home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
mina


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op maandag 10 mei 2010 - 02:22 pm:       


Hij is haar Meester


Een heerlijke ontmoeting




Een eerste verhaal van mijn hand. Wil je er van zeggen wat je ervan vind? En of ik er mee door moet gaan? Ook graag tips over hoe het beter kan! Het is in opdracht van mijn Meester! Bedankt alvast!


Daar staat ze dan, op haar ondergoed na, bloot tegen de muur aan. Als ze binnenkomt is dat het eerste wat hij van haar verwacht. Ze moet zich uitkleden en in de fouilleerhouding tegen de muur gaan staan.
Hij kan dan alles zien en overal bij. Meestal leest hij wat op de bank tegenover de muur. Het lijkt wel of hij haar niet opmerkt, maar ze heeft ook wel eens een erectie bij hem gezien!
Als ze een tijdje tegen de muur staat, wordt ze onrustig. Het duurt nu wel heel erg lang voordat hij in beweging komt. Staat ze niet goed? Zijn haar benen wel wijd genoeg? Is ze wel genoeg beschikbaar voor hem? Ze weet het niet.

Hij ziet dat ze onrustig word, en geniet van zijn macht. Hij kan alles met haar doen, en dat zal hij ook zeker doen. Langzaam staat hij op en loopt op haar af. Zijn handen dwalen over haar heupen en billen. Zo neemt hij langzaam maar zeker bezit van haar lichaam. Ze is zijn slavin, zijn bezit.
Als zij bij hem is, nemen zijn lusten het over. Hij gebruikt haar voor zijn genot. Alleen dat gegeven al bezorgt hem een pijnlijk kloppende lul. Maar dat hoeft zij niet te merken. Als zij daar achter komt, kan ze dat tegen hem gebruiken. En dat moet natuurlijk niet.

Als hij zo met zijn handen over haar lichaam strijkt, voelt ze zich geil worden. Geil van ingehouden verlangens naar hem. Daar gaan zijn handen al naar haar borsten toe. Wat is dat toch heerlijk. En ook zo gevaarlijk, want ze weet dat ze niets mag laten merken.
Hij rolt haar tepels stevig tussen zijn vingers. Met moeite kan ze haar lichaam in de goede houding laten. Opeens voelt ze zijn vingers in haar kut. Het lijkt wel of hij het oprekt. Het orgasme kan ze niet meer tegenhouden. Nu weet ze dat ze echt heel fout zit. Ze mag alleen klaarkomen als hij het zegt. En niet als zij het wil. Wat nu??

Hij heeft haar te pakken! Een triomfantelijk gevoel trekt door zijn lichaam heen. Ze is net door zijn vingers klaargekomen. Dat is echt fout voor haar, maar nu heeft hij de mogelijkheid om te laten zien dat hij echt haar meester is.
Hij beveelt haar om te keren en met haar rug tegen de muur te gaan staan. Benen en armen wijd. Hij ziet de angst in haar ogen, maar ook de geilheid en de verwachting. Hij weet dat ze dit geweldig vindt. Hij trekt haar BH naar beneden en ontbloot zo haar tepels.
Ze is heel erg gevoelig op haar borsten en daar maakt hij dankbaar gebruik van. Hij doet haar een masker op zodat zij niet weet wat hij doet. En welke moeite hij moet doen om zijn erectie niet te laten merken. Zo gaat hij haar keihard neuken, maar nu wil hij haar eerst zien lijden.


Ze heeft een masker op gekregen, zodat ze niets meer kan zien en alleen op haar gevoel af kan gaan. Opeens schiet er een opwindende trilling vanaf haar tepels naar haar poes. Wat is hij aan het doen? Ze kan het niet goed thuisbrengen, maar het is heerlijk. Ze weet dat ze fout geweest is en dat ze dat gaat voelen, maar hoe en wat…
Dan voelt ze dat er klemmen op haar tepels gezet worden. Die pijn kent ze wel. Naar verloop van tijd word het steeds lekkerder. Ze word ook steeds natter, een nieuw orgasme is in aantocht, maar ze moet zich nu echt in houden. Daar zijn z’n vingers weer op haar klit. Hij stimuleert haar heel erg. En een tweede orgasme is niet meer tegen te houden. Ze zou nu heel graag weg willen kruipen maar het kan niet. Hij heeft haar in zijn macht.

Ze heeft weer een orgasme gehad. Het is toch wel heel ernstig vandaag. Eerst zet hij haar maar onder een koude douche. Hopelijk koelt dat haar een beetje af.
Na deze koude maar noodzakelijke douche bindt hij haar vast op het bed. Zijn erectie is niet meer te houden, en zodra hij haar vast heeft liggen, neemt hij haar keihard. Wat een heerlijk gevoel zeg. Hij voelt de opwinding langzaam uit zijn lichaam wegvloeien.
Hij laat haar daar voor oud vuil liggen en neemt een heerlijke warme douche. Hij heeft al weer zin in haar, maar hij wil eerst nog een beetje met haar spelen. Uit de keuken haalt hij wat benodigdheden, en dan leeft hij zich heerlijk op haar uit.

Ze heeft het gevoel of ze al een hele dag daar op het bed ligt vastgebonden. Hij heeft haar bespeeld met koude en hete voorwerpen. Prikkels op haar tepels en klit. Ze voelde hem overal tegelijk op haar lichaam.
Meerdere keren heeft hij haar tegen een orgasme gebracht, maar net op tijd gestopt. Hij moet niet heel lang meer doorgaan want ze houd het bijna niet meer. Gelukkig maakt hij haar los, maar niet om het beter te maken. Ze weet dat het einde er nog niet is.
In de huiskamer wordt ze op een stoel vastgebonden. Ze heeft een vibrator in haar kut. Die staat net te laag om haar een orgasme te bezorgen dus ze zweeft constant op het randje. Hij is de rest van haar lichaam aan het betasten en met zijn vingers controleert hij alle punten waar je haar geilheid kan zien.
Dan maakt hij haar weer los, en neemt haar mee naar zijn bed. Daar genieten ze nog een tijdje van elkaars lichaam en bezorgt hij haar het laatste orgasme. Ze heeft nu al weer zin in de volgende keer!!



 

Sheila
Lid
Inlognaam: sheila

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 10 mei 2010 - 04:19 pm:       

Helemaal niet slecht...



Hallo Mina,

Het is dan misschien wel het eerste verhaal van jouw hand, maar het is helemaal niet slecht, hoor! En wees gerust, moest het slecht geweest zijn, dan had ik het ook wel gezegd.
In vind het persoonlijk wel fijn om te lezen dat een subje in een bepaalde houding moet staan, waarbij wachten, de spanning opdrijft. Dat heeft wel iets. Nu, je verhaal is dus helemaal niet slecht, maar volgens mij wel nog heel braaf. De Meester oordeelt dat zijn subje 'stout' is, maar zijn straf is nogal mild, lijkt me...

Maar dat geeft niet. SM heeft (voor wat ik er nog maar van ken) verschillende facetten. En verhalen hoeven niet altijd extreem of ruw te zijn hoor.
Wat ik misschien wel als tip zou meegeven is iets meer kleine details te delen met de lezers, details die het gevoel van die spanning, die pijn, dat genot,... extra benadrukken.

En uiteindelijk, jij ben Mina en als jij jouw verhaal zo, op die manier, wil schrijven dan doe je dat. Het is JOUW verhaal en oké, het is fijn als wij daarvan kunnen genieten, maar uiteindelijk moet vooral jijzelf daarvan kunnen genieten. Ik zou zeggen, doe gerust verder, niet alleen in BDSM kan je groeien, maar OOK in het uitschrijven van fantasieën, dromen, verlangens, gedachten... en verhalen. ;)

Veel succes nog. En hopelijk lezen we hier nog eens iets van je!
Lieve groeten,...
Sheila.



'PIJN' is 'FIJN' met een 'P'

 

Tuur
Nieuw lid
Inlognaam: tuur

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 02-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 11 mei 2010 - 07:09 pm:       

Reactie



Ha Mina,

Inderdaad een mooi verhaal mijn complimenten! Ik hou er wel van wanneer de onderdanige in de afwachtende houding moet staan in afwachting van wat haar Meester van plan is te doen met haar lichaam.

Gr.
Tuur

 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 384
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 01 mei 2011 - 10:35 am:       

vergeten verhaal



Zoals ik al eerder meldde was heel erg achter met het controleren/corrigeren van verhalen. Dan komt het Lab als laatste aan de beurt.

Ontdek ik een verhaal wat er helemaal niet in thuishoort! Terwijl dat al een jaar geleden geplaatst is.
Eigenlijk is geen enkele correctie nodig!
Het is een mooie afwisseling van beleving van meester en slavin.
Het enige wat ik gedaan heb dat benadrukken en beter leesbaar te maken door de beleving van de dom in italic te zetten.
En ook hier maakt dat het een stuk leesbaarder

Dus snel in de etalage gezet!
En bezoekers van de site: lees ook dit verhaal.
 


billen...stil wachtend...over mijn schoot... 


 

nitaaa
Nieuw lid
Inlognaam: nitaaa

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 08-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 01 augustus 2011 - 11:26 pm:       

een



Ik ben net nieuw hier op deze site en probeer dus uit te vinden hoe e.e.a. werkt.
Hoewel je verhaal misschien "oud" is, is het voor mij in ieder geval alvast een beleving.
Hartelijk bedankt.
grt.
Nitaaa


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: