home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
meneer


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op maandag 19 februari 2007 - 05:03 pm:       


Ontvoering






DE ONTVOERING

Een frisse namiddag om 17.30 uur in Rotterdam…
Er komt een lief klein groen autootje het Kralingse Bos ingereden, dat na een tijdje stopt in de berm van de hobbelweg. Het is stil in het bos. De meeste mensen die de bosweg gebruiken, zitten thuis al aan tafel.
De jonge vrouw in de auto kijkt of haar rokje goed zit en in haar binnenspiegel ziet ze dat haar make-up na een dag op kantoor bijna weg is. Bijwerken doet ze niet, hij houdt niet van make-upsporen op zijn kleding.
Vol verwachting kijkt ze op het klokje in de auto. Hij zou er eigenlijk allang moeten zijn, ze probeert zijn 06 nummer, maar tevergeefs. Ze wordt ongeduldig. Zou er dan iets tussen gekomen zijn, denkt ze boos. Ik ben zijn liefje, zijn geheime speeltje, hij zou me nooit laten zitten! Hij wil me te graag en we zien elkaar te weinig. Hij was vanmorgen op MSN bloedgeil…

Afgeleid door haar gedachten ziet ze niet dat er iemand als een schim achter haar auto het struikgewas uit schiet en om haar auto heen loopt. Het laatste wat ze ziet voor er een plastic zak over haar hoofd wordt getrokken, is een arm die haar deur opentrekt en haar naar buiten trekt. Ze dreigt te stikken, maar iemand prikt snel twee kleine gaatje in de zak op de plek waar haar neus zit en de zak wordt achter haar hoofd strakgetrokken en snoert haar meteen de mond.
Versuft van schrik en slap van angst laat ze zich half struikelend meetrekken door het struikgewas. Twee harde handen houden haar polsen op haar rug vast en sturen haar voor zich uit.
Ze komt met een doffe knal tot stilstand tegen een boom. Ze voelt de knal tegen de boom als een stekende pijn door haar borsten gaan. Ze krijgt nog steeds geen kans om haar gedachten op orde te krijgen, zo snel handelt deze bruut. Ze voelt hoe hij iets om haar pols doet en hoe hij tegelijkertijd met de punt van zijn elleboog op haar ruggenwervel drukt. Ze kan geen kant op. Haar arm wordt om de boom heen getrokken met naar haar idee een stuk touw om haar pols. Dit wordt bevestigd als haar andere arm ook om de boom wordt getrokken en ze daar dezelfde pijn om haar pols voelt van het ruwe touw.

Nu ze voor het eerst even rust krijgt, laat ze zich tegen de boom zakken en er schieten duizend angstige gedachten door haar hoofdje. Plots wordt de zak snel maar behoedzaam van haar hoofd gehaald en ze voelt hoe een mannenhand haar ogen afdekt, om ze daarna snel te bedekken met stuk doek. Ze grijpt haar kans en begint te gillen, maar dit duurt niet langer dan één seconde want de hand is weer terug. Hij drukt haar kin naar beneden zodat haar mond ver open gaat en stopt er als een bit een stuk tak in dat net groot genoeg is om haar mond helemaal open te houden.
Dan is het weer stil in het bos. De man hoort ze ook niet, hoeveel moeite ze ook doet om zich te concentreren op haar gehoor. Ze probeert te bewegen, maar kan geen kant op. De enige geluiden die ze kan maken, zijn wat kreunen die niemand kan horen. Ze zucht diep en haar hart gaat als een razende tekeer. Ze weet dat ze geen kant op kan.
Ze hoort de deur van haar auto dichtslaan en het piepje van haar alarm geeft aan dat de deuren op slot gaan. Ze hoort de man door de struiken lopen. Hij komt achter haar staan en voelt heel brutaal met zijn hand over haar billen en rug. Ze probeert zich weg te draaien, dat totaal niet lukt. Ze hoort een raar scheurend geluid, dat ze herkent als het afrollen van een dikke rol tape. De man plakt een GSM tegen de boom ter hoogte van haar hoofd. Ze hoort haar eigen telefoon vlakbij afgaan. De man drukt op aannemen en zet de telefoon op ‘speaker’.

De man loopt iets achteruit en voor het eerst hoort ze hem praten. Hij heeft een vreemde verwrongen stem. Hij geeft nu korte commando’s:
“Doe je benen uit elkaar, slet! Uit elkaar en die dikke kont van je naar achteren.”
Ze schrikt als ze dit hoort. Natuurlijk doet ze dit niet, wat denkt die vent wel!
Ze hoort een geluid aanzwellen, dat ergens bekend klinkt, maar ze begrijpt niet wat ze eigenlijk hoort. Pas als de pijn door haar lichaam schiet, weet ze dat geslagen is met iets dat lijkt op een zweep.
De man gooit zijn arm omhoog om weer uit te halen op haar rokje. De tweede knal komt nog harder aan. Ze weet niet hoe snel ze hem moet gehoorzamen en stapt met haar benen uit elkaar naar achteren en maakt een holle rug.
De man stopt met slaan en drukt haar telefoon uit. Hij komt naast haar staan en tilt met twee handen haar rokje omhoog. Dan pakt hij behoedzaam haar slipje en trekt dit langzaam naar beneden. Hij helpt haar linkervoet uit haar slipje en laat hem om haar rechterenkel op het bladerdek liggen.
De man leunt tegen de boom als hij naar haar staat te kijken, hij geniet duidelijk van zijn macht. Eén voor één maakt hij de knoopjes los van haar blouse en trekt hij haar topje omhoog. Er komen twee grote volle borsten in een mooie zwarte kanten BH tevoorschijn.

Behendig als hij is, trekt hij snel en ruw haar BH omhoog. Zo ruw dat de stalen beugels in de rand van de BH achter haar tepels blijven hangen en deze haar een scheut van pijn geven als de beugel er overheen schiet. Ze kreunt, en als reactie hier op voelt ze de man dichterbij komen, zo dichtbij dat ze zijn adem voelt. Hij komt met zijn neus bij haar oor en grijpt plots met zijn tanden haar oorlel, bijt zich vast en begint langzaam te trekken. Ze begint weer te kreunen en met haar onderlijf te bewegen als een soort protest tegen de pijn. Maar nu denkt ze dat ze weet wat deze man wil en ze stopt met bewegen en kreunen, waarop hij meteen haar oor loslaat.
Brutaal probeert ze hem uit te lokken en wil ze haar vermoeden bevestigd zien. Ze drukt haar rug nog holler en haar kontje omhoog en laat een lange zucht horen. De man doet meteen een stap naar achteren en kijkt verbaasd, maar zijn verbazing duurt niet lang en hij geeft haar met de jonge twijg een scherpe tik op haar blote borst. Het liefst wilt ze gillen en wegdraaien, maar ze heeft nu wel door dat hij dat niet wilt. Hij weet dat ze hem door heeft en geeft haar, om haar te verwarren, een extra harde pets op haar andere borst. Over haar volle blanke borsten lopen nu twee rode strepen. De vogels zijn zelfs stil als zij het geluid horen van de jonge twijg die met een dreigende knal tegen de boomschors aan slaat, hij geeft haar hiermee een waarschuwing dat ze niet moet denken een middel in handen te hebben om hem te sturen.

Na wat gerommel in de struiken komt hij terug en begint met een Zwitsers zakmes aan een dikke tak te snijden. De tak is ongeveer anderhalve meter lang. Aan de punt van de tak maakt hij een ronde top die iets spits toeloopt, als het puntje van een komkommer. Aan de andere kant een heel scherpe punt. Als hij klaar is loopt hij naar haar toe en maakt met zijn mond zijn wijs- en middelvinger nat, hij bukt iets en gaat tussen haar benen door naar haar geschoren kutje. Daar drukt hij zijn natte vingers tussen haar lipjes door naar haar klitje. Als hij haar klitje heeft gevonden, begint hij te knijpen, afwisselend hard en zacht. In zijn handpalm voelt hij hoe nat ze hiervan wordt. Hij laat zijn hand langzaam door haar lipjes terug glijden naar haar gaatje. Ruw drukt hij twee vingers in haar kutje, maar ze reageert helemaal niet.
Hij pakt de stok en gaat daarmee naar haar gezicht. Het speeksel loopt inmiddels in ruime mate via haar mondhoeken langs het stuk hout in haar mond. Hij haalt het weg en ze slikt even.
Ze schraapt haar keel en zegt: “Meneer, waarom doet u dit met mij, wat heb ik gedaan? Ik ben zo bang dat u mij iets aan gaat doen.”
Als antwoord geeft hij haar een kus op haar wang en dwingt met zijn hand haar mond open zodat hij de ronde stompe kant van de stok in haar mond kan drukken. Met zijn hand achter haar hoofd laat hij haar bewegen, ze weet wat hij wil en begint de stok te pijpen en te likken, met zoveel overgave dat het nu de beurt aan de man is om te kreunen.

Langzaam haalt hij de stok uit haar mond, die kletsnat is van haar speeksel. Hij wacht nog even om te kijken of ze iets gaat zeggen of roepen, maar ze is stil. Hij komt naast haar staan en drukt haar met zijn heup iets opzij. Achter haar steekt hij met kracht de stok met de scherpe punt in de bosgrond. Hij kantelt de stok naar voren en met zijn vrije hand drukt hij haar billen uit elkaar. De stompe punt van de stok drukt hij tegen haar sterretje.
Hij drukt iets door, net ver genoeg om hem er niet uit te laten vallen. Ze schiet bijna automatisch naar voren, en op hetzelfde moment beseft ze wat ze daarmee over zichzelf afroept. Het heeft haar nog nooit zo gespeten als nu dat ze gelijk krijgt. Hij pakt haar bij haar heupen en trekt haar naar achteren. De stok schiet er drie centimeter dieper in en blijft hangen op een breder deel.
Met zijn hand op haar bil kijkt hij naar haar en ziet voor het eerst die dag hoe mooi ze eigenlijk is. Haar halflange donkerbruine haar en haar sproetjes zijn mooi in balans met elkaar. Haar kledingkeuze is zeer smaakvol, en haar lichaam is mooi vol en rond en heerlijk zacht.
Zonder aanwijsbare reden begint ze nu met haar kontje te bewegen. Ze verwacht een afstraffing maar die blijft uit. Brutaal begint ze met de spieren in haar anus de stok naar binnen te trekken en langzaam laat ze zich steeds verder over de stok heen zakken. Als de stok er 10 centimeter in zit komt ze een verdikking en een soort kronkel in de stok tegen, die nu niet meer de maat van een rol dropheeft, maar net zo dik is als een harde lul.
Hij heeft even staan kijken naar haar poging hem ongevraagd te plezieren en grijpt nu in. Met de twijg krijgt zij een eerste klap op haar billen. Ze kreunt en knikt iets door haar knieën, met als gevolg dat haar anus de kronkel en verdikking in de stok in één keer te verwerken krijgt. Dit stuurt een golf van genot door haar lichaam waar ze zelf van schrikt. De beer is los...

De slagen volgen elkaar nu snel op en er is sprake van een soort ritmisch spel tussen de twijg en de tak. Als de twijg op haar kont landt, kruipt de stok een centimeter dieper bij haar naar binnen.
Plots stopt hij met slaan en komt achter haar staan. Hij haalt langzaam de stok uit haar anus en schiet met drie vingers haar natte kutje in, om zijn vingers vervolgens nat in haar ster te drukken. Drie vingers in haar kontje maken haar ontzettend opgewonden en smekend geeft ze toe.
Ze fluistert met trillende stem: “Meneer, ik weet niet hoe het komt, maar ik vind dit zo lekker, wilt u niet meer stoppen alstublieft?”
Ze krijgt geen antwoord, alleen maar sneller draaiende vingers in haar kontje.
“Meneer, ik smeek u niet te stoppen, dit is zo lekker! Wilt u mij misschien neuken meneer?”
Dan wordt het stil en de man bukt om de stok weg te halen. Hij duwt haar benen nog verder uit elkaar, de stok drukt hij in haar knieholtes en bindt hem daar vast. Ze staat nu voorover tegen de boom en kan haar handen én benen niet meer bewegen. Ze hoort hoe hij zijn broek open maakt en zucht als ze even later iets tegen haar kutje voelt drukken. Langzaam laat hij met een zachte kreun zijn lul helemaal in haar natte kutje verdwijnen. Hij heeft de twijg nog vast en begint haar tegen de zijkant van haar afhangende borsten te slaan. Elke keer als ze de brandende pijn op haar borsten voelt, geeft ze een zachte kreet.
Ze heeft zichzelf niet meer onder controle en zegt:
”Ohh meneer, waarom doet u mij zo’n pijn? Het is zo lekker als u mij slaat….ohhhh. Ik wil u zo graag gehoorzamen, meneer…”
Omdat ze zo brutaal is om te praten, haalt hij zijn kloppende lul uit haar knijpende natte kutje. Hij blijft achter haar staan en pakt haar kontje met twee handen beet, hij ziet dat haar ster nog open staat van de stok en zijn lul gaat er dan ook makkelijk in. Snel pakt hij zijn twijgje weer, breekt er een stuk af en begint haar weer op haar borsten te slaan. Met zijn vrije hand pakt hij haar klitje. Hij moet ietsje voorover bukken en ruikt haar heerlijke parfum die haar zwetende lichaam vrijgeeft. Hij houdt het niet langer en als hij klaar komt in haar anus laat hij het twijgje vallen en laat haar klitje los.
Ze draait haar hoofd om en zegt:
“Dank u meneer, dat u in mij gekomen bent, ik heb er van genoten meneer. Wilt u alstublieft doorgaan meneer, ik ben zo geil, meneer…”
Hij laat haar even rustig staan om even op adem te komen. Als hij is bijgekomen, stopt hij zijn lul weg, maakt haar handen los en haalt de stok weg.
Hij draait haar om en maakt haar opnieuw aan de boom vast, met haar rug tegen de stam. Als hij op zijn knieën voor haar komt zitten, ziet hij dat zijn sperma uit haar kontje langs haar benen en kutje aan het lopen is. Hij pakt het twijgje van de grond en met het dunne stukje begint hij haar zacht te slaan op haar kloppende klitje. Steeds sneller en sneller tot ze het niet meer uithoudt en met haar knieën begint te knikken…. Ze schreeuwt haar genot uit.
“Och meneerrrrrrrrr… jaaaaaaaaaa…… mag ik komen meneeerrr, mag ik voor u klaarkomen meneer, ooohh please meneer…….. Sla iets harder please jaahahahhah meneer, ik kommmmmmmmmmm……. “
Ze zakt helemaal op haar hurken als ze klaarkomt en begint wild met haar hoofd in het rond te bewegen. Zo op haar hurken zittend, maakt ze neukbewegingen alsof ze op een man aan het rijden is.
Door haar bewegingen valt ze met haar natte kutje en kontje op het natte bladerdek. Hij grijpt zijn kans en haalt zijn opnieuw hard geworden lul snel uit zijn broek en drukt die tegen haar wang, hij laat haar nu voor het eerst een keuze. Zij is zo suf van genot dat ze geen seconde meer na wil denken en neemt de lul gulzig in haar mond. Ze pijpt hem alsof haar leven er vanaf hangt! Ze wordt wild en ontembaar, hebberig en gulzig, soms laat ze hem te diep komen en moet ze kokhalzen. Hij kan dit niet lang volhouden en pakt haar hoofd met twee handen beet. Het voelt of zijn ballen door zijn onderlijf zijn lul uit getrokken worden als hij zijn tweede lading zaad in haar laat knallen. Ze laat het langs zijn lul uit haar mond lopen en het valt op haar borsten. Hij zakt door zijn knieën en pakt haar schouders. Hij brengt zijn hoofd naar haar oor, kust haar zacht en laat een zucht horen.

Het wordt nog stiller in het bos als het donker wordt. Verdwaasd rondkijkend, nog tegen de boom gebonden, vraagt ze zich af wat ze nu moet doen. Haar GSM zit nog steeds met tape tegen de boom, maar ze kan er niet bij. De man is zeker al 10 minuten weg, denkt ze. Ze hoort een auto aankomen met een hoog toerental en de remmen piepen op de natte kinderkopjes op de hobbelweg. Het portier gaat open en ze hoort iemand haar naam roepen. Ze herkent de stem van haar minnaar, ze begint te huilen en roept zijn naam. Hij rent op het geluid af door de struiken en laat zich op zijn knieën vallen als hij haar aan de boom ziet zitten.
Hij pakt een mes, haalt de lap van haar ogen en snijdt het touw om haar polsen los.
Ze probeert omhoog te komen en nog steeds huilend valt ze in zijn armen. Hij kleedt haar aan en veegt haar tranen weg. Dan begint ze te praten als ze van de plek weg lopen. Ze vertelt hem tot in de details wat haar is overkomen, en beschaamd geeft ze toe dat ze er van heeft genoten. Hij kan niet meer doen dan luisteren en troosten. Hoe gaat ze dat thuis uitleggen? Dat is haar grootste probleem nu. Moet ze er mee naar de politie? Ze praten nog zeker een uur verder in de auto. Ze zijn het er over eens dat ze hier nooit meer gaan afspreken.
Het valt haar op dat hij wel kwaad is, maar niet zoals ze verwacht had. Ze had blinde woede van hem verwacht! Ook ging hij naar haar smaak een beetje te ver door op het feit dat ze er van had genoten…
Na een uur in de auto met elkaar gesproken te hebben, gaan ze uit elkaar. Tijd om naar huis te gaan, ook al willen ze dat alle twee niet. Hij stapt bij haar uit de auto, geeft haar door het open raam nog even snel een kus. Op dat moment valt haar iets op: aan zijn riem zit een kleine zwarte holster met een rood zakmes er in, een Zwitsers zakmes met allemaal mesjes en schaartjes en andere handigheden.
Ze schenkt er niet veel aandacht aan en rijdt uit het bos weg. Eenmaal op de snelweg gaat ze in gedachten terug naar het moment dat de man in het bos de stok in de grond stak en met zijn heup haar iets opzij drukte. Ze voelde toen iets hards in haar zij drukken, iets van leer, van dezelfde omvang als dat holstertje met het zakmes…
Nu valt het muntje bij haar! Hij had helemaal niet verteld waarom hij veel te laat op hun afspraak was gekomen. En het mes waar hij haar mee lossneed… Daarbij realiseert ze zich nu, dat de kreunen van de man vaag iets bekends bij haar opriepen.
Ze pakt haar GSM en ziet dat het nummer van de vreemde man die haar GSM had gebeld, hetzelfde is als het nummer van haar minnaar…





Het meisje vroeg is pijn nog wel pijn, ik vindt het eigenlijk heel fijn?



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: