home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Cerberes


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op dinsdag 31 mei 2011 - 02:24 pm:       


De meesteres en haar prinses


De eerste bladzijde. -deel 1-




Je wordt als prinses geboren, meestal niet. Ik ben Haar prinses geworden.
Dit koninklijke deel van mijn leven breng ik door, onder Haar lieftallige leiding, in Haar residentie. Een magnifiek landhuis, met een lange laan er naar toe, in de omgeving wordt het ook wel 'het kasteel' genoemd. Statig en verheven doemt het op tussen de bomen.
Het hele dorp kent haar, de excentrieke bewoonster van dit huis, de gravin. Altijd zeer vriendelijk bij ons in de boekenwinkel, maar er gaan de meest wilde verhalen over haar rond. Ik vind haar altijd erg aardig en soms belanden we in een heerlijke discussie over een boek wat ik voor haar heb besteld. Zij laat het mij na haar lezen en we hebben er genoegen in de boeken samen, 's avonds na sluitingstijd te bespreken. Ze leest alles, ook boeken waar ophef over was, ze wil alles weten. Na het overlijden van haar man, een aantal jaren geleden, woont ze riant in de aan haar nagelaten huis en de landerijen nagelaten. Door haar vermogen kan ze zich personeel veroorloven. Dit geeft haar de tijd om van het leven te genieten. Na aantal jaren van rust gaat ze graag naar andere steden en is een graag geziene gaste bij tentoonstellingen en exposities.

Haar meest recente verzoek voor een boek was l'Histoire d'O, een apart boek, maar zij wilde er kennis van nemen. Toen ze het gelezen had vroeg ze alleen maar of ik het ook wilde lezen, meer zei ze niet. Ik accepteerde haar voorstel, mijn nieuwsgierigheid was groot. Ik las en worstelde me, soms met enige opwinding, door het boek heen, lezen zou ik het al was het ook alleen maar om met haar in discussie te gaan, want dat doe ik graag. Als ze praat bekijk ik haar gezicht, het spreekt mee en het enthousiasme straalt als vuur uit haar ogen als ze opkijkt. Haar licht krullende donkerblonde haar wipt mee op de maat van haar woorden.
Na een aantal levendige discussies in de winkel en avonden waarbij het almaar later werd, deed ze mij een voorstel, dit kon ook bij haar thuis en als ik 's avonds niet meer naar huis kon of wilde door het bos, kon ik blijven slapen, ze had immers kamers genoeg!
Ik zou er over nadenken, maar ik mijn hart wist ik dat ik naar haar toe zou gaan. Een aantal weken later kwam ze weer, ik ging met haar mee en onder het genot van een maaltijd in haar zitkamer voerden we onze gesprekken. Zij op het puntje van haar stoel en ik op een heerlijke chaise longue. De gesprekken werden persoonlijker, de gevoelens in het boek kon ik wel begrijpen, maar niet herkennen. Zij probeerde me dit te laten zien, te laten begrijpen. Waarom men er genoegen in schepte in het creeren van het machtsverschil, kortweg om te slaan en zich te laten slaan.
Ze kwam naast me zitten, met een hand op mijn knie vroeg ze of ik het wilde proberen. Ik schrok van haar en begreep haar duidelijk verkeerd. Ze stelde me gerust en zei dat ze nooit iets zou willen wat ik niet zou willen. We praatten verder, maar het onderwerp sm werd even terzijde geschoven.

De avond viel en ze gaf mij een heerlijk bed in een mooie slaapkamer met uitzicht op de tuin. Onze gesprekken en vooral haar oogopslag bleef spoken in mijn hoofd. Ik kon niet slapen en ik voelde mezelf, voelde de opwinding die deze avond teweeg had gebracht. Een kreun ontsnapte uit mijn mond en omdat ik niet betrapt wilde worden, hield ik me zo stil mogelijk. Maar ik zorgde wel dat ik heerlijk in slaap viel.

De volgende morgen moest ik helaas voor mijn werk vroeg op, ik werd gewekt door een klop op de deur met de mededeling van een heerlijk zoete stem dat het ontbijt klaar staat in de eetkamer. Ik kleed me aan en ga op de lucht van gebakken eitjes af richting eetkamer. Gravin Catharina zit aan tafel en nipt aan haar thee.
"En heb je lekker geslapen?"
Haar glimlach verraadde in mijn hoofd, mijn nachtelijke spel, maar dat kon ook mijn idee zijn.
"Ja, heerlijk".
"Eet".
Ik zet me aan tafel en ik voel haar blik, kijken durf ik niet, haar blauwe ogen kijken door me heen. Bang dat ik mezelf verraad. Ik kijk naar buiten, de oprit en de tuin zien er keurig verzorg uit, ongetwijfeld heeft ze daar ook iemand voor in dienst.
"Ik breng je zo naar je werk, ik moet zelf ook weg, maar de volgende keer kun je ook wel eens komen als je niet hoeft te gaan werken, is dat op vrijdag?"
"Ja op zaterdag ben ik vrij."
"Prima, dan kom je als mijn nieuwe boek binnen is naar me toe."
Er komt een auto voorgereden en in de privacy van de eetzaal staat ze op en kust me op de mond.
Ik ben overrompeld, maar de zachtheid van de afdruk van haar lippen blijft nog de hele dag bij me.

Veel te langzaam naar mijn zin komt haar volgende bestelling binnen, ze spookt al die weken door mijn hoofd met de meest wilde scenario's. Ik maak een inwendig sprongetje van blijdschap als ik haar boek ontvang van de leverancier. Zoals afgesproken bel ik haar en vrijdag word ik afgehaald, met boek en al.
Haar auto rijdt voor en als ik naar binnen kijk, zie ik niet de gravin maar een man. Hij excuseert de gravin, haar gesprek van deze middag liep uit. Aangekomen bij haar huis verwijst hij me naar haar zitkamer en laat wat te drinken voor me halen.
De klassiek ingerichte kamer met lambrisering én mijn favoriete ligbank bezit een aantal mooie schilderijen, de boekenkast puilt uit en ik loop even een rondje in haar kamer. Het meisje die ik vorige keer ook al had gezien, brengt me een glas heerlijke rose. Mijmerend voor haar boekenkast schrik ik van haar als ze achter me staat. Haar hoofd naast het mijne.
"Dag lieve meid!"
Ik bloos, en voor ik iets kan zeggen draait ze me om en kust ze me weer op de mond. Dat voelt goed en ik ben weer te sprakeloos om iets te zeggen.
Ze gaat zitten en nodigt me uit naast haar, ik overhandig haar het boek wat ze besteld had, een reisboek deze keer.
Met haar hand op mijn knie vraagt ze of ik mee ga eten, het boek opzij schuivend. De tafel staat gedekt.
We zitten tegenover elkaar aan een smalle maar lange eettafel en af en toe voel ik haar voeten tegen mijn benen. Haar blik is er een om in te verdrinken, zo heerlijk. Mijn hoofd heeft het er moeilijk mee, maar mijn hart dobbert mee op het heerlijke gevoel. Ik drink mijn wijn en voel me ontzettend op mijn gemak in haar gezelschap. Na het dessert verruilen we onze stoelen voor een comfortabelere tweezitter in haar boudoir. We ploffen neer en ik laat de warme inrichting van deze kamer op me inwerken. Haar hand legt ze op mijn knie en ik vlij me tegen haar aan. Ze aait over mijn haar, prevelt zoete woordjes. Ze is warm en zachtm en ik voel me enorm op mijn gemak bij haar. Ik sla mijn arm om haar heen en ze streelt me, Ik draai om haar gezicht te kunnen zien en met mijn hoofd in haar schoot, haar ogen raken de mijne, ze streelt verder. Haar hand gaat in mijn bloes en ik laat haar begaan, sterker nog, ik geniet! Nadenken doe ik niet meer, af en toe komt er een flard naar boven, waar ik mee bezig ben, maar het voelt zo goed!
Ze wurmt zich in mijn beha en vindt mijn tepel, feilloos weet ze me dusdanig te prikkelen dat ik mijn hele lijf voel, dat de prikkel doorgaat, via mijn kruis, naar mijn tenen. Als ik mijn ogen weer open zie ik haar brede lach, een gezicht dat zoiets lijkt te zeggen als 'ik wist het wel!'
"Wil je je bovenlijf ontbloten voor mij?"
Ik sta op en trek mij bloes en beha uit, ik kijk naar haar en zie hoe ze een doek pakt.
Zonder om te kijken zegt ze:
"Doe je broek ook maar uit, het is hier toch behoorlijk warm."
Ze staat achter me en ik voel haar zachte handen over mijn lijf, haar handen over mijn borsten en ik word als was in haar handen.
"Ik wil even iets proberen," zegt ze, en terwijl dat ze dat zegt bindt ze een doek voor mijn ogen.
Zolang ik blijf staan is er niets aan de hand. Ik voel haar adem in mijn nek, haar handen over mijn borsten en ze knijpt voorzichtig in mijn tepels. Telkens iets harder,

"Jij kunt best wel wat verdragen aan je tepels."
Ik vraag me af wat ze daarmee bedoelt, snel kom ik daar achter. Een scherpe klemmende pijn aan mijn rechtertepel. Even sterk, maar daarna wen ik aan de sensatie en is het de beurt aan de volgende tepel. Ik hoor haar om me heen lopen.
"Wat voel je nu?"
"Ik voel een scherpe pijn aan mijn tepels die ook weer minder wordt."
Plots, vanuit het niets, voel ik haar hand hard neerkomen op mijn bil.
"Dat bedóel ik niet! Ik bedoel: wat voel je, niet fysiek."
Hier moest ik langer over nadenken, raar eigenlijk dat je na moet denken over gevoel. Maar ik moest nadenken hoe ik het zou uitleggen.
"Onzekerheid over wat je gaat doen; onrust omdat ik je niet zie en daardoor een vreemd soort spanning."
Ze grijpt tussen mijn benen, voelt de vochtigheid en knijpt in mijn lippen, een kreun ontsnapt me.
Ze slaat opnieuw, maar dan op mijn andere bil.
"Volgens mij voel je ook opwinding?!"




 

RaadsHeer
Actief lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 23
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 31 mei 2011 - 08:19 pm:       

de gravin en haar prinses



Cerberes

De laatste 2 zinnen.....

Alles dat eraan voorafgaad is zonder meer een mooie opbouw naar de toekomst, maar in de laatste twee zinnen zet je de tijd stil. Schoonheid schuilt soms in bedrieglijk eenvoudige dingen. In jouw verhaal die heel terloopse laatste twee zinnen.

De klepel van de grote staande klok hangt stil aan het eind van haar baan, en iedereen kijkt ademloos toe met de vraag op de lippen wanneer hij weer in beweging komt om de tijd verder te tikken.

Voor mij mag je het verhaal hierbij laten. Je mag het evengoed vervolgen. Beide zijn goed.

RaadsHeer

 

de schrijfster
Actief lid
Inlognaam: deschrijfster

Bericht Nummer: 24
Aangemeld: 05-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 04 juni 2011 - 09:50 am:       

Oneens



Sorry maar ik ben het niet eens met RaadsHeer.
Wat mij betreft mag je het hier absoluut niet bij laten! (zei ze terwijl ze streng probeerde te klinken)
Bij gebrek aan een goed Nederlands woord: ik vind het een geweldige teaser.
Ik hoop op een vervolg.

 

Cerberes
Lid
Inlognaam: cerberes

Bericht Nummer: 12
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 13 juni 2011 - 08:30 am:       

Vervolg



Schrijfster,

Ik ben het met je eens, er moet een vervolg komen, meer dan dit kleine stukje wat ik er nu bij heb gezet. Helaas voor jou, weer een teaser! De rest komt in andere delen, nu nog de tijd om te schrijven!

Cerberes


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: