home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit


verhalen van Stefanie

  De Verhalen: Berichten Laatste Poster Laatste Post
Een lesje voor een hete slet Mf3
een avondje alleen thuis
een verhaal van Stefanie
Stefanie22/11/'06
Opwinding op de trein Mf2
op mannenjacht op de trein in opdracht van haar meester
een verhaal van Stefanie
DarkAngel31/10/'06
Lekker winkelen in de stad Ff2
hoe de sexy Ilona haar verlegen vriendin Nadia verleidde tot het aannemen van een onderdanige rol (een fantasie)
een verhaal van Stefanie
Stefanie06/12/'06
Jij wil teveel van mij, Ilona
over een sletje dat helemaal ingepalmd wordt door haar beste vriendin
een verhaal van Stefanie
Stefanie14/12/'06
En toen ging de telefoon f2
een fantasieverhaal over eeuwige onderwerping
een verhaal van Stefanie
Stefanie16/12/'06
Een donkere ontmoeting Ff3
hoe de naïeve Vera gevangen werd in het web van Katje
een verhaal van Stefanie
Sylke08/07/'08
Een opwindende buitenaardse fantasie f3
Saskia krijgt ’s nachts vreemd bezoek onder haar dekens
een verhaal van Stefanie
Stefanie31/01/'07
De onthulling van het mysterie van de tijgervrouw Fm3
persbericht: Toerist in Maleisisch oerwoud aangerand door tijgervrouw
een verhaal van Stefanie
anitatg21/04/'12
Ditte was haar laarzen thuis vergeten Fm2
hoe een nietsvermoedende onderdanige jongeman eindelijk zijn ware liefde vindt
een verhaal van Stefanie
Stefanie01/04/'07
Een koele plensbui in de zomer Ff2
waarbij een gewillige snee goed wordt uitgewassen
een verhaal van Stefanie
12 Stefanie07/07/'07
Legenda
icoontjes
pictogrammen


M m: male; F f: female; M F: dominant; m f: sub
 weinig actie, veel gevoelens   actie + gevoelens   veel actie, weinig gevoelens  
   
 overzicht Pictogrammen 
 meer info SubDom icon 
   
Glij over de plaatjes voor uitleg! (uitgezonderd verhalen)
Zoek verhalen op pictogrammen/icoontjes via zoeken!

           

 

Een verhaal van:  
Stefanie


  Bevlogen lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zondag 28 januari 2007 - 04:37 am:       


verhalen van Stefanie


Voorstelling van Stefanie




Ik ben Stefanie, 39 jaar, en een nieuwelinge op het forum. Niet zo lang geleden heb ik het ontdekt en ben er aanvankelijk louter uit nieuwsgierigheid blijven hangen. Ik zocht mogelijke antwoorden op vragen die ik me stelde over mezelf en mijn gevoelens. Mezelf voorstellen is één van de moeilijkste dingen: ik heb al een aantal verhaaltjes gepubliceerd waaruit duidelijk blijkt wat mijn fantasieën zijn en van welke dingen ik droom, ook al is dat beeld nog lang niet compleet.
Vroeger schreef ik verschillende soorten erotische verhaaltjes, maar alleen voor mezelf. En daarna schaamde ik me meestal voor alles wat ik op papier had durven schrijven, en gooide ik het weg uit angst dat iemand anders het zou lezen. Toen was schrijven voor mij vooral een goed middel om een sterk gevoel van opwinding te veroorzaken, een opwelling komende uit mijn onderbuik. En na een flink orgasme bij het herlezen van mijn tekst vergat ik het steeds weer.

Mijn fantasieën zijn uiteenlopend van aard: soms heb ik gevoelens die de meeste mensen met mij delen, maar af en toe word ik een geil schepseltje dat alleen maar denkt aan alle vormen van genot. De jongens hadden dat vroeger ook al snel begrepen en voor ik het wist volgde het ene vriendje het andere op. Maar ze wilden allemaal maar één ding: zo snel mogelijk hun piemel in mij stoppen zonder mij geestelijk en lichamelijk eerst te bevredigen. Ik besloot dat ze me allemaal niet veel te bieden hadden, jongens zijn vaak egoïstisch en denken op jongere leeftijd alleen aan zichzelf. Ik begon te beseffen dat al hun mooie woorden, lovende opmerkingen en cadeautjes puur bedrog waren en dat ze me in werkelijkheid als een ‘sletje’ zagen, als een ‘makkelijke’. Dat kwam ook omdat ik niet durfde weigeren. Een ‘sletje’ ben ik nu misschien nog altijd, omdat ik nog lang niet altijd ‘neen’ heb leren zeggen, maar ik kijk tegenwoordig al veel beter uit en hou vooral opdringerige, geile mannen bewust op afstand.

Later ontdekte ik langzaam en weifelend dat ik ook iets had met vrouwen, vooral met jongensachtige meisjes en met rijpere, dominante vrouwen. Het bekijken van foto’s van she-males maakt me soms opgewonden, omdat ik graag zo’n vriendin mét een penis zou willen hebben.
Daarbij heb ik een lichte voorkeur voor dagdromen over vernedering en bondage en een onverklaarbare voorkeur voor bepaalde kledingstukken. Dit zal in mijn verhalen langzaam maar zeker duidelijker worden. Mij vaak aan- en uitkleden voor de spiegel en kleren passen is iets wat ik graag doe.


En een onverklaarbare voorkeur voor bepaalde kledingstukken…

Ik weet niet of ik een begenadigd schrijfster ben, maar heb toch al reacties mogen ontvangen die me aanmoedigen om ermee verder te gaan. Het is voor mij een dubbel genot om te weten dat sommige andere mensen opgewonden raken van mijn verhaaltjes of dat ze me ten minste begrijpen. Vooral als ik voel dat iemand begrip toont voor mijn fantasieën en eigenheid word ik helemaal warm van binnen. Zo werd ik bijzonder warm en vochtig van een mailcontact dat ik opdeed via deze site. Het was een man die het aandurfde om samen met mij een verhaaltje te schrijven. Hij was vriendelijk en lief, ik vond hem niet opdringerig. Dat verhaal hebben we geschreven, alleen denk ik dat ik eerst zijn opdrachtjes zal moeten uitvoeren vooraleer hij me de toestemming geeft om het te publiceren. O, wat werd ik warm van zijn begrip en zijn mailtjes. Zo samen een verhaaltje schrijven, het heeft wel iets. Ik denk dat ik me heel spoedig eens aan zijn opdracht zal wijden.

Het hoofdthema van de site is spanking. Ik ben er sinds ik hier kom toch wel een beetje nieuwsgierig naar geworden, maar pijngevoelens spreken me echt niet zo aan. En SM-kerkers, kettingen en zwepen nog veel minder. Nog nooit ging ik naar zo’n bar of privé-club toe. Ik denk dat ik dat gewoon (nog) niet durf, maar het bevalt me ook niet, het trekt me niet aan. Een héél klein beetje pijn mag misschien wel, maar zeker niet teveel. Het gaat mij meer om de geestelijke aspecten van de belevenis, mij heerlijk onderworpen kunnen voelen. Want het is in dat gevoel van onderworpen te zijn en niet weg te kunnen dat ik de bevrijding vind om me niet te hoeven schamen voor de dingen die ik lekker vind. De conservatieve opvoeding die mijn ouders mij gaven (sex was thuis onbespreekbaar) heeft daar misschien veel mee te maken.

Ik ben eerder onderdanig van aard, maar dat wil niet zeggen: altijd. In de meeste van mijn verhaaltjes identificeer ik me met één of meerdere van de hoofdpersonen. In SM-jargon zou ik misschien een ‘switch’ genoemd kunnen worden, maar door een haast totaal gebrek aan specifieke SM- of spankingervaring waarop ik zou kunnen bogen, klinkt die benaming in mijn geval haast lachwekkend. Ik vermoed dat ik méér dan een beetje lesbisch ben, ik heb ook een vriendin (die helaas helemaal niet dominant is) en waarmee ik mijn gevoelens niet kan uitleven, dus kan ik het niet laten om uit pure behoefte andere vrouwen en mannen te zoeken, met weinig succes overigens. Misschien zou ik in het echte leven het best passen bij een koppel waarvan de vrouw dominant is. Moest ik niet zo bang zijn voor pijn, dan zou ik me ook met plezier aan een dominante man willen geven.

Ik zal binnenkort een verhaaltje schrijven waarin ik zelf de dominante rol speel. Heel af en toe voel ik de behoefte om zo een piepjonge man te domineren en te gebruiken voor mijn eigen pleziertjes, zoals zij vroeger met mij deden. Waarom zou ik hem niet eens verplichten om aan de hakken van mijn schoentjes te likken of om langdurig mijn lange haar te borstelen? Mijn geheimste fantasie is dan hem vast te binden om ongestoord zoveel ik wil met zijn pikkie te kunnen spelen. En om hem lekker te kunnen pesten natuurlijk. Wat zou ik dan allemaal kunnen doen? Hem verbieden zijn strakke jeans uit te doen en hem lekker strelen totdat hij pijn aan zijn ballen heeft? Tegen zijn eikel kletsen ? Eraan trekken? Er een kusje op geven? Met mijn tong rond de eikel draaien totdat hij bijna klaarkomt en dan in zijn ballen knijpen? Wasknijpers plaatsen? Onder zijn ballen kletsen totdat ze opzwellen? Over hem heen gaan zitten en een plasje doen in zijn gezicht? Of een plasje doen op het toilet en hem daarna verplichten mijn pikant geurende roosje schoon te likken?

Ik geniet er enorm van om op dit forum te schrijven, en zoals jullie gemerkt hebben geef ik ook graag hier en daar eens een reactie, al moet ik oppassen dat ik daarin niet overdrijf. Hier op het forum zijn geeft me een genot dat ik nergens anders kan vinden, bij mijn weten toch niet.

Ik dank de beheerders voor hun bereidwilligheid om voor mij een eigen map aan te maken.

Stefanie



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 214
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 28 januari 2007 - 08:30 am:       

Even voorstellen....



Mijn beste Stefanie,

Voor iemand die zegt het bijzonder moeilijk te vinden zichzelf voor te stellen (en trouwens ook voor iemand die dat niet zou zeggen) lever jij wel de meest bijzondere introductie af die hier ooit geplaatst is. Eén die ook niet snel zal worden overtroffen, naar ik stellig aanneem.

Je bent een bijzondere vrouw, met bijzondere fantasieën. Maar wat je uitzonderlijk maakt is je intentie zoveel van die fantasieën met iedereen te delen. Waar heel veel mensen heel veel schroom hebben en een groot aantal mensen toch nog wel behoorlijk wat remmingen is het haast of jij onbeschaamd bent. Ik gebruik dat laatste woord met enige aarzeling, want schaamte is niet een begrip dat op deze site thuis zou moeten horen. Maar ik weet geen beter woord. Of toch misschien: grenzenloze openhartigheid.

En dat is een groot cadeau dat je ons geeft.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

venus
Actief lid
Inlognaam: Venus

Bericht Nummer: 30
Aangemeld: 11-2005

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 28 januari 2007 - 09:14 am:       

Voor Stefanie



Wow Stefanie

Wat een mooie en open voorstelling van jezelf die je geeft.
Je stelt je op zo'n open manier voor dat ik er alleen maar bewondering voor heb. Ik kan er van leren. Dank je wel.

Liefs,
Venus

 

Ghostwriter
Lid
Inlognaam: Ghostwriter

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 11-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 28 januari 2007 - 03:03 pm:       

Ook goedemorgen!



Dit is geen introduktie meer, dit is een essay. Het is bijna net zo spannend als had je een verhaal geschreven. En dan te bedenken dat je dit zondagochtend om half vijf geschreven hebt... zeg eens eerlijk, heb je er de halve nacht op liggen woelen?

/GW

 

Stefanie
Bevlogen lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 73
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 29 januari 2007 - 03:36 am:       

de voorstelling2



Lieve mensen,

Tof dat jullie hier zo op reageren en het nog goed schijnen te vinden ook!! En Ghostwriter, ja, als ik schrijf dan kan ik daar héél lang op zitten 'woelen'. Sommige dingen winden me danig op, en schrijven over mezelf en mijn gevoelens is er één van.

Ik kreeg zelfs een PB van een man die dacht dat ik misschien zelf een man was. Ik heb me dus weer danig laten meeslepen in mijn gevoelens. Tja, na het lezen van mijn voorstelling kan ik me dat best voorstellen. Normaal kom ik helemaal niet zo dominant uit de bus, meestal ben ik eerder het sub-type, met hun gevoelens associeer ik me in de verhaaltjes toch het best. Juist daarom wil ik eens een experiment wagen, maar dat kan mislukken.
Zouden mannen en vrouwen eigenlijk wel bestaan? Ik bedoel in de geest? Het is duidelijk dat we lichamelijk allemaal verschillend zijn en blijkbaar zijn er ook mensen die transsexueel zijn, dus ik ben er zeker van dat het allemaal niet zo strikt afgescheiden is als men meestal aanneemt in het dagelijks leven.

Zijn er nog vrouwen die soms het gevoel hebben liever een man te zijn (geweest)? Zelf ben ik tevreden over wie en wat ik ben. Gaandeweg leren we dat, iedere dag een beetje meer. Soms kunnen we elkaar daarbij helpen.

Stefanie.

 

Stephanie (Gast)
Gast

Bericht Nummer: 0
Aangemeld: n.v.t.

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 30 juli 2006 - 05:43 am:       

Aan Leon en ...Even voorstellen...



Ik wil toch even reageren op het verhaal van Leon vier postings hoger of zo. Ik noem mezelf graag Stefanie, maar eigenlijk ben ik fysiek helemaal geen vrouw. Toch verlang ik in mijn nachtelijke fantasieën er wel naar een vrouw te zijn, me als een vrouw te voelen, in het sexspel de vrouwelijke rol op mij te nemen, enz... Ik ben ook toevallig eens op deze site terechtgekomen (in een nieuwsgierige bui), maar ik draag die gevoelens al heel erg lang met me mee. Niet dat ik dat nu als een nadeel beschouw, integendeel, ik word er vaak opgewonden van om me voor te stellen hoe het zou zijn om een vrouw/meisje te zijn.

Mijn nickname was dus een groot dilemma. Enerzijds wil ik me niet voordoen als een vrouw op dit forum, omdat dat niet de volledige waarheid is. Ik zou bij niemand valse verwachtingen willen wekken. Anderzijds zou ik op dit forum wellicht helemaal niet komen als ik hier niet zou hopen de gelegenheid te vinden om te praten of te schrijven over dat 'feminiene' gevoel en me eventjes weer te gedragen als een heet sletje.

Belangrijk in verband met dit forum is daarbij dat ik als 'Stephanie' graag fantaseer dat ik in een onderdanige positie zit en dat ik gedomineerd word door andere vrouwen.

 

LadyElvira
Nieuw lid
Inlognaam: Travladyelvira

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 30 juli 2006 - 09:08 am:       

Reactie op bericht van Stephanie



Hallo Stephanie,

Veel van je gevoelens hebben te maken met travestie. Ik weet niet of je ook graag dames kleding zou willen dragen? Je hoeft je hier niet voor te schamen hoor. Ik doe het zelf ook.

Ik denk dat onderdanigheid NIET alleen voor dames is weggelegd. Ook heren kunnen onderdanig zijn. Ik ben benieuwd waarom jij onderdanigheid met vrouwelijkheid verbind.

Ik ben zelf een travestie Meesteres en geef dit altijd aan als ik advertenties of verhalen schrijf. Zo voorkom je verwarring en weet iedereen meteen waar hij/zij aan toe is. Dus kom er gerust voor uit. Op sites zoals deze zal dat niet gauw vreemd gevonden worden.


 

Stefanie (Gast)
Gast

Bericht Nummer: 0
Aangemeld: n.v.t.

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 31 juli 2006 - 02:46 am:       

aan Lady Elvira



Tof dat ik zo snel een antwoord krijg. HEt eerste bericht dat ik controleer is meteen al raak en ik heb het er gisteren pas opgezet. Ik vind het ongelooflijk tof dat ik hier zo'n site gevonden heb waar ik met mezelf bezig kan zijn.

Om je vraag te beantwoorden: nee, ik heb niet echt het gevoel dat ik een travestie zou zijn of zelfs maar zou willen zijn. Maar inderdaad, het schrikt me niet af om een slipje te dragen en ook andere fantasieën in die richting zijn niet onmogelijk voor mij. Maar toch vormt dat niet de hoofdmoot voor mij.

Waarom ik vrouwelijkheid aan onderdanigheid verbind ? Ik heb daar nog niet zo diep over nagedacht, maar het is inderdaad een zeer goede vraag. Misschien omdat het altijd zo wordt voorgesteld in films en boeken enzomeer. Maar eigenlijk hoeft een vrouw niet onderdanig te zijn om een vrouw te zijn, evenmin als een man dominant zou moeten zijn om een man te kunnen zijn. Eigenlijk vermoed ik dat iedereen een beetje van de twee is, maar de ene al meer dan de andere. Ik droom van een vrouw die dominant is en die mij eens lekker wil gebruiken.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: