home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
nathiex


  Beginnend lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op dinsdag 13 april 2010 - 11:55 pm:       


Een nacht uit duizend


onderdanig of dominant?




Ze zou het deze avond doen. Hem doen verbazen door een andere zijde van zich te laten zien. Het heeft zich al honderden keren in haar hoofd afgespeeld alleen is de stap van plannen naar actie toe haar altijd veel te groot geweest. In haar voorstelling leek het haar zelfs onrealistisch. Ze was ervan overtuigd dat ze zich alleen maar kon schikken, zich als een parasiet aan iemand vast kon klampen. Het kostten haar maanden tijd om haar verliefdheid jegens hem in te tomen om toch een beetje onafhankelijkheid te behouden. Ze vind het eng om zich volledig door hem te laten besturen. Alles behalve dat ene kamertje waar ze al haar geheimen opslaat. En vanavond zal ze een van haar geheimpjes bovenhalen. Eigenlijk had ze nooit durven denken dat zij zich dominant zou kunnen opstellen. Ze was immers altijd zijn kleine meisje geweest, meer dan gewoon onderdanig. Nu is ze begin twintig, niet langer een tiener. Al is ze in haar hoofd vaak ouder dan ze werkelijk uitstraalt, heeft ze altijd angst gevoeld om te groeien.
Dat ziet ze nu anders. Ze zal sterker en ontwikkelder zijn dan ooit. Puurder in haar vrouwelijkheid dan ze zichzelf kon achten. Vrouwelijk was ze zeker. Vriend vind haar wel eens heel kattig, sensueel kattig en toch heel puur. Misschien heeft ze wel wat kenmerken van katten. Fysiek gezien houdt ze er heel hard van gestreeld te worden en soms geeft ze werkelijk kopjes. Af en toe kan ze zich langs hem schuren, en wanneer hij haar grens overschrijd kan ze ineens hard uithalen. In haar geval met woorden, woorden die in haar subtiele houding onpassend resoluut neen zeggen. - Dan wil ze stoppen.
Onafhankelijk is ze wel buiten hem. Dan moet ze gaan sporten om haar gefrustreerde gevoelens kwijt te spelen. Gevoelens die pervers en intens zijn, zelfs heel machtzuchtig. Tot nu toe heeft ze het altijd weten te verbergen. Maar vanavond slaat ze toe.
Ze visualiseert zich zijn aanbellen, wanneer hij naar de salon komt en ze na enkele woorden gewisseld te hebben ineens het doekje zou bovenhalen.
“Nu ga ik jou domineren.”
En het doekje rond zijn hoofd te binden. Zo naar boven te gaan en..

De bel gaat.
Ze doet open en hij komt binnen.
“Hiiii, dag meisje, alles goed met je?”
“Ja hoor,” grinnikt ze.
Hij komt in de living, ontdoet zich van zijn jas en legt deze op de tweepersoonszit. Verteld ondertussen hoe druk het op werk was en dat hij weer goede zaken heeft gedaan met een klant. Hij heeft weer nieuwe klanten waar hij zijn zaal aan kan verhuren. Eén of ander salsaorganisatie.
Hij vraagt haar hoe het bij haar was en ze verteld over de niet-drukke dagen op haar werk en hoe die bullebak van een baas haar weer verbouwereerde. Dat vind hij niets. Die baas van haar noemt hij een autistische controlefreak. Blij is ze als hij hem weer begint af te breken, hem begint te wijzen op zijn onvermogen om een zaak te draaien. Alsof hij hem beter kent dan haar. Daar houdt ze van, van zijn medeleven. Dat hij zo met haar begaan is. Dat hij zo zacht en lief is en haar heel geniepig begint te domineren. Hoe zij keer op keer verstrengeld geraakt in zijn doorzichtige touwtjes die haar altijd weten te bespelen in zijn eigen lusten. Telkens word ze meegesleept in zijn zachtmoedige obsessieve toenadering.
Ze drukt zich tegen hem aan. Soms zou ze in hem willen kruipen, helemaal in hem verblijven.
Hij begint over haar rug te wrijven.
“Krijg je het weer warm?”
“Ja.”
Ze gaat helemaal over hem heen hangen en begint hem te kussen. Hij beantwoord haar met zijn tong diep in haar mond over de hare te bewegen. Ze gaat helemaal over hem hangen en legt haar armen over zijn schouder en kijkt hem diep in zijn ogen. Ze houd van zijn ogen. Zijn ogen die heel diep kunnen kijken, die zoveel zee laten zien waar ze zich helemaal ik kan laten verdrinken en zich in laten meestromen. Ze bijt hem in zijn lip en als antwoord begint hij haar te kietelen.
Hij gaat rechtstaan en wil zich over haar neerbuigen. Ze duwt hem weg.
“Neen”
“Neen?”
“Neen.”
“Ga je mij domineren?”
“Ja.”
“Haha, doe maar.”
Als antwoord haalt ze het doekje achter het rekje van tijdschriften tevoorschijn. Deze bind ze rond zijn hoofd. Het gaat een beetje onhandig. Misschien eerder klungelig. Maar dat is al een begin. Grinnikend leidt ze hem mee de trap op.
“Wat ga je met mij doen? Ik kan niets zien zo. Straks val ik nog!”
“Volg me maar, houd je maar aan mijn rok vast.”

Lachend gaan ze de trap op. Dit is helemaal niet zoals ze plande. Hij denkt haar zo te kunnen intimideren. Ze geniet van zijn overtuiging. Dat maak het alleen maar spannender voor straks denkt ze. De kamer waar ze heengaan bestaat uit meubels van haar vorige woning. Ze heeft zodanig alles weten op te stellen dat het een kleine woonruimte lijkt. Zoals de grote kader die ze in een falingshuis kunnen kopen heeft aan een goedkopere prijs omdat ze die zomerdag wiegend met haar heupen en met haar hakjes tikkend langs de eigenaar passeerde. In een goed geluk bleek de eigenaar wel enorm veel van vrouwtjes te houden en stond hij na tien minuten toen ze net twijfelde tussen twee schilderijen naast haar. Ze wou weten of het echt geschilderd was. Het ene schilderij leek haar met de hand gedaan maar het andere werk was achter glas gezet en daardoor kon je niet goed zien of hij werkelijk uit iemands verbeelding was neergezet. Hij beweerde dat deze echt was en toen ze wat dichterbij ging staan zag ze inderdaad de bewegingen van de penseel die in olie de kortstondige talrijke kleurtjes een sensuele dame geschilderd had. De dame was een volslanke rosse met haar rug naar het publiek zittend op een bed. Net of ze zich poseerde voor de schilder. Het enige onrealistische was het aapje met zijn aangezicht naar het publiek toe dat zich links van de dame vertoonde. Dit gaf een heel zware ondertoon aan het portret. Ze vond het een eng aapje. Het kon even goed een klein duiveltje geweest zijn. Het leek wel of de dame zich liet overheersen door het aapje. Als je goed keek zou je jezelf afvragen of hij zich niet verlustigde over haar.
Het andere schilderij bestond uit een boerenjongen en een boerenmeisje die zaten te keuvelen op een bankje. Heel mooi maar het kon zich toch niet meten met de vrouw en het boosaardig aapje. Toen de meneer zijn prijs voorstelde stond ze bedenkelijk te kijken. Hij wou vijfhonderd euro. Ze bekende hem eerlijk dat dit wat veel was voor haar. Toen ze net aanstalten maakte om door te gaan deed hij een bod van 100 euro mits hij het zou mogen komen leveren. Daar was ze heel blij mee en kocht het schilderij diezelfde dag nog.
Deze schilderij had ze op de grond gezet recht voor de schouw. Alsof hij klaar stond om opgehangen te worden alleen zou hij daar voor een hele poos staan. Dat is toevallig gebeurd toen ze bezig was de kamer in te richten. Ze vond het best mooi wanneer de kader het hele muurtje van de schouw bedekte, het zorgde voor dat tikkeltje chaos in haar kamer. Bewust had ze de muren in een safarigrijs geschilderd. Dit gaf een gevoel van ruimte, net alsof je naar een buitenmuur keek. Drie muren waren bedekt met enkele maskers en een enorme uit hout gesneden kameleon die met kleine glas-vlakten versierd was. Een muur, net boven haar bed was helemaal kaal. Hij was heel oneffen en dat gaf dat buiten-gevoel en maakte de kamer minder druk door de spullen die zo dicht op elkander stonden. Aan de spijlen van haar bed die uit zwarte metaal bestond had ze enkele namaak-rozen gewikkeld. Net of het zich door jaren heen als klimop zich over haar bed hadden weten te verstrengelen.

Wanneer ze in haar kamer komen helpt ze hem zich uit te kleden. Hierop moet hij grinniken maar aan zijn mondhoeken ziet ze een zenuwachtig trekje. Het geeft haar een machtig gevoel wanneer hij zich laat uitkleden door haar. Oja.
Vlak voor het bed duwt ze hem neer. Ze haalt de boeien uit haar rode doos die zich naast haar bed bevind. Neemt zijn armen en maakt ze vast aan de hoogste buis van het hoofdeinde. Hij moet lachen. Dat vind ze zo leuk aan hem. Zijn flexibele charmante houding en dat hij zichzelf soms weet weg te lachen omdat hij eigenlijk niet weet hoe hij zich gedragen moet, maar vooral zijn echte gedachten niet verraden wil. Wanneer hij dat bij haar doet is het meestal om zijn eigen willetje door te drijven in een subtiele houding. Dat had ze in het begin helemaal niet door, toen dacht ze echt dat hij werkelijk onschuldig lief was. En zij liet zich telkens meeslepen door zijn spel dat in een voorzichtigheid begonnen was.
Tersluiks zet ze haar cd-speler aan. Muziek is onmisbaar bij deze gelegenheid. De Spaanse flamingo speelt zich dromerig af. Net of de zon zich in haar kamer beweegt in het putje van de winter en de horende salsadames zich als wiegende muzieknoten door haar kamer marcheren.
Ze geniet van het zomers gevoel. Het was ook zomer toen haar romance met hem begon.
Daar liggend op zijn rug in een afwachtende uitdagende houding begint ze hem over zijn buik te strelen. Ze houdt van zijn buik die niet plat en gespierd is maar gevormd door het goede leven en zijn passie voor eten. Zijn haartjes dat zich bewegen onder de vlakte van haar hand geeft haar altijd een opwindend gevoel. Nu voelt ze zichzelf weer opgewonden geraken. Ze begint hem te kussen over zijn buik en hij kreunt van genot. Ze wrijft hem over zijn zijkanten van zijn buik en hij maakt zijn rug hol.
Haar hand gaat stilletjes naar beneden en wrijft over zijn al gespannen penis, bijna volledig in opwinding. Ze beweegt er enkele keren overheen, terwijl haar rechterhand zich onder de lakens naar touw die ze voordien had klaargelegd zoekt. Ze neemt het touwtje en knoopt hem over zijn penis. De twee uiteinden heeft ze vast en zachtjes trekt ze hem strakker. Zijn lid word daar helemaal hard van. Het is haar eerste keer dat ze dit uitprobeert, maar wat harder zou hij volgens haar wel verdragen. Eventjes maar. Ze trekt hem in een hele harde ruk aan en hierop protesteert hij luidruchtig. Ze herhaalt haar beweging nog eens en nog eens. Wat vind ze dat opwindend. Hem heerlijk pijn te doen. Zodat hij eens voelt hoe het moet zijn daar machteloos te liggen en zich te laten onderwerpen aan handen die onbetrouwbaar zijn, aan haar die hem wil vernederen. In al die keren dat zij zich heeft laten pijnigen en vernederen door hem kan ze zich vanavond heerlijk wreken. Ze zal hem verwennen in de sensaties die zij zo vaak heeft moeten voelen.
Met de uiteinden van het touwtje gaat ze net onder zijn ballen en trekt hem weer strakker aan. Hiervan moet hij roepen. Als antwoord trekt ze het in een ruk nog strakker aan.
“Oh!!”
“Mmmm”
Het gevoel dat ze hiervan krijgt is hemels. Allerlei prikkels bewegen zich rechtstreeks naar beneden toe. Ze weet het wel zeker.
Nat.

Weer zoekt haar hand onder de lakens. Ze weet dit heel geluidloos te doen. Uiteindelijk vind ze wat ze moet hebben. Ze weet zeker dat hij probeert om vanonder zijn doekje te gluren. Een poging om haar gelaat af te lezen, om te zien hoe ze momenteel op haar lip bijt van genot, hoe heel haar gezichtje vertrokken is in een geile stomheid. Om haar te mogen bekijken in haar actie zou hij nog even geduld moeten hebben. Eerst wil ze hem onderwerpen aan alle prikkels.
Het is haar hak die ze nu vast heeft. De scherpte van de naald drukt ze nu tegen zijn hals aan. Zodanig met de wreef van de schoen over zijn hals en de naald er bijna net over. Dit doet hem naar adem snakken en hij vraagt wat ze daar in haar handen heeft. Ze duwt het ding nog dichter tegen zijn hals aan. In ademnood ziet ze hem van bleek naar lichtroze gaan. Wanneer hij helemaal rood word laat ze hem weer bekomen. Met haar hand in de hak drukt ze het af op zijn buik. Ze ziet de putjes die de naald achterlaat mooi verkleuren. Hij kreunt pijnlijk, hoeft haar vooral niet te vertellen dat hij hier niet van houdt.
Net voor hij zou willen protesteren legt ze het weer weg en overweldigd hem met een tongkus. Zijn tong beweegt zich heel heftig over de hare.
“Mag ik je poesje likken?”
“Misschien.”
Dat heeft hij nog niet vaak gedaan.
“Please?”
“Hmz... Ja, en goed likken!”
Ze gaat met haar kutje over zijn mond zitten en hij begint haar hevig te likken. Ze verliest zichzelf bijna in haar eigen genot. Bewust toomt ze haar kreunen in want heel goed weet ze hoe hem dat opwind. Ze besluit hem even van haar te laten proeven, even van zijn tong over haar klitje te genieten.
Wanneer ze voelt dat ze bijna word meegesleept in haar eigen genot en hij misschien wel eens zou proberen om de touwtjes over te nemen gaat ze met een zucht van hem af. Ze blijft even over hem heen zitten. Kijkt naar hem. Hij likt zijn lippen af.
Ze zou zo op zijn lid willen gaan zitten maar dat zou hem teveel genot geven.
Op haar kastje ziet ze de rode kaars staan. Die gebruikt ze voor gelegenheden zoals nu. Gelukkig heeft ze eraan gedacht om deze al aan te steken. Terwijl ze hem niet uit oog verliest strekt ze haar linkerarm uit om de kaars te nemen.

Twee druppels laat ze op zijn buik vallen. Hij kreunt het uit.
“Wat is dat?!”
Ze doet het weer. Hij kreunt harder. Dat doet haar even pauzeren. Het doet hem vast veel pijn. Beduusd staart ze naar hem en probeert ze blik op te vangen. Zijn mondhoeken verraden dat hij het niet zo prettig vind.
Zij wel.
De kaars gaat weer in beweging en nog twee druppels vallen op zijn buik naast de anderen. Weer roept hij het uit. Harder dan hier net. Ze wrijft de druppels open tot ze losse stukjes worden. Ze buigt zich weer voorover om hem een tongzoen te geven.
Geil als ze is krijgt ze ineens een heel goed idee. Iets wat hij stiekem verlangt. Heel vernederend vooral. In haar doos zoekt ze naar een plug. Ze neemt de kleinste die ze vind. In een waas ziet ze het beeld van haarzelf met de plug in haar. Zoveel keren heeft ze het in haar mogen hebben. En nu zou ze het bij hem gebruiken. Dit vind ze zo weerzinwekkend dat ze het niet kan laten om een diepe zucht te laten ontsnappen. Hierop ziet ze hem direct reageren. Zijn hoofd gaat schuin omhoog om blik te vangen. Ze heeft hem geen minuut uit oog verloren en haar hand schiet naar zijn hoofd en duwt zijn voorhoofd zachtjes weer op het kussen neer.
“Niet kijken.”
Ze streelt hem over zijn lid die nog behoorlijk stijf is. Masseert zijn ballen en haar ene vinger glijd zich over zijn erotische zone. Haar vinger voelt de opening en glijd zich geniepig binnen. Alleen het topje beweegt zich daar. Ondertussen likt ze de onderkant van zijn penis. Zijn zuchten verraad zijn grootste genot. Hier word hij heerlijk gek van. Met haar vinger gaat ze nog een beetje dieper terwijl ze naar zijn kortstondige kreunen luistert. Zachtjes hijgt ze mee.
De plug zet ze nu tegen zijn anale opening. Hij schuift langzaam, zoals zijn zuchtjes dieper worden. Wanneer hij bijna helemaal in hem zit hoort ze dat hij zijn adem inhoud, hoort ze haar eigen adem ook niet meer.
Even doet ze niets maar wacht ze tot hij weer begint te ademen om dan de plug nog dieper in hem te drukken. Zijn penis is behoorlijk stijf. Ze stimuleert hem verder met haar hand die over en weer gaat. Haar mond die zijn eikel bedekt. Ze zuigt hard en hij hijgt het uit. Zelf is ze zo geil dat haar andere hand zich tussen haar benen bevind en haar kutje begint te vingeren. Kletsnat. Ze wil hem voelen.
Het kan haar even niet schelen of hij hier baat bij heeft of niet maar ze laat zich schrijlings over zijn penis zakken, en neukt hem. Ondertussen houd ze de plug in hem in beweging. Slaat er met haar hand op of het nog dieper in hem zou geraken. Bijna jammerende neukt ze zijn penis in haar zalige roes van opgewondenheid.
Haar ene hand op zijn buik die krasjes maakt met haar lange nagels. De aanblik van de vier lijnen die telkens wit uitslaan over zijn huid geeft haar een stout gevoel en ze herhaalt het nog enkele keren zodanig dat zijn buik zich door verschillende krasjes bedekt. De naaldhak die ze opzij gelegd had neemt ze nu weer in haar hand om hem over zijn buik te laten schuren. Venijnig laat ze de naald steeds weer dieper over zijn huid glijden. Hij kreunt en hijgt steeds harder telkens wanneer de dameschoen over zijn huid beweegt. Zweetdruppeltjes glijden langzaam langs zijn kaken naar beneden en zijn huid voelt klam aan.
Haar tong zoekt zijn tong en die antwoord heel heftig. Ze grist zijn blinddoek van zijn hoofd. Zijn ogen meestal kalm, wijs en zo diep als de zee staan nu enorm waterig. Hij kust haar; wil dat ze verder gaat, wil dat ze niet meer ophoud.
“Ik ga komen!” roept hij.
“Neen!”

Abrupt stopt ze met hem te neuken en geeft ze een tik op zijn penis.
“Wie zegt dat je zomaar mag komen? Denk je dat je gewoon je zinnetje mag doen? Ik wil je neuken, ik zou willen komen, maar ik neuk jou en jij mij niet!”
Even valt ze stil. Ze vraagt zich af of ze niet wat hard is geweest met deze uitspraak. Hij kijkt haar doordringend aan. Die blik kent ze en het maakt haar vreselijk argwanend als hij dat doet. Dat is het teken dat hij beledigd is. Ze kijkt keihard terug, probeert hem zo te overheersen, maar hij slaat zijn blik helemaal niet weg. Nu lacht zij.
“Wat wil je hiermee bereiken?”
Hij lacht venijnig terug.
“Dit.”
In een oogwenk heeft hij zijn handen los die blijkbaar niet eens vast zaten. Die had ze toch vastgemaakt?
Hij duwt haar neer en gaat over haar hangen.
“Zo meisje, dat is genoeg geweest voor nu.”
(....)
“Vond je het leuk?”
“Heerlijk, dat had je al veel eerder moeten doen, dat meen ik!”
Ze glimlacht.
“Mag ik nog eens met je spelen?”
“Tuurlijk!”
Hij kust haar met een tedere tongzoen.
“Had jij je handen heel die tijd al los?”
“Ja, maar ik vond het lekker en liet je doen.”
“Poeh!”
“Je bent een stout meisje, weet je dat?”
Zijn hand glijd over haar hals en knijpt ze zachtjes toe. Zijn blik boort zich in de hare en ze weerspiegelt zichzelf in hem, voelt zijn overmacht stromen in haar en zichzelf verliezen in haar onderdanigheid. Nu beneemt hij helemaal haar adem en stikt ze bijna terwijl zijn ogen vertroebelen en ze slechts nog een vage schaduw van zijn contouren van zijn gelaat ziet. Haar benen beginnen te kronkelen tot een heel heftige schoppende beweging. De hand laat weer los. Ze ziet hem weer tevoorschijn komen. Zichzelf als speeltje liggen in zijn ogen, in zijn gedachten, onder zijn handen die haar pijn toedienen tot ze zo machteloos is dat ze alleen maar heftig kan instemmen in wat hij wil.
De doos word op bed gezet en het rommelen zorgt voor dat onheilspellend gevoel in haar onderbuik. Ze staart naar de doos en naar zijn hand tot haar hoofd zachtjes naar de andere richting word geduwd.
Een vlijmscherpe pijn haalt haar uit haar roes van afwachting. Hij heeft haar zweepje in zijn handen. De zweep gaat over heel haar lichaam neer. In kortstondige tikjes, elk tikje laat haar schreeuwen van de spanning of bijeenvloeiing van emoties. De prikkel haalt telkens het diepste uit zichzelf. Ze strubbelt tegen met heel haar lijf. Elk vezeltje van haar huid giert de pijn uit. Hier houd ze niet van! Ze kan zichzelf in alle pijn niet stilhouden. Plooit haar benen naar zich toe zodanig dat hij haar borstjes niet raken kan, zodanig hij haar buikje niet raken kan en vooral haar kutje niet.
“Benen open!”
Tegen haar eigen wil in probeert ze haar benen open te houden, ze stil te houden maar elke slag doet haar weer in beweging brengen. Enkele seconden later ligt ze weer hevig te draaien met haar benen om de slagen van de zweep te incasseren. Hij neemt haar benen vast en zet ze klem onder zijn knieën.
“Me zo pijn willen doen... Die krijg je zeker dubbel en dik terug.”
Ze bijt op haar lip en kijkt hem smekend aan.
“Oja, jij verdient wel pak voor je broek nu!”
Hij keert haar om zodanig dat ze op haar knieën naar hem toe zit en alle gaatjes bereikbaar zijn. De grootste plug haalt hij uit haar doos en met een beetje vaseline duwt hij deze in haar anale gaatje. Het topje gaat er maar geleidelijk aan in. Ze voelt hoe hij het ding heel hard in haar aan het duwen is, ze voelt hoe ze geopend word. Scheurend.
“Ohw!!! Dat doet echt pijn!,”
“Sjjtttttt”
Hij duwt het verder naar binnen. Weet dat het begin altijd even moeilijk gaat maar dat ze straks beter zou verdragen. Ze haalt piepend adem terwijl pijnscheuten van haar onderrug een weg naar boven zoeken. In afwachting laat hij haar eigen pijngrenzen bekommeren. Stilletjes aan glijden de ergste pijnscheuten weg. Ondertussen penetreert hij haar kutje met een trillende vibrator, deze combinatie vergemakkelijkt haar. Ze voelt haar kutje natter worden, ze voelt zich opgewonden worden.
“Mag ik je kussen,” vraagt ze lief.
Hij keert zich naar haar gezichtje toe en geeft haar een tedere zoen.
“Mag ik je pijpen?”
“Wil je hem weer in je mondje voelen?”
“Ja!”
Zijn penis staat pal voor haar gezichtje en ze neemt hem heugelijk in haar mond. Heerlijk vind ze het om eraan te zuigen. Om zijn eikel langzaam dikker te voelen worden in haar mondje, om zijn voorvocht haar smaakpappillen te laten domineren. Hij neukt haar mond telkens harder en dieper tot ze af en toe moet pauzeren omdat ze zo zou gaan stikken. Zijn pik laat haar gorgelen in haar eigen speeksel en houdt niet op. Haar hand duwt knijpend zijn heup van haar vandaan. Tot zijn hand haar haar vastheeft en haar zo dichter naar hem toe duwt.
Tranen schieten in haar ogen telkens als hij haar adem ontneemt door in haar mondje te stampen.
Als ze hem aankijkt kijkt hij streng terug.
“Lik mijn ballen.”
Blij dat te horen likt ze aan zijn ballen en hoort ze hem kreunen. Hij duwt ondertussen de plug in haar nog dieper en hierdoor kan ze amper blijven zitten. Deint ze mee naarmate de plug dieper in haar gaat zodat ze het minder zou gaan voelen. Hij duwt haar neer. Trekt haar naar zich toe en stampt zijn penis in haar. Met zijn penis in haar kan ze amper de plug in haar houden. Zijn hand schiet peilsnel naar de plug om deze tegen te houden.
“Nu word je door twee mannen geneukt, weet je hoe dat voelt”
Ze kijkt hem pijnlijk aan en hij kijkt haar doordringend aan. Het water in zijn ogen staat nu woest en vol lust. Hier ontkomt ze niet aan. Helemaal in ban van zijn wil voelt ze hoe hij de trillende vibrator tegen haar kutje houd. Haar adem stokt en haar hand glijdt naar beneden om het ding over te nemen.
“Houd hem maar vast,” Hoor ze hem in de verte.
Terwijl hij haar neukt voelt ze de trillingen over haar kutje gaan en de blik in zijn ogen, die nu woest staan maar toch vol liefde en zijn penis en de plug...
“Oooh!”
“Ja kom maar!”
Ze voelt hoe haar lichaam begint te schokken, ze voelt hoe de plug uit haar bijna glijd. Ondertussen beukt hij even hard door en al snel doet het alleen nog maar pijn meer. Zijn handen nemen haar tepels vast en knijpen hard. Dit zorgt alleen nog maar voor meer pijn en ze roept het uit. Hij gaat maar door.
Ineens houdt hij op.
Hij gaat over haar zitten en steekt zijn penis in haar mond. Ze voelt zijn kloppende pik spuiten in haar. Zijn bittere smaak van zijn sperma haar mondje voeden.
“Mmm.”
Ze lacht nu. Kijkt hem vol liefde aan.
“Heerlijk”

Hij gaat naast haar liggen, neemt haar stevig vast. Ze kijkt hem liefdevol aan. Helemaal voldaan. Ze streelt hem, hij streelt haar. Hij op zijn rug en zij met haar hoofd op zijn buik, nog alleen aan het hummen. Het duurt maar een klein halfuurtje of ze ligt rustig te slapen terwijl zijn hand nog stilletjes door haar haar wroet.
“Ik zie je graag mijn grote schat.”
Een kusje geeft hij haar op haar voorhoofd, al zou ze het niet meer weten.



Leef en laat leven


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Sheila
Lid
Inlognaam: sheila

Bericht Nummer: 14
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 april 2010 - 08:32 pm:       

Waouw...



Dag Nathiex,

Ik heb je verhaal gelezen en het boeide me enorm. Ondanks ik me momenteel wat minder voel. Maar het was aangenaam om lezen. Zoveel aspecten, zoveel facetten, en het switchen,... Ja, echt een veelzijdig verhaal. Fijn, echt fijn. Ik vind het leuk dat je dit met ons gedeeld hebt.
Nog veel succes met je schrijven, je fantasieën en je dromen. En een leuk verhaal, da's altijd welgekomen

Groetjes,
Sheila.


'PIJN' is 'FIJN' met een 'P'

 

nathiex
Beginnend lid
Inlognaam: nathiex

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 03-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 16 april 2010 - 11:15 pm:       

Hi Sheila



Dank je wel:-)
Het was ook heerlijk!
Ik hoopte dat hij niet te lang zou zijn; dit lijkt me nu wél zo.
Alleszins ben ik heel blij dat ik er jou plezier mee heb gedaan.
Lezen op deze site is al heel fijn, zelf iets neerpennen vergt wat van je.

Jou wens ik ook nog veel plezier toe met het schrijven/lezen van verhalen.
Hopelijk voel je je ondertussen al een stukje beter:-)

liefs!


Leef en laat leven

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 435
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 april 2010 - 05:23 pm:       

Beter laat dan nooit



Ik lag wat achter met lezen op de site. Had een paar dingen opgeslagen voor als ik tijd zou hebben. Zoals nu.

Begonnen met het verhaal van de jongedame die de rollen eens om wil draaien. Ik vind het een prachtig verhaal. Van een ontwapenende eerlijkheid. Ze laat zich meeslepen in haar genot en heeft hem (al dan niet 'per ongeluk') niet zodanig vastgesnoerd dat hij niet kan ingrijpen. Wat hij dan ook doet, maar ja dan is haar genot al tot zodanig grote hoogten gestegen dat ze het alleen maar lekker vindt als hij het roer overneemt.

Ik zou me zo maar kunnen voorstellen dat dit een autobiografisch tintje heeft. Niet dat het me iets aan gaat. Alle verhalen bevatten wel iets van de schrijver maar geen enkele schrijver zal exact uit de doeken doen waar precies de fantasie begint en waar de echte gevoelens ophouden. En zo moet dat ook.

Ja, Nathiex, lezen hier is leuk, maar schrijven zoveel leuker. O ja, het kost veel meer tijd en inspanning dan je je vooraf kunt voorstellen maar als het resultaat er is geeft het des te meer voldoening.
Dus: laat ons nog eens genieten.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: