home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Ferry


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op woensdag 09 juni 2010 - 03:58 pm:       


Overwinning!


de eerste keer in een sm-studio met een andere Meester en slavin




Een verhaal van mijn slavin isaura.

Met knikkende knieën ga ik in de auto zitten, we gaan op weg. Op weg naar het buitenland ofwel het land van Marc Dutroux, zoals mijn Meester zo fijntjes vertelde voor het slapen gaan gisteren. Die zin is mijn gedachten al meerdere malen gepasseerd. Op weg naar het land van Marc Dutroux om Sir en slavin e. te gaan ‘ontmoeten’ in een ingerichte BDSM ruimte. Ik weet alleen dat de rit van twee uur een beproeving is. Naarmate de tijd vordert en de kilometers verstrijken worden mijn handen klammer en gaat mijn hartslag sneller. Klamme handjes is een nieuw fenomeen en ik kan er maar moeilijk aan wennen. Mijn Meester wordt steeds stiller en ik zie dat hij zich focust op wat gaat komen. De hele situatie is compleet nieuw en ontzettend spannend.
Om 13.30 uur staan we in de winkelstraat waar straks in het pand op nummer 36 mijn initiatie zal plaatsvinden (althans zo voelt het). De straatnaam op zich is al hilarisch, de Overwinningslaan, nou een ding is zeker wanneer ik straks over een paar uur buiten staat heb ik zeker een aantal angsten en grenzen overwonnen. Hoe zou het voelen? Hoe hard gaan ‘ze’ slaan? Hoe zien ze eruit? Wat gaat er allemaal gebeuren? De vragen wisselen elkaar af en bij elke vraag maakt mijn maag een buiteling van angst en genot. Want ik ben hier omdat het mijn Meester een duivels genot verschaft en ik niets liever doe dan hem dienen en trots maken.
Er komt een berichtje binnen op de telefoon van mijn Meester, dit kan niemand anders zijn dan Sir!
We gaan naar binnen!

De entree van het gebouw ziet eruit als een oud winkelpand, achter de deur zit een oude man met een witte kat. Ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken maar richt mijn blik naar beneden. Als mijn Meester denkt dat ik hem in de maling neem of het ziet als een belediging (uitdaging...) weet ik dat ik daar straks voor ga boeten. En ja de soep wordt bijna zo heet gegeten als opgediend. De hele scène met de kat doet me denken aan Inspector Gadget zijn tegenstander met de daarbij behorende kat.
We worden een gang in geleid en daar is een toilet, godzijdank kan ik nog wel eerst even plassen. Maar ook dit gaat niet zonder de nodige vernedering want het spel is immers begonnen. Er is geen licht in het toilet dus de deur moet open blijven. Iets wat mijn Meester altijd zeer tevreden maakt. Ik voel me altijd een klein meisje wat onder supervisie van de Meester mijn behoefte moet doen. Mijn Meester heeft iets uit de tas gehaald en ik weet niet wat het is. Ik heb in de auto mijn collar al om gekregen dus ik stel geen vragen. Wanneer ik klaar ben moet ik in de hoek gaan staan, ik kijk wat omhoog omdat mijn angst bijbelse proporties aan het aannemen is. In de hoek waar ik sta zit een spinneweb, erg veel tijd om erover te denken heb ik niet want mijn Meester is klaar en ik word aan gelijnd.
De man vertelt ons dat we door moeten lopen door de eerste deur, deze op slot moeten doen en wenst ons veel plezier. Ook hij heeft een duivels glimlachje.
De ruimte hierna is een oude bar en het is er verschrikkelijk koud. De schrik slaat om mijn hart, ik hoop dat het niet zo koud blijft, dat zou het echt ondragelijk maken.
Ik moet me omdraaien terwijl mijn leiband ergens aan vast wordt gemaakt. Daarna doet mijn Meester mijn blinddoek om en gebiedt me zo te blijven staan waarna hij vertrekt.
De gedachten racen weer door mijn hoofd, komt hij alleen terug? Zou ik hier al klappen krijgen en zo ja door wie???? Na een aantal minuten komt mijn Meester terug en gaan we naar een andere ruimte. Hier is het gelukkig wel warm. Mijn rok en trui worden al uitgetrokken, in mijn onschuld denk ik nog dat ik goed wegkom met mijn ondergoed aan. De blinddoek en mijn ketting beletten elke normale gedachte ontwikkeling en ik word overspoeld. Op zulke momenten kan ik niets anders doen dan te ondergaan wat er gaat komen. Ik wil ook niets anders.
In de derde ruimte wordt mijn ondergoed uitgedaan en sta ik op mijn hakken in kousen met blinddoek om. Ik weet niet of Sir er al bij staat of niet...
Ik word ergens overheen gelegd en hoor iemand een vrouw slaan, ik hoor het aan het gekreun. Ik weet dat dit Sir en slavin e. zijn en met de reputatie die de eerste heeft wordt mijn angst heviger.

De eerste klap door mijn Meester wordt uitgedeeld. De eerste paar klappen zijn de ondermaat voor de rest van de straf die ik fysiek aan pijn zal ondergaan en deze zijn niet mals. Ik voel dat mijn Meester in het spel met Sir wordt meegetrokken. Het is een afwisseling van klappen van mijn Meester en de Meester van slavin e. Wij ondergaan alleen maar.
Hierna word ik ruw omhoog getrokken en een andere ruimte in geleid. Ik weet niet of de ruimte groot is, maar nog veel erger, ik weet niet naar wat voor soort ruimte... Is het een dokters ruimte? Is het een gymzaal? Hangt er een takel? Waar bevinden de anderen zich? Ik kom er snel genoeg achter wanneer iemand mijn been begint te likken.
Nadat ik van deze schrik ben bekomen, wordt mijn hoofd ergens naar toe geleid (ik zit inmiddels op mijn knieën op de grond). Ruw wordt mijn hoofd in de schaamstreek van slavin e. geduwd, tot mijn schrik! De directheid van dit alles is genoeg om me te doen bevriezen. Ik word op mijn benen getrokken en ik krijg mijn boeien om.
Ik ruik slavin e. Ze ruikt heel sterk en de geur van rozen overvalt me. Meteen word ik onzeker: wanneer ik haar zo ruik kan ze mij ook goed ruiken en ik rook sigaretten. Slavin e. begint me te strelen en de angst verdwijnt. Nieuwsgierig als ik ben geworden ga ik haar ook strelen. Ik wil haar liefkozen, troosten, ik wil haar ruiken en proeven, maar de schok is nog te groot. Gelukkig laten de Meesters ons een beetje tot rust komen. Terwijl ik met slavin e. bezig ben worden er andere boeien omgedaan. Net op het moment dat ik goed en wel door heb wat er allemaal gebeurd worden mijn handen aan een takel bevestigd en wel dezelfde takel als die van slavin e. Hierna worden we aan elkaar vastgebonden.
Terwijl we worden vastgebonden speel ik met slavin e. Ik streel haar huid, voel hoe haar lichaam voelt, hoe ze eruit ‘ziet’. Wanneer ik haar tepels pak begint ze hard te kreunen. Ik word hier heel erg geil van en besluit mijn rechterbeen een stap naar voren te doen, voorzichtig natuurlijk omdat ik niet met mijn schoenen op haar tenen wil staan. Zodra ik mijn been neerzet begint ze met haar kutje tegen me aan te schurken. Erg lang kunnen we er niet van genieten want we zitten goed vastgebonden en dan...
Dan komt de pijn. Mijn Meester en Sir beginnen met slaan, het tempo en de kracht van de klappen worden aan elkaar afgemeten en er is niets anders over te denken dan pijn. slavin e. kreunt en schreeuwt en ik ook. We zwepen elkaar op en troosten elkaar. Ik voel het twijgje van mijn Meester en ik word razend. De pijn is vreselijk, de stok is het ergste martel werktuig in onze huidig collectie en mijn Meester maakt er lustig gebruik van.
Slavin e. daarentegen wordt alleen maar geiler. Op het moment dat ik de tak heb gevoeld weet ik dat er nu wat anders komt. Ik weet dat de heren rondjes om ons heen lopen en ons om de beurt ervan langs geven. Ik ondersteun slavin e. haar armen omdat ik weet dat ze zwakke polsen heeft, ik wil lief voor haar zijn. Op het moment dat ik mijn armen onder die van slavin e. duw en haar ondersteun voel ik haar ontspannen, ze zakt tegen me aan en legt haar hoofd op mijn schouder. Het is een vreselijk teder gebaar en ik blijf graag staan. Opnieuw komt er pijn, de heren hebben een ander martel werktuig uitgezocht. Een zweep en iets met een rondje wat vreselijk zeer doet. De zweep en plak vind ik het lekkerst, het stokje maakt me woest.

We worden losgemaakt en mijn Meester begint me te vingeren waarop ik hard klaarkom. Na een tijdje lig ik op de grond (wat er ondertussen is gebeurd en hoe ik op de grond terecht ben gekomen weet ik niet meer precies) en word ik gevingerd door mijn Meester terwijl ik hoor dat slavin e. genomen wordt door Sir, de geluiden zijn zeer inspirerend. Maar ik wil niet meer klaarkomen, ik ben op, tenminste dat denk ik. Mijn Meester heeft besloten dat het nog niet genoeg is en gaat rustig verder.
Dan word ik vastgehouden door Sir, het is geruststellend te weten dat er twee Meesters over je waken, maar gewoon doen wat ze willen.
Wanneer ik nog een keer spuitend ben klaargekomen word slavin e. op mijn gezicht gemanoeuvreerd, het was heerlijk. Na de eerste schok wil ik haar alleen nog maar genot schenken. Erg lang duurt het jammer genoeg niet want slavin e. krijgt last van haar knieën.
Ergens hierna ben ik vastgebonden, naar wat na nadere onderzoeking een kruis bleek te zijn. Dit schokt mij tot in het diepst van mijn wezen, hetgeen mijn Meester met voorbedachte rade heeft gedaan. Ik hoor dat Sir een vibrator had gepakt en dat slavin e. ligt te schreeuwen van de pijn. Ik weet dan nog niet waarom ze schreeuwt, maar vind het vreselijk opwindend. Mijn Meester pakt onze G-spot stimulator en ik weet dat ik reddeloos verloren ben. Ik kom een aantal keren klaar, maar mijn lichaam is op. Wanneer ik op het schandblok word neergezet voel ik de kracht uit me stromen en zijg neer op de grond.
De grens is bereikt en mijn Meester heeft dit altijd feilloos door. Hij neemt me mee naar een ander vertrek waar ik mijn blinddoek af mag doen. Op dat moment worden mijn gedachten weer helder en aanwezig.

We hebben daar nog wat gedronken en ik heb mijn Meester gevraagd om te mogen stoppen en of ik kennis mocht maken met Sir en slavin e.
Het was een voortreffelijk, zeer goed uitgekiend spel en ik heb er met volle teugen van genoten.
Ik vond het jammer dat het einde en het afscheid wat abrupt waren, maar ik had echt mijn grenzen bereikt. Gelukkig hoorde ik Sir en Meester in de gang praten en hoorde ik dat het voor een eerste keer uitstekend was verlopen.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: