home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Rem Jansen


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 12 september 2011 - 07:30 pm:       


Mijn Eerste Keer


Na de eerste keer gedomineerd te zijn door Mevrouw




Mijn eerste keer

Na de eerste keer gedomineerd te zijn door Mevrouw M, smaakte dat zowel voor haar als voor mij naar meer.
Het is duidelijk dat zij in meer of mindere mate is gefascineerd door de combinatie van mij onderwerpen en twee vrijende mannen.
Diverse details zijn besproken en opgetekend in de in Nederland bekende sublijst voor BDSM’ers.
Ik krijg over de mail weer een datum waarop ik de gehele dag beschikbaar moet zijn.
Aangezien dit wat praktische problemen oplevert, wordt het compromis een halve dag.

De spanningsopbouw verloopt zoals is te verwachten en toch raak ik helemaal verstrikt in haar web van leugentjes, halve waarheden en waarheden.
Omdat ik onder haar toezicht en leiding voor het eerst met een man ga vrijen, die volgens zeggen ook nog eens groot geschapen is, moet ik 14 dagen van tevoren al beginnen met oefenen met een buttplug. Zij beschrijft de maat en ik begrijp de boodschap.
De andere man is groot geschapen, dus zorg voor een flinke.

In de winkel aangekomen ontstaat er al een moeilijkheid, er is zoveel keuze dat ik besluit haar ter plekke te bellen om te vragen of de plug niet opblaasbaar mag zijn.
Je juffrouw achter de kassa, kijkt geïnteresseerd toe. Waarschijnlijk vindt zij dat ik sta te dralen, want even later komt ze vragen of ik het kan vinden. Ik vertel haar dat ik even mijn vriendin wil bellen om iets te vragen. Uiteraard, zoals altijd, als je echt hulp nodig hebt, is er niemand te bereiken…daar sta ik dan. Die of die, daaruit ga ik kiezen. Die wordt het zeker niet, anders moeten ze in het ziekenhuis mijn twee helften weer aan elkaar naaien.
Het wordt de zwarte, maat medium. Het is wel even slikken, wat een ding. Maar ja, ik heb A gezegd…

Ik krijg per mail de opdracht om 3 x per dag (!) te oefenen met het ding, want zo verduidelijkt mijn meesteres, anders zou ik het wel eens moeilijk kunnen krijgen als ik anaal wordt ontmaagd. Zij voegt er ook nog aan toe dat zij elke dag door mij op de hoogte wil worden gehouden van de voortgang van het inbrengen van de buttplug.
Tevens laat ze me weten dat ze trots op mij zal zijn, als ik kan melden dat de plug er helemaal inzit. Ik weet genoeg van anatomie om te weten dat het in theorie moet kunnen maar ik ben er niet gerust op.

Na de eerste keer oefenen, en ik doe uiteraard mijn uiterste best, is er niet veel bijzonders te melden, natuurlijk gaat het niet, de tweede keer durf ik al iets meer, maar ook de pijn neemt fors toe. Ik heb vaseline gekocht als glijmiddel en zit op een invalidentoilet.
Die zijn niet zo vaak in gebruik, ruim en er is een wasbak voorhanden om de boel schoon te maken na gebruik. Ik gebruik veel doekjes met water natgemaakt, om mijn anus te reinigen, en met mijn vinger breng ik vaseline aan op mijn anus, zowel als op de plug. Ik breng de punt naar mijn gaatje en begin voorzichtig te duwen. Het eerste stukje gaat redelijk soepel, het middelste stuk van de plug vergt wel kracht om naar binnen te schuiven, daarna begint het :
Ik weet niet hoe ik dit voor elkaar moet krijgen, wat een pijn, tot op een zeker dag ik erachter kom dat als de plug op zijn dikste punt de sluitspier martelt, en je op dat moment klaarkomt, dan ontspant spontaan je sluitspier zover dat de plug er ineens inzit. Ik ben blij, ongelofelijk blij, dat ik mijn meesteres kan melden dat ze trots op me kan zijn

Dan komt er een mailtje waarin onomwonden staat wat de bedoeling is. Zomaar per mail krijg ik de boodschap dat de man in kwestie mij niet alleen gaat neuken, maar dat ik hem moet pijpen, in mijn mond laten klaarkomen en doorslikken en daarna hem tongzoenen en bedanken voor het kostbare vocht.

Hierbij een citaat uit haar mailtje:
Oh wat zal ik genieten twee vrijende mannen. Ik wil, beter gezegd, ik
beveel je om te genieten en een heerlijke vrij partij voor mij op te
voeren. Dat je hem een gulzige pijp beurt geeft en met hem innig tongd.
En dat hij heerlijk in jouw pijp mondje klaar komt en dat jij hem tot
elke laatste druppel leeg zuigt en zijn sperma doorslikt en daarna innig
met hem zoend en hem bedankt dat jij zijn sperma mag drinken/proeven.

Oh bij de gedachte alleen al raak ik al opgewonden om jullie samen te
zien genieten.

Dit is wel even schrikken, wat heet. Ik voel haar handen om mijn hals en zij knijpt, ik krijg geen lucht meer. Hoe moet ik thuis nu nog functioneren.
Ik laat haar weten dat ik haar mailtje héél opwindend vind, maar dat ik zo bang ben als een konijn in een vossenhol.
Veel kans om op adem te komen krijg ik niet, daar is de volgende mail. Mevrouw wil dat ik tijgerbalsem en een wattenstaafje meeneem.
Omdat het zonneklaar is wat daarvan de bedoeling is en ik daar ècht geen zin in heb, reageer ik afwijzend, dat zal me niet gebeuren. Amnesty International kent deze praktijken nog niet eens. Oh no, geen tijgerbalsem in mijn plasbuis.
Gelukkig onderkent ze de ernst van mijn protest en ze komt er niet meer op terug, pfoei.

De dag is aangebroken, ik moet een lijst met dingen regelen, waaronder ook weer een paar dingen waar ik me weer helemaal de tering van schrok.
Je zal toch maar een date hebben, die tegen je zegt dat je kettingen moet meenemen die lang genoeg moeten zijn om onder het bed door te kunnen om je op die manier vast te binden.
Wie gaat er dan nog, vooral als er dan ook nog een man bij aanwezig is die jou te grazen neemt op haar commando. Ik denk dat ieder weldenkend mens de benen neemt. Ik niet.
Ik voer nauwgezet de opdrachten uit.

In de hotelkamer aangekomen plaats ik de speeltjes op de opgegeven plaatsen en ga snel onder de douche. De smsjes volgen elkaar in een moordend temp op, Mevrouw wil de druk op mij vergroten. Het werkt. Ik breek in tienen, bijna…

En dan, conform de opdracht zit ik op de grond van douche, schoon met een buttplug in mijn kont, en zeg tegen mijn meesteres die inmiddels binnen is gekomen en wat heb horen rommelen: “ik ben klaar, mevrouw”. Ik krijg bijna geen lucht. Waar ben ik aan begonnen?Het gaat beginnen…

Ik mag, kruipend uiteraard, naar mevrouw toe komen kruipen en natuurlijk mag ik alleen naar de grond kijken. Zij zit, net als de vorige keer in een fauteuil van de hotelkamer met aan haar voeten een kussentje waarop ik moet knielen. Haar gezicht heb ik nog niet gezien, dat mag natuurlijk niet, maar ik herken mevrouw aan andere dingen; haar lieve kleine voetjes o.a.
Dit zou vernederend moeten zijn, maar dat gevoel zit niet vooraan in het rijtje met wat ik voel.
Liefde voor Mevrouw, angst voor wat zij met mij van plan is, opwinding om dezelfde reden, onbegrip over mijzelf dat ik dit laat gebeuren, grenzeloos vertrouwen in Mevrouw.

Als ze tegen mij praat sluit ik mijn ogen en een golf van opluchting gaat door mij heen. Dit is mijn Meesteres! Haar stem werkt rustgevend.
Als ze vraagt of ik echt wil doorgaan, heb ik mijn antwoord dit keer beter kunnen voorbereiden. Dit keer weet ik zeker dat we niet met z’n tweeën zullen zijn. Ja Mevrouw!
Ze voelt aan mijn lijf, aait eigenlijk en voelt aan de butplug die nog op zijn plek zit.
Ze staat op en pakt wat spullen. Ze gooit een paar boeien op de grond, van stof en die moet ik omdoen. Mijn polsen en enkels. Voorts krijg een collar om en daar bindt zij een lijn aan.
Met het omdoen van de collar zegt zij zachtjes, dat ik nu echt van haar ben.
Ik krijg ook weer een blindfold voor mijn ogen
Ik word aan de lijn teruggeleid naar het kussen en mag daar weer op gaan zitten. Als ze mij vraagt naar de hoeveelheid en de plaats waar ik knijpers wil hebben, geef ik het verkeerde antwoord, want ik wil dit eigenlijk niet. En ik moet de knijpers dan ook zelf plaatsen.
Nu heeft zij dat al eerder bij mij gedaan en dat was niet al te prettig, maar blijkbaar heeft zij er toch meer kijk op want nu ik zelf een knijper op mijn tepel plaats is de pijn bijna ondraaglijk.
Een tweede plaats ik op mijn zak, maar die doet bij lange na niet zo’n pijn.
Ik moet gaan staan en zij gaat weer met haar handen langs mijn lichaam, richting mijn kont en voelt nogmaals aan de buttplug die ze een klein beetje verder naar binnen duwt.
Dit levert zo’n pijnscheut op dat ik tegen Mevrouw aan moet leunen om niet om te vallen, en o wat voel ik me zwak.

Als ze met haar handen aan de knijper voelt die op mijn tepel zit, levert dit ook een enorme pijn op en als ze dit merkt vraagt ze wat ik er voor over heb om die knijper weg te halen.
Ik ben nu echt volledig in haar macht, althans zo voelt het. Mijn handen zijn niet vastgebonden of zo, nee…ik heb de boeien wel om maar mijn handen zijn gewoon los. Maar als mijn Meesteres heeft gezegd dat ik ze achter mijn rug moet houden is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om dat niet te doen. Ze heeft echt alle macht in handen.
Ik aarzel bij het beantwoorden van haar vraag. Ik voel me zo klein. Ik weet welk antwoord ze verwacht. Ze wil natuurlijk dat ik haar vraag om me anaal te laten ontmaagden. Ik doe dat echter niet. Ik draai erom heen en ze besluit uiteindelijk, waarschijnlijk omdat de tijd dringt, de knijper van mijn tepel te halen. Als ze dan met haar handen mijn tepel masseert is dit een combinatie van pijn en opluchting. Ik ben echt weerloos.

Ze neemt me bij de lijn die om mijn collar zit en leidt me naar het voeteneinde van het bed.
Ze verplaatst het kussentje, ik moet daar weer op met mijn knieën en dan buigt ze me voorover op het bed. Er wordt op de deur geklopt!
Mijn hart stopt bijna van angst als ik hoor hoe mijn meesteres de man begroet.
Er is veel gesmak van gezoen hoorbaar en het is duidelijk dat mijn Meesteres en deze man elkaar goed kennen. Mijn hart breekt in duizend stukjes van angst, jaloezie, achterdocht. Dit doet echt zeer. Ik ben niet gelovig, maar bid tot onze lieve heer om mij uit mijn lijden te verlossen.
De pijn zakt weg als ik me realiseer dat ik me beter kan concentreren op overleven dan op mijn andere triviale emoties.
Mijn Meesteres stelt me voor als haar slaafje en de man zegt dat het er goed uit ziet. Voorts gebied ze mij om de man netjes en beleefd welkom te heten. Ik kan bijna geen woord uitbrengen van nervositeit. Maar het lukt me toch om Meneer welkom te heten.
Meneer en mijn Meesteres staan vlak naast me en mevrouw pakt mijn hand en plaatst mijn hand op bobbel in de broek van meneer. Hoewel ik mijn eerste keer is dat ik een man zo intiem aanraak, valt me dit wel mee.

Uiteraard bedenk ik me dat ik op een weg zit, waarop geen weg terug is, de stopwoordjes groen, oranje en rood ga ik echt niet gebruiken, weet ik ook van mezelf dat dit is wat ik wil. Deze ervaring wil ik meemaken. Ik moet mijn Meesteres vertrouwen. Ik heb geen enkele reden om dat niet te doen. De bobbel in de broek van meneer wordt duidelijk groter en harder als meneer en mijn Meesteres op het bed gaan zitten en beginnen te vrijen met elkaar.
Hoewel ik duidelijk hoor dat beide het duidelijk fijn vinden met elkaar, doet het geluid nu geen pijn meer. Geen jaloezie meer vanwege het feit dat dit MIJN Meesteres is, geen achterdocht meer vanwege het feit dat ze heeft gezegd dat ze niet met anderen speelt, zolang wij samen een D/s relatie hebben. Nee, sterker nog….hoewel mijn angst nog niet weg is, integendeel, het gevrij klinkt als iets moois. Iets wat ik best zou willen bekijken. Mijn Meesteres stelt voor om mij de schoenen en broek van meneer te laten uitdoen en meneer zegt dat dat goed is. Ik begin, nog steeds geblinddoekt, aan de veters van meneer te pulken en trek zijn schoenen uit, daarna volgt zijn broek en als ik zijn broeksband losmaak komt weer dat gevoel over me dat ik op de drempel sta om een nieuwe ervaring te gaan meemaken.

Mijn Meesteres zegt tegen me dat ik moet vragen aan meneer of ik hem mag pijpen. Jesus, daar heb je het al …..ik kan bijna geen woord uitbrengen zo angstig ben ik. Al weet ik allang niet meer waar ik nu zo bang voor ben. Maar ik haal adem en vraag: “Meneer, mag ik u pijpen?” Daar gaat mijn op één na laatste restje onschuld, als je begrijpt wat ik bedoel.
Meneer zegt: “dat mag” en voorzichtig kom ik dichterbij en doe mijn mond open en breng met mijn hand zijn lul in mijn mond. Zijn lul is hard en schoon en ik word opgewonden door wat ik aan het doen ben. Ik pijp een andere man ….en het is net zo prachtig als een vrouw beffen! Ik laat zijn lul die door mijn speeksel steeds natter wordt, steeds dieper in keel komen en zelfs zover dat ik een kokhalsreflex begin te voelen. En dat wordt voor mij op dat moment de nieuwe uitdaging.
Ik weet als man natuurlijk wat lekker is en doe mijn best om dat te doen. Niet alleen om mijn Meesteres te pleasen, maar ook meneer een goed gevoel te geven. Zo diep mogelijk pijpen is iets wat een man nu eenmaal lekker vindt. Mijn Meesteres vraagt aan meneer of ik het goed doe en meneer bevestigd dat dat inderdaad zo is, vervolgens vraagt ze aan mij of ik geniet.
Ik zeg haar dat ik geniet en bedank haar voor deze ervaring. Nadat ik nog een tijdje meneer gepijpt hebt vindt mijn Meesteres het tijd worden dat er weer wat aandacht aan haat besteed wordt.. Meneer en mijn Meesteres gaan op het bed zitten en liggen en ik wordt zo gepositioneerd dat ik het heerlijke kutje van mijn Meesteres kan likken. Ik lik haar alsof ik haar hiermee wil bedanken voor dit feestje.
Ik zit nog steeds geblinddoekt op mijn knieën voor het voeteneinde van het bed en lik mijn Meesteres alsof mijn leven ervan afhangt.
Dan word ik weggeduwd, mijn Meesteres staat op en duwt me weer voorover op het bed, met mijn gezicht het dekbed.
Ze gaat op mij zitten, met haar kontje bovenop mijn kont en haar hoofd boven mijn hoofd. Meneer staat achter haar en vingert haar, hij doet dat zo goed dat ze binnen korte spuitend klaarkomt en haar warme lichaamssappen stromen over mijn rug en kont.
Hij gaat gewoon door na mijn Meesteres een korte pauze te hebben gegund en weer komt ze spuitend en luid kreunend klaar en de sappen uit haar kutjes stromen nu echt over mijn rug en kont. Dit is geweldig om haar ze te horen en voelen genieten. Jezus , wat een geil feest is dit.
Meneer gaat nog steeds door en weer komt ze spuitend klaar. Ik richt mij een beetje op tot ik met mijn mond naast haar hoofd ben zeg zachtjes tegen haar: “Geniet maar lieverd. Ik hou van je”

Mijn Meesteres krijgt nu van meneer een langere pauze, want ze staat op en gaan samen op het bed liggen. Meneer ligt onderop en mijn Meesteres zit bovenop hem.
Ik weet dat omdat zij beide vinden dat het tijd is om mijn blindfold af te doen en als ik mijn ogen opendoe is dit de positie waarin ik ze aantref.
Ik zie nu voor het eerst de man die ik zojuist gepijpt heb. Een leuke vent, mevrouw M heeft gelijk gehad. We begroeten elkaar door elkaars handen vast te pakken en met een glimlach en een knipoog maken we elkaar duidelijk dat we het beide naar ons zin hebben. We richten onze aandacht nu beide op M, het BDSM gedeelte is hiermee gestopt en we zijn nu bezig met een trio. Gelijkwaardig. Met aandacht voor elkaars behoeften. Speciaal met die van M.
Zij zit nog steeds bovenop hem en ik pak zijn lul beet, ik kijk er nog even naar, zo van….deze had ik net nog in mijn mond, en begeleid zijn lul bij M naar binnen.
Er wordt nog een hele rits positie afgewerkt. Zo zit M op haar handen en knieën mij te pijpen, terwijl ik over haar heen buig en haar billen uit elkaar trek. Hij zit achter haar en zet zijn eikel tegen haar kontgaatje en duwt hem langzaam naar binnen.
M geniet met volle teugen, het is geweldig haar zo te zien genieten.

M duwt mij achterover om languit te gaan liggen en ze kruipt bovenop mij. Ik zie het al aankomen, we hebben het er over gehad, ze is nog nooit gesandwiched en dat gaat nu gebeuren. Ze begeleidt mijn lul haar kutje in en hij komt achter haar zitten en zet nogmaals zijn eikel tegen haar kontje.
Hij begint te stoten en M vindt het geweldig, dat zie ik aan haar mimiek en gezichtsuitdrukking. Ik geniet met een hoofdletter G, want door zijn stoten voel ik mijn orgasme naderen. Ik wil dat eigenlijk nog niet en fluister in haar oor dat ik ga klaarkomen.
“Nou en” zegt ze, “kom maar” en ik kom heerlijk in haar klaar door de stoten van hem in haar kontje.
Ook hij vindt het tijd worden om klaar te komen want hij trekt zich terug uit haar kontje en manoeuvreert haar zo dat ze hem pijpt en aan zijn gezicht te zien duurt het niet lang voordat hij klaar komt. Ik fluister in haar oor, terwijl ze hem pijpt: “Geil sletje van me, dat was niet de afspraak, hè!” Ze had in haar mailtje mij de opdracht gegeven om hem klaar te pijpen.
Het ziet er geil uit, van zo dichtbij. Zijn gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen. Geweldig om op een mans gezicht te zien gebeuren, wat ik altijd voel en mijn sexpartner op mijn gezicht ziet, als ik klaar kom.Als hij uiteindelijk in haar mond klaarkomt, wacht ze er niets meer uit zijn lul komt, en geeft mij een heerlijke tongzoen, waarbij een lik sperma van hem in mijn mond terecht komt,: GEWELDIG.

Ik ben beide dankbaar voor deze geweldige ervaring




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: