home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 20 mei 2011 - 07:54 pm:       


Een ongewoon assessment


Hoofdstuk 16 van 'Het feest van Kim', Meisje solliciteert naar een nieuw bijbaantje




Boekonderdeel III: Send in the clowns


Donderdagavond 22.20 uur
Clown 12 is inmiddels op het podium aangekomen en heeft haar buidel leeggehaald. Er blijkt geen enkele rode munt tussen te zitten. Meisje vindt dat knap, maar kan het zich niet zo goed voorstellen. Madelon kennelijk ook niet, want die staat inmiddels zelf met haar hand in de broek van clown 12 te graaien.
“Dat is wel knap van je, clowntje 12”, zegt ze, “helemaal geen rode munten. Maar ik vind eigenlijk dat je ook wel heel erg weinig groene munten hebt. Vijftien maar. Hoe kan dat? Heb je je vanavond een beetje gedrukt soms? Heb je rustig rondgelopen met een blaadje met lege glazen en ben je niet op een verhoging gaan staan?”
Zonder de reactie van het meisje af te wachten richt Madelon zich tot de aanwezige gasten.
“Dit clowntje heeft geen rode munten, dus ik kan haar niet met de cane behandelen. Het spijt me voor jullie. Ik vind wel dat ze zich te weinig heeft ingespannen, en misschien is het een leuk idee haar nu de kans te bieden dat goed te maken. Hebben jullie ideeën?”
Dan ontstaat er een kakofonie van voorstellen die door de zaal geroepen worden. Meisje hoort onder andere: ‘ze mag me wel pijpen’, ‘ik zal haar wel neuken’, ‘laat haar clowntje 7 beffen’ en ‘laat haar een paar keer klaarkomen’. Madelon legt de menigte met een handgebaar het zwijgen op.
“Clowntje 7 beffen vind ik origineel, maar dan gaan we iemand belonen die net straf gekregen heeft, dus dat doen we toch maar niet. Ik denk dat ik kies voor het idee haar een beetje uit te putten door een paar orgasmen.”
Broek 12 wordt losgemaakt van de bretels en de voeten van het clowntje worden wijd uiteen aan het podium vast gemaakt door een paar schroeven in de houten vloer te draaien, dwars door de lange neuzen van haar schoenen. De klemmen gaan op haar tepels en dan knielt Madelon achter haar met een magic wand, die daarna zijn taak op clitoris 12 en omliggend gebied zonder aarzelen uitvoert.
Meisje voorziet dat het opwarmende clowntje er toch niet vanaf zal komen zonder de cane te voelen, want ook zij mag haar handen niet op haar lijf leggen en als ze bij het klaarkomen per ongeluk één van de klemmetjes lostrekt volgt natuurlijk alsnog een rode striem op haar billen.

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Door te kijken naar een meisje dat gedwongen wordt een paar keer klaar te komen gaan Meisje’s gedachten terug naar afgelopen dinsdag.
Toen ze ’s ochtends niet zo heel erg vroeg wakker werd, lag ze heerlijk naakt in Joeri’s armen. Hij was al een poosje wakker, maar had zich niet bewogen en in stilte genoten van haar slapende en geheel ontspannen lichaam tegen het zijne. Ze waren samen gaan douchen en hij had haar van top tot teen met zijn handen ingezeept en geshampood. En zij daarna hem. Het was haar opgevallen hoe fijn het was overal aangeraakt te worden en overal aan te raken zonder dat er naar neuken of klaarkomen toegewerkt werd. Voelen hoe zijn handen haar geslacht wasten, wat wel een heerlijke erotische prikkeling opleverde, een gevoel van genot, maar zonder de drang naar iets heftigers. En net zo: voelen hoe zijn pik onder haar handen wel reageerde en iets van zijn slapte verloor, maar zeker niet op weg was naar echte hardheid. Het was in één woord: heerlijk.
Toen ze in hun badjassen de kamer weer inkwamen stalde Zita net een heerlijk ontbijt uit op de salontafel bij het bankstel. Alles wat Meisje ’s ochtends graag eet was er: croissantje, vers fruit, yoghurt. Toen ze daar uitgebreid van genoten hadden zei Joeri dat ze gingen trimmen.
“Sporten is goed voor je”, zei hij, “ik ga er voor zorgen dat het een vast onderdeel van je dagelijkse bezigheden wordt.”
Hij had een sportbeha voor haar en een wat grotere en strakkere slip dan ze normaal droeg. En verder een T-shirt, sportbroekje, goede loopschoenen en lage sokjes.
Ze waren twee heerlijke uren de tuin van het huis en het achterliggende park in geweest. Joeri had Meisje allerlei oefeningen laten doen die hij eerst zelf voordeed. Dat was gevolgd door een stuk hardlopen. En tussendoor hadden ze heerlijk gestoeid.
Toen ze terugliepen naar de Van Meteren villa was Meisje van top tot teen bezweet, en waren haar kleren en haar armen en benen voorzien van een flink aantal grasvlekken. Ze liep te hijgen als een renpaard na een gewonnen race.
Joeri had door het stoeien dezelfde grasvlekken opgelopen, maar was nauwelijks bezweet. Hij had een veel betere conditie dan Meisje en wat ze die ochtend gedaan hadden was voor hem nauwelijks een inspanning.
Meisje keek uit naar een herhaling van de douchebeleving van die ochtend en ging er stilletjes van uit dat het deze keer wel op wat meer zou uitdraaien dan elkaar zorgvuldig wassen.

Toen ze bij de deur van hun kamer aankwamen en Meisje de deur wilde openen, hield Joeri haar plotseling tegen.
“Ik wil dat je de mensen die binnen zitten gehoorzaamt zoals je mij tot nu toe hebt gehoorzaamd.”
Voordat Meisje ook maar genoeg adem kon halen om iets te gaan zeggen opende Joeri daarna de deur en duwde haar met een stevige zet tussen haar schouderbladen voor zich uit naar binnen.
De salontafel was weg. Recht voor haar zat een vrouw van ongeveer veertig jaar. Een schok van herkenning schoot door Meisje heen: de vrouw van het ‘poesjesverhaal’. Links in een stoel zat een man van een jaar of vijftig. Rechts op de bank zaten chauffeuse Claudia en een man die Meisje iets ouder leek dan Joeri. Tussen hen in, op de plek waar de salontafel gestaan had, stond nu een sybian, met daarop een lange en dikke kunstlul.
Meisje had overigens maar een fractie van een seconde om dit allemaal tot zich te laten doordringen, want terwijl ze nog niet eens tot stilstand was gekomen na de duw van Joeri, richtte de poesjesdame zich al tot haar.
“Schuif de stof tussen je benen opzij en laat je kut over die kunstpik glijden tot hij helemaal in je zit.”
Meisje wilde nadenken over wat hier aan de hand was en of ze hier wel in wilde meegaan, maar merkte tegelijkertijd dat ze al bezig was haar schaamlippen voor iedereen zichtbaar te maken en over de sybian te knielen, als een soort robot of zombie. Ze voelde zich als verdoofd, bracht haar kutopening boven de dildo en liet zich er zachtjes overheen glijden. Gelukkig toonde haar kutje het normale gedrag voor dit soort situaties en was er dus al voldoende vocht om het ding ondanks zijn omvang en lengte redelijk soepel naar binnen te laten glijden.
Toen de namaak pik helemaal in haar zat, zette de vrouw het apparaat heel zachtjes aan.
“Nu je T-shirt en beha uit. Claudia, verwijder jij alsjeblieft even de broekjes.”
Claudia knielde naast Meisje en wist met behulp van een schaar in een oogwenk de textiel te verwijderen. Daarna gaf ze Meisje tot haar verbazing heel rustig een heerlijke kus op haar wang en fluisterde in haar oor: “Fijn je weer te zien”.
Ook al stond de Sybian in een lage stand, het greep Meisje behoorlijk aan en ze moest moeite doen om zich te concentreren op wat haar daarna verteld werd.
“Lieve Meisje”, zei de poesjestrainster, “mijn naam is Madelon, ik ben getrouwd met Theo, hier rechts van mij, links voor jou. En dat is inderdaad dezelfde Theo die je al eens aan de telefoon had toen je met ontblote billen in Kaspers kantoor stond.
Op de bank zie je Claudia, die je al kent, met haar partner Frank. Wij vormen met elkaar de directie van VBL, de organisator van de vrijgezellenfuif van Kim zoals je weet, en de club waar Joeri in zijn vrije tijd zijn hobby’s te gelde maakt.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe meiden die bereid en in staat zijn om samen met anderen onze producties, feesten of performances – kies maar hoe je het wilt noemen – tot een succes te maken. Uit wat we van jou gezien hebben, Claudia life en de anderen op een monitor, denken we dat je daartoe in staat bent. De manier waarop je zojuist reageerde toen Joeri je naar binnen duwde, versterkt dat idee bij mij. Je hebt haar toch pas bij de deur gezegd wat wij met elkaar hadden afgesproken, Joeri?”
“Uiteraard, Madelon”, zei Joeri.
“Ik wil nu van je weten of je er in principe voor voelt om voor ons te gaan werken. Als je ‘ja’ zegt doe ik nog wat tests met je, daarna gaan Frank, Theo en ik weg en zal Claudia alle details met je bespreken. Pas daarna besluit je definitief.
Voordat je wat zegt, wil ik je alvast meegeven dat wij erop rekenen dat je, tot je studie is afgerond, twee keer per maand in het weekend beschikbaar bent – wij zorgen voor het vervoer – dat je daarna bij Joeri gaat wonen en vanaf dat moment ook nog gemiddeld vier avonden in de maand voor ons werkt. We betalen uitstekend, maar dat legt Claudia verder uit, en als je goed presteert willen we je als bonus helpen met situaties waarin je de kennis en contacten die we in ons andere bedrijf hebben, goed kunt gebruiken. In jouw geval denk ik dan aan het openstellen van ons netwerk, administratieve ondersteuning en juridisch advies ten dienste van het opzetten van jouw eigen project voor kinderen met obesitas. Want dat is, als ik me goed heb laten voorlichten, één van je toekomstdromen.
Nou Meisje, wat zal het zijn? Ben je in principe bereid? En onthoud daarbij, als je nu ‘ja’ zegt, kun je dat altijd nog in een ‘nee’ veranderen als je er met Claudia niet uitkomt straks.”

Meisje staat perplex. Nou ja ze zit perplex. Op de sybian. En ze is eigenlijk al perplex vanaf het moment dat Joeri haar tegenhield toen ze de deur van hun kamer wilde openmaken. De trillingen in haar onderlijf maken het haar heel moeilijk helder te denken, dus ze weet eigenlijk niet eens zeker of ze haar reactie wel meent. Maar omdat ze er straks nog onderuit kan:
“Uhh, nou, ehh, ja, ik geloof dat ik dat misschien wel wil, mevrouw.”
“Zeg maar gewoon ‘Madelon’, Meisje. Als er klanten of gasten bij zijn graag ‘mevrouw’, maar met VBL-ers onder elkaar gewoon ‘Madelon’. Fijn dat je in principe bereid bent bij ons te komen werken.
Dan wil ik nu nog even wat testjes met je doen. Het is toch anders om iets aan den lijve – het jouwe dus –”, lacht ze, “te ondervinden dan het op een monitor te zien. Pak je enkels vast met je handen.”
Meisje doet het en Madelon komt naar haar toe, nadat ze de sybian een standje hoger gezet heeft. Ze sluit het risico uit dat Meisje haar enkels weer zal loslaten door haar polsen aan haar enkels vast te binden.
“Niet ineens zomaar klaarkomen, hoor Meisje, dat mag pas als ik het zeg”, zegt Madelon terwijl ze met de touwen bezig is.
Dan komt Madelon voor Meisje op haar knieën zitten, Claudia achter haar en de heren elk aan een zijkant. Claudia grijpt in Meisje’s lange haren en trekt haar hoofd wat achterover. Madelon kijkt haar strak in haar ogen.
“Ik wil dat je geen of zo min mogelijk geluid maakt en dat je me aankijkt, wat er ook gebeurt. Je doet je ogen niet dicht en je draait ze niet van me weg. Begrepen?”
“Ja, Madelon”, zegt Meisje.
Madelon zet de sybian nog een standje hoger. De trillingen in Meisje’s onderlichaam worden nu behoorlijk intensief. Ze zou er op kunnen klaarkomen, maar op dit niveau is dat nog niet onvermijdelijk.
De heren beginnen haar te strelen. Allebei brengen ze één hand op haar rug en hun andere hand pakt een borst. Aan de rugzijde blijft het bij zachte strelingen, maar aan borstzijde is al snel sprake van kneden, knijpen en trekken. En vooral van knijpen in en tegelijkertijd draaien aan haar tepels.
Meisje moet moeite doen om geen geluid te maken en eigenlijk is het nog moeilijker haar ogen open en op Madelon gericht te houden. Die probeert Meisje af te leiden door haar een tik op haar wang te geven, gevolgd door een tik op haar andere wang. En zo verder. In een rustig tempo krijgt Meisje nu tikken op haar beide wangen. Steeds met iets meer kracht, zodat het na een poosje ook echt pijn gaat doen en haar wangen gloeien. Toch stopt Madelon niet, zelfs niet om de sybian nog een standje hoger te zetten. Dat doet Claudia nu plotseling. Meisje voelt dat ze op deze stand nog een tijdje tegen een orgasme kan vechten, maar in een bij voorbaat verloren strijd.

Het valt Meisje best zwaar. Ze was al moe van het trimmen en het kwam zo onverwacht. Aan de andere kant voelt ze ook in haar lijf en in haar hoofd dat ze deze vorm van onderdanigheid heerlijk vindt. En toch, ondanks het gevoel dat het fijn is, begint ze zich door de klappen in haar gezicht en de intense blik waarmee Madelon haar strak in haar ogen blijft kijken, zo klein te voelen, dat ze begint te huilen. In stilte, want ze mag geen geluid maken, maar de tranen biggelen over haar wangen.
Dan doet Madelon een stap opzij en komt Theo voor Meisje staan. Meisje probeert, door haar hoofd wat te draaien naar Madelon te blijven kijken, maar Claudia houdt haar hoofd recht, wat Meisje dwingt haar ogen zo ver mogelijk in de richting van Madelon te draaien. Theo haalt zijn lul tevoorschijn en legt die tegen Meisje’s lippen. Ze is inmiddels zo onderdanig en klein, dat haar lippen zelfs niet de kleinste poging ondernemen hem tegen te houden. Ze openen zich juist als vanzelf om hem toe te laten en genot te schenken.
Hij wordt hard in Meisje’s mond en begint neukbewegingen in de richting van haar keel te maken. Meisje moet zorgen dat ze die bewegingen verwerkt zonder geluid te maken en te kokhalzen, of erger. Tegelijkertijd moet ze zich concentreren op niet klaarkomen en op naar Madelon blijven kijken. Het wordt haar bijna te veel.

Het lijkt erop dat Madelon niet wil accepteren dat Meisje zich nog steeds aan haar opdrachten weet te houden. Ze schakelt de sybian in één keer een paar standen hoger, waarmee het maximum bereikt wordt.
En dan wordt het Meisje wel te veel. Ze kan het klaarkomen niet meer tegenhouden en moet, om voldoende zuurstof te kunnen happen de harde lul uit haar mond zien kwijt te raken. Ze draait haar hoofd met kracht weg uit de greep van Claudia en stopt dus ook met Madelon aankijken. In een flits realiseert ze zich dat dit haar waarschijnlijk op een krachtige en pijnlijke correctie zal komen te staan, maar daarna verliest ze zichzelf in de heftigheid van het orgasme.
De verwachte correctie blijft uit, maar de sybian gaat op vol vermogen door. Meisje voelt hoe een tweede orgasme zich opbouwt, terwijl het eerste nog niet is uitgewoed, zelfs nog bijna op het hoogste punt hangt. Ze kan wat ze voelt niet precies duiden, maar het gevoel van heel langzaam tot rust komen na heftig klaarkomen en het heftige spanningsgevoel van bijna een diep orgasme krijgen, zitten op één of andere manier gecombineerd in haar lichaam. Sterker nog, ze botsen frontaal op elkaar. Meisje kan zich ook absoluut niet meer aan de stilte-eis houden. Ze produceert diepe dierlijke keelgeluiden als het tweede orgasme in al z’n heftigheid door haar lijf heen schiet.
Ze kan zichzelf niet meer overeind houden, maar gelukkig laat Claudia haar tegen zich aanleunen, zodat ze niet valt terwijl haar enkels en polsen nog aan elkaar vastzitten. De sybian wordt uitgezet, de touwen worden verwijderd en Claudia laat Meisje’s slappe lichaam langzaam op het kleed zakken, waar ze rustig kan bijkomen. Heel ver weg hoort Meisje de stem van Madelon.
“Het is altijd fijn als je meisjes ontdekt die van binnenuit onderdanig zijn. Ze lijkt erg op jou, Claudia. Wij gaan nu, regel jij de zaken verder met haar, ze lijkt me een prima aanwinst voor ons bedrijf.”
En nog verder weg hoort ze Joeri.
“Ik ben ook een paar uurtjes weg, Claudia, jullie komen er vast samen uit. Als ik terug ben kijken we wel of ik me ook in jullie afspraken kan vinden. Oké?”
Claudia reageert met een kort ‘prima’, maar Meisje hoort dat al niet meer. Ze is in slaap gevallen, maar merkt dat zelf natuurlijk pas als ze weer wakker wordt.

Ze ligt nog steeds op het kleed, maar er ligt een dekbed over haar heen gedrapeerd en een kussen onder haar hoofd. De sybian is weg, maar de salontafel staat nog niet op z’n plek, omdat Meisje in de weg lag. Claudia zit op de bank naar haar te kijken, over de rand van een tijdschrift, maar knielt direct naast haar neer als ze ziet dat Meisje haar ogen weer open heeft. Ze streelt Meisje over haar hoofd en door haar haren.
“Ben ik in slaap gevallen?”, vraagt Meisje op ongelovige toon.
“Anderhalf uur maar”, lacht Claudia, “maar dat geeft niets hoor, we hebben alle tijd. Word eerst maar rustig wakker en ga dan lekker douchen, dan gaan we daarna wel met het contract aan de slag.”
Meisje voelt zich langzaamaan weer mens worden. Haar hersens komen weer op gang en daardoor komt ook de vraag weer naar boven die haar gelijk overviel toen Madelon over werken bij VBL was begonnen. Ze bedenkt dat het waarschijnlijk prettiger is die aan Claudia te stellen nu ze in een intieme sfeer bij elkaar zijn, dan als ze straks rechtop in een meer zakelijke setting allerlei puntjes langs moeten.
“Moet ik me door mannen die op zo’n feest komen laten neuken als ik bij jullie kom werken?”, vraagt Meisje met een wat bedeesde stem.

Claudia kijkt haar even zwijgend aan, Gaat dan wat anders op de grond zitten en trekt Meisje iets omhoog tegen zich aan, waardoor het dekbed iets van haar afglijdt. Ze geeft haar een zachte, maar vrij lange kus op haar voorhoofd en streelt haar dan weer met haar vrije arm, nu ook over haar gezicht en heel zachte over haar borsten. Meisje voelt rust haar lichaam instromen. Dan begint Claudia aan een uitgebreid antwoord, dat niet in snelle zinnen, maar enigszins aarzelend, de juiste woorden zoekend uit haar mond komt.
“Of je dat wilt is inderdaad één van de vragen die ik je straks ga stellen. En als je daar ‘ja’ op zou zeggen ga ik nog vragen of je dat alleen wilt toestaan als je lichaam vrij is of ook als je vastgezet bent met touw of op een andere manier. En ik vraag nog apart of het ook mag als je geblinddoekt bent, zodat je misschien niet eens zult weten wie in je binnengedrongen is. En ik ga ook nog vragen of je alleen je kutje beschikbaar stelt of ook je kontje.
Maar als je het niet wilt, gebeurt het niet. Punt uit. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat het gebeurt, je bent nooit alleen, je grenzen worden altijd bewaakt en klanten die zich niet aan die grenzen houden worden onmiddellijk verwijderd en op een zwarte lijst gezet. Geen discussie over mogelijk.
Zo werkt dat bij ons. Dingen die je echt niet wilt hoef je ook niet te doen. Je moet je natuurlijk wel realiseren dat je minder goed inzetbaar bent en dus ook minder verdient als je veel dingen niet wilt doen. Een heel enkele keer leidt het er weleens toe dat we tijdens het contractgesprek alsnog afzien van de samenwerking met een meisje dat in eerste instantie veelbelovend leek.
Maar waarom vraag je dit? Zou je het willen, Meisje? Of is het een moeilijk punt voor je? Of wil jij het wel, maar ben je bang dat Joeri het niet goed zal vinden?”
Claudia sluit haar antwoord af door opnieuw Meisje’s voorhoofd te kussen.
Dan legt Meisje uit dat ze zich tot zondag, toen ze Joeri voor het eerst ontmoette, eigenlijk vrij makkelijk overgaf aan een neukpartij als ze met een jongen was gaan spelen. Niet dat ze gelijk na het kennismaken met een jongen het bed indook. Dat zeker niet, maar als ze eenmaal voorzichtig begon met een D/s-spel met een jongen, had ze, als dat spel prettig verliep, over het algemeen ook genoeg vertrouwen om hem in haar lichaam toe te laten. En als het spel niet prettig verliep, had ze hem al lang voordat neuken überhaupt aan de orde kwam zijn kleren weer in en haar deur weer uit gewerkt.
“Maar vanaf het moment dat de vonk met Joeri oversprong wil ik alleen nog maar hem. En vooral geen andere mannen meer aan m’n lijf”, zegt ze zachtjes, terwijl ze zich nog wat dichter tegen Claudia aan nestelt. Het staat me ineens tegen en als ik er alleen al aan denk dat Joeri een andere vrouw aanraakt, voel ik al boosheid. Laat staan wat er gebeurt als hij dat echt doet en zelfs veel verder gaat dan aanraken.”
Na een korte stilte vervolgt ze resoluut en met een hoger volume:
“Ik wil zelf geen anderen meer en ik wil hem ook niet met anderen delen!”
Claudia schiet in de lach en voelt gelijk hoe Meisje’s lichaam verstrakt.
“Sorry, Meisje, ik lach je echt niet uit, maar ik herken het zo goed. Het is alsof je mijn gevoelens van een jaar geleden verwoordt. Ik had genoeg aan Frank en wilde absoluut niet dat hij aan andere vrouwen zat. En als je diep in mijn hart kijkt is dat nog steeds zo. Maar ik ben er inmiddels ook achter dat dit voor hem, en dus waarschijnlijk voor wel meer dominante mannen van hetzelfde type, belangrijke punten zijn. Dan bedoel ik dus het type dat mijn verlangen om onderdanig en klein te zijn en vernederd te worden, heel sterk kan exploreren en intens kan bevredigen, maar wel met respect voor mij. Het type waar ik op val dus.
Zij dwingen ons onze grenzeloze gehoorzaamheid aan onze Meester aan andere aanwezigen te tonen, door ons in handen te geven van andere mannen, waaraan wij ons dan in al onze nederigheid volledig en gedwee overgeven. En verder maken ze ons klein door te laten zien dat zij hun genot ook van anderen kunnen krijgen. Dat wij inwisselbaar zijn en dat we dus heel goed ons best moeten blijven doen om hun interesse vast te houden en hun voorkeurssub te blijven.
Voor hen gelden die situaties als het toppunt van hun macht over ons subjes. Zo kunnen ze laten zien dat zij alles bepalen en zich daarbij niet laten leiden of storen door onze gevoelens. Zo bewijzen ze dat zij vrij over ons lichaam en eigenlijk ook over onze geest kunnen beschikken, zelfs over de intiemste plekjes.
Maar als ik eerlijk ben is dat precies wat ik van een Meester verlang. Ik ben het geneukt worden door andere mannen en het toekijken hoe Frank met andere vrouwen speelt dan ook steeds meer als de consequentie van mijn eigen verlangens gaan zien. Hoewel ik soms ook de gedachte niet kan onderdrukken dat dit een hele rare manier van denken is. Eigenlijk ben ik er zelf dus ook niet uit en worstel ik er ook nog steeds mee.”
“Maar je doet het wel. Dat heb ik zelf gezien zaterdagmiddag”, zegt Meisje.
“Ja, ik doe het wel. En het kost me tegenwoordig ook niet meer zoveel moeite. Als ik eerlijk ben moet ik toegeven dat het soms ook ineens gewoon heel lekker kan zijn. Maar zeg dat maar niet tegen Frank.
Ik had wel het geluk dat Frank ervoor heeft gezorgd dat mijn eerste keer best prettig was. (lees de details in het boek 'Uitzending naar het buitenland'). Theo was de andere man en door wat er die dag al tussen hem en mij was voorgevallen, verlangde ik zelf ook wel naar hem. En diezelfde dag, kort na mijn samengaan met Theo, was ik erbij toen Frank uitgebreid met Anneke speelde. Maar Anneke is een superlieve schat, al zul jij dat zaterdag anders ervaren hebben, en dat maakte het een stuk makkelijker.”
“Wat lief van je om me dat allemaal te vertellen”, zegt Meisje, “als Joeri dan per se met een andere vrouw moet neuken, zou ik willen dat jij het bent. Zullen we dat afspreken?”
Claudia glimlacht en kust Meisje opnieuw, maar nu vol op haar lippen en met een tong die nieuwsgierig is om kennis te maken met een andere tong. Nadat de tongen weer afscheid van elkaar genomen hebben, zegt ze
“Dat zou ik best willen doen, Meisje, maar dat bepalen onze Meesters, wij niet. Dat weet je trouwens zelf ook wel. Maar misschien kan ik wat invloed proberen uit te oefenen.”
En in de lach schietend:
“Joeri is natuurlijk ook één van de werknemers in het bedrijf waar ik in de directie zit.
Maar laat ik mijn serieuze verhaal van net nog even afronden. Wat ik intussen wel heel zeker weet is dat de band die je met je partner hebt buiten de D/s spelsituaties cruciaal is. Die vormt de basis voor het D/s spel dat je met elkaar speelt. Als die band sterk genoeg is en je heel eerlijk en open tot in alle details over werkelijk alles met elkaar kunt praten, hoef je niet bang te zijn dat je relatie aan de seks met anderen kapot gaat.”
“Dank je wel Claudia”, zegt Meisje, “je neemt mijn gevoelens er niet zomaar mee weg, en daar schaam ik me ook niet voor, want je hebt ze zelf dus ook nog steeds, maar ik ga wel goed nadenken over wat je hebt gezegd.”
Nu neemt Meisje het initiatief tot een diepe kus. Na afloop daarvan zegt Claudia:
“Graag gedaan, meid, maar nu als een speer onder de douche en dan aan het werk met dat contract, anders zitten we hier straks nog steeds als Joeri terugkomt en dat lijkt me riskant voor je billen. En voor de mijne, als Frank hoort dat ik mijn tijd niet efficiënt gebruikt heb.”

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Clowntje 12 komt met een luide schreeuw voor de derde keer klaar. De eerste keer bleef ze keurig rechtop staan. Bij de tweede keer ook, maar het was duidelijk te zien dat haar dat veel moeite kostte. Ze moest regelmatig haar houding corrigeren om niet om te vallen. Madelon had voor de zekerheid na het eerste orgasme al twee heren uit het publiek op het podium uitgenodigd. Zij stonden elk aan een kant van de clown om haar op te vangen als dat nodig zou blijken. En dat is deze derde keer het geval. Ze zakt in elkaar alsof in één klap al haar botten uit haar lichaam verdwenen zijn. En tot overmaat van ramp trekt ze in die beweging ook haar polsen los van haar tepels. De mannen vangen haar keurig op en Madelon bevrijdt haar voeten snel uit de aan het podium vastgeschroefde schoenen.
Meisje vraagt zich af of het wel verantwoord is om dit clowntje ook nog lastig te vallen met een cane, maar Madelon kent geen genade. Op haar aanwijzingen draaien de mannen het meisje om, klemmen haar polsen weer aan haar tepels vast en ondersteunen haar bij het voorover buigen. Madelon haalt twee keer uit, maar iedereen kan aan de resultaten op de clownsbillen duidelijk zien dat ze op minder dan halve kracht sloeg, vergeleken met clown 7. Ook daarna toont Madelon enige compassie. Nadat de klemmen van haar tepels naar haar schaamlippen zijn gebracht begeleiden haar twee mannelijke steunpilaren clown 12 de zaal uit, naar de kleedkamer. Haar bijdrage aan deze avond zit erop.

© SubAdoration, 05-2011

Klik hier voor de flaptekst.

Lees verder in hoofdstuk 17: Aan zijn eisen voldoen - Claudia steunt Meisje bij het nemen van een hindernis




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: