home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mastermind


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op dinsdag 14 juni 2011 - 06:29 pm:       


Een onmogelijk scenario


Tegen haar wil. Deel 4 Waarin Monique probeert te ontsnappen




Het uiteinde van de zware halsketting is vastgemaakt aan de spijlen van het hoofdeinde van het tweepersoonsbed. Haar kont steekt de lucht in, terwijl ze op haar knieën op het matras ligt.
Ze kan geen kant op. Mark heeft haar knieën en voeten vastgebonden aan de poten van het bed en haar polsboeien aan elkaar gehaakt, onder haar lichaam door, strak getrokken en met een touw aan het voeteneinde vast gemaakt.
Haar rug is hol, haar schouders rusten op bed. De kwijl loopt door de gag op het hoofdkussen.
In haar handen heeft ze een grote vibrator, die ze tegen haar natte spleetje aandrukt.
Monique ligt nu een half uur in deze pose. Haar kont brandt van de striemen op haar billen.
Deze kreeg ze, omdat haar aandacht verslapte en de vibrator haar klitje een aantal keren niet raakte.
Snel drukte ze de trillende rubber lul weer tegen haar knobbeltje, als ze het bamboestokje op haar kont voelde landen.

“2 weken al, denkt ze, 2 weken ben ik hier al”.
In die tijd, over haar heen gepist, eten als een hond, geslagen met riem, handen of cane. Vastgebonden in allerlei posities. Telkens weer op een andere manier. En dan gebruikt worden als een hoer, een seksslavin. Mark was op internet gaan rondneuzen naar standjes en bondage. Regelmatig kwam hij dan met een nieuw uit te proberen standje.
Dit was ook weer zo 1. Deze vond Monique de minst erge. Ze kon dan wel geen kant op, maar ze rustte lekker in de kussen. Dat haar kut en kont volledig toegankelijk waren, vond ze niet erg meer. De vernederingen en misbruik in de afgelopen weken hadden haar gehard en schaamtegevoelens had ze al lang van zich afgeworpen. Ze wist dat hij geil op haar lichaam was. Ze wist ook dat hij gek op haar was. De laatste week had ze bij hem in bed geslapen. Hij maakte het uiteinde van de ketting dan telkens vast aan het hoofdeinde en kroop dan dicht tegen haar aan en viel in slaap. Het was een privilege die ze verdiende bij goed gedrag. Net als koffie en warm eten.
In de eerste week, had ze 's nachts aan handen en voeten gebonden op het vieze matras in het andere kamertje gelegen. Straf was toegediend voor haar daden die Mark niet bevielen. Zoals proberen te bellen en het verwijderen van haar oogmasker.
Het ergste was nog de vierde dag.
Ze denkt terug hoe ze probeerde aandacht te trekken van een glazenwasser aan de overkant. Ze was, toen Mark naar de wc ging, naakt voor het raam gaan staan en had de aandacht proberen te trekken, door op het raam te gaan tikken. Boos had Mark haar toen aan de haren het kamertje in gesmeten en haar aan haar boeien, aan een touw, aan het het plafond vastgemaakt. De gag zat nog niet in haar mond, of de deurbel ging. Ze hoorde Mark tegen de glazenwasser snauwen dat zijn snol 500 euro per uur kost en toen de deur dicht smeet. De straf resulteerde in 30 slagen met de riem op haar kont, benen, borsten en rug. Daarna had hij de de vibrator die ze nu vast hield, met veel glijmiddel in haar kont geduwd en deze met tape vastgeplakt, door een lap tape tussen haar benen en bilnaad door te halen en daarna een stuk tape om haar middel over de uiteinden heen te plakken. De pijn die vrijkwam bij het binnenbrengen van die kunstlul, zal ze nooit meer vergeten. Ze was anaal nog maagd. Haar ongetrainde kontje werd bruut uitgerekt door de dikke trilstaaf. Hij liet haar daar uren staan, toen hij weer binnen kwam, waren de batterijen van de vibrator al leeg. Hij trok de gag uit haar mond en zei dat ze losgemaakt zou worden, als ze hem zou smeken haar anaal te nemen. Gebroken had ze geknikt. Hij greep haar haren beet en keek haar recht in de ogen. “Vraag het dan”, zei hij toen.
“Meester, wil je deze slet anaal nemen”?
Dit liet haar Meester zich geen tweede keer zeggen en nam achter haar plaats en trok de tape tussen haar benen weg. Trok voorzichtig de kunstlul uit haar kontje en verving deze voor zijn keiharde paal. Ze was zeer verbaast dat ze de wisseling zonder pijn en moeite verdroeg. Probleemloos neukte Mark haar anaal. Terwijl hij haar van achteren nam, maakt hij haar boeien los van het touw en ging hij op het matras liggen, haar mee trekkend zodat ze als een cowgirl op hem zat. Daarna had ze Mark naar een hoogtepunt gebracht en voelde ze hoe zijn hete zaad diep in haar gespoten werd. Kletsnat was haar kut van haar eerste anale ervaring en dat was Mark niet ontgaan. Als beloning moest ze zich zelf naar een hoogtepunt brengen, terwijl haar kontje gevuld bleef met de lul van Mark.
“Dank U wel”, Meester had ze daarna slaafs gezegd.
De volgende dagen heeft ze zich gedragen zoals Mark het wenste en dat had er in geresulteerd dat ze zich 's ochtends mocht douchen, koffie kreeg. Zelfs 5 sigaretten per dag en warm eten in een schaal in de hoek. De dagen vulde ze met huishoudelijke werkzaamheden, koken, en de was doen.
Dit alles moest ze doen, terwijl ze naakt was en haar boeien aan haar halsketting waren vast gemaakt. De afgelopen week had hij haar voor haar diensten beloond met een plek in zijn bed.
Ja, een beloning ten opzichte van dat stinkmatras in dat kamertje waar ze de eerste week telkens gespreid op werd vastgebonden. Dat hij voor het slapen gaan en bij het wakker worden gebruik maakte van haar lichaam, nam ze voor lief en ze kon niet langer ontkennen, dat ze het lekker vond.
Mark had haar meerdere keren naar een hoogtepunt gebracht met zijn tong. Zo bazig als hij was tijdens het misbruik, zo teder was hij als hij haar likte. En likken kon hij als de beste. Dat kon ze niet ontkennen. Ze was tijdens de bondage in combinatie me pijn en bevrediging ook nog nooit in haar leven zo heftig klaar gekomen. Ze wist niet van deze gevoelens, voor ze in deze situatie was beland. Ze had zich nooit van haar leven voor kunnen stellen dat mits voorzichtig, anaal genomen worden zo lekker kon zijn.

Pats, het rietje beland op haar kont, en gauw corrigeert Monique de vibrator door het stevig tegen haar spleet aan te drukken.
Dan voelt ze dat ze de tong van Mark tegen haar anus. Hij likt haar kontje, dan haar kutje. Vingers verdwijnen in haar kut, beroeren haar g-spot, glijden in en uit. De vibrator zoemt op haar klitje.
Eesje, EEEsje?..........Mark trekt de gag uit haar mond. Meester, mag ik komen?......Ahhhhhoeeee.
Met schokken komt Monique klaar nog voor ze antwoord heeft gekregen. Sappen lopen uit haar kletsnatte spleet. Mark drukt zijn harde lul diep in haar kutje en slaat met vlakke hand meerdere keren op haar kont.
“Sloerie, je had geen toestemming”.
“Sorry Meester, deze slet wordt ook zo door haar meester verwent”.
Lachend neukt Mark door en kijkt verlekkerd naar haar kontgaatje.
Dan laat hij spuug vallen tussen haar billen en voorzichtig drukt hij zijn harde lul in haar kontje.
Monique kijkt wat pijnlijk, maar het is goed te verdragen. De lichte pijn verdwijnt snel en even later slaat ze haar billen hard tegen zijn heupen aan op het ritme van Mark's bewegingen.
Sinderend komt hij diep in Monique klaar. Hij laat zich op haar vallen en blijft minuten op haar rug liggen. Kusjes worden in haar nek gegeven.
“Ik houd van je”, zegt hij meermalen.
“Ik ook van U Meester”, zegt Monique.
Dan maakt hij haar benen en armen los. De ketting om haar hals laat hij aan het hoofdeind vast zitten.

Naast haar liggend en beiden een sigaret rokend, wendt Mark zich tot zijn slavin.
“Schat, we hebben een probleem. Ik ben al 2 weken ziek thuis en ik moet weer aan het werk, anders krijg ik problemen. Ik zal je vanaf nu dus van 8 uur sochtends tot 's middags 5 uur vast moeten binden”. Geschrokken en vol ongeloof kijkt Monique hem aan. Ze kruipt stevig tegen hem aan en zegt, “Alstublieft Meester, 9 uur per dag op dat smerige matras, doe me dat alstublieft niet aan. Ik doe alles voor U, echt waar, alstublieft. Tranen staan in haar ogen”.
Mark speelt met haar haar, trekt aan zijn sigaret en staart naar het plafond.
“Ik heb geen keus meisje, ik kan je niet vertrouwen”.
“U kunt me wel vertrouwen. Ik houd van U. Ik zal het eten klaar hebben en het huis aan kant als U thuis komt. Ik ben Uw slavin”.
Tranen lopen over haar wangen. Mark kust haar betraande wangen en streelt haar haren.
“Ik wil je graag geloven schat. Ik houd van je, maar ik heb geen keuze. Ik zal een andere oplossing voor je proberen te vinden, maar morgen zal ik je alleen aan je ketting vastbinden op dit bed , met een stapel tijdschriften en bedenk ik intussen een permanente oplossing, ok “?
Monique begint heftig met Mark te vrijen.
“Ja Meester”, fluistert ze hem toe.
Dan doet Mark het licht uit en vallen ze samen tegen elkaar gekropen in slaap.

De wekker gaat.
Mark springt uit zijn bed en gaat douchen, zet koffie en komt met 2 mokken de slaapkamer in.
“Hallo schat”, zegt hij opgewekt.
Monique neemt de mok aan terwijl ze hem groet.
Mark pakt het sleuteltje van het slot en maakt haar ketting los van de spijlen van het hoofdeind.
“Je moet opschieten, dus hup naar de wc en douchen”, zegt hij tegen Monique.
“Ja Meester”, zegt ze en doet snel wat haar wordt opgedragen.
Terwijl ze aan het douchen is, kleed Mark zich aan en maakt zich klaar om naar zijn werk te gaan.
Voor hij weg gaat, pakt hij een stapel oude tijdschriften en legt hij die op het bed.
Verder zet hij een flesje drinken, en 2 plakken brood en nog een mok koffie op het nachtkastje.
Monique is klaar en loopt de slaapkamer binnen, waar Mark haar opwacht.
Gelaten neemt ze plaats op het bed en laat ze Mark het uiteinde van de zware ketting, die tussen haar borsten, hangt weer vastmaken aan de spijlen. Dan geeft hij haar een innige zoen.
“Geen gekke dingen doen schatje”, zegt hij nog, voor hij de slaapkamerdeur achter zich dicht trekt.
Ze hoort de slaapkamerdeur op slot gedraaid worden.

Monique, heeft het brood, de koffie en het drinken op. Ze is inmiddels door 5 tijdschriften van 2 jaar oud heen. Verveelt staart ze wat in het rond. Het is 14:45. Nog dik 2 uur.
Ze is zat van het liggen, wil graag recht opzitten, maar het is niet mogelijk, omdat de ketting daarvoor net te kort is. Met beide kussens in haar rug zit ze te peinzen.
“Ik moet hier weg. Maar hoe”?
Ze trekt het matras in de hoek wat omhoog en ziet de haak verbindingen van de zijkanten van het bed in het hoofdeind steken. Dan stapt ze uit bed. Haar hoofd heeft de ketting strak en met heel veel moeite lukt het haar het matras van het bed te trekken. Dan trekt ze de lattenbodem uit het bed, zodat ze in het midden van het bed op de grond kan zitten. Als hij nou binnen zou komen, dan ben ik de Sjaak, denkt ze nog. Onverstoorbaar gaat ze verder, ze trekt de zijdelen van het bed los van het hoofdeind en gaat recht opstaan. Het hoofdeinde moet ze hierbij optillen. Bij de deur aangekomen probeert ze deze open te trekken, maar komt er achter dat dit onmogelijk gaat. Dan loopt ze naar het raam en opent de gordijnen. Door het raam ziet ze een met onkruid gevulde tuin en daar achter weilanden.
Ze opent het raam en begint te schreeuwen, “HEEEEELLLLPPP, HEEEELLLLLLPPP”.
Na 5 minuten en een pijnlijke keel ziet ze nog geen mensen en besluit om door het raam naar buiten te klimmen. Als het met veel moeite eindelijk gelukt is, komt Monique er achter dat het Bedhoofdeind te groot is voor het raam en zwaar vermoeid hangt ze half naar binnen en heeft ze de kracht niet meer het nog langer te tillen. Het hoofdeind ligt half op de grond en trekt aan haar hals en het kozijn van het raam snijdt in haar buik. Haar mooie onderlichaam staat tussen de brandnetels.
“HEELLLPPPPP, HEEELLLLPPP”, huilt Monique. Wat een onmogelijk scenario, wat heb ik gedaan.
“HEEEELLLPPP, IEMAND.................HEEEEEELLLPPPP”.

Mark is vrij en stapt zijn auto in. Hij heeft haast. Het zit hem niet lekker dat Monique alleen thuis is en heeft de hele dag zitten malen, hoe hij dit op kan lossen. Hij vroeg zich af, hoe lang hij haar nog kon bezitten, wat de consequenties zouden zijn, als hij hier ooit voor gepakt zou worden.
Gekke dingen vlogen door zijn hoofd. Haar dumpen, haar verkopen, zich zelf aangeven.
Hij was er achter, dat hij zich in een heel lastig pakket had gebracht.
Dan draait hij zijn straat in en zijn hart slaat over. In de straat ziet hij veel mensen bij zijn huis staan. Een deel van de straat is afgezet met lint, om de mensen op afstand te houden. Snel draait Mark de eerste beste parkeerplaats op en keert zijn auto. In de achteruitkijkspiegel ziet hij mensen naar hem wijzen. Hij geeft gas en dan moet hij hard op de rem. Aan het einde van de straat stoppen 2 politieauto's en ziet hij de agenten met getrokken pistolen op hem afkomen.
Terwijl hij op de grond ligt, met een knie in zijn nek en de schakels van de handboeien hoort klikken, kan hij nog net zien, dat er een auto voorbij rijdt, met daarin Monique op de achterbank, gewikkeld in een deken.



 

rebellady
Beginnend lid
Inlognaam: rebellady

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 10-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 14 juni 2011 - 07:25 pm:       

passend



mm ja een passend einde zou ik zeggen, had zelf al zitten verzinnen maar blijkbaar ligt gedichten me beter
leuk verhaal, leuk om te lezen ook


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: