home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Productief lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 10 maart 2011 - 11:43 pm:       


Lichamelijk Onderzoek


Hoofdstuk 6 van 'Het feest van Kim', Loes onderzoekt enkele van Meisje's vitale functies




Boekonderdeel I: Dat gaat naar Den Bosch toe

10.51 – Roosendaal – ‘s-Hertogenbosch – 11.40 - tot Tilburg

“Ik ben zover, Loes. De vloer is schoon en ik heb mij gewassen.”
Loes laat haar tijdschrift zakken, legt het weg, staat op en komt naar Meisje toe.
“Je ruikt lekker, Meisje, het lijkt wel alsof je niet alleen tussen je benen gewassen hebt, zoals ik je opdroeg. Is dat zo?”
Meisje schrikt, zou ze nou gestraft worden omdat ze iets extra’s voor haar dom gedaan heeft?
“Ik heb me inderdaad helemaal gewassen, Loes. Dat deed ik omdat het me voor jou plezieriger leek. Ik had nogal getranspireerd en er zat ook urine op mijn benen.”
“Meisje, Meisje, een sub moet niet denken voor haar dom. Die kan dat zelf wel. Misschien vind ik het wel geil als jij naar zweet en urine stinkt, weet jij veel. Je moet leren alleen dat te doen wat je opgedragen wordt, en als je het iets anders wilt of iets niet goed snapt, vraag je het eerst. Begrijp je.”
“Ja, Loes, het spijt me.”
“Voor deze keer zal ik het door de vingers zien. Ik heb inderdaad liever dat je schoon bent en lekker ruikt en bovendien vind ik het knap dat je dat ook nog binnen zo korte tijd voor elkaar hebt gekregen. Maar een volgende keer kom je niet zo makkelijk weg met dergelijk gedrag. Eens kijken hoe je er verder uitziet.”
Loes loopt om haar heen en Meisje voelt hoe ze even bij haar billen ruikt.
“Het is bijna goed. Alleen de riem moet strakker.”
Loes maakt de gespjes los, doet de riem wat hoger om Meisje’s middel en trekt hem dan heel strak aan, waardoor het gedeelte van haar lichaam tussen ribben en heupen ingesnoerd wordt.
“Kom, we gaan weer naar hiernaast”, zegt Loes, en ze is al op weg.
Meisje volgt haar en gaat op Loes’ aanwijzingen op haar rug op de twee tegen elkaar geschoven tafels liggen, met haar billen op de overgang daartussen. De tafels zijn bekleed met iets zachts dat weer afgedekt wordt door zwart kunstleer. Aan de randen zitten metalen ogen, zodat een sub er op allerlei manieren op vastgebonden kan worden. Loes is ook duidelijk van plan om dat met Meisje te doen, want ze komt met een verzameling sjorbanden naar Meisje toegelopen.
Om te beginnen verbindt ze met twee sjorbanden de twee ogen aan Meisje’s riem met ogen aan de zijkant van de bank, en ze trekt de banden om en om steeds een stukje strakker, totdat Meisje dit deel van haar lijf niet meer kan verschuiven. Dan haalt ze twee sjorbanden door de ogen van Meisje’s enkelboeien en beveelt Meisje haar benen op te trekken en met haar handen in haar knieholtes zo ver en zo wijd mogelijk naar de hoogte van haar gezicht te trekken.
Dan haalt ze de sjorbanden door de ogen aan de hoofdeindhoeken van de tafel waarop Meisje met haar rug ligt, en trekt ze strak aan. Meisje ligt helemaal dubbel gevouwen, haar benen zijn nu gestrekt. Om het verder af te maken klikt Loes Meisje’s polsboeien aan elkaar vast en sjort haar handen boven haar hoofd vast aan het midden van het hoofdeinde van de tafel. Verder trekt ze Meisje’s knieën nog wijder door sjorbanden in de knieholtes met de zijkant van de tafel te verbinden en strak te trekken.
Meisje kan nu eigenlijk alleen nog maar met haar hoofd bewegen. Ze ligt verder strak vast en zover dubbel, dat ze bijna in haar eigen gleufje kan kijken.
Dan maakt Loes de verbinding tussen de twee tafels los en schuift de tafel waarop Meisje’s benen eerst lagen een eind weg. Ze gaat bij Meisje’s billen staan, die net iets buiten de tafel steken. Ze streelt de strak getrokken billen en ook de binnenkant van Meisje’s bovenbenen.
Loes heeft vanaf zeer korte afstand volkomen vrij zicht op alles wat Meisje normaal gesproken tussen haar benen en billen verbergt. En tegelijkertijd kan ze Meisje tussen haar gespreide benen door recht in haar ogen kijken. Ze trekt, goed zichtbaar voor Meisje, een paar latex handschoenen aan en begint te praten. Niet tegen Meisje, maar in zichzelf, maar het is natuurlijk wel degelijk de bedoeling dat Meisje hoort wat ze zegt.

“Zo, dan zullen we dit gebied maar even goed gaan onderzoeken. Eerst maar eens kijken waarom Meisje zo schrok toen ik het over neuken in haar kontje had. Want als dat niet goed gaat kan Meisje het nog zwaar krijgen als subje. Krachtige Meesters accepteren heus niet dat ze daar niet naar binnen mogen. Je kunt daar maar het beste goed toegankelijk zijn. Is ze daar erg nauw? Of extra gevoelig? ”
Terwijl ze praat strijkt ze met haar vingers heel voorzichtig over het goed gesloten kontgaatje, dat volledig onbeschermd voor haar ligt. Ze pakt een flesje glijmiddel, giet er wat van op het kontgaatje en op haar latexvingers, en begint dan opnieuw met haar vingers over het kontgaatje te masseren. Na een poosje laat ze een vingertopje voorzichtig iets naar binnen en weer naar buiten glijden. Dat herhaalt ze steeds en de vinger gaat ook steeds iets verder naar binnen.
“Hm, zo op het oog lijkt er niets aan de hand, maar misschien kan het niet ver genoeg rekken.”
Ze giet nu ook wat glijmiddel op de vingers van haar andere hand en duwt voorzichtig twee vingers naar binnen, van elke hand één. Ze laat die vingers ongelijk een stukje uit en weer in Meisje glijden, zonder ze helemaal uit het kontgaatje te laten schieten. Meisje kan wat gekreun niet onderdrukken.
“Nou, tot nog toe gaat het allemaal prima. Zo te horen bevalt het dit subje zelf ook wel. Nou dan gaan we nog maar weer een stapje verder.”
Loes trekt het kontgaatje open door de twee vingers uit elkaar te laten bewegen. Als ze aan Meisje’s gezicht ziet dat het pijn begint te doen, brengt ze de vingers weer bij elkaar. Ze herhaalt deze oefening zo’n vijftien keer en probeert de opening steeds iets verder op te rekken.
Daarna pakt ze een dunne, maar wel vrij lange buttplug, voorziet die van glijmiddel en begint daarmee voorzichtig in en bijna weer uit Meisje’s kontje te bewegen, steeds een stukje verder, totdat de volle lengte in Meisje verdwenen is en haar kontgaatje zich sluit om het versmalde gedeelte aan het einde.
“Nou, die gaat er ook zonder problemen in. Nog even kijken wat er gebeurt als we hem iets groter maken.”
Loes koppelt een slangetje met een handpompje aan de achterkant van de buttplug en pompt een klein beetje. Meisje voelt hoe de plug iets dikker wordt.
Een raar gevoel, maar te verdragen. Maar Loes stopt niet met pompen. Ze doet het weliswaar heel voorzichtig, maar Meisje voelt de spanning in haar onderlichaam wel toenemen. Ze begint te kreunen en te hijgen. Bij de volgende pompbeweging van Loes voelt ze de eerste pijnscheuten, wat Loes aan haar gezicht kan zien.
Ze laat de lucht weer uit de plug ontsnappen en haalt hem voorzichtig uit Meisje’s lichaam. Dan houdt ze hem vlak voor Meisje’s gezicht en pompt hem weer langzaam op.
“Kijk, Meisje, tot op deze grootte deed het je geen pijn, je kunt dus makkelijk Kaspers stijve pik in je kontje hebben. Het idee dat je dat niet aankan is onzin en zit alleen tussen je oren.”

Ze laat de lucht weer ontsnappen en legt de buttplug weg. Ze doet ook haar handschoenen, die glad zijn van het glijmiddel, uit en trekt een schoon paar aan.
“Zo, dan moeten we nu het gebied van de kut en de clitoris maar eens goed onderzoeken, want het is natuurlijk volstrekt onacceptabel als een sub niet klaar kan komen voor haar dom. We hebben gelukkig gezien dat het plassen bij nader inzien toch wel goed gaat, dus daar hoeven we geen aandacht meer aan te besteden. Eerst de schaamlippen maar.”
En al pratend in zichzelf pakt ze in beide handen een grote schaamlip tussen vingers en duim. Ze kneedt ze, trekt ze wijd open en in alle andere denkbare richtingen.
Vervolgens houdt ze met de vingers van één hand de grote schaamlippen gespreid en plukt, trekt en knijpt met de vingers van haar andere hand de kleine schaamlipjes.
Meisje begint voor de zoveelste keer die dag diep zuchtend adem te halen. Ze voelt hoe haar kut de vochtproductie, die al een klein beetje gestart was toen Loes haar kontje onderzocht, weer op maximum niveau zet.
“Het lijkt wel alsof je hier opgewonden van raakt. Dat lijkt me een geruststellend teken. Even checken of dat klopt, hoor.”
Loes steekt zonder verdere waarschuwing drie vingers van één hand bij Meisje naar binnen, wat Meisje een kreet ontlokt, maar dit keer vooral van genot. De vingers verdwijnen net zo snel als ze in haar kwamen. Loes kijkt geïnteresseerd naar de vingers die ze in Meisje had.
“Zo te zien ook een meer dan prima vochtproductie, maar misschien moeten we nog even wat dieper kijken.”
Ze pakt een stalen speculum, smeert die in met vocht dat ze met haar vingers uit Meisje’s kutje lepelt en brengt hem dan in bij Meisje, waarna ze hem met de stelschroef naar zijn wijdste stand brengt.
Het inbrengen van het koele staal maakte Meisje warm, maar het opensperren van haar kut vindt ze minder prettig. Ze wil geen pijn laten blijken, maar trekt wel een grimas met haar gezicht.
“Ja, dit is misschien wat minder prettig, maar ik zal het zo kort mogelijk laten duren.”
Dat is uiteraard een onzin opmerking, want ze had het hele ding natuurlijk helemaal niet in Meisje’s kut hoeven duwen, maar in de hitte van het spel realiseert Meisje zich dat niet meer en zegt:
“Dank je wel, Loes.”
Loes schijnt met een lampje in Meisje’s kutje, kijkt bij haar naar binnen, brengt een houten spateltje in en laat dat zo diep mogelijk, en voor Meisje goed voelbaar, wat ronddraaien. Als ze tevreden is haalt ze het spateltje weer naar buiten, laat de bek van het onderzoeksgereedschap weer dicht gaan en laat hem uit Meisje glijden.

“Nou, daar zie ik ook geen probleem. Dan kan het alleen nog aan je clitoris liggen. Laten we die dan maar eens van dichtbij bekijken.”
Meisje heeft als kind vaak te horen gekregen ‘kijken doe je met je ogen, niet met je vingers’, maar kennelijk verliep Loes’ opvoeding anders. Haar kijken bestaat uit het intensief vingeren van de clitoris met middel- en wijsvinger, terwijl duim en ringvinger de schaamlippen zo ver mogelijk uit elkaar duwen.
Meisje vindt dit weer erg lekker, al begint de opgevouwen houding waarin ze ligt haar zo langzamerhand wat op te breken. Ze sluit haar ogen en probeert op weg te gaan naar een orgasme, want dat zal toch wel het doel van dit spel zijn. Maar zodra Loes ziet dat Meisje deze weg gaat bewandelen, stopt ze het vingeren.
“De reacties van je lichaam op het stimuleren van je clitoris zijn ook helemaal normaal. Het lijkt er dus op dat je heel goed klaar kan komen, maar dat je domweg weigert dat voor Kasper en mij te doen. Dat vind ik eigenlijk ernstiger dan dat het niet lukt. Daar kom je niet mee weg, eigenwijs sletje. Ik weet wel een manier om je tot klaarkomen te dwingen.”
Loes is al pratend naar een kast gelopen en haalt daar nu een magic wand uit. Ze is in no time terug bij Meisje en heeft het apparaat onderweg al aangezet. Zonder verder oponthoud zet ze hem op Meisje’s klit en laat de supervibrator verder zijn heilzame werk doen.
Meisje heeft zo’n apparaat weleens op internet gezien, maar het nog nooit op haar eigen lichaam gevoeld. De trillingen die het ding aan haar lichaam doorgeeft overspoelen haar. Wat een geweldig apparaat, geen vergelijk met gewone vibrators. Daar heeft ze niet zoveel mee, maar dit is geweldig. Ze geeft zich over en gaat op weg naar een orgasme, niet wandelend, maar gelijk in looppas en eigenlijk zou ze ernaartoe willen rennen, maar dan is het fantastische gevoel weer zo snel voorbij, dus ze probeert zich een klein beetje te verzetten.
Na een paar minuten heeft ze door dat verzet geen zin heeft en besluit ze zich helemaal over te geven. Dan zet Loes het apparaat uit en haalt het van Meisje’s klitje af.
“Nééééhhh, Loes, niet doen, zet weer aan, alsjeblieft, Loes”, roept Meisje.
“Nee, Meisje, we draaien het nu om. Eerst weigerde je klaar te komen, nu mag het niet. Kun je ook eens voelen hoe vervelend het is als er niet gebeurt wat je graag wilt.”
Loes loopt naar de zijkant van de tafel en legt de magic wand tussen Meisje’s borsten. Ze streelt wat over Meisje’s buik, borsten, benen en billen. Daarna zet ze de vibrator aan.
“Misschien windt het je zo tussen je borsten ook wel wat op. Of vind je dat niet prettig?”
“Het is wel een lekker gevoel, Loes, maar daar zal ik niet van klaarkomen. Wil je alsjeblieft dat ding weer op mijn klit zetten?”
“Nee, ik zeg toch net dat je niet mag klaarkomen. Maar misschien kan ik je nog wel even laten genieten, je bent inmiddels weer een beetje tot rust gekomen.”
Ze pakt de magic wand en zet hem weer op de gevoelige plek. Meisje sluit haar ogen en vervolgt haar weg, snelle looppas. In de verte ziet ze het orgasme, ze nadert het met rasse schreden. Maar dan ineens gaat de vibrator weer uit en voelt ze dat het gewicht waarmee hij op haar drukte verdwijnt.
“Nee, nee, nee, Loes, ga nou door, alsjeblieft, ik smeek je, ga nou door.”
Meisje kan zich niet herinneren dat ze, na onschuldige spelletjes in haar kinderjaren, ooit nog het woord ‘smeken’ heeft gebruikt of willen gebruiken, maar nu moet het maar, want ze wil nu echt graag klaarkomen en liefst met dat heerlijke apparaat. Dat het eerder niet lukte was ook helemaal geen weigering van haar. Zij is zelf degene die er het meeste last van heeft dat ze ondanks alle enerverende gebeurtenissen van die middag nog niet klaargekomen is. Het voelt inmiddels als een ingewikkelde knoop in haar lichaam. En die magic wand lijkt goed in het ontwarren van dat soort knopen.
“Ach, hoor nou toch eens, het subje begint ook nog te smeken. Wat een zielig geval. Eerst weigeren, nu smeken, die moet nog flink getraind worden. Maar weet je wat, misschien kunnen we een deal maken. Jij gunt mij nog wat leuks en dan laat ik jou klaarkomen. Is dat een deal?”
“Wat wil je dat ik doe, Loes?”
“Ik wil dat je straks naakt aan tafel komt bij het eten, de rest van de avond naakt aan mijn voeten zit en vannacht naakt tussen Kasper en mij in slaapt.”
“Maar jullie hebben een meisje dat jullie aan tafel bedient.”
“Ja, en wat wil je daarmee zeggen?”
Meisje begrijpt dat Loes dat juist één van de leuke aspecten van haar wens vindt.
“En komen er vanavond nog andere mensen in de huiskamer dan Kasper en jij?”
“Nee, misschien komen Kim en Richard nog wel even gedag zeggen, maar verder niet, hoor. Wees maar gerust.”
Gerust zijn? Als ze haar naakte lichaam moet tonen aan het nieuwe vriendje van Kim. Sinds het hotelincident zijn Kim en Meisje vertrouwd met elkaars lichaam, maar Richard?
“Moet het echt, Loes?”
“Nee, Meisje, het hoeft niet, maar als je lekker wilt klaarkomen……………”
Ach wat , denkt Meisje, ze hoeft zich voor haar lichaam toch niet te schamen, ze houdt van avontuur en ze beloofde het allemaal over zich heen te laten komen. En wie weet voelt die Richard zich wel meer opgelaten dan zij, als hij haar ineens naakt aantreft aan de voeten van zijn ‘schoonmoeder’.
“Goed, Loes, deal! Wil je me dan nu alsjeblieft laten klaarkomen?”
Loes knikt, zet de magic wand aan en duwt hem op Meisje’s clitoris. Meisje sluit haar ogen en geniet. Loes haalt soms ineens de vibrator van haar af, maar zet hem dan ook snel weer terug. Deze korte onderbrekingen werken eerder versnellend op Meisje’s geilheid dan dat ze terugzakt. En dan zet Loes hem een standje heftiger en haalt hem niet meer weg, maar verhoogt juist de druk op Meisje’s klit. Meisje rent nu niet meer op haar orgasme af, het orgasme komt op haar toegesneld. Ze voelt dat het onontkoombaar is. Het orgasme is bij haar en omarmt haar stevig en innig.
Ze ontploft als het ware met een steeds herhalend ja,ja,ja,ja,ja,……….

Maar heeft Loes niet door dat ze klaargekomen is? De vibrator blijft maar op haar clitoris staan. Dat is wel heftig als je net klaargekomen bent. Meisje opent haar ogen en kijkt naar Loes. Die kijkt haar aan en Meisje ziet dat ze heel goed beseft dat zij klaargekomen is. Ze doet dit dus bewust.
“Loes, je mag nu stoppen hoor, ik ben heerlijk klaargekomen.”
“Niks ervan, jij wilde klaarkomen met de magic wand, dan laat ik je ook voelen wat de echte kracht van dit apparaat is. Doe je ogen weer dicht en voel.”
Meisje doet het en weet niet wat ze voelt, want dit voelde ze nog niet eerder. Ze weet eigenlijk niet of het fijn is of vervelend. Het is geen pijn, maar wel heftig. Het lijkt wel of haar lichaam wacht op een besluit. Zo van ‘Meisje als jij besluit dat dit niet fijn is, gaan we ons met alle vezels verzetten, maar als jij vindt dat het wel fijn is dan gaan we het genot tot in alle zenuwtoppen incasseren’.
Meisje besluit dat het fijn is. Haar lichaam trilt, ze kan niet meer stil zijn ook al zit ze voor haar gevoel nog niet op de rand van een orgasme. Maar het gaat nu ook anders. Ze loopt nu niet langs een pad naar het orgasme toe, en het orgasme komt ook niet op haar aflopen. Ineens, terwijl ze het nog niet verwacht en het niet ziet aankomen, bespringt het orgasme haar en komt ze gillend klaar.

Nu zet Loes de magic wand wel uit. Haar mond neemt de plaats in van de vibrator en terwijl ze Meisje’s schaamlippen openhoudt, likt ze heel zachtjes over het roze landschap dat ze op die manier vóór zich ontvouwt.
Het is echt heerlijk voor Meisje. Ze vindt beffen sowieso fijn, maar Loes doet het veel geroutineerder dan de onervaren jongens die Meisje tot nu toe op die plek de ruimte gaf. Nadeel is wel dat ze zo nog steeds niet aan de rust toekomt die na een orgasme zo heerlijk kan zijn. Loes stopt na een poosje met likken, maar zet dan plotseling de magic wand weer op vol vermogen op Meisje’s klit.
“Nee, Loes, niet nog een keer, dat trek ik echt niet, hoor.”
Loes luistert niet. Maar Meisje vindt het echt genoeg en zegt dus:
“Loes, ik stop nu.”
Maar Loes stopt niet. Ze kijkt Meisje aan en zegt:
“Nee, je stopt nog niet. Je kunt toch niets doen. Ik help je nu naar je ultieme orgasme. Je zult me er achteraf dankbaar voor zijn.”

Meisje is perplex, de hele tijd is haar aangegeven dat ‘ik stop nu’ voldoende is om zich te bevrijden van dingen die ze echt niet wil. Maar nu ze het gebruikt, wordt er niet geluisterd. Ze voelt paniek in zich opkomen. Ze haalt diep adem en telt rustig tot tien, tot twintig, tot dertig. Bijna onmogelijk trouwens met die vibrator op je klit na twee heftige orgasmen. Zo weet ze het paniekgevoel een beetje te beteugelen. Misschien heeft Loes wel gelijk, ze zal het nog één keer proberen te ondergaan, maar ze neemt zich voor het hele huis bij elkaar te schreeuwen als Loes daarna nog steeds niet wil stoppen. Ze sluit haar ogen en laat alles over zich heen komen.
Meisje voelt hoe Loes de buttplug weer zachtjes in haar kontje schuift en oppompt tot het niveau waarop Meisje zich goed gevuld voelt, maar geen pijn ervaart. Ze steekt twee vingers van haar vrije hand in Meisjes kutje, kromt haar vingertoppen naar voren en duwt als het ware van binnenuit de clitoris tegen de vibrator aan, en blijft binnenin die plek masseren.
Meisje begint te bewegen met het enige deel van haar lichaam dat ze goed bewegen kan. Haar hoofd en bovenlichaam schudden en schokken, haar borsten gaan heen en weer, ze begint te grommen en andere dierlijke geluiden uit te stoten.
Ze is nu weer zelf op weg naar het orgasme, ze ziet het wenken. Maar steeds als ze er bijna is, blijkt het nog iets verder weg te staan. Alsof je over een vlakte naar een berg toeloopt. Ze wordt er gewoon gek van.
En dan ineens springt het orgasme niet weg als ze er bijna is, maar neemt haar opnieuw stevig in zijn armen en duwt haar onderlichaam met veel kracht tegen zich aan. Perst haar onderlichaam min of meer uit.
Ze gilt het uit, opent haar ogen en kijkt hoe de vingers van Loes nu snel in en uit haar kut gaan. Er komt zoveel vocht uit haar kut dat het in de houding waarin ze ligt over haar buik stroomt. Is dit dat befaamde squirten? Ze weet het niet. Ze weet helemaal niets meer. Alleen dat het ongelooflijk fantastisch was en dat ze nu totaal uitgeput is en moeite moet doen om bij bewustzijn te blijven.

Loes schuift de tweede tafel terug op z’n oude plek en maakt de tafels weer aan elkaar vast. Ze maakt Meisje voorzichtig los en helpt haar weer languit te gaan liggen. Dat kost nog best moeite, want ze is min of meer verkrampt in haar dubbelgevouwen houding.
Loes trekt haar handschoenen uit en streelt en kust Meisje heel voorzichtig over haar hele lijf. Dat helpt Meisje om zich weer wat te ontspannen. Als ze weer helemaal rustig op de tafels ligt, legt Loes een paar dekens over haar heen en een kussentje onder haar hoofd.
“Rust maar lekker even uit. Je wordt straks gehaald voor het diner.”
Meisje is nog niet helemaal goed bij zinnen, maar wel zo helder dat ze de nuance registreert. Niet ‘ik haal je’ of ‘Kasper haalt je’, nee ‘je wordt gehaald’. Wat zou dat nu weer betekenen?
Nou ja, misschien wel niets. Loes loopt de ruimte uit en sluit de deur naar Kaspers kantoor achter zich. Meisje sluit haar ogen en zakt bijna in dezelfde beweging in een aan bewusteloosheid grenzende slaap.

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

De snelheid van de trein neemt weer af. Er zit alweer een korte stop aan te komen. Dit moet Tilburg zijn, maar Meisje wil het toch voor de zekerheid even checken. Ze zet haar herinneringsfilm op ‘pauze’ en kijkt naar buiten. Zodra ze op het eerste plaatsnaambord van het station de juiste plaatsnaam ziet, doet ze haar ogen weer dicht en duwt op de virtuele ‘forward’ knop.

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

“Mevrouw?”
Meisje komt langzaam bij haar positieven, voelt dat er zachtjes over haar hoofd gestreeld wordt en opent haar ogen. Ze kijkt in een vriendelijk gezicht en herkent dan ineens het dienstmeisje van de familie Van Meteren. Tot nu toe heeft ze haar alleen een keer van een afstandje gadegeslagen.
“Dag mevrouw, mijn naam is Zita. Mevrouw Van Meteren heeft mij opgedragen u voor te bereiden voor het diner en u dan aan tafel te brengen.”
Terwijl ze dit zegt begint ze de dekens één voor één van Meisje af te halen en op te vouwen.
Meisje kan een reflex om de dekens weer over zich heen te trekken net onderdrukken. Of ze dat nu wel of niet doet, ze zal zich toch naakt aan Zita moeten vertonen. Toen ze Loes beloofde naakt aan het diner te verschijnen had ze al geweten dat er ergens een addertje onder het gras moest zitten. Ze had alleen nog niet geweten dat het ‘addertje’ Zita heet.
Dat is gemeen, Meisje, zegt ze tegen zichzelf. Zita is juist vriendelijk en heeft een open blik, daar hoort het woord ‘addertje’ niet bij.
Inmiddels ligt Meisje weer naakt op de tafels. Zita begint met het verwijderen van haar boeien en de brede riem. Dan haalt ze uit de badkamer een bak warm water, zeep, waslapjes en een paar handdoeken.
Ze wast voorzichtig Meisjes oksels, vraagt haar dan haar knieën op te trekken en haar benen te spreiden, waarna ze voorzichtig haar buik wast en het gebied waar Loes haar uitgebreide onderzoek heeft uitgevoerd.
“Wilt u nu alstublieft naast de tafel komen staan, mevrouw.”
“Dat wil ik wel”, zegt Meisje overeind komend, “maar noem me dan geen mevrouw meer, Zita. Ik denk dat we ongeveer even oud zijn en dan klinkt dat zo raar. Ik heet Meisje.”
“Goed, Meisje, dat zal ik doen. Dank je wel.”
Zita dept met een handdoek de gewassen plaatsen op Meisje’s lichaam droog en doet haar dan een paar schoenen met een klein hakje aan. Uit een kast pakt ze een zwart korset. Ze haakt dat vast om Meisje’s lichaam en begint het strak te trekken. Meisje vraagt zich af of dit toeval is of dat ze al eens tegen Kim gezegd heeft dat het dragen van een korset één van haar fantasieën is en dat Kim dat weer aan haar ouders heeft doorverteld. Ze kan het zich niet herinneren.
Het is een bijzonder gevoel als zo’n korset zo strak om je heen zit. En omdat dat strakke gevoel niet optreedt bij billen, gleuf en borsten, accentueert het de naaktheid daarvan nog eens extra.
Tot slot kamt Zita Meisje’s haar, trekt het strak naar achteren en maakt er een paardenstaart van.
“Wil je me nu alsjeblieft volgen naar de eetkamer, Meisje.”


© SubAdoration, 03-2011

Klik hier voor de flaptekst.
Lees verder in hoofdstuk 7: Het evaluatiediner - Meisje bespreekt de spelmiddag met Kim's ouders, en leert iets over poesjes



 

Geheim
Nieuw lid
Inlognaam: gengiscan

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 03-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 19 maart 2011 - 10:18 pm:       

Je verwoordt het treffend



Wat had ik schrik toen ik merkte dat het boek twee was. Ik was bang niet te kunnen volgen, maar gelukkig bleek dat het niet nodig was. Dat bespaarde me nutteloze moeite en ik las gretig verder.
IK neem mij wel voor boek 1 te lezen!

Goed, ik mag gerust zeggen dat jij een voorbeeld bent. Hoe jij de seksuele handelingen beschrijft, bezorgt mij kippenvel. Het is zo treffend en lijkt zo simpel, terwijl het allesbehalve zo is. Verdikkeme, hoe doe jij dat toch? Zelfs de verteller doet mee aan het spel waardoor je als lezer helemaal betrokken bent. Jij schrijft wat wij op dat moment denken (de meest passende zin is "Ja ja ja ja...!").
Het verhaal liet mij bijgevolg geen seconde los en de tijd is voorbijgevlogen.

Het enige minpunt is dat het soms wat warrig oogde met Meisje te hanteren in plaats van haar naam, maar ik snap wel waarom je het doet. Dit is maar muggeziften wat ik doe, hoor! Ik zou dus daar eigenlijk geen aandacht willen aan besteden en het beschouwen als een compliment dat je echt al moet overdrijven om iets fouts te vinden...

 

SubAdoration
Bevlogen lid
Inlognaam: subadoration

Bericht Nummer: 42
Aangemeld: 06-2006


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 22 maart 2011 - 05:42 pm:       

Geen geheim



Dag Geheim,

Dank voor je vriendelijke woorden. Ook al schenkt het schrijven van de verhalen op zich al veel voldoening, ik vind het natuurlijk fijn als lezers genoegen beleven aan mijn verhalen. En nog leuker als ze daar geen ‘geheim’ van maken.

Dit boek consumeren zonder dat je mijn eerste boek gelezen hebt, is helemaal geen probleem. Het zijn echt twee afzonderlijke verhalen, maar laat dat je er niet van weerhouden ook ‘Uitzending naar het buitenland’ tot je te nemen. Ik hoor graag nog eens van je wat je daarvan vindt.

En mocht de naam ‘Meisje’ het leesplezier te veel in de weg staan, dan zie je ongetwijfeld kans, middels een eenvoudige ‘copy-paste-change all’ actie, een meisje(snaam) naar keuze mijn fantasieën te laten beleven.

Een vriendelijke groet van

SubAdoration


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: