home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Subadoration


  Lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 23 januari 2010 - 10:36 pm:       


More Memories


Hoofdstuk 7 van 'Uitzending naar het buitenland', waarin Claudia meer gebeurtenissen herbeleeft en het plaatje op de puzzel duidelijker wordt.




Geholpen door de irriterende geluidsproductie uit de badkamer weet Claudia Paul de Leeuw, André Hazes en Queen weer uit haar hoofd weg te sturen. Voorzichtig komt het volgende beeld naar boven.
Zij zit weer op de poef in de juiste houding. Maar ze heeft inmiddels eenzelfde satijnen jurkje aan als wat Anneke droeg bij haar binnenkomst. Niet zwart, maar in een prachtig kobaltblauw. Schoenen met een klein hakje, in exact dezelfde kleur, staan naast de poef. En uiteraard draagt ze haar boeien en halsband. Ze heeft zojuist wat lichte snacks gegeten, iets gedronken, en daarna haar lichaam weer voorbereid. Ze voelt zich helder en fris.
Beide Meesters zitten weer op de bank, maar inmiddels ook gekleed voor het diner dat over iets meer dan twee uur een aanvang zal nemen. Als ze in badjas lopen of naakt zijn, gehoorzaamt Claudia hen natuurlijk ook, maar zo in een smoking met perfecte snit komen de heren toch nog imponerender over.
Madelon staat weer achter Meester Theo in haar bijzondere groene outfit en rechts naast haar staat Anneke, met haar gezicht naar de muur, handen in haar nek, en ellebogen en schouders naar achteren. Haar benen zijn licht gespreid. Ze is, op boeien en halsband na, nog steeds naakt. Haar billen zijn de stille getuigen van wat ze het afgelopen uur over zichzelf afriep door zich niet aan de regels te houden.

Beeld 5: VBL B.V.
“Toen ik zonet mijn smoking aantrok, bedacht ik me dat ik je nog wat meer over VBL wil vertellen,” zei Theo.
“Het bedrijf levert op dit moment nauwelijks winst op, omdat we heel veel geïnvesteerd hebben in settings waarin de evenementen kunnen plaatsvinden. Maar er is zeker geen verlies en wel heel veel klandizie, ook van mensen die nooit in een Arabisch land zijn geweest en er waarschijnlijk ook nooit zullen komen. En de klanten hebben veel plezier, wat steeds weer blijkt uit de nagesprekken die we altijd met de opdrachtgevers voeren. Ik verheug me erop je binnenkort rond te leiden op het landgoed en in onze bedrijfsgebouwen. En ik kijk er nog meer naar uit dat je onderdeel wordt van de feesten die we organiseren.”

“Je moet een paar dingen heel goed tot je door laten dringen, Claudia,” ging Theo verder.
“Ons bedrijf is geen hoerentent. Natuurlijk wordt er regelmatig flink op los geneukt op de feesten, maar altijd in een setting waar veel meer gebeurt en de gasten uren of soms dagen op een opwindende manier worden beziggehouden. Voor een half uur recht op en neer moet je niet bij ons zijn.
Verder creëren wij alleen situaties waarin mannen vrouwen domineren en vrouwen zich aan mannen onderwerpen. Vrouwen kunnen vrouwen domineren, maar zijn altijd zelf onderworpen aan een man, dus nooit alleen maar Meesteres. Niet dat we iets tegen die andere aanpak hebben, maar het zit niet in ons bloed en we kunnen in die wereld dus nooit feesten organiseren met de kwaliteit die we voor ogen hebben. En we hebben ook niet de behoefte er speciaal iemand voor in dienst te nemen.
Een ander belangrijk punt, eigenlijk de kern van onze filosofie, is dat wat wij met elkaar doen en beleven weliswaar een serieuze zaak is, maar uiteindelijk toch altijd een spel blijft. En een spel speel je volgens regels die vooraf aan iedere speler bekend zijn en die ook door iedereen gerespecteerd worden. Onze belangrijkste regel is dat dominanten op zoek gaan naar de grenzen van de sub, maar nooit zover dat die hun 'safe word' moeten gebruiken, of hun 'safe sign' als zij op dat moment niet kunnen spreken. Van subs wordt verwacht dat zij hun 'safe code' pas in uiterste nood zullen gebruiken. Regelmatig zie je dan ook dat subs samen met één of enkele vaste dominanten hun grenzen stukje bij beetje verleggen, wat jij zelf waarschijnlijk ook ervaren hebt in je relatie met Frank.
Maar àls zij hun 'safe code' gebruiken stopt de dominant. Punt uit, geen discussie mogelijk! We willen niet te maken krijgen met sadisten die domweg willen vernederen en pijnigen voor hun eigen lust, zonder rekening te houden met de sub.
En een laatste regel die we onszelf opleggen, maar ook al onze klanten: geen alcohol voor of tijdens het spelen. Alcohol heeft een negatieve invloed op je vermogen tot zelfbeheersing en dat vermogen is bij deze vorm van spelen van niet te overschatten belang.”

Frank nam het van Theo over.
“We werken veel met freelancers die we in het verleden zelf getraind hebben. En er zijn een paar vaste krachten die je vanavond zult ontmoeten aan het diner. Ook proberen we altijd een paar mensen in opleiding te hebben.
We onderscheiden een aantal niveaus. De laagste rang is ‘newbie’. We zien steeds meer dat jonge meiden en vrouwelijke twintigers geïnteresseerd raken in facetten van bdsm. Zeer expliciete foto’s zijn op Internet immers ruim beschikbaar. Maar als ze er echt mee kennis maken haken ze vaak weer af. Toch is dat wel de groep waaruit we veel van onze nieuwe krachten rekruteren. Een newbie wordt gekoppeld aan een trainer, die haar voorzichtig binnenleidt in onze wereld. Newbies worden slechts beperkt ingezet op feesten en krijgen alleen opdrachten van de eigen trainer. Anderen, ook Theo en ik, kunnen newbies geen opdrachten geven. Als wij vinden dat iets gecorrigeerd moet worden, of als we speciale wensen hebben zoals voor vanavond, dan bespreken we deze dingen, zo mogelijk vooraf, met de trainer.
Een newbie die blijkt te passen in onze wereld, die klaar is voor een hardere aanpak en dat ook zelf wil, wordt trainee. Trainees hebben een vaste trainer, maar moeten daarnaast ook andere trainers en hoger geplaatsten gehoorzamen, tenzij dat conflicteert met opdrachten van hun eigen trainer. Ook worden ze uitgebreider ingezet op feesten.
Een volleerde trainee wordt ‘Sub’, functioneert zelfstandig met dien verstande dat ze door alle trainers en hoger gecommandeerd kan worden. Als wij de indruk hebben dat een sub ook trainer kan worden, koppelen we haar aan Madelon, die daarvoor een heel bijzonder train-the-trainer programma heeft ontwikkeld. Subs die dat programma met goed gevolg doorlopen, worden ‘Trainer‘ en krijgen zelf newbies en/of trainees toegewezen. Zij gehoorzamen Ingewijden en Meesters en blijven ook beschikbaar voor taken als dom of sub op de feesten.
Boven de trainers staan de ‘Ingewijden’, de hoogste rang die voor vrouwen beschikbaar is. Zij zijn ook directeur van het bedrijf en vaste levenspartner van één van de Meesters, die eveneens directeur van het bedrijf zijn. Ingewijden mogen hun Meesters adviseren, gevraagd en ongevraagd. Maar de beslissing dit advies al dan niet op te volgen blijft aan de Meesters.
Alle functies behalve Meester, staan slechts open voor vrouwen. Meesters zijn mannen.
Koen en André, die je al een beetje kent, zijn een uitzondering op de regel. We denken aan een functie als junior Meester of iets dergelijks, maar daar kunnen we nog even over denken. Theo en Madelon zijn van mening dat hun jongens pas op verantwoorde wijze met subs kunnen omgaan als ze eerst als newbie en trainee zijn behandeld en daarna bij hun moeder de trainersopleiding hebben gevolgd. En zoals je net al hoorde is Anneke trainer van hun newbie tweeling. Zo hebben we tijdelijk toch enig Fm-domineren in huis.”

“Ik heb zelf verschillende vrouwen getraind voordat ik jou leerde kennen, lieve Claudia. Jij was vanaf het eerste moment anders, meer gedreven, spontaner en intelligenter. Jij toonde drive om grenzen te verleggen, om je incasseringsvermogen te vergroten en je manier van gehoorzamen te vervolmaken. Ik voorzag al snel dat jij mijn partner voor het leven zou kunnen worden. Samengevat: ik was verliefd! Ik ben toen met Theo en Madelon overeengekomen dat we jou een wat andere opleiding zouden geven, voorlopig weg zouden houden van de feesten en bij gebleken geschiktheid gelijk zouden laten doorstromen naar ‘Ingewijde’. Dat gaat vanavond gebeuren. En vanaf aanstaande maandag werk je voor ons en wonen we samen op het landgoed bij Theo en Madelon. Verder krijg je, nog voor het diner, twee newbies toegewezen, die je ook met onmiddellijke ingang gaat begeleiden. En na het diner blijf je alleen met de newbies in het appartement achter om hen de komende twee dagen, zaterdag en zondag dus, de eerste basisvaardigheden van de sub bij te brengen: houdingen, spreken en zwijgen, straf en beloning, kleding, enzovoort.
Jij hebt mijn verzoek mijn partner voor het leven te worden zojuist duidelijk opgepikt en keurig beantwoord. Zie de ceremonie om jou ‘Ingewijde’ te maken alsjeblieft ook als een tweede alternatieve huwelijksvoltrekking, een extra stempel op jouw fantastische ceremonie in het park.”

Op dit punt had Claudia zich niet kunnen bedwingen. Ze sprong op, vloog Frank om de hals en kuste hem innig. Dubbele gedachten, over haar laten controleren door Anneke, duwde ze weg. Frank beantwoordde haar actie met een nog steviger omhelzing en even viel iedereen uit zijn rol. Theo en Madelon feliciteerden hen hartelijk en heetten Claudia van harte welkom in de Mareel-clan, terwijl ze geen van allen de naam Mareel droegen of voerden. Slechts Anneke bleef onverstoorbaar in de houding staan bij de muur. Dat viel Madelon ook op en ze gaf haar daarvoor een compliment:
“Keurig Anneke, je mag je armen nu langs je lichaam laten hangen, maar laat ik niet zien dat je probeert je billen te strelen.”
Dat was ook voor de anderen het signaal hun oorspronkelijke plek en rol weer aan te nemen.
“Gezien de situatie, zullen we dit overtreden van de regels door nagenoeg alle aanwezigen hier, maar voor één keer door de vingers zien,” zei Frank met de breedste smile die Claudia ooit op zijn gezicht had gezien.

Nu was het weer de beurt aan Theo.
“Als bedrijfsruimtes gebruiken we een aantal enorme schuren op landgoed Mareelstaete. Van buitenaf gezien net boerenschuren, maar vanbinnen voorzien van alles wat we voor ons bedrijf nodig hebben. Bijvoorbeeld een Oosterse ruimte voor onze Arabische feesten, waar Carla de situaties meemaakte die ze jou vanochtend als voorbeeld gaf. Verder een grote fitnesszaal met sauna met zwembad, en sinds kort ook een cellencomplex, dat vooral populair is voor vrijgezellenfeesten met vrouwen. Anneke wordt nog beroemd met haar rol als cipier. Wellicht kan ze er straks wat meer over vertellen, als daar nog tijd voor is. Verder hebben we keukens om voor flinke gezelschappen prima maaltijden op tafel te toveren. Nou ja je zult het binnenkort allemaal zien.
Ook hebben we dit appartement en een deel van het kantoor van het echte ingenieursbureau. Alles is voorzien van de modernste zelf startende en zelf volgende digitale videocamera’s, zodat we indien gewenst de feestgangers achteraf van een video met herinneringen kunnen voorzien. En mocht er ooit iets misgaan tussen gasten…………Nou ja, dat is nu niet belangrijk en daar hebben we gelukkig ook nog nooit mee te maken gehad.”
“Wel interessant is dat dit appartement pas onlangs van camera’s voorzien is, in alle vertrekken behalve deze kamer. En Carla was daar niet van op de hoogte. Toen zij vanmiddag losging wist ze wel dat wij ergens in het gebouw waren, maar niet dat wij alles haarfijn op monitoren konden volgen.”

Daarna hadden ze vooral over het verloop en enkele details van het diner gesproken en Claudia had vooruitlopend op haar inwijding al gebruik gemaakt van haar adviesrecht. In de meeste gevallen waren de plannen voor die avond aan haar voorstellen aangepast. Tot Claudia’s spijt kwam Carla daarbij opnieuw ter sprake.


© Subadoration, 01-2010


voor het vervolg van dit verhaal: gebruik onderstaande link


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

een klein meisje
Nieuw lid
Inlognaam: raventje

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 01-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 30 januari 2010 - 12:32 pm:       

Hoofdstuk 7 van 'Uitzending naar het buitenland'



Ten eerste een compliment voor de schrijver die het voor elkaar heeft gekregen dat dit verhaal echt als een roman leest ondanks de veranderingen in ''point of view''. Door de manier van schrijven wordt je echt in het verhaal meegetrokken en beleef je de zeer uiteenlopende emoties in dit verhaal goed.

Daarnaast ben ik persoonlijk een liefhebber van de verhalen die in slavernij spelen en die sfeer en de daaruit volgende gedachten van de hoofdpersoon claudia passen daar heel goed in. Ook als je twijfelt over het onderwerp in slavernij lijkt mij dit een goed begin omdat je ook leest over niet welkome excessen en hoe daar door de personen in dit verhaal over gedacht wordt.

Kortom in echte aanrader


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: