home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
johnny


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op vrijdag 26 augustus 2011 - 08:15 am:       


Een nacht om nooit te vergeten


een gangbang, zou dit ooit werkelijkheid kunnen worden?




Graag zou ik de meningen van de lezers willen lezen en hopelijk komt dit verhaal dan ergens anders te staan}.

“Ontspan je.”
Heel langzaam dringen de woorden tot je door. Hoorde je dat goed? Het leek de stem van je eigen man, maar wat is er dan gebeurd?
Je merkt dat je niet kunt bewegen. Je voelt dat je voorovergebogen staat en je buik en borsten op iets ruws liggen. Dat je met je voeten in vochtig gras staat. Je enkels en polsen zijn vastgebonden, je hebt een blinddoek voor en een prop in je mond: praten is zo onmogelijk.
Je probeert je te herinneren wat er daarvoor gebeurd is: je hebt met je man iets gedronken bij de manege waar je een stal voor je paard hebt, en daarna zijn jullie samen richting huis gegaan, maar verder kom je niet. Ben je verdoofd door iets wat in je drankje zat? En toen?
Het enige dat je weet is dat je nu weer wakker bent en geen kant op kunt. Wat kan de bedoeling hiervan zijn?

Dan hoor je weer een stem en je weet nu zeker dat het je man is.
“Ja, geile slet, dit heb ik geregeld. Je wilt toch zo graag neuken? Nou, geneukt zal er worden. Alleen zal het dit keer net zo lang duren als ìk wil. Ik heb daarvoor een groepje vrienden meegenomen. En die zullen je met veel plezier en zonder enig medelijden gaan nemen.”
Je hoort mannen praten en lachen. Dan voel je dat je overal betast wordt, er wordt in je borsten geknepen, je krijgt een tik op je billen, je schaamlippen worden uit elkaar getrokken.
Weer hoor je de stem van je man: “Ontspan je nu maar. Verzetten heeft toch geen zin. En om hulp schreeuwen zal ook niet lukken met je eigen slipje in je mond. Daarbij, we zijn een ver van de bewoonde wereld verwijderd, dus de kans dat iemand je zou horen is heel erg klein.”
Je wilt het niet toegeven, maar je weet dat hij gelijk heeft. Je hebt al lang geprobeerd om los te komen, maar die touwen, of wat het ook zijn, zitten te strak en daarbij: je weet nu zeker dat het je eigen man is die je hoort en die vertrouw je volkomen.
Plotseling voel je dat er een dikke lul zonder pardon in je kutje wordt geperst.
Verdomme, denk je, is dit wel een gewone Nederlander, of is het zo’n neger waarvan beweerd wordt dat ze van die hele grote hebben? Het is in ieder geval zeker niet je man.
Je hebt het idee dat je uitscheurt. Maar die kerel, die gaat maar door. Je hoort het lachen nu ook steeds luider worden en ondanks de blinddoek zie je lichtflitsen…… zouden er foto’s gemaakt worden?
En dan, terwijl je net begint te wennen aan die grote paal, haalt ie ‘m eruit en wordt het stil om je heen….. Echt stil: helemaal niks meer, geen stemmen, geen gelach, niks, totaal niks!
Dit kan toch niet waar zijn, denk je in paniek: mijn eigen man, die ik zo vertrouw, laat hij me zomaar alleen achter?
Langzaam slaat je angst om in woede en je begint heftig te rukken aan de touwen. Maar het helpt je niet, integendeel, je polsen voelen steeds pijnlijker aan en je beseft dat je beter kunt wachten op de dingen die komen gaan.
Dan hoor je weer de stem van je man: “Sorry meisje, ik heb zin in een spelletje en dit is er een deel van.”
Terwijl zijn lach nog nadreunt in je oren, voel je dat er weer zo’n grote paal tussen je schaamlippen geschoven wordt. Is dit die zelfde kerel of ….
Ach, denk je, wat kan het mij schelen en je geeft je over, geniet van die grote paal die soms langzaam, soms snel in en uitgaat.
En dan -plotseling en onverwacht- kom jezelf klaar. Zo heftig, zo intens, je voelt het vocht langs je benen stromen. Waarschijnlijk is het maar goed dat je vastgebonden bent, want je zou anders door de benen gaan en op de grond vallen.

Maar echt tijd om van je eigen hoogtepunt te genieten krijg je niet: er is alweer een ander bezig om je te nemen en je merkt dat dit een klein lulletje is vergeleken met de vorige. Helemaal niet erg na dat heftige orgasme.
Hij gaat er echter maar een paar keer in, om vervolgens iemand schamper te horen zeggen: “Zo die is nat genoeg.”
Je voelt dat je billen uit elkaar getrokken worden en voor je het weet wordt je van achteren genomen. Langzaam maar zeker raak je in een roes. Een grote paal in je drijfnatte kutje, een kleinere in je kontje: het maakt je allemaal niks meer uit. Je raakt zelfs na verloop van tijd de tel kwijt: je weet niet eens meer hoe vaak je een orgasme hebt gehad. Alleen begint er een ding tot je door te dringen: of ze gebruiken een condoom, of ze komen niet klaar. Want je weet zeker dat er geen sperma in je werd gespoten - of over je heen.
Dan hoor je weer de stem van je man: “Zo schatje, ik ga je nu losmaken. Dan kun je even bijkomen. Volgt straks deel twee van mijn spelletje.”


Gelukkig, eindelijk wordt je slipje uit je mond gehaald, de blinddoek verwijderd en de touwen losgemaakt.
Een beetje verdwaasd kijk je om je heen. Je ziet de picknicktafel waar je net op gelegen hebt en je verwacht dat je de mannen zult zien die je ‘gebruikt’ hebben. Maar behalve je eigen man is er niemand.
“Waar zijn ze,” vraag je.
Je man antwoordt op een koele toon die je niet van hem gewend bent: “Dat gaat je niks aan.”
Toch haalt hij even later een deken tevoorschijn, legt die op de tafel en zegt: “Wees verstandig, rust nog even, ik kom zo weer.”
Je doet wat ie zegt en terwijl hij tussen de bomen verdwijnt, doezel je weg, maar in je hoofd hoor je hem steeds weer zeggen: “Jij wilt graag neuken en geneukt zal er worden. ”
En hij had gelijk. In beide gaatjes ben je gepakt, ruw en meedogenloos terwijl je geen kant op kon. En al geef je het niet graag toe: je hebt genoten.

Plotseling merk je dat je man weer bij je staat.
“Kom meisje,” zegt hij, “ga op het bankje zitten. Mijn 'vrienden' willen aan de volgende ronde beginnen.”
Je doet wat hij zegt en hij doet je weer de blinddoek voor.
“Zo, nu je mond open doen en dan ga je maar eens lekker zuigen aan de “lolly’s” die je zo aangeboden krijgt.”
Je opent je mond en voor je er erg in hebt voel je dat er een harde paal naar binnen wordt geschoven. Je proeft je eigen vocht en automatisch begin je te zuigen.
Hij duwt ‘m diep in je keel en je krijgt de neiging om te kotsen. Je laat je niet kennen. En terwijl je erop rekent dat je elk moment een lading sperma binnen zult krijgen ... haalt hij ‘m eruit. Om plaats te maken voor een ander.
Maar deze smaakt niet naar je eigen vocht. zou deze in je kont hebben gezeten? schiet het door je gedachten. Het liefst zou je je hoofd willen terugtrekken. Maar dat gaat niet, want de man heeft je met beide handen in zijn greep. Er zit dus niks anders op dan door te gaan met zuigen.
En zo gaat het maar door, de een eruit en de ander er weer in, en je vraagt je alweer af hoeveel ‘vrienden’ het er zijn. Het is vast een hele grote club .... of zijn het er toch niet zoveel en wisselen ze elkaar steeds af?
Zul je het ooit te weten komen en…… waarom toch komen ze niet klaar?

Zo plotseling als deze ‘ronde’ begonnen is, zo onverwacht is ze ook voorbij.
Weer hoor je de stem van je man: “Zo meisje, het is nu tijd voor de finale. Mijn vrienden hebben een tijdje ‘gespaard’ voor deze avond en tot nu toe zijn ze nog erg tevreden. Ik verwacht dus dat je ze nu niet teleur zult stellen.”
Hij helpt je overeind en legt je zo op de tafel dat je hoofd over de rand hangt. Je moet je armen langs je lichaam leggen en je benen tegen elkaar houden. Dan voel je dat hij je vastbindt op de tafel.
Je moet je mond zover mogelijk openen en je voelt dat hij een of andere ‘klem’ aanbrengt die aan de achterkant van je hoofd vastgemaakt wortdt. Dit moet wel zo’n klem zijn die je weleens op foto’s hebt gezien: die er voor zorgt dat je je mond niet dicht kunt doen.
Je hoort dat hij wegloopt, en even later merk je dat er allemaal mensen om je heen komen staan. Zo te horen zijn ze behoorlijk opgewonden.
En net als het langzaam tot je begint door te dringen waarom je hier in deze houding en met je mond open ligt, voel je een lading warme sperma in je mond. Even later gevolgd door weer een grote hoeveelheid en nog één en ... de ene na de andere lading krijg je binnen. Er zit niets anders op dan het door te slikken.
Je weet nu in ieder geval zeker dat het een grote groep is. Wat je man bedoelde toen hij zei dat ze speciaal voor deze avond ‘gespaard’ hadden…… en het allerbelangrijkste:
Je weet nu waarom ze niet eerder klaarkwamen!



 

nitaaa
Nieuw lid
Inlognaam: nitaaa

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 08-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 augustus 2011 - 07:21 pm:       

spannend



Heel spannend verhaal. Ik denk dat dit toch ook wel een fantasie is van een aantal mensen.
Het lijkt mij in ieder geval heel erg boeiend om te moeten ondergaan.

 

Robin
Bevlogen lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 47
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 augustus 2011 - 10:56 pm:       

even slikken



Ooit geprobeerd om met een open gesperde mond iets door te slikken? Knap staaltje als dat lukt zonder er bijna in te stikken en al helemaal als je voorover ligt. Maar het blijft fantasie.

 

johnny
Nieuw lid
Inlognaam: johnny_k

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 29 augustus 2011 - 08:37 am:       

spannend



nitaaa,

bedankt voor jouw reactie, zal mijn vriendin goed doen.
nu weet ze tenminste dat ze niet de enige is met deze fantasie.

 

johnny
Nieuw lid
Inlognaam: johnny_k

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 07-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 29 augustus 2011 - 08:54 am:       

even slikken



Robin,

Het is idd een fantasie en slikken met opengesperde mond is moeilijk maar niet
onmogelijk.
Ze ligt trouwens niet voorover maar op de rug.
In ieder geval bedankt voor jouw reactie, kan altijd van pas komen
bij een volgend verhaal.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: