home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
de schrijfster


  Actief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op dinsdag 24 mei 2011 - 10:34 am:       


Voer voor psychologen


een echte vrouw
Ze was haar leven lang bang geweest voor pijn en toch zat ze nu naakt op haar knieŽn voor hem. Haar armen werden met boeien strak boven haar hoofd getrokken. Haar tenen van beide voeten raakten elkaar, maar haar knieŽn had ze zo ver mogelijk uit elkaar. Haar hoofd hing naar voren maar kwam bij elke zwiep van de cane met een schok omhoog.
Waarom liet ze dit toe?
In het dagelijks leven gilde ze al als ze haar vinger prikte aan de cactus in de vensterbank. Een tatoeage had ze nooit genomen omdat ze wist dat ze niet stoer genoeg was om de pijn te verdragen. En actieve sporten zoals skiŽn of wielrennen deed ze niet want ze zou wel eens kunnen vallen.
En toch werd nu de vijfde streep op haar billen getrokken.

Ze had haar leven lang gezocht naar zekerheid. Tijdens de opleiding deed ze geen buitenlandse stage maar ging ze gewoon helpen in een verzorgingshuis. Ze koos voor een verstandige baan in plaats van een kunstenaarsleven. Pas toen ze zeker wist dat ze er financieel ruim bij zat kocht ze haar eerste huis. De man van haar leven had pas haar ja-woord gekregen toen hij een aantal jaren had bewezen de juiste persoon te zijn.
Elke dag in haar leven moest zo voorspelbaar mogelijk verlopen. Alle mogelijke verrassingen probeerde ze te voorzien en te voorkomen.
En toch stond ze nu gespannen te wachten of er nog een volgende slag zou komen, of zou hij iets anders gaan doen?

Ze had haar hele leven bewezen beheerst te zijn. Ze had vast als kind gehuild maar vanaf haar middelbare school was ze daar me opgehouden. Huilen was een teken van zwakte. Aan emoties had ze een hekel. De enkele keer dat ze, helemaal alleen in hun slaapkamer, de tranen niet kon voorkomen was ze boos op zichzelf. Tranen losten niks op, je kreeg er alleen een loopneus van.
Ze stond dan ook bekend bij haar werknemers als de rust zelve. Menig vriendin kwam bij haar uithuilen omdat ze zo goed kon luisteren en niet werd meegesleept in de emotie.
En toch stroomden bij de tiende slag de tranen over haar wangen.

Ze was haar leven lang al een sterke vrouw. Ze geloofde niet in de superioriteit van de man. Vrouwen waren net zo goed, zo niet beter. Ze had dan ook hard geknokt voor haar managementfunctie. Geen geflirt om hoger op te komen, geen geslijm bij de baas zoals ze sommige vrouwen zag doen. Gewoon hard werken en laten zien uit welk hout je bent gesneden.
En het was niet onopgemerkt gebleven. Binnen drie jaar was ze al die ambitieuze jonge mannetjes voorbij gestevend en had ze een baan in het directieteam aangeboden gekregen.
Vrouwen aan de top!
En toch stond ze hier na 15 slagen hem te smeken haar te sparen, medelijden met haar te hebben.

Ze was lang in haar leven op zoek geweest naar een zachte man. In haar zoektocht in cafťs, verenigingen en op internet was ze veel machoís tegen gekomen. Mannen die niet hielden van die Ďvrouwenfilmsí, die de hele zondag op het voetbalveld ruzie aan het maken waren en profielen schreven als Ďgezocht: lekkere vrouw, zonder bagage, voor vrijblijvend contact. Ik hou van voetbal, F1, hangen in de kroeg met mín maten, en wat zijn die van jou?í
Ze had wat dates gehad met types die wilden bewijzen dat ze haar de baas konden door haar onverwacht te kussen. Daar had ze echter snel korte metten mee gemaakt.
Tenslotte was ze hem tegen gekomen. Naast het Ďman zijní kon hij ook goed luisteren, ging mee naar films die zij leuk vond, dacht bij de seks niet alleen aan zijn jongeheer, kookte voor haar, bracht soms zomaar een cadeautje mee, nam haar zware taken uit de hand.
En toch sloeg die man nu door, eiste dat ze Ďdank u meesterí zei voor de pijn die hij haar aandeed.

Ze was haar leven lang bang geweest voor intimiteit. Ze had het gewoon niet meekregen van haar ouders. Bij hun thuis werd er niet geknuffeld. Haar ouders had ze nog nooit zien zoenen. Over seks werd thuis niet gepraat. Al haar kennis had ze op school opgedaan en via boeken en op internet. Onuitgesproken was haar duidelijk geworden dat seks vies was, een taboe. Je moest het incidenteel doen en er nog minder over praten.
En toch stond ze nu hem te smeken haar te nemen, haar niet langer te plagen door haar borsten te tarten, haar als een hoer te neuken.

Ze had haar hele leven lang haar best gedaan een complete vrouw te zijn.
Waarom werd ze dat pas nu? 

RaadsHeer
Actief lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 mei 2011 - 12:30 pm:       

PsychologieSchrijfster,

Je personage stelt zich de vraag waarom.

"Spiegeloog van de kouwe grond" als ik ben luidt het antwoord volgens mij

DAAROM!


Blijf schrijven

RaadsHeer

 

Robin
Bevlogen lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 45
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 mei 2011 - 12:42 pm:       

Waarom????Schrijfster,

Ik moet hetzelfde antwoord geven als Raadsheer, DAAROM! En ik kan alleen maar bevestigen dat het gewoon zo is omdat ik hetzelfde voel. Niet compleet als vrouw zonder dat.

robin

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 460
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 mei 2011 - 08:58 pm:       

Een kunstwerkDat is het. Een kunstwerk. Punt voor punt, stap voor stap en toch in een hele korte tekst de grote vraag van de BDSM aan de orde stellend. Zodat iedereen die enorme vraag kan begrijpen: waarom laat ik dit in vredesnaam met me doen?
Heel knap Schrijfster.
Natuurlijk geef je geen antwoord. Er is geen antwoord. De antwoorden zijn zo divers als er mensen zijn en ze voldoen ook nog eens niet als antwoord.
Omdat ik het lekker vind. Omdat ik zo graag de controle eens afgeef. Omdat hij me maar hoeft aan te kijken en hij kan alles met me doen. Omdat......
Geen wijs uit te worden.
Dus is het veel beter de vraag te stellen. Heel duidelijk aan te geven wat de vraag is, wat er in meespeelt. Zodat ieder kan ontdekken dat het antwoord niet te vatten is.

Raadsheer zegt: daarom. Nu ben ik het in principe nooit oneens met een Heer als Raadsheer en zeker niet met Dť Heer Raadsheer. Het antwoord 'daarom' voldoet ook voor een vraag als deze. Op de markt zeiden ze vroeger al: 'Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van.'
Maar de filosoof in mij komt dan in opstand. Die vindt die vraag zo mooi. Die vindt die nooit eindigende zoektocht naar het waarom zo mooi. En waarom is dat? Omdat die altijd terugkerende en nooit te beantwoorden vraag iets toevoegt aan het simpele 'daarom'.
Dat iets heet verwondering. En met verwondering komen dingen als tevredenheid en dankbaarheid. En dus zoveel meer diepgang.

En dat heeft Schrijfster ons geleerd. En daarom is het een Kunstwerk.

Schrijfster, je zou nu wel kunnen stoppen. Dit moet je Meesterwerk zijn.
Maar ga toch maar door.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

subjackt
Bevlogen lid
Inlognaam: subjackt

Bericht Nummer: 60
Aangemeld: 07-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 24 mei 2011 - 10:09 pm:       

HerkenningMooi en knap.

Ik herken een hoop in dit verhaal. Ik had het zelf kunnen schrijven. Ik had er ook zelf kunnen staan, in afwachting van die cane, in afwachting van het gevoel eindelijk op mijn plek en eindelijk af te zijn.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: