home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op vrijdag 22 april 2011 - 11:47 pm:       


De line-up


Hoofdstuk 12 van 'Het feest van Kim', Meisje kijkt één van haar angsten in de ogen, en ook nog iemand anders




Boekonderdeel II: Let's party


Zondag 15.00 – 16.30
De zondag was niet al te vroeg, maar prettig van start gegaan. Anneke had de meiden voorzichtig gewekt en hen verder wakker laten worden aan een heerlijk ontbijt, in de ruimte waar ze zaterdagavond ook gedineerd hadden. Daarna hadden ze gedoucht en kleren aangetrokken uit de bak van Anneke, die hen aansluitend had meegenomen naar een atelierachtige ruimte.
Daar kregen ze een workshop bodypainting van een dame die daarin behoorlijk bedreven was, zoals uit een korte introductiefilm bleek. Na een met foto’s ondersteunde theorieles over het goed combineren van de lichaamslijnen met het ontwerp en de plaats daarvan op het lichaam, was het tijd voor de praktijk. Dat was ook het moment waarop Anneke plotseling haar kleren uittrok en Miranda, Linda, Ellen en Eveline naakt de ruimte betraden. Zo was er voor ieder van de vriendinnen een model om te beschilderen. Op haar eigen verzoek was Anneke model bij Meisje, die haar krachtige lichaam beschilderde met een boeket fantasiebloemen dat uit haar gleuf leek te ontstaan en waarin haar borsten op een natuurlijke manier waren opgenomen.
Aan het eind van de ochtend poseerden de vijf modellen op een rij en werden er foto’s gemaakt. Uiteraard was duidelijk waarneembaar dat ze niet door professionals beschilderd waren, maar Meisje vond het toch wel bijzonder om te zien welke leuke resultaten je de eerste keer al kon bereiken als je dat aan de hand van iemand met ervaring deed.

Daarna was het tijd voor het onderdeel dat volgens Meisje in een feest rond Kim niet kon ontbreken. Er bleek in de enorme hal ook een uitgebreid saunacomplex verborgen te zitten. Alle meiden maakten daar naar hartenlust gebruik van de saunaruimte, het Turkse stoombad, de massagedouches, het zwembad, de jacuzzi en de dompelbaden. Dat had wel tot gevolg dat de creatieve prestaties van die ochtend al snel letterlijk verwaterden en van de lichamen van de modellen afspoelden.
Ook had niemand zich onbetuigd gelaten bij het buffet, dat voorzag in een scala aan lekkere hapjes en drankjes, veel meer dan ze met z’n allen konden verstouwen.
Meisje had het niet precies bijgehouden, maar volgens haar hadden ze ook allemaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid een behandeling met hete stenen te krijgen van Miranda en een schoonheidsbehandeling van Linda. Ook hadden ze zich allemaal laten manicuren en pedicuren door Ellen en Eveline. Mede dankzij Anneke die als een soort verkeersregelaar optrad, was dat allemaal uitstekend verlopen.

Het viel Meisje op dat er nu een volledig ontspannen en open sfeer was. Ze liepen met tien jonge, volledige naakte vrouwen door elkaar. Allemaal hadden ze kletsnatte haren en allemaal dropen ze van het overvloedig aanwezige water. Maar iedereen was vrolijk en niemand toonde nog enige schroom. Er werden geen handdoeken omgeslagen, geen handen voor borsten of gleufjes gehouden en bij het zitten in sauna, stoombad of jacuzzi werden benen niet onnatuurlijk tegen elkaar gehouden of over elkaar geslagen.
Ook Tess, Floor en Letty deden nu helemaal onbevangen mee. Dat was zaterdagmiddag wel anders geweest. Meisje begreep dat heel goed. Zij was inmiddels wel wat gewend, door te spelen met Kasper en Loes, en ook met een paar anderen die ze op bdsm-feestjes voor jongeren had ontmoet. Bovendien was ze niet preuts of verlegen. Toch had ook zij zich op een paar momenten wel wat gegeneerd en opgelaten gevoeld. Het zou dus vreemd zijn als meiden zonder haar speelervaring alles ongeremd over zich heen hadden laten komen.
Bovendien werd er in de nepgevangenis veel meer nadruk op het spelen met hun lichamen gelegd dan in de sauma, en waren de begeleidsters daar gekleed geweest, in een uniform zelfs, wat best intimiderend kan overkomen.

Nu staan ze in een cirkel bij elkaar om even wat te drinken. Met uitzondering van Anneke, die in een verre hoek van de ruimte een forse ladenkast op wieltjes ophaalt.
Als ze terug is, trekt ze één van de laden open en haalt daar voor iedereen een korte badstof badjas uit. Ze hoeft geen instructies te geven. Het is duidelijk dat ze die jassen uitdeelt om aan te trekken. Als iedereen er één aan heeft, neemt ze het woord.
“Dames, ik sluit niet uit dat jullie die jassen straks weer uittrekken, maar bij de start van het volgende onderdeel lijkt het me beter als jullie gekleed zijn.”
Ze loopt naar de deur waardoor Meisje en de anderen ook deze ruimte betraden en trekt die open. Dan wandelen er tot Meisje’s grote verbazing tien jongens de ruimte in. Ze hebben alleen een zwarte boxershort aan van strakke elastische stof. Er wordt dus nauwelijks iets aan de fantasie van de meisjes overgelaten.
Meisje schat dat de jongens ongeveer even oud zijn als zij. Eén van hen is duidelijk wat ouder, ‘misschien al wel dertig’, denkt Meisje. Naast hem staan twee jongens die volkomen identiek zijn. ‘De tweede tweeling’, denkt Meisje een beetje overbodig.
Zodra Kim de wat oudere jongen ziet, vliegt ze op hem af met “ha, die Joeri”. Ze valt hem om de hals en kust hem op beide wangen. Ze kletst heel kort wat met hem, maar dat is voor de andere meiden niet te verstaan. Als ze terugkeert bij de meidengroep vertelt ze dat Joeri de beste vriend van Richard is, en komende woensdag op de bruiloft ook zijn ‘best man’.

De jongens gaan keurig op een rij staan met hun armen langs hun lijf. En Anneke neemt weer de leiding.
“Meiden, het leek ons leuk om zo tegen het eind van het feest ook nog een lekker toetje te serveren. Daarom lag dit ‘snoepgoed’ niet op het buffet. De heren die hier net zijn binnengekomen hebben allemaal een massagecursus achter de rug, met uitstekend resultaat, en dat is waarom we hen hier voor jullie hebben uitgenodigd. Voor ieder van onze gasten zijn er twee heren beschikbaar om een vier-handen-op-één-lijf-top-tot-teen-massage te geven. Maar niets is verplicht. Als je alleen wilt kijken mag dat natuurlijk ook. Dan kan een ander misschien wel een zes- of acht-handen variant proberen.
En als je wel de massage wilt, maar niet je hele lijf aan de heren beschikbaar wilt stellen, is dat ook geen probleem. In de ladenkast die ik net opgehaald heb, vind je een keur aan slipjes, kleine handdoekjes en minitopjes, die je naar hartenlust mag gebruiken.
Maar………….. als je meer wilt dan alleen een massage met handen, de heren hebben allemaal ook een ingebouwde massagestaaf waarmee ze heel vaardig zijn, waar je maar wilt. Voor de veiligheid zal ik zo dadelijk een paar schalen met condooms neerzetten.
Ellen en Eveline, misschien is het wel leuk om onze gasten een kleine impressie te geven.”

Ellen en Eveline lopen naar de rij jongens toe, maken de ceintuur van hun badjas los en laten die daarna van zich afglijden. Hun prachtige jonge meidenlijfjes komen tevoorschijn en ze beginnen zichzelf te strelen vlak voor de ogen van de jongens. Ze strelen hun borstjes, maar laten hun handen ook tussen hun licht gespreide benen glijden.
Meisje ziet in de zwarte shorts van de jongens dat het beeld dat hen voorgeschoteld wordt een stimulerende invloed heeft. Ze hoopt voor de heren dat het elastiek in de stof niet al te strak is.
Ondertussen zijn Ellen en Eveline een volgende fase van hun performance ingegaan. Ze kussen elkaar nu heel innig en strelen niet meer hun eigen lijf, maar dat van hun zusje. Daarbij worden borstjes tegen elkaar gedrukt en wordt er stevig in strakke ronde billen geknepen.
Dan draait Ellen zich om en laat haar rug tegen Evelines voorkant rusten. Ze brengt haar handen achter het hoofd van haar zusje en laat haar voorkant masseren. Ze wisselen een keer van rol en nadat Ellen ook Evelines voorkant heeft gestreeld, zakken ze samen door hun knieën tot ze op de uitgespreide badjassen zitten. Eveline gaat op haar rug liggen, spreidt haar benen en trekt die wat op. Ellen brengt haar gleufje boven Evelines gezicht en duikt met haar eigen gezicht tussen Evelines benen. Ze beginnen een wedstrijdje wie de ander het snelst met haar tong op gang kan krijgen.

Meisje vindt het een opwindend gezicht en kan zich voorstellen dat het voor echte hetero jongens een droom is die werkelijkheid wordt. Ze ziet dat ook de andere meiden er opgewonden van raken. Letty, Floor en Tess stralen nog iets uit van ‘je zou hier toch niet naar moeten kijken’, maar ze draaien hun hoofd niet weg. Verre van dat. Meisje ziet dat ze gebiologeerd staan te kijken, hoogrode wangen hebben en zwaar ademhalen. Het ontbreekt er nog maar aan dat ze hun handen onder hun badjassen laten glijden en zichzelf gaan helpen.

Plotseling stoppen Ellen en Eveline met hun hete optreden. Ze komen overeind en gaan achter de jongens staan. Ellen helemaal links en Eveline helemaal rechts. Ze kijken elkaar aan en trekken dan tegelijkertijd de boxer van de jongen waar ze achter staan, naar beneden. Bij beide heren floept een bijna stijve pik naar buiten die door de meiden met een paar ferme handbewegingen tot volle sterkte wordt gebracht. Dan schuiven ze allebei één jongen op, naar elkaar toe. Ze herhalen hun handelingen. En zo gaan ze door tot ze weer bij elkaar aangekomen zijn en de tien jongens nu allemaal met een stijve lul voor Kim en haar vriendinnen staan. Met de rand van hun shorts tegen de onderkant van hun ballen.
Meisje wordt een beetje giechelig van dit beeld. Tien schuin omhoog priemende pikken op een rij. Eigenlijk is het te dwaas voor woorden. Toch blijft ze naar de jongens kijken. Wie zou ze kiezen? Ze zijn allemaal goedgebouwd. Gelukkig geen bodybuilder types, maar wel goed geproportioneerd. Ook in de geslachtsdelen ziet ze geen bijzonderheden. Natuurlijk wel verschillen, maar gaan extremen in lang/kort, dik/dun of recht/krom. Trouwens, ze weet helemaal niet of ze wel van de extra optie gebruik wil maken. Die massage, dat lijkt haar wel wat en ze is niet van plan om daarvoor enig lichaamsdeel te gaan bedekken, maar of ze verder wil gaan dan dat? Diep in haar borrelt wel een verlangende gedachte, maar die gedachte wil ze eigenlijk niet denken, durft ze eigenlijk niet te denken en dus duwt ze hem weg.

Ellen en Eveline bewegen inmiddels weer terug naar de buitenste posities van de rij en nadat ze de vriendinnengroep nog even de tijd gegeven hebben om met hun ogen te keuren, verbergen ze de fiere mannelijke kenmerken weer één voor één in de boxers.
“Omdraaien, jongens”, zegt Anneke.
Prompt verandert het beeld voor Kim en haar vriendinnen. Ze zien nu de achterkant van de heren.
“Er is natuurlijk ook nog een andere mogelijkheid om gebruik van hen te maken”, zegt Anneke.
Meisje ziet hoe Ellen en Eveline nu snel elk vijf van de zwarte broekjes aan de achterkant van de jongens omlaag trekken. Ze krijgen allebei van Miranda een houten paddle en beginnen weer links en rechts. Ze geven allebei aan alle jongens een forse klap met hun paddle. Meisje staat er versteld van hoe hard deze tengere meiden kunnen uithalen. De jongens in het midden van de rij krijgen hun twee klappen dus direct achter elkaar. Die op de hoeken hebben de langste hersteltijd tussen de twee tikken. Maar bij allemaal blijft het resultaat heel goed zichtbaar.
Meisje vindt ook dit wel weer een grappig gezicht, maar het spreekt haar niet aan om één of twee van die jongens een pak slaag te geven. Ze worstelt nog maar even door met haar andere gedachte.
Nadat Ellen en Eveline de boxers weer over de billen getrokken hebben, draaien de jongens zich om en geeft Anneke het laatste deel van de instructie.
“Wel dames, kort samengevat, er hoeft dus niets, maar er mag veel. En de heren zullen gehoorzaam en precies alles doen wat jullie van hen vragen. Ik zou zeggen, overleg met elkaar wie wat wil gaan doen en met wie. En dan,….. Aktie!”

De meiden steken de koppen bij elkaar. Het begint een beetje lacherig, maar dan brengt Kim structuur aan in de discussie.
“Nou, ik weet niet wat jullie gaan doen, maar ik kan me drie dagen voordat ik ga trouwen met goed fatsoen natuurlijk niet door twee onbekende jongens laten neuken. Richard is ruimdenkend, maar dat gaat toch wel wat ver. Ik denk dat ik maar een string uit die kast zoek en dan mogen twee van die lekkertjes verder wel mijn hele lijf masseren. Wat doen jullie?”
Floor en Tess besluiten ongeveer hetzelfde te doen, maar ook iets te zoeken om hun borsten te bedekken.
“Verstandig hoor”, zegt Kim, “als het allemaal goed bevalt, kun je altijd nog dingen uittrekken.”
Desgevraagd blijkt Letty de enige te zijn die helemaal geen handen aan haar lijf wil.
“Ik heb al een beetje te veel meegemaakt gisteren”, zegt ze.
Meisje realiseert zich nu dat Letty het waarschijnlijk het moeilijkst gehad heeft met hun belevenissen tot nu toe. Ze begint dan ook geen verhaal over dat dit anders is, nu ze zelf de leiding hebben over wat er gebeurt. Ook de anderen doen geen moeite. Kim redt de situatie.
“Prima, hoor, Letty, maar ik zou het wel fijn vinden als je dan bij mij komt zitten, me door mijn haren streelt en me zo nu en dan een knuffel geeft terwijl de heren met me bezig zijn. Maar, nu weten we alleen nog niet wat Meisje wil. Wat ben je stil, Meis, dat ben ik helemaal niet van je gewend. Zeg op, wat ga jij doen met dit°uo °uo `ºp 0¸p vo Ðuo @ Ðuo jou alleen overleggen, Kim. Kan dat?”
“Natuurlijk, Meisje, voor jou altijd.”
Ze zonderen zich even van de groep af en praten verder op fluistersterkte.
“Kim, toen Claudia gisteren opgehaald werd door Bas en Fred, heb je toen nog gezien wat er in het kantoortje gebeurde?”
“Ja, Meisje, we konden precies langs die lamellen in de spiegel kijken. Maar je wilt dat toch niet gaan nadoen? Je hebt er net als ik een hekel aan als jongens iets met je kontje willen. Je laat ze daar eigenlijk nooit toe. Hooguit zachtjes een heel klein stukje binnendringen, maar nooit echt neuken. Je hebt er eigenlijk helemaal geen ervaring mee.”
“Nee, dat is zo, maar geneukt worden door twee mannen tegelijk. Ik werd er zo geil van. Sinds ik het zo vlak voor me zag gebeuren zit het in mijn hoofd en zie ik het beeld steeds weer voor me. En wanneer heb ik twee mannen tegelijk tot mijn beschikking? En wanneer kan ik het helemaal zelf aansturen en zorgen dat ze heel voorzichtig zijn? Ik kan op elk moment stoppen. Wat denk je? Zal ik het doen? Eerst de massage en die dan laten overgaan in neuken met twee tegelijk? Ik wil het graag, maar ik ben ook een beetje bang.”
“Weet je wat”, zegt Kim, “dan neem jij Joeri, dat is echt zo’n lieve schat. Eigenlijk jammer dat je hem nog niet eerder hebt leren kennen. Hij is wat ouder en heeft volgens mij ook best veel ervaring. Ja, dat is een goed idee van me, al zeg ik het zelf. Ik ga het gelijk voor je regelen.”
En voor Meisje nog iets kan zeggen, bijvoorbeeld dat ze nog niet definitief besloten heeft of ze het wel wil, fladdert Kim opnieuw naar Joeri.

Meisje ziet hoe Kim en Joeri in gesprek raken, maar de afstand is net te groot om iets van de conversatie op te vangen. Bovendien zullen zij ook wel fluisteren. Na een poosje geeft Kim Joeri een kusje op zijn wang en duwt hem met een schouderklopje in Meisje’s richting.
Hij wenkt één van de andere jongens, één helft van de tweeling, en samen komen ze op haar toegelopen.
“Kim heeft gevraagd of ik me samen met Koen bij jou wil melden”, zegt Joeri. “Wij hebben de opdracht vanmiddag alle verzoeken van de dames in te willigen, dus hier zijn we. Vertel maar wat we voor je kunnen doen.”
“Heeft Kim je dat niet verteld dan?”, vraagt Meisje.
“Kim heeft gezegd dat je de voorgestelde van-top-tot-teen-massage-met-vier-handen graag wilt ondergaan, en dat je daarna wilt ervaren hoe het voelt om twee pikken tegelijk in je te hebben, in je kutje en in je kontje.”
Nu het zo hardop in haar gezicht wordt uitgesproken, weet Meisje ineens niet meer zo zeker of ze dat laatste nog wel echt wil. En eigenlijk heeft Kim ook het besluit voor haar genomen. Aan de andere kant, ze heeft nu de kans om het helemaal op haar aanwijzingen te laten gebeuren. Ze kan precies aangeven wie van de twee op welk moment in welke opening mag komen. Hoe snel en hoe diep, stotend of zachtjes bewegend. En zodra het haar echt niet bevalt, kan ze de jongens opdragen te stoppen. Zo’n uitgelezen mogelijkheid zal zich niet snel opnieuw aandienen, dus besluit ze door te zetten.
“En heeft Kim nog meer over mij verteld?”, vraagt Meisje.
“Ze heeft gezegd dat we voorzichtig met je moeten zijn. Omdat je haar beste vriendin bent, maar ook omdat je geen of nog maar heel weinig ervaring hebt met een lul in je kontje. En omdat je daar ook eigenlijk bang voor bent.”
Meisje begint een beetje te blozen en knikt.
“Dat klopt wel. Jullie moeten dus vooral daar heel voorzichtig zijn en beloven precies te doen wat ik jullie vraag. Oké?”

Wat er dan gebeurt had Meisje absoluut niet verwacht. Joeri grijpt plotseling haar haren vlak achter haar achterhoofd strak vast en trekt haar hoofd achterover. Tegelijkertijd trekt hij haar naar zich toe en duwt, met zijn andere arm over haar rug,haar lichaam met kracht tegen het zijne aan. Ze voelt zijn sterke borstkas door haar badjas heen tegen haar borsten en zijn stijve lul dringt zich, beschermd door zijn boxershort, tussen de jaspanden door tegen haar gladde naakte gleufje aan.
Hij brengt zijn gezicht dichtbij het hare en kijkt met een intense blik recht in haar ogen.
“Ik vind dat eigenlijk helemaal niet oké”, begint Joeri met een dreigende fluisterstem, “ik vind dat heel erg dom. Je moet niet aan een neukpartij met twee mannen tegelijk beginnen als je nog weinig ervaring hebt met anale seks met één man.
En jij bent zelfs bang om in je kontje geneukt te worden. Om wat voor reden dan ook. Misschien een pijnlijke ervaring. Misschien heb je de gedachte dat het niet hoort of dat het vies is nog niet helemaal achter je kunnen laten. Wie zal het zeggen? Maar met wat jij voorstelt wordt die angst alleen maar groter. Hoe kun je nou denken dat je je angst kunt overwinnen door het zelf aan te sturen?
Gaat vliegangst over als de passagier de piloten precies gaat zeggen wat ze moeten doen? Overwin je de angst voor slangen door zelf instructies te geven aan een slangenhouder over hoe hij met het dier naar jou toe moet komen? Nee dus! En zo overwin je ook de angst voor anaal neuken niet op de manier die jij bedacht hebt.
Bij het overwinnen van angsten heb je een ervaren coach, therapeut of Meester nodig, in wie je vertrouwen hebt en door wie je je laat leiden. Voor ‘in je kontje neuken’ staat die ervaren Meester voor je.
Er zijn nu twee mogelijkheden. Je besluit toch jouw plan verder uit te voeren. Prima, wij zullen precies doen wat je van ons vraagt, maar ik voorspel je dat je vanavond meer angst zult hebben voor een lul in je kontje dan op dit moment. De andere mogelijkheid is tegen mij te zeggen: Meester Joeri, help me van mijn angst voor anale seks af, ik geef me aan uw coaching over en zal precies doen wat u zegt. Dan neuk je niet met twee mannen tegelijk, maar heb je vanavond wel de ervaring dat je het prima aankan om van achteren geneukt te worden en zul je het grootste deel van je angst daarvoor kwijt zijn. Nou, Meisje, wat zal het zijn?”

Meisje is nog aan het verwerken wat haar overkomt. Ze voelt kwaadheid. Hoe durft hij de rollen zo om te draaien? Maar draait hij de rollen wel om? Zij mag nog steeds kiezen, de instructies geven. Alleen adviseert hij haar het bij die ene korte instructie te laten en verder op hem te vertrouwen.
Ze voelt ook geilheid. Altijd als iemand haar intimiderend toespreekt voelt ze een tinteling in haar onderbuik. Zeker als het een krachtige man is en zeker als ze daarbij vastgegrepen wordt. Haar lichaam reageert dan dierlijk, wil klaar zijn om te paren. Wil zich onderdanig aanbieden. Het is goed dat Joeri haar stevig vast heeft, anders zou ze misschien door haar slap geworden knieën zakken.
Maar de tintelingen in haar buik zijn heftiger dan anders. Heftiger bijvoorbeeld dan als Kasper op deze wijze met haar speelde. Het is een nieuw gevoel voor haar, dat ze nog niet eerder bij een man heeft gevoeld. Het komt misschien ook wel omdat Joeri’s blik niet goed past bij zijn optreden. Hij praat streng, maar kijkt vriendelijk, met een glimlach om zijn mond. Niet smalend, haar uitlachend, maar uitnodigend, een blik van ‘vertrouw me maar, Meisje’.
Met een schok beseft ze wat het is: aan zo’n man wil ze zich verliezen, zo’n man wil ze de hare maken, zo’n man wil ze dienen, door zo’n man wil ze vernederd, gesteund, geprezen, gestraft en bemind worden. Het is een ‘liefde op het eerste gezicht’ ervaring, door zijn uitstraling, de manier waarop hij kijkt, de manier waarop hij haar vast heeft, de manier waarop hij tegen haar praat.

Ineens laat Joeri Meisje’s haren los en slaat met de vrijgekomen vlakke hand op haar wang. In dezelfde beweging schiet de hand onder haar badjas, grijpt een borst en knijpt die een cupmaat kleiner, terwijl duim en wijsvinger de hard geworden tepel ook proberen te kleineren.
“Nou, wat zal het zijn, angstig geil meisje? Ik houd er niet van om zo lang te wachten.”
Maar nog steeds die vriendelijke open blik. Ook al zou Meisje misschien vanuit haar hersens iets anders willen zeggen, haar mond kan alleen maar fluisteren
“Ik geef me aan jou over, Joeri.”
“Meester Joeri voor jou. En vanaf nu antwoord je me direct als ik wat vraag en doe je onmiddellijk wat ik je opdraag. Is dat duidelijk?”
“Ja, Meester Joeri.”

Joeri neemt Meisje en Koen mee naar een aparte ruimte langs de lange zijde van het zwembad. Er zijn geen ramen en de enige deur wordt door Koen achter hen gesloten. Meisje ziet dat er drie verschillende banken naast elkaar staan, een rechttoe rechtaan massagetafel, een gynaecologenstoel en een bank in de vorm van de letter ‘Y’, waarbij de stam van de Y breder is dan de twee takken.
Aan één van de wanden is een rek met een indrukwekkende verzameling hulpmiddelen om straffen uit te delen. Paddles, zwepen, canes, alles is er.
Joeri bindt Meisje’s haren bijeen in een paardenstaart, maakt dan haar badjas los en trekt die van haar lijf. Meisje brengt in een reflex één arm in de richting van haar borsten en de hand van haar andere arm naar haar gleufje. Koen weet te voorkomen dat ze daar arriveren door twee welgemikte en bijzonder harde klappen op haar billen te geven.
“Meester Joeri houdt er niet van dat je dat doet”, zegt hij met een emotieloze stem.
Joeri heeft intussen de badjas weggelegd en komt weer voor Meisje staan. Hij weegt haar borsten in zijn handen.
“Aardige tieten wel”, zegt hij, terwijl het wegen in kneden overgaat, “flinke joekels, daar houd ik wel van.”
Meisje vindt zelf ook dat ze mooie borsten heeft en is best trots op haar cup D, maar als anderen er in deze termen over spreken, moet ze er toch van blozen.
Joeri leidt haar naar de massagetafel, spreidt daarover een badlaken uit en draagt Meisje op er voorover op te gaan liggen. Zodra ze ligt beginnen de vier mannenhanden aan een voor Meisje onvergetelijke massage. De handen blijven bijna continu op haar lichaam bewegen. Alleen als ze in de kom met warme massageolie gedoopt moeten worden om hun glijdvermogen op pijl te houden, verlaten ze haar huid heel even. Ze komen ook overal, vanaf haar nek tot tussen haar tenen, en van tussen haar vingers tot tussen haar schaamlippen. Meisje vergeet de tijd en geniet. Ze heeft geen idee hoe lang de heren met haar achterkant bezig zijn geweest als ze haar opdragen zich om te keren.
De behandeling zet zich ongewijzigd voort, maar er is wel extra en bijzondere aandacht voor haar borsten, tepels, schaamlippen en clitoris. Meisje raakt er behoorlijk opgewonden van en voelt na een poosje dat ze heel dicht bij een orgasme is. Ze hebben geen afspraken gemaakt over klaarkomen, ze heeft alleen beloofd dat ze Joeri zal gehoorzamen. Omdat Joeri haar wel aangegeven heeft met ‘u’ en ‘Meester’ aangesproken te willen worden, neemt Meisje maar het zekere voor het onzekere, en vraagt:
“Mag ik klaarkomen, Meester Joeri?”
“Nee Meisje, dat mag je niet”, is het antwoord dat direct en zonder enige aarzeling volgt. Niet boos, gewoon op een rustige, zakelijke toon uitgesproken. Maar ze stoppen niet haar klit stevig te masseren en het kost Meisje dan ook de grootste moeite het orgasme tegen te houden. Net op het moment dat ze denkt het niet langer te kunnen uitstellen stoppen de heren de massage en knijpen allebei heel hard in één van haar tepels. Het ontlokt Meisje een felle kreet, maar houdt tegelijkertijd haar orgasme tegen. Ze heeft wel het gevoel dat er maar één haartje langs haar klitje hoeft te komen om haar alsnog te laten exploderen.

“Kom Meisje”, zegt Joeri, “nu op deze bank.”
Hij wenkt Meisje naar de Y-bank te komen. Ze klimt wat duizelig van de massagetafel af en loopt niet helemaal vast op haar benen naar de andere bank toe. Joeri’s aanwijzingen volgend loopt ze tussen de twee schuine smallere gedeelten, legt haar bovenlichaam voorover op de bredere stam van de Y. Joeri en Koen helpen haar om haar benen op de schuine delen te leggen, waarna ze haar strak vastsnoeren met leren riemen die aan de tafel bevestigd zijn. Over haar rug, net onder haar oksels en net boven haar billen. Over haar benen, net onder haar billen en over haar kuiten. Haar armen worden op dezelfde wijze aan de poten van de tafel vastgemaakt. Haar hoofd rust met haar neus nog net op de tafel, haar ogen kijken over de rand van de tafel naar de grond.
Joeri komt op zijn knieën voor haar zitten, trekt haar hoofd omhoog aan haar paardenstaart en brengt zijn ogen vlak voor de hare.

“Zo, Meisje, dan is het nu bijna zover. In het komende half uur zul je ervaren dat je net als elke andere vrouw met gemak een man kunt dienen die je heftig in je kontje wil neuken. Je kunt nu niet meer terug. Je ligt goed vast gesnoerd. Je kontje is prima toegankelijk en we zullen het zo nóg iets toegankelijker maken. Deze kamer is geluiddicht, dus ook al schreeuw je de longen uit je lijf, het kontneuken gaat gewoon door. We laten ons nu niet meer tegenhouden. Desnoods doen we oordopjes in.”
Meisje voelt een lichte paniek opkomen. Wat als ze echt zou willen stoppen, zouden ze dat dan niet doen? Zouden ze haar ook in haar kontje neuken als ze zonder ophouden zou schreeuwen om te stoppen? Dat zou verkrachten betekenen.
Dan gooit Meisje die gedachte van zich af. Ze wil dit zelf, ze heeft A gezegd, dan nu ook de rest van het alfabet maar. Waarschijnlijk probeert Joeri haar op deze manier alleen verder op te geilen, wat hem ook aardig lukt. Meisje smelt nu eenmaal als ze streng wordt toegesproken. En hun ogen zo dicht bij elkaar maakt het alleen maar heftiger.
“We zullen je goed voorbereiden en misschien kom je erachter dat je het zelfs wel een beetje een fijn gevoel vindt. Maar wellicht komt dat later pas. In ieder geval zul je merken dat je het zonder enig probleem kunt doorstaan.”
Ze blijven elkaar strak aankijken en Meisje merkt ook nu weer dat Joeri met zijn blik gevoelens in haar buik opwekt die ze niet eerder gevoeld heeft bij degenen aan wie zij zich overgaf voor een machtsspel.
“Het is altijd heerlijk om een vrouwenlijf op deze tafel anaal te ontmaagden. Eerst sta je tussen haar benen, met onbelemmerd zicht op kut en kontje en ook met de zekerheid dat er voor haar geen enkele mogelijkheid meer is om die ontmaagding te ontlopen. Er komen zelfs weleens wat gevoelens van medeleven bij me op. Dan breng ik haar nog iets beter in positie.”
Terwijl hij dat laatste zegt, drukt Joeri op een paar knopjes van een afstandbediening die hij in zijn hand heeft. Meisje voelt dat de tafel wat omhoog komt op de plek waar de stam en de twee takken bij elkaar komen. Ook voelt ze dat de twee delen waarop haar benen vastgesnoerd liggen, nog iets verder uit elkaar schuiven. Ze is verbaasd dat haar benen zo wijd kunnen. Het is niet echt een prettig gevoel en onwillekeurig slaat ze haar ogen neer.
“Blijf me aankijken, Meisje”, zegt Joeri, die zijn woorden ondersteunt met een goed te incasseren klap op haar wang.
“En daarna ga ik met haar kontje aan de gang tot ik de tijd rijp acht om mijn stijve lul voorzichtig, maar wel helemaal naar binnen te schuiven zodat de vrouw mijn ballen tegen haar billen voelt komen.”
Meisje begint te hijgen bij deze woorden, maar daar is nog een oorzaak voor. Bij ‘ga ik met haar kontje aan de gang’ is Koen, die tussen haar benen staat, begonnen met zijn goed geoliede vingers over haar dichtgeknepen kontgaatje te strelen. Zo nu en dan verdwijnt zelfs een gladde vingertop naar binnen.

“Maar er komt ook altijd wat agressie bij me op als ik zo’n vrouw voor me zie liggen. Dan bedenk ik hoe lang ze al seksueel actief moet zijn en hoe vaak ze dus al een man verboden heeft in haar kontje binnen te dringen. Dan voel ik ineens geen medeleven meer, maar dan denk ik ‘hoe durft zo’n brutale slet’ en krijg ik de neiging haar zonder verdere voorbereiding hard, diep en pijnlijk in haar kont te neuken.
Soms zijn het zelfs vrouwen die beweren onderdanig te zijn. Ik vind dat iedere vrouw mannen moet toelaten in haar kontje, maar onderdanige vrouwen zeker.”
Meisje begint te vermoeden waar zijn preek gaat eindigen. Hij vindt haar dus ook een brutale slet, hij voelt voor haar ook geen medeleven meer en wil haar ook zonder verder dralen in haar kontje nemen. Als ze dat combineert met wa°uo °uo `ºp 0¸p vo Ðuo @ Ðuo elijk en nadat hij dat aan haar uitgelegd heeft, vervolgt hij:
“Hoe oud was je toen je voor het eerst een jongen neukte, Meisje?”
“Vijftien, Meester.”
“En had je vanaf dat moment regelmatig seks?“
“Nee, Meester, vanaf mijn zeventiende zo’n beetje.”
“En nu ben je bijna eenentwintig?”
“Ja, Meester.”
“Dat betekent dus dat je al zo’n vier jaar lang mannen het genot van anale seks ontzegt. Laten we een gemiddelde van twee keer neuken in de week aanhouden, dan hebben we het al over ruim vierhonderd keer. Dat is toch schandalig. Als ik je voor elke keer een klap op je billen zou geven, zouden ze er behoorlijk gekleurd opstaan. Denk je ook niet, brutale slet?”
“Ja, Meester.”
“Dan moesten we die kleur maar eens gaan creëren. En jij vindt zeker ook van jezelf dat je onderdanig bent?”
“Ja, Meester.”
“Nou misschien na vanmiddag, sletje, als ik met je klaar ben, maar zolang je je kontje niet vrijelijk ter beschikking stelt ben je nog niet echt onderdanig, neem dat maar van mij aan.”

Joeri loopt naar de wand met ‘Meester-gereedschap’ en pakt daar een leren lap van zo’n tien bij dertig centimeter, vastgemaakt aan een houten handvat. Hij loopt terug naar Meisje, gaat tussen haar gespreide benen staan en slaat zonder verdere aankondiging of aarzeling tien keer hard met het leer op haar billen, goed verdeeld over de volle breedte van haar kontwerk.
Meisje roept altijd dat haar billen wel wat kunnen hebben, maar dit zit behoorlijk tegen de grens van haar incasseringvermogen aan. Ze joelt het uit en probeert de intensiteit van de prikkels die bij haar binnenkomen wat te verminderen door haar billen te bewegen. Dat lukt echter nauwelijks door de leren banden over haar rug en bovenbenen, die ervoor zorgen dat haar onderlichaam strak vast ligt op de bank. Het bewegen van haar billen blijft dan ook beperkt tot het aanspannen en weer loslaten van haar spieren.
Door de pijnscheuten heen voelt Meisje dat Joeri na de tiende klap gelijk begint haar kontgaatje en het gebied daar direct omheen te masseren met warme olie. Zo nu en dan glijdt zijn vinger ook naar binnen, wat Meisje een onbekende, bijzondere, maar zeker niet onplezierige sensatie geeft.
Plotseling stopt het masseren echter en gelijk daalt het tweede tiental leren beproevingen op haar zitvlak neer. De eerste klap komt zo snel en onverwacht dat ze haar billen nog geheel ontspannen heeft. Daarna spant ze haar billen snel aan, maar ook dan komt de striemende pijn zo direct bij haar naar binnen, dat ze eigenlijk niet meer weet wat nu het beste is om deze straf te incasseren: aanspannen of loslaten.
“Zo”, zegt Joeri, “dat waren er twintig, nog maar driehonderdtachtig te gaan, we schieten al aardig op.”
Hij streelt opnieuw haar kontgaatje en laat een vinger naar binnen glijden. Dan begint hij met die vinger neukbewegingen in haar te maken. Maar ook even plotseling voelt Meisje hoe hij zijn vinger weer uit haar laat glijden.
Dan daalt het stevige leer tien keer neer op de achterkant van haar bovenbenen. Vijf keer links en vijf keer rechts. Aan beide kanten netjes verdeeld over de oppervlakte tussen haar knieholte en de riem net onder haar bil. Meisje kan zich niet beheersen, het joelen gaat over in schreeuwen en tranen schieten in haar ogen. Ze kan haar benen net iets meer bewegen dan haar billen, maar veel helpt dat niet. Het nu gestrafte deel van haar lichaam is veel gevoeliger dan haar billen.
Misschien moet ze toch maar stoppen. Nog driehonderdzeventig klappen op haar lichaam kan ze echt niet volhouden. Die vierhonderd was toch niet serieus bedoeld? Maar als dat nou wel zo is? Dan toch maar vragen om te stoppen? Maar zou hij dat doen als ze het nu vraagt? Hij gaf aan dat er nu geen weg meer terug is. Maar zou hij dat menen? Volgens Kim is hij ervaren en sympathiek. Zijn blik is ook steeds vriendelijk en open. Meisje’s gedachten malen door haar hoofd. In ieder geval was het niet zo slim om zich zo maar aan hem over te geven. Zonder goede afspraken te maken. Maar ja, in de euforie van dit bijzondere, zeg maar idiote feest van Kim had ze haar normale voorzichtigheid overboord gegooid. En dan was er ook nog dat speciale gevoel in haar buik dat ze nog nooit bij een andere man had gevoeld.

Meisje stopt haar overpeinzingen als ze merkt dat Joeri alweer een poosje bezig is met haar kontje. Ze heeft door de pijn van de klappen op haar benen en door haar wild malende gedachten niet eens gemerkt dat hij nu twee vingers naar binnen geduwd heeft. Kennelijk van elke hand één, want ze voelt hoe hij haar kontgaatje voorzichtig open trekt. Gek genoeg maakt zijn voorzichtig onderzoeken en liefkozen van dat deel van haar lichaam haar rustig.
Het lijkt wel op de eerste keer dat Kasper haar over de knie nam. Het strelen van haar billen maakte haar toen weer rustig na een aantal slagen. Het uitzicht op die liefkozing hielp haar de slagen te doorstaan, en haar verlangen naar het opnieuw krijgen van die liefdevolle aandacht voor haar billen deed haar toen verlangen naar de volgende serie klappen op diezelfde billen.
Zoiets voelt ze nu ook. Het strelen en met een vinger intern onderzoeken van haar kontgaatje met behulp van warme olie maakt haar rustiger. Ze besluit tijdens de volgende tien strafklappen te blijven denken aan en verlangen naar deze liefkozing.
De volgende set met de leren flap komt weer op haar billen terecht en met het focussen op de liefkozing die zal volgen ziet Meisje kans deze keer alles geluidloos te incasseren. Door dat focussen komen Joeri’s vingers nu ook niet ongemerkt naar binnen. Meisje is zich volledig bewust van wat Joeri tussen haar benen doet. Tot haar eigen verbazing is er in haar kontje geen enkele weerstand meer tegen de vingers. Ze merkt dat Joeri nadat hij de twee naar binnen geschoven vingers wat uit elkaar getrokken heeft, nog twee vingers in de zo gecreëerde opening schuift. Het geeft Meisje een heel vol gevoel. Vreemd, maar niet pijnlijk en ook nog steeds niet onplezierig.

Dan volgt een tweede set slagen op haar bovenbenen. Ook dit weet ze nu geluidloos te doorstaan. Door de inspanning die dat haar kost begint haar lichaam te trillen, maar als Joeri voor de tweede keer voorzichtig vier vingers in haar kontje heeft geschoven, voelt ze dat vanuit die vingers weldadige rust in haar lichaam stroomt.

Als de vingers haar weer verlaten en het strelen stopt verwacht Meisje opnieuw gelijk de pijn te voelen van klappen met de leren flap op haar billen of haar benen. Maar dat gebeurt niet. Joeri gaat op zijn knieën voor haar zitten en trekt haar hoofd aan haar paardenstaart omhoog met zijn linkerhand.
“Zo, Meisje, we zijn nu bij de vijftig. Nou ja, dat weet jij ook wel, want je hebt vast wel meegeteld. Dat wordt nog een heel probleem om bij de vierhonderd te komen, want dat gaan je billen en benen denk ik niet redden. Jij kunt het helaas niet zien, maar het is daar beneden al behoorlijk rood aan het worden. Ik zal dat gebied nu maar even ontzien. Er zijn nog meer plekjes op je lijf waar ik je kan straffen.”
En terwijl hij nog praat landt zijn vlakke rechterhand met kracht op haar linker wang. Vlak voordat zijn hand voor de tweede keer de landing inzet voelt ze hoe Koen Joeri’s taak tussen haar benen overneemt. Maar hij wacht niet tot de tien klappen voorbij zijn, hij begint al gelijk te strelen en een vinger naar binnen te schuiven.
Na de vijfde klap in haar gezicht wisselt Joeri zijn handen. Rechts heeft nu haar paardenstaart vast en links stort zich met kracht op haar rechterwang.
Meisje voelt hoe Koen nu met meer vingers in haar kontje binnenschuift. Hij brengt ze wel ver naar binnen. Veel verder dan Joeri eerder deed. Maar, zo ver? Dat kan toch helemaal niet.
Meisje beseft ineens dat Koen zijn stijve lul bij haar naar binnen schuift. Hij trekt zich soms een klein beetje terug om daarna weer verder door te schuiven. Ongeveer bij de vijfde klap op rechts voelt ze Koen”s ballen tegen haar gehavende billen. Hij heeft zijn diepste punt in haar bereikt en blijft nu onbeweeglijk staan.
Joeri streelt Meisje’s gloeiende wangen, maakt haar paardenstaart los en streelt door haar haren. Dan ziet ze hoe hij naar Koen knikt. Die begint nu voorzichtig neukbewegingen in haar kontje te maken, maar hij voert het tempo al snel op en zo ook de kracht waarmee hij weer naar binnen komt als hij zijn pik bijna uit haar heeft laten glijden. Met dat stevige stoten komt hij toch nog wat dieper in haar buik dan in het begin.
Meisje kreunt, het is zo’n vreemde ervaring. Het is allemaal strak, maar toch glijdt het goed. Door de olie en het glijmiddel op het condoom . Ze kan niet ontkennen dat het gewoon goed kan allemaal. Er is geen echte pijn, er gaat niets kapot. Maar toch. Ze weet het niet, het verwart haar.
Of Koen bewust probeert het voor haar niet al te lang te laten duren, of dat het komt door haar strakke kontje weet Meisje niet, maar al snel voelt ze dat Koen in vier spuitbewegingen klaarkomt, waarna hij snel uit haar gaat.

Joeri maakt Meisje los en helpt haar op te staan van de Y-bank. Zonder een woord te zeggen leidt hij haar naar de gynaecologentafel. Hij helpt haar erop, legt haar knieën op de steunen en verplaatst die zo dat haar knieën dichter bij haar hoofd zijn en haar benen wijder gespreid dan een gynaecoloog ooit zou doen. Aan de kniesteunen zitten leren riemen. Joeri maakt die stevig vast, net onder en net boven haar knie. Het is nu voor Meisje helemaal onmogelijk om haar benen nog zonder hulp uit de steunen te krijgen. Ze kan haar benen zelfs niet meer bewegen, alleen over haar voeten heeft ze nog zelf de besturing.
Intussen is Koen met Meisje’s armen en polsen aan de slag gegaan. Hij laat haar met haar handen twee handvatten aan de zijkant van de tafel vastpakken. Dat kan net als ze haar armen helemaal strekt, boven haar hoofd. Hij omwikkelt haar polsen met zacht bondage touw en bevestigt dat ook aan de handvatten.
Meisje ligt nu volkomen weerloos op de tafel en vraagt zich af welk deel van haar lichaam Joeri nu onder handen zal nemen. Opnieuw haar bovenbenen? Haar buik? Haar borsten? Meisje gokt op het laatste en krijgt direct gelijk. Joeri heeft een klein strokenzweepje gepakt en komt naast de tafel staan ter hoogte van haar borsten.
“We zullen nu die dikke tieten van je maar eens onder handen nemen, vind je ook niet, Meisje?”
“Zoals u wilt, Meester, maar mag ik u alstublieft eerst iets vragen?”
“Nou, waarom ook niet, ik ben de beroerdste niet. Wat heb je op je hart Meisje?”
“Ik vind ‘tieten’ niet zo’n prettig woord, zou u gewoon over ‘borsten’ willen praten alstublieft.”
Joeri schiet in een hartelijke lach. Meisje ziet dat hij echt moet lachen, het is niet gespeeld en ook niet als uitlachen bedoeld, maar ze heeft inmiddels wel spijt dat ze het gevraagd heeft.
“Dit is toch wel een bijzonder geile sub, Koen, daar boffen we mee. We breken haar kontje open en we slaan haar overal op haar lijf en niet zo zachtzinnig ook, en ze heeft nog driehonderdveertig klappen te gaan, maar als ze ons iets mag vragen gaat het niet om genade, voorzichtigheid, minder hard of langere tussenpozen. Nee hoor, die straffen lijkt ze allemaal lekker te vinden. Mevrouw heeft commentaar op ons taalgebruik. Nou ik moet zeggen, dat is wel verrassend hoor. Maar om op je vraag terug te komen, het antwoord is ‘nee’, je hebt je aan mij overgegeven en het gaat nu dus zoals ik het gewend ben en graag wil. Als ik het over tieten wil hebben dan heb ik het over tieten. En misschien heb ik het straks wel over prammen of memmen of uiers. En als je dat niet wilt horen stop je je vingers maar in je oren. O, haha, dat lukt natuurlijk niet. Heb jij even pech.”

Tijdens zijn toespraakje heeft Joeri door op een knop op een bedieningspaneeltje te drukken de hele tafel een stuk laten zakken. Waardoor hij voor zichzelf de ruimte gecreëerd heeft om goed uit te halen met het zweepje. Dat doet hij dan ook en voor Meisje het zich goed en wel beseft heeft ze de tien slagen op haar borsten binnen. Om en om links en rechts. Ze hoort zichzelf schreeuwen, maar realiseert zich dat daar geen aanleiding meer voor is nu de kastijding voorbij is.
Ze kan het resultaat van Joeri’s actie niet goed zien, maar ze weet heel goed dat haar borsten bij het minste of geringste al verkleuren of een blauwe plek vertonen, dus ze vreest het ergste voor het moment dat ze weer voor een spiegel zal staan.
Joeri laat de zweep op de grond vallen en loopt naar de plek waar een gynaecoloog zijn werkzaamheden zou uitvoeren. Omdat de tafel laag staat heeft Meisje zicht op zijn boxershort en de duidelijke tekenen van opwinding die daar opbollen.
Dan schuift Joeri zijn onderbroek naar beneden en begint zijn lul van halfhard naar volle erectie te strelen. Meisje kan haar ogen er niet van afhouden. Ze weet wat er gaat komen, ziet er nog steeds wel tegenop, maar weet nu ook dat ze het wel kan doorstaan.
Joeri krijgt van Koen een condoom aangereikt. Hij stroopt dat langzaam over zijn stijve pik en laat er dan nog wat extra glijmiddel overheen lopen. Nadat hij dat voor Meisjes ogen goed over zijn lid verdeeld heeft laat hij de tafel weer omhoog bewegen tot Meisje’s kontgaatje precies op de hoogte van zijn eikel is aangekomen.
Hij glijdt vrij gemakkelijk naar binnen. Even biedt Meisje weerstand met haar kringspier, maar zodra ze dit zelf voelt, probeert ze zich te ontspannen en merkt ze dat ze dat inderdaad zelf kan regelen. Het is nog steeds nauw, nieuw, intens en misschien niet iets wat ze zelf zou voorstellen, maar ze kan Joeri ook in deze houding goed ontvangen. Ook nu hij in en uit beweegt en steeds dieper begint te neuken.
Dan gebeurt er iets dat Meisje niet verwacht had. Koen duwt weer op een paar knoppen en ze voelt hoe de tafel naar voren begint te kantelen. De korte zijde van de tafel aan de kant waar haar onderlichaam ligt, is het kantelpunt. Haar bovenlichaam komt omhoog, tot bijna rechtstandig. Ze hangt nu aan haar knieën in de steunen en haar handen aan de handvatten. Haar lichaam wil naar beneden zakken, maar steunt daar op Joeri’s stijve lul. Haar borsten duwen tegen Joeri’s borstkas aan.
Hij pakt de randen van de omhoog staande tafel vast en kan zich zo met nog meer kracht tegen Meisje’s bovenlijf aandrukken en in Meisje’s achteringang stoten.
Meisje kreunt en sluit haar ogen, dit is wel erg heftig in haar onderlichaam, maar het lijf van Joeri tegen haar tepels is fantastisch. En dan……., dan komen zijn lippen op de hare en begint hij haar hartstochtelijk te kussen. Hun tongen beginnen een heftige dans met elkaar en maken gezamenlijk gebruik van de volledige beschikbare ruimte in hun twee monden.
Ondertussen gaat het neuken door en voelt Meisje hoe de geribbelde kop van een speciale clitorisvibrator op haar klitje komt. In een flard realiseert ze zich dat dit een actie van Koen moet zijn.
De combinatie van heftig kussen, geneukt worden op een manier die ze bijna niet meer aankan, de vibraties op haar klitje en de hunkering naar opvulling van haar lege kut, maken Meisje onvoorstelbaar heet. Al gauw voelt ze dan ook een orgasme in haar lichaam tot ontploffing komen. Pas op dat moment draait ze haar mond bij die van Joeri vandaan, maar alleen omdat ze door haar neus onvoldoende zuurstof kan binnenkrijgen om deze heftige manier van klaarkomen te verwerken.

Joeri stoot nog een paar keer en dan voelt Meisje hoe ook hij tot ontlading komt.
Hij laat zich uit haar glijden en de tafel wordt weer in horizontale stand teruggebracht.
“Doe je mond open, Meisje”, zegt Joeri.
Hij laat het condoom van zijn lul glijden en houdt het omgekeerd boven Meisje’s mond. Door duim en wijsvinger van de top naar de opening te laten glijden perst hij zijn eigen zaad uit het condoom. Het druppelt in Meisje’s mond.
“Nog niet doorslikken, Meisje, verspreid het eerst met je tong door je hele mond. En besef goed dat je dit zaad met je geile kontje uit mijn lul getrokken hebt.”
Meisje doet wat haar opgedragen wordt. Dit is niet zo’n moeilijke opdracht, want ze heeft niets tegen zaad in haar mond. In dit geval zit er een beetje de geur en smaak van het condoom aan, maar dat is overkomelijk.
“Slik nu maar door, Meisje”, zegt Joeri.

Terwijl Joeri en Koen Meisje losmaken en overeind helpen, klinkt de stem van Anneke ineens uit een luidspreker: ‘Dames, het wordt zo langzamerhand tijd dat de heren weer vertrekken. Dus, in ziekenhuistermen: wil het bezoek afscheid nemen? En Meisje, Joeri en Koen, willen jullie ook weer tevoorschijn komen en je bij de groep aansluiten?’
Joeri helpt Meisje in haar badjas en knuffelt haar.
“Fantastisch gedaan, Meisje, ik heb bewondering voor je.”
“Dank je wel, Joeri, en heel erg bedankt voor de manier waarop je met me speelde, Het is jammer dat je weg moet. Eerlijk gezegd had ik je ook nog heel graag in mijn kutje willen voelen. Zie ik je nog eens?”
“Wie weet, Meisje, wie weet.”
Nadat Meisje ook Koen bedankt en kort geknuffeld heeft, verlaten ze de aparte ruimte.
Kim rent op Meisje af, terwijl Koen en Joeri samen met de andere jongens vertrekken.
“Hoe is het gegaan, Meis, is het gelukt. Vertel! Ik wil alles weten.”
“Het was echt geweldig”, zegt Meisje, “Joeri is een kanjer, maar hij is ook wel hardhandig hoor, je wilt niet weten hoe ik er onder die jas uitzie.”
Dat willen de andere meiden natuurlijk wel en hoewel Meisje zich verzet tegen de acht handen die aan haar badjas trekken, staat ze al gauw weer naakt tussen de vier andere meiden. Die kijken met schrik en ontzag naar de verkleuringen op haar borsten, billen en benen.
Dat maakt Meisje nog trotser op haar prestatie. Ze is blij dat ze zich niet, zoals de anderen, beperkt heeft tot de massage of alleen maar kijken.

Als Meisje haar jas weer aan heeft, meldt Anneke dat het tijd wordt voor het laatste onderdeel van het vrijgezellenfeest en vraagt ze de vriendinnen om haar te volgen naar een aangrenzende ruimte. Ze laten zwembad en sauna achter zich.


© SubAdoration, 04-2011

Klik hier voor de flaptekst.

Lees verder in hoofdstuk 13: De afterparty - Gebeurtenissen die Meisje niet gelijk helemaal kan bevatten




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: