home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
MRM


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zondag 26 maart 2006 - 03:03 pm:       


Inhouden


groentje




Gisteravond heb je van mij, je meester een opdracht gehad. We zaten, zoals wel vaker met elkaar te chatten. Het was alleen lastig dat je niet echt alleen was, dus we spraken een beetje in codes, waardoor alleen jij en ik konden weten waarover het ging. Op een gegeven moment vertelde je dat je vandaag met een vriendin boodschappen zou gaan doen in de stad.
Ineens kwam ertussendoor een soort van opdracht. De opdracht was eerst heel onduidelijk. Je snapte dat je vandaag iets met je vibrator moest gaan doen, maar wat dat begreep je niet. Je voelde dat ik het ook niet duidelijker kon maken zonder dat ik heel expliciet zou zeggen wat ik nou wilde. Dat vond je te link, want mogelijk dat er even iemand mee zou kijken bij je. Dus je gaf me aan dat je liever had dat ik het onderwerp even zou laten rusten. Maar ineens kwam je kans. Gelijk zei je dat je heel even alleen zou zijn.
Gelijk volgde de opdracht op je scherm: “Morgen ga je met je kleine vibrator in je boodschappen doen”.
Je gaf aan dat dat te veel zou opvallen omdat die nogal een brommend geluid zou maken. Je vroeg me of ik die opdracht niet wilde geven. Maar ik veranderde de opdracht maar heel iets; ik zei dat hij uit mocht staan.

Je staat nu op je slaapkamer. Je vriendin zal zo komen om je op te halen. Je staat nu met je kleine vibrator in je hand en staat te twijfelen of je de opdracht ook echt zal gaan uitvoeren. Enerzijds wil je gewoon doen wat je meester van je vraagt, maar anderzijds vraag je je ook wel af hoe het zal zijn om in een winkel tussen alle mensen in met je vibrator in je te lopen.
“Stel je voor dat ik ineens klaarkom,” denk je.
“Stel je voor dat iemand het zou merken”.
Je wil je beslissing uit stellen en je pakt wat glijmiddel. Langzaam smeer je het over de vibrator heen. Maar je voelt intussen al dat dat helemaal niet nodig is. Je voelt dat je kutje al nat is geworden van de gedachte aan de opdracht. Je kutje tintelt van verlangen om gevuld te worden.
Het liefste zou je languit op bed gaan liggen en jezelf gaan liggen bevredigen met de vibrator. En dan zou je zelfs niet deze nemen, maar de g-spot vibrator die je net ook zag liggen. Je voelt je nog geiler worden bij deze gedachten. Dan maak je je broek wat open. Je schuift je slipje wat naar beneden en dan laat je de kleine vibrator tussen je schaamlippen doorgaan. Een golf van genot voel je door je lichaam trekken en je kreunt even zacht. De bel gaat en je schrikt. Je weet dat dit je vriendin zal zijn.
“Ik kom,” roep je.
Heel even twijfel je nog en dan stoot je de vibrator met een zacht kreuntje snel je kutje in. Je maakt je broek dicht en kijkt even in de spiegel. Gelukkig is er niets te zien. Maar je voelt wel dat je enorm opgewonden bent. Daarna loop je snel naar de deur en je doet hem open. Je begroet je vriendin met een kus die wat intenser is dan gewoonlijk. Je vriendin glimlacht en loopt naar de auto.
“Ik moet me inhouden anders valt het nog op,” denk je en loopt dan ook snel naar de auto toe.

Tijdens de rit naar de stad, dwalen je gedachten steeds af naar de vibrator die je in je voelt. De weg is hier en daar wat hobbelig en zeker dan voel je hem iets in je bewegen. Soms dwalen je gedachten verder af en denk je aan mij.
Een dagdroom gaat door je hoofd, waarin ik, je meester, je vastgebonden heb en die vibrator in je heb geduwd. Ik sta met een zweepje achter je en geef je steeds weer een tik op je billen als je kreunt. Je voelt je steeds geiler worden.
“Alles goed?” hoor je in de verte.
Je wil bijna “Ja meester” zeggen, maar dan besef je dat je vriendin die vraag stelt.
Je kijkt haar snel aan en zegt: “Ja, hoor. Hoezo?”.
“Je hoofd is wat rood,” antwoordt je vriendin.
Je schrikt wat en zegt snel dat het prima gaat en dat je het alleen wat warm heb gekregen. Gelijk draai je het raampje iets open.
“Ik moet me inhouden,” denk je weer en je probeert aan andere dingen te denken.
Gelijk vraag je daarom maar aan je vriendin wat zij allemaal nodig heeft. Eerst vertelt ze dat, maar gelukkig begint ze dan over hoe het met een andere vriendin gaat waardoor je snel in gesprek bent en even niet meer aan de vibrator denkt.

Bij het winkelcentrum aangekomen stap je uit de auto. Gelijk voel je de vibrator weer. Bij iedere stap gaat die iets in je op en neer. Je probeert je gedachten zo snel mogelijk weer bij andere dingen te krijgen en bekijkt daarom de etalages van de winkels waar je langskomt met meer aandacht dan gewoonlijk. Je loopt met je vriendin diverse winkels in en uit. Jullie bekijken en kopen diverse dingen. Uiteindelijk komen jullie bij een supermark aan waar je vriendin nog boodschappen wil gaan doen. Jullie lopen de winkel door en je vriendin pakt steeds weer dingen die ze in het boodschappenkarretje gooit dat jij voortduwt.
Ineens zie je in een flits een bekend gezicht; ik ben ook in de winkel. Gelijk voel je ook weer de vibrator in je zitten en voel je je waanzinnig geil worden. Het liefste zou je op me aflopen, maar dat doe je maar niet omdat je vriendin er ook bij is. Daarnaast zag je mijn gezicht maar heel even en omdat ik niet reageerde begin je nu te twijfelen of ik het wel echt was. Je vriendin stopt weer wat dingen in het karretje en jullie lopen verder door de winkel.
Je kan nu heel goed bij iedere stap voelen dat je kutje vreselijk nat is geworden. Je voelt hoe de kleine vibrator in je heen een weer glijdt door de sappen heen.
“Ik moet nog even terug wat pakken” zegt je vriendin en ze loopt weg.
Je knikt met je hoofd en kijkt al wachtende naar het schap waarvoor je staat.
Dan hoor je mijn stem zacht naast je vragen: “Opdracht aan het uitvoeren?”.
Je draait je hoofd naar me toe en ziet me in een lange jas naast je staan. Ik doe net of ik iets zoek in het schap.
“Nou, slavin?” zeg ik op een zachte maar indringende toon.
Je voelt een rilling door je lichaam gaan en antwoord heel zacht: “Ja”.
Even ben je stil en kijk je of niemand in je buurt staat, dan zegt nog zachter “meester” er achter aan.
“Komt je vriendin weer aan, ik zie je straks buiten,” zeg ik en voordat je nog wat kan zeggen loop ik weer weg. Je voelt de rillingen door je lichaam gaan.
“Wie was dat?” vraagt je vriendin nieuwsgierig als ze weer bij je is.
“Een goede bekende,” zeg je snel.
Daarna duw je het karretje weer verder. Je vriendin vraagt gelukkig niet verder en pakt nog wat spullen. De laatste woorden die ik zei gaan nog door je hoofd.
“Ik zie je straks buiten”.
Je hoopt dat je me nog even kan spreken, maar je hebt nog geen idee of je dat ongemerkt kan doen. Je vraagt je ook af hoe ik zal reageren. Anderzijds weet je goed dat ik het toch zo zou doen dat je vriendin nooit iets zou kunnen merken. Jullie komen bij de kassa. Je voelt de spanning in je lichaam steeds meer opbouwen. Je bent bloedje geil geworden en denkt nog maar aan een paar dingen: je meester en de vibrator die in je zit. Even stoot iemand tegen je aan. Je kruis stoot daardoor iets tegen de toonbank aan precies op de plek waar de vibrator zit. Je voelt hem dieper in je komen. Je kreunt even zacht. Gelijk denk je verschrikt dat mensen dit zullen gehoord hebben. Je doet als of je je wat pijnlijk stootte en denkt: “Ik moet me inhouden”.

Nadat jullie betaald hebben lopen jullie naar de auto. Eerst zie je me niet, maar dan zie je me lopen in de hoek van het parkeer terrein. Je wil naar me toe, maar zoekt nog naar een reden. Je vriendin doet de auto open en je legt wat spullen erin. Dan moet het volle karretje nog uitgeladen worden. Je vriendin begint daarmee en je kan haar daar niet bij helpen.
“O, ik moet nog even die man van net nog wat zeggen,” zeg je snel tegen je vriendin.
“Is goed, ik zie je zo,” antwoordt ze.
Snel loop je naar me toe. Ik zit inmiddels al in mijn auto, maar de deur staat nog open. Je komt bij de auto staan.
“Ben je er eindelijk, slavin,” hoor je me vanuit de auto zeggen.
Je kijkt om je heen en ziet dat niemand in de buurt is. Je staat aan de rand van het parkeerterrein en hebt een goed overzicht. Je ziet je vriendin zwaaien en ze roept iets van dat ze nog wat vergeten is. Je knikt met je hoofd en ziet haar weer naar de winkels lopen.
“Mooi zo,” hoor je vanuit de auto, gevolgd door: “Zet je handen op het dak en buig je voorover zodat ik je hoofd kan zien”.
“Ja meester,” antwoord je zacht en je doet wat je gevraagd is.
Je ziet dat ik mijn hand uitsteek richting je broek. Je kijkt rond om zeker te weten dat niemand ons kan zien. Je voelt mijn hand je rits openmaken. Heel zacht kreun je wanneer je mijn vingers tegen je kruis voelt komen door je slipje heen.
“Je bent nat, slavin,” hoor je me zeggen.
“Heel nat, meester,” zeg je zacht terug.
“Nu ga ik hem aanzetten,” zeg ik.
Gelijk voel je mijn hand je slipje naar beneden schuiven. Je voelt de geile rillingen door je lichaam gaan. Mijn vingers glijden langs je schaamlippen opzoek naar de vibrator. Je perst iets met je kutje zodat hij iets naar buiten wordt geduwd. Je kan goed voelen dat je sappen ook iets naar buiten lopen. Zacht begin je te hijgen. Dan voel je de vibrator beginnen te trillen. Ik duw hem met mijn vingers diep je drijfnatte kut in.
“O, ja meester,” kreun je geil.
“Kijk me aan slavin, ik wil je geile blikken zien,” hoor je me gebieden.
Je kijkt me aan. Je ziet in mijn ogen dat je me opwindt. De vibrator trilt snel in je gevoelige kutje. Je zet je benen iets verder van elkaar zodat ik hem beter in je kan duwen. Steeds duw jij hem met de spieren van je kutje iets naar buiten en voelt dan weer hoe ik hem diep in je duw. Je voelt hoe het geile gevoel je onderbuik begint te vullen. Je begint harder te kreunen en sneller te hijgen. Soms kijk je even rond of niemand in de buurt komt. Je kutje wordt steeds gevoeliger. Je voelt de vibrator steeds intenser in je trillen. Je kutje knijpt steeds weer samen om de vibrator. Je voelt het enorme drukkende gevoel in je onderbuik.
Je kan het niet meer lang tegenhouden en kreunt: “Meester, mag ik komen”.
Gelijk reageer ik met: “Nee, hou je in slavin”.
Je knijpt je lichaam samen. Het trillende gevoel in je wordt alleen nog maar intenser. Het lijkt wel of je hele kutje in brand staat. Bijna kom je weer tot een orgasme, maar je weet het nog tegen te houden. Je voelt dat ik mijn duim over het speciale plekje op je klitje laat gaan. Je zou het willen uitschreeuwen van geilheid. Je kijkt diep in mijn ogen. Je ziet hoe geil ik ben.
“Meester,” kerm je smekend.
Je kijkt omhoog en ziet in de verte je vriendin al weer aan komen lopen. Snel kijk je mij weer aan, met smekende ogen.
“Ik heb d’r gezien” zeg ik rustig.
Dan volgen de verlossende woorden: “Toe maar slavin”.
Gelijk trekt je lichaam wild samen. Je voelt je sappen zich naar buiten persen. Even schokt je lichaam wild je staat te trillen op je benen. Steeds volgt er weer een nieuwe golf van geilheid. Langzaam kom je iets tot rust. Je voelt dat ik de vibrator uitzet en je broek weer dicht maak.
“Dank u meester,” fluister je heel onderdanig.
Je ziet dat ik een van mijn vingers af lik. Gelijk voel je weer een rilling door je lichaam gaan.
“Lik die andere vinger af,” zeg ik tegen je.
Je buigt je hoofd naar mijn vinger en proeft je eigen sappen. Je kijkt weer even op en ziet dat je vriendin al dicht bij de auto is.
“Mag ik gaan, meester,” vraag je met een zachte, onderdanige stem.
“Ja, slavin” antwoord ik.
Je buigt je nog even verder de auto in en geeft me geil een kus op mijn mond.
“Dank u meester,” zeg je zacht en je komt omhoog.
Je voelt dat je slip drijfnat is geworden. Even kijk je naar je broek of het niet zichtbaar is. Maar gelukkig is dat niet het geval. Je draait je hoofd nog even naar me toe.
“Hou je in slavin,” zeg ik nog tegen je. Dan loop je naar je vriendin toe. Ze zit inmiddels in de auto. Je stap in en zij kijkt je aan.
“Alles goed?” zegt ze glimlachend.
“Ja,” antwoord je, maar in gedachten vraag je je af of je vriendin echt niets door heeft nu; je hoofd voelt warm aan.
Je ziet mijn auto voorbij rijden en dan start je vriendin haar auto. Even schuif je je benen iets langs elkaar. Weer gaat er en rilling door je heen; je voelt je natte slip en denkt aan net. Je voelt je kutje kloppen; hongerig naar meer. Je baalt er wel een beetje van dat je je voorlopig nog zal moeten inhouden.






Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: