home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
de schrijfster


  Actief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 6

Gepost op woensdag 08 juni 2011 - 09:14 am:       


20 stokslagen


een afleidingsmanoeuvre
20 stokslagen, dat had hij gezegd…
Ze had nog nooit met de stok gehad. Op zich zag het er niet zo erg uit, een smalle enigszins flexibele stok, maar ze had genoeg op internet gekeken om te weten dat dit erg veel pijn ging doen.
En dan gelijk 20. Ze had hem heel boos gemaakt!
Nu had ze ook wel geweten dat ze te ver ging. Ze kende hem ondertussen goed genoeg om de grenzen te voelen.
Maar ze had ook geweten dat hij zo weg moest.
En dat hij een hekel had aan te laat komen.
Dus had ze, tegen beter weten in, de zaak nog wat verder op de spits gedreven. Hem nog wat meer geprikkeld. Hem nog wat meer gepord.
En ze wist dat ze er spijt van zou krijgen.
En ze wist dat hij moeilijk iets vergat… of vergaf.
Uiteindelijk was de uitbarsting gekomen: 20 stokslagen! En ze moest maar gelijk haar rok optrekken en de slip omlaag doen.
Toch wat angstig had ze hem zachtjes herinnerd aan zijn vriend die op hem stond te wachten. Ze had hem niet eens aan durven kijken toen ze het zei, zo boos had hij geklonken. Het enige dat ze daarna nog van hem hoorde was een lage grom en toen was hij de deur uit gestormd.

Nadat ze de tuindeuren open had gezet en de zon de woonkamer in scheen leek het huis weer wat meer gezuiverd van de seksuele spanning die er had gehangen en van zijn ingehouden woede.
Stiekem moest ze nu ook wel wat lachen om wat er vanmorgen was gebeurd. Die kop van hem toen ze ‘vergeten’ zei. Of nee, toen ze met dat opzettelijk zeurende stemmetje ‘expres’ zei… Om je te bescheuren toch! Zijn ogen waren van verbazing bijna uit zijn hoofd gevallen. In gedachte zag ze voor zich hoe zijn ogen met een soort springveertjes uit zijn oogkassen veerden en aan zijn hoofd bleven bungelen. Smakelijk lachend draaide ze de muziek wat harder en besloot ze toch maar even de afwas te doen.
Doordat ze uit volle borst met Caro mee stond te zingen, hoorde ze in eerste instantie de sms niet die ze binnen kreeg. Pas toen haar telefoon afging kreeg ze in de gaten dat er naar haar werd gevraagd. Snel droogde ze haar handen en nam op.
Hij was het. Hij wilde weten waarom ze niet op zijn sms had gereageerd. Ze hadden namelijk de afspraak dat ze altijd een sms terug moest sturen om te laten weten dat ze er voor hem was. Met de gebeurtenis van vanochtend nog in haar achterhoofd bood ze iets te uitvoerig haar excuses aan. Ze wist dondersgoed dat ze nu niets fout moest doen. Om hem wat te paaien bood ze aan om zo even wat eten en koffie te komen brengen zodat hij en zijn vriend gewoon door konden werken. Het was even stil aan de lijn. Toen hij verder sprak klonk zijn stem mierzoet. Hij vroeg of ze hem niet iets meer verschuldigd was. En hij gebood haar om over een minuut terug te bellen om te vertellen hoe ze boete wilde doen als ze de broodjes kwam brengen.
Met trillende hand drukte ze hem weg. Shit, ze had het kunnen weten. Zo gemakkelijk kwam ze er niet van af. Maar hij kon toch niet verwachten dat ze daar in de moestuin haar billen zou ontbloten voor een pak slaag? Met de stok? Met die vriend er ook nog eens bij?
Maar nee, hij had gezegd dat ze zelf met de oplossing moest komen. Misschien moest ze hem een suggestie doen die veel minder erg was maar dan doen alsof ze het heel erg vond. Als hij de straf dan erger zou willen maken, zou hij daar maar een klein beetje bovenop doen.
Iets wat niet zo erg was maar wel een straf…? Opschieten nou, nog 20 seconden en dan moest ze weer bellen. Ach ze wist het eigenlijk al, hier zou hij wel voor vallen. Hij wist dat ze het niet leuk vond en hij werd er zelf altijd wat opgewonden van, een zekere winnaar.
Dus belde ze hem precies na een minuut weer op en vertelde met zielige stem dat ze er een enorme hekel aan had maar dat ze dan wel zonder slip naar de tuin zou komen. Ze dikte het nog wat aan door te benadrukken dat ze hoopte dat de vriend niet zou merken dat ze zonder slip liep en dat ze hoopte dat het niet te hard waaide. Half en half verwachtend dat hij het nog wat erger zou maken wilde ze tijdens zijn antwoord al haar excuses gaan maken. Maar dit bleek niet nodig. Hij vond het een prima idee. Het was een straf die precies paste bij het negeren van een sms.

Vol ongeloof hing ze weer op met de belofte er over een half uur te zijn.
De sms. Hij strafte haar voor het niet reageren op de sms!
Ze dankte god op haar knieën dat ze niet over de stokslagen was begonnen. Kennelijk was het zo gezellig met zijn vriend dat hij het incident van vanmorgen was vergeten.
Snel smeerde ze wat boterhammen en zette ze een thermoskan koffie. Om hem in het goede humeur te houden zou ze nog een extra koekje erbij stoppen en zou ze proberen of ze zo dicht bij hem kon staan dat hij even lekker onder haar rok kon voelen. Als hij zou merken dat ze nat was zou hij bij het thuiskomen alleen nog maar denken aan seks. Weg waren alle gedachtes over stokslagen.

Zo gezegd zo gedaan. Tien minuten later stond ze met haar tasje met eten en drinken aan de poort van de tuin. Bewonderend keek ze naar de bezwete rug van haar man die met een schop in de grond stond te graven. Wat was het toch een lekker ding.
Met een vrolijk ‘hallo’ liep ze de tuin in, gaf de vriend een hand en de tas met eten. Dan liep ze op haar man af en gaf hem een kus. Daarbij duwde ze haar heupen wat tegen hem aan alsof ze wilde laten voelen dat ze geen slip aan had. Brutaal wreef hij met zijn handen over haar billen.
“Lekker, dat dunne stofje”, fluisterde hij in haar oor.
Hij draaide haar om zodat ze met haar rug tegen zijn buik stond en vroeg aan zijn vriend of hij de koffie alvast wilde inschenken. Terwijl de vriend daar druk mee was voelde ze hoe van achteren een hand onder haar rok verdween en over haar naakte billen gleed. De hand schoof tussen haar benen en ze zetten haar benen wat uit elkaar. Ze voelde zijn hand wat plagerig kriebelen langs haar bovenbeen maar voor ze kon protesteren schoven twee vingers tussen haar natte lippen. Op het moment dat de vriend met de koffie aankwam lopen, verdween de hand en dankte haar man haar voor het brengen van het eten. Hij herinnerde haar er nog even aan om om 18.30 uur klaar te staan want dan kwam hij haar halen om naar de Japanner te gaan. Toen kreeg ze een speels tikje op haar billen en voor ze haar tong terug had stond ze alweer bij de auto.

Opnieuw prees ze zichzelf gelukkig. Het was helemaal gelopen zoals ze had gedacht.
Ze was wel wat verbaasd geweest dat ze zo snel en zo makkelijk er vanaf was gekomen maar kennelijk werkte haar strategie nog beter dan ze dacht. Toen hij had gevoeld hoe nat ze was had hij alleen nog maar aan seks kunnen denken. Het enige jammere was wel dat ze straks eerst nog uit eten gingen. Dat was ze helemaal vergeten. Maar goed, afzeggen kon niet want deze afspraak stond al een half jaar of zo. Misschien dat ze nog even tijd hadden als hij zich ging douchen, niets wond haar meer op dan water.
Tegen 18.00 uur was het huis gepoetst, was de afwas weggewerkt om alle herinneringen aan vanochtend uit te wissen en lag het setje klaar dat ze aan wilde doen. Toen hij bezweet binnen kwam, wilde ze hem uitgebreid kussen maar hij duwde haar resoluut weg.
“Ik weet dat je een opgewonden sletje bent maar daar hebben we nu geen tijd voor.”
Hij keurde haar outfit goed, sprong onder de douche en om 18.25 uur zaten ze in de auto op weg naar de Japanner.
Toen hij begon over hoe haar dag was geweest, moest ze toch weer even slikken. Stel je voor dat hij nu zou beginnen over haar pesterij van vanochtend?
Als een dolle begon ze te vertellen over welke muziek ze had meegezongen, dat ze dat bij zangles wel eens wilde gaan doornemen omdat het zulke lekkere liedjes waren, dat ze bij Caro wel telkens moest denken aan die scène van Karin Bloemen dat ze Rita nadeed, hoe hard ze hadden gelachen om die hele show, of hij zich nog kon herinneren wanneer ze die hadden gezien, dat ze toen elkaar nog niet zo lang kenden, hoe vreemd het toch was gelopen toen ze elkaar voor het eerst zagen, dat die vriendin die erbij was geweest laatst had gebeld over die vreemde telefoontjes die ze de laatste tijd kreeg, dat de politie toch eens wat meer moest doen aan dat soort criminaliteit… Al met al kletste ze de hele rit tot aan de Japanner vol.

Binnen kon ze even rustig achterover hangen. De vrienden waarmee ze hadden afgesproken hadden ze al heel lang niet gezien en zij vertelden enthousiast over de huwelijksreis die ze hadden gemaakt. Aandachtig luisterde ze naar hoe prachtig het land was geweest, hoe geweldig het hotel was, hoe fantastisch de mensen daar waren. Haar man stelde zo af en toe een intelligente vraag en bromde soms instemmend. Het was bewonderenswaardig hoe hij mensen het idee kon geven dat ze het belangrijkste op deze wereld waren. Ze had enorm geboft met hem. En dan die warme stem van hem. Ze hoefde niet eens te horen wat hij zei, alleen van het timbre werd ze al opgewonden. Tot overmaat van ramp legde hij ook nog eens een hand op haar bovenbeen. Gelukkig viel dit bij de rest van de mensen niet zo op want ze zaten in een soort zitkuil.
De serveerster kwam de volgende ronde opnemen. Ze had wat moeite om te kiezen want de hand van haar man was nu haar bovenbeen aan het masseren. Afwisselend streelde hij over en kneep hij in haar been. Ze koos voor de paling en besloot nog wat sushi met kip te nemen.
Het gesprek ging ondertussen door over de moestuin waar haar man vanmorgen had gewerkt. Het was verbazingwekkend hoe hij een gesprek kon voeren en tegelijk met zijn vingers langs de rand van haar slip kon strelen. Mannen konden toch nooit twee dingen tegelijk?
Ze was blij toen na de vierde ronde iedereen aangaf genoeg te hebben gegeten. Na nog een kop koffie, wat wrijven en krabben over haar natte slip en het vragen van de rekening namen ze weer afscheid van hun vrienden en stapten de auto weer in.

Voor hij de auto kon starten gaf ze hem een lange kus. Ze voelde hoe zijn mond gretig reageerde maar toch duwden zijn handen haar weer weg.
Hij vertelde dat ze een vies nat sletje was en dat ze de hele weg naar huis met haar hand in haar slip met zichzelf moest spelen.
Nog voor hij uitgesproken was en de auto had gestart, had ze haar hand al in haar slip. Ze voelde de koude natte stof op de rug van haar hand. Met haar vingers gleed ze gelijk tussen haar lippen. Om het voor hem extra spannend te maken kreunde ze net iets harder dan ze normaal deed en keek ze hem de hele tijd aan.
Gelukkig was de rit naar huis niet te lang. Ze had nu zo’n zin dat ze het liefst nu in de auto door hem werd genomen. Ze kon bijna haar schroom om ontdekt te worden aan de kant zetten.

Op de parkeerplaats voor het huis zette hij de motor af.
Hij gebood haar te stoppen.
Hij gebood haar haar slip uit te doen en in de auto achter te laten.
Hij gebood haar verleidelijk naar binnen te lopen en voor hem de trap op te lopen naar de slaapkamer.
Zij gehoorzaamde.
Ze ontdeed zich van haar slip, stopte die in het handschoenenvakje.
Ze stapte langzaam uit en liep heupwiegend voor hem uit.
Ze opende de deur, wachtte met naar binnenlopen tot hij bijna tegen haar aanstond. Schopte haar schoenen uit en liep op bloten voeten, met haar billen verleidelijk naar achteren, de trap op zodat hij een goed zicht had onder haar rok.Ongeveer halverwege hield ze in.
Op de achtste traptrede lag de smalle enigszins flexibele stok…


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

vlammetje
Beginnend lid

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 08 juni 2011 - 10:15 am:       

heerlijk!Ooooooo hij is weer heerlijk! Whoeshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Ik hou van die opbouw, spanning, ontspanning, en de cliffhanger op het eind. Het spel tussen uitdagen, straffen en alles wat daartussen zit. Daar is geen vervolg voor nodig, dat zien wij - tenslotte zijn wij allemaal liefhebbers - wel voor onze eigen ogen.

Zij verstijft, weet wat onherroepelijk komen gaat. Helemaal goed !

 

Cerberes
Beginnend lid

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 08 juni 2011 - 10:01 pm:       

Geweldig!!!Kan, bijna, niet wachten op de rest van dit verhaal!!!

mooie opbouw, leuk spel en dan die stok....helemaal fantastisch
woesh ja!

 

de schrijfster
Actief lid

Bericht Nummer: 27
Aangemeld: 05-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 09 juni 2011 - 11:50 am:       

DankDank jullie wel voor de lieve reacties.
Maar aan Cerberes: Heb je het in je hoofd niet al lang afgemaakt?

 

Cerberes
Lid

Bericht Nummer: 11
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 09 juni 2011 - 09:24 pm:       

In mijn hoofd?Schrijfster,

Ik kan meerdere vervolgen bedenken, met en zonder stokslagen, maar ik vind het erg prettig als jij het bedenkt, achteloos nonchalant bouw je de spanning op, heel knap!!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: