home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
tja


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op donderdag 25 maart 2010 - 07:15 pm:       


Brieven aan jou


reis en je beleeft nog eens wat.




14.00 uur M 8 mei 2008

Hoi mijn lief.

Zoals je daar stond, op het station, zo klein, zo stoer, en ik moest weg, we hadden dat zo afgesproken.
Ik heb een klein kamertje boven het café, midden in het dorp naast le Marie. Het is nog niet echt druk; mijn baas is, geloof ik, wel aardig. Hij lijkt me erg ziek, althans hij loopt slecht.
Het uitzicht is hier mooi, met bomen en zo en een dal. Het weer is ook mooi. Nog niet te warm, maar het kan hier denk ik best heet gaan worden.
Ik mis je, vooral je bleke ogen. Waarom heb ik je niet veel eerder ontmoet? Als ik terug ben wil ik een week lang met je in bed blijven, alleen maar vrijen. Nog maar zes zes weken en als je deze brief krijgt dan zijn het er nog maar vijf.

De treinreis was lang maar te doen, de overstap in Brussel was even sjouwen, ik deelde een slaapcoupe met een echtpaar van rond de veertig. Vooral zij zag er nog goed uit.
Eerst een tijdlang hangen in de gang, mensen die voorbij lopen en tegen je aan gaan drukken als ze er langs moeten. Zij stond naast me en we rookte samen in het voor halletje, ik denk dat ik hier ga stoppen. Het is moeilijk hier aan sigaretten te komen. Toen we gingen slapen lag ik onder.
Die twee hadden iets met elkaar. Zij droeg geen broek en geen slipje. En was kaal net als jij. Ik schrok echt toen ik dat voor het eerst bij jou voelde. Het lijkt zo onschuldig, zo jong, maar is vooral gewoon geil.
Ik ga het ook doen. Misschien vanavond wel, ik ben al om negen uur vrij.
Zij sliep schuin boven me. Ik zag het met in bed stappen. Toen ze dachten dat ik sliep, kwam hij zijn bed uit en heeft haar staande gevingerd. Zij lag en hij stond, ik zag in het half donker steeds zijn arm heen en weer gaan. En ik hoorde haar ademhaling en ze zuchtte toen ze kwam.
Ik was helemaal nat toen ik mijn broek open deed en bij me voelde. Zou jij dat doen in de trein met anderen er bij?
Toch heb ik nog wel wat geslapen want ze wekte me vlak voor Avignon. Daar stond mijn baas met zo’n bordje met mijn naam, nog verkeerd gespeld ook. Toen de koffers in de auto en naar M. Hij reed als een gek, die vent. Ik moet werken, ga straks verder.

21.15 uur.
Weinig te doen, alleen een ouder echtpaar met een stom hondje en een man alleen, wel knap. Ze gingen vroeg naar hun kamer.
Ik lig op bed met een kussen onder me, zo’n lange Franse, en zo schrijf ik. Ik heb alleen die blauwe blouse aan en mijn slipje. Je foto ligt naast mijn hoofdkussen. Je bent mooi, zo naakt. En kijkt zo verlegen. Ik wil bij je zijn. Ik ga me scheren, morgen heb ik vroeg dienst.
Ik heb je nog niet verteld van dat engelse echtpaar dat vanmorgen vroeg incheckte. Zij is vijf jaar ouder dan hij, vijfendertig, en echt mooi. Ik heb hun paspoort gezien en zij spreekt voor een engelse goed Frans. Ze hebben de mooiste en grootste kamer. Ik heb ze er heen gebracht.
Hij keek uitgebreid naar mijn benen: ik droeg dat donkere rokje, je weet wel, en zij zei er wat van.
Maar vooral leuk dus, niet jaloers en zo, toen ik later terug kwam om nog een kussen te brengen zag ik haar in een leren korset, leek me heel strak. En ze heeft mooie borsten, en een ring in haar tepels ik kon mijn ogen niet geloven. Geil hè!
Nu ga ik me echt scheren, en misschien ga ik dan nog een stukje lopen zonder slip, kijken hoe dat voelt.

Ik ben kaal van onder, lekker glad. Net als jij. Als ik aan mezelf kom is het net of ik met jou speel. Ik lig weer op dat kussen en klem het nu tussen mijn benen. En druk mijn buik er tegen.......
Het is warm op mijn kamer. Ik ga nog even naar buiten.

23.30
Ik heb wat geks meegemaakt. Ik liep naar buiten, een stukje van het dorp weg, eerst omhoog richting het kerkhof, en toe daar boven links, het begon al een beetje donker te worden maar ik wilde iets doorlopen dan heb je een uitzicht over het dal, en de wind was lekker koel aan mijn kutje.
Hoor ik ineens rechts tussen de bomen een slag en een kreun of zoiets. Ik kijk, loop zachtjes er heen, staat daar die engelse vrouw met alleen een korset aan en op laarsjes, verder is ze naakt, haar handen boven haar hoofd houdt ze een tak vast en hij slaat haar met een zweep op de billen. Ik buk, ga op mijn hurken zitten en kijk. Hij slaat hard en zij doorstaat het.
Het lijkt wel of ze het lekker vindt. Af en toe voelt hij aan haar kutje. Ik word er hartstikke geil van. En voel aan mezelf. Hartstikke nat, ik blijf vingeren. Hij blijft haar slaan, op haar billen, dan draait ze zich om en slaat hij haar aan de voorkant. Haar borsten en zelfs op haar kutje en steeds vingert hij haar. Hij stopt met slaan. Zij gaat gebukt staan en hij neemt haar achterlangs. Ze is ontzettend geil, dat zag je zo en ik trouwens ook, hij neukt haar hard en ruig.
Toen, eigenlijk duurde het nog best lang, toen kwam ze. Het leek wel of ze huilde, en hij kwam ook, hij met een korte kreun. Ik ben snel terug naar het hotel gelopen en heb mee daar afgevingerd. En nu schrijf ik je nog even, dat ik dit met jou had willen beleven en zo.
Ik moet nu gaan slapen want morgen vroeg ontbijtdienst. Ik ga met jou slapen en jou misschien wel slaan. En ik mis je en tot over vijf weken.

Je liefste Cecile.


M. 13 mei 2008

Hoi lieve liefste

Je brief gehad, ik zal je zeker straffen, wat een trut ben jij zeg, maar wel een lekkere en lieve trut. Ik mis je, nu je me die mooie, geile foto’s hebt gestuurd. Hier is het spannend. Ik heb je verteld van die Engelsen, en wat ze in het bos deden, en dat ik dat gezien had .
Nou de volgende morgen, ik had ontbijtdienst en ze zaten aan een tafeltje in de hoek. Ik er heen, vraag in het Frans wat ze willen. Thee of koffie. Zegt zij in het engels. Hoe was je wandeling gisteravond.
Ik zo’n boei natuurlijk. Ik zeg nog, nou goed, maar ze zagen dat ik loog, dus zegt ze. Vanmiddag, hoe laat ben je vrij. Ik zeg drie uur. Zegt zij, dan ga je met ons mee wandelen.
Wij weten niet zo goed de weg hier, kan je ons de stille plekjes wijzen. Ik knik, en loop weg.
Moet weer terug om te vragen of ze koffie of thee willen. Zij wil thee, hij koffie. Ik heb wel gewerkt maar ik weet niet meer hoe.
Om drie uur was ik klaar, ben naar mijn kamer gegaan, heb gedoucht en andere kleren aangetrokken. Om kwart over drie, was ik klaar toen ik beneden kwam, zaten ze buiten op het terras te wachten. Het was mooi weer, en we gingen op pad richting les B., en dan achter langs naar de hut bij de oude eik, had ik ontdekt vorig jaar toen ik hier was.
Nog voor we van de weg af waren en in het bos liepen, vroeg zij of ik een slipje aan had. Ik zei ja en toen moest ik die afgeven. Wat nog lastig was, want ik had mijn dikke schoenen aan. En ik viel steeds bijna met uit trekken.
Toen we in het bos kwamen. Tilde zij haar rok op en liep zo voor ons uit, mooie strakke billen, boven lange benen en ze droeg korte laarsjes zonder hakken. Toen moest ik vooruit lopen, met mijn rok omhoog en ze gaven beide Commentaar op mijn benen en billen. En die waren best vleiend.
Toch was het eng om met twee vreemden zo in het bos te lopen. Je weet maar nooit. Gelijk vond ik het te gek om te doen. Snap je. Hoop ik
Hij droeg een rugzak, naar later bleek met touw en zo. Eerst wilde ik naar de eik maar toen wist ik een plek dichter bij een mooi veldje met een muur en zo. We liepen er heen en zij deed daar alles uit. En gooide haar kleren achter zich op de grond. Hij raapte het rustig op en stopte ze in zijn tas.
Ze was prachtig naakt, met alleen haar laarsjes aan. Ze heeft best grote borsten, met ringen in haar tepels, en echt best grote. En een glad vol kutje met een stevig gevormde venusheuvel onder een platte buik. Ze rende langs mij heen naar een grote boom en daar wachtte ze op ons. Ik liep nog steeds met mijn rok omhoog. En mijn slipje in mijn hand.
“Wil je kijken of mee doen?” vraagt hij.
Ik zeg dat ik het niet weet en hij zegt: “we zien wel.”
We komen ook bij de boom, hij zet zijn tas neer, en opent hem. Hij haalt er touw uit, en bindt de handen van zijn vriendin voor haar buik bij elkaar gooit het overgebleven stuk touw over een dikke tak boven haar hoofd en hijst haar handen tot het uiterste hoog op. Hij bindt haar zo vast. Dan neemt hij een nieuw stuk touw, en bindt die aan haar enkels, pakt een hamer en twee metalen haringen, slaat ze in de grond, en trekt zo haar benen extreem wijd.
Ze staat er prachtig strak bij en kan geen kant op. Dan neemt hij rustig plaats in het hoge gras en kijkt naar haar. Ik sta er wat suf bij, niet wetend wat te doen, en te gefascineerd om ook rustig te gaan zitten.
“Voel eens aan haar kutje?” vraagt de man, “is ze al nat?”
Ik loop naar de vrouw en voel voorzichtig aan haar mooie kale geslacht, en steek er en vinger in, wat buitengewoon gemakkelijk gaat, ze drijft.
“Nat,” zeg ik.
“Knijp eens hard?” hoor ik hem vragen.
Ik knijp maar niet erg hard. Zij lacht naar me en daagt me uit. Ik knijp nu hard. En zij kreunt zacht.
Hij komt nu overeind haalt uit zijn tas twee dunne kettinkjes en maakt ze aan haar tepelringen vast. Hij trekt er aan als aan paarden teugels. Haar borsten rekken uit tot vreemde puntige torentjes. Ik zie haar gezicht vertrekken van de pijn.
”Speel met haar kutje,” beveelt hij weer.
Ik doe wat hij vraagt en voel met mijn hand haar clitoris. Draai er om en overheen, druk vingers bij haar binnen. En speel met haar zoals ik het ook bij jou doe. Ondanks haar moeilijke houding drukt ze gretig haar buik voor uit.
Ze laat het graag met haar doen. Hij gaat nu achter haar staan. In een flits zie ik een zweep en hoor ik een pets op huid. Een harde bijna droge knal, en weer en nog, hij slaat haar nu flink hard. Kun je, je voorstellen hoe opgewonden ik er van was.
Zonder een bevel of zo breng ik mijn mond naar haar kut en begin die te zoenen, ik zuig haar lippen naar binnen en bijt zachtjes in haar klit. Mijn tong druk ik bij haar binnen. Bij elke klap van de zweep voel ik al haar spieren spannen en zelf haar kut knijp ze strakker.
Ze stoot vreemde geluiden uit. Iets tussen zuchten, brullen en kreunen in. Ze moedig me zelfs aan door te gaan met beffen. En dan, je moet het meegemaakt hebben om het te geloven, ik heb nog nooit iemand zo heftig klaar zien komen,
Ze sloeg met haar hoofd heen en weer, ze trok haar benen van de grond, hing aan haar armen. En hij ging rustig door met haar slaan.
Ineens hing ze stil, tranen in haar ogen, na snikkend, ving ze zijn slagen op.
“Ga door met haar te vingeren,” zegt hij weer en ik begin opnieuw.
Ze reageert onverwacht heftig ik hoef haar maar aan te raken of ze zit dicht tegen een orgasme aan. Ik stop telkens vlak voor ze komt, en houd haar zo lang mogelijk op die rand. Hij slaat nu ook haar rug en dijen.
Dan vraagt ze me, nee smeekt ze me, om door te gaan zodat ze kan komen. Ik kijk naar hem, hij knikt en ik laat haar komen. Ze komt zeker zo heftig als de vorige keer.
Hij maakt haar na een poosje los. Zij hangt nog wat wezenloos tegen de boom, en herstelt toch weer vrij snel. Als ik zo was gekomen dan had ik het vast niet overleefd. Ik was nog zo geil als het maar kan. En ik sta daar met mijn rok nog omhoog en zonder het echt te beseffen met mijn vingers aan mijn kutje.
Tot zij zegt: “Ga je lekker?”
Dan zegt hij: “Help haar maar even.”
En zij komt van de boom los, gaat op haar knieën voor me zitten, duwt mijn hand weg en begint me te beffen. Ze doet het goed ( niet zo goed als jij ) maar toch kom ik snel, heel snel klaar.
Dan zitten we daar zo wat, hij stelt voor om terug te gaan naar het hotel. En nu lig ik hier op mijn kamer dit te schrijven. Ik hoop dat je niet jaloers bent. Want het is maar gewoon wat het is, met jou is het echt dat weetje toch. Anders had ik je het niet eens geschreven toch. Ik houd van je en stuur je dit snel.

Je Cecile.

P.s. hier een digitaal fotootje van mij met mijn kale kutje, heb ik stiekem afgedrukt op de computer van de baas. Heeft hij niet gemerkt.


M. 18 mei 2008

Hoi lieverd

Net je brief ontvangen, snel deze keer. Het leukst lijkt me jou te zien fietsen, en ik weet hoe je kijkt als je klaar komt dus snap ik niet dat ze dat niet gezien heeft. Misschien wilde ze het niet zien. Hier gaat alles gewoon door. De engelse zijn een paar keer weg geweest zonder mij maar gisteren had ik weer vroege dienst, en ik bracht ze hun ontbijt. Toen ik naast haar stond voor de koffie stak ze haar hand onder mijn rok en voelde aan mijn kutje. Ze was blij verast geen broekje aan te treffen. Ze probeert met een vinger binnen te dringen, wat vrij makkelijk lukt. Als ze haar vingers terug trekt en naar haar mond brengt. Zie ik dat ze nat zijn van mij.
Ze likt het smakelijk af. Snel brengt ze haar hand weer onder mijn rokje, en dringt weer bij me binnen nu twee en daarna drie vingers. Ik kan onmogelijk langer daar blijven staan zonder op te vallen.
Ze laat me los en brengt haar hand naar zijn mond, dan likt hij haar vingers af.
Als ze bijna klaar zijn met hun ontbijt. Roept hij mij, en vraag me wanneer ik vrij ben. Twee uur vanmiddag.
“Goed, dan zien we elkaar om kwart over twee op het terras.”
Om die tijd ben ik wel klaar en heb me gedoucht.
Ze zitten op het terras, als je goed kijkt zie je dat zij onder haar jurkje een heel strak korset draagt. Als ik aan kom lopen, tilt ze nonchalant haar rok iets op en ik zie in een flits haar kale geslacht. En ik dacht iets er in of door. Ze staat op, we zoenen en vertrekken gelijk. We lopen naar hun auto, en vertrekken richting V. We stoppen in een bos en lopen een stuk van de weg af.
Zij moet direct bij de auto al, haar jurk uittrekken. Naakt, op haar korset en laarsjes na, staat ze naast de auto. Onder aan haar korset zet een ketting die tussen haar schaamlippen verdwijnt, en bij haar bilnaad weer omhoog komt, en achter aan haar korset met een klein slotje vast zit.
Hij doet haar een masker aan met alleen een opening voor de mond. Ze kan niets meer zien. Hij bindt dan haar armen op de rug met twee brede pols banden en een slotje.
Haar borsten zijn bloot en aan de ringen in haar tepels bevestigt hij twee kettinkjes, en daaraan neemt hij haar op sleeptouw het bos in.
Ik moet naast haar blijven lopen en haar enigszins bij sturen en waarschuwen voor obstakels. We lopen langzaam, maar diep het bos in, en vinden een mooie plek met twee grote rechte bomen.
Daar stop hij en laat de ‘teugels’ los, nu staat ze machteloos in de ruimte.
Dan wendt hij zich tot mij en vraagt me: “Wat zou je met haar willen doen? Alles mag.”
“Ik weet niet,” zeg ik en het klonk belachelijk.
We zijn begonnen met haar vast te zetten, aan haar polsbanden twee touwen en deze recht opzij naar de bomen. Hij trok het goed strak aan. Zo werden ook haar benen wijd gezet. Ze kon echt geen kant meer op. Ze staat iets voorover.
Best een geil gezicht. Hij maakt wat foto’s. Eerst met haar alleen, dan met mij er bij. Hij vraagt mij iets met haar te doen, dan kan hij fotograferen. Aarzelend speel ik wat met haar borsten. Rek ze uit door aan de kettinkjes te trekken.
Ik zie aan het trekken van haar mond dat ze daar erg gevoelig is.
“Trek ook eens wat uit?” vraagt hij.
Ik wil niet kinderachtig zijn en trek mijn bloes uit. Heb alleen nog mijn schoenen en rokje aan. Ik ga door haar te bespelen. Ik hurk en speel met haar kutje
“Kan dat kettinkje los?” vraag ik.
Hij helpt me. En gaat weer door met foto’s maken. Ik zoek een zweep in zijn tas en vind een zware met dikke repen soepel leer met als handvat een dikke dildo. Ik sla er mee op haar billen.
“Harder,” zegt hij en ik sla harder, eigenlijk sla ik haar nu echt.
Ze spant haar spieren na elke slag, toch hoor ik haar niet. Ik raak haar billen, haar rug en hij blijft fotograferen.
Dan neem ik de dildo, en stopt die met kracht in haar kutje. Ik moet me beheersen, merk ik. Ik laat me iets te veel gaan.
Rustiger nu neuk ik haar, en bespeel haar clit met mijn vingers. Voor ze komt, maant hij me te stoppen en maakt haar los, laat haar op handen en knieën staan, verwijdert haar masker, geeft haar een halsband om en zo moet ik met haar tussen de bomen mijn ‘hondje’ uitlaten.
Af en toe moet ik haar met mijn zweep aanmoedigen door te kruipen.
Ze moet van hem als zijn hond een plas doen . Aarzelend tilt ze een poot op en plast. Voor de foto steek ik de dildo met zweep in haar kutje als staart.
Ze is voor ons niets anders dan gewillig speelgoed, om mee te doen wat ons invalt. Ik rij een stukje op haar rug, en moet haar echt aansporen met de zweep. Ze zwoegt, ze hijgt, ze protesteert geen moment.
Ik trek mijn rokje uit en laat me door haar beffen, dan zetten we haar weer vast. Handen achter haar rug, ellebogen naar elkaar toe getrokken, trekken we haar handen omhoog. Ze moet nu voorover staan.
We spreiden haar benen, en zetten ze met koorden aan de bomen vast. Haar vriend hangt gewichtjes aan de ringen door haar tepels.
Voor mij heeft hij een rubber broekje, met een vrij grote penis, zowel er in als er buiten. Ik trek hem aan. De penis steekt zeker twintig centimeter recht naar voren.
We bewerken haar weer met de zweep vooral haar billen moeten het ontgelden, Hij geeft me en korter paardenzweepje en vraagt mij haar kutje te geselen. Ik probeer zo goed mogelijk tussen haar benen te mikken. Nu hoor ik haar echt zuchten en kreunen, een laag keelgeluid.
Ze draait met haar billen maar probeert mijn zweep niet te ontwijken. Ze gaat steeds na elke slag klaar staan voor de volgende, toch kan ze zich steeds minder beheersen, ze schok meer, ze hijgt nu echt. Ik sla iets harder en sneller en dan, dan ineens ..Dan komt ze.. Ze schreeuwt het uit. Schokt, krimpt ineen, richt zich weer op, klauwt met handen en voeten, slaat met haar hoofd heen en weer. En hij maakt foto’s.
”Neuk haar,” beveelt hij mij, ik steek zonder pardon de grote kunstpenis bij haar binnen.
En begin vrij ruw te neuken. Hij pakt zijn vriendin bij de haren vast en dwingt haar zijn penis in de mond te nemen. Ze is nu aan beide zijde gevuld. Bijna zonder onderbreking komt ze klaar.
Zeker vier, vijf keer, en al die tijd is ze instaat zijn pik in haar mond te houden. Ik neuk nu rustiger, en zij pijpt hem aandachtiger. Ik zie hem komen.
Zelf ben ik nu ook heftig opgewonden. Ook door die grote pik in me, hij maakt haar los. Ze valt op haar knieën.
Hij laat haar naar mij toe kruipen, met haar armen nog op haar rug vast, moet ze met haar mond mijn rubber slip proberen uit te trekken. Wat haar uiteindelijk zelfs met veel moeite niet lukt.
Ze wordt voor dit falen gestraft met zweepslagen, ik help haar, en ze moet me klaar likken ze doet het goed en ik kom heel snel klaar.
Ik was zo opgewonden, dat het haar geen enkele moeite koste.
We hebben daar nog wat gegeten en gedronken. En zijn rustig naar de auto terug gelopen. Thuis ben ik naar mijn kamer gelopen heb me uit gekleed gedoucht en ben je gelijk gaan schrijven. Kan je je voorstellen dat ik nog geil ben van wat er gebeurt is. Zeker nu ik het je schrijf heb ik weer een nat kutje.. “even een pauze ..”
Zo ben weer terug mag jij raden wat ik gedaan heb. Ik ga nu slapen en post hem morgen een dikke kus van mij, je weet wel waar.

Hou van je. Je Cecile



 

subjackt
Bevlogen lid
Inlognaam: subjackt

Bericht Nummer: 43
Aangemeld: 07-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 maart 2010 - 09:20 am:       

bestaat er zoiets als Freudiaans spellen?



Toen ik deze zin tegenkwam
"En daar stond mijn baas met zo’n bordje met mijn naam, nog verkeert gespeld ook."
Moest ik nogal hard lachen.

 

Robin
Actief lid
Inlognaam: robin44

Bericht Nummer: 30
Aangemeld: 03-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 maart 2010 - 09:56 am:       

Freudiaans spellen



Dat had ik nou ook! Ik zal niet zeggen dat ik foutloos schrijf, maar dit soort "versprekingen" prikkelen mijn taalgevoel enorm.
Verhaalvorm vind ik erg origineel.

Groetjes, robin

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 434
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 maart 2010 - 10:49 am:       

Inderdaad een bijzondere vorm



In eerste instantie vond ik het wat irritant. Middenin begonnen, veel niet toegelicht, in het midden gelaten of niet uitgewerkt, maar naarmate je er in komt en meer leert heeft dat juist haast nog de meeste charme. Bijzonder, dat zeker.
Tja en verder...... Ik vind het altijd bijzonder irritant dat ik zulke meiskes nooit tref. Of echtparen. Of allebei. Het is niet eerlijk. En dan ook nog een smachtende partner die thuis op je wacht...... Bah.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Sheila
Beginnend lid
Inlognaam: sheila

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 maart 2010 - 03:20 pm:       

Hmmm... Bedankt



Hallo 'Tja',

Heel erg bedankt voor dit bijzonder verhaal. Ongelofelijk, maar ik was wel in de ban van de brieven. Er zaten ook zo'n leuke stukjes in. Soms zo kleine details die er eigenlijk niet nodig leken, maar dan toch weer herpakt werden in een volgend deel. Een bijzonder verhaal over speciale mensen.

Succes met je volgende verhaal... Ik kijk er naar uit.
Groetjes... Sheila.


'PIJN' is 'FIJN' met een 'P'


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: