home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
meester J


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op dinsdag 09 mei 2006 - 09:49 pm:       


Een bijzondere logeerpartij


waarin een tante met mij en mijn vriendinnetje mee wilde spelem




Toen ik zestien jaar oud was, lang geleden, had ik een vriendinnetje waar ik eerst als kleuter, later als kind en uiteindelijk als verliefde puber mee speelde. Ons favoriete spelletje was een variant op doktertje spelen. We hielpen elkaar bij bijvoorbeeld gymnastische oefeningen die we moeilijk vonden en raakten elkaar daarbij aan op prettige plekjes of we keken ‘stiekem’ onder elkaars rok of in elkaars broekje.
We waren net begonnen met elkaar te bespreken hoe het voelde om aan mijn pik of aan haar kut te zitten toen onze ouders die te vieren hadden dat ze 25 jaar met elkaar bevriend waren samen naar Parijs gingen. Wij hadden gelijk de wildste plannetjes, zouden bij elkaar logeren, spannende voelspelletjes doen en we zouden ons spannend verkleden. Mijn vriendinnetje zou kleren van haar moeder aan doen, met echte kousen aan jarretelles en ik zou een deftig pak van mijn vader aantrekken en we zouden bruiloftje spelen.
Onze ouders hadden echter een ander plan met ons; bij mijn vriendinnetje en haar broer en zus zou een tante komen logeren en ik zou bij een zus van mijn moeder logeren.
Gelukkig was het de zomervakantie van onze scholen, dus er bleef overdag veel tijd over.
Al de eerste dag dat onze ouders vertrokken waren kwam mijn vriendinnetje bij me aanbellen. Ik deed beneden open en ze kwam binnen. In die tijd waren korte rokjes in de mode, maar zij had een rokje van een paar jaar oud aan, dat haar nu wel erg kort viel. Toen ik achter haar de trap naar mijn kamer opliep zag ik dat ze kousen van haar moeder aanhad en geen broekje had aangetrokken.
Boven gekomen vertelde ik haar dat ik dat spannend vond en dat ik een pak van mijn vader zou gaan aantrekken, maar ze vond het spannender zei ze, als ik net als zij jarretelles en kousen van mijn moeder zou aantrekken. Ze had een tweede kort rokje voor me meegenomen. Zo gezegd zo gedaan en even later zaten we op de rand van mijn bed aan elkaar te voelen. Alle twee in een te kort rokje met voor die tijd normale maar nu doodsaaie oranje-achtige bruine naadkousen aan. Ik met bloot bovenlijf en mijn vriendinnetje met alleen een bh’tje aan.
Zonder dat we het gemerkt hadden was intussen de zus van mijn moeder in huis gekomen, die ons zocht en in deze toestand vond.
Mijn tante was een flinke ongetrouwde mevrouw van toen begin dertig, die toen ze ons zag eerst even deed of ze boos was en ons liet schrikken, maar toen vroeg of ze erbij mocht komen zitten. Dat vonden we wat teleurgesteld wel goed, maar toen ze tussen ons in schoof en onder onze rokjes graaide gaf ze ons echt op onze kop. Ze vond het vies wat we deden. Ze stond op, deed haar jurk en onder jurk uit, stond in een grijsblauw korset met kousen en plofte weer tussen ons in.
“Als jullie vieze spelletjes weten, dan weet ik er nog meer” verklaarde ze.
“Jullie zien dat ik de princes ben. Jullie zijn mijn kamermeisjes. Rokjes uit, bh uit en elk in een hoek jullie.”
Daar stonden we, bloot op kousen aan jarretelgordels na. Ze riep ons een voor een bij zich en gaf ons een tamelijk vriendelijk pak slaag, vijf klappen op elke blote bil.
Daarna moest ik op mijn knieën gaan zitten, mijn vriendinnetje moest voor me staan en ik moest haar kutje likken. Zoiets hadden we nog nooit gedaan. Ik vond het eerst vies maar merkte aan het groeien van mijn pik dat ik het ook spannend en lekker vond. Toen mijn vriendinnetje klaarkwam, kwam ik zonder dat er iemand aan mijn pik was geweest zelf ook klaar.
Mijn tante vond dat reden om mij mezelf helemaal uit te laten kleden en gaf me toen nog een zelfde klein pak slaag als eerst.
Daarna moesten wij voor straf mijn tante likken tot ze klaar kwam.
Mijn vriendinnetje en ik hebben de dagen dat onze ouders weg waren veel nieuwe dingen uitgedacht, maar s nachts moest ik bij mijn tante slapen.


hoe mijn tante me sm leerde

in het vorige verhaal heb ik beschreven hoe mijn vriendinnetje en ik door mijn jongste betrapt werden bij een soort doktertje spelen
ik heb in de week erna zes nachten bij mijn tante gelogeerd en daarin gebeurde het volgende

De eerste nacht kwam ik's avonds om half tien bij mijn tante aan. Ze keek naar mijn kleding, ik had een oude broek en een shirtje met korte mouwen aan en ze zei me te gaan zitten.
Ze vertelde me dat mijn vriendinnetje en ik een weg waren ingeslagen waar zij zelf met veel plezier op wandelde. Ze zei me dat ze vooral genoot van commanderen en gecommandeerd worden en ze vroeg me wat ik het liefst zelf zou willen doen. Omdat ik daarmee geen enkele ervaring had spraken we af dat we steeds van rol zouden wisselen. Ik zou zes nachten bij haar logeren, waarvan ik de oneven nachten slaaf en de even nachten meester zou zijn.
Op de eerste nacht zou ik dus de slaaf van mijn tante worden.
Nu was ik zestien en zij twee maal zo oud, dus ik verwachtte dat ik veel zou kunnen leren.
Ze begon met de opdracht mij uit te kleden en een oude dunnen handdoek om mijn middel te slaan.
Slaven lopen alleen in een enkele doek vertelde zij me.
Ze gaf me opdracht om haar te helpen bij het uitkleden, wassen, opmaken en aankleden.
Ze had aanvankelijk een oude jurk en wat smoezelig ondergoed aan, maar na anderhalf uur geurde ze heerlijk naar Chanel, was prachtig opgemaakt en had het volgende aan: een zwart korset, dat grotendeels van zwarte glanzende stof en paars/zwart kant was. Dit liet driekwart van haar tamelijk volle borsten onbedekt, net als de onderste helft van haar buik. Het snoerde haar middel sterk in en hield aan acht jarretelles lange zwarte naadkousen op hun plaats.
Eroverheen droeg ze een korte volledig doorzichtige zwarte onderjurk en daaroverheen een licht doorschijnende lange donkergrijze jurk.

Ik had haar niet goed genoeg geholpen vertelde ze me, dus ik moest mijn lap afleggen en naakt in de hoek gaan staan. Daar kreeg ik opdracht mijzelf af te trekken en het sperma zelf op te likken.
Toen mocht ik haar naderen en haar onder haar rokken likken en vingeren en uiteindelijk moest ik in de badkamer op de grond gaan liggen, waarop ze boven mij kwam staan en op me pieste. Ik moest vervolgens de badkamer droog maken met mijn versleten handdoek, die ik daarna nat weer om moest doen, waarop ze me voor viezerik uitschold.
Bij het slapen gaan moest ik, gelukkig was het een warme zomernacht, naakt naast haar bed op het voetenkleedje slapen.

De volgende nacht was alles andersom.
Ik zei haar dat ze alleen een jarretelgordel met kousen en schoenen met hakjes aan mocht, liep zelf naakt rond en liet haar mij tot drie keer klaarlikken en zuigen. Ik trok, omdat zij vond dat het me goed stond als meesteroutfit uiteindelijk ook kousen aan jarretelles aan. Die nacht verliep niet zo spannend

De derde nacht bracht ik op verzoek van mijn tante en mijn vriendinnetje deze laatste mee. Tante was weer meesteres en wij haar slaven. Maar daarover in een derde verhaal de meer dan smerige details.




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: