home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 18 maart 2011 - 11:24 pm:       


Het evaluatiediner


Hoofdstuk 7 van 'Het feest van Kim', Meisje bespreekt de spelmiddag met Kim's ouders, en leert iets over poesjes




Boekonderdeel I: Dat gaat naar Den Bosch toe

10.51 – Roosendaal – ‘s-Hertogenbosch – 11.40 - Meisje arriveert

Meisje loopt achter Zita aan, door Kaspers kantoor, door het secretariaat, de hal in en zo verder. Het is een vreemd gevoel om daar zo te lopen. Ze heeft het idee dat ze zich helemaal naakt minder naakt zou voelen dan met dat korset aan.

Als ze de eetkamer binnenkomen zitten Kasper, in smoking, en Loes, in een keurige zwarte lange broek met een even keurige blouse daarop, al tegenover elkaar aan de eettafel, die tot Meisje’s schrik bestaat uit een glazen plaat op een onderstel van metaal.
Zita trekt een stoel op de kopkant van de tafel naar achteren, legt er een handdoekje op en nodigt Meisje uit te gaan zitten. Dat doet ze en Zita schuift in diezelfde beweging de stoel weer iets terug onder tafel.
“Meneer en mevrouw van Meteren willen graag dat je je benen tijdens het diner iets gespreid houdt, Meisje”, zegt Zita.
Dat is het enige moment tijdens het eten dat met woorden op haar naaktheid gezinspeeld wordt. Wel ziet ze Loes en Kasper regelmatig naar haar borsten en door het tafelblad heen naar haar licht geopende gleufje gluren.

Het wordt een gezellig etentje, waarbij Meisje al snel gewend is aan haar naaktheid. Kasper en Loes vragen heel geïnteresseerd naar haar opleiding en Meisje vertelt helder welke deelgebieden van de psychologie dat jaar en de komende jaren de revue zullen passeren, welke banen voor haar mogelijk zijn na de opleiding en over haar droom van ooit een eigen project te starten, speciaal gericht op kinderen met obesitas.
Het gesprek komt ook nog op Kim en Richard. Meisje komt er zo achter dat Loes en Kasper hun dochter met opzet niet in hun eigen speelwereld betrekken, ze blijven bewust ver van incestueuze relaties. Ze willen haar en Richard wel samen laten ontdekken waar hun verlangens liggen. Daarom wordt het tweetal nu begeleid door een ander echtpaar.
Dus terwijl Meisje op seksuele ontdekkingstocht is bij Loes en Kasper, onderneemt Kim samen met Richard zo’n zelfde tocht bij een ander echtpaar.
Kim blijkt overigens op de hoogte van de bdsm-activiteiten van haar ouders en ook van het feit dat zij regelmatig jonge vrouwen begeleiden bij hun entree in die wereld. Ze weet ook dat Meisje die begeleiding vandaag aangeboden krijgt, maar nog niet dat ze het aanbod met beide handen, of beter gezegd: met haar hele lichaam, heeft aangegrepen.

Nadat Zita het hoofdgerecht heeft afgeruimd, valt er even een stilte. Meisje doorbreekt die voorzichtig.
“Het gaat mij natuurlijk niets aan, maar ik ben eerlijk gezegd wel heel nieuwsgierig naar wat er met die drie jongens gaat gebeuren.”
“O, daar mag je best naar vragen, hoor Meisje”, zegt Kasper, “en eigenlijk gaat jou dat ook best wel aan, want volgens mij zit jij er ook nog steeds mee dat ze toen vrijuit gingen. Dat gaan ze nu zeker niet meer.
Nadat Kim alles aan ons had opgebiecht, heb ik de vaders van de jongens bij mij uitgenodigd, in mijn kantoor. Ik heb hen met het gedrag van hun zoons geconfronteerd en aangegeven dat Kim en ik justitie erbuiten wilden laten, op voorwaarde dat de jongens wel gestraft zouden worden, op een voor Kim acceptabele manier. En dat ze een test op HIV en geslachtsziekten zouden doen.
Om een lang verhaal kort te maken, er is gelukkig geen sprake van besmettingen en de jongens zijn inmiddels begonnen met een taakstraf die een jaar gaat duren. Ze werken sinds vorige week elk weekend - vrijdagavond, zaterdag en zondag - 20 uur in de afwaskeuken van een groot restaurant van een vriendje van één van de vaders. Wat ze daarmee verdienen wordt overgemaakt naar een opvangproject voor slachtoffers van loverboys. Verder hebben ze, buiten de tijden dat ze op hun opleiding moeten zijn, huisarrest. Thuis zijn hun internetrechten beperkt tot wat voor hun opleiding nodig is. Vraag me niet hoe dat werkt, maar het schijnt te kunnen. Beperkt mailen, geen chat en zo. En ook hun mobiele telefoons hebben ze moeten inleveren. Als ze te laat thuis of op school of op hun werk komen wordt de straf telkens met een week verlengd. Kim is er tevreden mee. En alle vier de vaders ook.”
“Dat is een mooie oplossing”, zegt Meisje, “ik ben blij dat het zo geregeld is, vooral ook voor Kim. Ze was zo bang dat het ook tot allerlei zakelijke problemen in jullie bedrijf zou leiden als ze haar verhaal naar buiten zou brengen.”
“Als ik eerlijk ben had ze daar misschien wel een beetje gelijk in. Als ik meteen de avond dat het gebeurd was, bij de zaak betrokken was geraakt, weet ik niet wat ik gedaan zou hebben. Misschien was jullie aanpak al met al toch gewoon de beste.
Maar ik wil het er nu niet meer over hebben. We hebben juist zo leuk met elkaar gespeeld om het kwijt te raken. Bij mij is dat in ieder geval gelukt.”
Kasper staat op en komt naar Meisje toe. Zij staat ook op en ze omhelzen elkaar. Hij streelt over haar rug, laat zijn handen over haar billen glijden en tikt er een paar keer vriendschappelijk op.
“En bij jou, Loes?”, zegt Kasper.
“Volledig! En met haar spelen was een feest, dat we wat mij betreft wel vaker kunnen vieren.”
Zij komt ook naar Meisje toe en gaat tegen haar rug aan staan, zodat Meisje even gesandwiched wordt tussen beiden, totdat Kasper weer gaat zitten en Loes de ruimte krijgt om Meisje’s borsten nog even liefkozend in haar handen te nemen. Na een kus op Meisje’s wang gaat ook Loes weer zitten. Meisje volgt haar voorbeeld.

“Misschien is het dan nu een goed moment om onze spelmiddag te evalueren. Lieve Meisje, als wij met iemand erbij gespeeld hebben, nemen we altijd even de tijd om allemaal te zeggen wat onze gevoelens bij het spel waren. Dat mag uitgebreid, of heel kort, net wat je wilt. Wil jij beginnen? Mocht je het kort willen houden, wil je dan wel aangeven of je vaker met ons zou willen spelen. Dat geeft ons in ieder geval een algemene indicatie over hoe jij je gevoeld hebt vanmiddag.”
“Goed, Kasper, ik wil wel proberen wat te zeggen, maar verwacht geen opsomming van details. Ik vind het heel moeilijk om alles nu al precies te duiden. Laat ik het maar zo zeggen, ik voelde me veilig bij jullie, er waren dingen die ik fantastisch vond, maar ook dingen die naar waren. Maar de meeste daarvan hielpen door de context waarin ze geplaatst waren toch weer mee aan het fantastisch zijn van de hele middag. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan de koude douche. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel.”
Loes en Kasper knikken allebei. Dus gaat Meisje verder.
“Misschien is de beste samenvatting dat ik van harte hoop dat jullie nog vaker met mij willen spelen. Ik zou het heel erg vinden als de eerste keer ook gelijk de laatste was.”

Kasper begint te lachen.
“Dus jij denkt dat het spel van vandaag al is afgelopen. Dan vind ik wel dat je er wat vreemd gekleed bij zit, Meisje.”
Ook Loes moet lachen, maar Meisje’s wangen kleuren hier weer een beetje van.
“En Loes”, vervolgt Kasper, “wat vond jij ervan vanmiddag?”
“Ik wil om te beginnen Meisje een compliment geven. Het is voor haar de eerste of één van de eerste keren dat ze zo uitgebreid onderhanden genomen is. En dat heeft ze knap doorstaan. In de loop van het spel kon ze er ook steeds meer vrij en onbevangen tegenover gaan staan. En die ontwikkeling kost andere subjes vaak veel meer tijd.
En voor mezelf, ik vond het heerlijk om weer eens een spel te mogen leiden. Ik heb er van genoten en eerlijk gezegd heb ik de indruk dat ik het ook best goed gedaan heb. Maar misschien wil jij daar ook iets over zeggen, Kasper.”
“Dat wil ik wel. Maar eerst sluit ik me aan bij de complimenten voor Meisje. Knap gedaan en ik zou het een eer vinden als je nog eens met ons wilt spelen, maar dan onder mijn leiding.
En wat jouw optreden betreft, Loes, je hebt de zaak creatief aangepakt, maar er zijn twee dingen die me niet bevielen. Of eigenlijk is er één ding dat ik wat overdreven vond, maar een ander dat ik als onvergeeflijk beschouw. Je bent dan ook vanaf nu niet meer in charge. Ik neem de leiding weer op me en jij bent vanaf nu weer gewoon de sub die je normaal gesproken ook bent. Begrepen?”
“Ja, Meester”, zegt Loes. Ze heeft haar ogen neergeslagen.

Meisje kijkt met stijgende verbazing naar de verandering in de houding van haar beide tafelgenoten. Van de meegaande onderdanige Kasper is niets meer te zien, hij straalt ineens gezag uit, oogt langer en breder, en kijkt ontegenzeggelijk norser. Loes daarentegen is al haar bravoure in één keer kwijt en lijkt ineens angstig voor wat nog gaat komen.
“Ga in de houding staan, Loes, ik zal je zo vertellen wat ik fout vond en wat we daaraan gaan doen.”
Kasper drukt op een knopje op een afstandsbediening. Het licht dimt een beetje. Hij drukt ook op een ander knopje. Volgens Meisje gebeurt er nu niets, maar even later komt Zita binnen.
“Zita, ik moet Loes helaas straffen vanavond. Maak haar klaar.”
Meisje’s verbazing neemt verder toe, maar wat er gebeurt warmt haar wel op. Haar tepels staan alweer stijf rechtop. Ze ziet dat dit Kasper ook niet ontgaat.
Zita loopt naar Loes toe en begint haar uit te kleden. Eerst gaan de schoenen uit, daarna de broek. Dan de blouse, de beha en tenslotte het slipje. En als Loes haar armen weer op haar rug heeft en haar borsten naar voren duwt, knijpt en trekt Zita even aan de tepels om die hard te maken. ‘Wauw, wat geil’, denkt Meisje, ‘en inderdaad, ze heeft net zo’n soort lijf als ik. Ik hoop dat ik er over 20 jaar nog zo uitzie. Misschien inderdaad maar eens wat meer sporten.’

Dan neemt Kasper wederom het woord.
“Loes, zoals ik al zei waren er in jouw gedrag vanmiddag twee dingen die ik niet zomaar wil en kan laten passeren. Allereerst het feit dat Meisje zichzelf niet tot een orgasme kon brengen. Je weet uit ervaring dat dit veel vaker gebeurt als subjes een eerste keer met ons spelen. Het lukte Zita bijvoorbeeld ook niet. Je mag daar best iets vernederends over zeggen wat mij betreft, dat maakt het spel geiler, maar je moet er niet steeds op terug blijven komen en ik vind ook dat je een sub het dan niet opnieuw moet laten proberen. Ik vind dit geen heel ernstige fout, maar ik vind wel dat je het met Meisje moet goedmaken door te laten zien dat jij wel voor je Meester kunt klaarkomen in een lastige houding. Je gaat dus zo met je billen naar Meisje toe staan, je buigt voorover alsof ik je op je billen ga slaan en je kijkt tussen je gespreide benen door naar Meisje. Dan ga je jezelf vingeren tot je klaarkomt. Duidelijk?”
“Ja, Meester, moet ik dat nu gelijk doen?”
“Nee, Loes, wacht maar even, ik zal je eerst het andere punt vertellen en de straf die ik je daarvoor ga geven. Dan kun je daar verder over nadenken terwijl je masturbeert. Hopelijk heb ik het dan voor jou ook wat moeilijker gemaakt.”

“Het tweede punt is ernstiger, eigenlijk een onvergeeflijke fout. Toen Meisje twee keer was klaargekomen door de magic wand en jij haar wilde doorduwen naar een derde orgasme zei Meisje ‘ik stop nu’. En dat deed jij niet. Moet ik jou als ervaren sub nou uitleggen dat dit een doodzonde is voor een dom. Het verbaasde me dat Meisje net zei dat ze zich veilig voelde bij ons, want jij hebt het vertrouwen dat ze in ons had, vanmiddag heel erg beschaamd. Hoe heb jij dat ervaren, Meisje?”
“Eerlijk gezegd voelde ik paniek opkomen toen Loes niet wilde stoppen, maar dat heb ik met ademhalingsoefeningen onderdrukt en ik heb mezelf voorgehouden dat Loes de hele middag goed voor me was en het dus nu ook wel het beste zou weten. En, eerlijk is eerlijk, ze had inderdaad gelijk, wat ze me toen liet voelen was ongelooflijk. Maar als ze daarna weer doorgegaan was, zou ik het hele huis bij elkaar geschreeuwd hebben. Trouwens, Kasper, jij was er toch niet bij. Hoe weet je dit?”
“Voor de goede orde, Meisje, we zitten weer in ons spel en ik heb de rol van dom weer naar me toe getrokken. En jij bent nog steeds een beginnend subje. Je noemt me dus, net als Loes, vanaf nu Meester. Duidelijk?”
“Ja, Meester.”
‘Wow, goed dat Zita een handdoekje op de stoel gelegd heeft’, denkt Meisje.
“Hoe ik wist van deze domme fout van Loes? Dat was eigenlijk nog een verrassing voor je, maar ik kan het je nu maar beter vertellen. We hebben overal camera’s om van ons spelen automatisch opnamen te maken. Omdat Loes geen ervaren dom is, kijk ik altijd mee op een monitor als ze alleen met een subje bezig gaat. Als het echt misgegaan was, zou ik in 10 seconden bij je geweest zijn.”
Weer een verbazing erbij voor Meisje. Ze hadden dus ook opnamen van haar gemaakt. En wat zouden ze daarmee doen. Verdiende de firma Van Meteren zo haar geld soms? Ze durfde het niet meteen te vragen, maar zou er op een gelegener moment op terugkomen.

“Dus, Loes, het lag meer aan Meisje’s kracht dan aan jouw vaardigheden dat ze niet in paniek raakte. Het is zo simpel: ‘nee’ is ‘nee’. Ook al had je tien keer gelijk dat ze het wel aankon. Als ik terugdenk aan Meisje’s redenering rond Kim en tegen haar wil iets doen, ben jij vanmiddag, in ieder geval in haar beleving, veel te dicht in de buurt van verkrachten geweest. Denk daar al masturberend maar eens goed over na. Ga nu maar met je vingers aan de slag. Daarna kriÀS^ ÀS^ wY pY (T^ àS^ @ àS^ rilling door Loes’ lichaam gaan. Ook een ervaren sub, die weet wat ze aankan en die weet dat ze dit soort behandelingen diep van binnen zelf wenst, kan toch vooraf nog behoorlijk tegen zo’n bestraffing opzien.

Loes keerde Meisje haar rug toe, spreidde haar benen wijder, boog zich voorover, keek tussen haar benen door naar Meisje en begon zich te vingeren. Meisje voelde zich een beetje opgelaten. Het kostte haar moeite om Loes zo tussen haar benen te kijken terwijl ze eigenlijk met iets heel intiems bezig was. Kasper zag dat ook en hielp haar een handje.
“Zeg, Meisje, Loes doet dit om jou te laten zien dat het best kan en hoe je het zelf zou kunnen doen. Dan moet je wel goed kijken natuurlijk. Tot ze klaarkomt je ogen nergens anders meer op richten.”
“Ja, Meester.”
“Want, Meisje, Loes heeft misschien wat te veel nadruk op dat niet kunnen klaarkomen gelegd, maar ze heeft ergens natuurlijk wel gelijk. Het is niet acceptabel als een subje niet kan klaarkomen voor haar Meester. Jij gaat dus thuis oefenen in dezelfde houding als Loes en als we weer eens bij elkaar in de buurt zijn zal ik je op een onverwacht moment opdragen zo voor mij klaar te komen. Is dat heel duidelijk?”
“Ja, Meester”, klonk het uit Meisje’s plotseling heel droge mond, die zich tussen twee heel rode wangen bevond.

En zo was het iets meer dan twee weken later ook gegaan. Op een middag toen Meisje uit school kwam stond Zita ineens op het schoolplein.
“Dag Meisje, onze Meester moest vandaag hier in België zijn. Hij wil je graag even ontmoeten. Ga met me mee.”
Meisje had gelijk geweten wat haar te wachten stond. En ze voelde hoe in haar buik processen op gang kwamen die ervoor zorgden dat het vingeren in ieder geval soepel zou verlopen.
Ze had thuis inderdaad elke dag geoefend met masturberen in deze voor haar zo moeilijke houding. En ze had gemerkt dat ze met zich concentreren op de spelmiddag met Kasper en Loes, en dan vooral het gedeelte waarin Loes alleen met haar bezig was, heel goed tot een orgasme kon komen.
Ze stapte bij Zita in de auto. Die reed naar een duur hotel, waar ze Meisje meenam naar een suite op de bovenste verdieping. Na binnenkomst moest ze zich gelijk helemaal uitkleden, in de badkamer haar handen en geslacht wassen, waarna ze het korset weer aankreeg. Daarna kreeg ze instructies van Zita.
“Je gaat nu de andere kamer in. Daar zit Kasper achter een bureau te werken. Je gaat in de houding voor dat bureau staan en wacht af. Als hij ‘ga je gang’ zegt, draai je om, buig je voorover, spreid je je benen verder open, kijkt hem aan en vingert jezelf tot een orgasme. Als je klaargekomen bent blijf je zo staan, totdat hij zijn goedkeuring uitspreekt en zegt dat je mag gaan. Dan kom je hier terug, ik help je met aankleden en breng je netjes thuis.
En zo was het gegaan. Het was wel een erg onverwacht moment geweest, maar het plotseling opduiken van Zita had Meisje goed geholpen geil genoeg te worden om de vereiste prestatie te kunnen leveren. Zij het dat ze er wel een stuk langer over gedaan had dan Loes.

Die ziet inderdaad kans zichzelf vrij snel richting een orgasme te vingeren. Kasper probeert het nog wat te remmen door opmerkingen te maken als “het lukt jou ook niet zo goed vanavond, hè Loes” en “Zita, wil jij vast de lange leren flap halen, dan hoeft Loes als ze klaargekomen is niet zo lang te wachten op het bewerken van haar billen”, maar Loes laat zich daar niet lang door beïnvloeden en komt met een paar korte kreten klaar.
Kasper laat er daarna geen gras over groeien. Hij loopt naar Loes toe en begint haar hard te slaan met de lange leren flap. Elke slag gaat over de volle breedte van beide billen en slaat zelfs een beetje om de zijkant heen. Er is geen sprake van opwarmen met tien aparte slagen, zoals die keer met Kim. Hij dient er gelijk twintig toe zonder tussen de slagen rust te nemen. Loes telt mee. Dan pas streelt hij voor het eerst over Loes’ billen. Totdat zij aangeeft klaar te zijn voor de volgende twintig slagen.
Meisje vraagt zich af hoe dit gaat eindigen, want na de eerste serie zijn de billen al vuurrood. Kasper slaat de tweede set met een backhand vanaf de andere kant, zodat de leren flap nu ook om Loes’ andere zijkant heen schiet.
Vanaf zo’n beetje de tiende backhand hoort Meisje gekreun en gesnik, dat allengs harder wordt.
Na de tweede set zijn de billen donkerrood en neigen zo hier en daar naar paars. Dat is voor Kasper echter geen aanleiding om zich iets in te houden. Het lijkt zelfs op het tegendeel als hij met de laatste set van twintig begint. Loes begint nu ook bij elke slag het nummer van de slag als kreet van pijn uit te schreeuwen.
En dan is het voorbij. Kasper streelt de bijna paarse billen, met zo hier en daar duidelijke bloeduitstortingen. Na een poosje helpt hij Loes overeind, ze omarmen elkaar en kussen elkaar lang en innig. Als hun monden van elkaar glijden zegt Loes zachtjes:
“Dank u wel, Meester, dat u mij altijd geeft wat ik nodig heb. U ben zo lief voor me.”
Meisje vindt het mooi, maar toch ook wel een wat vreemde tekst voor iemand met billen in een zo dieprode kleur.
“Ja Loes”, reageert Kasper, “wij hebben dit nu met elkaar afgehandeld, maar ik wil ook dat je het met Meisje goedmaakt. Ga naar haar toe, vertel haar wat je fout gedaan hebt en dat je dat nooit meer zult doen. En vraag haar dan of ze je wil vergeven.”
Loes loopt naar Meisje toe, gaat daar op haar knieën en legt haar hoofd op Meisje’s naakte schoot. Als ze begint te praten snikt en snottert ze nog een beetje en Meisje voelt Loes’ tranen zelfs op haar benen druppen.
“Lieve Meisje, toen jij vanmiddag aangaf te willen stoppen heb ik dat niet gedaan. Dat was heel erg fout van mij. Het spijt me verschrikkelijk dat ik die fout maakte en dat jij daar bijna van in paniek raakte. Ik beloof plechtig dat ik dit echt nooit meer zal doen. Ik hoop dat je de moed kunt vinden om me te vergeven?”
Ook al heeft Loes haar vanmiddag gedomineerd en is ze twee keer zo oud, zoals ze daar nu zo klein bij haar zit kan Meisje niet anders dan haar hoofd strelen, zich voorover buigen en na een kus op Loes’ hoofd fluisteren:
“Natuurlijk vergeef ik je, lieve Loes. Natuurlijk vergeef ik je.”

“Dan gaan we nu lekker film kijken in de slaapkamer”, zegt Kasper, “Zita, zorg jij dat het hier weer netjes wordt?”
Het is een bijzondere optocht, die zich naar de slaapkamer begeeft. Voorop een robuuste zelfverzekerde man in smoking, dan de geheel naakte Loes, die wat in elkaar gedoken loopt omdat de resultaten van haar straf nog door haar lichaam ronddolen, en daarachter Meisje, naakt op een korset na.
In de slaapkamer aangekomen kruipt Loes gelijk aan de rechterkant in het grote bed. Kasper helpt Meisje uit haar schoenen en korset en laat haar in het midden van het bed tegen Loes aankruipen. Dan kleedt Kasper zich helemaal uit en komt ook in bed, aan de linkerkant. Meisje ligt nu tussen Loes en Kasper in.
Kasper start een film op het grote televisiescherm aan het voeteneind van het bed. Het blijkt een montage van Meisje’s eerste bezoek aan Kaspers studeerkamer. Ze ziet zichzelf staan, eerst gekleed, dan met haar broek op haar knieën en verderop ook nog met haar slip naar beneden. Het gesprek met Theo zit ook in de montage. Dan volgt de bestraffing door Kasper. Ze wordt er warm van en als Loes een arm om haar schouders legt, kruipt ze nog dichter, meer op haar zij, tegen Loes aan, met haar hoofd tussen haar schouder en haar linkerborst. Loes pakt Meisje’s linkerhand en legt die op haar eigen rechterborst.
Dan volgen filmfragmenten van de afgelopen middag. Waar ze voor de schouw staat en ijs in haar beha en broekje krijgt. Ook het floggen is uitgebreid te zien en te horen, gevolgd door de koude douche, inclusief de geluiden die ze toen uitstootte.
Meisje voelt hoe Kasper zich ook op zijn zij draait en tegen haar rug aan komt liggen. Zijn pik is hard, voelt ze tegen haar billen. Hij fluistert in haar oor:
“Raak jezelf maar aan, Meisje, gewoon omdat het lekker is. Je hoeft niet klaar te komen, maar het mag wel, kijk maar wat je doet.”
Meisje begint te vingeren als het fragment met de knijpers komt. Ze voelt het gelijk weer in haar tepels als ze op beeld ziet hoe Loes de knijpers daar afslaat. Maar als ze ziet hoe Loes haar op de tafel vastmaakt en haar onderzoek uitvoert kan ze zich niet beheersen en begint haar klit wild te stimuleren. Zodra ze een poosje later ziet wat het met haar doet als de magic wand voor de eerste keer op haar klit gezet wordt komt ze hijgend en grommend klaar. Ze sluit haar ogen voor wat er verder op het scherm gebeurt.
Op dat moment voelt ze Kaspers vingers bij haar geslacht komen. Hij laat zijn vingers in en uit haar glijden en brengt dan haar eigen vocht naar haar kontgaatje, waar hij ook voorzichtig met zijn vinger naar binnen en weer naar buiten gaat. Nadat hij haar zo een poosje voorbereid heeft, fluistert hij in haar oor:
“Zal ik het nu toch eens in je kontje proberen?”
“Dat is goed, Meester, maar wilt u alstublieft heel voorzichtig zijn.”
Ze merkt hoe Kasper achter haar rug bezig is met een condoom en voelt dan hoe de top van zijn lul tegen haar kontgaatje komt. Onwillekeurig trekt ze haar kringspier aan, maar probeert die gelijk weer te ontspannen, en dan voelt ze hoe Kasper, heel zachtjes, en continu heen en weer bewegend, om haar goed met het glijmiddel van het condoom verder te bevochtigen, steeds dieper in haar glijdt, tot ze zijn ballen tegen haar billen voelt. Hij gaat eerst een paar keer voorzichtig heen en weer, maar al snel worden zijn bewegingen wat ruwer en voor Meisje moeilijker te verwerken.
Ze wil zich niet laten kennen en nu doorzetten, maar haar lichaam begint onder Kaspers almaar heftiger bewegingen te verstarren.
Hij merkt dat en vermindert de kracht waarmee hij stoot, maar dat is onvoldoende om Meisje weer te laten ontspannen.
“Het word je toch iets te veel, hè Meisje”, fluistert hij.
“Het is niet makkelijk, Meester, maar ik heb u mijn kontje aangeboden en ik trek dat aanbod niet in. U mag echt gewoon doorgaan.”
“Je bent lief en dapper, Meisje, maar dat ga ik niet doen. Geldt het aanbod ook voor je kutje?”
“Natuurlijk, Meester, heel erg graag zelfs. Mijn kutje is volledig beschikbaar voor u en u hoeft zich daar op geen enkele manier in te houden.”
Ze voelt hoe hij zacht uit haar kontje glijdt, snel een nieuw condoom omdoet en direct daarna weer in haar vrouwelijke opening binnenkomt. Daar ondervindt hij absoluut geen weerstand en voor Meisje is dit zonder meer heerlijk. Het neuken was die middag ook fijn geweest, maar toen moest ze zich toch zelf staande zien te houden en ook nog proberen om klaar te komen. Nu ligt ze en kan ze zich volledig ontspannen en helemaal concentreren op wat ze voelt. Heftige, onregelmatige, krachtige, diepe en viriele stoten. Ze legt haar hoofd op Loes’ borsten en laat het genot lekker haar lichaam in stromen.
Meisje voelt hoe haar hand die ook op Loes’ borsten rust opgepakt wordt en verplaatst naar Loes’ gleuf. Ze begrijpt de opdracht en begint Loes op weg te helpen naar haar tweede orgasme van die dag.

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

Ineens schiet Meisje weer terug naar de werkelijkheid. Er is geluid in het gangpad, bij de deur van de coupé. Meisje merkt nu dat ze tijdens het terughalen van haar herinneringen, zonder dat ze daar erg in had, haar benen gespreid heeft. Ook is één hand onder haar rokje verdwenen. Haar vingers strelen heen en weer onder haar kanten slipje, over en tussen de zachte, pas geschoren lippen en glijden ook een klein stukje haar kutje in.
Ze draait haar hoofd in de richting van het geluid en ziet een vrouw van een jaar of veertig die haar streng en afkeurend aankijkt. Meisje begint te blozen, draait haar knieën zoveel mogelijk van de vrouw af en trekt in dezelfde beweging haar hand uit haar broekje.
Nu Meisje haar gezien heeft, opent de vrouw de deur van de coupé en komt naar binnen. Ze sluit de deur weer en gaat schuin tegenover Meisje zitten. Die voelt zich inmiddels behoorlijk opgelaten.

“Ik stond al een poosje naar je te kijken. Het geeft werkelijk geen pas je zo onbeschaamd te gedragen in een openbare omgeving. Volgens mij streelde je niet alleen, maar zat je zelfs met je vingers in je kut”, zegt ze streng.
Voor Meisje doorheeft wat er gebeurt, heeft de vrouw haar zojuist teruggetrokken hand gepakt en bij haar gezicht gebracht. Ze ruikt eraan.
“Bah, wat smerig, je ruikt het kutsap al op een afstandje. Dat moet toch niet. Ik weet heel goed dat het niet meevalt om een jong poesje goed op te voeden, je bent lang niet de enige die daar moeite mee heeft, hoor, maar je kunt een poesje ook trainen. Ik kan dat weten, want ik verzorg al jaren zo’n training voor jonge poesjes en hun even jonge eigenaressen. En met succes.”
Meisje krijgt het heel erg warm van de manier waarop ze wordt toegesproken en ze wordt er tussen haar schaamlippen ook zeker niet droger van, maar ze zou net zo lief zien dat de vrouw verdween. Toch is er ook iets dat haar ervan weerhoudt te vragen of ze een andere coupé op wil zoeken.
De vrouw legt een attaché koffertje op haar schoot en haalt daar een folder uit en een klein kartonnen doosje. Ondertussen praat ze gewoon verder.
“Sterker nog, ik ben nu onderweg om die training te gaan geven, dat doe ik elke zaterdagmiddag ergens in Den Bosch.”
Ze opent het kartonnen doosje en haalt er vier plastic bollen uit die een eindje van elkaar aan hetzelfde touwtje vastzitten.
“Als je mij deze bij jou naar binnen laat schuiven en je gaat straks in Den Bosch gelijk met me mee, dan krijg je de training van vandaag gratis. Lijkt dat je wat?”
Meisje is helemaal perplex, wordt ze in de maling genomen? Is er ergens een verborgen camera of zo? Maar de vrouw kijkt haar serieus aan, dus stamelt ze:
“Eh, nou, eh, nou nee, dat kan niet, ik ben op weg naar een vrijgezellenfeest.”
“O, dat is jammer zeg, jullie willen zeker niet met z’n allen meegaan? Nou, dan geef ik je in ieder geval de folder mee. Aan je stem te horen kom je uit België, dat geeft niks hoor, er komen wel vaker Belgische meisjes bij ons op de training. En weet je wat, als je deze bollen met ons logo vandaag verder in je draagt en je neemt ze mee op een volgende zaterdag, dan krijg je alsnog de eerste les gratis.”

Bij ‘weet je wat’ had ze plotseling haar hand tussen Meisje’s knieën geduwd, waarop die, tot haar eigen verrassing, als vanzelf uit elkaar gingen. Daarna had de vrouw haar hand onder Meisje’s rokje gestoken en het kant tussen haar benen wat opzij geschoven. Bij ‘bollen’ duwde ze de eerste bol in Meisje’s kutje, en bij ‘vandaag’ de tweede. Bij ‘neemt’ voelde Meisje de derde bol naar binnen schuiven en bij ‘zaterdagochtend’ de vierde. Bij ‘gratis’ lag het touwtje waarmee de bollen weer naar buiten getrokken kunnen worden netjes tussen Meisje’s schaamlippen en legde de vrouw het strookje kant weer keurig over Meisje’s gleufje.
Terwijl ze haar koffertje weer dicht doet, zegt ze nog:
“In de bollen zitten knikkers en die rollen lekker rond, als jij of de trein beweegt. Dat is een speeltje waar je poesje geen genoeg van zal krijgen, en je hoeft toch niet met je hand in je broekje te zitten. Dat is veel beter, want veel mensen begrijpen dat niet, vinden het niet netjes of nemen er zelfs aanstoot aan.”
Dan verlaat de vrouw zonder omkijken de coupé en loopt verder de trein in.
Meisje blijft verbouwereerd achter.
Wat is dat toch met haar? Sinds die keer met Maria van Hoven in het hotel, komt ze er in haar ontdekkingsreis naar haar persoonlijke seksuele verlangens elke keer weer achter dat haar reacties op iemand die haar met gezag of bestraffend toespreekt precies tegenovergesteld zijn aan de reacties van andere meisjes. Of in ieder geval tegenovergesteld aan wat de geldende normen van haar vragen. Ze had de vrouw natuurlijk makkelijk kunnen afweren, zowel verbaal als fysiek. Ze had domweg haar benen kunnen sluiten. Maar toen de hand van de vrouw haar knieën raakte was haar reflex juist haar benen te openen om de vrouw toegang tot haar geslacht te geven.

Die bollen in haar kutje voelen trouwens erg apart. Eerst wil Meisje het ‘speeltje’ er gelijk weer uittrekken, maar als ze eerlijk is, is het ook een heel erg lekker gevoel en het lijkt haar bij nader inzien ook wel spannend om er straks mee over het station van Den Bosch te lopen. Ze laat het ‘speeltje voor de poes’ voorlopig dus maar even zitten en pakt de folder die de vrouw achterliet.
Voorop een foto van een jong katje en de tekst: ‘Elke zaterdagochtend in Den Bosch, training voor jonge poesjes en hun even jonge bazinnetjes’. Binnenin verschillende stukjes tekst over het waarom van de training en de verschillende onderdelen ervan.
Meisje leest bijvoorbeeld: Heel jonge poesjes geven nauwelijks problemen, maar als het poesje bijna of net volwassen is, wil het veel aandacht krijgen. Vragen als ‘Hoe vaak en hoe intensief mag ik met mijn poesje kroelen?’, ‘Hoe verzorg ik haar vachtje?’, en ‘Wie laat ik nog meer mijn poesje aaien?’ worden dan belangrijk.
Bij de trainingsonderdelen ziet Meisje onderwerpen als ‘Het straffen en belonen van je poesje’, ‘Speeltjes voor je poesje’ en ‘Wanneer moet je poesje in haar mandje blijven en wanneer mag het naar buiten?’
Meisje krijgt, helemaal alleen in de coupé, de slappe lach. Zouden daar echt meisjes op afkomen? Dat kan toch haast niet.
In de folder zit verder nog een sticker met de foto van een meer volwassen kat. De begeleidende tekst moedigt jonge meiden vanaf 18 jaar aan op zaterdagochtend om uiterlijk twaalf uur voor het station van Den Bosch te staan, met de sticker zichtbaar op hun kleding. Daar worden ze dan door een trainer opgehaald. Een trainingsochtend kost dertig euro, inclusief twee drankjes. ‘Dat zullen dan wel twee schoteltjes melk zijn’, denkt Meisje, die nog steeds niet uitgelachen is.
Ze steekt de folder in de zak van haar jasje, misschien iets om eens voor de lol met een paar vriendinnen te doen. Want het is misschien een raar verhaal, maar die bolletjes zijn inderdaad een aanwinst voor haar ‘poesje’.

De trein rolt intussen het station van Den Bosch binnen. Meisje pakt haar weekendtas, stapt uit en loopt richting de uitgang. Ze is verrast door het gevoel dat de bollen in haar kutje geven als ze loopt. Het is echt een fijn, geil gevoel. Ze heeft wel het idee dat voor iedereen zichtbaar is dat ze geil is, en dat ook iedereen naar haar kijkt, dus als ze langs een toilet komt, gaat ze daar gauw naar binnen. Sowieso wel een goed idee, want ze heeft ook al een tijd niet geplast.
Ze trekt de bollen uit haar lijf, wat ook weer een leuke nieuwe sensatie oplevert en bekijkt ze van dichtbij, terwijl ze ondertussen plast. Ze wil de bollen in een stukje wc-papier rollen en in haar jaszak stoppen, maar bedenkt zich dan.
Het is een fijn gevoel om die bollen in te hebben en ze houdt van avontuur. Dat iedereen naar haar kijkt en haar geilheid kan zien, is natuurlijk onzin. Nadat ze haar geslacht met een papiertje schoongemaakt heeft, stopt ze de bollen terug, trekt haar slip weer omhoog en verlaat met opgeheven hoofd het toilet. En even later het station.

Als ze buiten komt is direct duidelijk waar ze naartoe moet. Recht voor het station staat een tot limousine verlengde Hummer met geblindeerde ramen. Eén van de deuren van het gevaarte vliegt open om Kim te laten ontsnappen. Die rent op Meisje af en omhelst en kust haar zo stevig dat ze bijna samen over de grond rollen.
Na de begroeting lopen ze naar de bijzondere auto toe.
“Hoe vind je ’m”, vraagt Kim, “pappie verzint toch altijd weer iets geks, vind je ook niet?”
“Hij is prachtig”, zegt Meisje, “maar ik ben wel blij dat ik niet achter het stuur hoef.”
“Dat doe ik wel”, zegt een jonge vrouw, die om de auto is komen lopen en die zich voorstelt als Claudia.
Meisje schat haar tegen de 30. Ze draagt een keurig grijs chauffeursuniform, neemt de weekendtas van Meisje over en bergt die weg in een bagagecompartiment.
“Kom”, zegt Kim, “instappen, met jou erbij zijn we compleet. We kunnen vertrekken.”
Na het instappen zijn er welkomstkussen voor Meisje van Tess, Floor en Letty. Terwijl de auto zich langzaam in beweging zet schenkt Kim champagne in voor Meisje. De meiden proosten met elkaar.
Het valt Meisje op dat Kim zelf geen champagne drinkt, maar een glas water heft.
Zou ze dan toch zwanger zijn?


© SubAdoration, 03-2011

Klik hier voor de flaptekst.

Hier eindigt boekdeel I. Lees verder in boekdeel II 'Let's Party', beginnend met hoofdstuk 8: Een kink in de kabel - Onverwachte gebeurtenissen op weg naar de feestlocatie




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: