home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Sensiblle


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zondag 19 maart 2006 - 03:22 pm:       


In zijn handen


Wat zou er gebeurd zijn als ze door was gereden.............




Ze zat in de auto en zoals vaak belde ze hem. Het was fijn zijn stem te horen. Pratende over werk en dagelijkse dingen werd het onderwerp sex zoals gewoonlijk ook aangehaald. Zelden konden zij dit onderwerp ontwijken. Ze verlangde naar hem. Meer dan ooit. Nog 3 dagen en dan zou ze hem weer zien, horen en voelen. Alleen die gedachtes konden haar al in vuur en vlam zetten. Ook hij had zin om haar zondag te zien, het zou heerlijk worden had hij gezegd.
“Maar als je niet kunt wachten, kom maar naar mijn werk, je zit in de auto,” zei hij plagend.
Maar met geen alibi op deze wereld zou zij dit voor elkaar krijgen. Nadat het gesprek tot haar spijt beëindigd was door een telefoongesprek dat tussendoor kwam, maakte haar hersenen overuren. Ze was opgewonden en kon maar aan 1 ding denken, HEM. Zondag zou nog veel te lang duren..................

Wat zou er gebeurd zijn als ze door was gereden. Zou hij, als de deur zachtjes open was gegaan, voldaan glimlachend op hebben gekeken of zou zijn blik, een blik van verwondering zijn geweest; ze was gekomen! Dit soort acties kon je van haar verwachten. Ze was wel vaker impulsief, enthousiast en gepassioneerd. Hij genoot van deze eigenschappen.
Stil stond ze bij de deur te wachten naar wat hij van haar verlangde. Zij was zijn slaaf en hoewel ze eigen initiatief toonde door te komen, als ze samen waren had hij het voor het zeggen. Langzaam stond hij op en keek haar doordringend aan.
Ze dacht, shit verkeerde moment hij heeft het veel te druk maar tegelijkertijd twijfelde ze, nee hij wil me net zo graag als ik hem. Hij had iedere ochtend over sex gefantaseerd. Niet alleen over sex met haar want hij wist dat ze dat niet erg vond, zolang ZIJ hem maar mocht bevredigen. En dat gebeurde de laatste tijd op hoog niveau.
Nu stond zij daar, zijn zuidelijke schone met haar heerlijke lijf, mooi en stevige haar en opwindende ogen. Samen keken ze elkaar doordringend aan. Ze hielden van elkaar en sex was een van hun manieren om dit aan elkaar te tonen.

Vlak voor haar bleef hij staan en keek op haar neer. Onzeker beet ze op haar lip, wat ging hij doen? Met zijn ene hand sloot hij de deur en zijn andere hand ging hij naar haar nek, met een ferme greep trok hij haar haren naar achteren en zoende haar stevig op haar mond. Hun tongen tasten elkaar af. Jeetje wat kon hij haar toch altijd vreselijk opgewonden maken. Met harde hand trok hij haar blouse los en vond haar tepels. Hardhandig draaide hij eraan. Ze slaakte een zucht en kronkelde met haar lichaam. In zijn broek stond een ontzettend stijve pik en hij bracht haar hand er naar toe. Ze moest zijn broek open maken en met zijn hand duwde hij haar hoofd naar beneden.
Zittend op haar knieën nam ze zijn pik in haar mond. Oh wat genoot ze hiervan. Zijn handen hadden haar hoofd vast en hiermee gaf hij het tempo aan waarin zij hem moest pijpen. Ze hoorde niets, hij was een stille genieter. Straks als ze beiden voldaan waren zou hij haar vertellen hoezeer hij had genoten.
Plotseling gaf hij aan dat ze moest stoppen. Het bureau werd schoon geveegd en zij moest haar rok omhoog doen. Ze moest op haar rug gaan liggen, zoals gewoonlijk had ze geen slipje aan onder haar rok. Om haar extra opgewonden te maken wist hij wat hij nu moest doen. Hij vingerde haar in hoog tempo en haar geil stroomde uit haar kut.
Nu was het tijd dat ze zich omdraaide om haar van achteren te nemen. Voor over gebogen met haar armen op het bureau en haar heerlijk billen naar achteren gestoken stond ze klaar voor hem. Ze was nat en met één harde stoot kwam hij in haar. Hij voelde haar goed, ze was heet en diep.
Hij werd opgewonden door haar geluidjes en uitdrukkingen op haar gezicht. Zoals bijna altijd kwam ze snel klaar. Hij wist precies hoe hij haar moest bevredigen. Zij had geen geheimen meer voor hem. Met zijn hand sloeg hij op haar billen. Met zijn nagels trok hij een spoor over haar strakke rug. Ze kromde zichzelf, ze genoot. Hij stootte diep en hard en op zijn gezicht zag ze een verbeten blik. Hij was zo ver weg in zichzelf maar ook zo dichtbij.

Ze hadden zich volledig aan elkaar over gegeven. Dierlijke instincten maakte ze bij elkaar los. 100% vertrouwen hadden ze in elkaar. Was dit aantrekkingskracht, lust, passie, liefde?
Het maakte niet uit, dit was hun moment en zoals veel momenten zou het worden opgeslagen bij al hun herinneringen aan elkaar.
Hij was een kampioen in uitstellen, iets waar zij super van genoot want daardoor duurde hun sex vaak lang, maar nu was het genoeg geweest! Hij ging uit haar en draaide haar om. Vlak voor haar toornde hij boven haar uit.
Hij sloeg haar in haar gezicht.
Oh wat hield hij van haar. Zijn slet en van niemand anders.
Zij was van hem en hij wist dat. Zij gehoorzaamde hem altijd en hij kon met haar doen wat hij wilde.
Hij bracht haar mond weer over zijn pik. Ze had een heerlijk mondje. Diep in haar keel stootte hij zijn pik.
Toen ze hem aan keek zag hij tranen in haar ogen en een uitdagende blik. Ze genoot van zijn pik en hij genoot van haar. Haar gezicht was vlak bij zijn pik. Met zijn eigen hand trok hij zichzelf af. Haar mond al half open, smachtend naar zijn zaad. Zijn blik was gehypnotiseerd, hij voelde zich machtig.
Zijn slet met zijn zaad in haar mond. Ze slikte het door en genoot. Het smaakte lekker zei ze vaak. Ze keek hem aan en vond hem mooi. Nu beiden voldaan waren vertelde hij haar hoe lief hij haar heeft.............................................
Zelden kunnen mensen zo in elkaar opgaan en dat wisten ze.

Ik hoop dat je er van genoten hebt?
Laat me eens weten wat je er van vond.....









Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: