home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mohna


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op donderdag 29 maart 2007 - 06:53 pm:       


Zijn dag


Hoe Meggy met veel plezier alles voor hem overhad.




Meggy lag op haar linkerzijde en voelde zich licht in haar hoofd. Het duurde maar een fractie van een seconde voordat ze besefte dat het niet haar hoofd, maar het zonlicht was dat haar stilletjes aan weer tot bewustzijn liet komen na die diepe slaap. Want diep geslapen had ze wel: in Zijn armen kon je alleen maar goed en lekker slapen.
Ze opende haar ogen om ze meteen weer te sluiten en hard te kreunen tegen het felle zonlicht dat nog steeds recht in haar gezicht scheen. Meggy hoorde hem grinniken en voelde hoe Hij met zijn hand langs haar wang streek. Bij zo’n liefdevol gebaar móést ze wel haar ogen opendoen om hem aan te kijken. Hij had een grote grijns op zijn gezicht, waarschijnlijk nog steeds van datzelfde zonlicht dat haar zo kwelde, dacht ze. Misschien had ze gelijk, misschien niet.
Ze kon er niet lang bij stilstaan, want opeens drong het tot haar door. Plots wist ze de reden weer waarom Hij zo blij was dat ze wakker werd: dit was Zijn Dag! Nu was het aan haar om te grinniken terwijl ze “Goeiemorgen” fluisterde. Hij gaf haar zijn liefste glimlach en kuste haar geduldig maar verlangend.
Meggy liet haar vingers over zijn wang glijden, bijna net zo lieflijk als Hij dat bij haar kon doen. Ze liet haar hand langs zijn hals gaan, over zijn borst waar ze met haar vingers kleine krulletjes in zijn haartjes draaide en langs zijn navel verder naar beneden. Daar voelde ze het boord van een boxershort, iets wat haar verbaasde. Gisteravond hadden ze nog gespeeld en zij had verwacht dat Hij, net als zij, naakt in slaap gevallen was. Het maakte haar een beetje boos, want dit betekende dat ze zometeen helemaal onder de lakens moest kruipen om dat ding uit te trekken. Maar ach, dat moest uiteindelijk toch gebeuren.
Om het alvast wat makkelijker te maken gooide Meggy de lakens van hun beiden af waardoor zij er ook meteen open en kwetsbaar bij lag. Ze zag dat zijn ogen afdwaalden naar haar borsten met stijve tepels die probeerden te vechten tegen de plotselinge kou die ontstond nadat de veiligheid van de warme dekens verdwenen was. Ze genoot ervan om die twinkeling in zijn ogen te zien.
Ze kon hem dan bijna horen denken:
“Dat is allemaal van mij…met dat en dat ga ik dit doen en daarmee weer dat en dat gebruik ik om…”
Ze draaide zich op haar rug en legde haar armen boven haar hoofd. Hierbij duwde ze haar borsten iets naar boven waarmee ze wilde aangeven dat Hij haar vandaag mocht bespelen zonder enige vorm van tegensputteren van haar kant. Hij begreep de hint als geen ander en vouwde een van zijn grote handen om haar rechterborst.
Meggy hief haar hoofd op om hem een kus te geven, toen Hij opeens wreed met zijn nagels in haar tepel kneep.
Ze wierp haar hoofd terug in het kussen en riep “AUW!”
Het kwam ook zo onverwachts, die scherpe pijn en zijn gemeenheid, net toen ze dacht dat ze een intiem moment hadden. Het herinnerde haar aan het feit dat Hij, hoe vrijwillig ze zich ook opstelde, nog altijd de touwtjes in handen had.

Hij gaf haar tepel en gedachten geen moment om bij te komen, maar pakte het kleine knobbeltje stevig vast tussen duim en wijsvinger en draaide hem een halve slag om. Meggy voelde de tinteling tot in haar tenen. Hoe kon zoiets nu zo’n pijn doen zonder ‘warming-up’ terwijl het zulk heerlijk gevoel is als Hij er eerst meer liefkozende aandacht aan heeft besteed? Ze beet op haar lip en herinnerde zichzelf eraan dat dit zíjn dag was en ze dit voor hem overhad.
Hij sloeg zijn linkerbeen over haar heen en kwam zo met zijn volle gewicht op haar te liggen. Ze voelde zijn grote lid terwijl het door de stof van die irritante boxershort heen naar haar wees. Het kriebelde haar tussen haar dijen, waar eigenlijk al genoeg activiteit was. Hij pakte weer haar beide borsten vast en pijnigde ze opnieuw met zijn scherpe nagels en verassend gespierde vingers.
Meggy snakte naar adem en kreunde. Deze kreun bleek voor hem een teken te zijn dat ze te veel genoot van zíjn dag, want Hij gaf haar meteen een slag met zijn rechterhand op haar linkerborst. Een tweede auw-kreet kwam eruit en ze keek hem verschrikt aan.
Hij kroop weer van haar af en zei op een strenge toon:
“Nou… komt er nog wat van?!”
Hij tikte met een vinger op haar naakte buik wat een gevoel opwekte alsof ze op de schommel zat en net naar beneden zoefde. Ze kwam recht en gaf hem een diepe tongzoen.
Meggy volgde nu met haar tong de weg die ze al eerder met haar vingers had afgelegd. Ze gaf hem kleine natte kusjes in zijn hals, op zijn borst, tussen zijn haartjes en gaf hem een dikke zoen recht op zijn boxershort.
Meteen bemerkte ze de biologische reactie die deze actie bij hem opriep. Ze haakte haar vingers achter het kleine boord van zijn boxershort en trok hem omlaag. Diezelfde biologische reactie floepte in volle glorie eruit en ze voelde zich gevleid dat hij al zo stijf was terwijl ze hem nog nauwelijks had aangeraakt. Ze stroopte de boxershort verder naar beneden en trok hem over zijn enkels heen. Voor een meid kon ze redelijk goed mikken en ze richtte dan ook op de hoek van de kamer. Dat hij uiteindelijk tegen het raam terechtkwam maakte niks uit voor het blijde gevoel dat ze had eindelijk van dat ding af te zijn.
Ze schoof weer langzaam naar boven en liet hier en daar haar borsten tegen zijn benen kriebelen, iets waar ze allebei kippenvel van kregen. Bij zijn penis aangekomen wilde ze verder naar boven gaan om hem een beetje te pesten en opnieuw van bovenaf te beginnen met kussen. Hij vond het echter nodig om haar eraan te herinnen dat Hij nog steeds aan leiding was en zei:
“Nee meisje, nú!”
Ze wist dat Hij gelijk had en ze het niet langer kon uitstellen. Het was immers ook zíjn taak háár te gebruiken en te pesten, niet andersom.

Meggy keek naar dat grote ding dat haast terug leek te staren. Ze vouwde de vingers van haar rechterhand om de lengte heen en liet hem tussen haar vingers in glijden. Ze voelde hoe hij steeds harder werd waardoor het leek alsof hij steeds meer tegenstand bood. Niet lang daarna hield ze het rare ding goed vast en stak haar tong uit, waarmee ze aan het puntje proefde. Ze smakte haar lippen eromheen en genoot van de zoutige smaak. Heel voorzichtig zoog ze aan het topje en draaide in haar mond met haar tong eromheen. Zo zoog Meggy zijn lid steeds verder naar beneden..heel langzaam…heel voorzichtig.
Ze trok hem voorzichtig weer uit haar mond, maar bleef toch zachtjes zuigen. Iets dat schijnbaar een positief effect op zijn genot had. Ze haalde zijn paal uit haar mond en likte met haar tong van beneden naar boven terwijl ze met haar andere hand zijn ballen kietelde. Weer begon ze heel langzaam dat lange ding naar binnen te zuigen, wat hem duidelijk niet beviel: Hij greep haar plotseling aan de haren en duwde haar hoofd verder om zijn genot heen.
“Kom op meisje, dat kan toch veel beter?!”
Hij duwde zo hard en zo ver dat ze er bijna van moest kokhalzen. Ze zette haar handen tegen zijn heupen en probeerde zich weg te duwen, maar Hij was te sterk en had te veel controle over haar. Bovendien deed het pijn omdat hij haar haren zo stevig vast had.
Meggy kreeg nu echt bijna geen adem meer en probeerde in paniek een manier te bedenken om hem dit te laten weten zodat Hij haar serieus zou loslaten. Net toen ze daaraan dacht trok Hij haar hoofd omhoog aan haar haren en gaf haar een fractie van een seconde om lucht te happen.
“Zuigen, jij!”
Meggy voelde haar poesje nat worden van de geile spanningen. Ze kreeg pijn in haar kaak, maar weigerde het op te geven. Dit was zijn dag en voor de eerste keer zou ze precies doen wat Hij wilde zonder tegen te sputteren. Ze zou dan ook blijven zuigen, likken en sabbelen op zijn commando totdat haar mond ervan af viel. En zelfs dan kon hij nog gebruik van haar maken door zelf te spelen. Een speeltuintje moet nou eenmaal bespeeld worden..zelfs als de schommel piept en eigenlijk een beetje olie nodig heeft, kun je er nog met enorm veel plezier mee schommelen.

En zijn speeltuintje was ze wel…het was dan ook nog maar nauwelijks begonnen


Schijnheilig, een woord met vele betekenissen...


 

Han
Nieuw lid
Inlognaam: Han

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 29 maart 2007 - 07:36 pm:       

Wat een genieten....



Mooi verhaal Mohna, maar is het niet een beetje kort? Tegen de tijd dat ik warm begon te lopen was het al weer over, je laat wel heel veel aan mijn eigen fantasie over, waar verder niks mis mee is of zo, maar ik had nog wel iets meer willen lezen.


Groet, Han

 

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 87
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 maart 2007 - 09:09 am:       

Dagje uit



Mohna,


Wat jij beschrijft is volgens mij het begin van het ideale "dagje uit", of beter het ideale dagje thuisblijven.

Bij de heerlijke lentemorgens waar we nu van genieten is past jouw verhaaltje als geen ander bij de ontluikende bloempjes en zwellende knoppen in de natuur.

Verteller

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 246
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 maart 2007 - 09:35 am:       

Hoe poëtisch



Haha Verteller,

Wat weet je het toch weer mooi te zeggen. Zwellende knoppen en ontluikende bloempjes. Zoals van de week iemand hier het mij al onmogelijk maakte ooit nog ontspannen in de trein te zitten, zo heb jij het tuinieren voor mij gewijzigd in een erotiserende bezigheid.

Als jullie met elkaar zo doorgaan kan ik binnenkort helemaal niks meer doen!!!!!!!!!!!!!!!

Ook ik vond Mohna (ik bedoel natuurlijk: Mohna's verhaaltje) helemaal niet verkeerd. Ik woon in Friesland en voor wie de Friezen niet kennen: als een Fries dat zegt is hij uiterst complimenteus. Mohna, je beschrijft een verhaal dat veel verder gaat dan een eenvoudig: en toen ontmoetten ze elkaar en hij domineerde haar. De beschrijving is indringender ook.

Vooruit Mohna, je mag nog eens schrijven.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 88
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 maart 2007 - 11:10 am:       

Een dag in de tuin



Maar Janneman toch,

Je beseft als tuinier toch ten volle dat niets natuurlijker is dan het zwellen van de knoppen en het ontluiken van de bloemen in het voorjaar? De natuur is vol van signalen die geen ander doel hebben dan de voortplanting. In vorm, kleur en geur ontvouwt zich de schepping met geen andere behoefte dan bevruchting en vermeerdering.

Kijk naar het een plant als het leeuwebekje, kijk naar vogels waarvan een aantal soorten hun bescheiden wintervacht afwerpen en zich een uitbundig jasje voor de zomer aanmeten.

Het begeleiden van al die natuurlijke processen in de vorm van tuinieren is inderdaad een scheppingsdaad en die mag je als erotiserend benoemen. Toch schijnt het zo te zijn dat voor mensen die erg 'in hun hoofd' zitten het gewroet in de bodem hen helpt (letterlijk) te aarden en weer in contact met hun omgeving te komen.

Aan het slot van mijn betoog besef ik dat ik niets anders naar voren kan brengen wat shakespeare zei - en Mohna's bijdrage is daar een heel mooi voorbeeld van - "beauty is in the eye of the beholder" maar ik zou geen plek hebben in dit virtuele oord van perversie en lust als ik er niet "sex is in the eye of the beholder" van zou maken .

Vrolijke voorjaarsgroeten

Verteller

 

Mohna
Nieuw lid
Inlognaam: Missme

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 12-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 maart 2007 - 07:38 pm:       

De bloemetjes en de bijtjes



Natuurlijk is het gepast en staat het mij mooi om iedereen te bedanken voor zijn lof. Ik heb echter ook een kleine opmerking:

Janneman, denk je nou echt dat we daar in trappen? Alsof je het tuinieren echt achterwege laat vanwege dit soort gedachten daarbij. Integendeel, ik denk dat wij heel wat dubbelzinnige berichtjes moeten gaan missen omdat Janneman zijn tuin tot één of andere jungle aan het omploegen is en dag en nacht knopjes bestudeert om te bepalen of ze vandaag of morgen geplukt moeten worden om de vruchtbaarheid van de plant te bevorderen.

Verteller, veel dank voor uw woorden (en zelfs meteen Shakespeare er al bij halen, goeiegrut..). Vooral uit de mond van een in mijn ogen geweldige schrijver betekenen die veel voor mij.

Mohna


Schijnheilig, een woord met vele betekenissen...


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: