home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
madelène


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op woensdag 28 april 2010 - 01:07 pm:       


fantasie, verlangen, werkelijkheid!


...........................................




Ik had lang genoeg op chat`s en messenger rondgehangen, het was nu weer tijd voor actie. Ik wist wat ik zocht, wat ik wou en vooral wat ik niet wilde. Zo kwam ik Hem tegen op een chat en na lange gesprekken waren we het eens dat we beide het zelfde zochten. Hoewel ik besef dat veel vrouwen hun fantasie niet durven uit te laten komen, of het zelfs niet eens willen, was ik er zeker van. Ik was klaar voor een rapedate. Deze keer zou hij echt lijken, echter als ooit van te voren!
Ik was al zo vaak teleur gesteld, de meeste mannen die stopte zodra het eerste traantje kwam of een schreeuwtje van angst of pijn te echt leek. Nee, dat soort mannen zocht ik niet meer. Daar had ik het wel mee gehad. Ook al die hijgende ellendelingen die door mijn oproep plotseling interesse hadden gekregen wimpelde ik moeiteloos af. Deze keer was mijn zoektocht serieus. Ik moest een man vinden die en alles op een rijtje had in zijn boven kamer en die dan ook nog eens zelf zijn lust kon bevredigen met een rape. Er moest toch iemand zijn met de zelfde soort verlangens!
Ik had niet voor mogelijk gehouden dat het zo`n lastige zoektocht werd, vele leipo`s, weirdo`s en echt in mijn ogen 'gestoorde' mannen heb ik gesproken op chat`s. veel momenten heb ik er aan gedacht mijn onmogelijke zoektocht stop te zetten. Alleen tja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus vervolgde ik mijn zoektocht.
Dat gevoel, dat verlangen….Dat zit er al zo lang. Ik denk vaak terug. Waar is dat gevoel toch ooit begonnen? En als ik dan heel eerlijk ben is dat denk ik een gevoel wat er al is vanaf het begin dat ik seksueel actief ben. En dat is al even want ik ben altijd met alles er wel behoorlijk vroeg bij geweest. Ik ben dat typetje waar jongens hun eerste ervaring mee hadden. Het type van het buurmeisje die het ook leuk vond om doktertje op de zolder te spelen. Maar afijn voor ik te ver afdwaal. Ik was eindelijk zover en na een goede en een aantal ronduit teleurstellende ervaringen zou ik de stap toch wel weer willen maken. En zo kwam ik uit bij Hem.

Zoals af gesproken pakte ik hier al op tijd de tram die dag. In de grote stad zit je helaas niet binnen 5 minuten op de trein. Zeker niet als je niet vaak met het openbaar vervoer gaat en nog geen idee hebt van waar je in of uit moet stappen. In gedachte somde ik alles op. Georganiseerd als dat ik kan zijn had ik een checklist in mijn hoofd die ik inmiddels al 5 maal herhaald had van de zenuwen. Hond uitgelaten, make-up in orde, extra kleding mee voor het geval dat, telefoon bij, geld bij, sleutels ook bij……….Uiteraard had ik alles bij. Dat wist ik de avond van te voren al, Het waren slechts de zenuwen die mij alles lieten herhalen in mijn hoofd.
Prrrtt prrrtt. Er kwam een bericht binnen op mijn mobiele telefoon
“Al onderweg?”
Snel stuurde ik wat terug terwijl mijn hard nu toch echt zo hard begon te bonken dat ik hem voelde in mijn keel.
“Ik zit nu nog in de tram. Over 15 minuten vertrekt mijn trein.”
Prrrtt prrrtt.
Gelijk het volgende bericht: “Laat me weten als je ten hoogte van delft bent en stap uit bij Hollands Spoor.”
Waarom had ik nu toch de sneltrein uitgekozen, als ik nu de stoptrein had gepakt had ik wat meer tijd gehad om mijn zenuwen onder controle te krijgen. Dan maar even richting de wc even wat water deppen in mijn gezicht, gelukkig had dat zoals altijd een goede werking. Na mijn make-up wat bijgewerkt te hebben en een bericht terug gestuurd te hebben ter hoogte van delft, stapte ik relatief rustig uit de trein op station Den Haag Hollands Spoor. Langzaam liep ik richting de uitgang al zoekend naar Hem.
Weer een berichtje sturen: “Ik ben er waar ben jij?”
Prrrtt prrrtt.
“Ik ben er niet! We ontmoeten elkaar onderweg. Loop naar de overkant en pak daar tram 11 stap uit bij de 3de halte.”
Ach, ja zo gezegd zo gedaan, ik stapte stevig en zelf verzekerd door naar de overkant waar ik nog net op tijd was voor de tram die ik moest hebben. Pffff wat was het druk in de tram. Een zitplaatsje was moeilijk te vinden tot een jongeman die blijkbaar onder de indruk van mij leek te zijn plaats voor me maakte.
Ik keek eens in het rond of Hij ergens tussen de mensen kon zitten hier in de tram. Eerlijk gezegd hoopte ik al gelijk van niet. Want de mensen die in deze tram zaten maakte op mij een niet bepaald prettige indruk. Ik staarde wat naar buiten om een beetje te zien waar de tram heen ging.
Derde halte..Nee hè dit kon je niet menen. Ik stond regelrecht in de Haagse Schilderswijk. Ik kon nog blijven zitten of uitstappen en als het me niet beviel gelijk rechtsomkeert maken. Niemand die me echt iets zou doen of tegenhouden daar was het hier veel te druk voor. Maar toch was ik nieuwsgierig. Waar zou Hij nu zijn? Hoe zou Hij er uit zien? Zou hij deze plek uitgekozen hebben juist omdat..juist voor dit gevoel..of was hij misschien toch dat echte foute type?
Waar ik ook om me heen keek zag ik ogen staren, en daar waar ik zelf niet kon kijken priemde er ogen in mijn lijf. Mijn god was dit wel wijs? En waar was Hij. Ik wist niet hoe Hij er uit zag. Dus Hij zou mij moeten vinden. Na een minuut of tien ongemakkelijk rond gekeken te hebben en wat heen en weer gelopen te zijn had ik er genoeg van, ik liep terug naar de halte om de eerste tram terug te pakken.

Prrrtt prrrtt een bericht, net het moment waarop ik om had willen keren om terug naar huis te gaan.
“Loop naar de fietsenstalling naast het perron als je daar met je rug tegenaan staat steek je recht over daarna rechtdoor tot op het einde en dan linksaf. Daar kom je op een gegeven moment twee grote planten bakken tegen als je daar voorbij bent krijg je aan je rechterkant een portiek. Die loop je in bij de deur rechts hangt een blinddoek uit de brievenbus die zet je op en dan wacht je tot ik open doe.”
Als vanzelf deed ik wat er in het bericht stond, ondertussen afvragend waar ik in godsnaam aan begonnen was. Daar liep ik door de schilderswijk en hoe verder ik liep hoe groter mijn angst dat ik hier geen goed aan deed. Dit kon nog wel een heel fout aflopen. Maar toch bleef ik lopen, won mijn nieuwsgierigheid het van mijn angst. Nee, winnen deed het niet echt of eigenlijk echt niet!. Het liep gelijk op. Ik was zeker net zo nieuwsgierig als angstig.
Daar was het portiekje waar ik zijn moest, en hoe stom het ook klink maar voor mijn gevoel was ik beland in een slechte B-film, ik had me eigenlijk nooit kunnen voorstellen dat hier in Nederland echt van dit soort wijken waren. Ik besefte me dat ik toch wel in heel behoorlijke luxe opgegroeid ben. Ik en mijn ouders waren hier nog nooit geweest en wij ontweken dit soort buurten eigenlijk altijd.
Nu was ik hier, alleen op een plek waar in mijn leven niet zou willen komen. Onderweg had ik een paar mannen buiten op de stoep zien zitten op een bier kratje wat gebruikt werd als stoel en eveneens kennelijk de vervanging voor hun lunch bevatte ook hetgeen wat ze als tafeltje gebruikte leek mij op een bier krat met een plank. Overal hingen mensen uit het raam en ze riepen elkaar uit volle borst vanuit het raam naar beneden en weer terug. Groepjes jongens leunde tegen de muren van de huizen terwijl ze een goede poging deden om mij uit mijn veel te nette kleren te kijken.
Iedereen die me zag had vast gezien dat ik hier niet bepaald thuis hoorde. Aan de onnodige niet echt lijkende “nette”groeten van wat oudere mannen te merken. Maar nu stond ik hier. In een veel te donkere portiek bij een huis waar in mijn voorstelling geen kip kon wonen, maar dat was mijn gevoel ook bij alle huizen die ik afgelopen 15 minuten voorbij gelopen was. Bij de huizen waar de mensen buiten hingen en op de stoep stonden te praten met elkaar.
Mijn gevoel smeekte me om te draaien nu het nog kon, maar dat zelfde gevoel en het brandende verlangen overwonnen het en pakte de blinddoek die uit de brievenbus stak. Daar stond ik dan. Het was stil.Niets of niemand te horen. Net toen ik de blinddoek af wou doen en zeker wist dat ik hier moest maken dat ik weg kwam hoorde ik de deur openga.

Vliegensvlug trokken een stel sterke handen mij naar binnen en een moment later voelde ik een hand klemmen om mijn keel. Lucht werd me ontnomen en ik kreeg geen klank meer naar buiten. Al snel voelde ik de eerste tintelingen in mijn lijf. Ik voelde hoe mij lichaam schokte van spanning . Heel even verslapte de hand rond mijn keel en ik belande in een soort van roes. Mijn angst groeide maar ook mijn verlangen naar wat ik nu mee zou maken. Mijn angst en verlangen groeiden tot zoiets groots dat er niet anders was als dat gevoel.
Ik hoorde niets meer, ik zag niet meer. Alleen het gevoel van verlangen en angst waren er nog. De hand spande aan en voor het eerst hoorde ik hem spreken. Al klonk het vreemd en alleen maar galmend in mijn hoofd terwijl de tintelingen weer toenamen.
“Er is geen weg meer terug voor jou.”


sorry voor mijn taalfouten in ieder bericht
maar ik blijf dyslectie`s of hoe schrjf je dat ook alweer.............? pffffff


 

fredebe
Nieuw lid
Inlognaam: freek_de_b

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 04-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 28 april 2010 - 01:52 pm:       

Mooi verhaal



Heel mooi verhaal, en, gek genoeg, want ik ben een man, zo herkenbaar ook..... Ik heb namelijk ooit eens een soortgelijk verhaal geschreven als onderdeel van een spelletje.
Bedankt voor het delen.

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 439
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 april 2010 - 10:39 pm:       

Moed



Ik ben een beetje ouderwets en voorzichtig en ook nog eens teveel een heer. Een heer die meent te weten hoe met dames om te gaan. Gepast, beleefd en met respect. Sterker, ik meen mij ook nog een mening te kunnen vormen over wat een net meisje al dan niet zou mogen denken en vooral doen.
Het zal u niet verbazen dat rapespelletjes zich enigszins buiten mijn speelveld afspelen. Ik ben ook zonder twijfel zo'n man die aarzelingen krijgt bij het eerste traantje of het eerste kreetje van angst of pijn. Geen watje hoor. Gewoon teveel heer.
Desondanks ben ik van mening dat een ieder mag denken wat hij of zij wil. Uitvoeren van die gedachten kan wat anders zijn, maar denken mag. Fantaseren is zelfs iets wat ons mensen van de andere levende wezens onderscheidt. We hebben dat niet voor niets, het is nuttig en kan nog leuk zijn ook.
Daarom vind ik niet alleen Madelène's verhaal bijzonder maar ook onderhoudend en goed getroffen. Het verlangen van een meisje naar zoiets is mooi verwoord. Ik zou een vrouw niet gauw aanbevelen op deze manier een date in te gaan, maar als fantasie is het natuurlijk helemaal het summum.
Bijzonderder nog vind ik het moment waarop ze stopt. Ze beschrijft de spanning die zich van tevoren opbouwt. Maar of en hoe die zich zal ontladen acht ze kennelijk van secundair belang. Daar gaat het niet om.
Mooi hoor.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

madelène
Lid
Inlognaam: madelène

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 11-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 31 mei 2010 - 09:58 am:       

dank



dankjewel fredebe voor je lieve reactie.
leuk te horen dat het voor jou herkenbaar was.
dat is voor mij een groot compliment..

ook janneman weer heel erg bedankt voor je mooie, lieve woorden.

mijn excuses dat ik nu pas reageer,
overgens janneman was het mijn bedoeling dit verhaal nog te vervolgen,
maar toch heb je gelijk....of de spanning en zo ja, hoe de spanning zal ontladen is niet het eerste
belang in mijn verhaal...ik ben misschien niet de schrijven voor de "echte actie" des te meer hou ik van gevoelens
iets waarmee je spelenderwijs hele verhalen aan je fantasie kunt laten ontglippen..


groetjes madelène


sorry voor mijn taalfouten in ieder bericht
maar ik blijf dyslectie`s of hoe schrjf je dat ook alweer.............? pffffff

 

Matilde
Nieuw lid
Inlognaam: matilde

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 25 juli 2010 - 11:03 pm:       

Zoveel herkenning



Zo fijn om dit verhaal te lezen. Normaal hou ik juist van de spanning en de actie om dat ook te lezen, maar dit is zo herkenbaar. De angst, wat er allemaal fout kan gaan. Zelf ben ik nu bezig contact te leggen en mijn eerste ervaringen te beleven maar ik ben doodsbang, uiteindelijk is het toch een wildvreemde en weet ik zelf nog niet goed wat ik wil.

Ik durf dit met niemand die ik ken te delen aangezien het niet 'normaal' is om van sm/bondage te houden.

Bedankt!

 

F.A.W. Malach
Productief lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 34
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 29 juli 2010 - 08:31 pm:       

Verlangen



Je hebt die speciale fantasie van je heel mooi onder woorden gebracht, Madelène. Ieder van ons heeft zo haar of zijn fantasieën en die van jou zijn absoluut even fijn en interessant als die van andere vrouwen of mannen, die van bdsm houden. En ik ben het bovendien helemaal eens met wat je schrijft over de "gevoelens" die je erbij voelt, ik vind ook dat die een enorm deel uitmaken van het genot dat ervaren wordt.

Matilde schrijft dat het "niet normaal is om van SM & bondage te houden" en ergens heeft ze wel een punt. Maar hier op deze website is het gelukkig wél normaal, iets wat ook ik enorm fijn vind.
Zo een "rape fantasie" heeft heel veel te maken met je totaal aan iemand overgeven, hé? Je lijf helemaal uit handen geven en je laten gebruiken door iemand die dat op een lekkere manier doet en er zelf ook een flinke scheut plezier aan beleeft (grijns).

Enfin, dat maar om aan te geven dat ik dit een (h)eerlijk, goed geschreven en spannend verhaal vond.

Groetjes en tot schrijfs,
Malach



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: