home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
peter10


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 06 februari 2010 - 12:16 am:       


SM(S) training


Leren gehoorzamen anders...




Ik was al weken in de ban van de afspraak die zou volgen.
Ik had wel wat basisinstructies gekregen: “Zorg dat in alle ruimtes grote spiegels hangen, je gaat vanaf nu weinig eten, altijd veel thee drinken, ik wil een strak lichaam, en je draagt steeds een te kleine damesslip, en sex: vergeet het maar.”
Door het vele plassen werd ik steeds geconfronteerd met mijn netelige positie: hoe hou je dat verborgen? Verder kreeg ik ook nog een bestellijst van curieuze artikelen.
Ik moest bij mijn lieve vrouw steeds proberen onder de sex uit te komen. In het begin lukt het aardig, maar langzaam werd het een kwelling. De laatste weken werd ik gek van verlangen, omdat ik niet klaar mocht komen. Ik lag nachten te woelen. Als ik me niet meer zou kunnen beheersen, dan moest ik in ieder geval mijn sperma opvangen en doorslikken. Op zich een tegenstrijdige vrijheid.
Over een week zou mijn vrouw een week op vakantie gaan, en als ik dan nog zou moeten wachten...
De volgende nacht had ik plotseling een simpele opdracht ontvangen via SMS: “zorg dat je dubbel dekbed op hebt en blijf met je poten van jezelf af.”
Wat een vervelend simpele marteling is het om een veel te warm bed te liggen. Slapen... ho maar. En ik werd helemaal gek van verlangen. Midden in de nacht, na uren met een erectie gelegen te hebben kon ik me niet meer bedwingen. Ik spoot in mijn onderbroek. Hoewel ik die moest schoonlikken bleef ik nog even nagenieten. Voor ik het wist was ik mezelf aan het afrukken. Ik voelde mijn lul dikker worden dan ooit te voren en spoot opnieuw. Wederom herhaalde zich hetzelfde tafereel en nog geen 20 min later spoot ik opnieuw. Met een natte onderbroek lag ik in bed. Ik was blij dat het inmiddels ochtend was en sloop naar de douche.

Plotseling was daar de volgende dag weer een SMS, het spel was blijkbaar begonnen: “Je mag vannacht klaarkomen, je trekt je 4e keer af.”
Terwijl ik stiekem probeerde klaar kwam, vergat ik het gebod. Ik koos voor de makkelijkste weg want hoewel ik enorm vernederend vind om mijn eigen sperma op te likken, kan ik me alleen thuis er moeilijk toe zetten omdat ik ook een aversie heb tegen sperma. Ook was ik bang om betrapt te worden door mijn vrouw. Steeds werd ik weer geil, en zo ging het ook de 2e en 3e keer.
De dag erna: “Zorg dat je vrouw niks te kort komt.”
Ik kookte lekker, en ik deed mijn uiterste best tijdens de daarop volgende sex haar zoveel mogelijk aan het genot te laten komen. Ik was heimelijk blij dat ze niet gedoucht had, volgens mijn instructie moest ik daar voor zorgen: zo onderging ik mijn welverdiende straf toen ik haar befte. Ik had ook maar een afspraak met mezelf: zorg dat mijn vrouw geniet en mijn meesteres zou niet anders willen.
De nacht erna kreeg ik de instructie om stevige sex te hebben met mijn vrouw en het condoom met mijn sperma in te vriezen. Ik sloop ca. 30 min na de sex naar de vriezer, en wikkelde het condoom in zilverfolie alvorens het in te vriezen. Ook het verplichte 4-keer aftrekken lukte me, hoewel steeds moeizamer. Ik was verbaasd hoe ik in de ban was van mijn meesteres, daar iedere keer keerde het verlangen om te gehoorzamen terug. Het begon me stilaan ook duidelijk te worden wat mijn meesteres aan het doen was: ik werd gereduceerd tot een geil doch potentie-loos slaafje.

Nadat ik mijn vrouw had uitgezwaaid kreeg ik vrijwel gelijk dit keer uitgebreide SMS van meesteres Gerda.
“Pak 10 racefietsbanden (vandaar de bestellijst...), zet een sterke ijzeren tuinstoel in de badkamer, kleed je uit, leg vuilniszak klaar van het gladde soort. Zorg dat er sterke doorzichtige tape is. Leg twee mooie te kleine fluwelen zwarte damesslips klaar, en neem twee mooie zwarte panty’s. Vergeet de eierwekker niet”.
Een vreemde set opdrachten. Ik had zo'n vermoeden.
“Knip in vuilniszak 2 pijpen (te strak) en doe hem aan, tape hem waterdicht, trek 1 slip en 1 panty er overheen, ga geknield zitten”.
Onhandig ging ik knutselen.
Het volgende SMS was er na een uur: “Haal een emmer uit garage, handschoenen, chloor, plaats spiegel voor stoel en ga zitten in badkamer en verroer je niet”.
Ik vond het verdomd akelig om ongezien in de garage te komen, maar gelukkig leek de kust mij vrij. Ik begon een vermoeden te krijgen. Ik moest vervolgens weer ruim een 1 uur wachten. Ik werd gek van verlangen en was enorm aan het zweten. Mijn blaas stond op knappen.
Gelukkig kreeg ik een foto van mijn meesteres op mijn mobiel, in strak zwart latex rokje.
“Dat ziet er al aardig uit, slaaffie,” zei het volgende SMS.
“Pak de douche-kop, haalde kop er af. Bukken, spreid je benen.”
Ik moest vervolgens m'n anus insmeren met vaseline en weer wachten.
“Niet te zuinig met je wijsvinger naar binnen.”
10 min later in de onhandige positie: “Goed, laat je broekje nu maar even helemaal zakken en stop er maar in”.
De douchekop had ik al moeten demonteren. Hoewel mijn meesteres wist dat ik niet van klysma’s hield, wist ze ook dat ik geen nee zou zeggen. De kraan met lauw water moest ik tot volgende SMS laten lopen. Zeker een liter water ging vervolgens mijn darmen in. Ze gebood me mijn ‘broek’ weer aan te doen en ik moest de bovenkant dichtklemmen met een fietsband: dit was waterdicht.
Ik stond er wat verslagen bij. Ik moest gaan zitten in de stoel voor de spiegel en me zelf zo vast mogelijk vastbinden aan de stoel met de beschikbare fietsbanden (nu snapte waarom de schaar binnen handbereik moest liggen: dat zou wel eens mijn enige escape kunnen zijn, ondanks dat ik zelf me had vastgebonden). Vervolgens moest de andere slip over mijn hoofd en ook de panty. Ik kon heel vaag de contouren van mezelf zien, en de volgende foto van mijn meesteres.
Ik moest de eierwekker naar maximum draaien en ik wist wat dat betekende. Voor ik het wist hield de SMS op. Ik zat alleen in de donkere badkamer en hoorde alleen het zachte tikken van de eierwekker. Verder was het stil. Ik voelde aandrang komen, maar wilde niet er aan toe geven. De tijd verstreek, ik werd langzaam gek.
Op een gegeven moment hield ik het niet meer, nog voor de tijd van de eierwekker was verstreken en ik spoot in mijn ‘broek’. Uiterst vernederd volgde de ene na de andere stoot. Mijn urine kon ik ook niet meer ophouden, dankzij de vele thee die ik steeds moest blijven drinken.
De eierwekker liep af maar het ook daarna bleef het gewoon stil. Minuten verstreken, ik voelde me enorm vernederd. Ik begon te twijfelen of de meesteres nog zou komen, toen er plots een SMS was.
“Och, ik hoop dat je tot nu toe hebt kunnen inhouden,” was het cynische SMS.
“En nu serieus..., douchen, en schoonmaken.”
Ik moest inderdaad de schaar gebruiken om me los te maken. Mijn meesteres is ook niet gek op klysma's. Maar zo lukte het wel met voor haar de juiste omstandigheden. Het was verschrikkelijk vernederd om mijn broek uit te doen en alles zat onder. Het huis was stil.
Na een half uur kwam er weer een SMS.
“Ok, schoon te klein slipje aan, benen vastbinden in spreidstand, 3 hete kruiken in bed, en slapen.”
Ik kreeg toestemming om te plassen, zover ik dat met zwarte slipje aan deed: gelukkig, door al dat water dat ik continu moest drinken bleef de blaas maar op knappen staan. Gelukkig mocht dat wel in de douche voor de spiegel.
“Blijf drinken, en die damesslip is je kuisheidsgordel en gaat voorlopig niet meer uit; blijf van je lul af”.
Ieder keer weer herhaalde zich het tafereel van losmaken, plassen met slipje aan, en dan douchen en met nat - maar gelukkig schoon slipje - weer het te warme bed in.
Ik lag alweer uren te woelen, voor zover dat kon, ik had ook vreselijke honger, het niet eten gebod knaagde behoorlijk, toen er een SMS kwam: “dat zal je leren niet je eigen sperma door te slikken.”

Diep in de nacht, ik was nog steeds leeg doch geil kreeg ik instructie om een ander te klein wit damesslipje aan te doen, mijn anus in te smeren, en een whiteboardmarker in mijn anus te steken en op bed te gaan liggen. Vervolgens moest ik gekleed in het slipje het zilverfolie uit de vriezer te halen van de benedenverdieping. Ik was echt benauwd dat ik van de straat te zien zou zijn, daar de gordijnen beneden open moesten blijven, en het lichtje van de vriezer natuurlijk aanging.
Ik was blij toen ik weer op bed lag. Ik moest de arm van de leeslamp boven mijn hoofd in het bed hangen, en het condoom er aan hangen met een wasknijper.
“Condoom keurig in je mond hangen tot in je keel, puntje er af knippen.”
Ik voelde het sperma ontdooien in mijn mond. Onderwijl had ik me moeten uitkleden en enkel mijn enkels strak tegen elkaar moeten binden. "Rustig het sperma opzuigen en doorslikken" meldde het volgende SMS ten overvloede.
“Dat is mooi, blijf maar eens liggen zo.”
Uren verstreken, wat had deze vrouw me in haar greep. Ik had niet eens een erectie, maar...
Het was inmiddels licht buiten. Ik moest me volgens instructie boeien aan handen en voeten en het bad in kruipen. Niet makkelijk, ik viel zo wat het bad in. Vervolgens weer het klysma tafereel, ik baalde, maar genoot toch. Een liter water ging mijn lege darmen in... en weer lag ik te wachten op wat komen ging...

Slaaf Peter




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: