home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
tja


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zaterdag 23 januari 2010 - 01:56 pm:       


Zo gaat het


een kantoor meisje verteld




Het zaaltje was groter en vooral chiquer dan ik had verwacht. Mooi rood pluche dure grote stoelen en het was er druk. Ik had er tegen op gezien, tegen dit feestje van de zaak zoals mijn chef het noemde. Ik had mijn korte zwart jurk aan gedaan en mijn lange jas er over.
Het was per slot behoorlijk koud zeker voor de tijd van het jaar. De zaal loopt snel vol en het wordt druk.
Ik blijf wat afzijdig en heb me voorgenomen snel weer weg te zijn. Ik sta wat achter af met, ik moet het toegeven, een goed glas wijn en bekijk het zo’n beetje.
Af en toe groet ik wat mensen die ik ken, het zijn er nog niet zo veel ik werk hier pas drie weken. Na nog een glas wijn en wat groetjes, vind ik het wel genoeg en wil weg.
Net als ik mij zelf er toe gebracht heb om me uit de voeten te maken, en ik zet de eerst twee stappen, botst er iemand tegen me op en gaat er, gelukkig nog maar, een restje wijn over mijn jurk.
De man verontschuldigt zich omstandig. Hij stelt zich voor, het blijkt een der directieleden. Hij wil me alles vergoeden en hij wil zeker nu nog een glaasje met me drinken.
Ik kan natuurlijk niet weigeren. Hij wijst me de toiletten om me even op te knappen en hij wacht geduldig buiten tot ik terug kom.
Dwingend vriendelijk loost hij me mee naar een rustiger tafeltje net bezijden de dansvloer en bestelt, nu een fles, meer wijn.
We proosten. Hij praat ik luister, we drinken, hij praat. We drinken.
Hij vraag of ik met hem wil dansen of eigenlijk zegt hij: “kom, we gaan dansen” en we dansen.
Hij lijkt me best leuk en ik doe gewoon. Het voelt goed zo, zeker als we dansen.
Hij drukt zich dicht tegen me aan, en ik heb de indruk dat het niet per ongeluk is als hij mijn borsten aan raakt, en zijn been tussen mijn benen drukt.
Langzaam neemt hij als vanzelf bezit van me, en voel ik me … ik weet het niet, hij lijkt zo sterk en ik een beetje dronken.
Hij fluistert me dingen toe, dingen die wel opwindend klinken. Zijn hand is nu duidelijk niet meer zo maar op mijn borst. Hij speelt nu met mijn zich verhardende tepel.
Zijn vingertoppen draaien eromheen. Zo af en toe voel ik hoe hij een beetje knijpt.
Ik krijg het warm en we dansen.

Hij pakt onder het dansen een glas wijn van tafel en houd het tussen ons in we drinken om beurten uit het glas. Dan, ik weet zeker dat hij het bewust doet, bijna als demonstratie, giet hij de wijn in mijn decolleté. De koude wijn loopt over mijn linker borst via mijn maag langzaam naar beneden tot in mijn broekje.
Hij drukt zijn hand er tegen en knijpt nu veel harder in mijn tepel.
Hij doet me nu echt pijn, bewust pijn, en ik kan alleen maar licht kreunen. Hij kan met me doen … denk ik. Ik ben gewillig en dronken en geil.
Ik ben me nog maar heel soms bewust van mijn omgeving. Ik voel nu overal zijn handen, “lekker nat ben je,” fluistert hij.
Hij zoent me en ik proef zijn beetje bittere zoete tong. Hij drukt zijn buik nog vaster tegen me aan en ik voel zijn stijve lid tegen mijn buik.
”Gebruik je handen,” zegt hij dicht in mijn oor en ik begrijp hem direct.
Hij maakt ruimte en ik voel voorzichtig aan zijn lid. Best groot, denk ik nog. Dan laat hij me los, neemt me bij de schouder en loodst me naar het toilet.
De heren, merk ik later op, het is een ruim toilet met spiegels. Hij laat me voor de spiegel plaats nemen en gaat achter me staan. Met zijn armen rond mijn schouders dwingt hij mijn handen achter me op de rug, ter hoogte van zijn kruis.
Zelf speelt hij, nu best hardhandig, met mijn borsten en tepels. En ik voel zijn geslacht in mijn handen weer groeien. Een hand van hem zakt over mijn maag en buik ook naar mijn geslacht en hij drukt zijn vingers door de stof van mijn dunne jurkje en slipje bijna mijn geslacht binnen.
“Kijk naar ons,” zegt hij en hij dwingt me in de spiegel te kijken.
Ik zie een vrouw duidelijk opgewonden, haar mond half open, haar ogen vochtig en ietsjes toegeknepen. Zijn grote handen rond mijn borsten en op mijn buik. En hij die naar me lacht. En koele beheerste glimlach van iemand die de situatie geheel in de hand heeft.
Met zijn vingers windt hij me op, mijn tepels hardhandig, mijn geslacht liefdevol en geil.
“Ik wil je bezitten,” zegt hij, “met je doen wat ik wil, je zult me gehoorzamen.”
Zegt hij en ik, ik knik, ik knik, stom en geil.
“Speel met mijn lul, voel hoe machtig groot. Deze zul je eenmaal in je, nooit meer vergeten.”
En na en poosje, ik zou eigenlijk nu al klaar willen komen, zegt hij plotseling.
“We gaan naar mijn huis,” en knijpt extra hard in mijn tepel.
Dan pakt hij me bij mijn haar, draait me ruw om en hij dwingt me op de knieën. Hij drukt mijn hooft in zijn kruis opent met een hand zijn gulp.
“In je mond.”
Zijn stem klinkt wat schor, en hij drukt zijn warme, fluweel zachte maar behoorlijk hard gezwollen lid tegen mijn lippen. En ik open mijn mond en proef hem. Voor het eerst in mijn bestaan heb ik een lid en nog wel zo’n grote in mijn mond. Als ik hem echt wil pijpen houd hij mijn hoofd stil. Maar drukt zijn lid wel diep in mijn keel.
Ik krijg het benauwt. En moet kokken. Hij houdt me stevig vast. Eindelijk, naar mijn gevoel veel te lang laat hij me los. Ik val achterover en moet naar adem happen. Hij helpt me overeind. Even staan we via de spiegel elkaar aan te kijken.
We fatsoeneren onze kleding, en verlaten het toilet. We halen onze jassen en vertrekken.

In de taxi zegt hij niets, we zitten en wachten... Hij woont in een hoge flat zeker vijftien hoog.
Zodra we in de lift staan, zegt hij: “Geef me je slipje.”
En ik trek gehaast en een beetje zenuwachtig mijn broekje uit en geef het hem. Hij ruikt er aan en steekt het nonchalant in zijn zak.
De lift stop, we stappen uit en komen in een grote wijde hal. Hij opent zijn voordeur en laat me voorgaan door nog een grote gang een enorme kamer binnen met uitzicht over de hele stad.
Een prachtige kerstboom van lichtjes stille en bewegende lichtjes. Ik kan niet anders dan gefascineerd kijken, gefascineerd naar buiten kijken.
Hij helpt me ondertussen uit mijn jas schenkt wijn in en geeft me het zoveelste glas. Ik kan mijn ogen niet van het uitzicht weg houden.
We drinken, zwijgen, en kijken.
Dan pakt hij mijn glas, draai me om en zegt: “Uitkleden, ik wil je naakt.”
Ik kleed me uit, langzaam en zo elegant mogelijk. Ik wankel wel wat, ik sta toch niet meer zo vast op mijn benen als gehoopt.
Dan sta ik daar naakt met alleen mijn schoenen aan. En hij gaat zitten en kijkt.
Ik word verlegen en wil mijn naaktheid met mijn handen bedekken.
“Stil, handen in je nek, benen wijd en blijf zo staan,” snauwt hij bijna en ik schrik, maar doe het.
Hij bekijkt me lang en rustig, staat dan op en begint als een echte keurmeester me te bevoelen. Angst voel ik, angst om zijn af of goed keuring. Ben ik, zo als ik ben voor hem wel goed genoeg? Mijn hoofd, nek, mijn borsten, mijn maag en buik, mijn dijen, zelfs mijn kuiten en voeten onderzoekt hij. Soms bromt hij wat, soms ter goedkeuring soms vindt hij het maar niks. Het raakt me, vooral als hij het maar niks vindt.
Wil ik alles doen om het te verbeteren. Ik ga rechter op staan hou mijn buik in. Strek me en beweeg mijn lichaam naar zijn handen.
God, wat wil ik graag goed overkomen, en wat schaam ik mij er voor. Zelfs mijn tanden bekijkt hij, mijn oren, mijn haar. Dat moet korter, en mijn schaamhaar moet weg. Het kan er mee door, is zijn conclusie.
Pas dan voelt hij mijn geslacht. Zijn vingers dringen gemakkelijk bij me binnen. Hij drukt, speelt met me, hij vindt mijn clitoris neemt hem tussen de vingers en knijpt er in, draait eromheen, hij maakt me weer geil.
Hij stop. Speelt met me. Maakt me machteloos. En voelt ook dat stukje tussen vagina en anus en zelfs daar steekt hij voorzichtig een vinger binnen.
“Blijf staan,” zegt hij en verlaat het vertrek
Ik besef dat ik naakt voor een groot raam sta, gelukkig wel ontzettend hoog maar toch.

Hij komt terug met leren banden en touw.
“Handen voor je buik,” beveelt hij en hij bindt ze met de brede lerenbanden samen.
Verbindt het touw er aan, en voert me zo mee nog verder richting het raam.
Daar verwijdert hij een grote hangplant, en bindt mijn handen hoog boven mijn hoofd aan een haak vast. Ik sta met mijn neus en borsten bijna tegen het raam. Hij trekt me hoog op en ik moet welhaast op mijn tenen staan.
Hij pakt mijn enkels en spreidt mijn benen. Ook die zet hij vast en ik steun nog amper op mijn tenen. Van achterlangs voelt hij mijn kutje. En dringt makkelijk en brutaal met meer dan twee vingers bij me binnen.
Dan laat hij me los en drukt me met zijn handen op mijn heupen nog meer tegen het koude raam mijn tepels geplet tegen het glas. er gebeurt even niets.
Een stilte gevuld door het zachte geraas van het verkeer ver onder ons.
Ineens en slag, en pijn, verschrikkelijke pijn, gloeiend hete pijn, over een bil. En weer een slag nu de ander, weer die pijn. Ik druk me tegen het raam om de slagen te ontwijken.
Hij blijft slaan, ik kan nergens heen. Hij maakt een hete hel voor me. Ik schreeuw.
Hij stopt, haalt mijn slipje tevoorschijn en stopt dat in mijn mond.
Hij slaat weer, ik huil nog net niet.
Lang slaat hij door. Steeds weer denk ik het niet meer te kunnen verdragen en steeds weer lukt het. En dan, dan is het over, zijn hand voelt mijn kutje. Vindt mijn clitoris.
Hij hoeft die maar aan te raken, en ik smelt. Ik wil nooit iets anders meer. Hij zegt dat ik zijn slavin ben en dat ik het voor hem doe en voor hem mag lijden.
Ik knik, druk mezelf tegen zijn hand en…. ontplof. Ik kom. Schokkend, kreunend, krampend met mijn hele lijf beleef wat ik nog nooit zo beleefd heb, wat en orgasme!!!. Slap hang ik aan mijn armen. Alles doet me zeer en ik wil dit. Ik wil dit!

Hij maakt alleen mijn benen los ik mag me omdraaien. Hij komt voor me staan, droogt mijn tranen, verwijdert het broekje en zoent me op de mond.
Weer weet hij me week te maken, weer neemt hij wreed afstand. Hij neemt een rijzweepje en beslaat mijn borsten. Hij slaat zorgvuldig om mijn tepels heen, eerst de onderkant dan de zijkant en dan pas en dan ook veel harder mijn toch al overgevoelige tepels.
Als ik dreig te gaan schreeuwen, waarschuwt hij me, door slechts zijn vinger op mijn lippen te leggen en ik kreun veel zachter, en vecht stiller tegen de pijn. Dan slaat hij me tussen de benen vanonder tegen mijn geslacht.
Soms, oh gloeiend, raakt hij mijn clit. Helse pijn is dat. Hij stopt, hij vingert me, hij slaat, hij vingert en ik word gek.
Ik druk mijn bekken naar voren en biedt me steeds weer aan. Wat is dit heftig, om hysterisch gek van te worden.
“Wat ben je?” vraagt hij.
“Van jou. Je slavin, doe, doe alles met me, ik … ik, alsjeblieft doe het… sla me.”
Wat een verlangen naar de verlossing, naar de pijn, naar de troost. Steeds hoger, steeds dichter. Ik tril over mijn hele lijf.
“Ik wil…. , Godverdomme…, laat me….”
En hij slaat weer toe. En dan is het over. Ik schok, ik explodeer, ik schreeuw en weet even helemaal niets meer. Eén en al kramp. En kramp en kramp. Ik wil dat hij stopt, dat hij doorgaat en dat….
Dan tilt hij mijn benen op, vouwt ze om zijn heupen en penetreert me. In een keer diep bij me binnen en hij neukt me. Hij neukt me hangend aan mijn armen. Hij neukt me meedogenloos en ik…, ik blijf komen.
Ik heb geen idee, hoeveel malen achtereen ik ben gekomen. En dan, als ik bijna niet meer kan, dan komt hij in me klaar. Hij vloekt hij gromt. En schokt onbeheerst met zijn onderlijf. Hijgend hangen we wat tegen elkaar en komen wat tot rust. Hij trekt zich uit me terug en ik voel zijn zaad langs mijn benen lopen.
Hij verzorgt zich, en pas dan maakt hij me los. Ik zak op mijn knieën op de grond. Hij pakt me bij de haren, en dwingt me hem te bedanken. Wat ik zonder na denken doe. Dan stuurt hij me onder de douche en helpt hij me zelfs met wassen.


Werk

Ik zit achter mijn bureau, hoofdtelefoon op en praat met een klant. Een van de vele lampjes voor mij gaat knipperen. Het is een interne oproep.
Ik maak een goed einde aan het gesprek met de klant. En maak verbinding. Ik zeg netjes mijn naam en functie, hij meldt zich niet maar begint gelijk zijn verhaal.
Ik herken hem direct. Eigenlijk is het geen verhaal, eerder een mededeling.
“Meld je om twee uur boven bij mij op kantoor.”
“Ik zorg wel dat je vervangen wordt,” bromt hij nog als ik zeg dat ik eigenlijk niet weg kan.
Hij hangt op. Ik heb nog vijf minuten om uit te zoeken waarin het gebouw zijn kantoor is. Op de weg er heen, besef ik dat het eigenlijk vreemd is dat ik niet geprotesteerd heb.
Boven bij zijn bureau aangekomen klop ik op een grote brede deur, er gebeurt niets.
Ik wacht even en klop nogmaals. Dan wordt de deur geopend door en jonge vrouw, ik denk zijn secretaresse. Ik noem mijn naam en zij laat me binnen.
Ze gaat me voor het vertrek door naar nog een deur. Ze gaat daar binnen zonder kloppen en we staan in een grote ruimte, met voor het grote raam een immens bureau en achter dat bureau in het tegenlicht zit een man.
Pas dichterbij zie ik dat hij het is. Gelijk ben ik weer onder de indruk van zijn verschijning. Zijn secretaresse blijft geduldig bij de deur staan. Hij staat op en begroet me met een kus. Hij wijst me een stoel tegenover hem, aan de andere zijde van zijn bureau.
Zijn secretaresse neemt staande naast zijn stoel plaats.
“Leuk feest gehad?” vraagt hij met een glimlach.
“Ja meneer.”
“Laat geworden?” vraagt hij nu spottend.
Ik knik.
“Wat zeg je?”
“Ja, meneer”
“En heb je genoten?”
Weer knik ik.
Snel herstel ik me als ik zie hoe hij bijna boos even zijn wenkbrauwen optrekt.
“Ja, meneer, echt waar meneer.”
“Mooi, dan is het voor herhaling vatbaar.”
En zonder op mijn antwoord te wachten gaat hij door.
“Geef me je broekje.”
Ik kijk naar zijn secretaresse, die doet of ze me niet ziet. Even weet ik niet wat ik moet.
“Komt er nog wat van,” zegt hij streng nu.
En kan ik anders? Ik sta op, trek mijn broekje uit, en geef die aan zijn secretaresse die met uitgestoken hand bij me is komen staan, duidelijk om mijn slip in ontvangst te nemen.
Het meisje brengt hem mijn broekje. Ik wil mij plaats tegenover hem weer in nemen, maar hij beduidt me te blijven staan.
“Til je rokje op en laat me je buik zien.”
Ik aarzel maar doe het toch maar.
“Je hebt je niet geschoren,” zegt hij nu echt kwaad.
Ik schrik, en stamel maar wat, dat ik het vanavond wilde doen, dat ik geen tijd had gehad, en dat ik het best wil en zo, maar.. Hij onderbreekt me, en wendt zich tot zijn secretaresse.
”Neem haar mee en zorg dat ze binnen een kwartier terug is, en netjes geschoren”
Dat laatste duidelijk tegen mij gericht.
En gelijktijdig zeggen we: “Ja meneer.”

Dan bedenkt hij zich.
“Nee ga de spullen maar halen, dan doen we het hier.”
Het meisje antwoordt niet eens maar loopt naar een andere deur en verdwijnt om snel terug te komen met zo’n karretje dat de verpleging ook gebruikt.
Ze parkeert het karretje naast zijn bureau en wacht. Zonder mij nog een blik waardig te gunnen ruimen ze samen zijn bureau leeg en schenkt zij een brede schaal vol met warm water uit een hoge porseleinen kan.
Hij komt op mij af, pakt me bij de schouders en drukt me achterwaarts tegen het bureau. Hij drukt door en ik lig er languit bovenop.
Mijn benen, en een stukje van mijn billen steken nog buiten het bureaublad. Hij houdt mij zo in bedwang en zij bindt eerst mijn benen en dan mijn armen wijd vast.
Ik lig er behoorlijk ongemakkelijk en vooral machteloos bij.
“Ik wil je niet horen,” zegt hij en met een grote schaar knipt hij gelijk mijn rok en bloesje van mijn lijf.
Ik kijk verschrikt naar wat hij met me doet, en kan niet anders dan mijn adem in houden in de hoop dat hij me niet verwond met die schaar. Hij trekt met een ruk mijn kleren onder me vandaan en ik lig volkomen naakt vast op zijn bureau.
Hij neemt wat afstand en zij secretaresse doet het werk. Eerst knipt ze de wat langere haren weg, wat een heel vreemd gevoel is, dan zeept ze me in.
Ik verdenk haar er van dat ze langer dan nodig die kwast tussen mijn schaamlippen door heen en weer laat gaan. Maar wat erger is, ik word er ondanks alles geil van.
Dan komt ze met een groot scheermes, zo een als bij een ouderwetse kapper zo een die je uitklapt. Met een vreemd raspend gevoel verdwijnen bijna al mijn haren.
Nogmaals zeept ze me in. Om er beter bij te kunnen steekt ze soms meer dan een vinger bij me binnen en drukt ze stevig tegen mijn clitje.
En weer dat enge mes. Ze heeft het gelukkig meer gedaan, want snijden doet ze me niet.. Als ze klaar is en ik ben overal zo glad als het maar zijn kan, verwijdert ze met een washandje de zeepresten.
“Ontharingsmiddel?” vraagt ze de baas, en als deze knikt, smeert ze er een bijtend goedje op.
Dat moet minstens tien minuten blijven zitten en al die tijd lig ik daar maar.

Zij en haar baas praten wat en soms spelen ze wat met mijn borsten. Maar ze bedenken vooral wat voor leuke spelletjes ze met me kunnen doen. Ik krijg het heet bij de gedachte dat ze dat allemaal met me zullen uithalen. Als ze er genoeg van hebben wordt ik schoongewassen en mag ik mezelf even door middel van een spiegel van onderen bekijken. Vreemd bloot en vooral kwetsbaar ziet het er uit.
“Je mag wel wat met haar spelen, als beloning voor je mooie werk,” vindt de baas en hij gaat er eens goed voor zitten.
Het meisje ontdoet zich van haar jurk, en blijkt verder naakt te zijn.
Ook zij heeft net als ik nu een kale venusheuvel alleen heeft zij een piercing in een van haar schaamlippen. Ze heeft mooie kleine borstjes, kleiner dan die van mij, en sterke bijna grove dijen. Van haar karretje haalt ze twee dunne touwtjes. Ze legt in elk touwtje zorgvuldig aan het uiteinde een lusje en trekt deze lusjes strak rond mijn tepels.
Pijnlijk strak mag ik wel zeggen. Mijn tepels zitten gevangen en ze kan er zo mee doen wat ze wil. Dan bindt ze rustig voor zichzelf een voorbind penis om, eentje die ook bij haarzelf binnenwaarts steekt.
Aan de buitenkant lijkt hij me behoorlijk groot. Vervaarlijk staat ze daar en kust eerst haar baas. Ze klimt op het bureau, gaat met haar knieën links en rechts van mij over me heen zitten en drukt de grote zwabberende kunstlul tegen mijn lippen.

“Open,” sist ze en als ik het niet snel genoeg doe, slaat ze me in het gezicht.
Ik open mijn mond en ze steekt de penis bij me binnen.
“Zuigen, nat maken,” zegt ze en ik doe het.
Ze grabbelt achter zich en trekt aan de touwtjes aan mijn tepels. Dat doet behoorlijk zeer. Na enige tijd stijgt ze van me af, en laat zich ook van het bureaublad zakken. Ze neemt tussen mijn benen plaats en drukt die dildo direct en hard bij me binnen.
Als de leidsels bij een paard houdt ze beide touwtjes aan mijn tepels met Eén hand strak. Ze voelt zich zeker een Romeins krijger, denk ik nog
Ze begint me stevig te neuken. Met haar andere hand drukt ze haar duim op mijn clitoris, en speelt er mee. Geil, vernederend geil, is het ineens, zo, en nog wel onder kantoortijd gebruikt te worden.
Ik had niet gedacht door al haar handelingen zo opgewonden te zijn, maar eerst dat scheren en nu dit. Het roept bij mij gevoelens wakker die ik tot vorige week zaterdag niet gekend heb.
En waarvan ik het bestaan niet wist.
Althans niet bij mezelf had herkend en ervaren.
“Kijk me aan,” roept ze me toe
“Kijk, Slet, wat ik met je doe, kijkt wie je dit aandoet. Een vuil stuk speelgoed ben je.”
En weer slaat ze me in het gezicht. Ze neukt me nu hard en is duidelijk opgewonden door haar eigen handelen en macht.
Harder trekt ze aan mijn tepels, weer vingert ze me en vraagt me wat ik ben?
“Geil,” mompel ik.
Ze is niet tevreden met mijn antwoord, en dreigt me weer te slaan.
“Een geile slet,” probeer ik wanhopig.
Ze lijkt even tevreden. Ze vingert me weer en ik voel me weg glijden richting een onbeheersbaar orgasme. Ongecontroleerd schok ik met mijn bekken en pulseert mijn vagina. Even houdt ze de pik in me stil, dan pompt ze me en denk ik ook zichzelf naar een absoluut hoogtepunt. Zij brult. ik brul.
Ze stoot nu zonder enige sturing nog enkele malen hard door, en valt dan ineens stil. Nat van het transpireren valt ze over me heen en blijft op me liggen. Mijn kut pulseert nog door, en komt ook langzaam tot rust.
Zeker drie vier minuten gebeurt er niets dan tilt onze baas haar van me af, en stuurt haar weg met de woorden “Ga je maar even wassen.” Mij maakt hij los, pakt me bij mijn haar, en trekt me voor hem op de grond op mijn knieën. Zijn gulp blijkt open en zijn grote lid steekt er met zak en al buiten hij heeft er zeker mee zitten spelen tijdens onze voorstelling denk ik.
Ik moet hem in mijn mond nemen. Hij pakt mijn haren weer beet en zo laat hij zich achteruit in zijn stoel zakken. Ik moet hem pijpen. Hij helpt me, mijn hoofd over zijn lid heen en weer bewegen. Dan laat hij me los en als vanzelf doe ik mijn best
“Gebruik je handen,” bromt hij.
Ik voel zijn lid in mijn mond kloppen. En merk dat hij zijn bekken niet meer stil kan houden. Zijn lid verhard zich nog meer Dan drukt hij hem dieper in mijn mond.
En voel, en proef ik hoe hij in mijn mond ejaculeert. Straal na straal warme sperma proef ik. Ik durf niet te slikken en hou het voor in de mond. Als hij zich terug trekt. Mors ik heel wat op zijn broek.
Hij slaat me.
“Maak schoon,” schreeuwt hij en ik lik alles schoon en zelf zijn lid lik ik gedwee schoon.
Hij gaat weg om van broek te verwisselen en hij laat me daar op de grond zitten. Ik weet niet wat te doen en blijf maar zitten.

Zijn secretaresse komt terug. Ze helpt me overeind en brengt me ook naar de douche. Na het douchen en afdrogen, herinner ik me geen kleren meer te hebben.
Ik wikkel me in een handdoek en loop weer zijn kantoor binnen. Mijn baas werkt weer alsof er niet gebeurd is. Even kijkt hij op.
“Doe die handdoek weg, en blijf daar maar staan.”
Is alles wat hij heeft op te merken, en ik de gek ik doe het en ik sta daar. Na zeker een uur roept hij me bij zich. Ik moet schuin naast hem gaan staan en hij speelt wat met mijn nu gladde lipjes.
“Voortaan is dit je taak. Mijn slavin op kantoor ben je. Je komt voortaan direct hier naar toe als ik je bel en dan kom je hier naakt binnen en je biedt je aan, opdat ik alles met je kan doen waar ik zin in heb, begrijp je?”
Ik knik.
Hij knijpt hard in mijn clitoris, en ik kan niet anders, dan inademen en verstijft blijven staan.
“Begrijp je?” herhaalt hij.
Ik kan niet anders dan: “Ja, Ja, meneer” zeggen.
“Wat zeg je dan als je hier binnen komt?”
En weer knijpt hij in mijn clit.
“Dat ik van u ben en dat u mag… nee, dat u met me mag doen wat u wilt.”
Hij lacht naar me en laat me los .
“Ga maar, mijn secretaresse heeft wel iets voor je om aan te trekken.”
En hij stuurt me weg.

Vanmiddag mijn nieuwe rooster gehad. Veel ochtenddienst, dus bijna elke dag om twee uur vrij. Ik heb gelukkig al drie dagen niets van hem gehoord. Hem, ik noem hem maar hem, want veel meer weet ik niet.
Mijn werk loopt niet, goed werk doe ik op dit moment niet. Ik ben te veel in de war, ik heb besloten om ‘het’ niet meer te doen.
Ik laat me niet zo gebruiken, ik heb ook zo mijn trots. Ik wil dit gewoon niet. Ik droom er bijna elke nacht van en kom soms zelfs zo maar klaar.
“Ik wil dit niet meer, punt uit!”
En ik ga me nu alleen nog op mijn werk concentreren. Ik neem me het voor en werk voor het eerst weer en beetje lekker.
De tijd gaat snel en voor ik er erg in heb, is het twee uur en sta ik op het punt weg te gaan, ik heb mijn jas al aan als ik zijn lampje op zie flikkeren. Ik ga niet, ik ben al weg.
Dan kan hij me niks maken, ik heb het gewoon niet gezien. Het lampje blijft flikkeren, ik moet er naar blijven kijken.
Met moeite ruk ik me los en loop naar de lift, op weg naar huis. In de lift druk ik op het knopje. Mijn hart klopt in mijn keel als ik op de achtste verdieping sta.
Met het zweet in de handen klop ik aan. ‘Dus toch’ gaat er door me heen ‘dus toch, ik ben zo.’ Zijn secretaresse doet open, ze knikt en laat me binnen. Even staan we tegenover elkaar.
Dan draait ze zich van me weg en zegt nonchalant: “Kleed je maar uit, daar ligt wat je aan moet trekken, je hebt nog een paar minuten, hij wacht op je.”
Ik kleed me als in trans uit, zij kijkt nu vanachter haar bureau oplettend toe, er ligt niet veel aan kleren, een paar schoenen, met zeer hoge hakken een halsband met riem, leren polsbanden en een vreemd rubber ding.
Bij nader inzien lijkt het op een hoofd en moet ik dat ding blijkbaar over mijn hoofd aan doen.
“Eerst je schoenen, dan de polsbanden en als laatste het masker,” is haar commentaar.
En ik doe het. Ik ben te nerveus om het masker direct goed aan te doen. Ze moet me helpen. Ze doet het en ik sta na wat gefrunnik in het volkomen donker. Alleen mijn mond is vrij, verder zit hij strak, als gegoten rond mijn hoofd.
En wordt met een rits op mijn achterhoofd gesloten. Ik voel dat ze me de halsband om doet. Ze trekt mijn handen op de rug en klikt mijn polsen met een slotje aan elkaar.

Met een plotselinge ruk trekt ze me aan mijn halsband mee. Ik wankel op mijn hakken, ben het niet zo gewend.
Ik hoor een deur openen, bots met mijn schouder er tegen, ik denk, de deurpost, en we staan binnen. Ik schuifel nog wat meters achter haar aan, tot ze de riem aan mijn halsband los laat, en deze vrij hard en koud tegen mijn borstbeen valt.
Ik sta stil, ik weet niet waarin de ruimte. Machteloos, sta ik daar en ik heb spijt. Ik hoor hem, haar begroeten,
“Goed, je hebt haar meegebracht. Ze ziet er schattig uit zo en ik hoef niet tegen haar hoofd aan te kijken.”
Dan hoor ik nog een andere stem, een wat schorre mannen stem.
“Mooi speeltje,” zegt de stem, of zoiets, ik versta hem niet zo goed.
En duidelijk mijn baas beaamt dat. Er is nog iemand in de ruimte, een vrouw, ze bemoeit zich er mee.
“Ze lijkt me best jong. Heb je haar al lang?”
Mijn baas bromt iets van, een paar dagen, sinds het personeelsfeest.
“Kan ze wat hebben?” vraagt de vrouw weer en wat hij antwoordt ontgaat me.
Dan ineens voel ik een koude hand, die mijn borst beroert.
Van schrik trek ik me wat terug. Ik had haar niet aan horen komen op deze zachte vloerbedekking. Meteen krijg ik een klap op mijn andere borst. Zo hard dat er en gloeiende plek voelbaar blijft.
“Blijft staan, trut,” hoor ik de vrouw zeggen en het klinkt kwaad.
Ik doe een stapje naar voren. Weer pakt ze mijn borst en gelijk behoorlijk stevig. Ze knijpt in mijn tepel, deze wordt hard. Langzaam gewen ik aan de pijn. En de pijn activeert iets wonderlijks in mijn onderbuik.
Ook de andere tepel moet er aan geloven. Aan beide tepels word ik vooruit getrokken. Ik moet wel mee want ze trekt echt gewoon door.
Ze draait me om en ik sta met de achterkant van mijn bovenbenen tegen een tafelrand. Ik denk het bureau. Ik leun er tegen, ze druk haar been tussen de mijne en dwingt me mijn benen te spreiden.
Andere handen dan de hare binden mijn enkels met koord vast en trekken mijn benen wijder uit elkaar. Mijn handen maken ze eerst los en worden gespreid naar links en rechts weer vast gezet. Ook mijn halsband gaat af.
Toegankelijker voor hun blikken, maar ook voor hun handen kan bijna niet, denk ik.
Toch gebeurt er een hele tijd niets.
Ik sta daar maar, ik hoor ze vergaderen, lachen, en af en toe voel ik een hand langs me strijken, of word er iets van een klem of knijper op mijn tepels gezet.
Even heel pijnlijk om daarna in een zacht zeurende, zelfs wel geile pijn te veranderen. Verder gebeurt er niets. Ik heb geen idee hoe lang ik daar zo sta, maar voor mijn gevoel zeker en uur. Ik zak steeds verder weg, voel me meer en meer buiten de realiteit staan.
Ik zweef in een tijdloze ruimte, draai rond van afwijzing naar geile verwachting, van niet willen, naar zelfs een heftig verlangen.
Gevoed door die zeurende zichzelf voedende pijn. En een hoofd vol fantasieën, en angsten. . Langzaam wil ik dat er iets gebeurt, dat ze iets met me doen, dat ze me gebruiken waarvoor ik ben.
Ik ben er voor hun genot. Gebruik me dan ook.
Weer niets en niets en niets.

Ik schrik toch als iemand me aanraakt, als iemand me direct bij mijn kutje grijpt. En zijn of haar vingers in me steekt. En met mijn clitje speelt. Ik kan niet anders, ik kantel mijn bekken en maak me toegankelijk.
Andere handen spelen met mijn borsten, trekken en draaien aan de klemmetjes en trekken mijn borsten aan mijn tepels ver links en rechts naar buiten. Mijn armen en benen worden los gemaakt, en ik word op het bureau getild.
Ik moet er op gaan zitten. Ze binden mijn handen aan de buitenkant van mijn enkels, buigen mijn benen onder me en binden mijn onder en boven benen aan elkaar vast. Ik zit nu met mijn hielen tegen mijn billen en dreig steeds achterover te rollen wat net niet gebeurt.
Met een touw in mijn knieholten trekken ze mijn benen pijnlijk wijd. Ik stel me zo voor dat ze mijn geslacht nu kwetsbaar open op een presenteerblaadje voor zich hebben.
Het kan dan ook niet anders dan dat ze zich er mee bezig gaan houden. Zacht bijna voorzichtig wordt mijn vulva aangeraakt, geopend, en naar mijn clitoris gezocht.
Iemand rolt hem tussen zijn vingers en ik voel hoe hij volstroomt en zwelt tot een kleine harde knikker.
Dan voel ik een mond, een tong dringt bij me binnen raspt tegen en over mijn clitje, lippen zuigen mijn clit naar buiten. Zuigen en trekken. Mijn clit zwelt nog meer.
Met de mond nog vol, schudt zijn of haar hoofd heen en weer en mijn geslacht wordt behoorlijk opgerekt. Vingers zoeken hun weg bij me binnen iemand probeert hoeveel vingers hij bij me binnen krijgt.
De handen, en zeker ook de mond jutten me ombeurten flink op. Het is vooral de vrouw die ik hoor. Ze speelt met me. Ze praat tegen me.
Ze verbiedt me te komen, en maakt ze me geiler en geiler. Ze dreigt me met straf als ik maar aan klaarkomen denk. En ik kan aan niets anders denken.
Wat verlang ik er na, en gelijk doe ik wanhopige pogingen niet te komen. Niet komen, niet komen, niet komen, bijna op het ritme van haar spelen met mij.
Soms als ze denkt dat ik wel erg dicht tegen en orgasme zit, en ik wat onbeheerst met mijn bekken schok of met mijn vulva pulseer. Dan bijt of knijpt ze even hard in mijn clitoris en lijkt het of ik wat afkoel.
Om daarna dubbel zo geil terug te keren. Steeds een sport hoger op de ladder van het genot. Ik leer dat en orgasme, of de weg er heen, steeds anders, steeds dwingender, geiler, heftiger kan. En dan stopt ze.

Ik smeek haar, ik huil naar verlossing, maar ze is onverbiddelijk.
Ze stopt om ineens toe te slaan. Een harde slag treft me direct op mijn gezwollen geslacht, en nog een, en nog een. Ze slaan hard, gemeen hard.
Alles daaronder gloeit en brand. En ik kan niet anders, ik kreun, ik dreig achter over te vallen. Er is iemand die me tegen houdt door achter me te gaan staan.
En me slaat.
Van boven naar beneden. Vol op mijn pijnlijke kut. Zonder enig mededogen wordt er geslagen.
Ik huil, ik snik. Tracht mijn benen te sluiten wat onmogelijk is.
Ineens stoppen ze, en is daar weer die mond.
Even raakt hij zacht mijn clit en ik ben weer helemaal terug. Ze heeft maar een paar seconde nodig en ik ontplof.
Alles krampt, alles siddert, trekt, pulseert en is onbeheersbaar. Gek van duizelingwekkend genot kom en kom ik. Een niet te stuiten stroom krampen en schokken.
De vrouw gaat door met likken en zuigen, een tweede en derde golf orgasmen overspoelen me en dan kan ik niet meer.
Ik smeek haar te stoppen wat ze uiteindelijk ook doet.

Ik word losgemaakt en mag liggend op zijn bureau wat bijkomen. Na een paar minuten moet ik er af en word ik op handen en knieën gedwongen, en ergens de ruimte in gedirigeerd.
Ik bots met mijn hoofd tegen twee benen, duidelijk vrouwen benen met nylons. De benen spreiden zich en ik moet mijzelf langs de benen omhoog likken tot voorbij daar waar de kousen ophouden, en het vlees begint.
Mijn mond vindt als vanzelf haar vulva en ik word verzocht deze te likken.
“En goed.”
Ik doe mijn best. Het is voor het eerst. Ze moet me helpen, wat ze ongeduldig en hardhandig doet.
Als ik eenmaal door heb hoe te doen en ik het volgens de vrouw redelijk doe, wordt ik afgeleid door koude handen die met mijn billen spelen, en mijn geslacht beroeren. Ineens voel ik dat ik van achteren enigszins wordt opgetild en direct stevig gepenetreerd.
Ik word haast over ‘s mans lid heen getrokken, alsof je een handschoen aantrekt, even onverschillig.
Ik verlies het contact met de vagina die ik aan het bewerken was. De vrouw pakt me bij de haren en trekt me terug richting haar kruis.
De man, diep in mij, houdt zich stil en ik kan mijn werk voor de vrouw rustig afmaken. Gek genoeg doe ik het toch gretiger dan even tevoren.
Wat, ik moet het toegeven, toch wel komt door dat absolute, dat rucksichloos gebruikt worden, speelgoed te zijn, niet meer en niet minder dan, een mooi, dom ding om mee te doen wat je lekker lijkt.
De vrouw onder me gaat zich duidelijk onrustiger, en daarna ongecontroleerder gedragen. Haar ademhaling gaat met horten en stoten, en haar onderlichaam beweegt zich minder en minder gecontroleerd.
Tot ze niets anders meer wil en kan als zich overgeven aan haar naderende ontlading. Het is voor mij een anti climax.
Ze schokt en paar maal met haar bekken, knijpt geluidloos haar benen wat samen, zucht een keer en drukt mij dan van zich weg.
Gelijk begint de man in mij heftig te pompen. Ik weet niet of hij mij neukt of dat hij zorgt dat ik hem neuk. Zijn handen als bankschroeven rond mijn heupen.
Ik hang bijna machteloos in de lucht. Kort en heftig is deze neukpartij. Mijn orgasme, behoorlijk onverwacht, komt bijna gelijk met die van hem.
Gelijktijdig kreunen we, krampen we, en als laatste gebaar werpt hij me van zich af en val ik plat voorover op de grond.
Heftig nasnikkend lig ik daar. Handen naast mijn schouders, benen nog gespreid, billen wat omhoog. Het sperma lekt uit mijn onderbuik, langs mijn buik op de vloerbedekking. Stom denk ik dat ik het niet vies mag maken maar ik kan niet anders dan blijven liggen.

Het duurt even dan word ik opgetild. Ik hoor een deur slaan, een lange stilte, en dan de stem van de secretaresse.
“Zal ik haar het masker af doen?”
Mijn baas bromt iets wat ik niet versta en ik voel twee handen die me bevrijden van het toch wel strakke en hete ding ze doet het voorzichtig want het plakt behoorlijk aan mijn natte wangen en voorhoofd.
Als ik gewend ben aan die plotselinge plas licht, dat door de grote ramen binnenvalt, zie ik dat we nog maar met z’n drieën zijn.
De secretaresse zo goed als naakt en hij nog onberispelijk gekleed staat achter zijn bureau. Hij roept me bij zich. En als ik voor hem sta, kust hij me opmerkelijk liefdevol op mijn mond. Strijkt me over mijn natte haar, en legt tenslotte zijn beide handen rond mijn nek.
Teder drukt hij beide handen samen, langzaam voert hij de druk op.
Gek, maar ik raak niet in paniek maar krijg het wel benauwt.
Als hij los laat ontsnapt me een diepe zucht naar adem. Hij draait me om drukt me voorover, De klemmetjes drukken pijnlijk in mijn borsten op zijn bureau. Ik voel hem achter me, met zichzelf wat rommelen en dan drukt zijn lid tegen mijn billen.
Hij trekt mijn billen wat van elkaar. Ik voel en vinger in mijn anus, er wordt duidelijk wat glijmiddel in aangebracht.
Even word ik in mijn vagina gepenetreerd. Maar al snel drukt hij zijn grote en behoorlijk stijve lid tegen mijn nog maagdelijke kontgaatje.
Langzaam voert hij de druk op en voel ik hoe mijn sluitspier het verliest van deze binnendringer. Een weeë pijn trekt van daaruit door mijn lijf.
Ik voel hoe hij zich wat terug trekt en daarna weer door drukt, nu makkelijker drukt hij zich bij me binnen. Ik voel zijn buik tegen mijn billen en zijn zak tegen mijn geslacht.
Dan voel ik een hand aan mijn clit. Het moet haast wel de secretaresse zijn die met mijn clitoris speelt. Rustig begint hij me te neuken, vreemd pijnlijk, wordt opwindend pijnlijk, wordt pijnlijk genot, wordt genot. Wordt geile opwinding, wordt overgave, wordt mee neuken, wordt een voor mij bijzonder vreemd orgasme.
kort en uitzonderlijk heftig. Ik weet op dat moment niet of hij ook.. Ik moet even weg geweest zijn, Later onder de douche terwijl ik mijn pijnlijke lijf aan het verzorgen ben, merkte ik dat ik toch daar ook lek.
Thuis kon ik niets anders dan snel in bed duiken en slapen. Deze middag had heel veel van mijn energie gevraagd.


Nooit vrij

Het is zaterdag, ik hoef niet te werken, dus slaap ik uit. Echt slapen? Ben al een tijdje half wakker. Speel een beetje met mijzelf, val weer in slaap, speel wat, voel me nat, goedkoop nat, en droom dat hij .... Ik schrik echt wakker, even snap ik niet wat er gebeurt dan hoor ik mijn telefoon gaan.
Ik baal, denk even hem te laten bellen, ze belt wel weer, meestal is het mijn moeder die op zaterdag belt. De telefoon blijft gaan, Ze geeft het niet gauw op. Denk ik en strompel mijn bed uit.
“Met mij,” zeg ik kort aangebonden.
Dan zegt hij: “Ik wil dat je, over precies een uur, klaar staat. Je draagt alleen een jas verder niets. Ga maar voor de deur in het portiek staan. Gesnapt?”
Nog voor ik kan antwoorden, hangt hij op. Ik sta met de telefoon nog in mijn handen zeker nog een aantal minuten stom voor me uit te staren.
Douchen, grote twijfel, ik hoef toch niet als ik niet wil, ik was me goed en kijk of ik me van onderen nog moet verzorgen. Besluit om niet te gaan, ik doe het gewoon niet.
Ik scheer me, loop onrustig door het huis. Pak mijn kleren, draal, trek een slip aan. Kijk op de klok. Nog twee minuten. Ik ga niet. Punt uit.
Ik pak mijn jas trek onder het lopen vlug mijn slip uit en sta er. Ik hou angstvallig mijn jas dicht.

Het waait, ondanks dat is het druk op straat. Ik moet zorgen dat ik niet opval. Ik druk me het portiek in en wacht. Gelukkig niet lang.
Een grote zwarte limousine stopt, het rechter achterportier gaat open en iemand wenkt me. Ik ben in een paar passen bij de auto, en wil direct in stappen. Hij of zij houdt me tegen, knoopt rustig mijn jas los, opent hem, controleert of ik inderdaad niets aan heb, en laat me dan pas instappen.
Ik ril, eerder van de spanning dan van de kou.
Met mijn jas geheel open zit ik achterin. Ik kijk naast me, een jonge vrouw in een strak leren heren kostuum. Jasje open, ze draagt er niets onder.
Ze heeft zeer kort, bijna gemillimeterd haar, een zwaar opgemaakte rode mond.
“Handen in je nek, en blijf zo zitten.”
Is het enige wat er gezegd wordt. Ik kijk recht voor me en op de stoel voor me zit hij, mijn baas hij kijkt om en grijnst naar me.
“Je bent een lief kind,” is zijn simpele commentaar.
Hij draait zich om en we rijden weg. Ik weet niet waarheen maar denk naar zijn huis. Onder het rijden wordt er niet veel gesproken, het meisje naast me kijkt uit het raam en ik krijg kramp in mijn armen. We rijden niet naar zijn huis, we rijden de stad uit. Ik laat mijn armen zakken, direct slaat het meisje toe en mept me keihard in het gezicht.
Snel doe ik mijn armen weer goed. Ik hoor hem voor me gniffelen.
Gelukkig voor mij is het niet ver, net even buiten de stad. Een parkachtige tuin met een muur er om. Een brede oprijlaan met witte steentjes en aan beide zijde grote oude platanen.
Het hek gaat automatisch open als we aan komen rijden en sluit zich ook weer achter ons. Een paar meter hebben we gereden of ze stoppen en ik moet uitstappen.
Ze nemen me mijn jas af en ik sta naakt op mijn schoentjes na midden op de oprijlaan onder de bomen. Het meisje dat naast mij zat, doet me handboeien om, mijn handen op de rug.
Dan komt hij aanzetten met een lang touw. Hij maakt een lus om mijn middel, met op de rug een schuifknoop. Vandaar naar beneden tussen mijn billen en schaamlippen door naar voren, en naar boven weer tussen de lus rond mijn middel.
Hij trek hem strak en het touw snijdt me diep tussen mijn schaamlippen. Het touw is zeker nog twee meter langer en het andere einde binden ze aan de auto.
Ze stappen weer in en de auto gaat rijden. Ik word mee getrokken en kan er niets tegen doen, als ik niet meegeef snijdt het touw dieper in mijn geslacht. Ik begin te lopen, de auto rijd niet hard. Maar na mijn idee toch steeds iets harder
“Als ik maar niet val, als ik maar niet val,” bijna hardop denk ik, “als ik maar niet val.”
En wat is dit erg, ik ben dom speelgoed....speelgoed,
“Als ik maar niet val, val,”
“ val... als ik.... als ik... val... val.... val..”
Ineens klap ik tegen die auto, ik schrik. Er is paniek ik hoor mezelf schreeuwen, hoog hard schreeuwen, ik merk dat ik plas, ik plas, ik huil en huil en huil......

Nu, ongeveer een half jaar later, heb ik leuk werk bij een andere baas, verdien veel beter, ‘heeft hij voor gezorgd’ en heb ik een lieve vriend
en toch..... als .....
mijn buik schrijnt soms van verlangen...


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: