home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Verteller


  Actief lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op maandag 08 mei 2006 - 09:45 am:       


Vuilbekkerij


Een nieuw verhaal over het nette meisje, hoewel ze, in de ogen van haar meester, wat aan haar taalgebruik moet doen.
Ze keek hem aan, wiebelend op bibberende benen. Zo streng klonk hij, zo boos!! Het was een enorme teleurstelling. Ze had zo haar best gedaan op het verhaal. En, moest ze toegeven, ze was er vreselijk opgewonden van geworden. Maar blijkbaar haar Meester niet want die stond als de God der Wrake voor haar en had haar twee klinkende oorvijgen gegeven nog voordat ze haar jas had kunnen uittrekken.

“Wie heeft jou toestemming gegeven dat schandalige verhaal te plaatsen op sm-verhalen??” was zijn welkom geweest.
Zijn stem donderde door de hotelkamer en ze was bang dat iemand het zou horen. Hij had haar bij haar arm gegrepen en mee gesleurd.
“Laat ik jou vertellen, Meisje, dat ik geen goed woord over heb voor de pornografie die jij hebt geproduceerd!! NOTA BENE met MIJN naam erin!”
In zijn ogen laaide een vernietigend vuur. Haar benen werden week, ze voelde dat ze in haar broek zou gaan plassen.
PATS, daar kreeg ze weer een oorvijg, en niet zo'n milde ook! De tranen schoten in haar ogen. Van de verontwaardiging die ze bij de eerste tikken had gekregen bleef niets over. De rode gloed op haar wangen was niet van de klappen maar van schaamte en schrik omdat opeens het besef doordrong dat ze haar Meester moest hebben beledigd met haar verhaal.
“Jij lijkt het heel erg leuk te vinden om de meest vulgaire schuttingtaal uit te kramen! Is het niet?”
PATS!
“Auw!”
“ZWIJG!”
“Het is je blijkbaar niet genoeg om zonder mijn toestemming verhalen te plaatsen!! Je moet er zonodig ook nog de grootste vulgariteiten bij halen ten vermake van de goegemeente. Waarbij je ook nog in één adem de naam van je Meester door het slijk haalt!”
PATS!
Oh God, ze moest plassen!
“Je maakt MIJ en jezelf te schande met die gore taal! Al die vunzige suggesties! Al die expliciete smerigheden!!”
“sorry Mee....”
PATS!
“Mond dicht! Vuilbek!!”
De Meester gromde en beet zijn tanden op elkaar om zijn woede te bedwingen.
“In de hoek!” brulde hij en gaf haar een ruwe zet!
Ze tuimelde voorover in de richting die hij wees.

Daar stond ze nu! Tranen stroomden over haar wangen! Ze was gekwetst door zijn boosheid. Een eeuwigheid verstreek. Ze werd wat kalmer. Met het begrip waarom haar meester zo boos was over haar verhaal groeide haar schaamte. Ze was super opgewonden geweest toen ze het schreef. Het was uit haar diepste gevoelens gekomen en ze had in de meest elementaire woorden haar rauwe emoties willen uitdrukken. Dus had ze woorden gebruikt die heel direct waren. Schuttingtaal.
Soms gebruikte haar Meester ze ook! Maar waarom was hij dan zo boos?? Omdat ze het niet had gevraagd om het verhaal te mogen plaatsen? Ze plaatste altijd haar verhalen zonder zijn toestemming te vragen! De stilte duurde voort. De pijn in haar hart groeide. Ze was hier naar toe gekomen om met haar Meester te spelen, om met hem te genieten. Ze wilde ook heel graag dat hij haar zou verwennen. Het liefst wilde ze met hem vrijen nadat hij haar had gestraft, maar dat zou vandaag wel niet meer gebeuren. Nu tuimelden de gedachten en vragen door haar hoofd. Haar gloeiende wangen herinnerden haar heel pijnlijk aan haar Meesters verontwaardiging. Zijn stilte verhoogde haar schaamte. Ondanks de vele vragen in haar hoofd voelde ze dat ze zich moest schamen.

.... mijn gezwollen kut brandt van verlangen naar Meester Cisco! Neuk me Meester, wil ik roepen, maar de gag in mijn mond smoort me. Ik draai mijn geile verlangende lijf zodat mijn natte kut wijd open staat. Hij slaat mijn harde tepels, die gloeien als gesmolten lood.
“Oh Cisco!” wil ik uitgillen: “sla me harder op mijn reet! Sla me op mijn heerlijke verlangende kont! Haal die Prop uit mijn hoerenbek en neuk me in mijn hete .........

Zijn lage stem druipt van de minachting terwijl hij delen van het verhaal opleest.
“Gadverdamme! Wat een vunzigheid!”

Weer voelde ze dat gevoel in haar buik, een soort van misselijkheid en seksuele opwinding tegelijk, waardoor haar knieën slap werden. Maar in zijn stem klonk alleen maar walging en afkeer. Dan begon hij te doceren met een neutrale, afstandelijke stem.
“Een verhaal is een uitdrukking van emotie. Emoties zijn diep menselijk en verheven. Zelfs de laagste van de emoties zijn verheven. Emoties zijn het grootste goed dat de natuur ons geeft. Maar een sloerie als jij is zich daar helaas niet van bewust!”
Ze hoorde hoe hij zuchtte.
“Zoveel geestelijke leegte!!” hoorde ze hem zeggen alsof hij tegen zichzelf sprak.
Daarna ging hij hardop verder met zijn onderricht:
“Een goed verhaal drukt de laagste emoties uit op een wijze die rechtstreeks naar het hart gaat; waar de hoogste emoties zetelen. In de beeldende kunst is naaktheid niet platvloers maar verheven. Een beeldend kunstenaar beeldt passie uit op een manier die de schoonheid ervan benadrukt! Een schrijver moet hartstocht dezelfde schoonheid meegeven wil hij het hart van de lezer beroeren. Woorden als Kut, Lul en Neuken zijn schuttingtaal, en zijn derhalve emotieloos.”

Daar moest ze het dan maar mee doen. En met de spanning in haar blaas! Er was alweer een eeuwigheid verstreken waarin haar Meester geen woord had gezegd. Het was haar nu duidelijk. Ze had zich laten meeslepen op haar hitsigheid als een takje in een wilde rivier. Ze had met woorden gegooid op dezelfde manier als zij zich had bevredigd tijdens het schrijven, steeds opnieuw omdat dat op misselijkheid lijkende gevoel in haar buik maar bleef aanhouden. In die verlangende krampachtigheid had ze haar wilde gevoelens neergesmeten in de platst mogelijke termen. Ze had het écht zo gevoeld! En haar Meester was er boos over! Dat maakte haar verdrietig en alleen. Terwijl ze al dagen heftig naar hem had verlangd, wees hij haar nu af.

Ze hoorde hem opstaan. Hij maakte zijn koffertje open en pakte er iets uit.
Hij kwam achter haar staan. Hij maakte ruw haar broek los en rukte die omlaag. Nog steeds zei hij geen woord en in al zijn bewegingen voelde zij zijn norse boosheid.
Ze MOEST echt plassen!
Ze wilde vragen of ze moest bukken. Ze wilde in de eerste positie gaan staan met haar handen in haar nek. Maar toen ze haar armen wilde opheffen liet hij met een ruwe tik weten dat ze ze naast zich moest houden.
Even gebeurde er niets.
Ze moest heel echt heel nodig!
Toen zwiepte het rietje!

Hij had haar nog nooit zonder inleiding met het rietje gegeven!
Hij had nog nooit zo hard geslagen.
Ze had nog nooit geweten wat STRAF was.

Tot nu toe!
 

Tietje
Lid
Inlognaam: tietje

Bericht Nummer: 19
Aangemeld: 12-2013

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 05 januari 2014 - 04:22 pm:       

Ik denkHoi verteller,

Dat ik het antwoord op u vraag gevonden heb in dit verhaal. Wat een heerlijk lekker geil verhaal. Heb er keiharde tepels van

Onderdanige groetjes tietje


Ik ben een onderdanige sub die elke dag haar uiers bewerkt wordt door haar strenge meester waarna ik onder een ijskoude douche vastgebonden een uur moet zitten. Daarna wordt ik op mijn buik op bed naakt vastgebonden aan het bed


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: