home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Nomen


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op woensdag 17 januari 2007 - 09:26 am:       


De slavinnekeuring


Dwe eerste ontmoeting tussen de Meester en de slavin




Het was het zover: na een jaar elkaar te hebben gemailed, geSMS’ed, geMSN’ed, getelefoneerd, spraken we af bij haar thuis. Bij de die prachtige slavin met haar prachtige gebruinde huid, gebruind omdat zij een halfbloed was uit Nederlandse en Surinaamse ouders.
Ze was lang, ja en prachtig om te zien. Haar borsten knapten zowat uit de strakke blouse die zij in mijn opdracht had aangetrokken. Een strakke witte blouse die ook enigszins doorzichtig was en daarom extra spannend maakte. Daardoor ook was haar mooie witte bh zichtbaar welke toch een extra geil tintje gaf terwijl ik naar haar keek en met haar praatte in de deuropening. Haar strakke leren rok tot net boven de knieën en laarzen met hoge hakken maakten het geheel steeds meer mooier en haar prachtige lange krullende haar maakte het plaatje compleet.

“Komt U binnen Meester,” zei ze en ze gaf mij een kus op mijn mond.
Terwijl ik naar binnen liep dacht ik bij mijzelf: dit gaat goed, want je weet het nooit: het kan ook tegenvallen van een of beide kanten en dan is het afgelopen en zou je missen wat je eigenlijk toch ergens achter in je hoofd hoopte dat er zou gaan plaatsvinden.
“Wilt U koffie Meester?”
Ja, dat wilde ik wel. We hadden van tevoren afgesproken dat we het rustig aan zouden doen omdat de slavin nogal nerveus kon zijn bij een eerste ontmoeting en daarom is een kopje koffie drinken gezamenlijk natuurlijk een goede manier om de spanning te laten zakken en je bij elkaar op je gemak te laten voelen.

Ze zat tegenover mij op de andere bank en ik liet mijn ogen over haar heengaan: mooie benen voorzover deze natuurlijk zichtbaar waren door de laarzen en onder de vrij lange rok: Ja, zo hadden we afgesproken dat ze zich zo zou kleden. Geen slip overigens. Dit wilde ik niet omdat ik dan tijdens de keuring van de slavin -want daar hadden wij uitgebreid over gesproken- ik vrij snel de kut kon bekijken en betasten.
Ik maakte haar een compliment dat zij een mooie slavin was en mooi gekleed. De slavin bedankt mij en ik vroeg haar om aan mij te tonen dat zij inderdaad geen slip aanhad. Zij bevestigde dit en ging voor mij staan. Ze trok haar strakke rok op en toonde mij haar mooi geschoren kut, die er prachtig uitzag met haar clitoris zichtbaar boven tussen het spleetje.
“Bent U tevreden Meester?”
Dit bevestigde ik en ik beval haar om op haar knieën voor mij plaats te nemen. Ze zag er blij uit en ik kuste haar op haar mond en zei dat ik dacht dat ze een gehoorzame en goede slavin zou zijn.
“Voel je je op je gemak?” vroeg ik haar.
“Ja Meester, ik voel mij op mijn gemak bij U maar dat had U toch wel verwacht na de vele gesprekken die wij eerder hadden gevoerd?”
Ik was blij dat zij dit was omdat wij zoals gezegd een tijdje zouden nemen aan elkaar te wennen.
“Komt U mee naar de andere kamer?” vroeg ze.
Ja, dat leek mij een goed idee want hieruit bleek dat ze gereed was om gekeurd te worden en hier keek ik erg naar uit…..
Ik ging op een stoel in de andere kamer zitten en beval de slavin dat ze zittend op haar knieeen met de benen gespreid voor mij plaats moest nemen. Dit deed zij. Vervolgens gaf ik haar opdracht om de knoopjes van de blouse los te maken en haar borsten uit de bh te nemen zodat zij deze kon tonen.
“Speel er maar mee zodat ik kan zien hoe jouw borsten zijn en ik zal dan bekijken of jouw borsten kunnen worden afgebonden en zien of je knijpers of tepelklemmen kunt hebben.”
Zij bevestigde dat het afbinden van haar borsten regelmatig had plaatsgevonden en vroeg aan mij of ze ook de tepelklemmen, die zij had liggen in de kast, moest pakken. Ik zei haar dat ze hier even mee moest wachten omdat ik de tijd wilde nemen om haar borsten te bekijken, te betasten en ervan te genieten.
Terwijl ik dit zei ging de slavin door met het kneden van haar borsten en het knijpen in de tepels. Dit was een prachtig en geil gezicht . Na dit enige tijd te hebben bekeken, gaf ik opdracht om te gaan staan, de rok uit te doen en de benen te spreiden en de armen in de nek doen zodat ik een goed vrij uitzicht op de kut kon krijgen. Ik had mijn rijzweepje meegenomen en hiermee tikte ik tegen de binnenkant van de benen waarmee ik duidelijk maakte dat zij haar benen nog meer moest spreiden. Dit deed zij en het zicht op haar geile lichaam was prachtig. Zo kon ik haar gehele lichaam keuren. Haar borsten, die uit de bh hingen, en kut waren prachtig.

Terwijl ik haar observeerde voelde ik haar heerlijke kut en constateerde dat deze al behoorlijk nat was geworden van opwinding en geilheid en complimenteerde haar hiermee. Ik vroeg haar om de tepelklemmen uit de kas te halen en ook haar pols- en enkelboeien om te doen. Dit deed zij meteen en toen zij de boeien had omgedaan overhandigde zij mij de tepelklemmen. Ik gaf opdracht weer plaats te nemen zoals zij dit eerder deed: rechtop, handen in de nek en benen gespreid. Ik ging voor haar staan en plaatste voorzichtig de klemmen op de tepels van de borsten. Dit was heerlijk om te doen en kleine schokjes van pijn gingen door haar heen. Ik vroeg hoe het voelde en ze zei heerlijk: dank U Meester. Zo ging ik zitten en bleef ik een tijdje genieten van het zicht op de slavin. Na 5 minuten nam ik voorzichtig de klemmen af.
De keuring was natuurlijk lang niet klaar, aangezien ik nog haar gehoorzaamheid en onderdanigheid ook wilde keuren. Ook het aanbieden aan de Meester en gebruik van de slavinnekut en anus en behagen van de Meester moesten nog plaatsvinden.
Ik gaf de slavin opdracht om zich om te draaien en voorover op de stoel te buigen en de benen natuurlijk weer te spreiden. Hierdoor kreeg ik goed zicht op de heerlijke billen van de slavin. Prachtig om te zien. Ze had een prachtige kont. En ook de kut was mooi zichtbaar tussen de billen door.
“Doe je billen maar eens wijd slavin,” zei ik en ze deed dit.
Nu kon ik haar anus goed zien en met mijn vinger natgemaakt in de mond van de slavin deed ik deze door de bilspleet en ging langzaam binnen in het gaatje. Ah, dit was lekker en een kleine rilling ging door de slavin heen. Ik nam de vinger weer uit en liet deze aflikken door de slavin.
“Nu, ik zal testen hoe gehoorzaam je bent. Daarom wil ik dat je op de vloer op je knieën plaatsneemt en ik wil dat je mijn schoenen kust en volledig aflikt.”
De slavin zei: “ja Meester,” en nam plaats zoals bevolen.
Terwijl ik mijn benen over elkaar had geslagen, likte ze mijn schoenen terwijl ik zicht had op de mooie kont van de slavin. Ga maar door en laat zien dat je een gehoorzame slavin bent. Zo liet ik haar nog 5 minuten doorgaan en gaf haar toen opdracht om voor mij te kruipen op handen en voeten. Dit deed zij keurig en onder begeleiding van mijn rijzweepje legde de slavin een mooi parcours af door de kamer. Helaas had ik geen hondenriem tot mijn beschikking om haar aan te lijnen. Maar het ging zeer goed.
“Nu mag je voor mij plaatsnemen op de knieën. Doe mijn gulp maar open en neem mijn pik uit mijn broek. Ik wil je testen op je pijpvermogen en zien of dit naar mijn zin is. Zo niet, dan zal ik je hierin trainen zodat je dit volledig naar de zin van de Meester doet.”
“Ja Meester,” gehoorzaamde de slavin en zij nam plaats voor mij, opende de rits en nam mijn pik uit de broek.
“Zo. Pijpen!”
De slavin nam mijn pik in haar mond en pijpte mij langzaam en voorzichtig. Dit was niet geheel naar mijn zin aangezien ik behoorlijk gepijpt wil worden en dat mag iets harder. Ik tikte haar met mijn zweepje op de billen en zei haar behoorlijk te gaan pijpen. Dit deed zei nu en dat was beter.
“Dit is wel een puntje ter verbetering en dit zullen wij dan ook gaan trainen”.

Ik liet haar verder gaan en ook het aflikken van mijn pik en ballen ging redelijk naar mijn zin. Voordat ik eventueel zou klaarkomen, gaf ik de slavin opdracht om aan mij te laten zien hoe ze zich aan mij zou aanbieden op de manier zoals ik haar had laten oefenen de laatste weken. Hiertoe nam de slavin plaats op de vloer met het hoofd op de grond, de billen gespreid en de kont hoog. Ik ging staan achter de slavin en met het rijzweepje forceerde ik nog een betere spreiding van de benen en de kut ging dan ook een klein beetje openstaan zoals ik dit volgens de oefeningen had gewenst.
“Ik zal je nu gaan neuken en ga je uitgebreid gebruiken en genieten van je.”
“Ja Meester, daar ben ik ook slechts voor: om door U gebruikt te worden.”
Ik was tevreden met dit antwoord, nam plaats achter de slavin op de vloer en drukte langzaam en voorzichtig mijn keiharde lul in haar kut. Met stevige stoten neukte ik de slavinnekut en dat was heerlijk.
“Vinger jezelf ondertussen slavin,” gaf ik opdracht.
Dit deed ze.
“Ik wil NIET dat je klaarkomt zonder mijn toestemming” en ging verder om haar hard te neuken.
Dit was zo geil en lekker. Het duurde niet lang of ik ging klaarkomen: ik kon gewoon niet meer ophouden. Ik nam mijn pik uit de kut gaf de slavin opdracht zich om te draaien en de mond open te houden voor mijn pik. Ik trok mezelf af en spoot in en over de mond van de slavin.
“Zo ik weet nu dat je een toegewijde en goede slavin bent! Lik mijn pik af zodat alle sperma in jouw mond gaat.”
Ik gaf haar hierna opdracht om zich weer om te draaien.
“Ik wil dat je met je benen gespreid op de stoel gaat zitten.”
Nadat zij dit gedaan had, maakte ik haar armen en benen met touw aan de stoelpoten en rugleuning en aan de boeien vast. De slavin zat nu met haar benen gespreid op de stoel en armen achter de rugleuning vastgebonden vast. Nadat ik dit even had aangekeken nam ik het zweepje en stak dit voorzichtig en langzaam met het handvat in de kut van de slavin.
“Zo en nu mag je klaarkomen” en begon vervolgens het zweepje met korte halen in de kut te bewegen.
Hierop werd de slavin zo geil dat het geil uit de kut op de stoel liep. Het duurde maar 2 minuten en de slavin kwam klaar. Spuitend en de stoel was zeiknat…
We waren beiden uitgeput. Ik maakte de slavin los en nam haar in mijn armen. Wij kusten hartstochtelijk en gingen douchen. Nadat wij hadden gedoucht hadden genoten we een heerlijke maaltijd in een leuk restaurant waar we leuk met elkaar praatten en van elkaars gezelschap genoten. Na enkele uren was het zo laat geworden dat we ieder wel aan ons bedje toe waren en ging een ieder naar huis.




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: