home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 13 mei 2011 - 07:25 pm:       


Een clowneske dansavond


Hoofdstuk 15 van 'Het feest van Kim', Meisje start in een nieuwe bijbaan en denkt terug aan de bruiloft




Boekonderdeel III: Send in the clowns


Donderdagavond 22.00 uur
“Nummer 7”, klinkt de stem van Madelon door de luidsprekers, “kom maar snel hiernaartoe, clowntje nummer 7.”
Meisje ziet hoe één van de andere meisjes, met een grote 7 op haar broek, van haar verhoging afstapt en naar het podium toeloopt. De mensen om haar heen, een zaal vol mannen in smoking en vrouwen in avondjurk, applaudisseren enthousiast, fluiten en roepen dingen die Meisje niet goed kan verstaan.
Ze staat zelf ook op zo’n verhoging, twee treden hoog. Zij is nummer 11 en ook een clowntje, tenminste daar heeft het beeld dat ze in een spiegel op een pilaar vlakbij zich ziet, erg veel van weg. Maar ze ziet geen clown die je naar een kinderfeestje zou sturen.
Als je van bovenaf begint klopt het eerst heel aardig: een fel oranje pruik met daarop een te klein en scheefstaand bolhoedje, een wit geschminkt gezicht met zwarte treurig omrande ogen, een rode punt aan haar neus en heel breed glimlachende rode lippen. Onder haar kin een veel te grote vlinderdas, wit met rode stippen.
Begin je van onderaf dan lijkt alles ook volgens het boekje: platte schoenen met lange neuzen, rood-wit gestreepte kniekousen en daarboven een veel te wijde broek, die nauwelijks haar lichaam raakt en alleen op z’n plaats blijft hangen door een set brede bretels.
En op die hoogte wordt het verschil met de clown van een kinderfeestje duidelijk. Om te beginnen zitten de bretels achterstevoren. Aan de voorkant loopt midden over haar bovenlichaam één band, die zich vlak onder haar kin in tweeën splitst, waarna twee banden over haar schouders en haar rug naar twee grote knopen op haar broekband lopen. Maar wat belangrijker is, die ene band aan de voorkant loopt tussen haar onbedekte borsten door. Haar bovenlichaam is naakt.
En welke clown draagt polsboeien met daaraan korte kettinkjes met een klemmetje? Op dit moment heeft Meisje haar armen losjes langs haar lijf hangen, maar tijdens het serveren van de drankjes zitten die klemmetjes op haar tepels, wat lopen met een dienblaadje met een paar gevulde glazen tot een hachelijke onderneming maakt.
En dat serveren van drankjes was haar taak geweest, deze met erotische acts verluchtigde dansavond voor de leden van één of andere vereniging voor mensen met een stevige bankrekening. Meisje deed dat werk samen met zo’n twintig andere meisjes, identiek geschminkt en identiek (gedeeltelijk) gekleed. Het was haar eerste avond in dienst van VBL.

De werkinstructies die Meisje op papier gekregen had bij binnenkomst in het gebouw, waren helder en zakelijk, maar hadden bij bestudering wel haar wangen rood gekleurd:
  • Je wordt vanavond door VBL gekleed en geschminkt als clown; alle eigen kleding blijft in de kleedkamer;
  • zodra het voorgaande bij alle serveersters gebeurd is, worden de klemmen aan je polsboeien op je tepels vastgezet en krijg je een klein dienblad aangereikt;
  • de clowns betreden de nog lege feestzaal en gaan ieder op een verhoging staan; niet meer dan één clown op een verhoging;
  • de gasten betreden de feestzaal en worden welkom geheten, waarna de band begint te spelen en het dansen kan beginnen;
  • als een gast je wenkt, stap je van je verhoging af en ga je naar haar/hem toe; je neemt de bestelling op, haalt die op bij de bar, en brengt het bestelde bij de gasten;
  • de gast stopt na ontvangst van de bestelling een groene munt in de daarvoor bedoelde buidel in je broek, waarna je op de dichtstbijzijnde niet bezette verhoging gaat staan;
  • als je knoeit met een drankje stopt de klant geen groene, maar een rode munt in de buidel in je broek;
  • als je per ongeluk een klem van één van je tepels trekt, vraag je de dichtstbijzijnde gast die klem terug te plaatsen, een groene munt uit je fooienbuidel te pakken en er een rode voor terug te stoppen;
  • het is te allen tijde verboden je handen op je lichaam te laten rusten;
  • als een act aangekondigd wordt, handel je de bestelling waarmee je bezig bent af en je vraagt de betreffende gast de klemmen van je tepels te halen; daarna ga je op de dichtstbijzijnde niet bezette verhoging staan;
  • als een act is afgelopen vraag je aan de eerste klant die je wenkt, de klemmen weer op je tepels te plaatsen; in dit geval hoeven daarvoor geen munten verwisseld te worden;
  • na afloop van de laatste performance, waarbij de rode munten ingeleverd kunnen worden, verlaat je op aangeven van Madelon, en niet eerder, samen met de andere serveersters als eerste de zaal en begeef je je naar de kleedkamer;
  • daar kun je de verzamelde groene munten inwisselen voor echt geld: één euro per groene munt.

Pas bij het verkleden had Meisje ontdekt dat de buidel voor de munten aan de binnenkant in haar broek was genaaid, in het kruis, zodanig dat het onmogelijk was er een munt in te doen of uit te halen zonder met je hand tegen haar geslacht te komen. Ook toen pas merkte ze dat VBL die avond geen slipjes verstrekte. En haar eigen slip moest volgens de regels in de kleedkamer achterblijven.
Ze had nog nooit in één avond zoveel verschillende handen tegen haar geslacht gevoeld en er waren ook maar een paar gasten geweest die serieus geprobeerd hadden haar schaamlippen mis te houden, maar ook die hadden die poging al snel gestaakt. De meesten bevoelden haar zelfs heel bewust. Eén gast had zelfs twee keer zijn vingers in haar kutje laten glijden, maar wel laten zien dat hij een twintig euro biljet in zijn hand had, voordat hij die in haar broek liet afdalen.
“Zo’n buidel in je broek is helemaal niet nodig”, had hij gezegd, “je hebt van jezelf al zo’n leuk fooienbuideltje.”
Meisje hoopte maar dat hij echte twintig euro biljetten had achtergelaten en die niet vingervlug had verwisseld voor waardeloos papier voordat hij bij haar binnendrong. Gezien het verloop van de avond zou ze die biljetten in ieder geval na thuiskomst een poosje te drogen moeten hangen.

Op dit moment is de slotact begonnen. Vijf van de twintig serveersters, één voor één geselecteerd door lootjes te trekken uit een vaas, zullen publiekelijk gestraft worden voor de fouten die ze deze avond gemaakt hebben. De net opgeroepen clown nummer 7 is als eerste aan de beurt. Als ze op het podium is aangekomen, moet ze alle munten uit haar broek halen, de groene weer terugstoppen en de rode tellen. Daarna bevestigt Madelon de klemmen weer op haar tepels en moet het meisje voorover buigen en haar benen licht spreiden. Madelon maakt dan de bretels op haar rug los van de broek, die daardoor gelijk op de grond valt. Vervolgens krijgt de clown voor elke rode munt een slag met een cane van een heel gemene soort. Bijna direct na de slag wordt namelijk een fel rode streep zichtbaar. Dat is voor iedereen in de zaal goed te volgen, want er staan overal televisieschermen opgesteld waarop alle acts en performances van die avond gedetailleerd in beeld gebracht worden. In dit geval zijn het gezicht van de clown en het toedienen van de slagen op haar billen in één beeld naast elkaar te zien.
De regel dat het meisje haar handen niet tegen haar lijf mag houden is nog steeds van kracht. En ook het lostrekken van een tepelklem levert nog steeds een rode munt op. Het aantal slagen met de cane kan dus gaandeweg het toedienen van de straf nog verhoogd worden. Het risico daarop is zelfs groot, want het valt niet mee de door Madelon toegediende slagen te incasseren zonder in een reflex te bewegen. En het is nog moeilijker je handen in zo’n geval precies met je borsten mee te laten bewegen. Wat wel een beetje helpt is dat het meisje zicht heeft op één van de televisieschermen en de slag dus kan zien aankomen.

Meisje hoopt van harte dat haar nummer niet uit de vaas zal komen. Ze heeft op zich niets tegen dit soort spelletjes, ze doet er normaal gesproken zelfs graag aan mee, en ook heeft ze door heel erg haar best te doen ‘maar’ zes rode munten verzameld, maar de cane is op z’n zachtst gezegd niet haar favoriet en ze is gewoon erg moe na alle onverwachte gebeurtenissen sinds afgelopen zaterdag.
Ze wil graag naar huis, nou ja, naar het appartement van Joeri. Hij heeft haar een weekend samen beloofd, zonder bijzondere gebeurtenissen. Niet per se zonder seks, maar wel zonder slaag, zonder pijnlijke attributen, zonder vernederende opdrachten. Anders gezegd: zonder D/s activiteiten.
Waar ze tot op heden juist in de weekenden op zoek ging naar vertier, liefst gecombineerd met wat bdsm-achtige facetten, heeft Meisje nu echt zin in zo’n rustig weekend samen.
Morgen gaan ze met Joeri’s auto naar Oostende, maar niet naar haar huis. Meisje heeft er nog helemaal geen behoefte aan Joeri aan haar ouders voor te stellen. Ze gaan tot zondagavond lekker in een hotel. Daar kunnen ze heerlijk samen zijn, zich lekker laten verwennen, en verder niets doen of misschien een lekkere strandwandeling maken. Maar Meisje wil ook serieus met Joeri praten over hoe nu verder. Ze is echt verliefd en ziet ook verliefdheid in Joeri’s ogen en in zijn gedrag, maar aan de andere kant is er toch ook een klein duiveltje in haar hoofd dat waarschuwt: ‘Hij heeft je lekker een weekje voor zijn eigen plezier gebruikt. Als het gewone leven weer begint, is het sprookje voorbij.’ En maandag begint dat gewone leven weer. Joeri naar zijn werk in Eindhoven en Meisje naar haar stage in Brugge.

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Maar vermoeidheid en een klein storend duiveltje hebben haar er niet van weerhouden voluit te genieten van haar verblijf in Nederland, en op een paar kleine dingen na had ze niet graag iets van de gebeurtenissen van de afgelopen week willen missen. Toen ze afgelopen zaterdag van huis ging, leek de hele week om de trouwdag van Kim en Richard te zullen draaien, maar achteraf gezien was dat voor Meisje eigenlijk de minst intensieve dag en had ze de rest van de week het gevoel dat zij het middelpunt was van allerlei onverwachte gebeurtenissen.
De trouwdag was wel erg leuk geweest trouwens. ’s Ochtends samen met Kim onder handen genomen worden door een kapper en een visagist. Daarna haar lichaam hullen in de prachtige creatie van Rutger en Frans. Natuurlijk was de jurk van Kim nog mooier, maar Meisje had toch ook veel complimenten gekregen en waarderende blikken op zich gericht gezien.
Ze had met Kim samen besloten om toch maar niet de ringetjes van Rutger en Frans om hun tepels te doen. Om de hele dag op die manier opgewondenheid uit te stralen leek hen toch wat te ver gaan. Maar Meisje had zowel bij Kim als bij zichzelf zo nu en dan de tepels duidelijk tegen de binnenkant van de stof zien duwen. En ze had ook gemerkt dat dit diverse anderen niet ontgaan was. Vaak werden juist op zo’n moment weer complimenten over de jurken gemaakt.
De dag was verder zeer stijlvol, maar toch ook gezellig feestelijk verlopen. Iedereen was in een opperbeste stemming en Meisje en Joeri hadden allebei, als eerste getuige van bruid en bruidegom, hun mooiste handtekening ooit gezet.
Pas toen de dag ten einde liep gebeurde er iets bijzonders.

De meeste gasten hebben afscheid genomen en zijn vertrokken als Kim Meisje even apart neemt.
“Meisje, ik ben zo zenuwachtig, mijn huwelijksnacht gaat bijna beginnen.”
Meisje weet niet wat ze hoort. Kim is zwanger, dan heeft ze toch tenminste al één keer met Richard geneukt. En daar is het volgens haar eigen verhaal echt niet bij gebleven. Waar is ze dan bang voor?
Kennelijk is haar verbazing van haar gezicht af te lezen, want Kim reageert gelijk.
“Dat moet ik natuurlijk uitleggen. Jij hebt, of had, angst om een jongen in je kontje toe te laten. Dat heb ik ook. Sterker nog, het geeft me nog steeds een misselijk gevoel als ik eraan denk. Ik heb het ook nog nooit toegelaten. Dank zij jouw optreden is het er toen in het hotel gelukkig ook niet van gekomen. Richard wil het natuurlijk wel. Hij vindt zelfs dat hij daar altijd vrijelijk toegang moet hebben. Ik heb het steeds afgehouden en al een hele tijd geleden met hem afgesproken dat als hij er niet meer over zou beginnen, ik mijn kontje vanaf ons trouwen altijd op zijn verzoek aan hem beschikbaar zou stellen. Dan zou er toch nog sprake zijn van een soort ontmaagding in de huwelijksnacht.
Hij heeft er sindsdien nooit meer naar gevraagd, maar ik weet bijna zeker dat hij me straks aan mijn belofte gaat houden. En dat wil ik zelf ook echt wel, maar ik ben zo gespannen en zenuwachtig. En dat maakt me weer bang dat het niet zal lukken. Wil jij alsjeblieft straks met ons meegaan naar onze slaapkamer en me steunen en begeleiden?”
Meisje is verbouwereerd. Meegaan naar Kim’s anale ontmaagding? Is dat niet een beetje vreemd? En wat vindt Richard daarvan? Wil hij haar er wel bij hebben? Wil hij zijn naakte lichaam en zijn opgewonden raken en klaarkomen wel aan Meisje laten zien?
Ze legt haar vragen voor aan Kim.
“Maar als Richard het goed vindt, wil je het dan doen, Meisje?”
“Dan zal ik het doen, Kim”, zegt Meisje na een korte aarzeling.
Ze spreekt haar gespannen vriendin ook nog moed in door te vertellen dat zij inmiddels ervaren heeft het aan te kunnen, ook al is het nog steeds niet iets waar ze uit zichzelf naar verlangt.

Kim loopt gelijk naar Richard. Meisje ziet van een afstandje hoe ze iets in zijn oor fluistert. Richard draait zijn gezicht in Meisje’s richting en knikt goedkeurend glimlachend naar haar. Meisje begrijpt daaruit dat haar aanwezigheid straks akkoord is.
Meisje bedenkt zich ineens dat ze haar toezegging aan Kim gedaan heeft zonder het met Joeri te overleggen. Ze vergeet steeds dat ze verkering heeft en niet meer alles zonder overleg kan beslissen. In dit geval is overleg zelfs niet voldoende, ze had Joeri’s toestemming moeten vragen.
Dat kan nu niet, want Joeri begeleidt net de laatste gasten, de ouders van Richard, naar de voordeur. Op hetzelfde moment omhelzen Kasper en Loes hun dochter en schoonzoon en trekken zich terug naar hun slaapkamer. Als Joeri terugkomt in de feestzaal zijn ze nog maar met z’n vieren.

“Kim heeft me gevraagd of haar eerste getuige haar mag begeleiden in onze huwelijksnacht”, doorbreekt Richard de stilte. “Ik heb daarin toegestemd, maar het leek me redelijk dat ik dan voor mijn begeleiding ook mijn eerste getuige zou meevragen. Ik heb Joeri zelfs gevraagd als ceremoniemeester op te treden.”
Kim en Meisje kijken elkaar en daarna de jongens vragend aan, met een blik van: ‘Wat is dit nu weer? Wat houdt dat in?’ Maar voordat ze iets kunnen zeggen neemt Joeri het woord.
“Dat doe ik graag voor Richard. Het betekent dat ik de ceremonie van Kim’s anale ontmaagding zal leiden. Volgen jullie me nu, alsjeblieft.”
Meisje ziet dat Kim er van schrikt en nog zenuwachtiger wordt, dat zij dit dus ook nog niet wist of verwachtte. Ze lopen achter Joeri aan, die niet in de richting van de slaapvertrekken gaat, maar naar het kantoor van Kasper, waar hij resoluut op de al openstaande boekenkast-deur naar de sm-ruimte afstapt. Er branden geen lampen. De ruimte wordt zacht, maar voldoende verlicht door een groot aantal kaarsen. Zita is nog bezig de laatste daarvan aan te steken. Als ze daarmee klaar is, verlaat ze snel de ruimte en sluit de deur achter zich.
“Goed”, zegt Joeri, “dan gaan we er nu voor zorgen dat Richard Kim in haar kontje kan neuken op een manier die hem bevredigt en die Kim leert dat zij dit, net als elke vrouw, prima aankan. Lieve Kim, laat me je daar op voorbereiden. Meisje zal me erbij helpen. Vertrouw ons, doe wat ik van je vraag en probeer je niet te verzetten, dan komt het allemaal goed.”
Meisje heeft geen idee wat er nu van haar verwacht wordt. Ze ziet wel dat Kim het erg moeilijk heeft haar zenuwen onder controle te houden. Ze heeft hoogrode wangen en haar ademhaling is snel en oppervlakkig. Maar ze knikt dapper en zegt
“Ik vertrouw jullie volkomen, Joeri, ik zal proberen je raad op te volgen, laten we maar gauw beginnen.”
Geïnstrueerd door Joeri bevestigt Meisje nu Kim’s polsen ver uiteen en hoog aan de houten stellage waarin zij zelf ook een aantal keren als letter X gestaan heeft in een spel met Kasper en Loes. Ze ritst Kim’s jurk los en hangt die voorzichtig aan een haak aan de muur. Ook het op maat gemaakte korset en het slipje komen daar te hangen. Nu Kim helemaal naakt is, bevestigt Meisje ook haar enkels wijd uiteen aan de houten staanders. Ze blinddoekt haar, doet een halsband om haar nek en tenslotte een brede leren riem om haar middel.
“Zeg Meisje”, zegt Joeri, “ik ga Richard straks vragen zich uit te kleden om zijn mooie vrouw tot zich te kunnen nemen. Het lijkt mij wat vreemd als jij je kleren dan nog aan hebt. Ga dus nu voor Richard staan, kleed je helemaal uit en leg dan je handen in je nek en spreid je benen licht, zodat hij je naakte lichaam kan bekijken en, als hij dat leuk vindt, betasten. Voor het eerst, als ik het goed begrepen heb.”
Meisje schrikt en is gelijk ook boos op zichzelf. Als ze een beetje nagedacht had, had ze geweten dat dit zou komen en dan had ze er niet van hoeven schrikken.
Ze doet wat haar opgedragen is en weet niet of ze wel of niet zou willen dat hij haar aanraakt. Ze is niet preuts en is de afgelopen dagen al door verschillende mannen aangeraakt en meer dan dat, maar voor het eerst naakt zijn bij een ‘nieuwe’ man en voor het eerst door hem aangeraakt worden, is toch elke keer weer een opwindende sensatie.
Richard kijkt goedkeurend naar haar, komt dan dichterbij, streelt licht haar wangen, buik en billen en weegt dan haar borsten in zijn handen. Tot slot laat hij twee vingers door haar gleufje glijden, wat heel makkelijk gaat omdat Meisje’s vochtproductie nu eenmaal makkelijk op gang komt door dit soort situaties. Hij laat haar zijn vingers aflikken en kust haar dan op haar wang, terwijl hij fluistert
“Je bent mooi en lief, Meisje.”
Dan doet hij een paar stappen naar achteren. Joeri komt naar Meisje toe en fluistert haar wat instructies in haar oor. Als dat gebeurd is loopt Meisje naar Kim toe en gaat tegen haar lichaam aan staan. Borsten tegen borsten, buik tegen buik en gleufje tegen gleufje. Joeri boeit Meisje’s enkels en maakt ze vast aan die van Kim. Meisje’s polsen worden ook van boeien voorzien, die weer met kettinkjes aan de achterkant van de leren riem die Kim om haar middel draagt worden bevestigd. Meisje omarmt Kim dus min of meer.
Tot slot krijgt ook Meisje een halsband om, die verbonden wordt met de halsband van Kim. Op die manier komen hun hoofden naast elkaar. Ze laten hun kin op elkaars rechterschouder rusten en leggen hun wangen tegen elkaar.
Meisje legt haar handen op Kim’s rug, zo ver boven de leren riem als de kettinkjes aan haar polsboeien toelaten, en ze trekt Kim’s lijf nog strakker tegen zich aan. Dat lichaam is warmer dan het hare en alle spieren zijn gespannen. Ze fluistert:
“Je kunt het echt Kim, probeer rustiger en dieper te ademen en je spieren te ontspannen, het komt goed, ik ben bij je.”
Gelijk na haar laatste woord, zonder verdere aankondiging, slaat Joeri hard op Kim’s billen. Met zijn vlakke hand. Kim was er niet op voorbereid en geeft een schreeuw, meer van schrik dan van pijn. Maar die pijn laat niet lang op zich wachten, want Joeri gaat door. Tien, twintig, dertig keer? Meisje raakt de tel kwijt.
Dan stopt Joeri en Meisje legt volgens de van Joeri gekregen instructies haar handen nu onder de riem op op Kim’s al behoorlijk gloeiende billen en trekt die zover mogelijk uiteen om Joeri de ruimte te geven met verzorgende strelingen met warme olie over haar kontgaatje te beginnen. Na een poosje voelt Meisje hoe Kim begint te ontspannen.
Maar dan moet Meisje haar handen weer op Kim’s rug leggen om Joeri de ruimte te geven de billen opnieuw onderhanden te nemen. Hij doet dat nu met een houten paddle. En zo ontstaat een opeenvolging van slaan en verzorgend strelen over, rond en in het kontgaatje, zoals Joeri dat de zondag daarvoor ook bij Meisje heeft gedaan. Meisje merkt het direct aan Kim’s lijf als Joeri één of meer vingers bij haar naar binnen schuift. Gaandeweg gebeurt met Kim hetzelfde als wat met Meisje gebeurde. Het lichaam spant bij het slaan en ontspant bij het gebruiken van haar kontje.
En dan, na een flinke portie strokenzweep op haar billen, doemt Richard achter Kim op. Meisje voelt hoe hij één van haar handen van Kim’s billen trekt en die tegen zijn lul legt. Meisje kan net voorkomen dat ze haar hand in een reflex terugtrekt en ze doet wat de bedoeling is: ze streelt hem. Volkomen onnodig, want hij is al keihard, maar kennelijk wil hij haar laten voelen dat ze niet alleen via Joeri’s instructies onderdanig aan hem moet zijn, maar ook direct. Meisje betwijfelt dat, maar wil, zeker voor Kim, de situatie nu niet verpesten.
Richard legt haar hand terug op Kim’s bil, Meisje trekt Kim’s billen zo wijd als ze kan en langs haar vingers voelt ze Richard naar binnen schuiven. Even voelt ze de spanning opkomen in Kim’s lichaam, maar al snel ebt die weer weg en begint Kim mee te bewegen, voor zover dat in haar houding mogelijk is.
Richard voert het tempo op, begint dieper te stoten en onregelmatiger. Dat maakt het duidelijk moeilijker voor Kim, voelt Meisje. Ze voelt ook hoe Richard zijn handen tussen hun beider gleufjes brengt om Kim naar een orgasme te gaan strelen. Hij maakt soms wel even een omweg via Meisje’s klit, maar concentreert zich toch voornamelijk op Kim, die nu duidelijk opgewonden begint te raken.
“Ik kan het”, zegt Kim eerst zachtjes. Maar daarna herhaalt ze die mantra steeds iets harder, tot ze het in haar klaarkomen uitschreeuwt: “IK KAN HET”.
Op dat moment spuit Richard zijn zaad diep in haar buik. Ze is anaal ontmaagd.

Iedereen is even stil. Richard laat zich zachtjes uit Kim glijden en zegt dan:
“Geweldig, Kim, geweldig! En Joeri, heel erg bedankt, ook namens Kim, voor je voorbereidende werk vanavond en voor je warme vriendschap van de afgelopen jaren.”
Dan maakt Joeri Meisje los, neemt haar in zijn armen en draagt haar de hele route door het grote huis naar haar slaapkamer, die sinds zondag ook de zijne is. Ze vallen samen op het bed, kussen elkaar innig en in no time koppelen hun lichamen zich aan elkaar. Voor meisje voelt het alsof een wild dier zich bij haar naar binnen dringt. Voor Joeri voelt het alsof hij zelf helemaal niets hoeft te doen, of zijn lul door een strakke vacuümpomp naar binnen wordt gezogen om nooit meer naar buiten gelaten te worden. Als hun neukbewegingen na een poosje iets rustiger worden, vraagt Meisje hem even uit haar te gaan. Ze sprint naar de douche, doet snel een plas en grist een flesje olie uit het kastje.
Terug bij het bed geeft ze Joeri het flesje, gaat op haar wijd gespreide knieën op bed zitten en buigt dan voorover met haar armen en gezicht in het kussen.
“Ik had niet gedacht dit ooit hardop te zullen vragen: Wil je me alsjeblieft in mijn kontje neuken?”
Dat doet hij natuurlijk en hij breidt het uit met een massage van haar clitoris met zijn ene hand en het voor de gek houden van haar kut met drie vingers van zijn andere hand, die daar met neukbewegingen een tweede pik simuleren. Totdat ze beiden een heftig orgasme beleven. Ze zakken uitgeput op het bed neer, zijn lul nog in haar kontje. En vallen zo in slaap.

+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Clowntje nummer 12 wordt naar het podium geroepen. Meisje komt weer terug in de realiteit. Ze ziet dat clown 7 inmiddels wat opzij op het podium is gezet. De cameramensen brengen haar voor- en achterkant nog even goed in beeld op de monitoren. Haar broek ligt nog steeds op de grond.
Meisje ziet dat de gestrafte clown niet langer haar handen ter hoogte van haar borsten hoeft te houden. De klemmen aan haar polsboeien zijn nu aan haar schaamlippen vastgemaakt. Nog steeds niet comfortabel, maar wel een kleine verbetering, lijkt Meisje.
Op haar achterkant ziet Meisje acht rode strepen die niet alleen bijna op gelijke afstand van elkaar over haar billen en bovenbenen zitten, maar ook nog eens nagenoeg evenwijdig lopen en met gelijke impact lijken te zijn uitgedeeld. Die Madelon beheerst de techniek uitstekend.

© SubAdoration, 05-2011

Klik hier voor de flaptekst.

Lees verder in hoofdstuk 16: Een ongewoon assessment - Meisje solliciteert naar een nieuw bijbaantje




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: