home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SaMuel


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 11

Gepost op donderdag 08 maart 2007 - 03:19 pm:       


Geregeld orgasme?


waarbij ik/man getraind wordt me/zichzelf te beheersen




deel 1: het eerste weekend

1.1 Wat vooraf ging
Al enkele jaren zijn Astrid en ik bij elkaar. We hebben een prima sexleven. We hebben regelmatig sex en spelen af en toe een sm-spel. Astrid speelt dan een dominante rol en ik laat me met genoegen vernederen en straffen, voor de dingen die ik de afgelopen week in haar ogen niet goed heb gedaan. Toch is er één ding dat nog niet volmaakt loopt. Astrid wil graag dat we als we vrijen ook tegelijk klaarkomen en dat lukt natuurlijk niet altijd. Zij voelt haar orgasme aankomen en wil dan dat ik tegelijk met haar klaarkom. Dat wilde zeggen dat ze eigenlijk wil dat ik kan klaarkomen op elk gewenst moment.
Op een avond stelde ze me voor om me dan te trainen in het “klaarkomen op kommando”. Het voorstel overviel me, maar het intrigeerde ook. Hoe zou dat zijn, wat zou ik gaan beleven als ik ja zou zeggen ? Natuurlijk wilde ik dat voor haar wel doen, maar ik vroeg me wel af wat zo'n training in zou houden. Maar dat wilde ze niet vertellen. Het enige dat ik te weten kwam was dat het een aantal weekeinden zou duren, al zou dat natuurlijk ook afhankelijk zijn van de snelheid waarmee ik zou leren. De eerste weekeinden zou Astrid er ook bij zijn, maar misschien zou ik later door een andere trainer onder handen worden genomen.
Ik vroeg me direkt af of dat een echte meesteres zou zijn. Astrid wilde daar verder niets over vertellen; ik zou het wel merken. Ik werd nieuwsgierig, tot ik me plotseling realiseerde dat het ook een man zou kunnen zijn. Ik heb nog nooit iets sexueels met een man gedaan en heb daar ook niet zoveel zin in. Maar ik hield mijn mond want in de ogen van mijn vrouw zag ik dat waar ik zin in had bij deze training niet belangrijk zou zijn. En ik wilde haar al helemaal niet op een nieuw idee brengen. Dus zei ik dat ik haar natuurlijk graag wilde plezieren en dat ik die training dus wel voor haar over had.

1.2 Op weg naar mijn training
Twee weken later kwam het weekend van mijn eerste training. Astrid nodigt me uit met haar mee te gaan. Eerst moet ik me klaarmaken, dat wil zeggen mij douchen en alle schaamhaar verwijderen, mijn ballen strak afbinden. Daarna krijg ik opdracht me te kleden in mijn zwartleren broek (dus geen slip) en een fel gekleurd shirt, mijn zwarte halsband om te doen en op te schieten. De training, het spel, begon: vanaf nu mocht ik alleen nog praten als Astrid me wat vroeg.
Ik was net klaar toen de taxi voorreed. We zouden dus met een taxi naar het station gaan. Het feit dat we niet met onze auto zouden gaan, maakte dat ik een vreemd gevoel in mijn buik voelde. Ik moest in het openbaar reizen en ik wist niet eens hoe lang. In de trein werd er veel naar me gekeken en zeker niet alleen vanwege mijn felgekleurde shirt. Er werd ook gegniffeld. Het was duidelijk dat andere passagiers ons maar een raar stel leken te vinden. Ik kreeg het even benauwd toen ik bij het overstappen per ongeluk tegen een forse man stootte en, omdat ik niets mocht zeggen, geen excuses kon maken. Hij werd kwaad, maar gelukkig excuseerde Astrid zich. Ze zei er tegen die man bij dat ik van haar nu eenmaal niet mocht praten en ik kon wel door de grond zakken, terwijl het gezicht van die man geen woede, maar alleen nog maar verbazing uitstraalde.
We moesten twee keer overstappen en intussen was ik bloedgeil geworden van al die blikken op mijn lichaam. Na een reis van anderhalf uur stapten we uit en nam Astrid een lijn van wel vijf meter uit haar tas en haakte die aan mijn halsband. Ze droeg me op haar op gepaste afstand te volgen. De lijn mocht de grond niet raken. Ik moest dus een paar meter achter haar lopen en iedereen zou de lijn kunnen zien. Ze liep snel vanaf het inmiddels verlaten stationnetje een bospad in. Ik voelde me erg opgelaten en gekleineerd, maar gelukkig kwamen we niemand meer tegen.
Na een wandeling van zo'n tien minuten kwamen we aan bij een klein hotel. De mooie receptioniste leek niet verrast te zijn met onze binnenkomst. Astrid kreeg zonder een woord te hoeven zeggen de sleutel van kamer 22 en nam me mee de trap op. Op de kamer stond een bord eten. Astrid droeg me op me helemaal uit te kleden op halsband en ballenbondage na. Toen vertelde ze me dat ze nog even weg moest en dat ik maar vast moest gaan eten. Ze bond mijn halsband met een veel kortere lijn vast aan een lus die aan het plafond bleek te zitten. Ze gaf me het bord en vertrok. Ik moest staande eten en wist niet wanneer Astrid weer terug zou komen.
Na een uurtje kwam ze terug, ze had beneden in het restaurant gegeten. Blijkbaar hield mijn training meer in dan alleen orgasmetraining. Ze maakte me los en liet me op mijn buik op de grond gaan liggen. Toen vertelde ze dat mijn eerste weekend nu begonnen was. Ik zou de komende dagen een aantal oefeningen moeten doen, die ze samen met een ervaren meesteres voor “mijn probleem” bedacht had. Astrid legt me uit dat er drie soorten oefeningen zijn, die ik uit zal moeten voeren. Ze legt me uit dat er A-oefeningen zijn, om sneller klaar te komen, B-oefeningen om mijn orgasme uit te stellen en C-oefeningen om mijn orgasme precies te regelen.

1.3 Vrijdagavond, de eerste oefening
Vanavond zal ik nog mijn eerste oefening moeten gaan doen en wel een van het A-type, dus snel klaarkomen, en daar heb ik wel oren naar. Dat bleek achteraf toch wel wat tegen te vallen. In een lege kamer met zwarte muren stond een stoel in het midden. Ik moest er op gaan zitten en werd met twee touwen vastgebonden. Met het eerste touw werden mijn beide enkels aan de voorste twee stoelpoten vastgebonden. Met het tweede touw werd mijn bovenlichaam aan de stoelleuning vastgebonden, mijn handen bleven tot mijn verbazing vrij. Toen gaf Astrid me een enveloppe en ik haalde de eerste opdracht te voorschijn.
Ik moest deze avond elk half uur klaarkomen gedurende de komende drie uur. Hoe, dat moest ik zelf maar zien uit te vogelen. Astrid zou me verder alleen laten, maar ze vertelde dat mijn verrichtingen wel op video zouden worden gevolgd om te kunnen kontroleren of ik mijn opdracht goed had uitgevoerd. De band was precies drie uur, dus al mijn bewegingen zouden gevolgd worden.
Astrid zette nog een klokje voor me neer en verliet de kamer met de woorden “je tijd gaat nu in, jochie. Doe je best, want als het niet lukt moet ik je straffen”.

Nadat de deur in het slot was gevallen zat ik mijn positie te overdenken. Zes keer klaarkomen, zo dicht na elkaar, ik wist niet of ik dat wel zou halen. Ik bedacht dat ik de tijd maar goed moest indelen om het makkelijker te maken. De klok keek me hinderlijk aan, maar ik was wel blij dat ik daardoor toch nog enig besef van tijd hield. Na alle ervaringen van de treinreis en de spanning voor de eerste opdrachten, was het niet moeilijk klaar te komen. Met een aantal vlotte handbewegingen spoot ik mijn eerste portie zaad naar buiten. Vervolgens een half uurtje wachten en nogmaals proberen. Bij de tweede keer was het na een paar minuten weer zover, maar ik voelde wel vermoeidheid en de behoefte lekker te gaan liggen, maar dat kon op mijn stoel niet.
Het werd geleidelijk steeds moeilijker en bij de vijfde keer dacht ik dat het niet meer zou lukken. Ik schoof mijn voorhuid op en neer en fantaseerde met mijn ogen dicht wat ik maar kon om mezelf weer op te laden. Na bijna een kwartier kwam dan eindelijk de bevrijding. Tegelijk realiseerde ik me dat ik in het volgende kwartier nog een keer zou moeten klaarkomen om aan mijn opdracht te voldoen.
Na een korte pauze begon ik weer te proberen mijn penis stijf te krijgen. Ik hoopte dat hij me niet in de steek zou laten, ik bad er bijna om, maar dat hielp niet. Ik rukte met mijn rechterhand aan mijn lul en zat met mijn linkerhand aan mijn nog afgebonden ballen, maar het leek niet te lukken. Ik voelde paniek opkomen toen ik op de klok zag dat ik nog maar drie minuten had. In een laatste wanhoopspoging hoopte ik dat het zou lukken nog wat sperma uit m'n ballen omhoog te trekken. Ik wilde het er zelf wel uitzuigen, maar zo lenig ben ik niet en bovendien zat mijn bovenlijf vastgebonden.

Ik hoorde Astrid aankomen en realiseerde me dat ik mijn eerste opdracht niet goed uitgevoerd had. Terwijl ik toch echt mijn best had gedaan om de opdracht zo goed mogelijk te vervullen. Toen de deur openging zat ik nog met mijn hand om mijn telkens weer verslappende stam geklemd. Astrid keek verbaasd en vroeg of ik de opdracht vervuld had. Ze had blijkbaar niet meegekeken, dus ik kon ja zeggen, maar mijn leugen zou dan alsnog ontdekt kunnen worden als ze de band zou bekijken. Daarom zei ik schaamtevol dat het me niet gelukt was.
Ze leek niet verrast en zei: “ja, jochie daarom volg je dit trainingsprogramma ook”.
Ze bond nu ook mijn handen achter de stoelleuning vast en vertelde dat de straf zou zijn dat ik de hele nacht op dezelfde stoel zou moeten blijven zitten. Een bed om in te slapen, en zeker dicht naast haar slapen, dat zou ik moeten verdienen. Nog geen vijf minuten later was ze weg en zat ik weer alleen. Met een lange nacht voor me in een erg ongemakkelijke houding. Gelukkig was het niet echt koud, dus viel ik af en toe wel even in slaap. Ze had het klokje meegenomen, waardoor ik alle besef van tijd begon te verliezen en me alleen realiseerde dat ik onregelmatig en kort sliep.

1.4 Zaterdagochtend, publiek vervolg
Na een lange nacht werd ik 's ochtends opgeschrikt, uit een licht hazeslaapje, door geluid aan de deur. De deur ging open en tot mijn verbazing kwam niet Astrid maar de receptioniste binnen, samen met nog een vrouw (een kamermeisje zo te zien). Ze zeiden niets, lieten de deur openstaan en kwamen voor me staan. Ik realiseerde me dat ik nu zomaar naakt voor een paar vreemde vrouwen zat. Zij leken echter niet verrast. Even later kwam Astrid ook binnen en ging naast de receptioniste staan. Toen nam mijn vrouw het woord.
Ze zei: “We hebben de videoband bekeken en zijn teleurgesteld. Je wilt altijd zo graag klaarkomen en nu je dat moest deed je het niet. We hebben besloten je nog een kans te geven. Ik maak je handen los en je kunt nu gelijk beginnen” en ze drukte een stopwatch in.
Ik was verbaasd, overdonderd. Hadden ze alledrie mijn pogingen bekeken ? Wilde ze nu echt dat ik mezelf ging aftrekken terwijl twee vreemde vrouwen meekeken ? Toch was het ook wel een opwindend idee, en tenslotte hadden ze me al op de video bezig kunnen zien.
Terwijl ik daarover dacht zei ze: “Nou meisjes, dat wordt geen goeie tijd”.
Ik realiseerde me dat ze de tijd opnam en dat ik ongetwijfeld maar beter meteen kon beginnen. Ik pakte mijn door de situatie al aardig stijf geworden lul beet en begon met mijn hand te bewegen. De meisjes keken geamuseerd toe. Mijn opwinding won het van mijn schaamte en na enkele minuten kwam ik klaar en spoot een kwakkie voor de dames op de vloer. Astrid drukte de stopwatch weer in en alle drie verlieten ze de kamer weer. Ik bleef verbaasd achter op mijn stoel.

1.5 Zaterdagmiddag, de tweede opdracht
Na korte tijd kwam Astrid terug en maakte me los. Ze zei dat ik vanmiddag mijn eerste B-opdracht zou krijgen en dat we tot die tijd even in het dorp rond konden kijken, maar dan wel net zo aangekleed als we hierheen zijn gekomen. Dat leek me in deze (overwegend streng gereformeerde) regio niet zo verstandig, dus koos ik voor een paar uurtjes slaap. Aan het begin van de middag kwam mijn vrouw weer binnen om te vertellen dat het tijd was voor mijn volgende opdracht, deze keer dus van het B-type.
Ik werd weer naakt met samengebonden ballen aan mijn halsband aan de haak in het plafond vastgezet. Mijn beide polsen werden ook aan dezelfde haak gebonden, zodat die ruim boven mijn hoofd vastzaten. Ze zette ook mijn beide enkels vast aan een spreidstang, waardoor mijn voeten wijd uit elkaar stonden en ze makkelijk bij mijn afgebonden ballen zou kunnen komen. Toen pakte ze een condoom en deed er een soort wit poeder in. Terwijl ze mij het condoom omdeed vertelde ze wat de opdracht was.
Ik mocht de komende drie uren niet te opgewonden raken, en zeker niet klaarkomen, want als het poeder vochtig zou worden zou ik gestraft worden. Ik was benieuwd hoe ze dat dan zou merken, maar nog voor ik het gevraagd had vertelde ze dat het poeder van kleur verandert als het vochtig wordt. Ze zou dus onmiddellijk zien als ik vocht verloor. Mijn straf zou dan direkt voltrokken worden met het houten latje dat ze in haar hand had. Als demonstratie gaf ze vast een tikje tegen mijn samengebonden ballen. Dat voelde ik duidelijk en ik moest ervoor waken dat dat me in deze situatie niet teveel opwond.
Even later begreep ik dat dat moeilijk zou worden, want Astrid begon zich vlak voor mijn neus sensueel uit te kleden. Ik sloot m'n ogen om niet opgewonden te raken en me te beheersen. Even later ging de deur open en toen ik keek zag ik die twee meisjes van gisteren. Oogverblindend gekleed in een kort zwart leren rokje en een strak topje van hetzelfde materiaal. Ze hadden allebei eenzelfde houten latje bij zich als Astrid had laten voelen. Ik deed snel mijn ogen dicht omdat ik voelde hoe mijn penis begon te steigeren. Langer kijken naar die drie aantrekkelijke dames zou me zonder twijfel snel doen druipen. Maar even later voelde ik een hand over mijn naakte lijf gaan en er kwam er steeds een bij tot ik alle zes handen voelde.
Ik begreep dat de komende uren moeilijk zouden gaan worden. Het was ongetwijfeld hun bedoeling om te zien of dat poeder wel echt zou verkleuren. Astrid vroeg poeslief of ik soms een blinddoek wilde, maar zonder het antwoord af te wachten bond ze me een doek voor waardoor ik niets meer zag. Dat maakte dat ik dacht niet langer opgewonden te zullen worden, zeker toen de handen stopten. Na enkele minuten spannende niets, voelde ik twee handen op mijn dijbenen, twee handen zwierven over mijn rug en twee handen pakten me bij m'n tepels. Juist door de blinddoek was ik me erg bewust van alles wat ik aan mijn lichaam voelde. Ik probeerde aan andere dingen te denken, aan een ijskast vol ijsblokjes, aan een nudistisch bejaardenhuis en nog veel meer, maar het hielp niet genoeg.
Mijn hetero-natuur verloochende zich niet en mijn penis werd stijf. Hoe kon ik mijn drang tegenhouden met zoveel erotische prikkels tegelijk. Het leek wel of ze afgesproken hadden niet aan mijn penis en ballen te komen, maar verder niets onbeproefd te laten. Bijna een halfuur hield ik het vol, maar toen zag Astrid dat het poeder in mijn condoom blauw was geworden.
Alle handen verdwenen van mijn lichaam. Astrid trok de condoom weg, zodat ik geblinddoekt en met ontblote stijve lul en afgebonden ballen tussen drie dames stond, die alle drie een houten latje in de hand hadden. Dat beloofde niet veel goeds. Ik voelde al snel de eerste pijn door mijn ballen en via mijn buik door mijn hele lijf schieten. En nauwelijks bekomen kwam de volgende klap. Pas nadat ieder vijf keer aan de beurt was geweest en ik dus vijftien klappen op mijn afgebonden ballen had gehad, waren de dames blijkbaar tevreden.
Mijn lul was verschrompeld toen (vermoedelijk) Astrid hem in haar hand nam en goed afdroogde.
“Tsja jochie, wie zich niet kan beheersen moet maar voelen, dat had ik je toch gezegd. We zullen het nog eens met je proberen”.
Daarna voelde ik opnieuw een condoom om mijn slappe penis getrokken worden. Zodra dat er weer om zat voelde ik zachte borsten tegen mijn lijf. Ik voelde me ongelukkig, maar tevens verwend. Onder normale omstandigheden zou ik er erg van genieten, maar nu niet. Ik merkte dat m'n lul weer groeide en dat maakte me bezorgd over het verdere verloop van de middag. Het duurde niet lang of het ritueel van de slagen werd herhaald. Ik werd moe en de pijn overweldigde me. In de loop van de middag verkleurde het poeder nog een keer en uiteindelijk kon ik niet meer. Ik hing als een slappe vaatdoek aan mijn polsen. Gelukkig wilde mijn pik ook niet meer stijf worden, dus werd me een vierde partij slagen op m'n ballen bespaard.
Vijfenveertig slagen met die houten latjes op mijn afgebonden ballen waren tenslotte geen geringe straf. Toen Astrid mijn blinddoek afdeed waren we weer samen in onze kamer. Ze maakte me los en hielp me op het bed gaan liggen. Mijn ballen waren beurs geslagen en daarom deed ze de bondage eraf. Ik was te uitgeput om echt van die bevrijding te genieten. Astrid fluisterde dat ze trots op me was omdat ik zoveel voor haar genot over had. Uiteindelijk was dit hele trainingstrajekt daarvoor bedoeld. Met een gelukzalig gevoel, maar zonder te eten, viel ik binnen enkele minuten in slaap.

1.6 Zondagochtend, de derde opdracht
Zondagochtend werd ik wakker in de armen van mijn Astrid. Ik had de hele avond en nacht geslapen en ik was weer aardig bijgekomen. Voor de zekerheid voelde ik onder de deken en merkte dat mijn ballen er gelukkig niet echt onder geleden hadden, althans geen blijvende schade leken te hebben opgelopen. Het lichaam van Astrid voelen was een weldaad. Ik genoot van het moment, maar bedacht al gauw weer waarom we in dit hotel zijn. Mijn training zou vandaag natuurlijk weer vervolgd worden. Maar eerst hebben we lekker genoten van het ontbijt dat blijkbaar terwijl ik nog sliep op onze kamer was bezorgd.

Een half uur later kondigde Astrid aan dat de derde (en laatste) opdracht van dit eerste weekend begint. Het enige dat ze me vertelde was dat het deze keer een C-opdracht zal worden, dat wil zeggen een precisie-opdracht. Ik word opgehaald door de receptioniste, die me aan een korte halsband meeneemt naar een andere kamer. Ze zegt me wijdbeens te gaan staan en zet m'n beide enkels vast aan twee lussen in de grond. Vervolgens zet Astrid, die meegelopen was, een leeg open luciferdoosje neer, op zo'n 50 centimeter voor me op de grond. Ik krijg te horen dat ik mezelf mag klaarmaken, maar dat ik mijn sperma precies in dat luciferdoosje zou moeten laten komen. Of zoals Astrid deze oefening noemde "Kwakkie in het bakkie". Als het niet lukt zal ik gestraft worden en zal ik het later opnieuw moeten proberen. Dat zal de hele dag zo doorgaan totdat het me lukt.
Beide dames hebben blijkbaar besloten me in de gaten te houden, want ze hebben ieder een stoel gepakt en zijn achter me gaan zitten. Ik kan ze zien als ik mijn hoofd omdraai, maar ze hebben allebei een boek en lijken niet erg geïnteresseerd in wat ik doe. Astrid moedigt me aan om maar snel te beginnen, want deze oefening en dus dit eerste trainingsweekend is pas afgelopen als het me gelukt is en ze betwijfelt of ik nog wel zo vaak klaar kan komen dat het tenminste één keer lukt. Ik besluit maar te beginnen en pak mijn inmiddels wel al stijve lul stevig beet en begin mijn hand heen en weer te bewegen. Al doende realiseer ik me dat ik er nooit op gelet heb hoe ver ik eigenlijk normaal spuit. Dat maakt me een beetje bezorgd, want ik weet eigenlijk helemaal niet of ik 50 centimeter haal. Het duurt gelukkig niet zo lang voordat ik mijn ballen voel kolken en ik voel dat er een orgasme aankomt. Ik probeer goed te mikken, maar als ik klaar kom, spuit ik iets te ver. De meisjes lijken te hebben gekeken, want ik hoor Astrid met een afgemeten stem zeggen "Jammer, jongen, dat betekent je eerste straf voor vandaag". De receptioniste komt naar me toe gelopen en hangt een eerste gewicht van een pond aan mijn balzak. Ooit heb ik dat al eens ervaren en het is opwindend om me dan af te trekken, maar als zo'n gewicht los kan slingeren wordt het wel wat anders. Dat zou ik al heel snel gaan ervaren.

Ik mag nu aan m'n tweede poging gaan beginnen. Ik realiseer me dat het inderdaad steeds moeilijker zal worden om deze opdracht te vervullen. Maar als ik elke keer meer gewicht aan m'n ballen gehangen krijg, dan zal het toch snel moeten lukken. Drie van dergelijke gewichten lijkt me wel het maximum dat ik hebben kan zonder dat mijn ballen van mijn lijf gescheurd worden. Ik hoop dat die receptioniste weet hoever ze kan gaan, want ik denk niet dat Astrid dat weet, hoewel ik me wel verbaas over wat mijn eigen vrouw van dit wereldje weet.
Na een tijdje rustig staan ben ik aardig gewend aan dat gewicht aan m'n zak. Dan wordt het tijd die tweede poging echt te gaan ondernemen. Het voelt zwaar aan nu het gewicht met mijn handbeweging mee gaat schudden. Ik probeer snel klaar te komen en intussen niet teveel te schudden, want dat was wel even lekker, maar voelde ook al gauw niet zo prettig meer aan. Het was duidelijk zaak zo snel mogelijk klaar te komen, in de hoop dat ik dan even verlichting zou krijgen. Gelukkig lukt het me om een prettig ritme te vinden en na niet al te lang voelde ik het zaad in mijn ballen kolken om eruit te willen. Ik probeerde me te concentreren op het kleine "bakkie" dat bijna dreigend voor me stond. Gelukkig wist ik nu wel dat in elk geval de afstand geen probleem zou zijn. Door mijn lul in de goede stand te houden bij het spuiten ging het deze keer al veel beter, maar Astrid zag dat ik er toch wat naast had laten landen. Dus gaf ze de receptioniste opdracht: "Geef hem er nog maar één bij, want het was nog niet goed" en tegen mij zei ze "Het gaat al beter hoor vent, maar nog niet naar mijn zin, zoals je begrijpt. Dus je krijgt nog een derde kans".
Ik kreeg een tweede gewicht erbij, zodat er nu een kilo aan mijn ballen trok en mocht het nog een keer gaan proberen. Of mocht, het is eigenlijk meer moest het nog een keer gaan proberen. En wat die dames niet lijken te beseffen is dat net als bij elke andere man ook bij mij het zaad wel een keer op kan zijn. Gelukkig begrepen ze dat wel en kwamen ze beiden voor me staan en begonnen sensueel met hun lichaam te draaien en me hun prachtige vormen te showen. Ik genoot met mijn ogen van die beide lichamen en begon weer te trekken aan mijn verslapte lul. Door me op hun prachtige lijven en hun sensuele bewegingen te concentreren had ik al snel weer een harde paal en ging ik me voor een derde keer proberen leeg te spuiten. Het zou nu toch echt in dat doosje moeten landen, want dit hou ik niet nog een ronde vol, vrees ik. Toen ik me al vermoeid begon te voelen en dacht dat het misschien wel niet meer zou lukken, voelde ik de hand van één van de vrouwen over mijn billen. Ik had niet gemerkt dat iemand vlak achter me was gaan staan en me begon aan te moedigen door me via mijn billen erotisch te prikkelen. Er gleed een vinger door mijn bilspleet en dat was de druppel die de andere druppels deed komen. Er volgde een geweldige ontlading, die (tot mijn opluchting) grotendeels in het bakje belandde.

Aan het einde van dit eerste trainingsweekend was ik uitgeput, maar ook blij dat ik het allemaal volbracht had en daarmee aan Astrid heb laten zien hoeveel ik voor haar (genot) over heb.

Ze heeft me in de achterbak van haar auto meegenomen. Die auto had ze intussen thuis opgehaald, terwijl ik druk bezig was bij te komen van mijn oefeningen. Dat scheelde weer een voor mij erg vernederende maar ook wel opwindende treinreis. Daardoor werd ik op tijd thuis afgeleverd om nog even te gaan slapen voordat ik maandagochtend weer naar mijn werk zou gaan.




      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 229
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 08 maart 2007 - 04:50 pm:       

Veelbelovend thema



Hallo Samuel,

Veelbelovend thema snijd je daar aan. Ik ben benieuwd.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: