home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
gayman


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op maandag 03 augustus 2009 - 12:35 am:       


Huisvriendje blijkt huisslaafje


Huisvriendje blijkt huisslaafje.




Een kort maar waargebeurd verhaal.

Ik was 40, gay en woonde alleen. In die tijd had een maatje, een bi-jongen, zoon van vrienden. Hij kwam bij me over de vloer vanaf z´n dertiende en hielp me altijd met klusjes. We deden ook gezellige dingen samen. Dat ging zo enkele jaren door. Plotseling op een dag, we zaten een film te kijken, samen onder een plaid, want het was koud in huis, plotseling keken we elkaar aan en voor we het wisten waren we aan het vrijen. De vonken sloegen er bijna vanaf, de kleren vlogen uit en op een gegeven moment deed hij zijn benen wijd en lag ik hem te neuken. Deze jongen kwam nu steeds vaker per week, maar ook meestal in de weekenden. Zodra hij binnen was vlogen zijn kleren uit liep hij naakt rond. Hij was na die eerste vrijpartij nog aanhankelijker en gewilliger dan daarvoor. Buitenshuis was hij de macho, want niemand mocht uiteraard wat weten en zijn ouders zouden niet accepteren dat hij homo of bi was. Dus hij was altijd naar meisjes aan 't kijken. Intussen had ik een vaste partner gekregen, ontmoet via internet. En omdat de jongen mijn huisvriend was bleef hij vanzelfsprekend komen. Het was meestal erg gezellig en we hadden ook regelmatig seks met z'n drieën. Dat was echter niet altijd even geslaagd, omdat hij niet altijd wilde wat mijn partner wilde. Maar ik merkte dat dit wel werkte als ik hem opdroeg wat hij moest doen, ook al was het zich door mijn partner keihard laten neuken. Dus als hij onderdanig kon zijn dan deed hij alles, maar dan ook echt alles. Toen hij ongeveer 21 was kreeg hij een vriendin. Als zij moest werken lag hij bij ons in bed, totdat we moesten verhuizen. Dat was één reden temeer om hem zelden meer te zien. We missen hem wel in huis. Dat regelmatig komen binnenvallen voor de gezelligheid, samen winkelen of toeren, samen koken, eten, filmpje kijken, samen vrijen, het naakt rondlopen van hem en altijd een extra lekker kontje voorhanden hebben om naar te kijken en eens lekker aan (en in) te voelen, dat mis ik persoonlijk enorm. Het samen slapen ook.

Hij vertelde me laatst dat hij jaloers was geweest op het huisslaafje dat vóór hem bij mij thuis kwam. Ik heb die gast echter nooit als slaafje gezien, maar toen ik er over nadacht was die jongen er altijd als de kippen bij om mij te helpen. Hij wist altijd precies wat ik wilde, alles stond altijd al klaar voor ik er zelf aan dacht. Hij deed precies wat ik vroeg en wat ik wilde, terwijl ik beslist niet dominant naar hem was. Nee ik was juist heel aardig voor hem. Als ik hem vroeg zich naakt uit te kleden omdat ik weer nieuwe kleren had gekocht om hem er mooier mee uit te laten zien, dan deed hij dat. Spiernaakt. Hij droeg die alleen als hij bij mij was. Als hij naar huis ging droeg hij zijn oude kloffie. Als ik ging douchen kwam hij altijd mee onder de douche om mijn rug te wassen. Zonder dat ik er erg in had, maar duidelijk nu ik er over nadenk, was hij het meest perfecte slaafje. Ik strafte hem dus ook nooit, maar neukte hem wel als hij bleef slapen. De eerste keren bleek dat nogal pijnlijk voor hem, terwijl ik niet groot geschapen ben, maar als ik hem vroeg of het pijnlijk was geweest zei hij steevast altijd dat ik beslist moest doen wat ik lekker vond. Deze jongen kwam ineens in een familie situatie terecht waardoor hij niet meer kon komen. Jammer, maar een ander diende zich dus aan.

Mijn fantasie.

Nu is mijn partner op vakantie en ben ik alleen thuis. Het is wel erg stil. Geen mens om mee te praten of ik moet het huis er voor uit... Nog twee weken alleen. Vandaar dat ik nu fantaseer van een nieuw huisvriendje. Maar nu een echt huisslaafje. Dom en sub is meer dan een spel, het is een levensstijl, de natuurlijke wijze van met elkaar omgaan die mij vanzelf de dom maakt en hem de sub. Mijn slaafje is nog jong, zodat ik hem nog helemaal kan kneden. En klein, omdat ik zelf niet zo lang ben, daarom is mijn huisboy onder de 1m70. Hij is vrijwel haarloos van nature. hij heeft een lichte beharing die nauwelijks opvalt. Zijn schaamstreek, bilnaad en oksels scheert hij elke dag voor mij. Hij is erg schoon. Mijn partner houdt van een beetje mollig, ik hou eerder van mager, dus dit huisvriendje zit er tussen in, normaal postuur, prachtiege proporties. Mijn huisslaafje is bescheiden, verlegen en dus van nature zeer onderdanig. Maar wel intelligent en leergierig want wij praten over van alles en ik moet hem toch goed kunnen onderwijzen in zijn rol. Hij is aantrekkelijk om te zien, maar omdat hij met plezier alles voor me doet en met me doet is zijn innerlijk soms nog aantrekkelijker. Want respect, beleefdheid en geen tegenspraak maken mijn huisvriendje beslist mooier dan hij lijkt. Ik ben soms wel erg streng en moet hem dan billenkoek geven of een stevige buttplug indoen terwijl ik zijn tepeltjes vastklem, maar ik ben altijd rechtvaardig. Mijn knuffel momenten maken het weer goed en dan ben ik erg aanhalig en kan ik lang zoenen en intussen met zijn kontgaatje spelen. Mijn huisslaafje is dus geen seksmaatje, zo'n jongen die binnenkomt, seks heeft en weer vertrekt. We doen gezellig samen de dingen waar ik zin in heb. En meestal laat ik hem alles in zijn blootje doen, afwassen, vloer boenen (op de knieën) en ramen wassen. Hij mag niet roken en drugs gebruiken. Drinken zonder mijn toestemming mag hij ook niet. Ik heb het vertrouwen dat hij niet vooraf of achteraf aan zijn bezoek iets tot zich neemt. In mijn fantasie klikt het erg goed tussen ons en komt hij twee avonden in de week en bijna elk weekend, dan blijft hij ook slapen. Als deelnemen aan het "gezin" goed blijft gaan ligt een 24/7 relatie in het verschiet.

Als mijn verhaal en fantasie je aanspreekt bekijk dan mijn advertentie:
https://www.smverhalen.nl/discus/messages/107/127.html?1249249030




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: