home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Groentje


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 11

Gepost op woensdag 15 februari 2006 - 11:42 pm:       


Preuts Mf1


het afgooien van het keurslijf van haar opvoeding




Vroeger zei haar moeder altijd dat ze niet zo moest schreeuwen, dat deden nette meisjes niet. En ze moest netjes met de benen bij elkaar zitten, altijd haar schoenen gepoetst hebben en netjes praten, ze was tenslotte geen viswijf.
Op de lagere school was ze altijd het beleefde, ietwat timide meisje geweest, een lievelingetje van de meester. Op de middelbare school was ze nog lang kinderachtig gebleven. In plaats van jongens uitdagen bij het fietsenhok, deed ze nog tikkertje met haar vriendinnen. Haar eerste vriendje had ze pas gekregen in het laatste jaar van het gymnasium.
Het was een schat van een jongen. Ze had hem al geweldig gevonden vanaf het eerste jaar maar nooit iets durven doen. Dankzij haar vriendinnen was hij te weten gekomen dat ze hem leuk vond en uiteindelijk had hij de eerste stap genomen. Lang was het echter niet aan gebleven want bij alles wat ze samen deden hoorde ze haar moeders stem in haar achterhoofd met mededelingen zoals: ‘kussen in het openbaar is voor lichtekooien’ en ‘nette meisjes sparen zichzelf voor het huwelijk’. Natuurlijk was hij zich gaan vervelen. Toen bleek dat er echt niet meer inzat dan zoenen, had hij haar verlaten.
Nu in haar laatste jaar van de universiteit begon ze zich toch wel zorgen te maken. Ze had nog een paar keer een leuke jongen ontmoet maar verder dan zoenen was ze echt niet gekomen.
Goed, één keer had een jongen zijn hand in haar slip gestoken. Ze was enorm geschrokken en had een stap achteruit gedaan
Hij was echter mee gestapt en had gegromd ‘blijf staan’. Even had ze gehoorzaamd maar toen had haar moeders stem het overgenomen en was ze verschrikt weggelopen. Het was gelijk uit geweest met die jongen.

Maar nu had ze iemand gevonden die het al meer dan twee maanden met haar uithield
Hij was wel een stuk ouder, wel tien jaar, maar had nog steeds niet geklaagd. Sterker nog, hij had haar al verder gekregen dan ze ooit was gegaan.
Ze hadden al getongzoend en hij had ook al onder haar shirt haar borsten gestreeld. Ze had natuurlijk wel afkeurend gekreund maar hij had haar gewoon tegen zich aangetrokken en was verder gegaan. En ze had het nog lekker gevonden ook!
Maar dat was niet eens het meest schokkende: ze hadden ook zeer onthullende gesprekken gehouden. Op de een of andere manier straalde hij zoveel rust uit dat ze hem alles durfde te vertellen. Zelfs haar meest grote schande die ze nog nooit met iemand had gedeeld. Ze had hem op een avond, terwijl ze in zijn armen lag en hem niet hoefde aan te kijken, vertelt hoe ze kriebels in haar buik kreeg van scènes in films waarin mannen hun vrouw sloegen.
Hij had niet gelachen maar was serieus er op in gegaan. Of ze zelf wel eens was geslagen, of ze de pijn fijn vond of het idee van onderwerping en of ze wel eens bij zo’n scène was klaargekomen. Toen ze vertelde dat ze nog nooit was klaargekomen en zich daar wel zorgen over maakte, moest hij lachen. Het idee dat ze niet kon klaarkomen als ze zichzelf bevredigde, verbaasde hem niet
Hij kon haar zelfs uitleggen dat het heel normaal was omdat ze nog steeds bang was voor de stem van haar moeder. En hij had haar aangeboden haar te helpen… en wel vanavond!

En nu stond ze zenuwachtig midden in zijn kamer
Hij had gezegd dat ze daar moest blijven wachten, hij ging even wat halen. Ze wist niet goed wat ze moest doen. Ze durfde niet te gaan zitten dus keek ze maar eens om zich heen.
Hij had tv zitten kijken toen ze binnen kwam. Voor de tv stond zijn leunstoel met een voetenbankje. Naast de stoel een salontafel met wat tijdschriften. Bovenop lag een blad met een grote foto voorop. Toen ze beter keek zag ze dat het een vrouw was in een leren pakje. Haar borsten waren bloot en ze had haar handen op de rug. Net toen ze zich dat realiseerde kwam hij weer binnen. Met rode wangen keek ze op.
Hij leek het niet te zien en zei haar bij hem te komen. Zijn stem klonk anders, een beetje streng.
Met enigszins knikkende knieën ging ze voor hem staan
Hij pakte haar kin beet, keek haar diep in de ogen en vertelde dat hij haar alleen kon helpen als ze precies deed wat hij zei. Voor ze goed en wel wist wat ze deed had ze al ja geknikt.
Hij gebood haar om haar blouse open te maken. En weer leek haar lichaam sneller dan haar gedachte want haar vingers waren al bezig terwijl ze bedacht dat dit misschien niet zo slim was. Vervolgens moest ze haar borsten strelen onder haar bh en hem daarbij aankijken. Aarzelend streek ze over de zijkant van haar bh, ze hoorde haar moeder in haar hoofd afkeurend sissen en durfde hem niet aan te kijken. Gelijk kreeg ze een tik op haar wang, niet hard maar wel zo dat ze er van schrok.
“Aankijken!” was het enige dat hij zei.
Met enigszins natte ogen keek ze hem aan terwijl ze met haar handen over haar tepels streek.
Vervolgens moest ze haar borsten uit haar bh tillen en erover heen hangen. Als beloning noemde hij haar liefkozend zijn sletje. Ze kreeg een kriebel onder in haar buik. Daarna ging hij op zijn leunstoel zitten en moest ze voor hem komen staan. Met haar armen beschermend voor haar borsten deed ze wat hij zei. Maar dat was niet wat hij wilde
Hij stond op, trok haar armen omlaag, gaf een tik op haar borsten en ging weer zitten. Nu moest ze onder haar rokje haar slip uittrekken.
In haar hoofd was het een grote chaos. Ze wilde wegrennen, in een hoekje wegkruipen, bewijzen dat ze echt geen sloerie was, ze wilde huilen, ze wilde hem smeken zich weer te mogen aankleden maar ze wilde hem ook niet teleurstellen, ze wilde dat hij trots op haar was, ze wilde hem ook uitdagen… en in een heel klein hoekje van haar geest hoopte ze ook dat hij haar ruw bij de armen zou pakken en haar zou dwingen te doen wat hij wilde.

Alsof hij haar diepste gedachte kon horen stond hij ineens resoluut op en duwde haar richting het voetenbankje.
Boos vertelde hij haar dat als ze niet deed wat hij vroeg, ze straf kreeg. En ineens had hij een liniaal in zijn hand. Het flitste nog even door haar hoofd dat hij dat dus was gaan halen daarnet maar daarna nam de verontwaardiging en de angst het over. Ze keek hem boos aan en vertelde met trillende maar duidelijke stem dat ze daar niet van gediend was en dat ze naar huis wilde.
Maar hij leek haar niet te horen, hij pakte haar bij de nek en duwde haar gezicht over het bankje. Bezwijkend onder de druk kwam ze met haar buik op het bankje terecht. zijn andere hand verdween onder haar rokje en trok in één keer de slip omlaag op haar enkels. Dan ging zijn hand weer omhoog en voelde ze een vinger tussen haar lipjes gaan
Hij grinnikte, ze was nat!
“Zeg me nog eens dat je dit niet wilt” fluisterde hij streng in haar oor maar ze durfde niets te zeggen.
Liever wilde ze zijn hand pakken en die nog meer tussen haar lipjes drukken. Toen hij niks hoorde gaf hij een klap op haar billen en stond op. Roerloos bleef ze liggen over het bankje. Na een minuut of tien (of leek het alleen maar zo lang?) begon hij te vertellen dat hij haar nu voor eens en altijd af zou helpen van het idee dat ze een net meisje was.
Hij pakte haar bij haar haren en dwong haar naar de tv voor haar te kijken.
Hij had in de tussentijd een film opgezet. Groot in beeld zag ze hoe een meisje aan het geslachtsdeel van een man likte. Ze wilde haar gezicht weer afwenden maar hij trok haar aan de haren terug.
Hij vertelde dat ze haar ogen niet van de tv mocht halen en dat ze hardop moest beschrijven wat ze zag. En ze moest daarbij de meest vieze woorden gebruiken die ze maar kon bedenken. Als ze dat niet goed deed, kreeg ze slaag met de liniaal.
Aarzelend begon ze te vertellen dat ze een meisje zag dat aan de jongen likte.
Daar had ze haar eerste klap te pakken! De pijn trok door haar billen.
Ze probeerde het opnieuw: aan zijn geslachtsdeel, de volgende klap!
“Aan zijn lul?” probeerde ze.
Het bleef stil en ze haalde opgelucht adem. Maar daar was de volgende klap alweer.
“Niet stoppen,” zei hij streng.
Haar billen gingen nu wel erg branden.
Zacht huilend vertelde ze verder wat de vrouw bij de man deed. Elke keer als ze een te mooi woord gebruikte kreeg ze weer een venijnige tik met de liniaal. Na nog geen vijf minuten kon ze alleen nog maar schreeuwend en snikkend beschrijven wat ze voor zich op de video zag.
Daar leek hij geen genoegen mee te nemen, want hij bleef nu met regelmatige tikken op haar billen slaan.
Ze gilde het uit, smeekte hem op te houden, probeerde met haar handen haar billen te beschermen
Hij versnelde het slaan, ze had geen tijd meer om van de slagen te bekomen, ze voelde alleen nog maar pijn.
Toen hij eindelijk ophield voelde ze geen schaamte meer, ze voelde zich niet vies, ze voelde zich niet zondig, ze voelde zich... een slet... zijn slet!




 

Verteller
Nieuw lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 16 februari 2006 - 02:44 pm:       

Een mooi verhaal



Zonder meer een boeiend verhaal.

Ik heb ervan genoten, en ik zou graag als dominant een vergelijkbare situatie meemaken.
Wie weet!

groeten van Verteller}}

 

Bert Willems
Nieuw lid
Inlognaam: Duitseswitch

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 01-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 16 februari 2006 - 09:56 pm:       

preuts



Een mooi en goed geschreven verhaal! Het lijkt me erg realistisch, ook al vind ik persoonlijk de meester wat te hard. Maar kennelijk wel effectief...Complimenten van Bert.

 

Groentje
Nieuw lid
Inlognaam: Groentje

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 01-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 17 februari 2006 - 11:03 pm:       

Dank



Hi, dank jullie voor je reactie. Het is altijd leuk om te weten dat je het niet voor niks hebt opgestuurd, dat er echt mensen zijn die het lezen! En natuurlijk ben ik ook wel zo ijdel dat ik hoopte dat mensen het een goed verhaal vonden .
Wat betreft de opmerking dat de meester wat hard is, kan ik het toch niet laten om even te reageren. Een meester is voor mij iemand die eigenlijk zonder dat ik het zeg al aanvoelt wat ik nodig heb. En ik wil natuurlijk niet beweren dat het iemand met bovenmenselijke trekken moet zijn! Ik bedoel dat mijn meester iemand moet zijn die zo'n inlevingsvermogen en fantasie heeft dat hij mij kan verbazen en kan leiden. Of ben ik nu te veeleisend?

Liefs Groentje

 

Stefanie
Beginnend lid
Inlognaam: Stefanie

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 08-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 06 september 2006 - 12:00 am:       

goed verhaal



Beste Groentje,

Ik vind het ook best wel een goed verhaaltje. Misschien een beetje kort ? Zal het nog ooit verder gaan en een vervolg krijgen ? Zelf ben ik ook altijd wel een beetje preuts geweest denk ik, vroeger toch. En nu soms nog. Mijn fantasie is vrij, maar in werkelijkheid gaat het heel wat kalmer eraan toe.

In ieder geval gelukgewenst, dit thema spreekt me ook wel aan. Tikken krijgen met de liniaal lijkt me echter wel wat pijnlijk. Maar moest het gebeuren om me aan te sporen minder nette woorden te zeggen, dan lijkt het me heerlijk. Het preutse meisje uit je verhaal wordt gedomineerd door een man. Moest het me zelf gebeuren dan zou ik liever hebben dat een paar vrouwen die rol zouden spelen.

Ik ben pas nieuw hier en wil alle verhalen wel eens lezen die op deze site staan, maar ik zal toch geduldig moeten beginnen met er hier en daar eentje uit te pikken.

 

Groentje
Bevlogen lid
Inlognaam: Groentje

Bericht Nummer: 50
Aangemeld: 01-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 06 september 2006 - 08:50 am:       

dank



Hoi Stefanie.

ik ben stiekem een beetje vereerd dat je van al die verhalen ook een verhaal van mij gelezen hebt. En ik ben natuurlijk erg blij met je positieve beoordeling. Maar ik vrees dat je wel zult merken dat mijn verhalen altijd kort zijn... De rest zul je er zelf bij moeten fantaseren. Maar zo te horen moet dat bij jou geen probleem zijn!

Liefs Groentje

 

boterbloem
Beginnend lid
Inlognaam: Boterbloem

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 02-2007


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 26 maart 2007 - 02:16 am:       

herkenbaar



Hoi Groentje,
ik heb je verhaal gelezen en zeer herkenbaar vind ik de moeite die het meisje heeft om dingen en handelingen bij de naam te noemen,merk zelf dat ik me vaak in allerlei bochten wring om iets te omschrijven terwijl één woord gewoon al genoeg zou zijn.En dat terwijl ik altijd van mezelf dacht dat ik niet preuts was.Nou ja, nooit te oud om iets te leren denk ik dan maar..

groeten boterbloem

 

Lord Donck of Ar
Productief lid
Inlognaam: Tharl

Bericht Nummer: 32
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 12:04 pm:       

herkenbaar



Hoe Groentje,
Ik vind het een mooi verhaal en hééél herkenbaar zeker in een situatie waarin de Meester een jonge meisje tot subje heeft genomen en haar leert de dingen met naam te noemen zoals het hoort voor een subje.En wat betreft de hardheid van de Meester die is maar zo hard als je wilt aannemen door het lezen van het verhaal, persoonlijk ben ik misschien nog wat harder en zou ik geen liniaal gebruikt hebben maar een héél dun bamboe stokje,geeft veel mooiere tekeningen op de billen en is (bijtender)bij aankomen.

 

MeesterHenry
Nieuw lid
Inlognaam: Meesterhenry

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 03-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 01:34 pm:       

Preuts



Ik herken de situatie heel goed. Welles waar niet met een jong meisje van een studentenleeftijd, maar van een iets minder jongere vrouw. De wijze van keuring, inwijding en het leren pijn te verdragen van Mij als Meester, ook wel Heer genoemd, is zeer gelijkend. Bij gebruik van materialen heb Ik altijd de voorkeur gehad van dingen die in huis aanwezig zijn. Een pollepel kan aan twee zijden geweldig als slagapparaat dienen. En de ceintuur van de kamerjas, mooi nat gemaakt, maakt mooie figuren op borsten, buik, benen en billen. Wasknijpers, ijsklontjes, kaarsenvet etc. is altijd wel voorhanden.
Het mooie van dit verhaal (Preuts) is dat ook bij Mij de eerste "lessen" tot aan de eindkeuring veel voldoening geven. De naam slet is voor Mijn sub standaard, maar als alle gehoorzaamheden voldoen aan Mijn eisen, dan kan de erenaam slettebak verleend worden. Zover is het nog nooit gekomen, omdat Ik veelal de grenzen verleg. Hoever de slet zich ook ontwikkeld heeft, het blijft grenzen verleggen.
Groentje, het is een mooi verhaal. Dank je voor het opschrijven.

 

slavin
Nieuw lid
Inlognaam: Slavin

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 03-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 02:03 pm:       

Herkenbaar



Griezelig herkenbaar....En nog krijg ik de woorden niet over mijn lippen zoals hoer en slet enz...Schaam me dat wezenloos...Een Mr noemde me eens een slet en hoer ..Ik bestierf het bijna
Ik raak aan sommige woorden wel wat gewend maar aan slet en hoer nooit

 

Lot
Lid
Inlognaam: isaperla

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 03-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 27 maart 2007 - 11:08 pm:       

Jemig!



Jemig Groentje,

Mooi verhaal!
Ik heb het gelezen en zei nog net niet hardop: "Hehe... eindelijk is ze geknakt, wat heerlijk voor haar...! Losgeknakt van haar moeder."
Ik vond Hem niet te hard.
Volgens mij staat zij morgen op als een ander mens!!

xx,
Lot.

 

sarah
Nieuw lid
Inlognaam: sarahserafino

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 04-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 01 mei 2010 - 02:30 pm:       

Heel mooi!



Heb met veel plezier je verhaal gelezen.. Heerlijk:-)
Ook je andere verhalen lees ik met veel genoegen en prikkelen mijn fantasie.
Wat een avonturen:-)

Liefs,

Sarah.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: