home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op vrijdag 10 juni 2011 - 02:45 pm:       


Eén ei is geen ei


Hoofdstuk 19 van 'Het feest van Kim', Meisje helpt Kasper bij een investeringsbeslissing




Boekonderdeel III: Send in the clowns

Donderdagavond 23.15 uur
Meisje vindt het wel een leuk beeld, clowntje 3 dat wijdbeens ligt op te warmen door het ei in haar buik en de tong en lippen van de vrouw uit het publiek op haar geslacht. Ze zou het zelf ook best lekker vinden om een trilei in te krijgen. En als ze dan ook nog door een lieve andere meid gebeft wordt, hmmmm. Misschien liever niet met zoveel publiek erbij, hoewel dat ook wel weer opwindend is. De laatste keer dat zij een trilei in zich had gevoeld was in ieder geval heel bijzonder geweest.

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Kasper vroeg Joeri na de voor Meisje zo heftig geëindigde brunch, mee te gaan naar zijn kantoor. Hij had die middag een bespreking met, zoals hij dat noemde, een technische tovenaar zonder marketing vaardigheden. Die zou met één of ander prototype langskomen waarin hij micromechanica, mobiele telefonie en internet combineerde. Kasper had beloofd te ondersteunen bij het op de markt brengen van het product mits hij na uitleg en demonstratie overtuigd zou zijn van potentieel succes. Als Meisje het leuk vond mocht ze natuurlijk ook mee. Omdat Loes toch weg moest om samen met Zita nog het nodige voor de bruiloft te gaan regelen, deed Meisje dat maar, ook al voorzag ze geen enerverende middag. Dat hoefde ook niet, want ze was met haar hoofd nog helemaal bij haar twee-mannen-experiment.
Toen ze, via het secretariaat waar op dit moment twee dames achter hun beeldschermen aan het werk waren, Kaspers kantoor binnenliepen, gingen Meisje’s ogen als vanzelf naar de boekenwand, die ook de deur was naar de sm-ruimte. Het was nu gewoon een keurige wand. Wie niet van het bestaan van de speelruimte afwist, zou die er ook zeker niet achter vermoeden.
Op één van de twee bezoekersstoelen bij Kaspers bureau zat een wat slonzig ogende man van onbestemde leeftijd. Meisje dacht eerst aan rond de veertig, maar toen hij zich met een slap handje voorstelde als Kai Overbeek, zag ze dat hij een stuk jonger was. Hij droeg de verkeerde kleren, had te lang geleden de verkeerde kapper bezocht, en gezien zijn bleke gelaat, kwam hij veel te weinig buiten.

Kasper gaat achter zijn bureau zitten en Joeri in de tweede bezoekersstoel. De bleke nerd blijkt wel manieren te hebben, want hij biedt gelijk zijn stoel aan Meisje aan met een keurig uitgesproken “Gaat u maar zitten, mevrouw, ik kan net zo goed even blijven staan.”
Joeri reageert gelijk.
“Je hoeft geen ‘u’ te zeggen, hoor. Ze heet Meisje. En bovendien blijft ze waarschijnlijk net zo lief staan. Dus ga maar gewoon weer zitten.”
Meisje blijft inderdaad graag nog even een poosje staan, maar had dat ook zelf wel kunnen zeggen. Ze moet er nog behoorlijk aan wennen dat er nu ineens iemand is die haar als zijn eigendom ziet en haar min of meer onder curatele stelt, ook in situaties die ze heel goed zelf aankan, alle situaties dus.
Kasper vraagt Kai of hij het door hem ontwikkelde product wil laten zien. Daarop pakt Kai een eierdoos voor zes stuks uit zijn tas en zet die open op het bureau. Er zitten drie gekleurde eieren in, dat wil zeggen, je kan duidelijk zien dat het geen echte eieren zijn, maar vorm en grootte komen overeen met een fors kippenei. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn lijkt echter op rubber of een plasticvariant.
“Dit zijn de drie exemplaren die ik nu gemaakt heb. Het is een moderne versie van een trilei. Ik kan u de werking en het moderne ervan het best uitleggen door het te demonstreren. Ik neem aan dat u Meisje daarvoor meegebracht heeft.”
“Nou, nee, dat niet”, zegt Kasper, “want ik wist nog niet precies wat voor product je mee zou brengen, maar het lijkt me een gelukkig toeval dat Meisje hier ook is. Wat vind jij, Joeri.”
“Prima idee. Ga je gang maar, Kai. Wat moet ze doen?”
“Ze hoeft eigenlijk niets te doen.”
Kai draait zich tegelijkertijd in de richting van Meisje en brengt zijn hand naar de knoop van haar broek.
Meisje slaat in een reflex met kracht zijn hand weg. Ze hoeft die wat kalende nerd toch niet aan zich te laten zitten.
“Handen in je nek, Meisje”, zegt Joeri onmiddellijk op een toon die geen tegenspraak duldt.
Haar handen bewegen als vanzelf naar de aangegeven plaats en in de tijd die ze daarvoor nodig heeft staat Joeri vlak voor haar. Zijn borst tegen haar borsten, zijn ogen priemend in de hare. Hij duwt haar met zijn bovenlichaam een aantal stappen achteruit, waardoor ze klem komt te staan tussen hem en een boekenkast. Hij fluistert geagiteerd.
“Zet me hier niet voor schut, sub. Ik ben je Meester en als ik in je buurt ben bepaal ík wat je wel en niet doet, en wat er wel en niet met je gebeurt. En als er iets met je dreigt te gebeuren dat ik niet wil, dan grijp ik zelf wel in. Daar hoef jij je niet mee te bemoeien. Als sub moet je je Meester vertrouwen. Ik greep niet in, dus ga er dan maar van uit dat ik het eens ben met wat er gebeurt. Ik begrijp dat het moeilijk is om binnen één dag alles goed te doen, maar volgens mij ben je slim genoeg om dit zelf te bedenken. Ik zie het één keer door de vingers, maar als je vanmiddag nog een keer zoiets doet, maken je billen op indrukwekkende manier kennis met de liniaal op Kaspers bureau. En volgens mij nemen die billen je dat in hun huidige toestand uiterst kwalijk. Ga terug naar Kai, biedt hem onderdanig je excuses aan en laat hem daarna zijn gang gaan.”
Joeri loopt bij haar weg en gaat weer zitten. Meisje loopt terug naar waar ze eerst stond, vlak naast Kai, knielt neer en kust Kai’s hand op de plek waar zij hem raakte.
“Het spijt mij erg dat ik u geslagen heb, meneer, dat was fout, ik bied u mijn excuses aan en ik hoop dat u mij kunt en wilt vergeven.”
Ze staat weer op.
“Gaat u alstublieft verder waar ik u zojuist zo ruw onderbrak. Het zal niet opnieuw gebeuren.”
Kai mompelt iets als ‘al goed’ en maakt de knoop alsnog los, doet de rits omlaag, en schuift haar broek wat naar beneden, waarbij hij het slipje gelijk meeneemt. Hij pakt één van de eieren, duwt die tussen Meisje’s benen en in haar kutje naar binnen. Hij laat zijn middelvinger volgen om het ei zo diep mogelijk in te brengen. Daarna schuift hij haar slip en broek weer terug naar de oude hoogte en sluit knoop en rits.
Hij pakt een iPhone uit zijn tas, kiest een nummer en tot Meisje’s verbazing begint het ei in haar kutje te trillen. Als een telefoon die overgaat.
Joeri en Kasper kunnen duidelijk aan haar reactie zien, dat er iets gebeurt, maar natuurlijk niet wat.
“Ik heb verbinding gelegd tussen mijn iPhone en het ei in Meisje’s kut. Ik krijg nu een bedieningspaneeltje op mijn scherm en kan met het ei gaan spelen”, legt Kai aan de beide heren uit. Omdat Meisje naast Kai staat heeft zij dat al gezien, gevoeld en begrepen.
“Het leuke van dit ei is dat het niet alleen op verschillende niveaus kan trillen”, vervolgt hij terwijl hij de niveaus één voor één inschakelt.
Meisje laat in beweging en geluid merken dat het werkt.
“Maar door het gebruik van micromotortjes en rekbaar materiaal aan de buitenkant, kan het ei ook in de lengte en de breedte uitzetten, tegelijk, maar ook afzonderlijk van elkaar.”
Meisje ziet hem op het schermpje tikken met zijn wijsvinger en voelt hoe het ei in lengte groeit tot het lijkt alsof er een dildo in haar geschoven is. Daarna begint het ding breder te worden en haar kutje op te rekken. En ondertussen blijft het ook maar trillen. Ze weet niet hoe Joeri er op zal reageren, maar ze moet één hand uit haar nek halen en die op de rand van het bureau leggen, om zich staande te houden.
Gelukkig laat Kai het ei al snel naar het beginformaat terugkeren en zet hij de trilfunctie uit. Hij pakt een ander ei uit het doosje, legt dat op het bureau en zoekt daar ook verbinding mee. Hij laat nu dat ei trillen en groeien, in twee richtingen, maar zonder vrouwelijk omhulsel, zodat ze allemaal goed kunnen zien wat er net binnenin Meisje gebeurde. Joeri is enthousiast.
“Zoals je het ons nu laat zien vind ik het al een geweldig ding”, zegt hij vol vuur, “maar begrijp ik goed dat je dit ook op grotere afstand kunt doen, omdat je het met je telefoon bestuurt? Werkt dit ook als ik in Eindhoven zit en Meisje in Oostende?”
Daarbij kijkt hij Meisje met een verlangende blik aan. Meisje krijgt het er warm van. Prettig warm, het lijkt haar iets om naar uit te kijken.
“Precies, je hebt het heel goed begrepen. Het maakt niet uit hoever je van elkaar verwijderd bent, als je maar bereik hebt. En nog mooier is, dat je het bedieningspaneeltje ook doorzichtig kunt maken en daarachter een beeld van bijvoorbeeld een webcam kunt projecteren. Ook erg leuk is de conference call schakeling, je kunt dan ook met elkaar praten tijdens het spelen, of er nog een tweede ei bij betrekken, voor als je twee meiden tegelijk in beeld hebt of het meisje ook een ei in haar kontje heeft. Het enige onzekere punt is natuurlijk wel dat het meisje bereid moet zijn de eieren bij zichzelf in te brengen en voor een webcam te gaan zitten.”
“Dat lijkt me een probleem dat de koppeltjes zelf moeten oplossen”, mengt Kasper zich in de discussie, “en met zo’n geil sletje als Meisje moet Joeri eerder zorgen dat het telefoonnummer van de eieren niet bij anderen bekend wordt. Meisje houdt er wel van om met speeltjes in haar kut rond te lopen.”
Hij lacht er hartelijk bij en knipoogt naar Meisje, die hem de opmerking niet kwalijk kan nemen, maar net zo lief had dat hij zich met Kai erbij wat zou inhouden.
“Maar nu serieus, ik vind het een geweldig leuk idee, en goed uitgewerkt. Ik zal zorgen voor het aanvragen van patenten en een productie- en marketingplan laten maken voor het op de markt introduceren van dit leuke speeltje. Maar dan wil ik er nog wel even wat meer gevoel voor krijgen en weten hoe het werkt. Oftewel: ik wil er nu zelf mee spelen. ”
“Natuurlijk”, zegt Kai, “geen enkel probleem.
“Mag ik Meisje daarvoor gebruiken, Joeri?”, vraagt Kasper.
“Uiteraard, jongen, dat hoef jij niet te vragen, hoor.”
‘Lekker’, denkt Meisje. ‘Ze voeren deze act alleen maar op om mij nog eens goed te laten voelen dat ik geen zeggenschap meer heb over mijn eigen lichaam.’
Ze geniet van de tegenstrijdige gevoelens die het in haar lijf oproept. Het opkomend protest – wie denken ze wel dat ze zijn – versus het verlangen onderdanig te zijn en de geilheid die de onverwachte opdrachten bij haar teweeg brengen.
“Misschien kan Meisje dan in een andere ruimte voor een webcam gaan zitten, u weet ongetwijfeld hoe u haar dan in beeld moet krijgen. En wilt u dat ik ook een tweede ei bij haar inbreng?”
“Jij hebt ook alleen maar goede ideeën, Kai”, zegt Kasper, terwijl hij toch nog even naar Joeri kijkt om volledig zeker te zijn van zijn instemming.
“Oké”, gaat Kasper verder, “breng dat tweede ei maar in en Meisje, ga jij dan straks naar hiernaast. Er zijn vandaag maar twee dames op het secretariaat, Paula en Alice, je hebt hen eerder ontmoet, dus het derde bureau is nog vrij. Log daar in met de codes die je kent, en houd je mobiele telefoon paraat, want ik wil alle functionaliteit uittesten.”
Hiernaast? Bij Paula en Alice? Aan een bureau dat samen met hun bureaus in een blok van drie staat op gesteld? Waarom niet op één van de andere computers in het verder lege huis? Ze heeft weliswaar al haar kleren aan, maar bij wat ze gevoeld heeft van het eerste ei weet ze nu al dat ze de gebeurtenissen die er aan zitten te komen niet kan doorstaan zonder dat de andere dames merken dat er iets bijzonders aan de hand is. Zeker niet als Kasper alle opties van de eieren uitgebreid gaat uitproberen, en ze kent hem inmiddels goed genoeg om te weten dat hij dat zal doen.
Meisje haalt adem om iets te gaan zeggen, maar ziet dan de liniaal op Kaspers bureau en realiseert zich dat een opmerking maken of expliciet vragen om een andere locatie, door Kasper en Joeri gezien zal worden als ongehoorzaamheid, wat ze niet zullen waarderen. En Joeri heeft haar net nog uitgelegd dat híj wel ingrijpt als iets hem niet zint. Ze neemt het risico maar niet, denkend aan de staat van haar billen.
Kai staat op, pakt het tweede ei van het bureau, zoekt een spuitbus uit zijn tas en spuit het ei daarmee in.
“Een glijmiddel met langdurige werking”, zegt hij tegen Meisje, “om het voor jou wat makkelijker te maken.”
Dat was in ieder geval vriendelijk van hem, dat hij dat ding niet gewoon met kracht in haar kontje wilde rammen. Nu had haar kontje waarschijnlijk nog wel een aardig glijvermogen na de aanwezigheid van Kasper aldaar, maar dat wist Kai niet en hoefde hij ook niet te weten.
Kai gaat achter Meisje staan, brengt één hand vóór haar, om opnieuw de knoop en de rits los te maken. Daarna trekt hij haar broek en slip aan de achterkant omlaag, waardoor hij zicht krijgt op haar billen, die allerlei kleuren vertonen, maar nauwelijks de natuurlijke basiskleur. Wat na het bijzondere einde van de brunch ook weer niet zo verwonderlijk is.
“Ik zie dat je gewend bent aan veel heftiger zaken dan een verbeterd trilei”, zegt hij, “ik geloof dat ik toch beter ‘u’ tegen je zou kunnen zeggen.”
Meisje hoort ontzag in zijn stem. Dat vindt ze leuk. De manier waarop hij het verwoordt ook trouwens.
Hij zakt door zijn knieën en vraagt Meisje om met haar handen, die ze inmiddels weer netjes allebei in haar nek heeft liggen, haar billen voorzichtig uiteen te houden.
Hij spuit ook wat glijmiddel op haar dichtgeknepen gaatje en duwt voorzichtig een vinger naar binnen. En merkt dan dat alles daar al glad is.
“U hebt zich er al helemaal op voorbereid, zonder dat u wist wat er stond te gebeuren. Ik ben erg van u onder de indruk”, zegt hij.
Meisje geniet in stilte van die opmerking en ziet dat Joeri met een mix van trots en verliefdheid naar haar kijkt.
Kai zet de punt van het ei voorzichtig tegen haar nog wat tegenstribbelende opening en begint zachtjes te duwen. Meisje werkt mee door zich te concentreren op het ontspannen van haar sluitspier. Daardoor glijdt het ei probleemloos naar binnen. Ook hier volgt Kai’s middelvinger het ei naar binnen om het zo diep mogelijk in haar buik achter te laten.
Kai vraagt haar nu zelf haar slip en broek goed te doen en haar plek op het secretariaat in te nemen.

Daar wordt het een bijzondere sessie. Paula en Alice weten dat ze een vriendin van Kim is, want ze zit wel vaker even op het secretariaat, om haar mail te checken of te msn-en met Belgische vriendinnen. Na een korte groet over en weer besteden ze dan ook geen aandacht meer aan haar.
Meisje zet de computer aan, logt in op het Van Meteren netwerk en zorgt ervoor dat de webcam zo op haar gericht staat dat ze goed in beeld komt. Daarvoor moet ze ook wat met haar stoel achteruit, maar omdat ze het draadloze toetsenbord op haar knieën legt, wekt dat geen bevreemding bij de andere aanwezigen.
Daarna volgt alles elkaar snel op. De eieren beginnen één voor één te trillen. De verbinding is gelegd. De mobiele telefoon in haar broekzak begint ook te trillen. Ze stopt haar ‘oortje’ in en neemt op. Ze blijkt met Kasper aan de lijn te hangen.
“Zeg het maar”, fluistert ze.
“Er is niks”, zegt Kasper, “ik kan je prima zien, maar blijf aan de lijn voor als ik je instructies wil geven.”
En voor ze nog een antwoord kan geven beginnen de eieren met een bijzondere dans in haar lichaam, waarbij alle mogelijke combinaties van vormen langskomen.
Beide in de lange vorm, beide breed, één lang en de ander breed, enz. enz. En dat weer gecombineerd met alle trilsnelheden. En alles snel wisselend.
Meisje ziet geen kans dit in stilte en zonder bewegen te ondergaan. Ze trekt dan ook al snel de aandacht van de twee andere dames. Die kijken haar zo nu en dan met een vragende blik aan, maar gaan dan toch weer door met hun werk. Meisje vraagt zich af hoeveel bijzondere dingen ze hier meemaken en of ze op de hoogte zijn van de D/s verhouding tussen Kasper en Loes en de aanwezigheid van de speelkamer achter de boekenkast. Of zouden de dames met enige regelmaat in die ruimte hun loyaliteit aan de Van Meteren bedrijven in het algemeen en Kasper en Loes in het bijzonder bewijzen? Nou ja, mochten ze Meisje’s gedrag normaal vinden, dan weten ze dat in hun blikken goed te verbergen.
“Wat vinden de meiden er daar van?”, klinkt Kaspers stem plotseling in haar oor.
“Niet helemaal normaal, volgens mij”, fluistert Meisje, “maar ze zeggen niets.”
“Oké, Meisje, dan gaan we een stapje verder. Sta op, trek je spijkerbroek uit en hang hem over de rugleuning van je stoel. Ga dan weer zitten, zak onderuit en zet je voeten ver uit elkaar op de rand van het bureau. Aan de slag.”
Meisje krijgt het erg warm. Durft ze dit wel? Hoe zullen Paula en Alice op zulk idioot en sletterig gedrag reageren?
Aan de andere kant zijn dit wel precies de opdrachten en spelletjes die ze graag in seksverhalen leest. Die haar helpen geil te worden als ze zichzelf verwent, alleen in bed. Een beetje gek, op de grens van wat zij zou durven, erotisch getint, met een component van macht, heerlijk. Wat weet Kasper haar toch goed te bespelen. Ze hoopt maar dat Joeri goed oplet.
Ze staat op en vermijdt oogcontact met de anderen. Ze brengt haar mobieltje over van haar broekzak naar het borstzakje op haar polo, trekt haar broek uit en hangt die conform de instructies op. Als ze aanstalten maakt om weer te gaan zitten, hoort ze Kasper.
“Wacht nog even met gaan zitten. Vraag Paula en Alice eerst maar of ze koffie of thee willen, en ga dat dan halen. En als zij niets willen, haal je in ieder geval iets voor jezelf. ”
Wat geraffineerd! Maar ‘wie ‘A’ zegt, moet ook de rest van het alfabet af’, denkt Meisje. En ze heeft het idee dat de ‘Z’ nog ver uit beeld is.
Ze neemt de bestellingen op en trotseert daarbij de verbaasde blikken die Paula en Alice op haar en vooral op haar slip werpen. Ze draait zich om en loopt naar de andere kant van de ruimte, waar een zithoekje is voor gasten die even moeten wachten tot Kasper hen kan ontvangen. Daar is ook het keukenblokje waar ze koffie en thee kan maken. Ze realiseert zich dat Paula en Alice waarschijnlijk nog steeds naar haar slipje staren, of beter gezegd net daaronder, waar het ook behoorlijk rood is geworden tijdens het relatie-examen dat Joeri haar na de brunch afnam.
Het lopen met twee eieren in is op zich al een bijzondere bezigheid. Toen ze van Kaspers kantoor naar het secretariaat liep, was haar dat ook al opgevallen. Gelukkig heeft Kasper de basisvorm en trilstand 0 ingeschakeld voordat ze opstond.
Ze maakt drie koppen thee, in drie verschillende smaken, zet die op een dienblad en loopt dan terug. Op dat moment begint het trillen en vervormen in haar onderlichaam weer in alle hevigheid. Zo plotseling dat ze het dienblad bijna laat vallen. Er zullen dus ook wel camera’s in het secretariaat zijn, want ze is niet meer binnen het bereik van de webcam en de timing is wel erg precies.

Met het blad trillend in haar handen, bijna synchroon met de eieren in haar buik, loopt ze voorzichtig terug naar het blok bureaus. Ze moet flink wat moeite doen om niet te morsen. Gelukkig heeft ze de theeglazen niet tot de rand volgeschonken, anders was haar dat absoluut niet gelukt. Ze reikt Paula en Alice hun thee aan en zet haar eigen glas op haar bureau. Dan gaat ze zitten, spreidt haar benen wijd en zet haar voeten op de rand van het bureau.
Dan wordt het Alice, de oudste van de twee secretaresses, te machtig.
“Wat ben je aan het doen, Meisje”, vraagt ze, “wat is er met je aan de hand? Lijkt het je niet beter om dit soort dingen ergens anders te doen?”
Meisje hoort door het oortje van haar telefoon dat Kasper en Joeri in de lach schieten. Kasper geeft haar een suggestie voor een antwoord en draagt haar op haar schaamlippen te strelen over het kant van haar slipje.
Terwijl haar hand de eerste strelingen uitvoert, antwoordt ze, in lijn met Kaspers instructie:
“Wat ik aan het doen ben? Hetzelfde als jullie, denk ik.”
Alice kijkt haar verbouwereerd aan. En ook Paula heeft haar hoofd inmiddels met een verbaasde blik in Meisje’s richting gedraaid.
“Nou, ik doe wat meneer Van Meteren me heeft opgedragen, net als jullie. Check het maar bij hem.”
Alice richt zich weer op haar computer en laat haar vingers met de vaardigheid die bij haar beroep hoort over het toetsenbord gaan. Even later staat ze op, loopt achter Meisje langs naar Paula. En dan wordt het Meisje duidelijk dat de dames gewend zijn aan de bijzondere hobby’s van hun werkgever.
Alice trekt haar collega aan haar haren van haar stoel af.
“Wij hebben een nieuwe opdracht voor vanmiddag, Paula.”
Tot Meisje’s verbazing verzet Paula zich niet. Ze laat zich gewillig op haar knieën zakken en kruipt, geleid door de hand van Alice in haar haren, onder Meisje’s rechterbeen door naar de ruimte onder het bureau, tussen de twee ladeblokken. Ze draait zo dat haar lichaam onder het bureau terecht komt en haar gezicht vlak voor Meisje’s met kant bedekte gleufje. Alice trekt de stof opzij en duwt Paula’s gezicht tussen Meisje’s opengeschoven schaamlippen. Daar laat Paula blijken dat het niet de eerste keer is dat haar lippen en tong een dergelijke omgeving verkennen. Ze legt haar handen om Meisje’s benen heen en trekt zich dan nog strakker tegen Meisje’s vochtige heuveltje aan.
Alice laat zich ook niet onbetuigd. Zij gaat naast Meisje op haar knieën zitten en schuift de polo en de kanten beha omhoog, waarna ze Meisje’s borsten en tepels zo met haar mond en handen beroert, dat die geen enkele reden meer hebben om jaloers te zijn op Meisje’s kutje en klitje.

Meisje sluit haar ogen om haar zojuist door Kasper doorgegeven nieuwe missie te voltooien: “doe niets en kom klaar”. Aan Paula en Alice zal het niet liggen en in de andere kamer doet ‘mission control’ er alles aan om Meisje’s reis met inzet van de nieuwste technische hulpmiddelen zo adequaat mogelijk te ondersteunen.
Het gevolg van deze bijzondere samenwerking is dat het doel snel bereikt lijkt te worden, maar ook weer uit beeld verdwijnt. Dit herhaalt zich totdat Meisje “laat me nou toch klaarkomen” begint te schreeuwen. Niet één keer, maar onophoudelijk. Dan gaat alles op vol vermogen en smoort het schreeuwen in een heftig orgasme.
De telefoonverbinding wordt verbroken, de eieren stoppen met trillen en vervormen naar hun basisvorm.

Als Meisje haar ogen weer opent ziet ze dat Paula weliswaar weer achter haar beeldscherm zit, maar daar niet naar kijkt. Haar hoofd steunt op één hand. Haar andere hand is niet zichtbaar, maar haar arm verdwijnt midden voor haar lichaam onder het bureau. Ze zit zichzelf geluidloos klaar te vingeren! Meisje vindt het mooi en blijft kijken tot Paula met één diepe zucht tot ontspanning komt.
“Zo, Paula, dan nu weer gewoon aan het werk, meid”, zegt Alice, alsof masturberen tijdens het werk hier de gewoonste zaak van de wereld is. Zij is gelijk weer aan de slag gegaan en heeft zelfs niet de moeite genomen Meisje’s beha en polo weer op hun plaats te schuiven. Paula heeft trouwens de kanten stof tussen haar benen ook niet terug geschoven.
De deur gaat open en Kai komt enthousiast binnenlopen. Als hij Meisje’s naakte borsten ziet, zegt hij met een knipoog dat de pijn in z’n hand waarschijnlijk helemaal zal verdwijnen als die hand haar daar even mag strelen.
Meisje knikt en als hij bezig is zegt ze:
“Haast je maar niet hoor, je moet pas stoppen als je heel zeker weet dat de pijn over is. En je mag ook best, preventief, je andere hand mee laten doen.”
Iemand die zulke bijzondere apparaten uitvindt, wil ze graag te vriend houden. Terwijl hij haar nog rustig streelt, brengt hij zijn mond bij haar oor en fluistert:
“Ik zou graag willen dat je me gaat helpen op demonstratieavonden en met een demofilmpje op internet. Volgens mij kan dat de verkoop van mijn uitvinding heel erg stimuleren.”
Meisje is door alle gebeurtenissen zo in haar onderdanige rol terechtgekomen, dat ze zonder nadenken antwoordt:
“Dat bepaalt Joeri, Kai. Bespreek het met hem.”

Toen zijn handen voldoende gestreeld hadden om lange tijd pijnvrij te blijven, stak Kai een vinger in haar kutje en trok het trilapparaat naar buiten aan de lus die daarvoor aan het ei bevestigd was. Daarna verdween de vinger in haar kontje om haar van het tweede ei te ontdoen. Toen dat was gelukt deed hij haar slipje weer goed en verdween.
Meisje stond op, trok haar spijkerbroek aan en wilde net de kamer van Kasper weer ingaan toen Joeri naar buiten kwam. Hij sloeg zijn armen om haar heen, trok haar stijf tegen zich aan en kuste haar lang, intens en letterlijk adembenemend. Het werd goedkeurend gadegeslagen door Alice en Paula.
Na de kus nam hij Meisje in zijn armen en droeg haar terug naar hun kamer, waar ze die dag verder niet meer uit kwamen. Ze keken samen films en aten de pizza’s die Zita hen bracht. Meisje lag uren heerlijk in zijn armen, wat voor haar belangrijker was dan wat er in de films gebeurde. En duiveltjes die Joeri’s verliefdheid in twijfel trokken of hem zelfs beschuldigden een soort luxe loverboy te zijn, stuurde ze vastberaden weg uit haar hoofd.

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Clown 3 komt uiteindelijk uit op tien rode strepen van de cane. De vrouw die haar geschoren heeft zag kans het trilei zo te bedienen dat één tepel nog twee keer de klem niet kon vasthouden. Haar bestraffing zit erop en ze gaat naast clown 7 en clown 19 staan.
Madelon zoekt weer even het contact met haar publiek.
“Dames en heren, ik moet u mijn excuses maken voor het gedrag van onze clowns. We hebben er nu één gehad die de kantjes er vanaf liep, eentje die de boel wilde bedriegen en één die hier ongeschoren durfde rondlopen. Zo duurt het allemaal veel langer dan de bedoeling was. Sorry daarvoor.”
Het publiek reageert net zo enthousiast als bij haar eerdere praatjes. Uit wat er geroepen wordt blijkt duidelijk dat het publiek het liefst nog een clowntje met wat extra’s op haar kerfstok op het podium zou willen zien.
En dan slaat de schrik Meisje om het hart. Al die bijzondere dingen waren natuurlijk geen toeval. Zíj is er voor de eerste keer bij, maar die andere meiden zijn al langer voor VBL actief. Die weten echt wel dat zo’n broek geen garantie is dat je ‘m de hele avond niet hoeft uit te trekken. Dat het meisje zich niet geschoren had moet dus afgesproken werk zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor een meisje dat probeert rode munten achter te houden of die ander die zogenaamd nauwelijks gewerkt zou hebben.
In die vaas van Madelon zitten wel briefjes, maar Meisje durft te wedden dat er helemaal geen cijfers opstaan. Madelon wist al van tevoren wie ze in welke volgorde op het toneel zou roepen. En zijn de gasten die op het toneel geroepen worden echt gasten?
Er moet nog één clowntje met haar rode munten naar voren komen. En Meisje heeft twee briefjes van € 20 in haar kutje zitten. De moed zinkt haar in de schoenen. Madelon gaat haar zo oproepen, daar is ze nu zeker van. En ze is al zo moe.

© SubAdoration, 06-2011

Klik hier voor de flaptekst.

Lees verder in (slot)hoofdstuk 20: Geluk is........ - Meisje steelt de show en plakt etiketten




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: