home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Jasmijn


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 12

Gepost op donderdag 20 mei 2010 - 10:28 pm:       


Verboden vrucht


waar realiteit eindigt en fantasie begint... of is het andersom?
Een beetje schuchter stond ze voor hem. Haar bruine haar viel over haar gezicht, zodat alleen haar volle lippen en het puntje van haar neus zichtbaar waren. Met haar witte T-shirt en zwarte rokje maakte ze een bedeesde, keurige indruk, die weer teniet gedaan werd door het gefriemel van haar rechterhand aan haar rok. Daardoor werd haar nylon kous met kant zichtbaar en een heel klein stukje van haar jarretels. Ze leek zich er niet van bewust te zijn, zo onschuldig als ze erbij stond, maar hij wist wel beter.
Lief onschuldig meisje? Ha! Dit meisje, dit serpent, deze heks wist hem steeds weer te verleiden tot zondige gedachten, tot handelingen waar hij zich voor schaamde. Hij verloor zichzelf steeds weer in die onschuld, die weergaloze aantrekking van haar maagdelijke uitstraling. Zondig, vuil, smerig!
En dan achteraf, als hij bezweet en eindelijk bevredigd van haar afrolde, van haar smetteloze jonge lijfje, overviel hem het schuldgevoel als een betonhamer. Had hij nu werkelijk een jong meisje verleid, geneukt?

Hij keek weer naar haar, hoe ze daar stond. Schijnbaar niet beseffend wat er ging gebeuren, wat hij van plan was. Nee, dat klopte niet... Niet beseffend waartoe ze hem bracht. Ja, zo was het. Het was háár schuld. Ze was een duivelin. Ze moest vernietigd worden.
Hij voelde woede opkomen, o zo onstuitbaar.
En toch was ze zo prachtig, zijn engeltje. Zijn kleine meisje. De kleine borsten, grote ogen. Pruillipje, verlegen. Haar geur was onweerstaanbaar. Een heel klein lachje, bijna onzichtbaar, trok hem mee de diepte in.
En weer zakte hij weg in een roes waarbij alle rede verdween en hij alleen nog maar wilde nemen en nemen, weg van de schuld, weg van de pijn. Zij bracht zijn drang tot overheersen ongrijpbaar tot leven.
Omdat ze zo jong is, dacht hij. Omdat ze mijn poppetje is, van mij!
Gedachten kwamen en gingen, niets leek meer geordend of logisch. Zijn schaamte leek te versmelten met zijn geilheid en het denken hield op.

“Pappie, gaat het wel goed met je?”
Ze zat plotseling op haar knieën voor hem, bezorgdheid in dat kleine tere stemmetje. Hij keek in haar grote bruine ogen, haar handen op zijn knieën die golven van warme geilheid door zijn lijf stuurden.
“Ja liefje, pappie was even afgeleid.”
Hij streelde haar handen en dronk alle indrukken in, als een teug frisse zeewind. Voorzichtig trok hij haar omhoog op zijn schoot. Ze nestelde zich meteen tegen hem aan, heen en weer wiebelend op zijn schoot en met een grote zucht ontspande ze zich.
Vuur trok door zijn lendenen en zijn handen grepen haar kleine borsten, zochten zich een weg tussen haar benen naar dat verrukkelijke broekje, die ultieme verleiding. De poort naar de verboden vrucht...
Het zou nu niet lang meer duren, hij zou alles nemen. Niets stond hem meer in de weg, niets. Haar lijfje kronkelde, hij voelde haar spieren onder zijn handen. De verrukking overheerste alles en alles aan dit wezentje was een hemels geschenk. Zijn hand voelde nat en hij brulde, een oerkreet, nee een overwinningsbrul!
In de verte hoorde hij geschreeuw. Van haar? Van hemzelf?
Geluiden, lichten, geschreeuw, het raakte hem niet. Niets kon hem weerhouden zich te geven aan dit schepsel. De eenwording!!
De roes werd dieper en dieper, kleuren vervaagden, de wereld draaide ondersteboven. Hij was zich nog maar vaag bewust van zijn omgeving en verdronk in zijn meisje, in hun goddelijke samenzijn...

“Meneer Johanson, meneer Johanson!!”
Iemand schudde aan hem, gaf hem een klap op zijn wang. Hij merkte het niet.
“Verdomme, Fred, je hebt hem teveel gegeven. Meneer Johanson, word wakker!! Verdomme verdomme. Breng hem maar weg.”
Twee paar sterke handen tilden hem op en droegen hem weg.
Dr. van Asten keek hem hoofdschuddend na en keek de groepskamer rond. Alles had hij in het rond gegooid, zijn kleren van zijn lijf gescheurd en als een bezetene gebruld. Obscene handelingen verricht, niet meer reagerend op de vaste begeleiders. Én alle patiënten in paniek natuurlijk.
Verdomme, dacht dr. van Asten, het ging net zo goed met hem. Hoofdschuddend verliet hij de ruimte, terwijl achter hem, tussen de gordijnen een klein, jong ogend vrouwtje stond, met grote ogen en een duivelse glimlach... 

RaadsHeer
Beginnend lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 25 mei 2010 - 03:13 pm:       

Aanbevolen Verboden vruchtenJasmijn,

Ik wil jou een groot compliment maken voor het schitterende verhaal met de titel "verboden vrucht".
Ik ben zeer onder de indruk. Dit is niet zomaar een geil verhaaltje. Dit is een prachtige schets van twee psychologische processen.
Het proces van het meisje en haar Daddy... Of niet.... Of wel.....

Ik typeer mezelf als een Daddy - althans, opvoedende en beschermende trekken kenmerken mijn handelwijze als dominant - en ik herken zo zeer de schier hypnotische aantrekkingskracht van een jong meisje dat oh zo subtiel erin slaagt haar Daddy zowel de manipuleren als hem volledig te dienen.

Je verhaal is veel meer dan alleen een waar genoegen om te lezen; het is stof om na te denken. Het is passend en op zijn plaats dat dat iedereen mijn loftuitingen aan jouw schrijverstalent deelt.
Ik pleit ervoor dat dit verhaal in de rubriek aanbevolen verhalen wordt geplaatst.

Groeten

RaadsHeer

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 443
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 4 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 26 mei 2010 - 10:56 pm:       

WonderlijkJij, Raadsheer, noemt het schitterend. Ik zou het een wonderlijk verhaal willen noemen, waarbij ik met klem wil benadrukken dat wonderlijk niet beter of slechter is dan schitterend. Het is een andere benadering.
Waar jij misschien kijkt naar wat het verhaal met je doet heb ik vooral ervaren wat de schrijfster met mij doet. En dat is nogal bijzonder. Want het zijn eigenlijk maar een paar pennenstreken. Het is een verregaand impressionistisch werkstuk. Geen details, heel veel suggestie.
Eigenlijk doet dit verhaal me vooral aan jazz denken. Modern jazz vooral. Wat ook wel jazz voor muzikanten wordt genoemd. In deze muziekvorm worden nogal eens alleen de noten gespeeld die normaal de muziek verder invullen. De basislijnen hoor je niet. Je wordt geacht die zelf in je hoofd te laten klinken en op die manier het muziekstuk compleet te maken. Het mooie daarvan is natuurlijk dat het de luisteraar alle vrijheid geeft de interpretatie zo fraai te maken als hij/zij zelf wil.
Welnu, dat doet Jasmijn hier ook. En dat maakt het verhaal wonderlijk mooi. Het aantal kanten dat je met deze schets uit kunt is schier eindeloos.
Kijk, en daar hou ik wel van.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: