home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Cerberes


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op maandag 07 maart 2011 - 06:25 pm:       


Volgens hem, volgens haar


Een verhaal met twee visies




Eva
Rond een uur of vijf belde Bart.
“Ga je mee naar de stad, het is zulk lekker weer? Gaan we even lekker wat eten en een terrasje pakken.”
Bart was gezellig, zonder overdreven geklets, zag er bovendien nog goed uit, wat groter dan ik en donker. Zo af en toe hadden we een gezellige avond en heerlijke seks, zonder dat ik nou en relatie met hem wilde. We hadden elkaar in de kroeg leren kennen, en eigenlijk na de eerste avond is het altijd leuk geweest, maar geen van beide dacht er ook maar aan om een relatie te beginnen. Toch prettig als dat zo kan. De avond was nog jong, en vers gedoucht en verzorgd ging ik de stad in. We hadden afgesproken op het plein bij onze favoriete eetgelegenheid. Omdat het warm was, trok ik een soepel vallende zomerjurk aan, het was er wel weer voor. Ik ging met de bus en stapte een halte van te voren uit, even lekker lopen, de wind door mijn haren laten waaien.


Bart
Pfff, ruim half vijf. Lekker de dag zit er weer bijna op. Weer zo'n saaie dag voorbij. Het is erg druk de laatste tijd op het werk. Eerlijk gezegd ben ik wel toe aan wat afleiding. Ik ga die gekke Eva bellen, misschien dat die het ook zat is. Kunnen we lekker samen even mopperen over ons werk en dan ontspannen aan het weekeind beginnen.
Eva was een tof ding, lekker vlot, spontane lach en eigenlijk altijd vrolijk. Het was nu al weer een tijdje terug dat ik haar in een bruin cafeetje heb leren kennen. Ik zelf ben nooit zo'n prater, maar Eva wel, die klets wel lekker. Het is een meid die zelf het initiatief neemt. Zij kwam ook met de openingszin “of ik een eenzame drinker ben.” Een zin die me overrompelde! Eigenlijk best brutaal, maar ik voelde wel gelijk een vonk. Een vonk die er zorgde voor de verdere passie! We hadden dus af en toe gewoon lekkere ongedwongen seks. Seks, zonder poespas.
“He Eva, met Bart. Wat ga jij doen op deze heerlijke zwoele avond?”
Eva heeft er ook wel weer zin in. We gaan lekker naar het plein, naar ons “eigen” eettentje. Het is nog redelijk vroeg, dus we kunnen nog wel even lekker buiten zitten. Misschien heeft ze weer dat leuke flodder dingetje aan?
Snel langs huis, douchen, scheren, tandenpoetsen en mijn lijf vol met Pacco Robanne. “Vindt ze een lekker luchie!”
Ik was aan de vroege kant, of was zij aan de late kant. Doet er niet toe, ze komt er al aan en mijn wens is in vervulling gegaan. Ze droeg dat leuke ruim vallende jurkje. Een jurkje dat bij de juiste lichtval toch een heel klein beetje doorschijnt! Ik ga dus heel tactisch zitten, zo dat ik tegen de zon in moet kijken!


Eva
Bart was er al en begroet me hartelijk. Kus, mm wat ruikt hij lekker, nog een kus en ik voel dat hij me tegen zich aan drukt. Wat voelt dat toch weer fijn, het is alweer lang geleden dat we elkaar zagen. Ik maak aanstalten om te gaan zitten, maar word toch in de andere stoel verwacht.
“Dan hoef je niet zo tegen de zon in te kijken,” was zijn opmerking.
Nou ja, vooruit dan, maar zijn blik sprak boekdelen die ik nog niet helemaal kon lezen. Afijn, ik ben al blij dat ik lekker op het terrasje in de zon kan gaan zitten na alle hectiek op het werk.
“Wat wil je drinken, Eva?”
Ik keek eens rond en opperde een witbier. Lekker met dit weer en een goed begin.
We klagen even tegen elkaar aan, hij had het druk op het werk, bij mij op het werk was het niet anders. Ik ben blij dat het weer weekend is. Ik zit lekker, kan van alles even van me af praten en Bart luistert, nou ja soms heb ik het idee dat zijn gedachten afdwalen. We bestellen het dagmenu, hier is dat gewoon een goede en vooral ook goed te betalen maaltijd.
Gezellig zo. Maar de avond gaat snel, half acht al weer, en ik heb nog zo veel op mijn programma staan. Ik ga even naar het toilet en terwijl ik naar mezelf kijk in de spiegel flitst in deze rust door mijn hoofd dat dit jurkje wel eens door kon schijnen! Even goed kijken, ja verhip zeg, dat ik dat daarstraks thuis niet gezien heb. Vandaar die plaats op het terras! Wat een linkerd...maar terwijl ik mijn handen was, kijk ik in de spiegel en een lichtelijk brutale stemming maakt zich van mij meester. Ik loop weer naar het toilet zelf en laat mijn slip zakken en laat deze verdwijnen onderin mijn tas. Zo!
“Ben ik weer, zullen we nog een koffie drinken?”
Ik zie hem moeilijk kijken, hij kijkt tegen de ondergaande zon in.


Bart
Kijk, dat bedoel ik nou. Zo spontaan! Mijn begroetingskus neemt ze hartelijk aan, sterker nog, ze zoent lekker terug! Het lijkt wel of ze zich tegen mij aandrukt. Volgens mij verlangt ze zelf ook wel weer naar een ontmoeting, immers, het is nu al weer een week of twee terug dat we elkaar voor het laatst gezien hebben.
“Ga lekker zitten Eva” en ik dirigeer haar in de stoel tegen over mij zodat ik van het mooie doorschijnende jurkje kan genieten. Even ben ik totaal uit mijn concentratie. Met deze laagstaande zon kan je niet meer spreken van “een beetje doorschijnen”. Mijn gedachten dwalen af. Het lijkt wel of ze naakt voor me staat! Pfff, wat een lijf, wat een benen!
“Witbier,” zegt Eva.
Ik kom met mijn gedachten weer terug op “aarde” en zeg dat dat een goede keuze is.
“Lekker fris met dit weer.”
Terwijl Eva hele verhalen heeft over de stress op haar werk zit ik steeds met mijn kop ergens anders. Die jurk leidt me heel erg af. En aan haar reacties te zien weet Eva dat ook. Ze bespeelt me, ja, ze doet het met opzet. Ze weet wat ze doet. Ze doet met opzet een zwarte slip aan, ze weet dat ik daar op kick. Ze weet dat ze doorschijnt. Heerlijk, ik kan hier echt van genieten.
Ons dagmenu was net als de vorige keer van prima kwaliteit en al kletsende over onze beider werkstress werken we snel de maaltijd naar binnen.
Eva staat op.
“Ik moet even naar het toilet.”
Hm, ik volg haar met beide ogen, stap voor stap, tot ze binnen uit mijn zicht is. De beelden blijven op mijn netvlies staan. Ze doet het expres! Ze heeft een zwarte slip aan. Ze bespeelt me, zeg ik nogmaals tegen mezelf. Als alles volgens “mijn” plan gaat kan het dus een hele leuke, maar vooral zwoele avond en nacht worden.
Omdat ik nog scheef, half gedraaid, in mijn stoel zit zie ik het gelijk als ze er weer aankomt. Ik kijk eigenlijk alleen naar haar heupen. Ik wil dat beeld van die slip nogmaals zien.
Mijn mond valt open. Slip? Ze heeft geen slipje meer aan. Pfff, Eva waar ben je mee bezig. Zodra ze gaat zitten, tegen de zon in, wordt mijn beeld bevestigd. Geen slip!

Eva slaat haar ene been over haar andere been. Gelijk denk ik aan Basic Instinct.
Ze kijkt me strak aan. Met een andere blik, een blik die ik niet gewoon ben bij haar. Het heeft iets strengs, iets bazigs. Misschien is het wel haar strenge blik om al die meiden op haar werk aan de gang te krijgen en te houden.
“Ben ik weer, zullen we nog een koffie drinken?”
Ik knipper met mijn ogen.
“Ik zie het. Ik zie dat je er weer bent. En hoe!” zeg ik haar op een complimenteuze wijze.
“Ja, lekker, koffie, daar ben ik nu echt aan toe Eva.”
Eva drinkt snel haar koffie op. Sneller dat ik verwacht had en sneller dan dat ik dat kan. Terwijl de mensen van mij altijd zeggen dat ik een lodenpijp heb.
“Gaan we?” vraagt Eva gehaast.
Tuurlijk, zegt het maar Eva, waar gaan we heen?
“Oh, gewoon even wat lopen, lekker een beetje uitwaaien. Vindt het een beetje benauwd worden hier.”
Eva staat op en loopt voor me uit. Wat een uitzicht. Heerlijk die benen, dat lijf.
Om de hoek zit een sekswinkeltje. Eva blijft geïnteresseerd voor de etalage staan kijken.
“Mooie spullen hier hè Bart”
Ook ik kijk mijn ogen uit. Inderdaad prachtig spul allemaal.


Eva
“Ben jij wel eens hier binnen geweest Bart, ze zijn nog open!”
“Ja lekker, koffie, daar ben ik nu echt aan toe,” zegt Bart iets te gretig volgens mij.
Maar ik heb ook zin in koffie en we bestellen een koffie voor Bart en een cappuccino voor mij. Snel drink ik de koffie op, zo warm is deze cappuccino ook niet. Bovendien voel ik mijn rok langs billen en ik wil de wind weer voelen, ik wil de wind weer voelen spelen met mijn rok.
“Gaan we?” vraag ik Bart en hij drinkt nog snel zijn koffie leeg.
Bart vraagt me waar ik maar toe wil; ik sta op en zeg hem dat we gewoon een stukje gaan lopen. We lopen langs een sekswinkeltje en ik bedenk me dat ik nog wel iets wil hebben. Dit is natuurlijk wel een mooie gelegenheid om het speeltje daarna ook samen te testen. Ik kijk in de etalage en zie dat ze een ruim assortiment hebben. Prima, ik vraag Bart of hij hier wel eens binnen is geweest, hij schudt van nee.
“Mooie spullen hebben ze hier en ze zijn nog open, ga je mee?”
Bart kan geen nee meer zeggen, ik sta al binnen. Ik loop langs de rekken, ze hebben hier veel, maar ook mijn felbegeerde trilei. Die vind ik erg interessant, met een afstandsbediening kun je een soort van eitje laten trillen. Ik besluit deze te kopen en ik wil deze ook ongeziens indoen. Ik vraag dit aan de juffrouw van de winkel, ze toont Bart de filmcollectie en neemt mij mee naar een ruimte achter in de winkel. Ze begrijpt het volkomen! Ze loopt met me mee en legt uit hoe alles werkt waarna ze me laat begaan. Twee minuten later ben ik weer terug. Bart heeft niets in de gaten gehad. Hij heeft volgens mij echter wel iets gekocht. Even later, buiten, lopen we naast elkaar, arm in arm, en ik vraag hem wat hij gekocht heeft.

“Dat zie je later wel, Eva!” krijg ik te horen.
Even later geef hem de afstandsbediening. Hij kijkt me vreemd aan, maar heel snel heeft hij het door.
“Zullen we nog wat gaan drinken,” vraagt Bart.
Ja, dat lijkt me ook een goed idee en ik voel heel even een zacht getril. Mm hij heeft het door, ben benieuwd. We zoeken een leuk terras, bemachtigen een plaatsje en we overleggen even wat we zullen drinken. We bestellen een kan water met twee glaasje port en even later nippen we van onze glaasjes. Heerlijk naast elkaar zittend, mensen kijken in deze drukke straat. Ik voel getril, sluit mijn ogen en kijk op. Grijzend kijkt Bart me aan.
“Is het lekker?”
Ik buig naar hem toe, schuin voorover en fluister bij zijn oor dat het heerlijk is, maar dat het nu wel weer even uit mag. We kijken verder en af en toe volg ik met mijn ogen een mooie dame, Bart kijkt bewonderend mee, we zijn het vaak eens samen, hebben dezelfde smaak. Maar deze avond kan ik niet te veel mensen volgen met mijn ogen, als ik dat probeer, voel ik het trillen. Hij maakt er grof gebruik van en ik moet zeggen, ik vind het best prettig zo. Dat belooft nog wat voor de rest van de avond. Ben benieuwd wat hij gekocht heeft. Nieuwsgierig eigenlijk wel. Het wordt een klein beetje donker en we stappen op, ik loop een beetje op wolkjes, nou ja wolkjes meer een soort van aanwezige kriebel in mijn onderbuik.
“Zullen we maar een taxi bellen?”
Lijkt me een prima plan en Bart belt. Tijdens het wachten steggelen we over naar wiens huis we gaan. We wonen alletwee hier in de stad, maar Bart heeft een bad in zijn badkamer, een bubbelbad welteverstaan. Ik doe niet moeilijk, bovendien heeft hij een heerlijk bed.


Bart
Natuurlijk ben ik hier wel eens binnen geweest. Maar, bedenk ik mezelf, dat gaat jou niks aan.
“Nee, nog nooit Eva, maar het lijkt me wel spannend om een keer zo’n winkel van binnen te zien.”
Maar voor dat ik mijn zin af had, loopt Eva al voor me uit de winkel binnen. Ik zie dat ze staat te smoezen met de verkoopster.
“Tja, gewoon een toffe griet,” zeg ik weer tegen mezelf.
Ik zie dat de verkoopster Eva wat in haar handen duwt en haar naar achteren begeleidt. Een tel later is ze terug, loopt op me af en laat me die geweldige video collectie zien.
“Er zit vast wel iets voor U bij meneer.”
Ja, dat had ik allang in de gaten. Alles wat ik nog bedenken kan is natuurlijk al op video te zien. Omdat Eva toch nog achter is vraag ik de verkoopsnel om een setje handboeien, die mooie gestoffeerde. De verkoopster draait zich om en pakt gelijk de goede uit de stelling achter me.
“Bedoelt u deze?”
Inderdaad, die zoek ik. Snel geef ik haar de € 15,00 en stop de boeien snel onder mijn jas.
“Ze mag niks weten hoor!” spreek ik haar toe.
Net op tijd. Eva komt weer de winkel binnen. Met een voldaan gezicht. Ik bekijk haar nog even goed van top tot teen en zie dat er niets is veranderd. Ze heeft geen andere kleren aan en nog steeds geen slipje. Ik geniet. Geniet van haar pret oogjes. Er is duidelijk een bepaalde twinkeling te zien. Ik vraag me af wat Eva achter heeft uitgespookt. Kan nooit veel zijn eigenlijk, gezien de tijd. Beide lopen we een beetje opgewonden lopen we de winkel uit. Eva geeft me een arm en als een gelukkig “stelletje” lopen we te paraderen.
“Wat heb je gekocht Bart?”
“Ha ha, Dat zeg ik nu nog niet, Dat zie je later wel Eva.”
Eva kijkt me smekend aan, met die twinkelende oogjes. Een blik dat uitschreeuwt dat er nog veel meer op komst is.

Ineens drukt ze een klein apparaatje in mijn handen. Ik herken het gelijk. Het is een afstandsbediening. Maar wat ik bedien met dat ding is mij een raadsel. Dat zoek ik op het terras wel even uit.
“Zullen we nog wat gaan drinken Eva?”
Ik druk gewoon op wat willekeurige knopjes in de hoop dat Eva’s reactie iets zal verraden. Haar ogen vertellen me dat “het” aan staat. Er verschijnt een brede, zeg maar gerust geile, glimlach op haar gezicht. Eva zit naast me. Ik zie dat haar heupen reageren zodra ik een ander knopje indruk. Iedere keer als ik iets doe, zit ze een beetje wulps met haar kont te draaien. Het is mij duidelijk. Ze heeft zo’n lekker geil trileitje in.
De ober komt aan met een grote karaf water, twee glazen en twee portjes. We proosten en nippen aan de port. Ik geef Eva haar glas met water. “Drink maar helemaal leeg. Ik wil dat je veel drinkt Eva.”
Onder tussen genieten we van de mooie zwoele avond en al het moois dat voorbij loopt. Plagend vraag ik Eva of ze het lekker vindt.
Ze lacht.
“Ja, heerlijk, maar weet je al hoe het ding uit moet.”
Zonder te denken zeg ik doodleuk “Nee, nog niet.”
Ik laat het eitje gewoon door trillen, druk af en toe op een knopje zodat het ritme van de trilling een beetje veranderd. Het schemert al. Ik wil naar huis.
“Gaan we met de taxi?” vraagt Eva.
Ik stem in en bel een taxi en vraag Eva of ze naar haar eigen huis wil, of dat ze liever met mij mee gaat.
“Je weet toch wat voor een heerlijk bubbelbad ik heb Eva.”
Eva is niet zo moeilijk over te halen en stemt gelijk ik om naar mijn huis te gaan. Ze weet hoe heerlijk met bubbelbad is en ze weet wat voor een heerlijk groot bed ik heb. Ze kickt ook op mijn spiegel plafond. Ik reken snel af. Eva staat al bij de deur. Ze kan niet wachten! Zodra de deur open is rent ze naar binnen.
“Eerst snel plassen hoor Bart.”
“Nee, Eva wachten,” roep ik haar toe.
“Ik wil je gezicht zien als je dat ei eruit haalt.”
Eva kijkt geschokt: “Kijken?”
“Ja Eva, het lijkt me heerlijk om te kijken als je zo gaat plassen en heel langzaam dat eitje uit je kutje trekt.”


Eva
We stappen in de taxi die gelukkig snel is. O ik moet naar het toilet, krijg je van al dat water, waarom liggen overal van die drempels, ai. Als we er zijn, rekent Bart af en ik schiet door naar de voordeur. Bart opent de deur en gelukkig weet ik de weg.
“Eerst snel plassen hoor, Bart.”
“Nee, Eva wachten,” roep Bart me toe: “Ik wil je gezicht zien als je dat ei eruit haalt.”
“Kijken?!”
Bart legt me gauw uit dat hij dat heerlijk vind, maar duw hem resoluut opzij en voor de zekerheid draai ik de deur op slot.
O wat een opluchting!
“Ik hoor het anders wel klateren,” staat Bart te roepen op de gang.
“Ach jij vies geil mannetje, Bart.”
“Zeg jij nou maar niks, Eva!”
Wijselijk houd ik mij mond toch maar dicht. Ik open de deur en wordt bijna overvallen door Bart, hij drukt me tegen de muur en zoent me hartstochtelijk.
“Waar is je ei?”
“Waar die hoort, Bart.”
Ik zie zijn pretogen fonkelen. Hij is wat van plan. Ik vind het prima, we draaien de hele avond al om elkaar heen. Hij pakt mijn hand en sleurt me mee, mee de kamer door, richting keuken. In dezelfde beweging word ik op het aanrecht gewipt. Hij duwt mijn benen uit elkaar, gaat tussen mijn benen staan en legt zijn handen op mijn heupen.
“Wil je nog wat drinken? Wacht ik maak wel iets lekkers voor je, blijf maar zitten.”
Hij verlaat de keuken en ik moet me even vasthouden aan de rand van het aanrecht, want het 'ei' staat héél even maar op zijn hardst.
En weer uit. Bart komt terug en kijkt me onderzoekend aan. Ik doe mijn best om hem zo neutraal mogelijk aan te kijken.
“Wacht even, ik vergeet nog iets.”
Ik verwacht nu van alles, maar niets, ja toch, ik hoor muziek. Een of ander zwoel en exotisch ritme, zachtjes op de achtergrond. Bart roept me, “Kom je, gaan we op de bank, ik heb iets fris voor je neergezet.” Ik kom van het aanrecht af en voel getril, zachtjes. Bart neemt plaats in de hoek van de bank, hij heeft een hoekbank, wel comfortabel soms. Ik doe mijn schoenen uit en ga naast hem zitten maar hij geleid me tussen zijn benen, in zijn schoot, mijn hoofd op zijn borst, achterover. Heel vakkundig opent hij de sluiting van mijn beha; het is me nog steeds de vraag hoe sommige mannen dat zo makkelijk kunnen. En ik doe mijn beha helemaal uit. Nog steeds zacht getril. Fijn zo, ik sluit mijn ogen en geniet. Het getril wordt sterker, lekker.
“Zie je nou wel dat je een geile meid bent, Eva?”
Bart knijpt in een van mijn tepels; ja dat voelde ik zelf ook, betrapt dus. Ik sla mijn ogen neer en geniet even verder.
Het trillen stopt, helaas. Ik open mijn ogen en kijk in de brutale pretogen van Bart.
“Ga je mee naar boven? Gaan we nog even bubbelen of nou ja nee laat maar, ik heb een beter ideetje.”
Vragend kijk ik hem aan, maar ik krijg geen antwoord.
Ik loop naar boven, achterna gezeten door Bart, ik vertrouw hem niet, het wordt rennen naar boven en ik plof op zijn bed.
“O, wacht even ik vergeet nog iets van beneden.”
Hij loopt weer terug en ik maak gebruik van deze tijd om even, op het toilet, het eitje te verwijderen. Hij komt snel terug, ik haast me weer naar 'mijn' plaats op het bed en ik zie dat hij het tasje van het sekswinkeltje bij zich heeft.


Bart
Ik kijk Eva afwachtend aan. Hoe zou ze hierop reageren?
“Kijken!” roept ze verbaast.
“Ja Eva, kijken!”
Ik probeer Eva uit te leggen dat het mij heel erg opwindt als ik mag kijken hoe haar ogen reageren als ze dat ei er uit trekt.
Ineens voel ik Eva’s hand tegen mijn schouder en ze drukt me bruut het toilet uit. Snel draait ze de deur op slot.
Daar sta ik dan. Voor een dichte deur. Letterlijk en figuurlijk. Ik hoor wat gestommel en even later een geklater van jewelste. Nou, die moet echt nodig! Jammer dat ik het niet kan zien hoor.
Even pesten denk ik.
“Ik hoor het wel klateren hoor Eva!”
Gelijk hoor ik haar reactie: “Ach jij, vies geil mannetje!”
Ik grinnik, wie is er hier nou geil denk ik!
“Zeg jij nu maar niks Eva,” roep ik haar treiterend toe, in de hoop haar helemaal uit haar concentratie te halen.
En het lukt. Het blijft stil. Ik blijf bij de deur wachten.
Zodra de deur weer van slot en open gaat, trek ik Eva de WC uit, ik druk haar hartstochtelijk tegen de muur en begin haar nog hartstochtelijker te zoenen. Ik rij een beetje tegen haar aan. Ik wordt ineens erg opgewonden. Misschien wel door dat geklater?
Ik stop met zoenen, kijk haar aan en vraag haar waar het ei is.
“Daar waar het hoort Bart.”
Ik kan mezelf bijna niet meer beheersen. De hele avond staat al in het teken van vuurwerk! Snel pak ik haar hand en sleur haar achter me aan naar mijn keuken. Ik draai haar om en pak die twee heerlijke billen beet. Ik word er weer aan herinnerd dat ze geen slipje aan heeft. Grrr, grom ik haar hitsig toe. Met een gestroomlijnde beweging til ik Eva aan beide billen de lucht in en zet haar op mijn aanrecht. Ik zie een klein schrik reactietje. Logisch, een marmeren aanrecht voelt koud aan. Zeker al je geen slip aan hebt. En dat dunne jurkje houdt echt niet veel tegen.
“Wil je wat drinken Eva?”
Wacht maar. Ik maak wel wat speciaals voor je, iets lekker. Terwijl ik haar drankje klaar zet op mijn salontafel zet ik stiekem weer even het ei aan. Maximaal! Ik loop weer naar de keuken en kijk Eva plagend aan.
“Wacht even Eva, ben nog wat vergeten.”
Ik loop terug naar de kamer en zet een leuk CD op, Lekker een beetje zwoel erotische muziek, lekker zwoel ritme. Voor de juiste sfeer!

“Kom je Eva?”
Ik hoor Eva van het aanrecht wippen en naar de kamer lopen Klak, klak, klak. Heerlijk, dat geluid van naaldhakjes op mijn plavuizen vloer.
Zodra ze naast me gaat zitten pak ik haar bij haar arm en geleid haar tussen mijn benen en zorg er voor dat ze bij me op schoot komt te zitten. Haar hoofd op mijn borst.
Ik streel haar blanke rug en net onder de rand van het jurkje zie ik haar bh sluiting. Met duim en wijsvinger wip ik het sluitinkje snel open en schuif haar jurkje iets omlaag. Ik streel haar borsten, geweldige borsten, een mooie volle C-cup met lekkere kleine harde tepels.
Eva trekt haar bh verder uit. Ze laat zich achterover vallen en geniet. Ze geniet van het ei met die trilling en mijn handen met de streling.
“Zie je wel dat je een geil meisje bent, Eva!”
Terwijl ik met haar tepels en piercing speel voel ik Eva slap worden. Ze ontspant.
Via de spiegel, die natuurlijk niet voor niets aan die andere muur hangt, zie ik mijn handen haar volle borsten strelen. Ik kijk heerlijk over haar schouder naar die geweldige borsten, met dat geweldig geile ringetje door haar tepel.
Ik zet het ei uit. Die kleine batterijtjes zijn duur.
“Ga je mee naar boven? Gaan we nog even bubbelen of nou ja nee laat maar, ik heb een beter ideetje,” vraagt Eva me.
Nu gaat het gebeuren, sneller dan ik dacht. Eva laat er geen gras over groeien. En zonder mijn antwoord af te wachten rent Eva de trap op en ploft op mijn bed. Ze rent zo snel dat ik moeite heb haar bij te houden.
Plots denk ik aan de boeien!
“O, wacht even Eva, ben nog wat vergeten.”
Snel ren ik weer de trap af. Pak de boeien uit mijn binnenzak. Voor ik boven ben hoor ik Eva snel weer vanuit de badkamer naar het bed lopen. Wat zou ze gedaan hebben? Plassen? Ze was net geweest!
Ze ligt in ieder geval al weer op bed. Ik kom binnen en zwaai met het plastic tasje.
“Eva? Vertouw je me?”
Eva kijkt me aan en schudt ja met haar hoofd.
“Okay dan meisje, ga maar op je buik liggen.”
Eva druk haar gezicht in mijn kussen en ligt keurig op haar buik. Ik ga brutaal op haar billen zitten. Pak haar beide armen en dwing die op haar rug. Ik pak de boeien uit de verpakking en klik haar beide polsen vast.
“Zo Eva, meisje, daar lig je dan, nu ben je van mij.”
Eva knikt instemmend. Ze vindt het zeker niet vervelend zo te zien.
Omdat ze nu “machteloos” is schuif haar jurk omhoog. Ik geniet. Geniet van twee prachtige roomblanke billen. Lekker vol, maar zeker niet dik. Ik streel ze. Streel ze liefdevol.
Eva geniet duidelijk, ze beweegt vrolijk mee met haar billen. Het lijkt al een beetje op kronkelen. Speels ga ik met mijn vinger heel kriebelend door haar bilnaad. Een zacht gekreun verteld mij dat ik het goed doe! Heen en weer, van boven naar beneden. Speels.
Quasi ga ik bij iedere streling ietsjes verder tussen haar benen. Eva spreidt nu iets haar benen. Ze heeft benen zonder einde lijkt het wel. Zo mooi lang en slank. Ze kermt zachtjes. Voorzichtig voel ik tussen haar inmiddels vochtige lipjes. Het kermen neemt langzaam toe.
“Eva! Wie heeft jouw gezegd dat het eitje er al uit mocht?”


Eva
Bart zwaait heen en weer met het tasje en uit pure nieuwsgierigheid volg ik het gezwaai met mijn ogen in de hoop iets te kunnen zien. Dat lukt natuurlijk niet.
“Eva? Vertrouw je me?”
He ja natuurlijk, maar waarvoor in godsnaam, schiet er door mijn hoofd. Ik knik.
“Okay meisje, ga maar op je buik liggen.”
Mijn gedachten flitsen nog heen en weer, wat is Bart van plan? Ik doe wat hij zegt en ga op mijn buik liggen met mijn gezicht schuin in het kussen. O wat een heerlijk bed, maar oef Bart gaat op mijn billen zitten. Ik hoor geritsel, maar ik zie niks. Das vervelend. Hij pakt mijn armen, ik voel wat om mijn polsen en hoor heel snel daarna een klik. Mijn handen liggen vast!
“Zo Eva, meisje, daar lig je dan, nu ben je van mij.”
Voor zover mogelijk knik ik instemmend. Vervelend vind ik dit absoluut nog niet. Mijn jurk wordt omhoog geschoven en Bart streelt mijn billen. Ik sluit mijn ogen en geniet, echt helemaal stil blijven liggen kan ik niet meer. Bart streelt door mijn bilnaad, lekker en ik spreid mijn benen wat verder. Bart zit tussen mijn benen en streelt telkens, langzaam, wat verder. Hij raakt even mijn lipjes aan en ik kan me niet meer stilhouden.
“Eva! Wie heeft jou gezegd dat het eitje er al uit mocht?”
“Uhm…”
“Zeg maar Bart hoor en je welbespraaktheid om maar niet zeggen je bijdehandheid is ook verdwenen, is het niet? Maar wat is je antwoord op mijn vraag?”
“Niemand, ikzelf.”
Stilte.
Bart komt met zijn gezicht naast het mijne en kijkt me indringend aan. Ik probeer hem te zoenen, maar dat lukt niet.
“Kun jij niet met twee woorden praten, meisje?”
Ik sluit mijn ogen en bedenk, ja natuurlijk, maar dit had ik niet verwacht.
“Niemand, Bart.”

Nu ben ik degene die gekust word. Het spelletje begint me een beetje duidelijk te worden, spannend. Ondertussen lig ik nog redelijk uitgestrekt en ongegeneerd op het bed. Mijn ogen lijken dat hem te zeggen en hij ligt genietend te kijken. Ik sluit even mijn ogen en zijn hand valt echt op mijn billen neer. Gelukkig streelt hij ook weer verder, door mijn bilnaad naar beneden. Hij staat op en gaat weer tussen mijn benen zitten, duwt deze nog wat verder uiteen en ik voel de buitenkanten van het bed met mijn voeten. Echt veel ongegeneerder kan het eigenlijk niet, maar wel genieten hier nu met Bart. Hij stopt even, en geeft een paar vriendschappelijke tikken op mijn billen. Best lekker eigenlijk en ik kom wat omhoog met mijn billen. Volgens mij zit hij te kijken, mm dat moet hij nu wel een erg behoorlijk beeld hebben, bedenk ik me. Hij herhaalt zijn tikken, staat op en zegt me dat deze waren voor het niet met twee woorden spreken.
“Kom sta maar op, dan kun je je jurk helemaal uit doen.”
Ik probeer op te staan, maar dat valt echt niet mee met je handen op je rug. Gelukkig krijg ik wat hulp. Mijn handen moeten los, voor het uitdoen van mijn jurk, ik slaak een zucht van verlichting, maar hoor achter me alweer een klik, waarvan ik nu inmiddels wel weet waarvan. Ik zucht.
“Je dacht toch niet dat je alweer vrij mocht zijn toch?”
Ik raap in deze netelige situatie mijn brutaliteit weer bij elkaar en zeg: “Nou, eigenlijk wel ja.”
Hij kijkt me met gefronste wenkbrauwen aan en ik realiseer me dat ik niet helemaal het juiste antwoord gaf.
“Ten eerste had ik je niet gevraagd antwoord te geven en ten tweede was dat niet het juiste antwoord. Nou?”
Mm toch maar even meewerken lijkt me. Hoewel het prettig voelt zo aangesproken te worden, vind ik dit even voldoende.
“Nee, Bart.”
“Goed zo, meisje, ga maar liggen op het bed.”
Ik ga liggen op mijn buik, dat ligt nu het makkelijkst met deze boeien.
Ik voel een pets op mijn billen, ai, dat was even gemeen, doe maar mee denk ik raar genoeg voorzichtig bij mezelf.
“Ik bedoelde dat je op je rug moest gaan liggen hoor! Draai je maar even om, dan loop ik even naar beneden. Wil je ook wat drinken of zo? Zal ik ook een muziekje opzetten?”
“Graag.”
“Wat bedoel je precies meisje?”
“Graag wil ik wat te drinken en ja zet maar een muziekje aan, Bart”
Bart verdwijnt naar beneden. Deze avond heeft een hele andere wending gekregen, verrassend, maar bovenal leuk, en opwindend ook. Ik sluit mijn ogen en voel mijn lijf, ik voel de aanwezige opwinding. Het is toch frustrerend wel dat mijn handen vast zitten.


Bart
“Uhm…” antwoord Eva.
Ik kijk haar streng en indringend aan.
“Zeg maar Bart hoor en je welbespraaktheid om maar niet zeggen je bijdehandheid is ook verdwenen, is het niet? Maar wat is je antwoord op mijn vraag?” zeg ik haar nogmaals, maar nu met meer kracht in mijn stem.
“Niemand, ikzelf,” komt er met een beetje piepend stemmetje uit haar keel.
Er valt een stilte. Ik kijk haar indringend aan en merk dat ze onder de indruk is van het spel. Om de spanning te breken probeert Eva me te zoenen, maar dat plezier gun ik haar nog niet. Ze moet wel haar plaats weten! Ik duw haar gezicht terug.
“Kun jij niet met twee woorden praten, meisje?”
“Niemand, Bart.”
En terwijl ze nog niet helemaal uitgesproken is zoen ik Eva vol op haar mond. Ze moet het nog even door krijgen dat IK de gene ben die bepaald wanneer er gekust wordt. Eva berust genietend van de hele situatie. Ze sluit haar ogen, het lijkt wel of ze afwachtend ligt te genieten. Plots laat ik mijn hand vel op haar bil vallen. Pets! Mm, Eva schrikt er niet echt van. Voorzichtig voel ik al strelend tussen haar mooi gevormde benen, beginnend van boven haar bilnaad, langzaam naar beneden.
Ik kruip over haar been heen en ga tussen Eva’s benen zitten. Ik dus haar benen verder uit elkaar zodat ze met haar voeten buiten het matras ligt. Heerlijk, hier kan ik uren naar kijken. Ook ik geniet natuurlijk. Dit is een perfecte positie om haar billen verder te spanken, wat ik dus ook doe. Eva geniet er duidelijk van. Haar kont komt langzaam omhoog, los van het bed. Het uitzicht wordt er alleen maar beter van! Na nog een paar laatste tikken op haar billen zeg ik haar dat dit haar straf is, straf voor het niet praten met twee woorden. Eva reageert met een heel lief en zacht gekreun. Ze geniet.
“Kom sta maar op, dan kun je je jurk helemaal uit doen Eva.”
Eva probeert om op te staan. Ze heeft er moeite mee, haar polsen zitten namelijk nog steeds in de boeien. Ik help Eva maar een beetje. Voor het helemaal verwijderen van haar jurk moet één pols even los gemaakt worden. Eva zucht, ze denkt blijkbaar dat ik de polsboei helemaal weghaal. Maar dat ben ik natuur niet van plan!
“Je dacht toch niet dat je alweer vrij mocht zijn toch?”
“Nou, eigenlijk wel ja.” Zegt Eva.
“Fout Eva, ten eerste had ik je niet gevraagd antwoord te geven en ten tweede was dat niet het juiste antwoord. Nou?”
Ik zie aan de ogen van Eva dat deze manier van haar toe spreken wel bevalt.
“Nee, Bart.”
“Goed zo, meisje, ga maar liggen op het bed,” spreek ik Eva streng toe.
Eva ploft neer. Op haar buik. Ik haal gelijk fel uit en sla stevig op haar bil. Pets!
“Ik bedoelde dat je op je rug moest gaan liggen! Draai je maar even om, dan loop ik even naar beneden. Wil je ook wat drinken of zo? Zal ik ook een muziekje opzetten?”
“Graag Bart.”
“Wat bedoel je precies meisje?”
“Graag wil ik wat te drinken en ja zet maar een muziekje aan, Bart”
Ik grinnik. Eva krijgt het spel door. Ze geniet van haar onderdanige rol. De rol van een supje.

Ik loop de slaapkamer uit en ga naar beneden. Pak wat lekkers voor mezelf en zet voor Eva een groot glas water neer. In mijn CD collectie zoek ik een CD van Enya. Heerlijk die muziek. Het heeft iets die muziek van Enya.
Ik plof op de bank neer en ga lekker ontspannen onderuit liggen. Pak mijn glas en luister op mijn gemak naar de mooie klanken. Ik sluit mijn ogen en bedenk me hoe Eva boven nog op bed ligt. Wat zal Eva nu denken? Wat gaar er nu door haar koppie heen. Zal ik haar al roepen, of zal ik haar nog een tijdje in onzekerheid laten. Ik besluit voor het laatste, de onzekerheid.
Na drie nummers van de CD, het geen toch bijna 10 minuten is, besluit ik Eva te roepen.
“Kom maar naar beneden hoor! Je drinken staat al klaar Eva.”
Ik hoor flink wat gestommel.
“Moet ik mijn jurkje dan niet aan Bart?” roept Eva me toe.
“Natuurlijk niet Eva. Subjes zijn in huis altijd naakt en dienen altijd zonder enige obstructies geheel toegankelijk te zijn.”
Het enige wat ik als reactie hoor is nog meer gestommel en wat gezucht.
“Lekker!” denk ik bij mezelf.
Eva komt de kamer binnen en loopt op me toe. Zodra ze wil gaan zitten grijp ik in.
“Jouw drinken staat op het kleine tafeltje meisje, daar in de hoek, jouw hoekje Eva.”
Eva kijkt nu zeer verontwaardigt maar zegt niks. Ze loopt naar de hoek en kijkt me smekend aan.
“Oh ja, stom van me. Je kunt niet drinken hè? Gaat niet met je boeien om.”
Ik loop naar Eva toe, pak het glas en zet het aan haar lippen.
“Zo, drink maar wat meisje.”
Eva probeert te drinken in het tempo waarin ik het water letterlijk in haar mond giet. Ze kan het natuurlijk niet bijhouden. Het koude water loopt uit haar mond, langs haar kin en valt tussen de geweldige rondingen van het borsten. Er vormt zich een mooi straaltje over haar buik. Het mooi geknipte plukje schaamhaar vangt het straaltje op. Tijdelijk, want al snel vallen de eerste druppels op de grond.
“Niet morsen hoor, meisje!”
Gelijktijdig voel ik aan haar natte schaamhaar. Schaamhaar dat niet alleen maar nat is van het water!
Ik zet het glas op tafel en draai Eva om, met haar gezicht in de hoek.

In eens bedenk ik me dat ik van een verre vliegreis nog mooie oogkapjes heb. Die kan mooi als blinddoek gebruikt worden. Ik maak de lade open en haal de oogkapjes uit de verpakking.
“Voor mijn Eva. Een verrassing!”
Gewillig laat Eva toe hoe ik de oogkapjes voor haar ogen doe.
“En meisje, hoe voel je je nu?” vraag ik haar terwijl ik speels met haar mooie harde tepels speel.
Omdat het me te lang duurt voor Eva wat zegt, knijp ik een beetje harder in haar tepels en trek er een beetje aan. Eva kreunt en haar tepels worden nog harder.
“Ga je nog antwoorden Eva, of moet ik wat wasknijpertjes gaan pakken?”

Eva
De avond tot nu toe speelt door mijn hoofd. Ik hoor de muziek van beneden, lekker rustig. Er schiet een gesprek van een aantal weken geleden door mijn hoofd. Bart en ik hadden het over sm, en wat je daar allemaal onder kon verstaan. Wat zei Bart nou allemaal, ik probeer me de dingen die hij aandroeg te herinneren. Wat ik van vastbinden vond en nog meer, maar ik weet het niet meer precies. Ja het leek me wel iets om uit te proberen, zei ik. Ik realiseer me nu dat hij me gewoon heeft uitgehoord! Wat doet hij toch beneden, ik hoor ook niets. Mm wat zou hij voor mij in petto hebben, best spannend en opwindend ook.
Na enige tijd word ik geroepen.
“Kom maar naar beneden hoor! Je drinken staat al klaar, Eva.”
Dat duurde lang, opgelucht probeer ik zo goed mogelijk het bed af te komen, wat natuurlijk niet lukt. Waar is mijn jurk, ik kan hem niet vinden.
Ik roep even naar beneden: “moet mijn jurkje dan niet aan, Bart?”
Ik krijg als antwoord dat dat niet nodig is: “subjes zijn in huis altijd naakt en dienen altijd zonder enige obstructies geheel toegankelijk te zijn.”
Mijn hersenen draaien even op volle toeren, maar het gevoel krijgt de overhand. Dit is het, dit is waar we het over gehad hebben een tijd terug, en nu ik het zo hoor geeft het me een heel aangenaam gevoel, een spannend en ook geil gevoel. Ik loop verder naar beneden en ga de kamer binnen. Ik loop naar Bart en wil naast hem gaan zitten.
“Jouw drinken staat op het kleine tafeltje, meisje, daar in de hoek, jouw hoekje, Eva.”
Dit had ik niet verwacht, enigszins verontwaardigd kijk ik hem aan.
“Mijn hoekje?” denk ik.
Ik loop er naar toe en heb dorst, maar ik kan zo met boeien niet drinken. Ik kijk Bart aan en hij zegt:
“Oh ja, stom van me. Je kunt niet drinken he? Gaat niet met je boeien om.”
Hij komt naar me toe en zet het glas aan mijn lippen.
“Zo, drink maar wat meisje.”
Ik doe mijn best, echt mijn best, om niet te knoeien, maar het gaat niet. Ik voel het koude water tussen mijn borsten naar beneden lopen.
“Niet morsten hoor, meisje.”
En Bart speelt even door mijn schaamhaar, wat nu ook nat is van het water. Hij zet het glas op het tafeltje terug en ik word omgedraaid. Ik sta nu met mijn gezicht naar de hoek. Bart rommelt wat in een la en tovert een soort van oogkapjes tevoorschijn.
“Voor mijn Eva. Een verrassing!”
En ik denk: Mijn Eva?”
Hij doet ze voor mijn ogen, ze functioneren prima, ik zie helemaal niets meer.
“En meisje, hoe voel je je nu?”
Ik voel Bart met mijn tepels spelen, lekker. Ja hoe ik me voel, lastig onder woorden te brengen. Bart knijpt een beetje harder in mijn tepels en trekt een beetje. Ik kan een kreun niet meer onderdrukken en voel met best lekker zo.

“Ga je nog antwoorden, Eva, of moet ik wasknijpertjes gaan pakken?”
Omdat dat me toch niet zo heel fijn lijkt, probeer ik een antwoord te formuleren.
“Ik voel me goed, Bart, onwennig, maar goed,” zeg ik.
“Prima, dan zal ik je nu wat regeltjes geven. We hadden het een tijdje terug al hier over gehad he? Dat weet je toch nog?”
Ik knik.
“Wat?”
Ik antwoord: “Ja Bart.”
“Goed dan volgen hier je regels: Ten eerste als je het niet meer wil, of je bent het ergens niet mee eens, weet je wat je moet zeggen. Als ik je iets vraag antwoord je netjes. En bovenal als ik je niets vraag, dan geen commentaar, begrepen?”
Ik knik, maar blijkbaar is het niet voldoende.
“Begrepen?”
“Ja Bart.”
“Prima meisje.”
Ik hoor hem weglopen en rommelen in de cd's, de muziek is afgelopen. Bart zet iets anders op en na drie tonen herken ik het. Ravel. Het is eigenlijk te erg, te erg voor de hand liggend, de Bolero, maar o zo lekker nu. Flarden van de onlosmakelijk aan deze muziek verbonden film flitsen door mijn hoofd en ik laat de klanken door mijn lijf gaan. Het geluid staat redelijk hard en mijn gehoor, mijn laatste zintuig waarmee ik nog iets waarnam van Bart zijn doen en laten, is me ontnomen hierdoor. Onwennig en misschien ook een beetje vervelend voor mij, maar ik moet nu even op hem vertrouwen.
Ik voel twee handen op mijn heupen, twee warme handen. Hij glijdt met zijn handen over mijn rug, billen, benen, buik en borsten. Dit is genieten, genieten zonder afleiding. Ik smelt een beetje onder zijn handen en het spijt me dat ik moet staan. Mijn benen worden week, maar ik val weer terug uit deze zweefpositie doordat Bart net iets te hard in mijn tepels knijpt. Ai, dat is niet fijn. Ik probeer mijn schouders naar voren te draaien,maar Bart geeft een ruk aan mijn boeien, waardoor ik mijn schouders wel weer naar achter moet bewegen en mijn borsten naar voren wijzen.
“Die tepels moeten wel naar voren wijzen he, zeker nu ze opgewarmd zijn.”
Ik slik en vrees een beetje voor wat er nog komen gaat. Ik voel even niets, dan een hand in mijn kruis.
“Wat fijn he, dat ik je nu zo kan pakken, dat je beschikbaar bent?”
En inderdaad, terwijl hij dit zegt, dringt het tot me door, ik voel me ook een beetje ter beschikking staan voor hem. En zijn vingers verdelen zich en woelen en kroelen.
Een lichte kreun kan ik niet onderdrukken terwijl ik mijn mond open en zeg “Ja Bart.”
De muziek is afgelopen en ik wil me omdraaien, maar ik word tegengehouden. Hij pakt me bij mijn haren en leidt me naar de grond naast de bank.
“Nee meisje, ga je maar even hier naast me zitten, op je knieën, op de grond, ik zal je oogkapjes voorlopig even af doen. Dan kan jij even wachten tot ik mijn drankje op heb.”
Ik ga naast hem op de grond zitten, gelukkig voor mij ligt er een kleed, dat dan nog wel. De televisie vertoont een mooie en ook lekkere dame, die oraal wordt verwend. Volgens mij heeft hij het uitgezocht, het is namelijk halverwege de film. Ik weet ook hoe het verder gaat, daar wordt ik ook altijd een beetje 'onrustig' van. De pestkop, hij weet dat ik hier niet echt goed tegen kan! Af en toe pakt Bart mijn borsten en knijpt eens in een tepel, of ook niet. Hij schept er genoegen in me in deze willekeurige onzekerheid te laten. Hierdoor wordt de kriebel in mijn lijf steeds sterker, steeds geconcentreerder op één punt ook.
“Ik voel me goed, Bart, onwennig, maar goed.”


Bart
Hm denk ik, precies het antwoord dat ik eigenlijk wel verwacht, klaar voor de volgende stap. Ik wil haar breken, geestelijk breken. Ik wil weten hoe ver ik kan gaan. Ik wil weten waar haar grens ligt. Een tijdje terug hadden we het er wel eens over gehad, over dat sm gedoe. Ze reageerde toen wel positief, maar afwachtend. Nu is de tijd er misschien wel rijp voor.
“Prima, dan zal ik je nu wat regeltjes geven. We hadden het een tijdje terug al hier over gehad? Dat weet je toch nog?”
Eva knikt.
“Wat?”
Eva antwoordt. “Ja Bart.”
Het is een duidelijk ja. Voor mij is dat belangrijke informatie, een signaal dat ze er zelf ook achter staat. Ik wil niet dat Eva dingen tegen haar zin in gaat doen, daarvoor is ze me te dierbaar. We hebben nu iets moois. Iets wat alleen nog maar mooier kan en moet worden. Het is misschien wel het begin van een duurzame relatie, een relatie met veel BDSM.
Door het invoeren en toepassen van wat regeltjes moet het voor Eva ook wat duidelijker worden. Eva moet weten dat het natuurlijk allemaal leuk en opwindend moet blijven. Het moet gewoon een goed geil spel worden. Een spel wat voor beide mooi is om te spelen.
“Goed dan volgen hier je regels Eva: Ten eerste als je het niet meer wil, of je bent het ergens niet mee eens, weet je wat je moet zeggen. Als ik je iets vraag antwoord je netjes. En bovenal als ik je niets vraag, dan geen commentaar, begrepen?”
Eva knikt weer, maar knikken neem ik geen genoegen mee. Ik ga voor duidelijkheid.
“Begrepen?” vraag ik nu met een beetje stemverheffing.
“Ja Bart.”
“Prima meisje.”
Ik draai me om en loop naar mijn muziekmeubel. Open het deurtje en zoek een lekker stukje muziek. Laatst noemde Eva me een muziekstuk wat haar altijd in een bepaalde stemming bracht. Ten, Bo Derek, de film muziek van Ten, ja, dat was het.
Ik heb alleen de originele uitvoering van de Bolero, maar ze zal het zeker wel waarderen als ik dit Cd’tje opzet. Kijken of ze echt in de goede stemming komt. Het volume gelijk maar een beetje harden. Je weet nooit of ze misschien straks wel gaat gillen.
Ik zie dat Eva zich ontspant, ze geeft zich over, gewonnen. De muziek heeft dus inderdaad een goed effect op haar doen en laten.

Ik ga vlak achter Eva staan. Ik begin haar sensueel te strelen. Overal. Over haar heupen, haar rug, haar mooie vlakke buikje. En natuurlijk over haar borsten. Die heerlijke borsten. Speels tik ik op haar tepeltjes. Ik speel een beetje met haar piercing. Ze schokt een beetje. Ze wordt een beetje week in haar benen. Haar knieën knikken af en toe. Ik pak een tepel en knijp er in. Misschien wel iets te hard.
Eva schokt.
“Auw!” en bolt haar rug iets, als of ze daarmee haar borsten denkt te beschermen.
Ik reageer niet op haar gekerm. Ze speelt. Ze weet dat ik ervan geniet.
Met een ruk aan de polsboeien trek ik haar schouders weer naar achteren.
“Die tepels moeten wel naar voren wijzen hè, zeker nu ze opgewarmd zijn.”
Eva slikt.
En terwijl haar holle rug haar borsten voorwaarts laat bewegen, keurig met de tepels ietsjes omhoog, pak ik haar vol tussen haar benen.
“Wat fijn hè, dat ik je nu zo kan pakken, dat je beschikbaar bent?”
Eva blijft stil.
Ik blijf strelen, wederom over haar hele lijf, ook tussen haar benen.
Ik hoor nu een zacht gekreun. Eva geniet duidelijk. Ik ook. Het windt mij ook wel op. Heerlijk gevoel, Eva die helemaal machteloos is. Overgeleverd aan mijn grillen.
“Ja Bart,” antwoordt Eva. Weer een bevestiging dat ze geniet.
Inmiddels is de Bolero ten einde. Eva wil zich omdraaien. Misschien denkt ze dat het opgelopen is. Maar, ik begin pas. Dat zal Eva toch wel door hebben hoop ik.

Ik pak Eva bij haar haren, dwing haar een beetje ruw naar de grond, ze kan niet anders dan knielen.
“Nee meisje, ga je maar even hier naast me zitten, op je knieën, op de grond, ik zal je oogkapjes voorlopig even af doen. Dan kan jij even wachten tot ik mijn drankje op heb.”
Op de manier waarop Eva gaat zitten zou ik bijna denken dat ze het vaker gedaan heeft, of dat ze misschien wel een paar films over subjes gezien heeft. Eva gaat keurig op haar knieën zitten, zo dat haar knieën redelijk ver uit elkaar komen. Ze zit met een keurig rechte rug. Doordat haar handen ook nog steeds geboeid zijn priemen haar tepeltjes nog mooi de lucht in.
In het gesprek dat we een tijdje terug hadden, over seks, sm en de rest, liet Eva mij destijds weten dat ze gek was orale bevrediging. Ze kon er echt helemaal wild van worden. Met die wetenschap heb ik dus maar een mooie seksfilm op gezet. Helaas is mijn porno collectie zeer beperkt. Keuze was dus niet moeilijk. Een film over twee vrouwen. Is ook het type films wat ik zelf graag zie. En in die film zat een geweldige “lik” scène. Ik wil dat ze dat ziet!
We kijken beide. Regelmatig speel ik even met haar borsten, pest haar een beetje door aan haar tepels te trekken en kijk hoe Eva reageert.
“Vind je het mooi Eva?”
Eva kijkt me aan en knikt, gevolgt door een ja.
“Windt het je op Eva?”
Eva kleurt. Ze weet niet goed wat ze moet antwoorden. Eva vindt het misschien wel lastig om het volmondig toe te geven. Het plaats een subje toch in een zekere positie. Het is toch een gevoel van ondervraging. Vragen die je niet dagelijks krijgt voor gelegd.
“Hoe graag zou je willen dat ik dat bij jou zou doen Eva?”
Eva beweegt haar schouders, ze praat nog steeds niet, verlegenheid.
“Nou Eva! Omdat je me niet antwoord, moet ik zelf maar even controleren of het je opwind. Ga staan, voor me, benen wijd!” commandeer ik Eva.
Een beetje onhandig gaat Eva staan, loopt naar me toe en gaat mooi wijdbeens voor me staan. Ik kijk haar aan. Ik zie haar ogen glinsteren. Ze wil dit. Ze geniet. Ik zie het aan die glinsterende kijkers. De geiligheid ketst uit haar ogen!
Zonder verder iets te zeggen voel ik tussen Eva haar benen. Nat, behoorlijk nat.
“Benen wijder meisje!”
Eva gaat nog verder in spreidstand staan.
“Goed zo meisje.”
Ik zie haar schaamlipjes glinsteren. Ze drijft gewoon. Zonder enige moeite en zonder enige tegenwerking schuif ik met twee vingers naar binnen. Eva schokt. Speels ga ik een paar keer lekker op en neer en draai een beetje met mijn vingers. Met mijn duim toucheer ik haar clitoris. Eva begint nu wat heftiger te schokken met haar heupjes.
“Hoe komt het Eva, dat je zo nat bent tussen je lipjes?”
Verlegen komt er een schuchter: “weet ik niet Bart” uit.
“Weet je zelf wel hoe nat je bent meisje?”
Ik maak haar polsboei los. Eva wrijft even over haar beide polsen. Het moet een opluchtend gevoel geven. Eva geniet nu van deze vrijheid.
“Eva, ik wil dat je één hand op je rug houdt en met je andere hand mag je zelf even voelen hoe nat je bent.”
Eva voelt schuchter en verlegen aan haar lipjes en wrijft over haar heuvel.
“Je mag nu even met één vinger helemaal bij jezelf naar binnen Eva en daarna proef je aan je vinger hoe geil je bent.”
Ook deze opdracht laat Eva zich geen tweede keer zeggen. Alsof ze niet anders wil, alsof ze zichzelf hierop al verheugd had, steekt Eva langzaam het middelvinger in haar glinsterende vagina. Ze kronkelt en kermt zachtjes.
“Genoeg zo Eva, proef nu je eigen vocht meisje en vertel me hoe lekker het is.”


Eva
“Vind je het mooi Eva?” vraagt Bart.
Ik kijk hem aan en knik: “Ja.”
“Windt het je op Eva?”
Ja jeetje natuurlijk windt het me op, dit is het meest opwindende fragment voor mij van deze film. Ik kleur ervan, voel ik aan mijn wangen, want het is een heel geil fragment maar om het zo toe te moeten geven, is toch wel ietwat beschamend. Even weet ik niet wat ik moet zeggen.
“Hoe graag zou je willen dat ik dat bij jou zou doen Eva?”
Ik kan hem niet antwoorden, ik krijg het nu niet over mijn lippen, ja heerlijk, doe maar, maar dat te zeggen valt nog niet mee.
Bart commandeert me voor hem te gaan staan, met mijn benen wijd. Zo goed en kwaad als het kan sta ik op en ga voor Bart staan, wijdbeens. Dit heeft toch wel iets van 'alsjeblieft, hier ben ik,' en dit voelt goed. De hele avond en de film hebben hun werk gedaan, ik voel mijn geilheid en kan dat nu tonen aan Bart, dat maakt het extra lekker ook.
Hij voelt tussen mijn benen.
“Benen wijder meisje!”
Ik doe wat hij zegt, lekker ongegeneerd.
“Goed zo meisje.”
Bart schuift probleemloos twee vingers naar binnen, dat voelt lekker en ik duw met mijn heupen tegen zijn hand. Hij beweegt wat heen en weer en draait wat, even gaat hij hierbij ook over mijn clitoris en ik heb moeite om stil te blijven staan. O heerlijk zeg, ga vooral zo door. Helaas is dit niet zo.
Bart vraagt: “Hoe komt het Eva, dat je zo nat bent tussen je lipjes?”
Ja jeetje, wat denk je zelf? Hij verwacht antwoord, natuurlijk.
Verlegen zeg ik hem: “weet ik niet Bart.”
Bart gaat door met zijn vragen:”Weet je zelf wel hoe nat je bent meisje?”
Nou ja daar heb ik wel een vermoeden van, maar hij laat me niet antwoorden. O, hij maakt gelukkig mijn boeien los, en ik geniet even van deze vrijheid. Wat een opluchting nu.
Bart gaat verder.
“Eva, ik wil dat je één hand op je rug houdt en met je andere hand mag je zelf even voelen hoe nat je bent.”
Ik laat een hand op mijn rug en ik durf Bart niet eens meer aan te kijken. Ik voel even over mijn lippen. Ja, die zijn behoorlijk nat ja, maar anders had ik ook niet verwacht.
Bart commandeert verder: “Je mag nu even met één vinger helemaal bij jezelf naar binnen Eva en daarna proef je aan je vinger hoe geil je bent.”
Ik laat mijn vinger in mijn kutje glijden en verbaas me even over de geilheid, maar daarna kan ik er ook van genieten. Wat heerlijk om me zo uit te kunnen leven, om me zo te kunnen laten gaan bij hem.
Bart herhaalt zijn opdracht: “Genoeg zo Eva, proef nu je eigen vocht meisje en vertel me hoe lekker het is.”

Proeven, o ja, ik zou het haast vergeten. Ik proefde, eigenlijk hoef dat niet, ik weet hoe het proeft: lekker. Maar nu wil Bart het weten. Mijn eerste gedachte is: proef zelf. Maar dat kan ik nu niet maken.
“Lekker, Bart.”
“Wat nou lekker, Bart? Hoe lekker vroeg ik!”
“Nou Bart, heel lekker!”
“Nou dan ga voor mij nog maar een keer met je vinger bij jezelf naar binnen en laat mij ook proeven!”
Ik doe wat hij vraagt, maar o het voelt zo goed dat ik, naar Bart zijn zin, iets te lang mezelf vinger.
“Je staat er nogal van te genieten, is het niet?”
Enigszins beschaamd antwoord ik: “Ja, eigenlijk wel Bart.”
“Weet je wat ik doe met tè geile meisjes?”
“Nou?!” zeg ik eigenlijk met een iets te brutale ondertoon.
“Die moeten eigenlijk gestraft worden. Ga maar vast naar boven, ik kom er zo aan, als ik mijn spulletjes heb gepakt.”
Ik loop naar boven maar ondertussen vraag ik me af: spulletjes, wat voor spullen, wat moet hij nou nog pakken? Waar en hoe gaat hij me straffen. In flarden van een gesprek van lang geleden probeer ik naar aanwijzingen te zoeken. Helaas ik vind ze niet.
Boven aangekomen ga ik in bed liggen en wrijf tussen mijn benen, o lekker zeg, ik sluit mijn ogen en hoor plots een hard gekuch.
“Dat wordt dan een dubbele straf voor jou, én heel geil én nog eens zelf liggen vingeren ook! Misschien moet je die boeien maar weer om?”
“Nee alsjeblieft niet, Bart, niet die boeien meer,” smeek ik hem.
“Ik wilde gewoon nog even voelen,” zeg ik terwijl ik op het bed ga zitten.
“Op je knieën, meisje.”
“Maar..”
“Geen gemaar, meisje, je straf zul je krijgen.”
En ik zie een zweepje in zijn handen. Een zweepje?! Ik open mijn mond om commentaar te geven, maar ik bedenk me. De 'regels', staan me dit niet toe, laat ik het lot dan ook niet meer tarten dan noodzakelijk. Ik bespeur een soort van triomfantelijke blik bij Bart, of lijkt dat nu maar zo?
“Op je knieën, met je hoofd naar beneden!”
Hier kom ik niet onder uit, met een kriebel in mijn onderbuik en een lichte spanning voor wat gaat komen zet ik me op mijn knieën en leg mijn hoofd en schouders op het bed. Ik lig nu behoorlijk open en bloot op zijn bed, hij heeft de spreekwoordelijke lakens in handen en ik voel iets koels tegen mijn billen. Hij tikt, zachtjes. Mijn billen trillen mee, lekker zo.
Even is het stil en ik hoor iets door de lucht suizen. De kans om om te kijken heb ik niet meer, want de zweep komt neer op mijn billen, hard en pijnlijk. Is dit lekker, geen idee, het gloeit, dat wel. Na enige keren, geen idee hoe vaak, voel ik zijn warme handen op mijn billen. Ik huiver en hij zegt: “wacht even, ik haal wat voor die billen. Wel zo blijven zitten, he meisje?” Even later voel ik zijn handen met iets koels over mijn billen. Bart wrijft mijn billen heerlijk in, zorgt er wel voor dat zijn vingers af en toe 'verdwalen'.


Bart
“Lekker, Bart,” zegt Eva, met een zeer geile blik in haar oogjes.
“Wat nou lekker, Bart? Hoe lekker vroeg ik!”
Eva schrikt niet van mijn toon en vult haar antwoord aan.
“Nou Bart, heel lekker!”
“Nou dan ga voor mij nog maar een keer met je vinger bij jezelf naar binnen en laat mij ook proeven!”
Dat laat Eva zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik zie aan haar ogen dat ze haar vingers naar binnen laat glijden. Niet alleen om ze nat te maken, zoals ik haar vroeg, maar om er zelf ook weer van te genieten. Fout. Ik mag het natuurlijk niet goedkeuren dat ze staat te genieten.
“Je staat er nogal van te genieten, is het niet?”
Eva kleur, heerlijk vind ik dat. Ik heb de juiste snaar geraakt!
“Ja, eigenlijk wel Bart.”
“Weet je wat ik doe met tè geile meisjes?”
“Nou?!” vraagt Eva me, duidelijk een beetje geraakt denk ik, althans, ze klinkt een stuk brutaler.
“Die moeten eigenlijk gestraft worden. Ga maar vast naar boven, ik kom er zo aan, als ik mijn spulletjes heb gepakt.”
Eva staat op en gehoorzaam loopt ze de trap op. Hier kan ik echt van genieten. Een Eva, die in haar rol als subje, gewoon doet wat ik zeg. Al hoewel, ik heb nog steeds niks geproefd van haar heerlijke sappen.
Ik til het kussen van de bank op. Onder de kussens bevinden zich diverse opberg vakken. Eén van de vakken gebruik ik als bergplaats voor spullen die niet zo in het zicht horen te liggen, zoals bijvoorbeeld het zweepje. Een mooi lederen rijzweepje!
Heel zachtjes sluip ik nu zelf ook naar boven. Ik wil Eva verrassen, of nee, ik wil eigenlijk gewoon stiekem kijken hoe ze erbij ligt. Kijken of ze met haar zelf ligt te spelen. Heb ik weer een rede voor wat strafjes!
Eva ligt met gesloten ogen op bed met, zoals ik al verwachtte, haar hand in haar kruis. Ze speelt met haar zelf ze ligt zichzelf te vingeren. Een mooi gezicht hoor. Ik geniet van dit geweldige beeld. Maar als Dom, mag en kan ik dat gedrag niet tolereren! Ik kuch hard, zo hard dat Eva er van schrikt.
“Dat wordt dan een dubbele straf voor jou, én heel geil én nog eens zelf liggen vingeren ook! Misschien moet je die boeien maar weer om?”

“Nee, alsjeblieft niet, Bart, niet die boeien meer,” smeekt Eva.
“Ik wilde gewoon nog even voelen,” zegt Eva terwijl ze gaat zitten.
“Op je knieën, meisje.”
“Maar..”
“Geen gemaar, meisje, je straf zul je krijgen.”
Ik zie Eva naar het zweepje kijken dat ik trots aan haar laat zien. Puur om haar zenuwen te prikkelen, om haar te teasen. En het lukt!
“Op je knieën, met je hoofd naar beneden!”
Eva volgt mijn opdracht perfect op. Ze legt haar hoofd keurig op de matras, plat, zodat haar wang vlak ligt. Ik kijk naar haar prachtige billen en laat die zweep in een mooie vloeiende lijn speels op haar billen neer komen. Niet te hard, nog niet!
Ik zie dat Eva wil kijken. Gelijk haal ik uit, De zweep zoeft nu door de lucht en komt een stuk harden op haar bil. Keer op keer. Haar billen kleuren, niet echt met striemen, al hoewel, als je beter kijkt….toch wel een paar rode strepen.
Ik gooi de zweep op de grond en voel met twee volle handen haar billen. Ze gloeien. Ik voel de warmte. Ze stralen gewoon warmte uit!
“Wacht even Eva, ik haal wat voor die billen. Wel zo blijven zitten, hè meisje?”
Ik pak een verzachtende en verkoelende crème. Ik spuit veel crème op mijn handen en plaats weer mijn op beide billen. Heerlijk langzaam masseer ik haar billen. Ik voel de gloed. De gloed die er voor zorgt dat de crème lekkerder smeert. Ik draai cirkeltjes en ieder rondje ga ik met mijn duimen door haar bilnaad en speel langs haar geile, natte lipje. Eva zucht, zucht opgelucht. Logisch, dit zal beter aanvoelen dan het zweepje.
Ik pak Eva bij haar heupen en manipuleer haar zo dat haar benen dicht bij de rand van het bed komen. Ik zelf ga nu op mijn knieën op de grond zitten. Mijn gezicht zit nu vlak bij haar billen. Ik ruik de zilte lucht van Eva’s vagina. Ik moet me inhouden om niet gelijk te beginnen met likken.

Jammer, het lukt me niet om me in te houden. Ik ga met mijn tong naar haar ietsjes openstaande lipjes, snuif die heerlijke lucht op en voorzichtig lik ik met het uiterste puntje van mijn tong héél langzaam haar hele kutje. Hmm! Lekker. Eva beweegt haar heupen. Ik volg met mijn tong.
“Je proeft heel erg lekker Eva.”


Eva reageert niet, die heeft zich overgegeven en ligt heerlijk te genieten. En ach, waarom ook niet.
“Er zit inmiddels al zoveel geilheid in je lijfje Eva, dat je soms ook even een genots pauze moet inlassen. Noem het maar een punt van rust. Of, is het de stilte voor de storm Eva?”
Ik trek duw nu mijn twee duimen wat dieper in Eva haar kutje en trek het een beetje open. Mijn tong steek ik zo ver ik kan diep naar binnen.
Eva schokt, kreunt en kermt:… “Ohh oh oh..”
Plots stop ik met likken, ik sta op en begeef me naar haar gezicht. Bruut pak ik haar kin vast en til haar hoofdje op.
“Kijk me aan!”
Eva kijkt me aan. Die geilheid ketst uit haar oogjes. Vragende oogjes, smekende oogjes, smekend om meer, smekend om door te gaan met wat ik aan het doen was, namelijk likken.
“Wil je dat ik doorga Eva.”
“Ja Bart, alsjeblieft, ga door, ga door, ik word er zo geil van Bart.”
“Hmm Eva! Hoeveel is het je waard? Hoeveel zweepslagen wil je nog hebben om mij van je geilheid te overtuigen. Hoeveel pijn heb je er voor over om mij weer aan het likken te krijgen?”


Eva
Met elke beweging raakt hij wel iets, hetzij mijn bilnaad, hetzij mijn lipjes. Heerlijk, dit kan ik beter uithouden dan die zweep. Bart verplaatst me wat naar achteren, naar het voeteinde. Ik voel een puntje van zijn tong! O wat een genot, maar helaas niet voor lang. Bart stelt een soort van 'genotspauze' voor.
“Een punt van rust, “ zoals hij zei. “Of is het een stilte voor de storm, Eva?”
Ik denk persoonlijk het laatste maar ik laat het maar even zo. Bart trekt mijn kutje wat verder open in al haar glorie en ik voel zijn tong, in me. Ik kan me niet inhouden, dit is zo'n heerlijk gevoel dat ik mijn kreunen niet kan onderdrukken.
Plots stopt Bart, hij pakt mijn kin, ik open mijn ogen, maar ik kijk hem niet aan, mijn blik moet nu wel mijn geilheid verraden.
“Kijk me aan!”
“Wil je dat ik doorga, Eva?”
“Ja Bart, alsjeblieft, ga door, ga door, ik word er zo geil van, Bart.”
“Hmm Eva! Hoeveel is het je waard? Hoeveel zweepslagen wil je nog hebben om mij van je geilheid te overtuigen. Hoeveel pijn het je er voor over om mij weer aan het likken te krijgen?”
Mijn mond valt open, hoeveel pijn ik er voor over heb? Hoe valt pijn te meten? Is dit zo iets als een zweepslag per minuut. Ik ben te verbaasd om hier nog een zinnig antwoord op te geven. Ik wordt gezoend, heerlijk gezoend.
“Ik zie het al, je weet het niet. Ik zal het wel voor je bepalen.”
Als hij dit zegt, toont hij het zweepje even aan me en loopt weer naar mijn billen. Mijn billen die net weer bijgekomen waren met daartussen een licht geile branding. Dit gaat veranderen, heel snel veranderen voel ik, na de eerste slag. Even een schrik, maar ergens ook wel prettig, het nagloeien. Na een paar keer stopt Bart.
“Draai je om!”
Iets te traag naar zijn zin, draai ik me om.
“Schiet eens op, ik wacht.”
Hierbij een klap van zijn hand op mijn bil. Ik kan me sneller omdraaien nu.
“Doe die benen maar van elkaar hoor.”
Bart loopt even weg. Lig ik hier. in al mijn geile glorie. Hij is gelukkig snel terug, met zijn oogkapjes weer. En nog iets maar dat kan ik niet zien. Knijpers!?

“Ik zou toch iets verzinnen, Eva? Dan is het, niet eerst de pijn en dan het genot, maar tegelijkertijd.”
Mijn borsten, mijn tepels om preciezer te zijn, lijken het te moeten ontgelden. Bart kruipt over me heen en hapt, bijt en zuigt aan mijn tepels. Even geniet ik, sluit ik ook mijn ogen, tot ik een felle pijn voel, die langzaam wegebt. Enigszins verschrikt open ik mijn ogen en ik kijk recht in de pretogen van Bart.
“Hoe voelt dat nu?”
“Nu gaat het wel weer, Bart, maar toen je ze er opzette was het wel pijnlijk.”
“Goed zo. Nu ben je klaar om gelikt te worden.”
Bart schuift naar beneden en ik voel weer die tong. Heel even en heel plagerig, maar ook zo heel lekker. Ik schok even en mijn lijf beweeg mee, mijn borsten ook, oef. Te veel beweging kan ik me ook niet meer permitteren, maar o wat is dit lekker. Bart kijkt me even aan en gaat verder, gelukkig meer van dit lekkers. Overal voel ik zijn tong en het genot raast door mijn lijf, het moet eruit, wil eruit.

Bart stopt en kruipt weer over me heen.
“Nu komt het leukste, Eva, het eraf halen.”
Hij haalt de knijpers er tegelijk af. O, dat is inderdaad erg vervelend, als troost kust hij me en ik voel zijn lijf, ook zijn opgewondenheid door de kleding heen nog. Als een automatische druk ik mijn heupen tegen hem aan. Dit voelt zo lekker, de beider opgewondenheid, mijn verlangen wordt groter, dat weet hij.
“Ik kleed me even verder uit, ga jij nog even wat te drinken pakken, dan maak ik het bed in orde.” Het bed in orde, wat moet er nog meer dan de deken misschien weg te slaan? Vorige keren heb ik het bed redelijk vochtig achtergelaten, dat weet ik nog maar al te goed. Misschien dat hij daar iets op gevonden heeft.
“O ja, sluit de deur maar achter je en bij je terugkomst klop je maar op de deur, dan krijg je je oogkapjes weer.”
Ik loop naar beneden en schenk wat in en neem dit op een dienblad mee naar boven. Ik las ook even een plaspauze in, wat niet weet, wat niet deert.
Bij de slaapkamerdeur aangekomen klop ik op de deur, Bart neemt het dienblad uit mijn handen en ik krijg mijn oogkapjes weer. Bart pakt mijn hand en leidt me naar het bed.
“Ga maar zitten nu.”
Ik ga voorzichtig zitten en het voelt even koud aan mijn billen.

Bart
Eva reageert niet op mijn vraag, kan ze ook niet, want ik zoen haar vol op haar mond.
“Ik zie het al, je weet het niet. Ik zal het wel voor je bepalen.”
Met het zweepje in de lucht zet in mijn woorden wat kracht bij. Eva snapt het gebaar. Zonder verder wat te zeggen of haar voor te bereiden laat ik het zweepje een paar keer over haar billen petsen. Uiteraard, ook even geil en pesterig door haar bilnaad en langs haar kletsnatte, ietsjes openstaande schaamlippen.
“Draai je om! Schiet eens op, ik wacht.”
Met mijn hand geef ik speel en toch hard een klap op haar billen. Eva versnelt hierdoor haar actie en ligt binnen een halve tel op haar rug.
“Doe die benen maar van elkaar hoor.”
Terwijl Eva haar benen ver uit elkaar doet kijk ik naar haar mooi geschoren glinsterende kutje. Van het kast je pak in de oogkapjes en een paar wasknijpers. Nieuwe knijpers, dus geen knijpers met verslapte veertjes!
“Ik zou toch iets verzinnen, Eva? Dan is het, niet eerst de pijn en dan het genot, maar tegelijkertijd.”

Ik blindeer Eva’s ogen en kruip over haar lichaam met mijn mond naar haar tepels. Tepels die nog steeds stijf zijn van opwinding. Ik lik eraan, speel met mijn tong, zuig er hard aan en bijt er gulzig in. Eva reageert goed. Ik wist niet dat haar stijve tepels nog harder konden worden. Terwijl ik van tepel wissel, plaats ik op de natste tepel een knijper. Eva reageert fel. Om jaloezie tussen de tepels te voorkomen plaats ik ook op haar andere tepel een knijper.
“Hoe voelt dat nu?”
“Nu gaat het wel weer, Bart, maar toen je ze er opzette was het wel pijnlijk.”
“Goed zo. Nu ben je klaar om gelikt te worden.”
Ik kruip tussen haar benen, trek met mijn handen haar kutje lekker ver open en steek mijn tong lekker diep naar binnen en lik. Ik lik en zuig alles wat ik tegenkom en geniet van de zilte smaak van haar sappen. Eva schokt, kronkelt en kan niet meer stil liggen. Die gaat zo klaarkomen als ik niet oppas! Ik stop dus maar met likken. Uit ervaring weet ik dat Eva heel heftig en vochtig haar orgasmen beleefd. Eva squirt!
“Nu komt het leukste, Eva, het eraf halen.”
Zonder de knijpers te veel open te knijpen trek ik beide knijpers langzaam van haar tepels. Een mooi gezicht. Eerst zie ik de tepels langer worden, haar tepels tillen de hele borst. Tot de kracht te groot wordt en haar borst als een puddinkje weer inzakt. Het is wel een gevoelige manier, maar mooi om te zien. Het windt mij ook zo op dat de zwelling in mijn broek door Eva wordt opgemerkt. Eva drukt haar bekken omhoog en wrijft op die manier haar schaambeen tegen mijn stijve pik.
“Ik kleed me even verder uit, ga jij nog even wat te drinken pakken, dan maak ik het bed in orde.”

Om te voorkomen dat Eva straks weer mijn bed te nat achterlaat wil ik de matras nu bedekken met een groot stuk latex, speciaal gekocht. En, het is een best geil gevoel hoor om daar op te liggen, glijden en rollebollen!
“O ja, sluit de deur maar achter je en bij je terugkomst klop je maar op de deur, dan krijg je je oogkapjes weer.”
Even later hoor ik Eva weer de trap opkomen. Ze klopt netjes op de deur. Ik open de deur, neem het dienblad van haar over en zet het op het tafeltje. Ik pak de oogkapjes en blindeer Eva weer.
Ik geleid Eva naar het bed.
“Ga maar zitten nu.”
Eva merkt dat er iets anders op het bed ligt. Ze voelt het aan haar billen. Koud, opwindend, verkoelend!
“Speciaal voor jouw Eva, een latex matras-overtrek. Je hoeft je straks dus niet in te houden als je klaar komt. Als je tenminste je best doet! Anders mag je niet eens klaar komen Eva!”
Eva glimlacht, ik zie het aan haar mondhoeken.
“En ik heb nog een verrassing voor mijn kleine meisje!”
Ik kruip achter Eva langs en strek haar armen, Ik geleid een rode latex bh langs haar armen en trek het over haar hoofd. Hmm, misschien heb ik me toch een beetje in de maat vergist. Het zit wel erg strak. Maar volgens de verkoopster moest het juist te klein zijn. Het moet goed strak zitten. Met een beetje onhandig gefrummel krijg ik het ding op zijn plek. Even haar borsten goed doen en klaar.
Ik ga weer voor Eva staan. Eva draagt nu een heel mooi strak latex bh-tje. Of topje is misschien een beter woord. Ter plaatse van de tepels is het gevalletje open gehouden. Door de druk priemen nu haar tepels strak en hard naar voren.
“Oh Eva, je zou je zelfs een moeten zien. Het staat je echt geweldig. Ik heb spijt dat ik niet gelijktijdig het bijpassende broekje heb mee genomen Eva.”
Eva rilt een beetje. Van geilheid of van genot. Ik weet het niet, maar als ik zo tussen haar benen kijk denk ik dat het van genot is. Het is een geil beest, denk ik bij mezelf. Heerlijk, Eva is een lekker beest.


Ik leg Eva op haar rug. Het bh-tje geeft goede steun want haar tepels blijven mooi naar boven wijzen. Haar borst zakt niet in. Ik begin weer met het likken van de tepels. Heerlijk geil, ook voor mij. De lucht van al dat latex, matras en het topje, maakt me bloedgeil. Ook ik houd het niet echt droog meer. Met mijn tong ga ik langzaam via haar buik en navel naar de schaamstreek. Ik lik weer aan Eva’s kutje. Ik kan het geil nu gewoon opslurpen, zo nat is Eva.
“Oh, o, a,” kreunt Eva. Ze gaat heftiger met haar heupen schokken. Ik voel dat ze bijna moet klaar komen. Maar ik wil niet dat ze komt.
“Wil je soms al klaar komen Eva?”
“Ja Bart, ik houd het bijna niet meer.”
“Mooi Eva, lekker als je zo geil bent. Maar wil je je zelf niet eerst even zien dan. Het staat je zo mooi. Volgens mij vindt mijn meisje het ook heerlijk geil om zichzelf in het latex te zien.”
“Hmm, inderdaad Bart. Ik wil mezelf dolgraag zo zien.”
“Dat mag hoor Eva, kom maar rechtop zitten, met je benen over de rand van het bed.”
Ik help Eva een beetje. Als ze midden op de matras zit, zit ze precies voor mijn kast. De kast heeft een hele grote spiegeldeur. Zodra ik Eva haar oogkappen weg haal ziet ze gelijk zichzelf zitten.

Maar ik heb een ander plannetje. Ik ga voor Eva staan, met mijn stijve pik vlak voor haar mond. Ik pak haar oogkapjes vast en maak met een vlotte beweging haar ogen vrij.
“Verrassing Eva!”


Eva
Ik weet niet precies wat Bart op het bed heeft gelegd en ik kijk hem vragend aan.
“Speciaal voor jou, Eva, hoef je je dadelijk dus niet in te houden als je klaarkomt. Als je je best doet tenminste. Anders mag je niet eens klaarkomen Eva!”
Mm wat klinkt dat als muziek in mijn oren, opwindend op de manier waarop hij dat zegt. Tuurlijk mag ik dat, hij vindt het zelf veel te geil om me spuitend te zien klaar komen.
“En ik heb nog een verrassing voor mijn kleine meisje!”
Bart komt achter me zitten en trekt me een rode latex bh of topje aan. Het bedekt mijn borsten en is wat langer dan een bh, en met open ruimte voor de tepels. Een beetje strak wel, maar dat is misschien altijd bij latex in het begin. Na enige tijd zit het best lekker en mijn tepels komen er mooi in uit, gretig om mee gespeeld te worden.
Bart is in alle staten: “Oh Eva, je zou jezelf eens moeten zien, Het staat je echt geweldig, Ik heb spijt dat ik niet het bijpassende broekje heb meegenomen, Eva.”
Bart legt me op het bed en likt heerlijk aan mijn tepels, zalig. Hij gaat verder over mijn buik naar mijn schaamstreek. O, dit is zo heerlijk, ik kan niet stil meer blijven liggen en kan het ook niet heel lang meer houden.
“Wil je soms al klaar komen, Eva?”
Ik moet dit beamen, want hij likt zo heerlijk dat ik het bijna niet meer houd. Dat ik het niet meer houd van verlangen, heel plat gezegd, geneukt te worden, erger nog gevuld te worden.
“Mooi Eva, lekker als je zo geil bent, Maar wil je je zelf niet eerst even zien. Het staat je zo mooi. Volgens mij vindt mijn meisje het ook heerlijk geil om zichzelf te zien in het latex.”
Hoewel ik liever zo was blijven liggen, geef ik toe, het is ook wel leuk om mezelf zo te zien.
“Inderdaad Bart, ik wil mezelf dolgraag zien.”

“Dat mag hoor Eva, kom maar rechtop zitten, met je benen over de rand van het bed.” Bart
Bart helpt me hierbij en ik voel hoe hij de oogkapjes verwijderd.
“Verrassing Eva!”, zegt Bart, terwijl hij met zijn stijve pik voor mijn mond zwaait. Even sta ik in dubio, kan ik me permitteren om hem nu te weigeren, hem te treiteren. Ik lik even over zijn eikel, lekker een beetje vochtig al. Mm toch wel lekker, even verder nog, heerlijk die steigerende pik na elke lik.
“Maar Bart, zo(..)”
En abrupt dringt hij met zijn eikel mijn mond binnen.
“Wat hadden we daarstraks nu afgesproken, Eva, meisje?”
Ik probeer wat te zeggen, maar dat wordt meer mummelen met mijn mond vol.
“Nee, je hoeft niets te zeggen, ga nu maar gewoon verder. We hadden afgesproken dat je verder geen commentaar zou leveren toch?”
Ik schud ja.
“Goed zo, je was het vast even vergeten. Maar ik weet wel een manier waarop je dat goed kunt maken hoor.”
Ik kijk vragend omhoog en pauzeer even.
“Wie heeft je gezegd te stoppen?” zegt Bart en probeert met zijn pik voorzichtig verder in mijn mond te dringen.

Ik kan niet goed meer op het bed blijven zitten, de geiligheid zit in mijn lijf en dat vraagt om meer. Zeker nu ik Bart zijn pik in mijn mond voel, en proef hoe geil hij is. Maar ondertussen heeft hij nog niet gezegd hoe ik mijn vorige misstand goed kan maken, hij laat me in onzekerheid. Ik haal mijn mond van zijn pik en lik hem overal, langzaam, ook zijn ballen sla ik hierbij niet over. Keurig geschoren uiteraard, ik weet dat ik hem daar gek mee maak. Ik zie hem nu genieten, ik hoor hem nu ook genieten.
“Stop nu maar Eva, meisje, je hebt het nu wel goedgemaakt!”
Met een trotse glimlach op mijn gezicht kijk ik hem aan, en ik geef nog een plagerig likje over zijn eikel. Hij pakt me bij mijn haar en stapt opzij.
“Kijk nu maar, kijk nu maar naar jezelf, Eva!”
Wat een geil gezicht, mijn haren vast door Bart, wijdbeens en mijn tepels priemen uit het topje wat er heel geil uitziet zo.
“Ga nu maar op je knieën op de grond, met je bovenlijf op het bed, aan het voeteinde.”
Ik kijk opzij en zie mezelf in de spiegel, mijn kont omhoog terwijl Bart naar een nachtkastje loopt. Ik kan haast niet wachten.


Bart
Eva twijfelt. Ik kan niet bedenken waarom. Of zit ze me gewoon te pesten? Inderdaad, het is pesten. Na luttele seconden voel ik het puntje van haar tong mijn eikel beroeren. Een lik, en nog een lik. Ik voel mijn pik nog stijver worden.
“Maar Bart…” mompelt Eva. En bij de “a” van Bart duw ik met kracht mijn pik in haar mond.
“Wat hadden we daarstraks nu afgesproken, Eva, meisje?”
Eva probeert nog wat te zeggen, maar helaas door haar volle mond is het niet verstaanbaar.
“Nee, je hoeft niets te zeggen, ga nu maar gewoon verder. We hadden afgesproken dat je verder geen commentaar zou leveren toch?”
Eva schudt ja. En bij mij voelt dat lekker als ze schudt.
“Goed zo, je was het vast even vergeten. Maar ik weet wel een manier waarop je dat goed kunt maken hoor.”
Eva slaat haar ogen op en kijkt me met haar subberige oogjes vragend aan en stopt met haar orale bezigheden.
“Wie heeft je gezegd te stoppen?” spreek ik haar op manende toon toe.
En gelijktijdig duw ik mijn pik nog dieper in haar mond. Hierdoor verliest Eva even haar evenwicht. Ze sopt met pijpen en gaat over op het likken, mijn hele pik en mijn ballen worden op een zalige manier bewerkt. Oh, wat voelt dat goed. Te goed. Eva moet zo echt niet te lang door gaan, want dan ben ik verkocht. Dan lukt het me niet om de dominante rol vol te houden. Ik word dan zwak. Ik geef me dan over. En daar mag Eva nu nog even geen gebruik van maken. Ik wil en moet de regie in handen houden.
“Stop nu maar Eva, meisje, je hebt het nu wel goedgemaakt!”
Eva neemt even rust. Een pauze die ik misschien wel meer nodig heb dan zij. Ik pak haar bij haar haar vast. Stap zelf een beetje opzij zodat ik niet meer tussen haar en de spiegel in sta.
“Kijk nu maar, kijk nu maar naar jezelf, Eva!”
Eva kijkt naar de spiegel. Ze geniet van haar spiegelbeeld. Ik zie dat haar ogen haar hele lichaam volgen. Volgens mij wordt ze er nog geiler van als ze zichzelf zo ziet zitten. Haar haar stevig in mijn handen. Haar harde tepels door de openingen priemend. En een prachtig aanzicht tussen haar benen.

“Ga nu maar op je knieën op de grond, met je bovenlijf op het bed, aan het voeteinde.”
Eva kruip naar het voeteinde en gaat zoals opgedragen in de juiste houding liggen.
Ik loop naar mijn nachtkastje, open de lade en pak een tube DurexPlay. Een heerlijk mengsel van glijmiddel en massageolie. Treiterend druppel ik wat van dit voor Eva koud aanvoelende spul op haar billen. Eva rilt er een beetje van. Met beide handen masseer ik nu haar billen, steeds een beetje steviger. Af en toe geef ik speels een paar petsen op haar kont.
“Doe je benen een helemaal ver uit elkaar Eva!”
Eva zakt dieper in de matras weg waardoor haar benen verder uiteen kunnen.
“Goed zo meisje, je leert snel.”
Ik pak het glijmiddel weer en druppel opnieuw was “glibber” over haar billen. Van een wat grotere hoogte laat in nu wat druppels precies op haar anusje vallen. Eva schokt.
“Wel stil blijven zitten kindje, anders moet ik je toch echt gaan vastbinden.”
“Ja Bart, is goed.”
“Wat is goed. Dat je stil blijft zitten, of dat ik je vast moet binden Evatje?”
Eva grijnst.
“Ik blijf stil zitten Bart. Ik beloof het je.”
“Jammer!” Zeg ik.
“Het lijkt me best wel leuk om het kleine meisje bewegingsloos te maken. Misschien doe ik het straks toch nog Eva!”
Ik laat nog wat druppeltjes glibber tussen haar billen vallen. Sluit te tube en vervolg mijn massage. Met twee volle handen maak ik mooie volle cirkels over haar billen. Met mijn duimen ga ik keer op keer speels over haar anus. Bij iedere rondgang duw ik een klein beetje harder met mijn duimen op haar anus. Eva went langzaam aan dit gevoel en begint nu haar, eerst nog wat knijpende, anusje wat te ontspannen. Dit geeft mij de mogelijkheid steeds een heel klein beetje met mijn duim haar anus te openen. Ik pak wat nieuwe glibber. Knijp lekker stevig in de tube waardoor en een flinke plens glibber op haar anus komt. Afwisselend met de ene duim en dan de andere duim masseer ik nu alleen haar kontje. Ik voer de druk steeds verder op. Eva ontspant zich steeds beter waardoor in nu zonder veel moeite soepel naar binnen glijd met mijn duim.

Evan kreunt er van, ze ligt niet meer stil. Kleine zweet pareltjes zijn zichtbaar op haar voorhoofd. Haar billen glimmen, een prachtig gezicht!
“Eva, eerlijk zeggen nu. Ben je wel eens anaal genomen?”


Eva
Ik voel koude druppels op mijn kont, van de eerste schrik ik, ik deze koude niet verwacht. Bart masseert mijn billen, waarbij hij ook af en toe een pets uitdeelt. Lekker voelt dit.
“Doe je benen een helemaal ver uit elkaar Eva!”
Nog verder denk ik, maar ik zak verder in het matras waardoor mijn benen, en mijn billen, behoorlijk gespreid zijn nu.
“Goed zo meisje, je leert snel.”
Het voelt wel behoorlijk geil, zo voor hem te zitten. Maar door zijn waardering voelt het ook goed en bijna vanzelfsprekend. Hij druppelt meer olie op me en hij laat de druppels rechtstreeks vallen op mijn anus. Oei dat is even schrikken en ik beweeg in een reflex.
“Wel stil blijven zitten kindje, anders moet ik je toch echt gaan vastbinden.”
Heel snel antwoord ik hem dat het goed is, maar ik was tè snel
“Wat is goed? Dat je stil blijft zitten, of dat ik je vast moet binden Evaatje?”
Grr de plager, maar dit mag ik wel.
“Ik blijf stil zitten Bart. Ik beloof het je.”
“Jammer!” zegt Bart. Het lijkt me best wel leuk om het kleine meisje bewegingsloos te maken. Misschien doe ik het straks toch nog Eva!”
Ik weet niet wat ik daar van moet denken, dat komt later wel eens en ik concentreer me verder maar op zijn bewegingen. Ik voel nog wat druppels vallen en Bart maakt voor mijn gevoel ook steeds grotere cirkels op mijn billen, hij vergeet daarbij zeker niet mijn anus zelf en hij voert de druk op. Het voelt goed, steeds beter ook. Ik voel nog meer olie en uiteindelijk glijdt zijn duim naar binnen. Het kost me moeite stil te blijven zitten, ik wil meebewegen.

“Eva, eerlijk zeggen nu. Ben je wel eens anaal genomen?”
Eh eerlijk, dat sowieso, maar ik moet even denken over deze vraag.
“Ga maar even verder Bart, ik denk er even over na.”
“Wat?! Je moet er even over nadenken!”
Ik kijk lachend achterom, er schiet een veel te brutaal antwoord me te binnen, ik heb het idee dat ik dat nog ga bekopen, maar och...
“Nou ja het ligt er natuurlijk aan wat je onder 'anaal genomen' verstaat. Ja ik heb me wel eens in mijn kontje laten neuken, maar is dat ook anaal genomen? Zeg jij het maar!”
Dit is duidelijk niet het antwoord wat hij verwacht, ik lach inwendig. Ik lach inwendig, want even is Bart stil, heel even maar.
“Vond je dat wel lekker, anaal geneukt worden?” vraag Bart terwijl hij verder gaat met zijn duim en zelfs beide duimen.
Een licht gekreun kan ik niet onderdrukken en voor hem is het duidelijk, maar hij verwacht vast een antwoord. Een net antwoord.
“Ja Bart, dat vond ik lekker.”
“Dat wist ik eigenlijk al, meisje, dit vind je ook wel weer lekker zeker?”
“MmMm,” is het enige wat ik nu kan uitbrengen.
Bart zijn duimen verdwijnen en ik krijg een pets op mijn billen, even schrikken maar ik sta er nu zo 'overgeleverd' bij dat het me niet veel uitmaakt, sterker nog, het maakt het gevoel overgeleverd zijn alleen maar intenser.
“Fatsoenlijk antwoorden kun je ook al niet meer!”
“Nee Bart, het voelde zo lekker, “ probeer ik.
“Je hebt je mond niet vol hè, dus je kunt gewoon antwoorden als ik je iets vraag, Eva, meisje.”
“Ja, Bart.”
Ik hoor wat geritsel achter me en voel druk tegen mijn anus, ik duw mee, even valt het tegen, maar het genot overheerst. Bart lijkt de rust zelve, terwijl ik mezelf even verlies in het gevoel. Voorzichtig bewegen we samen. Mijn bewegen wordt nu niet meer op prijs gesteld.
“Stil zitten, Eva! Anders kan ik je niet nemen. Je wilde toch weten wat ik onder 'genomen worden' versta?”
Bart pakt mijn haar en voert zijn tempo iets op. Het begint iets weg te hebben van berijden, maar echt nadenken hierover doe ik niet. Ik geniet van dit gevoel, het gevoel genomen te worden.

Bart lijkt mijn gedachte te kunnen lezen en vraagt: “En Eva, kun je nu wel gewoon antwoord geven op mijn vraag: of je wel eens anaal genomen bent?”
“Mm Ja Bart, ik word nu anaal genomen!”
“Juist ja, Eva, meisje, sletje, dat vind je wel lekker hè?”
Als Bart dit gevraagd heeft, stoot hij hard en het antwoord komt er ook stoterig uit.
“Mm Jaaa, Bart...”
Ik heb geen idee of dit voldoende antwoord is, maar echt boeien doet het me nu ook niet meer.


Bart
Het duurt even voor Eva reageert. Ze zal het toch wel begrijpen wat ik bedoel.
“Ga maar even verder Bart, ik denk er even over na.”
“Wat?! Je moet er even over nadenken!”
“Nou ja het ligt er natuurlijk aan wat je onder 'anaal genomen' verstaat. Ja, ik heb me wel eens in mijn kontje laten neuken, maar is dat ook anaal genomen? Zeg jij het maar!”
Eva draait haar hoofd om, kijkt me aan. Ze kijkt me aan met een brutale uitdagende glimlach.
Dit is totaal niet het antwoord waar ik op zit te wachten. Ik wil een duidelijke ja of nee horen. Ik probeer het nog eens. “Vond je dat wel lekker, anaal geneukt worden?”
In afwachting van deze tweede poging blijf in haar kontje masseren. Nu met twee duimen. Eva kreunt en geeft dan het goede antwoord.
“Ja Bart, dat vond ik lekker.”
“Dat wist ik eigenlijk al, meisje, dit vind je ook wel weer lekker zeker?”
En om mijn vraag wat kracht bij te zetten trek ik beide duimen, die inmiddels diep in haar kont zitten, iets van elkaar.
Eva laat weer een bevestigende kreun horen. Helaas duurt het me weer te lang. Ik trek mijn duimen terug en geef Eva een paar fikse tikken op haar billen. Als straf, voor het niet snel genoeg antwoorden. “Fatsoenlijk antwoorden kun je ook al niet meer!”
Eva sputtert wat tegen.
“Nee Bart, het voelde zo lekker, “
“Je hebt je mond niet vol hè, dus je kunt gewoon antwoorden als ik je iets vraag, Eva, meisje.”
“Ja, Bart.”
Eva gaat het door krijgen. Als ik antwoorden wil, dan zal ik die krijgen. En ik heb geen zin om daar lang op te wachten.
Ik pak opnieuw de tube met glibber, spuit een flinke plens op mijn hand en wrijf het uit over mijn nog altijd harde pik. Nu nog wat extra op haar kontgaatje. Ik druk mijn eikel tegen haar kont. Nu voer ik langzaam de druk op. Eva kent het spel duidelijk, ze geeft wat tegendruk. Haar anus opent en zonder al te veel moeite glijdt mijn pik bij Eva naar binnen, wel langzaam. Heel langzaam. Dan een kleine pauze, Eva kan dan zo even wennen aan het gevoel.
Blijkbaar duurt die pauze Eva te lang. Ze begint zelf te bewegen. Hmm, dat initiatief wordt door mij niet op prijs gesteld. Ik bepaal het tempo. Niet Eva!
“Stil zitten, Eva! Anders kan ik je niet nemen. Je wilde toch weten wat ik onder 'genomen worden' versta?”

Ik pak Eva nu stevig bij haar haar. Ik trek haar als het ware naar me toe. Het geeft mij een gevoel van macht. Ze kan niet weg. Ze kan niet naar voren bewegen. En ik, ik druk mijn pik zo diep mogelijk bij haar naar binnen. En Eva, kun je nu wel gewoon antwoord geven op mijn vraag: of je wel eens anaal genomen bent?
“Mm Ja Bart, ik word nu anaal genomen!”
Juist ja, Eva, meisje, sletje, dat vind je wel lekker hè? Ik met een flinke stoot leg ik nog een extra accent het ‘hè’.
Eva mompelt nog een antwoord. Volgens mij weet ze zelf niet meer wat ze zegt. Ze is in een roes lijkt het wel.
Met een mooi constant ritme blijf ik rustig, maar wel krachtig door stoten. Het voelt heerlijk, heerlijk strak. Af en toe knijpt Eva met haar kringspier om mijn harde pik. Ook ik laat nu af en toe een kreun ontsnappen.
Ik knijp weer even lekker in de tube met glippen en laat weer een flinke schut op mijn pik en haar anus vallen. Ohh, wat glibbert dat spul lekker. Eva kermt een beetje. Het zal wel een ‘ja’ zijn neem ik aan.
Het duurt niet lang meer of ik voel mijn orgasme opkomen. Mijn ballen voel ik in mijn zak omhoog trekken. Nog een paar stoten. Ik ben nu niet meer te stoppen. Snel trek ik mijn pik uit haar strakke kont, neem hem in de hand en met een of twee rukken kom ik klaar. Oh wat een genot, ik kerm en kreun het uit. Met een krachtige straal spuit ik mijn geil over Eva haar rug. Eva voelt het warme sperma op de onder kant van haar rug en geniet ook van dit gevoel. Een gevoel wat vergelijkbaar is met een zeer plaatselijke warme douche.
Oh wat is dat lekker zo Eva. Ik kon echt niet meer te houden hoor. Dat kontje van jou was de druppel, zo heerlijk meisje!


Eva
Het voelt nu zo lekker en ik lijk een beetje te zweven, door de verzamelde geilheid en Bart's kordate optreden. Denken lukt niet meer en ik geniet alleen nog maar van het ritme en het gevoel. Het past goed, gelukkig is Bart niet té groot geschapen. Ik voel nog meer olie en het glijdt heerlijk. Ik hoor Bart kreunen, die gaat het niet langer meer houden en ik knijp af en toe met mijn kontje. Beetje plagen mag. Bart trekt zich terug en ik voel al snel zijn warme sperma op mijn rug. O de volgende keer zal ik beter antwoorden, Bart, denk ik bij mezelf, of ook niet. Een moment later, draai ik me om en kus Bart.
Ik sta op en fluister in zijn oor: “Lekker om even van jou te zijn!”
Ik loop naar de badkamer en draai de kraan open. Ontdoe me van het latex hesje, spoel me af ik wil Bart gaan halen. Hij staat al achter me te grijnzen in de spiegel. Ik krijg een vriendschappelijke tik op mijn kont.
“Kun jij nog even wat te drinken halen, beneden, ik heb zo'n dorst.”
Ja ik eigenlijk ook en ik loop even naar beneden. Ik hoor de douchekraan weer aan gaan en nog nagenietend loop ik naar de koelkast. Even wat fris mee naar boven. Als ik boven ben zit Bart op het bed en ik zet de glazen op het nachtkastje. Hij pakt mijn kont en trekt me op bed. Het voelt even koud, maar veel tijd om hieraan te wennen krijg ik niet.
“Dacht je dat het al gedaan was? Je bent nog van mij meisje, je hebt nog wat tegoed!”
Bart gooit me bruut op het bed en pakt mijn borsten, ineens voel ik ook overal zijn handen en ik geef me over, ik strek me handen achter me en ik voel mijn benen uit elkaar gelegd worden. Eén vinger, twee, een tong, wow. Binnen no-time lig ik te kreunen, ik kan het nu ook niet inhouden. Het hoeft ook niet.
“Lekker hé meis? O wat ben je toch een lekker geile meid.”
Bart vingert door, dit is zo lekker, de spanning van de hele avond en nacht laadt zich weer op in mijn onderbuik. Bart weet ook precies hoe hij me zover krijgt. Hij houdt even in en ik vraag, ik vraag met mijn kutje en vraag met mijn hele lijf. De geilheid is in alle hevigheid weer aanwezig. Hij stopt helemaal met vingeren. Ik kronkel het uit, ga nou verder!
“Wat is er?” vraag ie heel onschuldig.
“Dat weet je wel!”
“Nee, zeg het eens dan. Vraag het me maar.”
“Ga je alsjeblieft verder, Bart?”
“Waarmee, Eva? Vraag het!”
Ik voel een vinger, o heerlijk en ik beweeg mee. De pestkop, hij trekt hem weer terug. Ik ga overstag en vraag hem, smeek hem haast.
“Vinger me alsjeblieft verder, Bart, ik wil zo graag klaarkomen.”
“O, zeg dat dan meisje, natuurlijk, kom maar hoor!”
Ineens voel ik ook weer zijn vinger.
“Of wil je meer, Eva?”
Dit is lekker, maar meer, ja nog beter.
“O Jaaa, Bart!”
Bart gaat verder met twee vingers en gaat nu verder, ik voel even een derde vinger, maar dat weet ik niet zeker, het voelt allemaal zo heerlijk. Hij stoot verder en mijn ontlading komt vanuit mijn hele lijf. En blijft komen, gelukkig weet Bart dit en gaat door. Ik voel mijn vocht en Bart spoort me nog aan. O wat heerlijk om je zo te kunnen laten gaan na deze opzwepende avond en nacht. Mijn geilheid spuit eruit en de explosies volgen elkaar op. Even later, buiten adem, nat maar voldaan, liggen we op het latex laken, even bij te komen.
Ik kruip weer onder de douche en wordt gevolgd door Bart. We zepen elkaar nog even in en spoelen ons af, ik ben moe, maar erg voldaan. We maken het bed even aan kant zodat we weer droog kunnen liggen en duiken er in, onder de dekens deze keer.
Het was heerlijk en tevreden val ik met een arm om me heen, als een blok in slaap.

De volgende morgen, het is bijna middag, word ik wakker, Bart slaapt nog, Ik loop even naar de wc en als ik terug kom, valt mijn oog op de boeien van gisteren.
Mijn gedachten gaan snel nu, ik gniffel haast, Bart ligt zó dat ik gemakkelijk zijn handen vast kan maken. Voorzichtig!
Als het gelukt is, loop ik naar beneden, even een koffie scoren! Ik open de tuindeur, de de wind is koel, heerlijk. Ik loop naar buiten, en ga zitten. Gelukkig kan je hier in de tuin een beetje beschut zitten. Ik nip aan mijn koffie, heerlijk een espresso en geniet nog na van gisteravond. De wind blaast over mijn lijf en zak achterover en denk aan Bart nu. Ik hoor nog niks, hij slaapt vast nog.

Bart
Eva geniet nog eventjes na. “Lekker om even van jou te zijn!” zegt ze.
Vervolgens staat ze op en loopt snel naar de douche. Ik volg haar en kijk hoe ze zich even afspoelt. Deze vorm van topsport maakt je wel dorstig. En terwijl ik Eva nog even speels een tik voor haar billen geef vraag ik of ze wat te drinken wil pakken. Dan kan ik me ook even snel afspoelen.

Voor dat Eva terug komt lig ik alweer op het bed. Eva bukt voorover en zet de glazen op het nachtkastje. Ik pak haar bij haar heupen en trek Eva terug op het bed.
“Dacht je dat het al gedaan was? Je bent nog steeds van mij meisje, je hebt nog wat tegoed!”
Ik gooi Eva lang uit op bed, spreid haar benen en begin haar over te bevoelen en te betasten. Haar borsten pak ik wat steviger aan. Eva begint al weer ligt te kreunen.
“Lekker hé meis? O wat ben je toch een lekker geile meid.”
Eva geniet van elke aanraking, van zowel mijn vingers, als van mijn tong. Ze kronkelt. Die oogjes vragen om meer, ze wil meer, veel meer. En ik ga door. Door met vingeren en likken. Ze ligt te schokken, heerlijk.
Ik stop. Kijk haar aan en vraag heel onschuldig wat er is.
“Dat weet je wel!”
“Nee, zeg het eens dan. Vraag het me maar.”
“Ga je alsjeblieft verder, Bart?”
“Waarmee, Eva? Vraag het!”
En terwijl ik Eva lig te pesten streel ik hier en daar op een tergende manier.
“Vinger me alsjeblieft verder, Bart, ik wil zo graag klaarkomen.”
“O, zeg dat dan meisje, natuurlijk, kom maar hoor!”
Eva smeekt om meer. Ze zal het krijgen. Uit volle macht begin ik haar te vingeren, eerst met één vinger, vervolgens een tweede en een derde vinger. Met een hoog tempo ga ik in en uit haar steeds natter wordende kut. Heerlijk hoe dat zo sopt. Ik voel dat haar orgasme in aantocht is. Ik ga door, zo wil ze het graag. Steeds heviger begint Eva te schokken, ik voel haar spieren in mijn vingers knijpen. Het kut wordt steeds nauwer, Eva knijpt steeds feller, tot….tot Eva uit alle macht klaarkomt. Een stevige ketting reactie met meerdere ontladingen. Ontladingen van een urenlang opgebouwd spel. Alle geilheid spuit en golft uit haar lichaam.

Voldaan en nog ligt naschokkend komt Eva weer een beetje terug op aarde. We blijven nog even liggen en stappen vervolgens samen onder de douche. We wassen elkaar, uiteraard weer op een speelse manier, en genieten nog even van elkaars lichaam. Beide uitgeput kruipen we terug in bed, latex lakentje in de badkamer gegooid. Lekker onder het dekbedje. Na een paar seconden vallen we in een diepe slaap. Heerlijk in elkaar verstrengeld.}

(Met dank aan Otkman)



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 57
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 04 mei 2011 - 11:56 pm:       

Mooi!



Sprankelend, vlot en héél mooi vond ik dit opwindende verhaal. Wisselende perspectieven en alles in de tegenwoordige tijd, wat het tempo versnelt, maar wel bijzonder moeilijk is om te schrijven. Je maakt jezelf het dus niet gemakkelijk, Cerberes. Hier is een perfectionist met veel geduld en toewijding een briljant aan het slijpen geweest.

Beide personages Eva en Bart, kwamen overigens helemaal tot hun recht ook, vond ik. Sterke sexy karakters, met elk hun eigen trekjes! Ja, ik leefde helemaal mee met hun opwindende gedachten en daden. Keek als het ware mee in hun hoofden. Heerlijk...

Wauw en groetjes dus,

Malach


 

Cerberes
Beginnend lid
Inlognaam: cerberes

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 31 mei 2011 - 02:28 pm:       

Dank voor je compliment



Malach,

Ik moet er eerlijk bij vermelden dat het zo hier en daar wat bij geschaafd is door reintoch. Het werd door ons enthousiame een erg lang verhaal. Het verhaal is samen geschreven met Otkman, zoals je onderaan vermeld ziet, dit had ik niet alleen kunnen schrijven.

En de tegenwoordige tijd, ik heb er soms moeite mee het bewust in de tegenwoordige tijd te zetten, fijn om te zien dat het als prettig wordt ervaren.

Cerberes


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: