home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bianca


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op woensdag 12 januari 2011 - 07:35 pm:       


Een speciaal weekend


hunkering naar een voorbije D/s relatie




Zo af en toe gaan mijn gedachten terug naar Arie. Hoe we precies met elkaar in contact gekomen zijn weet ik niet eens meer, maar al snel ontdekten we dat zijn dominante trekjes en mijn onderdanige gevoelens een perfecte match vormden. Ondanks, of misschien wel juist dank zij, het leeftijdsverschil. Arie is een kleine 20 jaar ouder dan ik en onze relatie is nooit verder gegaan dan wederzijdse genegenheid en BDSM sessies. Verliefdheid is nimmer aan de orde geweest en heeft onze lust en genot nooit in de weg gezeten.

Aan de vele sessies bewaar ik fijne herinneringen. Met name het bijzondere weekend staat me nog helder voor de geest, ook al is het alweer bijna 7 jaar geleden. Ik was 24 destijds. Niet dat leeftijd iets uitmaakt, want het gevoel blijft hetzelfde denk ik, of je nou 20 of 30 bent! Ik zal proberen om niet alleen te beschrijven wat er gebeurde, maar ook wat ik er bij voelde. Want het is toch de combinatie van het ondergaan van vernederingen en hoe je dat beleeft vanuit je gevoel.

Op maandagavond had ik een chat met Arie en hij vroeg of ik de laatste tijd nog met mezelf had gespeeld. Nou ja, ik wilde altijd eerlijk tegen hem zijn en dus vertelde ik dat ik deze maandagmiddag na college mezelf bevredigd had. Toen wilde hij alle details daarvan weten en ik deed braaf verslag hoe ik eerst mezelf streelde en later een dildo inbracht.
Het was een heel erotisch gesprek met alle vragen die hij stelde en ik voelde dat ik alweer een beetje nat werd. Schijnbaar heeft hij dat gemerkt, want hij gaf mij de opdracht om hardop tegen mezelf te zeggen: “kleine hete slet”; “geile dildo aanbidster” en meer van dat soort dingen.
Tenslotte kreeg ik de opdracht om de hele week, vlak voor het slapen gaan, te spelen met een dildo, vibrator of mijn vingers. Ik moest tot het uiterste gaan, maar vlak voor het hoogtepunt stoppen, dus klaarkomen was streng verboden. En ik moest steeds de volgende dag een mailtje sturen om te melden dat het me gelukt was.
Vier avonden heb ik deze opdracht uitgevoerd en twee keer ben ik toch klaargekomen. Eén keer per ongeluk, het was niet mijn bedoeling, want ik wilde dat Arie trots op me kon zijn. En de tweede keer heel bewust. Ik was zo opgewonden dat niks me meer kon schelen, mijn lichaam had het nodig om te ontladen en ik weet nog dat ik dacht: “schijt aan Arie……. .”
Dat heb ik, eerlijk als ik ben, ook gemaild naar hem.

Vrijdagmiddag sprak ik hem weer op msn en hij wist dus dat ik 2 keer in de fout was gegaan en ook dat ik die tweede keer hem bewust heb genegeerd. En dus kreeg ik de opdracht om de volgende dag, op een zaterdag, om 14.00u op het station van H… te zijn. En ik moest een tandenborstel meenemen.
Uiteindelijk kwam de trein uit B…. om tien over twee in H…. aan en Arie stond al te wachten bovenaan de passerelle. Hij begroette mij niet en keek me alleen een beetje boos aan. Toen greep hij me met één hand in mijn nek en duwde me voor zich uit richting uitgang, alsof ik een klein kind was dat04¥ 04¥ žØ š ˜4¥ P4¥ @ P4¥ mijn gevoel keek iedereen ons na. Hij was boos dat ik 1=  =  `ü¢  £Ÿ ø=  °=  @ °=  R>“Dan had je maar een trein eerder moeten nemen, suffie@¯l @¯l 0 m àÀs ¨¯l `¯l @ `¯l d en reden we dwars door de stad heen naar zijn huis. Een hoekwoning met garage en grote tuin op het zuiden in een buitenwijk van H….. Ik was er al eerder geweest, dus dat maakte geen indruk meer op mij.
Toen we binnen waren, nam hij me mee naar de keuken en kreeg ik een glas kraanwater te drinken en vervolgens nog een. Hoewel ik eigenlijk geen dorst had heb ik allebei de glazen opgedronken, want ik had er geen behoefte aan om nu met hem een confrontatie aan te gaan.

Toen kreeg ik de opdracht om mezelf helemaal uit te kleden, alles moest uit.
Arie ging op zijn gemak op een keukenstoel zitten kijken hoe ik eerst de bandjes van het fleurige zomerjurkje van mijn schouders liet glijden, waarna het jurkje steeds meer van mijn lichaam prijs gaf en ik er vervolgens uitstapte. Ik voelde een soort van bal in mijn maag groeien, toen ik mijn laarsjes uittrok en vervolgens onhandig mijn beha losmaakte.
Hij had me al wel eerder naakt gezien, maar ik was er niet op voorbereid om vrijwel meteen na binnenkomst zo’n opdracht te krijgen. Met een vuurrood hoofd van schaamte trok ik ook mijn slipje uit en stond ik spiernaakt voor hem.
Automatisch ging ik recht op staan, mijn benen in een kleine spreidstand, billen iets naar achter, borsten vooruit en mijn handen gevouwen achter mijn nek. Dit noemde hij de “basishouding” die ik standaard moest aannemen aan het begin van een sessie.
Hij ging voor me staan en pakte met zijn linkerhand mijn kin vast en dwong me om hem recht in de ogen te kijken. Toen kreeg ik een hele preek, dat ik te geil was om een simpele opdracht van hem uit te voeren en weer moest ik mezelf uitschelden. Alleen……nu stond hij voor me en dat is toch anders dan thuis bij het chatten. Weer werd mijn hoofd rood en de bal in mijn buik voelde nog zwaarder aan, maar ik deed wat hij me vroeg.
Daarna tilde hij me op onder mijn oksels en zette me met mijn billen op de eettafel. Ik moest vervolgens op mijn rug op die tafel gaan liggen, met mijn knieën opgetrokken en dijen uit elkaar. Hij ging voor me staan en ik realiseerde me dat deze houding de overtreffende trap van vernedering was.
Met een onpeilbare blik in zijn ogen bestudeerde hij mijn beide openingen, die nu zeer kwetsbaar en toegankelijk aan hem getoond werden. Ik raakte in een soort van trance, een mix van schaamte en opwinding en ik schrok toen hij begon te spreken: “Nou, Bianca laat maar eens zien hoe makkelijk of moeilijk het is om een hoogtepunt te bereiken zonder orgasme”.
In eerste instantie drong het niet eens tot me door wat hij van me wilde, maar toe kwam het besef.
Sjee……., ik moest dus op die eettafel en onder zijn ogen mezelf gaan vingeren. Dat was vernederend!

Toen hij zag dat ik ondanks die vernedering toch opgewonden werd, begon hij allerlei dingen toe te fluisteren. Ik moest kreunen en zuchten en mijn billen een beetje optillen en met mijn vrije hand mijn borsten bepotelen. Mijn vingers nat maken in mijn mond en daarna mijn grotje in. Dat soort dingen. Nou ja, er ging van alles door mijn hoofd en ik voelde dat ik extreem ging klaar komen. Maar dat mocht dus niet!!
Je kunt van Arie zeggen wat je wil, maar hij is een hele goede waarnemer! Want vlak voor het moment dat ik klaarkwam riep hij; ”STOPPEN NU”.
Ik mocht half overeind komen en met mijn ellebogen steunde ik op de tafel.
Hij legde zijn hand op mijn kruis en zei: “rustig maar sletje, kom maar weer tot rust”.
En toen, 10 minuten later, moest ik weer gaan vingeren, weer tot bijna een hoogtepunt en weer: “STOPPEN NU!”.
En dat herhaalde zich nog een keer.
Ik was inmiddels bekaf en lag ook behoorlijk te zweten op die tafel. Het was een houten tafel, een soort gelakt beuken of grenen ofzo en het tafelblad was drijfnat geworden van mijn zweet en opwinding.
Hij tilde mij van die tafel en ik moest met een vaatdoek de tafel schoonmaken. Vervolgens moest ik met mijn armen weer achter in mijn nek tegen de muur gaan staan, waarbij mijn neus de muur raakte.
En kreeg ik de opdracht om maar eens te overdenken waarom het mij thuis niet lukte om te stoppen voor het hoogtepunt.
Maar eerst kreeg ik weer twee volle glazen kraanwater te drinken. Daar had ik wel zin in, want ik had veel vocht al uitgezweet.
Voor mijn gevoel heb ik heel lang tegen die muur gestaan en er schoot van alles door mijn hoofd, maar ik kon me nergens op concentreren. Al helemaal niet op Arie’s opdracht om mijn misstappen te overdenken.
Toen ik me mocht omdraaien zag ik op de klok dat ik hooguit 10 minuten zo had gestaan. Raar dat je een heel ander tijdgevoel hebt!
Ik kon natuurlijk geen antwoord geven waarom ik thuis toch was klaargekomen, ondanks zijn verbod. Maar Arie wist het natuurlijk wel “dat komt omdat je een klein slettebakje bent, je denkt niet met je hoofd maar met je klitje, je bent zo geil dat alle remmen los zijn”. En voor de zoveelste keer die middag voelde ik mijn hoofd dieprood kleuren en die geweldige mix van schaamte en opwinding in mijn lijf.

Met een afgemeten: “op je knieën” werden mijn handen achter mijn rug samen gebonden met rubber polsbandjes en ik kreeg een blinddoek voor mijn ogen.
Bovendien knoopte Arie een soort riem over mijn ellebogen, waardoor ik behoorlijk vastgesnoerd zat. Arie zei dat hij wel raad wist met slettebakjes.
Hij zette beide handen op mijn achterhoofd en dirigeerde mijn gezicht naar zijn kruis. Met mijn tanden moest ik zijn rits naar beneden halen, maar dat lukte me niet. Ik heb het eindeloos geprobeerd, maar tenslotte kwam er een beetje bloed uit mijn onderlip. Toen Arie dat merkte, liet hij mijn hoofd los en maakte hij zelf zijn broek open. Tenminste, ik voelde hoe het stugge leer van zijn riem vluchtig en koel mijn verhitte rechterwang raakte.
Vervolgens voelde ik zijn geslacht een paar keer speels tegen mijn wangen tikken.
“Hier weet een slettebakje wel raad mee” zei hij.
Meer zei hij niet, maar ik begreep wel wat hij bedoelde. Ik begon zijn geslacht te likken met mijn tong en voelde hem harder worden en opzwellen.
Arie werd behoorlijk gestimuleerd door mijn gelik en al snel stond zijn pik op oorlogssterkte, zeker toen ik hem in mijn mond en pijpbewegingen maakte. Ik likte zijn eikel en proefde ik al snel wat voorvocht.
De stam van zijn geslacht klopte als een gek en ook aan zijn versnelde ademhaling merkte ik dat hij snel en overvloedig zou ejaculeren. Vlak voor het hoogtepunt trok Arie zijn geslacht uit mijn mond en hij spoot over mijn kin, mijn hals en mijn borsten en ik voelde hoe zijn sperma traag en warm over mijn buik gleed.

Ik zat daar op mijn knieën met mijn armen op twee plaatsen gebonden op mijn rug, kon alleen maar horen en voelen wat er gebeurde en binnenin me voelde ik een geile opwinding die steeds intenser werd.
Na korte tijd werd de blinddoek afgenomen en stond Arie in zijn strakke kleding en met een even strak gezicht voor me, alsof er zojuist geen zaadlozing had plaats gevonden. Maar na een korte blik op mijn buik en borsten wist ik wel beter. De daar aanwezige witgele kleverige substantie was het tastbare bewijs van een groots orgasme.
Hij liet hij me weer twee glazen water drinken. Maar dat viel nog niet mee met mijn handen op de rug en hij zette het glas aan mijn lippen. Volgens mij liep er meer water langs mijn mond dan ik binnen kreeg, waarop hij nog een glas extra inschonk.
Tenslotte trok hij me overeind en duwde me voor zich uit naar de hal en richting trap.
Ik heb nooit geweten hoe lastig het is om een trap op te lopen als je handen achter je gebonden zijn.
Het zal wel iets psychisch wezen, het gevoel dat je niet kunt steunen op de leuning, maar de trap bleek voor mij in deze toestand een onneembare hindernis. Verder dan vier treden kwam ik niet en ik stond te trillen op mijn benen en was dichtbij een aanval van hyperventilatie.
En daar, op die vierde trede, maakte Arie de rubber polsbandjes los en bevrijdde mijn ellebogen van die knellende riem en hij sleurde me mee naar boven, naar de badkamer. Daar zette hij me onder de douche en ik was heel blij dat ik eindelijk dat zweet en die sperma van me af kon spoelen. Dus ik wilde mezelf snel gaan inzepen met badschuim.
Maar……dat was niet de bedoeling!!

Ik mocht mezelf niet douchen, maar kreeg een schrobbeurt van Arie!
Ik kreeg een douchekap op om te voorkomen dat mijn kapsel verruïneerd zou worden en werd ik afgespoeld met ijskoud water. De warm waterkraan was kennelijk niet nodig. Brrr, dat was afzien. Doucheschuim was kennelijk ook te veel eer voor mij, want Arie boende mijn lijf met een afwasborsteltje en afwasmiddel. Dat borsteltje was behoorlijk pijnlijk met al die harige stekels die ieder plekje van mijn lichaam wisten te vinden. Mijn rug en buik en bovenbenen werden er ruw mee behandeld en waren helemaal rood na deze schuurbeurt.
Toen werd ik nog nagespoeld met water dat deze keer lauwwarm was en tenslotte kreeg ik een badhanddoek over mijn schouders. Maar ik mocht niet mezelf afdrogen, dat deed Arie!! Heel langzaam, heel zorgvuldig droogde hij me af. Extra zorg bestedend aan de plooien bij mijn borsten en vagina.
Ik voelde mezelf als een klein kind dat door haar vader werd afgedroogd en weer voelde ik die knoop in mijn buik. Die knoop van vernedering, schaamte en tegelijkertijd opwinding.

En dat gevoel van klein meisje bleef ik daarna ook houden, want Arie ging moeiteloos over in het volgende rollenspel. Toen ik helemaal droog was moest ik op mijn rug op het bed gaan liggen en bij tilde mijn benen op bij mijn enkels. Ik moest mijn benen in de lucht houden en spreiden en hij bracht talkpoeder aan rond mijn hele schaamstreek. Die poeder wreef hij langzaam in mijn huid en dat was een heel apart gevoel. Beschamend, maar ook erotisch.
Nog steeds in die liggende houding, met gespreide benen kreeg ik een luier om, zo’n Teena, die me veel te groot was en Arie duwde een fopspeen in mijn mond. Hij kleedde me daarna aan, nou ja….veel bijzonders was het niet…. een hemdje en een rokje.
In de hoek van de slaapkamer stond een poppenhuis. Waar hij dat zo snel vandaan haalde weet ik niet, maar het stond er ineens. En ik mocht een half uurtje met de poppen spelen. En het speentje moest in mijn mond blijven.
Ik had hem ooit verteld dat ik het wel opwindend vond om als een klein kind behandeld te worden.
In mijn fantasie had ik me daar iets heel anders bij voorgesteld, een meisje van een jaar of 14, of een opstandige puber. Maar toch niet een peutertje met een luier om en een speentje in de mond.
Dit was verschrikkelijk. Zo vernederend. Waarom liet ik dit gebeuren?
Weer kreeg ik een paar glazen water te drinken en op een gegeven moment moest ik nodig plassen.
Arie zag dat ik wat zenuwachtig begon te worden en hij zei: “Toe maar kleintje, laat maar lopen in je luier”. Ik kreeg de tranen in mijn ogen bij de gedachte dat ik mijn plas moest gaan doen in een veel te grote luier. Dat ging niet lukken.
Maar de nood werd steeds hoger en ik ging het niet lang meer ophouden.
Arie zag mijn weerstand tegen plassen in de luier en gaf aan dat het niet nodig was om ook echt zo te plassen. Ik mocht het rokje uittrekken en hij maakte de luier los en toen trok hij onder het bed een kinderplaspotje uit. Hiervan schrok ik helemaal. Ik zou toch niet……..?
Jawel hoor, met talmende stem en de intonatie waarmee een peuter werd toegesproken, sprak hij: “Ga maar fijn op het potje plassen, je wordt al echt een grote meid”.
De vernedering……….de schaamte…….niet te filmen………

Maar het was een kinderpotje, veel te klein voor een volwassen vrouw en dus kon ik niet veel meer doen dan er hurkend boven hangen. Ik kreeg het nu helemaal benauwd, want ik moest enorm plassen, maar toch niet waar Arie bij stond! Bovendien als het al zou lukken om plas te produceren, zou ik die straal dan in het potje krijgen?
Voor dat laatste was Arie ook wel bezorgd, en om te voorkomen dat zijn wollen vloerbedekking onder gepist zou worden nam hij mij en het potje mee naar de badkamer.
En daar mocht ik gehurkt plaats nemen op de stenen vloer, terwijl hij op zijn gemak op de toiletbril ging zitten toekijken hoe ik zou plassen. Hoewel de nood heel hoog was en ik het nauwelijks kon binnen houden, kon ik door de schaamte mezelf niet genoeg ontspannen om daadwerkelijk te plassen. Ik begon zelfs al wat kramp te krijgen in die hurkhouding en toch nog onverwacht liet mijn blaas het lopen. En weer was mijn gezicht vuurrood van schaamte en ik sloot mijn ogen om mezelf af te sluiten van de vernederende situatie. Ik voelde dat er urine straaltjes over en langs mijn enkels op de vloer terecht kwamen. Dit was erg………. !
Toen ik uitgeplast was werd ik opgetild en werd ik van onderen gewassen met een washandje, zeep en (gelukkig) warm water en daarna weer zorgvuldig afgedroogd en met talkpoeder ingewreven. Daarna gingen we naar beneden waar mijn eigen kleren nog lagen en die mocht ik aantrekken.
Inmiddels was het al zeven uur geworden, deze sessie had bijna 4 uur geduurd!!

Arie gaf me een zoen en hij ging het eten bereiden. Ik liep naar buiten en zag dat de zon het grootste deel van de tuin al verlaten had. Alleen in de uiterste hoek was nog net een plekje waar de schaduw geen vat op scheen te krijgen. En precies daar stond een tuinsetje. Het was half mei en de zon had de hele dag uitbundig geschenen. Omdat ik de hele middag binnen was geweest, was het heerlijk om hier in mijn zomerjurkje te zitten en die laatste zonnestralen op mijn blote armen en benen te voelen.
Arie kan voortreffelijk koken en al snel rook ik de typische Mediterrane geuren van vlees op de grill.
We hebben buiten in de steeds lager staande zon een heerlijke Griekse maaltijd gegeten. Glaasje ouzo vooraf en een lekker flesje droge witte wijn bij de salade met feta en olijven. Wow!!!
Heel even waande ik me echt op een Grieks eiland en ik besefte dat deze dag vrijwel volmaakt was.
Daarna samen afgewassen en een film gekeken op DVD. Ik zou die nacht bij hem blijven slapen en dan zou hij me zondagmorgen terugbrengen naar het station.

Later die avond hebben we nog een leuk spel gedaan.
Toen de film was afgelopen noemde hij me ineens kattekopje. Hij trok me op zijn schoot en wilde dat ik net als een tevreden poes van die snorrende geluidjes zou maken. Dat lukte natuurlijk niet meteen en we hebben samen veel gelachen over de rare geluiden die ik maakte. Na een tijdje maakte ik keelgeluiden die een beetje leken op wat een kat doet. Ik kreeg een aai over mijn bolletje en moest voor hem op de vloer gaan zitten en tegen zijn been “kopjes geven”, zoals een poes doet en miauwen. Ik vond dat wel grappig en we hebben dat rollenspel de rest van de avond volgehouden.
Een tijdje na middernacht gaf hij aan dat ik mijn tanden moest gaan poetsen en daarna in pyjama naar beneden komen. Shit!!! Die had ik dus niet bij me. Thuis draag ik nooit een pyjama of nachthemd, veel te beklemmend. Ik kruip het liefst lekker onder de frisse lakens in niet meer dan een onderbroek. Nu had ik wel vaker bij Arie overnacht, steeds in de logeerkamer, dus ook daar was een pyjama overbodig.
Er zat niet anders op dan in mijn onderbroek weer naar beneden te gaan.
Met een flauwe opmerking over mijn bijzondere pyjama begroette hij me. En weer liet hij me miauwen en kopjes geven. Ik was nog steeds zijn krolse poesje! Zo moest ik met niet meer dan een onderbroek aan kruipend de trap op naar boven, naar Arie’s slaapkamer.
Daar mocht het poesje zich oprollen en spinnend tegen het baasje aan liggen.
Vervolgens kreeg ik een uitgebreide massage van Arie, die hij heel ontspannend uitwerkte. De massage eindigde geraffineerd rond mijn schaamstreek,waarbij ik in een roes merkte hoe het bloed van over mijn hele lijf richting schaamlippen en clitoris vloeide.
Met oneindig geduld en tergend langzaam wist hij me tot een hoogtepunt te krijgen, op een manier zoals die ik nooit eerder beleefd heb. Het orgasme dat daarop volgde was zo intens en extreem, met recht een “once in a lifetime experience”, dat je iedere vrouw op aarde tenminste één keer zou gunnen.
“Het poesje van mijn poesje blij gemaakt” hoorde ik Arie zeggen, net voor ik tevreden weggleed in een diepe droomloze slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker met de geur van heerlijke koffie en versgebakken pistoletjes.
Ik werd verwend met een uitgebreid ontbijt op bed en daarna hebben we tussen de broodkruimels nog wat gekroeld en gevreeën, zonder echt seks te hebben. Vervolgens een uitgebreide douche en de rest van de ochtend een beetje gekletst gewoon als Arie en Bianca. In de loop van de middag bracht hij naar het station en een uurtje was ik weer thuis in B…..

’s Avonds trof ik hem weer op msn en hij vroeg hoe ik het weekend beleefd had. Eerlijk als altijd gaf ik aan dat de meeste dingen fantastisch waren om te doen of te ondergaan. Misschien niet eens op het moment zelf,omdat het gevoel van schaamte dan meespeelt en je een achtbaan aan emoties ervaart. Maar uiteindelijk blijken opwinding en lust de meest krachtige emoties, die je meevoeren naar ongekende hoogtepunten.
In diezelfde eerlijkheid heb ik ook aangegeven dat het onderdeel van klein meisje minder geslaagd was. Ik vond dat rollenspel niet leuk en wil nooit meer in een luier rondlopen en met een speentje in mijn mond met poppen spelen. Maar het plassen op een potje terwijl Arie toekeek, was op het moment zelf afschuwelijk en vernederend, maar naderhand zo geil en opwindend, dat wilde ik nog wel eens proberen.

Later hebben we nog verschillende keren een rollenspel gedaan waarbij ik een opstandige puber was, maar ik was nooit meer een kleuter. En gelukkig ook genoeg andere spellen waarin soms verweven was dat ik gehurkt in Arie’s bijzijn moest plassen.

Wie weet kom ik er aan toe om daar ook nog iets over te schrijven.



 

leergierig
Actief lid
Inlognaam: tuan

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 05-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 januari 2011 - 02:14 pm:       

Hunkering naar meer.



Beste Bianca,

Ik heb je verhaal met plezier gelezen.
Als het aan Mij zou liggen dan mag je alle tijd van de wereld krijgen zodat je er aan toekomt om nog meer te schrijven over je belevenissen.
Door je manier van vertellen krijg Ik als lezer een mooie blik in het gevoels leven van een sub.
Dank hier voor.

Leergierig.


"Meester leer en help mij vroeg ze, en dat is wat ze kreeg."

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 452
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 16 januari 2011 - 06:32 am:       

Liefde



Hoi Bianca,

Je zegt dat er tussen die twee van verliefdheid geen sprake was.
Dat mag zo zijn maar ze hadden elkaar wel degelijk lief.

En vooral om die reden vond ik het een mooi verhaal.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: