstand definitief uit de wereld te helpen had ze hem vervolgens een knietje gegeven. Kennelijk was de boodschap over gekomen want vandaag had de regisseur niets meer geprobeerd.

Glimlachend ging ze achterin de auto zitten die haar naar het hotel zou brengen. De cameraman annex chauffeur die haar door de achteruitkijkspiegel zat aan te kijken begreep dit verkeerd en gaf haar een vette knipoog.
“Zullen wij zo eens lekker een wijntje gaan drinken op mijn hotelkamer? Dan kan ik al jou zere plekjes kussen en warm ik misschien de voorkant ook nog wel voor je op. Ik ken jouw films, je kan er geen genoeg van krijgen he?”
Met een vermoeide zucht keek ze de man streng aan en vertelde dat ze al een relatie had.
Hij gaf opnieuw een knipoog en antwoordde: “Ja, die heb ik een keer op zo’n seksbeurs gezien. Zag er niet echt uit als een kerel die zo’n pittig ding als jij onder de duim kan houden. Geen wonder dat je het hier zoekt. Nou geloof me schatje, als je eenmaal die handen van mij hebt gevoeld, wil je nooit meer door een ander geslagen worden.”
Om hem niet nog verder aan te moedigen zei ze “nee dank je” en staarde uit het raam. Weer een man die haar alleen maar als seksobject zag. Dit was ook al zo’n varken.

Net als die regisseur.
Die had vandaag dan wel niks meer geprobeerd, hij was wel boos geweest. Dat had ze tijdens de scènes mogen ondervinden. Het kruipen had ze vijf keer over moeten doen, en dat was over kiezels. Tijdens het vastbinden had het drie keer over gemoeten omdat het touw niet strak genoeg zat. En aan de scène van het slaan was geen eind gekomen.
“Doe nog maar een keer want ze draaide haar billen weg.”
“Misschien moet je het proberen met de zweep?”
“Nee toch niet, neem de cane maar weer.”
“Doe dat nog eens zodat ik dat uit een andere hoek kan filmen?”
“Sorry honey, nog even overnieuw want de belichting klopte niet.”
En zo was het nog wel even doorgegaan. Uiteindelijk had ze ondanks haar trots toch gevraagd of het nu bijna klaar was. Ze had allang niet meer hoeven spelen dat ze pijn had. Haar tranen waren levensecht.
En natuurlijk had het toen nog een paar keer over gemoeten. De macho wilde zeker weten dat zij wist dat hij nu ‘in controle’ was.
Varken!

Ach eigenlijk moest ze er niet raar van opkijken, bedacht ze terwijl ze haar hotelkamer binnenging en zich klaarmaakte om te douchen. De meeste mannen hielden nu eenmaal van een kwetsbaar, fragiel, gehoorzaam meisje. Een meisje om te misbruiken en te gebruiken voor de seks. In al haar fanmail las ze hoe die kerels klaarkwamen bij het zien van hoe ze aan haar haren achterover werd getrokken, bij het horen van haar smeekbede om te stoppen, bij haar zacht gefluisterde excuses nadat ze gedwongen was haar overmeesteraar te pijpen.
Op de een of andere manier bracht zij in haar fans het beest naar boven. En hoe meer fans, des te meer ze werd gevraagd voor nieuwe films.

Na het douchen leverde ze de sleutels in bij de balie en reed ze naar huis. Onderweg nam ze de opnames nog even door om te zien of ze nog verbeteringen in haar werk kon aanbrengen. Over het algemeen was ze tevreden. Ze had misschien alleen iets meer haar emoties moeten laten zien aan de camera. Iets meer haar hoofd richting de lens moeten draaien toen ze klaar dreigde te komen van de vibrator en hij haar precies op dat moment met de cane op haar al blauwe billen sloeg. Dat was zeker een puntje dat ze nog eens na moest kijken als de scènes binnen waren.
Alleen jammer dat ze dan het varken weer moest zien. Als ze aan die vent dacht werd ze nog boos.

Eenmaal thuis liep ze gelijk naar boven om wat schone kleren aan te trekken. Daarna zette ze een kopje warme chocolademelk en kroop met haar benen onder zich op de bank. Na wat te hebben gebladerd in de nieuwe National Geographic keek ze nog even naar het late journaal en liep dan naar zolder. Het was een lange dag geweest.
Op de trap raakte ze weer wat geïrriteerd toen ze wat gestommel hoorde. Met een boos gezicht opende ze de deur naar de zolder.
“Is het nou echt teveel gevraagd dat ik een beetje rust wil als ik terug kom van mijn werk?” vroeg ze boos aan haar man die voor haar op de grond zat.
Ze liep naar de tv en zette de dvd uit waarop net te zien was hoe ze door een man hard van achteren werd genomen. Daarna liep ze naar het tafeltje en pakte de maatbeker waar een laagje vocht in zat. Schamper keek ze haar man aan?
“Iets meer dan een achtste liter? Is dat alles wat je kan produceren als je je de hele dag bij mijn dvd mag aftrekken? Wat ben je toch een zielig ventje! Ik ga nu naar beneden en ga naar bed. Jij zorgt dat je weer opgewonden wordt en bindt dan zelf je ballen af. Zodra je dat hebt gedaan kom je naar beneden en lik je mij naar een enorm orgasme. Als je het goed doet mag misschien vannacht de leren veter wel weer los.”
Met een voldane glimlach liep ze weer naar beneden en kroop verwachtingsvol in bed. 

subjackt
Bevlogen lid
Inlognaam: subjackt

Bericht Nummer: 74
Aangemeld: 07-2008


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 september 2011 - 09:21 pm:       

we krijgen er flink van langsHallo schrijfster,

Ik vind het een erg amusant verhaal. Volgens mij verdien je een vermelding in het Guinness Book of Records in de categorie "Meest narcistische hoofdpersoon in een bdsm-verhaal".

Gek genoeg zit ik na lezing vooral te piekeren over een paar details. Is het waar dat je warme chocolademelk "zet"? Is het ironie of overdrijving of de waarheid dat alle mannen varkens zijn? En vooral, is een achtste liter nou echt weinig, of is het eigenlijk nogal veel?
Nooit echt empirisch met dit onderwerp bezig geweest, dat wreekt zich nu helaas.

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 477
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 04 oktober 2011 - 11:05 am:       

TsjongeTsjonge Schrijfster,

Ik wist niet dat je het in je had......
Ik heb ze wel minder gekend hoor. Wilde tante is dat!
En Subjackt stelt enkele niet slechte vragen.
Maar ik heb er eigenlijk maar één: wat heeft dit in jou ontketend?
Natuurlijk ga je me dat hier niet vertellen. Maar het is wel een mooie vraag om in me om te laten gaan.

O ja, nog één ding: mannen zijn inderdaad varkens. Je weet het nog niet half. Maar varkens zijn begonnen als biggetjes. En biggetjes zijn eigenlijk wel lief.
En laten nou heel wat mannen nooit uit de biggetjes-fase komen.......


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: