home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
roosje


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op woensdag 22 september 2010 - 06:53 pm:       


Fantasie van een geil sletje


had ze het mannendomein maar vermeden....of toch niet....




Het is rokerig en schemerig. lawaai klinkt er van achter het gordijn. Het domein van de mannen. Ik zit aan de bar, verveel me stierlijk. Vind de dames erg oninteressant, het gebrabbel over de kinders komt me de keel uit. Ik pak mijn glaasje van de bar, heb er al ietsje te veel gedronken, voel me wat overmoedig en licht in 't hoofd. Ongemerkt schuifel ik in de richting van 't gordijn. Even twijfel ik, maar dan recht ik mijn rug en glip achter het gordijn. Het is hier nog donkerder. Gecamoufleerd door de zware lappen blijf ik staan, mijn ogen wennen langzaam aan het duister. De schimmen veranderen in mannelijke gestaltes, aan tafeltjes, heftig in gesprek of geconcentreerd aan de biljarttafel in het midden van de ruimte.

Als ik van mijn drankje drink worden mijn bewegingen opgemerkt. De biljarter zet met een knal zijn keu op de grond, zet lange passen in mijn richting....
“Wel wel.....wat hebben we hier!”
Hij plaatst zijn rechterhand vlak naast mijn hoofd tegen de muur. Meer mannen komen erbij staan en leveren commentaar op mijn ongewenste aanwezigheid. Met een handgebaar legt hij ze het zwijgen op. De biljarter is duidelijk de aanvoerder maar in zijn ogen zie ik dat hij niet tegen mijn aanwezigheid hier is. Hij legt zijn hand onder mijn kin, vouwt zijn vingers om mijn hals. Een lichte druk. Angst verschijnt in mijn blik, een glimlach rond zijn lippen.
“Spijt meisje, van je euvele moed?” sist hij zachtjes in mijn oor.
Een rilling trekt door mijn lijf, niet van angst dit keer maar van opwinding door de zachte streling van zijn adem langs mijn wang. De combinatie van de alcohol en de situatie maken me geil. Mijn knieën worden week. Alsof hij mij aanvoelt duwt hij zijn been tussen de mijne, mijn rug tegen de muur en voorkomt daarmee dat ik in elkaar zak, maakt dat de vlammen me uit slaan.
“ Volgens mij ben jij een aardig geil sletje.” hoor ik hem zeggen.
Een rode blos kleurt mijn wangen, beschaamd sla ik mijn ogen neer. De man grinnikt, zijn stem klinkt geamuseerd als hij de andere aanwezigen zegt dat het nog een leuke avond kan worden.

Een van de anderen pakt de keu. Uit mijn ooghoeken zie ik hem op ons afkomen maar mijn angst voor een pak rammel blijkt ongegrond als hij mij bij mijn arm pakt en de keu via mijn mouw naar binnen schuift, langs mijn schouders naar de andere kant. De hand van de biljarter glijdt naar beneden, omvat mijn borst stevig, knijpt en kneed. Ik voel me weerloos en overgeleverd. Dan draait hij me om en duwt me achteruit richting biljart. Mijn billen stoten tegen de rand. Achterover word ik op het groene laken gelegd. Mijn rokje dwarrelt omhoog en blijft op mijn buik liggen. Iedereen heeft zicht op het rode stringetje dat voorzichtig mijn kut bedekt. Begerige handen trekken aan mijn bloesje, de knoopjes springen ervan af.
De rode bh wordt in het midden met een zakmes doorkliefd. Het lemmet voelt scherp en koud op mijn huid. Doodstil en verstijft blijf ik liggen en laat alles gebeuren. Alleen het op en neer zwoegen van mijn borsten verraden mijn geilheid. En het natte plekje in de string, die, doordat mijn benen omhoog geduwd worden goed zichtbaar gemaakt wordt. Het lapje stof wordt ruw opzij geschoven. Stevige handen houden mijn benen vast, trekken ze wijd uit elkaar zodat mijn gaatje wijd open ligt. Vingers knijpen in mijn tepel, een mond zuigt en bijt in de andere. Hoongelach en opgewonden gejoel van de mannen jutten de spanning op.
De man duwt twee vingers tegelijk mijn soppende kut in. Wild beweegt hij zijn hand diep in mijn gleuf op en neer. Dan haalt hij zijn harde pik uit zijn broek. Duwt zijn eikel tegen de opening, drukt door en glijdt moeiteloos naar binnen, tot aan zijn ballen. Met lange halen begint hij me langzaam te neuken. Langzaam voert hij het tempo op. Ik voel zijn ballen ritmisch tikken. Harder en dieper. Hij legt zijn duim op mijn klit. Terwijl hij door blijft neuken draait hij eroverheen. Mijn kut begint te trillen en te krampen. Mijn ogen sperren zich wijd open, ik kreun luid.....oh god....
“Kom klaar, geile slet,” klinkt zijn stem luid.
Een explosie trekt door mijn lijf, zijn lijf verstrakt alsof hij zijn pik er aan de andere kant weer uit wil duwen. Trillend en schokkend komen we klaar.

Nog nahijgend buigt de man voorover, legt zijn lippen op mijn mond. Zuigt mijn onderlip naar binnen. Wild zet hij zijn tanden in het zachte vlees. Zijn handen kneden mijn tieten, mijn tepels krijgen het te verduren onder het knijpen en draaien van zijn vingers. Flitspoppers schieten van mijn tepels naar mijn kruis. Ik druk mijn pruim omhoog, tegen zijn onderbuik, mijn billen komen los van de rand van het biljart. Ik kronkel als een geile slang onder zijn lichaam.
De man komt overeind, trekt zijn keu uit mijn gleuf, een warme golf stroomt uit de opening door mijn spleet en langs mijn billen. Langzaam trekt hij de riem uit de lusjes van zijn spijkerbroek. Het koude leer trekt een spoor over mijn hete huid. De geilheid zindert na in mijn lijf en laat niet veel ruimte voor angst. Met mijn armen wijd, gebonden door de keu en mijn knieën omhooggeduwd en opengetrokken, vastgehouden door verschillende paren handen ben ik weerloos overgeleverd. De riem zwaait omhoog, landt met een klets langs de binnenkant van mijn borst. Langzaam trekt de man hem naar beneden weg, baant daarmee een pad van tintelingen over mijn buik, mijn dijbeen. Klets.......tintelingen.....klets.....tintelingen.....klets..... tintelingen..... Een regen van slagen op de voorkant van mijn borsten en buik volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Bij elke slag krimpt mijn lichaam ineen. Probeer ze te ontwijken door te draaien met mijn onderlichaam, mijn bovenlichaam blijft bewegingloos. Snel en behendig worden mijn onderbenen d.m.v. twee riemen aan mijn bovenbenen gebonden. Een touw aan de ene riem, onder het biljart door aan de ander voorkomt dat ik mijn knieën sluiten kan. De slagen gaan verder, blanke huid is veranderd in een waaier van gloeiend rood.

Tranen wellen op, bij elke slag klinkt mijn schreeuw. De rode string wordt van mijn kont gerukt, als een prop in mijn mond dempt het geluid. Een weerloos geil stuk vlees, druipend, heet. De slagregen verplaatst zich naar het zachte vlees aan de binnenkant van mijn dijen en kale venusheuvel. De riem streelt door mijn gleuf, langs mijn klit en lippen om vervolgens weer met een klets te landen. Een verzengende hitte neemt bezit van mijn lichaam, mijn geest neemt geen scheiding meer waar tussen pijn en genot. Het vlees trilt, beeft en schokt ongecontroleerd. Kippenvel trekt van mijn tenen naar mijn kruin. Een felle klap, recht op mijn genotsknopje, ik snak naar adem. Een scherpe pijn schiet rechtstreeks vuurpijlen naar mijn hoofd, mijn klit krampt, klopt, steekt. Een explosie van gevoel laat mijn kut spuiten. De man steekt twee vingers diep naar binnen. Gesmoorde kreten klinken vanachter de string. Ik kom, en blijf komen........tot ik uitgeput en bezweet lig na te schokken op het groene laken.




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: