home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Matilde


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 7

Gepost op zondag 25 juli 2010 - 10:41 pm:       


Het verboden eiland


Hoe Claudia op het eiland terecht komt en terecht komt in de villa.




Claudia werd wakker en opende haar ogen.. dat ging niet, haar ogen waren vastgebonden, net als haar handen en haar voeten. Claudia merkte dat ze in paniek begon te raken en maande haarzelf tot rust. Het heeft nu geen zin om het benauwd te krijgen, haar ademhaling ging sneller en haar hart bonkte in haar keel. Oke zei ze tegen zichzelf, nu rustig blijven. Hoe zit ik vast.
Claudia voelde twee dikke leren riemen om haar polsen en vermoedde dat ze die ook om haar enkels had. Ze was met haar handen boven haar hoofd vastgebonden en met haar enkels aan de spijlen van wat een bed moest zijn. Ze kon een klein beetje onder haar blinddoek doorkijken maar merkte dat de kamer waar ze in lag donker was. Claudia moest hevig de neiging om te gillen onderdrukken. Dat zou haar hier niet verder helpen, in tegendeel waarschijnlijk, want wie zou er komen?
Maar hoe was ze hier gekomen? Claudia deed moeite te herinneren wat haar als laatste overkwam. Vage beelden kwamen naar boven. De vakantie, juist ze was met haar studievriendinnen op vakantie en ze gingen uit. Claudia werd moe van het peinzen hoe het ging.
Ze viel weer in slaap, werd zwetend wakker om vervolgens weer in te dommelen. De hoofdpijn die ze voelde toen ze wakker werd ebde weg. Toen ze een tweede maal goed wakker werd was haar hoofd helderder. Ze kon nu goed herinneren dat ze op vakantie was met vriendinnen en naar een feest onderweg was. Maar hoe was ze hier gekomen?


Na wat sparen hadden Claudia en haar vriendinnen Laura en Maria genoeg geld voor hun vakantie bij elkaar. De drie vriendinnen studeerden geneeskunde en hadden in hun eerste jaar al vriendschap gesloten. Hun derde jaar was nu ten einde en ze zouden beginnen met hun Co-schappen. Helaas zaten ze niet bij elkaar in de co-groep dus als afsluiting voor de komende periode gingen ze met zijn drieën op vakantie.
Ze hadden een vakantiehuisje van een oom van Laura in Griekenland mogen lenen. Een week zouden ze weg blijven. Lekker feesten en rondreizen met de auto die ze van dezelfde oom ook mochten lenen. Donderdag waren ze aangekomen en hadden het zichzelf eerst maar wat makkelijk gemaakt in het huisje. ’s Avonds waren ze naar de stad gegaan om lekker te feesten. Deze keer zou Claudia rijden en zaten haar vriendinnen lekker aan de wijn. Ze hadden het erg naar hun zin gehad en trokken met hun lange benen veel aandacht.
Aangezien er niet heel veel toeristen kwamen in deze streek vonden de locals het heel leuk om drie mooie meiden in hun tent te hebben. Al snel raakte Claudia aan de praat met Jase en hadden Laura en Maria twee broers gevonden. Jase was een mooie Griekse jongen die bij zijn vader op het land werkte, nou dat was goed te zien, hij was mooi gespierd en had een bruine kleur van de zon. Morgen zouden ze weer afspreken.
De hele dag hebben ze met zijn drieën wat rondgehangen in de stad. Boodschappen gedaan voor het eten en lekker op een terrasje gezeten. Eindelijk was het dan zo ver en konden ze gaan stappen. Al gauw hadden Laura en Maria de broers gevonden, Claudia zag Jase echter nog nergens. Ze wilde niet bij haar vriendinnen staan die juist zo blij waren met hun zomer lovers.
Ze liep naar de bar voor een wijntje en merkte wel dat ze door wat jongens aan werd gestaard. Zou Jase haar dan toch niet zien zitten en zou hij niet meer komen?
Een andere jongen kwam naar haar toe, ook een local, dat zag ze wel. Of zij Claudia was? Hij was gestuurd door Jase. Claudia kon hem moeilijk verstaan door zijn gebrekkige Engels. Hij was Hekas, broer van Jase en werkte net als Jase op het land bij zijn vader. Helaas was er brand ontstaan en waren Jase en hij de hele dag in de weer geweest met blussen, daarom kon Jase nu ook niet komen. De brand was geblust en omdat er uiteindelijk weinig schade was hadden hun ouders een feest georganiseerd. Jase moest nog de laatste dingen daarvoor regelen en kon daarom niet zelf komen om Claudia en natuurlijk ook haar vriendinnen mee te vragen.
Claudia had wel zin in een Grieks feest en stapte op haar vriendinnen af om het uit te leggen. Haar vriendinnen hadden het alleen veel te veel naar hun zin en zeiden dat zij niet mee wilden.
Claudia twijfelde, ze baalde dat haar vriendinnen niet mee wilden maar zij wilde wel graag. Hekas stelde voor haar hier weer af te zetten wanneer ze het niet meer naar haar zin zou hebben. Claudia hakte de knoop door en ging mee, hoe vaak kreeg ze nou de kans op zo’n feestje? Ze sprak met haar vriendinnen af dat ze zouden bellen wanneer ze wilden gaan.

Hekas was met de auto en deed hoffelijk voor Claudia het portier open. Heerlijk vond Claudia dat, ze hield er wel van om als prinses te worden gezien. In de auto lag een fles Ouzo. Gelukkig zat hij nog helemaal vol want Claudia was al even bang dat ze bij een dronkelap in de auto gestapt was. Hekas zag dat Claudia naar de fles keek en legde uit dat Ouzo typisch Grieks is en dat de voorraad thuis leeg was. Als ze wilde mocht ze wel wat proberen. Claudia zette de fles aan haar mond en nam een flinke teug. Oei das zoet.
Hekas reed weg. Pas toen Claudia zo zat merkte ze dat ze best moe was van de hele dag en vooral van de nacht ervoor. Even wakker blijven zei ze tegen zichzelf straks zou ze Jase weer zien. Maar het lukte haar niet, de bomen flitsten langs het raam en Claudia deed heel even haar ogen dicht...


Claudia hoorde voetstappen en daaropvolgend iemand die de deur van het slot haalde. Claudia verstijfde, wie zou het zijn, wat zou hij doen?
Ze voelde dat haar polsen vrij werden gelaten maar dat de riemen om bleven. Nu volgden haar enkels ook.
Claudia wilde vechten tegen degene die haar los maakte maar merkte dat ze als een lappenpop mee werd gevoerd en niet in staat was iets te doen.
Haar handen werden ondertussen op haar rug tegen elkaar vast gemaakt. Al die tijd werd er niet tegen haar gesproken en ze voelde dat het ook niet op prijs zou worden gesteld als zij iets zou zeggen. Ze moest scherp blijven, op zoek gaan naar een manier om te ontsnappen. Haar handen werden weer vastgemaakt boven haar hoofd terwijl ze stond, haar voeten wijd uit elkaar ook vastgemaakt. Maar nu werd ook haar blinddoek weg genomen. Omdat haar begeleider achter haar stond kreeg ze niet de kans om die te zien.
Weer was ze alleen, maar nu kon ze tenminste wel zien. Haar vermoedde dat ze met leren banden vast zat werd nu bevestigd. Aan de leren banden zaten ringen. Juist die ringen zorgden ervoor dat haar handen nu vast zaten aan het plafond, jammer dat ze zo strak zaten, om te zorgen dat het niet te veel pijn deed aan haar oksels moest ze een beetje op haar tenen staan.
Haar voeten zaten ook vast, aan elkaar met een ijzeren staaf ertussen waardoor ze haar benen verplicht uit elkaar moest houden. Nu kon Claudia het niet helpen en werd ze moedeloos, tranen druppelde over haar wangen. Hier stond ze dan vastgemaakt aan het plafond, waarschijnlijk ergens in Griekenland terwijl haar vriendinnen niet wisten waar ze was. Hoe kon ze zo stom zijn om bij een wildvreemde in de auto te stappen?
En weer verstreek de tijd. Claudia had geen besef hoe laat het was en hoe lang ze er al stond toen de deur van het slot werd gehaald.

Een man in een uitstekend passend pak kwam binnen en ging op de stoel voor Claudia zitten.
“Luister goed,” begon de man: “Ik weet wie jij bent jij hoeft nog niet te weten wie ik ben.”
Claudia wilde haar mond open doen maar voor ze iets kon zeggen werd ze in de reden gevallen.
“Je kunt het beste ervoor kiezen om in deze kamer te zwijgen.”
“Ik wil weten waar ik ben en wat je met me van plan bent,” begon Claudia.
“Ik had je gewaarschuwd”.
De man stond op en pakte iets achter Claudia. Terwijl hij achter haar stond duwde hij zijn vingers in haar wangen en werd er een grote bal in haar mond gepropt. De bal werd met riemen aan haar hoofd vastgemaakt.
Claudia hoorde dat de man weg ging.
Weer was ze alleen. Weer verstreek de tijd zonder dat Claudia een vermoeden had hoeveel tijd. Na wat misschien wel twee uur was stapte dezelfde man als ervoor weer binnen.
“Claudia, je merkt dat je beter naar me kunt luisteren en niet zo ongehoorzaam moet zijn. Ik ben hier nu om jou uit te leggen waarom je hier bent. Wat je bestemming is. Als je me onderbreekt ben ik weer weg. Op die manier kan je zelf bepalen hoe lang we er mee bezig zijn en dus hoe lang jij daar hangt. Ik kom mijn woord altijd na.”
“Je bent nu in de villa. Hier zul je de eerste fase verblijven. Je zult hier je training krijgen, je opleiding. Als je goed genoeg bent opgeleid zul je een meester krijgen die bij jou past. Je bent verantwoordelijk om het je meester naar de zin te maken maar zult ook naar andere meesters luisteren.”
“In het begin van de eerste fase zul je bijna altijd opgesloten zitten. In verloop van tijd zul je jezelf vrij door de villa kunnen verplaatsen. Je zult zien dat de deuren open zijn maar ik raad je ten strengste af te vluchten.”
“In je linkerbovenarm hebben we een chip aangebracht. Met die chip weten we ten alle tijden waar je bent. Zodra je een stap buiten de villa zet in je eerste fase breekt een capsule die zich naast de chip bevindt, in die capsule zit gif waardoor je verlamd raakt. Als je geluk hebt en wij op tijd bij je zijn kunnen we het tegengif geven en zal je alleen je straf ontvangen, die flink zal zijn. Maar zijn wij niet op tijd dan zul je sterven. Het is dus verstandig om niet te proberen te vluchten.”
“Dit is wat je voor nu moet weten, de rest zul je vanzelf merken. Morgen beginnen we.”
De man maakte Claudia haar blinddoek weer vast.

Iemand anders stapte de ruimte binnen en liep Claudia haar armen vallen. Eindelijk! Pijnlijk bewoog Claudia haar gevoelige armen.
Veel tijd kreeg ze daar niet voor aangezien haar armen weer achter haar rug vastgebonden werden. Haar voeten zaten nog steeds met een stang uit elkaar vast waardoor ze moeilijk kon lopen toen de man haar voortduwde. Weer werd ze op bed geduwd maar dit keer werden alleen haar handen vastgemaakt, haar benen bleven vast aan de stang. De blinddoek werd weer afgenomen.
En weer was ze alleen. Hoe ze het voor elkaar kreeg begreep ze nog steeds niet maar ze slaagde erin te slapen. Doodop van alle emoties en twijfels viel ze zelfs als een blik in slaap.
Ze werd pas wakker toen ze de sleutel in het slot hoorde omdraaien. Dezelfde man als gister deed haar de blinddoek weer voor en voerde haar weer mee. In weer een andere ruimte werden haar handen en haar voeten losgemaakt, haar blinddoek werd afgenomen.
Ze werd opnieuw in haar uppie achtergelaten. Dit keer hoorde ze geen sleutel in het slot draaien, terwijl dit de eerste keer was dat ze niet vast zat. Zou ze het durven? De deur te openen en weg te lopen. Maar wat als de man gister gelijk had en er echt een capsule in haar bovenarm zat?
Claudia kreeg geen tijd om hier nog langer over na te denken want de deur werd weer geopend. Een man met een witte doktersjas kwam binnen...




 

Matilde
Nieuw lid
Inlognaam: matilde

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 25 juli 2010 - 10:43 pm:       

Graag reacties



Hallo iedereen,

Dit is de eerste keer dat ik bezig ben met een verhaal, een vervolg zal zeker komen maar voor ik daar aan verder werk lijkt het me fijn om te horen wat jullie hier van vinden.

Liefs
Mathilde

 

MrCane
Nieuw lid
Inlognaam: mrcane

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 04-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 25 juli 2010 - 11:44 pm:       

reactie verhaal



Leuk Mathilde Laat je creatieve stoute hersens je verhaal maar vertellen.
Ik zal t volgen.

MrCane is benieuwd hoe het verder gaat.

 

Henk
Nieuw lid
Inlognaam: henk

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 05-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 juli 2010 - 06:07 pm:       

Reactie verhaal



Hallo Mathilde,
De start is al veel belovend. Je hebt hierbij je eerste fan. Kijk vol verwachting uit naar het vervolg.

Henk

 

Matilde
Nieuw lid
Inlognaam: matilde

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 07-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 juli 2010 - 06:36 pm:       

Gaaf!



Leuk die eerste reacties! Ik heb al helemaal in mijn hoofd hoe het verhaal verder gaat lopen, ga er hard aan werken zodat ik het volgende week erop kan zetten!

 

F.A.W. Malach
Productief lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 33
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 29 juli 2010 - 08:01 pm:       

Heerlijke vakantie!



Claudia is wel in een spannende situatie verzeild geraakt, zeg! Op dit ogenblik beseft ze zelf nog niet dat ze er plezier aan gaat beleven, maar ik heb zo het gevoel dat dit wel zal volgen (grijns). Benieuwd hoe haar meester of meesters met haar gaan omspringen? Zullen ze goed zijn en haar ook haar genot niet ontzeggen? Of zullen het egoïstische kerels zijn, die misbruik van haar maken? Ja, ik ben benieuwd, haha!

Je schetst mooi de sfeer, de gebeurtenissen en de personages. Ik vraag me op dit ogenblik af hoe Claudia er uit zou zien. Ik weet dat ze lange benen heeft en mooi is, maar is ze blond of brunette? Of een roodharig meisje? Waar houdt ze van en waarom studeert ze juist geneeskunde? Allemaal vragen die ongetwijfeld zullen beantwoord worden.

Ik zal zeker het vervolg lezen en geef je één handige tip mee; als je namelijk elke gesproken zin of dialoog (als iemand iets zegt, bedoel ik) op een aparte regel begint, leest dat zoveel gemakkelijker voor ons, jouw fans

Groetjes en tot schrijfs,
Malach



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: