home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 27 mei 2011 - 05:08 pm:       


Aan zijn eisen voldoen


Hoofdstuk 17 van 'Het feest van Kim', Claudia steunt Meisje bij het nemen van een hindernis




Boekonderdeel III: Send in the clowns


Donderdagavond 22.40 uur
Madelon heeft inmiddels een volgend nummer uit de vaas getrokken.
“Wel, dames en heren, alle clowntjes staan natuurlijk te trappelen van ongeduld om hier voor u op te treden, maar clown 19 is nu de gelukkige.”
Nou, Meisje staat helemaal niet te trappelen. Wat haar betreft mag het feest afgelopen zijn. Ze wil naar Joeri. Samen zijn met Joeri. En alleen zijn met Joeri! Want de afgelopen dagen waren er naar haar idee wel heel vaak anderen in de buurt. Ze vindt het wel fijn dat ze Joeri zo’n beetje de hele avond aan het werk heeft kunnen zien. Hij zit vanavond namelijk niet weggestopt achter de monitoren in de opname- en bewakingsstudio, maar hij is één van de twee cameramannen.
Op dit moment richt hij zijn camera op de hand van clown 19 en volgt die, haar broek in, om de verschillend gekleurde munten in beeld te brengen. Er blijken in totaal vijf rode tussen te zitten.
De clown draait zich om, buigt voorover en Madelon maakt zich klaar om vijf evenwijdige, gelijk gekleurde, goed over het oppervlak verdeelde strepen te gaan zetten. Maar net voordat ze de eerst klap zal uitdelen laat ze haar cane weer zakken en bukt zich bij de op de grond gevallen broek van de clown. Ze graait wat met haar vingers in het muntenbuideltje, dat het meisje kennelijk niet goed afgesloten heeft na het terugstoppen van de groene munten. Ze komt weer overeind en richt zich tot het publiek terwijl ze triomfantelijk twee rode munten toont.
“We hebben hier te maken met een bang clowntje, geloof ik. Wat zeg ik, een oneerlijk en bedriegend clowntje. Ze dacht er met twee slagen minder af te kunnen komen. Nou dat gaat niet lukken. Zeg clown, staat er niet iets in je contract over wat we doen als je probeert straf te ontlopen?”
“Ja, mevrouw”, stottert de clown, die er gelukkig wel aan denkt dat ze gewoon voorover gebukt moet blijven staan en dat ze Madelon tijdens het ‘werk’ niet met haar voornaam mag aanspreken.
“En wat staat er dan, klein bangerdje?”
“Dat ik dan extra straf krijg, mevrouw.”
“Jullie horen het, beste mensen, dit bedriegertje heeft een contractueel recht op extra straf, dus dat moesten we haar maar niet onthouden. Mag ik weer voorstellen van jullie horen?”
Meisje hoort dezelfde ideeën als bij de vorige clown. Dit keer kiest Madelon voor een combinatie van ‘ze mag me pijpen’ en ‘zaad slikken’ en omdat clown 19 twee rode munten achterhield, nodigt ze twee mannen uit het publiek op het podium.
Meisje vindt het niet echt een zware straf. Zolang ze zelf de lead heeft, niet met haar gezicht in een dikke bos haar terechtkomt en de man in kwestie een beetje schoon is op zichzelf, vindt ze het eigenlijk best fijn om te doen. En sperma doorslikken kost haar ook weinig moeite. Ze ziet op het scherm bij haar in de buurt hoe het meisje op het podium de eerste lul tevoorschijn haalt en bewerkt met een desinfecterende gel die ook in ziekenhuizen wel gebruikt wordt om je handen te ‘wassen’ zonder water en zeep. Ze doet hetzelfde met nummer twee, waarna ze beide heren om en om plezier met haar mond geeft. Dat om en om is wel weer aardig bedacht, want zo is het een stuk lastiger om hen tot het afleveren van hun sperma te bewegen.

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+


Toch kan het Meisje niet blijvend boeien. Haar gedachten gaan naar haar eigen contract, dat nu twee dagen oud is. Ze had zich niet gerealiseerd dat VBL zoveel zaken gedetailleerd zou vastleggen, maar ze had er, pratend met Claudia begrip voor gekregen, want het ging natuurlijk wel om nogal bijzondere werkzaamheden en bij een te vaag contract zouden eventuele rechtszaken over seksuele intimidatie kansloos door VBL verloren worden.
Na haar gesprek met Claudia, afgelopen dinsdag, had ze zich gedoucht, lekker alleen een kanten slip en een badjas aangetrokken en zich toen op het contract geworpen. Ze waren het samen, naast elkaar op de bank zittend, woord voor woord doorgegaan. Claudia had alles vriendelijk, geduldig en vooral ook heel begrijpelijk uitgelegd en ze hadden de ‘onderhandelingen’ afgesloten met het invullen van de lijst waarop Meisje moest aangeven wat ze wel en niet wilde doen. Ook die lijst was weer erg gedetailleerd en toen ze er samen punt voor punt doorheen liepen, maakte de zakelijke aanpak van het document vrij snel plaats voor de slappe lach van twee jonge meiden.
“Blinddoeken?”
“Graag, dan hoef ik die lelijke kerels niet te zien.”
“Knijpers?”
“Prima, maar ik ga niet de was ophangen, hoor.”
“Naalden?”
“Nee, naaien oké, maar niet met naalden.”
En zo waren veel meer melige opmerkingen over tafel gegaan. Totdat ze bij het eerder besproken onderwerp aankwamen. Wilde ze met een andere man neuken, ja of nee? Alle twijfels kwamen weer boven. Wat zou Joeri willen? Hij had haar gelijk bij hun intieme kennismaking gezegd dat hij anderen bij hun spel zou betrekken en dat ze die ook in zich zou moeten toelaten. Maar viel geneukt worden in VBL-dienst daar ook onder? Zou hij het toejuichen of het juist niet willen? Zo goed kende ze hem nou ook nog niet. Plotseling was ze verbaasd over zichzelf. Ze kende hem nu twee dagen en voelde vanbinnen het verlangen hem te behagen door te doen wat hij wilde. Of voelde ze de angst iets tegen zijn wil in te doen? Ze wist het zelf niet.
Ze besloten maar even door te gaan en deze vraag, en de ermee samenhangende vragen, met Joeri te bespreken en dan pas te beslissen.
Bij de andere punten kon Meisje snel aangeven in welk hokje een kruisje moest komen. Bij de meeste dingen werd dat een ‘ja’. Bij een paar, zoals vuistneuken (“onder geen beding”), kietelen (“doet me niets, maar ik vind het erotisch gezien een afknapper, dan kom ik de rest van die dag niet meer klaar”) en gedwongen overgeven (“dat was eens, maar nooit weer”) een ‘nee’. En een enkele keer maakte ze de keuze ‘kan per performance verschillen; vooraf vragen’, bijvoorbeeld bij alle punten die met het opvullen van haar kontje te maken hadden.
Tegen het eind van de lijst was de slappe lach weer terug en die was nog niet vertrokken op het moment dat Joeri binnenkwam.
“Zo, dames, dolle boel hier. Ik geloof niet dat ik ooit zo vrolijk geweest ben na het opstellen van een contract.”
Hij glimlachte erbij en keek met verliefde blik naar Meisje. Achter hem kwam ook Frank gelijk binnen.
“Ik kwam Frank tegen”, zei Joeri, “en die vroeg hoe laat hij Claudia kon ophalen, dus toen heb ik hem maar gelijk meegenomen. Dan kunnen we gezellig even wat drinken met elkaar en samen het contract definitief maken. Zijn jullie nog op problemen gestuit?”
Joeri ging in een stoel zitten en dirigeerde Meisje naar een plekje voor hem op de grond, leunend tegen zijn knieën. Claudia kroop tegen haar Frank aan op de bank, nadat ze Joeri het contract had overhandigd. Joeri bladerde het contract vluchtig door, hij kende de teksten, maar bekeek de keuzelijst zorgvuldiger.
“Ik moet zeker iets zeggen over de ontbrekende antwoorden?”, zei hij, zonder een antwoord te verwachten.
“Nou, daar hoef ik niet zo lang over na te denken. Ik heb Meisje duidelijk gemaakt dat ik haar ook door anderen zal laten gebruiken en haar werk voor VBL is daar wat mij betreft een goed voorbeeld van. Ze stelt zich dus beschikbaar om geneukt te worden door anderen. Het maakt niet uit of ze daarbij vastgebonden is of niet. Blinddoeken is ook geen probleem en als het aan mij ligt ontvangt ze mannen in mond, kut en kont.”
Meisje keek naar hem op terwijl hij zo sprak. Ook nu weer was zijn blik niet in overeenstemming met de hardheid van zijn woorden. Zijn ogen keken vriendelijk naar Claudia en om zijn mond speelde een glimlach, niet venijnig, maar heel gewoon. De toon waarop hij sprak bracht bij Meisje echter weer de bekende reactie te weeg: ze voelde zich klein, en dat was heerlijk, en ze merkte ook dat haar broekje alweer nat begon te worden tussen haar benen. Maar Joeri was nog niet uitgesproken.
“Ik zie hier dat Meisje voor die laatste ingang van haar lichaam steeds een voorbehoud maakt. Daar ben ik het eigenlijk niet mee eens, maar gezien het feit dat ze pas deze week ervaren heeft dat in haar kontje neuken geen enkel probleem oplevert, gun ik haar voorlopig die ruimte. Ik wil het wel in de tijd begrenzen. Laten we zeggen dat deze keuze voor een half jaar geldt en dat daarna haar kontje standaard beschikbaar is.”
Zonder Meisje aan te kijken maakte hij daarvan een aantekening in het contract. Als hij Meisje wel aangekeken had, dan zou hij in haar ogen een mengelmoes van opkomende boosheid, verliefdheid, geilheid, angst en onderdanigheid gezien hebben.
“Ik heb Meisje wel beloofd dat we, een paar bij naam genoemde uitzonderingen daargelaten, in onze relatie alleen seks met anderen zullen hebben als de partner daarbij aanwezig is. Ik zou dus graag in het contract willen opnemen dat als VBL Meisje inzet voor één van haar activiteiten, ik daarbij standaard uitgenodigd ben, om mijn werk te doen of als gast. Hoe goed er ook op de meiden gelet wordt, ik wil graag zelf een oogje in het zeil kunnen houden. Kunnen jullie je daarin vinden?”
De vraag was niet aan Meisje gericht, maar aan de directieleden van VBL en die knikten beiden, waarna Joeri ook daarvan een aantekening maakte in het contract.
Daarna zetten ze alle vier een handtekening onder het contract.
“Zo, dan zal ik nu even wat te drinken regelen om het te vieren”, zei Joeri en hij wilde opstaan om naar het goed gevulde koelkastje te gaan dat op de kamer aanwezig was. Maar Frank weerhield hem daarvan.
“Goed idee, Joeri, maar eerst nog een vraagje. Wat voor mannen heb je voor Meisje in gedachten? Heb je speciale selectiecriteria of zo?”
Joeri lachte.
“Bedoel je dat je interesse hebt, Frank? Nu? Of later een keertje?”
“Nou, om eerlijk te zijn, ik mocht vanmiddag haar rug een beetje strelen en één zo’n mooie joekel aan de voorkant wat bevoelen, maar verder moest ik toekijken hoe ze Theo even pijpte en al vrij snel klaarkwam. En dat wekte eerlijk gezegd wel het verlangen om haar eens intensiever en dieper te onderzoeken, als je begrijpt wat ik bedoel. Wat een griet heb je aan de haak geslagen, zeg. Kun je trots op zijn.”
“Leuk gezegd, Frank, dank je. Ik zal je niet lang in spanning laten zitten: jij voldoet natuurlijk aan mijn criteria. En het lijkt erop dat Meisje zich er al op gekleed heeft. Je kunt overal makkelijk bij zo. Meisje, ga naar Frank en gehoorzaam hem.”
Meisje had dit natuurlijk al aan voelen komen. Terwijl ze opstond keek ze snel naar Claudia, die haar bemoedigend toeknikte en samenzweerderig knipoogde. Meisje begreep daardoor dat het helemaal niet zo toevallig was dat Frank ook ineens was opgedoken. Claudia had hem waarschijnlijk gebeld, nadat ze haar onder de douche gestuurd had. Om dit samenzijn te regelen en haar zo snel mogelijk op weg te helpen naar het kunnen omgaan met de voor haar zwaarste eisen die Joeri aan haar stelde. Dat was heel lief natuurlijk, maar ze zag er wel tegenop.

Frank liet Claudia plaatsmaken voor Meisje en positioneerde haar links voor zich op de grond, met haar gezicht naar hem toe, zodat ze alles wat hij met Meisje zou gaan doen van dichtbij zou kunnen volgen. Meisje ging op de vrij gekomen plaats op de bank zitten, rechts naast hem, wat ruimte tussen hen beiden open latend.
Dat was uiteraard niet de bedoeling en Frank trok haar dan ook gelijk naar zich toe en tegen zich aan. Hij had zijn rechterarm om haar schouders gelegd en streelde met zijn rechterhand haar haren en haar gezicht, en al snel gleed zijn andere hand onder haar badjas en werden haar borsten onderwerp van studie. En van uitdagen, want hij hervatte zijn activiteiten van eerder die dag door stevig in haar tepels te knijpen en er ferm aan te draaien. Hij maakte haar ceintuur los en schoof de panden van de jas opzij, zodat hij vrij zicht kreeg op haar borsten en nu ook met zijn mond bij haar tepels kon komen. Dat was eerst lekker, maar toen hij ook zijn tanden ging gebruiken werd het al snel toch weer een pijnlijke activiteit voor Meisje, die over zijn hoofd naar Joeri keek. Dat leverde haar een aanmoedigende blik en een opgestoken duim op.
Ondertussen liet Frank de hand die eerst haar tepels bewerkte naar beneden glijden, haar natte slip in. Zijn vingers brachten daar op haar schaamlippen de knijp- en draaibewegingen in de praktijk, die ze op haar tepels geoefend hadden. Meisje liet het gebeuren zonder zelf activiteit te ontplooien. Uit een signaal van Claudia begreep ze dat dit niet de bedoeling was en ze streelde Frank nu over zijn hoofd, dat nog enthousiast tussen haar borsten verbleef.
Na een poosje ging hij weer rechtop zitten en gaf Claudia een teken. Die begon daarop zijn broek los te maken, haalde zijn pik naar buiten, en hield die met twee vingers omhoog, omdat hij nog niet zelfstandig rechtop bleef staan. Frank greep Meisje stevig in haar haren, vlak achter haar achterhoofd en duwde haar over zijn pik. Ze deed haar best om hem het genot te schenken dat hij zocht en merkte dat hij goed op haar techniek reageerde.
Meisje verwachtte dat hij haar zou laten doorgaan totdat hij haar mond volgespoten had, maar plotseling trok hij haar hoofd van zich af, stond op, sleurde haar, nog steeds aan haar haren, mee naar het bed, trok haar badjas uit en zette haar op de rand van het bed. Hij kleedde zich uit, knielde voor haar, trok in een plotselinge en voor Meisje onverwachte actie haar doorweekte slip aan flarden en legde toen zijn handen in haar knieholten. In één snelle beweging duwde hij haar knieën omhoog, naar achteren en wijd uiteen, waardoor Meisje op haar rug op het bed kwam te liggen.
Frank likte de vochtsporen van de binnenkant van haar benen en kwam zo al snel aan tussen haar schaamlippen. Hij begon haar te beffen. En daar was Meisje niet tegen bestand. De spanning die ze de hele tijd in haar lijf gevoeld had vloeide weg en ze gaf zich over aan het genot. Het maakte even helemaal niet uit wie haar befte, als het maar niet ophield.
Helaas voor Meisje stopte Frank toen ze bijna bij een orgasme was. Hij droeg haar op voorover te gaan liggen, met haar hoofd in een kussen, haar kontje omhoog en haar benen zo wijd mogelijk. Ze merkte dat hij ondertussen een condoom omdeed, dus nu zou het gaan gebeuren. De houding die hij van haar vroeg zou ervoor zorgen dat haar kontje ook heel makkelijk voor hem bereikbaar zou zijn. Meisje rilde even bij de gedachte dat hij daar naar binnen zou willen komen, want ze had die toegang niet voorbereid met een glijmiddel of zo. Ze kon niets anders doen dan afwachten.
Frank leek even van slag toen hij de volledige oppervlakte van haar billen zo vlak voor zich zag. De sporen van Joeri’s inwijdende pak slaag waren daar nog overduidelijk aanwezig. Het was hem die ochtend, toen ze op de sybian zat, niet zo opgevallen.
“Mijn god”, fluisterde hij, “die Joeri heeft je wel heel stevig te grazen genomen, zeg.”
Maar daarna gleed hij heel makkelijk en snel een stukje bij haar naar binnen. In haar kutje dus. Gelukkig.
Hij legde zijn handen in haar heupen en trok haar met kracht verder over zich heen en begon haar te neuken. Hij voerde het tempo al snel op en ook de kracht van zijn stoten nam snel toe. Daardoor kwam hij regelmatig hard met zijn bekken tegen Meisje’s billen, wat het toch wel prettige gevoel van geneukt worden een beetje teniet deed. Frank deed geen moeite zijn orgasme uit te stellen. Hij ging recht op zijn doel af en kwam na niet al te lange tijd kreunend in haar klaar. Hij liet het orgasme even uitwoeden in zijn lijf en daarna gleed hij uit haar. Hij zei haar op haar rug te gaan liggen en haar ogen te sluiten. Kort daarna voelde Meisje zijn sperma op haar gezicht druppelen. Tenminste ze voelde het vocht landen en rook dat het zaad was.
“Kom, Claudia”, zei Frank.
Even later voelde Meisje hoe Claudia zijn vocht met haar lippen van haar gezicht kuste en de restanten met haar tong oplikte.

Toen Claudia daarmee klaar was nam ze Meisje weer mee naar de bank en liet haar opnieuw tegen Frank aankruipen. Haar naakte lichaam tegen het zijne. Ze legde Meisje’s hand op Franks geslacht en ging toen weer op de grond voor hen zitten.
Meisje streelde Frank heel zacht en dat leidde ertoe dat hij zijn hand weer tussen haar benen bracht en zachtjes haar klit begon te strelen.
“Nou Joeri, bedankt”, zei Frank, “dat was erg lekker. Voor herhaling vatbaar, zullen we maar zeggen. Het is echt een lekker geil teefje, ze reageert goed, zet zich in om je te plezieren en ze heeft een lekker stevig lijf.”
“Graag gedaan, Frank”, zei Joeri, “schroom niet om het nog eens te vragen.”
Meisje begreep dat ze deze teksten niet zozeer uitspraken om met elkaar te communiceren, maar meer om haar onderdanig, klein en geil te houden.
“Dat zal ik zeker doen. Maar vertel eens, je ziet er een beetje ongelukkig uit. Viel het je toch tegen om haar uit te lenen? Was je toch een beetje jaloers? Zeg maar niks hoor, ik begrijp het best. Claudia, zorg jij eens dat Joeri ook aan zijn trekken komt en weer wat vrolijker gaat kijken.”
Meisje wist al vanaf het moment dat Joeri haar naar Frank stuurde dat dit er van zou komen. Ze zou naar hen kijken, het over zich laten komen en ze was benieuwd hoe erg het haar zou aangrijpen.
Claudia stond op, liep naar Joeri toe en kleedde zich rustig en met vloeiende bewegingen helemaal uit. Ze had een mooi lichaam, maar dat was niet nieuw voor Meisje, en ze knielde voor Joeri neer. In een oogwenk had ze zijn lul in haar mond en aan het gekreun van Joeri te horen liet ze er verder ook geen gras over groeien. Na een minuut of wat kwam Joeri’s pik weer helemaal in beeld toen Claudia hem uit haar mond liet glippen en kundig en snel van een condoom voorzag. Daarna klom ze op Joeri, in de stoel, nam zijn lid in zich op en bracht haar tepels vlak voor zijn gezicht zodat hij haar borsten zowel met z’n handen als met z’n mond voor zijn genot kon aanwenden.
Claudia begon te rijden als een ervaren amazone totdat Joeri haar van zich afduwde en haar opdroeg zich om te draaien, weer op hem te komen en dan haar amazone kunsten voort te zetten. In die houding keken Joeri en Claudia beiden strak naar Meisje. Die had het er behoorlijk moeilijk mee. Ze wilde niemand op Joeri zien rijden, ook Claudia niet, hoe mooi en lief ze ook was. En het irriteerde haar dat ze zichzelf tegelijkertijd aan een andere man onderwierp, die zich met één hand in haar kutje vermaakte, verder haar tepels continu hard hield met zijn lippen en met zijn andere hand in haar borsten kneep alsof hij de hoop had dat er uiteindelijk melk uit zou komen als hij dat maar hard genoeg deed en lang genoeg volhield. En het irriteerde haar ook dat ze ondanks haar weerstand tegen wat ze zag en voelde, toch opnieuw geil en nat werd, en zelfs op weg ging naar een orgasme. Dat wilde ze helemaal niet.

Inmiddels was Claudia weer van Joeri afgeklommen en voor hem geknield. Ze trok het condoom van hem af, nam hem in haar mond en legde haar handen op haar rug. Joeri greep met 2 handen in haar haren en begon haar hoofd op en neer te bewegen. Hij bepaalde zo het tempo en hoe diep zij moest gaan. Daardoor hoefde Meisje hier niet zo erg lang naar te kijken. Ze zag al gauw hoe zijn lichaam zich spande, hoe hij Claudia’s hoofd diep naar beneden duwde en daar vasthield, en hoe zijn lichaam daarna ontspande. Hij had zijn zaad in Claudia’s mond gespoten.
Claudia stond snel op, kwam naar Meisje toe en kuste haar op haar mond, waarbij ze het grootste deel van het aan Joeri ontfutselde sperma aan haar overdroeg. Een lief gebaar, vond Meisje.
Voor Frank was dit het moment om zijn hoofd weer op te richten, na een langdurig verblijf tussen Meisje’s borsten. Hij keek met veel genoegen van dichtbij naar de twee kussende en sperma delende vrouwen.

Toen Claudia Meisje weer losliet en haar kleren bijeen wilde gaan pakken om zich even in de badkamer te gaan opfrissen, zei Frank:
“Claudia, wacht. Zeg Meisje, zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, heeft Claudia deze bijeenkomst vanmiddag snel geregeld. Voor jou. Ik hoop dat het je geholpen heeft, maar dat moet je later nog maar eens vertellen. Laat het allemaal eerst maar even bezinken. Ik vind wel dat Claudia een bedankje van je verdiend heeft. Ik stel dus voor dat je haar hier voor me op het kleed eens lekker verwent, tot ze een fijn orgasme heeft gekregen. En Claudia, ik voel in Meisje’s kutje heel duidelijk dat er in haar lijf ook nog een orgasme zit dat naar buiten wil. Dus verwen jij haar ook maar. En ik wil dat jullie geen woord zeggen, maar wel samen klaarkomen. Laat ik het nog duidelijker zeggen: als jullie niet tegelijk klaarkomen ben ik zo teleurgesteld dat jullie allebei vijf klappen krijgen met een houten paddle met gaten erin, die ik daarvoor speciaal uit mijn auto zal gaan halen.”
Meisje vindt dit een prima idee. Vrijen met Claudia moet heerlijk zijn en biedt de kans het beeld van Joeri met Claudia misschien wat van haar netvlies te wissen en het gevinger en geknijp van Frank wat te vergeten. En die paddle? Dat vindt ze nou juist een leuk dreigement, dat haar lekker een beetje opgeilt. Ze denkt dat ze die straf wel kunnen voorkomen. Dat moet ook wel, want de staat waarin haar billen verkeren laat meer slaag eigenlijk niet toe.
Claudia laat haar kleren weer vallen en zakt met een uitnodigend gebaar naar Meisje op haar knieën. Meisje voegt zich bij haar en wat dan volgt ervaart ze als superheerlijk.
Hoewel Meisje echt wel op jongens valt vindt ze vrijen met andere meiden ook erg leuk. De jongens waarmee ze vrijt willen over het algemeen macht uitoefenen, en dat wil Meisje natuurlijk zelf ook, daar worden ze zelfs op geselecteerd. Maar zo nu en dan een keertje vrijen op volkomen gelijkwaardig niveau met iemand die hetzelfde gebouwd is en daarom beter begrijpt wat haar acties bij haar bedpartner teweeg brengen, geeft het seksleven een heel nieuwe dimensie.
Ze kijken elkaar regelmatig diep in de ogen om te checken of hun beider afstand tot het orgasme ongeveer gelijk is en besteden hun tijd verder nuttig met heftig kussen, strelen over hun hele lichaam en liefdevolle aandacht voor elkaars klit.
Meisje voelt een bijzondere verbondenheid met Claudia, die ze nooit eerder bij een meisje voelde. Ook niet bij Kim en zeker niet bij Loes, waarschijnlijk omdat die ook haar dominante kant duidelijk aan Meisje had laten blijken. Dat Claudia hetzelfde ervaart met haar, weet Meisje natuurlijk niet, vanwege hun spreekverbod.
Als Meisje even kort om zich heenkijkt ziet ze dat Frank en Joeri allebei met veel genoegen naar de beide dames zitten te kijken. Ze strelen daarbij hun eigen geslacht en beide aanvalswapens zijn al duidelijk weer klaar om de strijd met vrouwelijke openingen aan te gaan.
Op een gegeven moment voelt Meisje dat haar orgasme er onvermijdelijk aan zit te komen. Ze begint Claudia heftiger te stimuleren op haar clitoris en zoekt het oogcontact met haar. Claudia begrijpt het en begint ook haar behandeling van Meisjes clitoris te intensiveren. Meer vingers bij elkaar, die meer druk uitoefenen en in iets grotere cirkels over haar hele roze gebied gaan draaien.
En zo gaan ze gelijk op, hand in hand naar een bevredigend einde van hun samenzijn.
Als hun orgasme wat weggeëbd is rollen ze uit elkaar. Meisje heeft haar ogen dicht en geniet na van alle tintelingen die nog door haar lijf gaan. Maar dat wordt haar niet gegund. Ze voelt hoe een krachtige hand in haar haren grijpt en haar daaraan overeind trekt. Voor ze het weet is haar gezicht dichtbij een stijve pik, maar nu wel Joeri’s pik. Dat is fijn. Ze wilde hem al de hele tijd. Ze legt haar handen op zijn bovenbenen en begint hem gretig te pijpen. Onmiddellijk voelt ze dat dit niet de bedoeling is. Dat wil zeggen, wel dat pijpen, maar niet haar handen op een zodanige plek dat ze zich kan verweren tegen diepe stoten in haar keel. Haar handen worden op haar rug gebracht en ze strengelt op eigen initiatief haar vingers ineen om te voorkomen dat ze plotseling toch haar handen weer naar zijn benen toe zal bewegen. En dan wordt het heftig. Twee handen grijpen haar hoofd en duwen dat diep over de stijve lul, trekken het weer omhoog en duwen het dan weer terug. Soms een paar keer snel achtereen, soms moet ze lang diep blijven, tot ze bijna geen adem meer over heeft.
Meisje vindt dit niet de prettigste manier van een man behagen, maar het zijn wel Joeri’s handen en het is wel Joeri’s pik. En hoewel ze het zelf in haar achterhoofd idioot vindt na twee dagen, ze wil van hem zijn, hem alles geven wat hij van haar verlangt, omdat ze zeker weet – of is het slechts hoop? - dat zij dan ook alles zal krijgen wat ze verlangt.
Het heftige neuken in haar keel gaat net zolang door totdat hij opnieuw klaarkomt. Meisje heeft het gevoel dat ze bijna stikt, maar ziet toch kans het achter in haar keel gespoten vocht weg te werken zonder zich te verslikken.

Nadat Frank en Claudia waren vertrokken verzorgde Joeri Meisje als een volleerde eunuch in een harem. Hij douchte haar, waste en föhnde haar haren, masseerde haar hele schone lijf met een fris ruikende lotion, kleedde haar aan en deed haar make-up. Nog nooit had een jongen dat voor Meisje gedaan, maar Joeri deed het perfect. Zo hier en daar een accentje, maar zo dat het wel gewoon haar frisse jonge meidengezicht bleef.
Terwijl hij zo met haar bezig was, zei hij steeds, half in zichzelf “You did it, girl”, You’re amazing” en vooral “I love you”. Ook neuriede hij tussendoor deuntjes, die Meisje overigens niet herkende. Dat had ze hem ook niet eerder horen doen.
’s Avonds nam hij haar mee naar een gezellig restaurant, waar ze vrolijk over van alles en nog wat met elkaar babbelden en grappen maakten, maar waar ze elkaar ook regelmatig een tijdlang zonder praten diep in de ogen zaten te kijken. Joeri bewoog dan zijn lippen, zonder geluid te maken. En Meisje las heel duidelijk die zelfde drie zinnetjes.

Zo ontspannen en vrolijk had ze Joeri nog niet gezien. Het leek wel alsof hij opgelucht was dat ze nog steeds bij hem was, na het voldoen aan al zijn eisen. Was hij bang geweest het meisje waarop hij plotseling verliefd geraakt was, kwijt te raken door zijn eigenwijze eisen? Meisje vond dat een prettige gedachte, ze zou hem er later wel eens naar vragen. Maar nu nog niet. Voorlopig wilde ze dit idee een poosje als waarheid koesteren.
Het was volgens Meisje ook niet zo vreemd als hij bang geweest was om haar te verliezen, want als ze in gedachten haar vorige vriendjes en speelmaatjes de revue liet passeren, ontdekte ze niemand waarvoor ze had willen doorstaan wat Joeri haar had laten beleven in de afgelopen dagen. Maar ja, ze was verliefd op Joeri. Heel anders dan bij vorige verliefdheden. Dit voelde echt.

++++++++++++++++++++++++++++++

Clown 19 heeft zojuist kans gezien beide heren tot een orgasme te pijpen en ze heeft de resultaten daarvan dapper doorgeslikt. Nu staat ze voorover en ontvangt gelaten haar vijf-plus-twee slagen met de cane. Met dit meisje toont Madelon geen spoor van medelijden. De cane landt zeven keer, zonder grote tussenpozen, met veel kracht op haar billen en laat daar strepen achter die nog wel een paar dagen te zien zullen zijn. Ondanks de felheid van de slagen ziet het meisje kans de klemmen niet van haar tepels te trekken. En dus blijft het bij de zeven slagen, waarna ook bij haar de klemmen naar beneden verplaatst worden en ze zich naast clown 7 mag opstellen.

Madelon bespeelt intussen haar publiek door te vragen of de voorstelling niet te lang gaat duren of misschien te eentonig wordt. Of ze niet beter kan stoppen na deze drie clowns. Ze wordt ook wel een beetje moe van al dat slaan. Het publiek joelt uiteraard dat ze moet doorgaan en er blijken ook voldoende vrijwilligers om het uitdelen van de straf van haar over te nemen. Meisje hoort zelfs de roep om het niet bij vijf te laten, maar alle clowns op rode munten te controleren. Nou dat hoeft van haar dus helemaal niet. Laat het maar gauw afgelopen zijn, dan kan ze naar huis.
En de rol van ‘beul’ overnemen van Madelon zit er voor de enthousiaste toeschouwers ook niet in, want Meisje weet inmiddels dat in de contracten met de meiden staat dat slaan met attributen die een heftige impact hebben alleen door ervaren eigen VBL-mensen zal plaatsvinden. Andere hulpmiddelen mogen in voorkomende gevallen wel door gasten gehanteerd worden, maar alleen onder direct en streng toezicht van een ervaren VBL-er. Omdat deze zinnen in het contract staan heeft Meisje geen voorbehoud gemaakt in de lijst met te gebruiken strafattributen, hoewel ze zeker niet uitziet naar een bestraffing met een cane of zo’n handvat met een soort elektriciteitssnoer eraan.
Madelon gebaart naar het publiek dat ze het heeft begrepen en loopt weer naar de vaas met de genummerde briefjes.
“Drie”, roept ze door de microfoon, “clowntje 3, je wordt hier op het podium verwacht.”

© SubAdoration, 05-2011

Klik hier voor de flaptekst.

Lees verder in hoofdstuk 18: Relatie-examen met dubbele impact - Meisje bruncht, met koek en een sandwich tot besluit




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: